עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yamo,

היי לכולם, אני מחפש מחשב גיימינג מוכן להוציא באיזור ה7K, אשמח לעזרה\הצעות במידה ואפשר :)

2. 1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום לכולם, עוסק באדריכלות הדמיות וגיימניג פה ושם ( לא באופן רציני ). רוצה לבנות מחשב נייח ראשון חזק בעל מעבד AMD וכרטיס גרפי חזק כמובן בתקציב של 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגות בקטנה לפי המלצות. אז זה החבר שהרכבתי לעצמי כמובן אחרי לא מעט התייעצויות וחקר. כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 6600 XT NITRO+ 8GB OC GDDR6 HDMI 3xDP מעבד AMD Ryzen 7 5700G 3.8Ghz AM4 - Box לוח אם Gigabyte B550 AORUS PRO V2 AM4, AMD B550, DDR4, 3xPCI-E, HDMI כונן Corsair Force MP600 PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD זכרון למחשב Kingston FURY RENEGADE RGB 2x8GB DDR4 4000MHz CL19 קירור נוזלי Asus TUF LC 120 RGB Gaming ספק כח Asus TUF Gaming 550W Bronze TUF-GAMING-55…

5. * מטרות המחשב? תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(FM), צפיה בסרטים\סדרות * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-1 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות ומעלה * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! בגלל שהרכישה בארה"ב, אני צריך אחריות שתהיה תקפה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע יכול להיות נחמד מה שציינתי זה החובה, כל היתר ממש לא. המחשב יירכש ככל …

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by mr-g,

היי לכולם, בהמשך לדיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543809.msg4639950#msg4639950 אני חושב ללכת על הדגם של dell latitude e5430 עם הרזולוציה של 1600x900. רציתי לדעת אם למישהו יש את המחשב הזה ויכול לתת חוות דעת בעיקר בנושאי המסך, רעש מאוורר ונוחות המקלדת. דבר נוסף שאולי יכול רלוונטי למי שמתכנן לקנות מחשב בתקופה הקרובה, שווה לחכות למבצעים שאולי יהיו בחודש דצמבר או שאין חיה כזו והמחיר לא ממש הולך להשתנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Coca Cola,

שלום לכולם, אז ככה, אני בקרוב מתכוון לקנות מחשב ורציתי לבדוק כמה דברים א. רציתי לראות איזה מפרט יהיה מתאים בשבילי לפי שיקולכם ודעתכם ב. האם כדאי לי לקנות LCD\CRT לפי מצב המפרט החלקים שחייבים להיות במפרט הם: Sunbeam Transformer Gaming P/S not include Blue Case 1 569 ¤ Logitech Media Black Keyboard 1 169 ¤ Logitech MX518 Gaming PS2 | USB Optical Mouse 1 339 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ¤ סה''כ: 4 1497 ¤ מה שאומר המחשב עצמו יעלה בסביבות 5500 פלוס מינוס(אין צורך בהרכבה) את המחשב תבנו בבקשה מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות הצעות לשיפור ושינוי חלקים יתקבלו בברכה. עריכה: במקור חשבתי על מסך CRT 700P אבל היום לאחר שהייתי בחנות מחשבים נדלק לי פתאום LCD…

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למזומן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט: אופיס, סרטי BR, כל המשחקים (נתפשר על הגדרות...), MATLAB קלות, תוכנת BLUE IRIS 3 מצלמות 30FPS, יוטורנט, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLUE IRIS 24/7 , כל השאר שהוזכר לעיל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CYSIS 3, BF4, COD GHOST, Watch Dogs, PES14, DIRT Showdown, Spliter Cell Blacklist, Lost Planet 3, Tom Clan Ghost Rec, Dead Space 3 …

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  9. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אין אפשרות. האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: לנצל (מעדיפים מחשב שיענה על הדרישות שלכם בלי לנצל את כל התקציב?) מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גיימינג כבד | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: crysis, naruto. need for speed.cod, assasins creed , cod, וכמובן מחשב שיתמוך במשחקים עתידיים. מתי מתוכננת הרכישה: עדיף כמה שיותר מהר. האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה טובה למחשבים של גיימינג. אולי asus או dell. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: עדיף מאוד שלא. גודל קשיח מינימלי: לפחות 1T ו128 בSSD. (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב ש S…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי אישתי רוצה לשדרג את המחשב. יש לה הרבה פגישות בזום אז רוצה אחד עם מצלמה טובה. נתתי לה את המחשב גיימינג אסוס GL504G שלי אבל הוא כבד (2.5 קילו), לא נוח לה וגם המצלמה במיקום מחורבן ובאיכות זבל וכנראה שגם הסוללה שלו נשחקה. היא תשמח אם המקלדת והעכבר יהיו ברמה גבוהה עם פידבק לחיצה. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. מבחנית ביצועים אין גרפיקה או משחקים, רק עבודה משרדית ומדי פעם הרצה של סרטים. לא צריך הרבה מקום אחסון. רצוי שיהיה גם חיבור רשת קווי. יציאת HDMI חובה כמובן. 8 גב זכרון. אין צורך במערכת הפעלה. יש כל כך הרבה דגמים.. נשמח להמלצה איזה כדאי לבדוק.

11. שלום לכם... אחשלי הכין בערך מפרט לוח אם: ASUS P5WD2 מעבד: Intel Pentium D 930 DC 3GHZ 2X2MB CACHE זיכרונות: CORSAIR 2048MB 533MHZ DDR2 VALUE KIT הרד דיסק: WD 74G 10000RPM SATA WD2500JS כלומר 250G 7200RPM 8MB CACHE כרטיס מסך: RADEON X300 HM קירור למעבד: THERMALTAKE BIG THYFON... יש לי חשדות לגבי הלוח אם... אכשיו אני מודאג גם לגבי ה SATA וכל זה... יש לי HD שונים... האם הם יתאימו ללוח אם? אל תשאלו למה אינטל... האם הקירור טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by inflictioNz,

שלום לכולם אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ולקנות אחד חדש רניצי לדעת עם המחשב הישן שווה משהו או לפח? http://i.imgur.com/86RkDtss.jpg' alt='86RkDtss.jpg'> זה המפרט הכי מדוייק שאני יכול לתת עליו כי אין לי כל כך מושג איך להוציא מהמחשב.

13. Started by eins,

שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Voodude,

Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 343.09 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Sony 16/48 Bulk [ ¤ 217.39 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/2…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  15. השימושים שלי הם בעיקר משחקים וסרטים.. עכשיו חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר המוכר טוען שהוא יהיה ככה עם המפרט הזה מה דעתכם? מעבד-Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם-ABIT IP35-3 זכרונות-G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 מארז-NZXT LEXA RED LINE ספק כוח- SEASONIC S12II- 500W כרטיס מסך- XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB כונן קשיח-WD 500GB SATA2 16MB

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום רב לחברי הפורום. אשמח להמלצה על מחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות. תודה מראש למסייעים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, חריגה של 50 ש"ח, עדיף שיעלה פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש מורה. עבודה ביישומי אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, לא אמור להתאמץ יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום, קוראים לי אורן. אני כבר מזמן מזמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב. אני מחפש לקנות מעבד חדש עם כרטיס מסך יחסית עדכני. השימוש העיקרי הוא לצפיית תכני HD (סרטי בלו-ריי) ותוכנות אופיס. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל גם לסחוב משחקים אבל זה לא הייעוד שלו המרכזי (כמעט ולא יוצא לי לשחק בימים אלו וגם אם כן בד"כ אני ב"איחור" מתאריך יציאתם של המשחקים). הסכום המקסימלי בעיקרון שחשבתי להשקיע הוא כ-300 שקל אבל אשמח לחסוך אם אין צורך. תודה רבה על כל ייעוץ שתתנו נ.ב. אני מעדיף לרכוש בחברת OMC שבקריות היות ואני לקוח שלהם שנים וגם מרוצה וגם יש לי יחסים טובים עם הבעלים (לאחר ששנים אני ומשפחתי רכשנו מהם מחשבים), ובנוסף המחירים טובים והם פתוחים להתמקחות לאור הצעות מתחרות. הנה מה שמצאתי באתר …

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by מיכאל9375,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח אפשר לחרוג במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש במחשב זה למשחקים, אני רוצה מערכת למשחקים שתחזיק ל5-6 שנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הייתי רוצה לדעת מה גודל המארז מכיוון שאין הרבה מקום בחדר 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by edi1233,

הכרטיס נקנה מחול שימש למינינג במשך חודשיים אחר כך הבנו שזה לא שווה הכרטיס גם ניראה חדש בכמה אפשר למכור אותו... הכרטיס של ספייר

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  21. Started by אמתי,

יש הבדל ןי המסך Wxga לLED ? מה ההבדל מה יותר יפה ואיכותי ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Oriz,

עכשיו כשסיימתי את תקופת האבל על זה שלא הצלחתי בסוף להביא 6800GT מארה"ב הגיע הזמן לבנות מפרט חדש בארץ... המחשב הוא למשחקים כבדים ואני רוצה שהוא יריץ אותם כמה שיותר טוב בשנה הקרובה (עוד שנה אני מתגייס). התקציב - 4800 ש"ח והמקסימום שאפשר לחרוג זה עד 5000, בלי מסך וכל החרא הזה, רק מארז וכל מה שבתוכו (כולל צורב DVD כמובן, כמו הNEC 3540A). אם יש איזשהי דרך להכניס 6800GT למפרט אני יסגוד לכם (דרך אגב, יש 6800GT PCIE של לידטק ב2250 שקל בנעה מחשבים, איכשהו תמיד יש להם מחירים טובים יחסית לכרטיסי מסך יקרים, אז אם מישהו מוצא דרך להשאיר 2250 שקל לכרטיס מסך...) תודה רבה!

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by maormaor,

מחשב AlienWare *מדובר על מחשב נייד. גודל מסך: 18.4" - WLED FHD (1920 X 1080) TrueLife Display מעבד: Intel Haswell i7-4810MQ Quad Core Processor 2.8GHz (6MB Cache, up to 3.8GHz w/ Intel Turbo Boost) זיכרון: 16GB כונן קשיח: 80GB Caching mSATA SSD + 1TB 5400RPM SATA כרטיס מסך: Dual NVIDIA GeForce GTX 860M with 2GB GDDR5 - NVIDIA SLI Enabled כולל תאורת מקלדת + מצלמה כונן: בלוריי כמה אתם אומרים אני יוכל למכור אותו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי לכולם, פעם ראשונה שקיבלתי בקשה כזו. ביקשו ממני מחשב ב 1000 ש"ח. המחשב מיודע לילדים בני 5 4 ו 2. לא צריך ציוד הקיפי. גם הם וגם אני לא יודעים בדיוק למה זה ישמש, אני כי אין לי ילדים בגיל הזה אז אני לא יודע מה אמורים לעשות איתו ואצלם זה המחשב הראשון. אם יכולים להגיב פה אנשים שיש להם גם ניסיון עם ילדים בגיל הזה שיגידו מה הצרכים בגילאים האלה (אני יודע שזה לא קשור באופן ישיר) אז אני אשמח. יש תוכנות שבולטות במיוחד?

25. Started by Rbix,

אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה

• 0 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים