ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב לחברי הפורום. אשמח להמלצה על מחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות. תודה מראש למסייעים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, חריגה של 50 ש"ח, עדיף שיעלה פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש מורה. עבודה ביישומי אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, לא אמור להתאמץ יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי כרטיס מסך ורציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הישן שלי למכירה ביד 2: מה שהיה לי הוא כרטיס sparkle nidia geforce gtx 470 2 GB edition הרכטיס בן כשנתיים וחצי ומגיע עם קירור GELID ICY REV2 ורציתי לדעת כמה והוא יהיה שווה עם הקירור סטוק שלו או עם הקירור ששמתי לו. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לצוות המדהים, עברו בערך כשנתיים וחצי מאז שקניתי מחשב מושקע מאוד בעזרתכם, ועדיין הוא סוס עבודה ומריץ את כל המשחקים החדשים ואני מרוצה מאוד! נתתם לי חשק ללמוד את עולם המחשבים וניסיתי עד כמה שניתן להשלים פערים ולישר קו עם ההווה... בקיצר, אבא שלי ביקש ממני מחשב שיהיה אמין, ושאחרי חצי שנה לא יהיה פתאום עייף ואיטי ויתקע כל שניה, שיהיה לו מספיק מקום לשים את כל התמונות והדברים שלו (ויש לו הרבה תמונות!), ושיוכל לצפות בתכני HD בצורה חלקה, וכמובן שיראו במסך מעולה כדי שלא יאמץ תעיניים... הרכבתי לו את המפרט הבא מאתר אייבורי (שמשם גם אני מתכנן לקנות), ואשמח לדעתם את חוות דעתכם: [TABLE=width: 590] [TR] [TD]סוג [/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=ali…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-720mb.htm#3 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK724G50MNKS יש משהו יותר טוב מזה ? I7 מרובע ליבות זה הדרישות לעת עתה כרטיס מסך לא אינטל ולא משהו חזק מדי שיגמור את הבטרייה 4 גיגה זיכרון יתרון - אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקיים דרישות: הכי כבד VMWARE השאר דברים פשוטים גלישה סרטים וכו...
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ישן יש לו דיסקט+תקליטור+כבל רשת, יש לו כרטיס רשת אבל לא אלחוטי..קיצור ישן אני רוצה שיהיה לו USB +וייפי ,ככה שהוא יוכל לקלוט מהראוטר שלי מצאתי את http://dx.com/p/mini-pci-to-pci-adap...h-antenna-9307 כדי שיהיה לי וייפי ואת http://dx.com/p/5-port-usb-2-0-pci-expansion-card-4678 שיהיה לי USB מספר שאלות בנושא: 1)האם הם יעבדו? איך אוכל לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי? 2)איך אני מחבר אותם? מן הסתם זה אמור להיות קליל... 3)לגבי הוויפי האם יש דרך לחבר משהו ליציאה של הכבל רשת כדי שיקלוט ווייפי? תודה רבה חברים!!!
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 343.09 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Sony 16/48 Bulk [ ¤ 217.39 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/2…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קצת סבוכה, שלא כ"כ הצלחתי למצוא לה פיתרון. מדובר על Dell M6600 עם כרטיס מסך ATI FirePro m8900. הכרטיס התחיל לעשות בעיות, ולאט לאט המצב התדרדר. עכשיו המצב הוא כזה: על מסך המחשב לא רואים כלום. כשמחברים אותו למסך חיצוני, הוא מגיע ל-Starting Windows, וזהו. מסך שחור. אפשר להיכנס עם SM. כשאני נכנס בSM, ומסיר את הדרייבר, המחשב כן עולה, ונכנס לWIN, אבל רואים גרוע ועם קצת פסים על המסך. כשאני מתקין מחדש את הדרייבר, וניסיתי הרבה דרייברים, התופעה חוזרת על עצמה, המחשב לא נכנס לWin. מסך שחור. בהתחלה זה היה עוזר כשהייתי מתקין את הדרייבר מחדש. אבל לזמן קצר. עכשיו גם זה לא עוזר. יש לציין שנתקלתי בדיוק בתופעה זו בעבר, ב-2 מחשבים נייחים, עם אותו כרטיס מסך שהיה בשניהם, והבע…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
E6600 MSI POWER UP EDITION 975 OCZ GOLD EDTION 667MHZ 1GB*2 DVD-RW LG *16 WD 250GB SATA2 16MB SHAPPIRE X1950XT 256MB JSP-TECH EZCOOL H550-F25 (מאוורר צד 25 ס"מ מואר בכחול ) LCD LG 1970HR 2MS 19INCH בקשר לספק אני לא זוכר ת'שם ואני יתקשר לאייבורי ביום ראשון לברר ונראה מה נעשה איתו כי זה הדבר היחיד שלא הייתי מרוצה ממנו כרגע וגם קצת מהמארז כי אני לא יודע איך הוא... הכל 9300 מזומן מאייבורי אני מקווה שהכל טוב אם יש משהו לא טוב אבל קריטי תגידו אני יחליט עוד יום ראשון כי גם ככה בגלל חלק מהחלקים צריך לחכות שבוע.. אה ועוד משהו קטן לבקש שישמרו לי את כל הקרטונים של המוצרים? או שזה מוגזם מספיק רק הספרות והדרייברים?
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(FM), צפיה בסרטים\סדרות * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-1 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות ומעלה * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! בגלל שהרכישה בארה"ב, אני צריך אחריות שתהיה תקפה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע יכול להיות נחמד מה שציינתי זה החובה, כל היתר ממש לא. המחשב יירכש ככל …
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, עם חריגות קלות ביותר רק אם מאוד משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו- כרגע לא 4K וגם לא בעתיד הקרוב. פוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני בקרוב מתכוון לקנות מחשב ורציתי לבדוק כמה דברים א. רציתי לראות איזה מפרט יהיה מתאים בשבילי לפי שיקולכם ודעתכם ב. האם כדאי לי לקנות LCD\CRT לפי מצב המפרט החלקים שחייבים להיות במפרט הם: Sunbeam Transformer Gaming P/S not include Blue Case 1 569 ¤ Logitech Media Black Keyboard 1 169 ¤ Logitech MX518 Gaming PS2 | USB Optical Mouse 1 339 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ¤ סה''כ: 4 1497 ¤ מה שאומר המחשב עצמו יעלה בסביבות 5500 פלוס מינוס(אין צורך בהרכבה) את המחשב תבנו בבקשה מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות הצעות לשיפור ושינוי חלקים יתקבלו בברכה. עריכה: במקור חשבתי על מסך CRT 700P אבל היום לאחר שהייתי בחנות מחשבים נדלק לי פתאום LCD…
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לעו"ד לצורך קריאה של מסמכי וורד בעיקר. מדי פעם עריכה של הקבצים אבל לא מעבר לזה. התקציב לא קריטי כרגע, ההתלבטות היא בין מחשב עם מסך גדול יחסית 15' לבין הנטבוקים הקטנים. חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מדי ושיהיה מסוגל לעבוד כמה שעות טובות ללא הטענה. מה ההמלצות שלכם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום באוקטובר אני אתחיל לימודי הנדסה ומחפשת לפטופ ללימודים: תכנות, גלישה, קצת סרטים חשבתי על הדגמים הבאים,עדיפות למעבד I5, אשמח גם להמלצות שונות! -ותשובה לאיזה דגם עדיף מבחינת איכות המחשב, ואם ידוע דעה לחיוב או שלילה לגבי התחממות יתר או רעש! , ודעה לגבי כמה דגש צריך לשים לב לגבי אחריות למחשב,תודה רבה לכל המלצה בנושא . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14702 - דגם של טושיבה ,שנתיים אחריות,האם יש שיודעים כמה זמן הדגם בשוק, איכות מול מחיר?- המלצות לטושיבה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9736 - שלוש שנים אחריות במעבדות dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12756- מעבד i3 מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מס…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אז ככה הציעו לי מחשב נייד בסהכ 6אלף שח ורציתי לדעת עם זה משתלם ואם אפשר למצוא בקצת פחות ויותר משתלם כי אני קצר בתקציב ואשמח לקבל חוות דעת על מה שהביאו לי כי אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב נקרא - Lenovo Ideapad Y700 Touch המפרט שלו הוא: מעבד- i5 3.2GHZ זיכרון-16GB DDR3 1600Mhz אחסון פלאש-SSD 275GB מסך מט- המסך הוא בגודל 15 אינץ' אם אני לא טועה כרטיס מסך- Geforce 960Gtx 4GB VRAM אני בעיקרון צריך את המחשב נייד לתוכנות של גרפיקה מאוד חזוקות כמו: photoshop,illustrator,IL desing ועוד.. התוכנות מיועדות לפרנסה אין צורך בציוד הקפי השקט של המחשב דיי חשוב לי לריכוז אז אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב בסולם ש…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם ו 16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, בעיתון של שישי נתקלתי בנייד הזה שנמכר באופיס דיפו תחת הכותרת חדש! מהדורה מוגבלת. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זיכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 320GB/7200RPM מעבד גרפי HD 4650 1024MB צורב DVD LightScribe תקשורת אלחוטית 802.11a/g/n Bluethiit Windows 7 Home Premium מחיר: 5399 ש"ח *שנתיים אחריות מסך 15.6'' כעיקרון הצרכים שלי הם כאלו: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צ…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 לכל מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקס אפטר פרימייר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שהרכבתי אבל אני לא בטוח שהוא טוב אז תגידו לי מה דעתכם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 1,015 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-2GBLA 1,350 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 345 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,850 ש"ח LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder White Retail 220 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 400 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח סה"כ 7,448 ש"ח חשוב לי שהוא יהיה שקט והרכיבים איכותיים אבל אני לא רוצה לבזבז כסף …
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב את המחשב הכי מינימלי שיריץ וינדוס וסרטי full hd בסלון שיהיה שקט והכי קטן שאפשר (הכי קרוב למיימדים של לפטופ למשל....) שיחיל יציאת HD ו אופטית אין צורך בכונן אופטי והרד דיסק גדול רק שיכיל מערכת הפעלה לא יהיה לו שום שימוש מעבר להרצת סרטים שיעבדו חלק בלי תקיעות כמובן
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך המפרט שקיבלתי ? מעבד אינטל ATOM דגם 525 BOX לוח אם GIGABYTE GA-D525-TUD זיכרון 1 גיגה בייט במהירות 800 חברת PATRIOT טכנולוגיה DDR3 כרטיס מסך מובנה אינטל GMA3150 כונן אופטי צורב DVD של חברת סמסונג במהירות X 22 כונן קשיח חברת סמסונג SATA2 נפח 250GB במהירות 7200 ! מארז וספק כח של חברת קודגן 500W מחיר 980.00 ש"ח ! מזומן / צ'ק מזומן אחריות יבואן 3 שנים : מעבד , לוח אם , זיכרון , כונן קשיח אחריות שנתיים - כונן אופטי צורב DVD אחריות חודש : ספק כח תוספות / שידרוג : 1GB / 800 / DDR2 עלות 110 ש"ח אנטי וירוס NORTON 2011 עלות 99 ש"ח או אנטי וירוס 2010 ביט דיפנדר עלות 79 ש"ח מערכת הפעלה HOME P Win7 - עלות 499 ש"ח מסך MAG 22 LCD עלות 649 ש"ח , אחריות 3 שנים !!! זאת חנות של…
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד, חזק עם כרטיס מסך ייעודי. רצוי: מסך 15.6, זיכרון: לפחות 16GB, מעבד: i7, אחסון: שיכלול ssd, רזולוציה: לפחות 1920x1080. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ומשחקים לפעמים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pycharm ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MS Flight Simulator, command & conquer -מהי הרזולוציה …
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מפרט מחשב נייח לעריכת וידאו / תמונות וגם שיהיה לגיימינג קליל (העדיפות העליונה היא עריכת וידאו). תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000-4500 ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את זה משעמותית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - וידאו ותמונות. ספציפית על תוכנות Premier Pro, Photoshop, MC Avid. בנוסף יהיה נחמד אם יהיה אפשר להירץ עליו משחקים באיכות סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לד…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-