ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 עם מערכת הפעלה Windows xp ואני מעוניין להתקין Windows 7. לפי מה שהבנתי במחשבים של לנובו יש מחיצה נסתרת בהארדיסק שבמקרה וקורה משהו למערכת יש אפשרות לשחזר להגדרות היצרן. עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי להתקין Windows 7 על המחשב הזה? ואם כן, ההתקנה של ווינדוס 7 דורשת פירמוט של כונן C, אם אני מפרמט את כונן C זה יפגע במחיצה הנסתרת? אני רוצה שתהיה לי האפשרות תמיד לחזור להגדרות היצרן המקוריות אם משהו משתבש. ובקשר לדרייברים, איפה אני מוצא דרייברים מתאימים ל-Windows 7 למחשב שלי? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני עובד בחברה לעריכת וידאו, אז היה לי מפרט די ברור של מה אני צריך. המקום היחיד לגמישות הוא בנושא שמות המותג, שבהם אני לא מתמצא. זה מה שאני קונה: לוח אם- Gigabyte 8i925xe-g עם Firewire, תמיכה בSATA, רשת ג'יגה, ביוס כפול וכרטיס קול 7.1 פנימי. מעבד- P4 3.2Ghz 630 2Mb 64Bit זיכרונות- DDR2 512M כפול 4 כ. מסך- (Gigabyte PCX6800 256MB TV+DVI (PCI-E x16 כ.מסך משני- (ATI Rage128 pro (PCI מארז- ATX 500W 3Extra Fan+Air Guide דיסק קשיח- Westen Digital 250Gb 7200rpm 8Mb SATA2 וה"פיצ'יפקעס": צורב- LG DVD/RW DLx16 כונן- Toshiba DVD-Rom 16x48 דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה סה"כ: 6290. (הקצבתי לעצמי 6000 אבל החריגה היא בשביל מעבד 3.2 ולא 3.0) ;D מזמן לא היה פה דיון לגבי מחשב עריכה. בגלל ש…
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שקל כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים ולדעתי הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך יש לדעתכם רעיונות אחרים???הצעות??? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע...
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בעוד כחודש עובר לאיטליה ומתחיל ללמוד שם רפואה אני אצטרך מחשב שישמש אותי כסטודנט לרפואה (פחות גרפיקה או תוכנות כבדות כאלה או אחרות) אך גם מחשב שישמש אותי לתקשורת עם הבית (ואולי אפילו לצפות בטלויזיה דרכו כדי להיות בקשר עם הארץ) אלה השימושים העיקריים ביותר. ולכן רצוי שיהיה לו חיי סוללה ארוכים משקל נמוך (זה בונוס אבל אני לא "כוסית") ומסך לא גדול מדי אבל גם לא פיצי - משהו באמצע - סביבות ה13 גג 14 אינץ אני חושב שיהיה אחלה משהו מאוד נחמד שיכול לעזור (אך לא חובה!) זה כניסת USB3 שימו לב שכרגע התקציב פחות משנה לי ויש לי אופציה לרכוש אותו באירופה ואפילו דרך ארה"ב (במידה ואני מוכוון על דגם ספציפי!) ככה שאם יש מחשב יותר טוב שאפשר לרכוש באירופה\ארה"ב בתקציב של כ1100 $ או …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן כולם, הגיע הזמן למחשב חדש, ואני מתרגש (-: אני עוד לא סגור על מפרט סופי, אבל רצית לשאול מה אתם חושבים עד כה ולקבל הצעות להמשך: CPU- 4770K Cooling : Kraken x60 - push/pull MB: asus z87Pro Ram: G.skill 32GB kit 2400 MHZ לגבי האחסון אני על הגדר, יש לי OCZ VERTEX 3 256GB, ואני שוקל להריץ ברייד0 עם עוד אחד, או פשוט לקנות אחד של 512 (כנראה אלך על 840P). מבחינת צרכים: לא משחק על ה-PC, ככה שלדעתי הכרטיס מסך במעבד יספיק. כן מקמפל גם פרוייקטים גדולים, ובד"כ יש לי יותר מ-VM אחד פתוח. חשוב לי מאוד הביצועים של האחסון ויכולת מולטי ת'רד טובה מהמעבד. אני עובד עם שלושה מסכים, אבל שוב לא במשחקים ככה שזה לא באמת אמור להשפיע יותר מדי. אני בטוח אלך על אוברקלוק, למרות שאני לא אשתגע…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן כולם. יש לי מחשב גיימינג שנבנה באמצע 2015, ואני מעוניין במחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה שנים הקרובות. אני מניח שאין הרבה מה לקחת מהמחשב הקיים חוץ מהמארז והדיסקים, ואולי את הזיכרון, סתם כדי לעלות ל- 32GB (אני מצרף את המפרט שלו למטה). אגב, יכול להיות שבתקציב שלי לא יתקבל הבדל גדול ברמת הביצועים ממה שיש לי עכשיו (GTX 970), בטח לא הבדל ששווה 4.5K. אשמח אם תגידו לי אם זה המצב. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 ש"ח. לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - רוצה לשחק משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה…
-
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מה הולך ??? בזמן האחרון אני מחפש מחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . אחרי הרבה חיפושים והרבה מאוד עזרה של אנשים אלופים הצלחתי להשיג את שני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע ממכם מה יותר עדיף מבין שניהם !!! תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רמקולים 5.1 ...ובמחשב נייד שלי יש רק חיבור יחיד לרמקולים חיצוניים. איך אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב נייד? יש אולי כרטיס קול PCMCIA או בUSB או משהו בסגנון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 823 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 - מחיר: ₪ 810 מארזים: Fractal Design Focus G White Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 245 ספקי כוח: Antec 650W Pro כמות: 1 - מחיר: ₪ 388 דיסקים SSD: WD SSD 250GB 2.5 SATA3 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 דיסקים קשיחים: WD HDD 2.0TB 5400 64MB SATA3 3.5 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 כוננים אופטיים: LG DVDRW x8 Slim SATA כמות: 1 - מחי…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי הרבה דרישות - אז ככה. אני צריך מעבד AMD לוח וזכרון, HD של 80G מראז וספק. המחשב אמור להיות למשחקים - וגם OC אשמח לשמוע הצעות ... נכון לעכשיו חשבתי על מה שמפואט למטה אבל ככול שאני קורא כאן אני מרגיש יותר ויותר אבוד .... ??? : athalon XP 2400+ 990 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 512MB kingston 333mhz ddr 490 80GB WD ATA100 8MB 690 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 290 - סתם מארז גנרי נראה לי אני מניח של OC אני צריך עוד מאווררים ושאר - אשמח לשמוע מה - תודה - ואנא פרטו כמה שתוכלו אני ממש טרי בזה.
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הכי טוב בארץ! עם החלקים הכי שווים! הכי טובים! והכי יקרים! עם יש לכם בעיות עם המפרט הזה תוכלו לשנות להוסיף ולבנות מצידי מפרט חדש!! ושהמפרט יהיה הכי טוב! הכי שווה! לא להתקמצן בכסף!!! גם ככה המפרט צריך להגיע ל20אלף+. אני צריך שיהיה בו הכל ציוד היקפי מסך בקיצור מחשב שלם ושיהיה הכי טוב בתחום מהחלקים הכי טובים בתחום שיש בארץ!!! והמחשב צריך להיות מכונת משחקים משוכללת שמבוססת AMD ועם אופציה לאוברקלוק גבוה במיוחד!!!! ושתריץ את מה שנשאר כמו סרטים שירים משחקים בצורה חלקה!!! והכי איכותית!!! אז זה המפרט. מעבד- 5450 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box קירור למעבד-התלבטות. 1. 325 Thermalright XP-90C 2.Thermalright XP-120 260 מאוורר לקירור של המעבד-לא מבין בזה אבל שיהיה ה…
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איפה שאפשר לחסוך אז לחסוך אבל אם זה יהיה שידרוג ששווה את זה אז אפשר גם לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מורכבת + תלת מימד + עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AFTER EFFECTS + MAYA + PHOTOSHOP + REELFLOW + LIGGHTROOM + CINEMA 4D + 3D MAX פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על 2 מסכי DELL 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חיפשתי זמן רב מחשב חזק לסטודנט בתקציב של עד 4000 עם מסך מט וזה הדגם שנראה כרגע מבטיח מה דעתכם? מישהו התנסה? שמע או קרא חוות דעת? תודה, רומן
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן כולם, רציתי לשמוע הצעות, השלמות או ביקורת על המפרט שבניתי למחשב. להלן התשובות שלי ל-"שאלון", ולאחריהם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לייצר מחשב טוב למשחקים, שיחזיק כמה שיותר שנים. נראה לי ש-K6 מספיקים לכך. אם אפשר לחסוך - תמיד כדאי... ב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה(. ב. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: i. ןאילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי אורן. אני כבר מזמן מזמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב. אני מחפש לקנות מעבד חדש עם כרטיס מסך יחסית עדכני. השימוש העיקרי הוא לצפיית תכני HD (סרטי בלו-ריי) ותוכנות אופיס. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל גם לסחוב משחקים אבל זה לא הייעוד שלו המרכזי (כמעט ולא יוצא לי לשחק בימים אלו וגם אם כן בד"כ אני ב"איחור" מתאריך יציאתם של המשחקים). הסכום המקסימלי בעיקרון שחשבתי להשקיע הוא כ-300 שקל אבל אשמח לחסוך אם אין צורך. תודה רבה על כל ייעוץ שתתנו נ.ב. אני מעדיף לרכוש בחברת OMC שבקריות היות ואני לקוח שלהם שנים וגם מרוצה וגם יש לי יחסים טובים עם הבעלים (לאחר ששנים אני ומשפחתי רכשנו מהם מחשבים), ובנוסף המחירים טובים והם פתוחים להתמקחות לאור הצעות מתחרות. הנה מה שמצאתי באתר …
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח לשימוש ביתי ( אינטרנט , אופיס, תמונות וסרטים) וגיימינג , יהיה בסלון כך שחשוב שיהיה די שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד4500 (לא כולל מסך ), חריגה עד עוד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל פורטנייט, מיינקראפט,, FORZA וכו' אבל שיחזיק גם קצת יותר כבדים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר (עדיף חוטיים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ( דרגה 7 לפחות) 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 343.09 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Sony 16/48 Bulk [ ¤ 217.39 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/2…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח חזק בתקציב של עד 5k דגשים רלוונטיים: 1. מחשב משרדי שישמש בעיקר לעבודה באוטוקאד וקצת 3D (גרפיקה) 2. תקציב עד 5k אבל ניתן לחרוג אם יש משהו שמצדיק זאת 3. חשוב שהוא יהיה מאוד (מאוד!) מהיר 4. אני קונה את המחשב למשרד של אבא שלי אז מעדיף להיות שמרן בבחירת הרכיבים גם אם זה עולה קצת יותר (למשל מעבד אינטל ולא amd) 5. מעונין במעבד i7 ומעלה, כונן ssd של 500gb, כרטיס גרפי טוב, 16g זיכרון 6. אין צורך בציוד היקפי למעט מסך איכותי 27 אינץ׳ 7. רצוי שיהיה שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי 8. מוכן להשקיע ברכיבים איכותיים, מעונין שהמחשב ישאר חזק גם עוד 5 שנים ומעלה 9. יש צורך במערכת הפעלה w…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב המבוסס על מעבד AMD לצרכיי משחקים, עבודה ושימוש כללי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג ב- 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3, WoW, Far Cry 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, מקוה שתוכלו לעזור לי... אני מתכוון לרכוש מחשב נייח ברמה סבירה (לא מהזולים ולא מהיקרים) שישמש אותי לעבודה מהירה עם קבצים גדולים (בעיקר אקסל/VBA) ובכלל. הכיוון הכללי הוא מעבד i5 וכונן SSD. יש לי כמה שאלות/תהיות עקרוניות לפני הרכישה. 1) האם כדאי לקנות מחשב בהרכבה או מחשב מותג שכבר מורכב? 2) ולגבי חנויות, האם כדאי לקנות מ-KSP? מ-Ivory? מהם קיבלתי הצעות ב- 3,000 ש"ח למחשבים בהרכבה. שירות ואחריות אצלם כמובן. או אולי מ-BUG? שם קיבלתי הצעות למחשבי מותג DELL, HP. מחיר קצת יותר גבוה. 3,200-3,400 ש"ח. שירות ואחריות עד הבית! 3) בהצעות של המחשבים בהרכבה המפרט כולל HDD 1TB + SSD 240/250GB. בהצעות של מחשבי המותג המורכבים מראש המפרט כולל גם HDD 1TB אבל…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5daf416a5032e5daf416a5032f מעבד intel core i5-9400 ראם kingstone 8gb ddr4 2666 כרטיס מסך nvidia geforce gtx1650 dual oc 4gm gddr5 asus מסך samsung led s24d332h 24 זה העיקר השאר בלינק נראה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייח לתכנות ,VM,משחקים בינוניים (FIFA,PES ,ומשחקים כבדים מצידי גם באיכות בינונית )העיקר שאת הפיפא והpes יריץ באיכות גבוהה.(חולה כדורגל מה נעשה ) SSD ושהמחשב יהיה מאוזן - כלומר ללא צוואר בקבוק אלו הדרישות החשובות ביותר שלי . אני מודה לכל העוזרים .תודה. . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2013,BLENDER …
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-