עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by corneli,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר MMO's, Dota ומשחקי Open world 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 אינצ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגודל פחות קריטי, מעדיף לא צבעוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by pisti,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג, אבל מקסימום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - mass effect andromeda וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. …

3. Started by rosesr,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בלי מסך רמקולים עכבר ומקלדת זה מה שהיגתי אליו: EPOX EP-8K5A3+ AMD XP 1800+ (AROIA STEPPING CORSAIR 256MB PC-3200 C2 400MHz suma gf4ti4200 128mb SE wd 80gb 8mb ax-7 nanotherm2 מישהו יכול להמליץ לי DVD(חשוב בלי אזורים) ומארז לא יקר מדי ומאוור לAX7 אני קונה מסימפלטק השילוש הקדוש בא בבנדל התקציב הוא 5000+- עד 5400 תודה לכל מי שעונה לי!

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שקל כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים ולדעתי הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך יש לדעתכם רעיונות אחרים???הצעות??? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע...

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום, אני כבר לא כל כך מעודכן בכל הדברים הטובים / פחות טובים שהולכים היום בשוק לכן אני פונה לעזרתכם. אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש, והתקציב שלי הוא 1500 שקל עם התנדנדויות לכל כיוון. שמעתי ש-AMD כרגע גם יותר משתלם מאשר INTEL, אבל אולי אני טועה. בעיקרון מה שחשוב לי זה מספיק זיכרון RAM, וכרטיס מסך שהוא לא משולב על הלוח. מיועד למשחקים לא בסטנדרט הכי גבוה, ובעיקר למולטימדיה. לגבי דיסק קשיח, אין לי צורך במשהו פסיכי, אפשר להסתפק ב~150 ג'יגה, אבל אם הפרשי המחירים לא גדולים אז מן הסתם אפשר יותר. ציוד היקפי כמו רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך וכו' אין צורך. הבנתי גם שרוב המחשבים באים כיום עם כונן DVDRW כזה או אחר. גר במרכז הארץ. בכל מקרה, אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום, היום קניתי מבאג מחשב נייד של דל מדגם i5 460M עם כרטיס מסך 5650 HD. המחשב נקנה לאחר התלבטות בינו לבין הדגם החדש של HP ה- pavillion dv-6 3298en עם מעבד מסדרה i5 480m , כרטיס מסך 6550HD. המחשב נקנה למטרת הרצת כל סוגי המשחקים (GTA IV,NFS,PES,COD) ושאר השימושים הרגילים (אינטרנט,אופיס וכאלה) . לאחר עיון בפורום בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=488671.0 ראיתי שהמחשב לא מריץ משחקים באיכות טובה ובמהירות ואני שוקל להחליף אותו לדגם ה HP. לפני הקנייה התלבטתי אם לקנות את ה HP והוא לא נקנה רק בגלל שהאחריות היא לשנה בלבד במקום שלוש שנים ( אני חייל לא קרבי שחוזר פעם בשבועיים הביתה לכן האחריות הייתה חשובה כי אני מעוניין לקחת אותו לבסיס ) והעיצוב שלו קצת ילדות…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה לקנות מחשב נייד ראיתי שיש 2 סוגי מעבדים בסדרת i3 יש את הרגילים כמו Core i3-370M וראיתי שיש גם Core i3- UM רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם , בביצועים וכו תודה!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אני מחפש המלצה למפרט. תקציב: 2000-2500. אם אפשר לחסוך - סבבה. מטרת שימוש: אינטרנט, אופיס, eclipse (כולל פתיחת האמולטור של אנדרואיד במקביל) Visual Studio פוטושופ ואילוסטריטור (בקטנה, השימוש בתוכנה לא נרחב) המחשב מזרים מדיה באמצעות הנתב לandroid mini pc חשוב לי שהוא יהיה מהיר. אין צורך במשחקים. בקשות מיוחדות: אופציה לחיבור 2 מסכים במקביל. רכיבים שלא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD (אני אקח מהישן). כמו כן, יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שאפשר להעביר מהמחשב הישן (WD ירוק בן כשנתיים). הערות: מעדיף מעבד של AMD במקום של INTEL בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. טוב אז ככה, אחרי 8 שנים ארוכות הגיע הזמן להחליף מחשב (A64 3000+ S754...) הנה מפרט שבניתי, תקציב בסביבות 5500: מעבדי אינטל‏ Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 1080 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E 660 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 235 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 325 כונני Floppy 1.44‏ FLOPPY Samsung 1.44MB Floppy Drive Black 60 צורבי DVD‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 מאווררים וג…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שבוע טוב לכל משתמשי HWZone אני רוצה להתחדש במחשב נייד ולכן אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי הוא 3K-4K שקלים. אני מצרף גם טופס בהתאם לחוקי הפורום: * מטרות המחשב: תכנות, עיצוב בפוטושופ פעם בכמה זמן, עבודה עם אופיס, גלישה רגילה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים (די שימושים סטנדרטיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינטש. לא משנה לי המסך. * רזולוציית המסך? 1366x768 יתאים לי מאוד. אך למעשה לא כ"כ משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, של מספר שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש במ…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by scot,

יש לי כבר מפרט שהרכבתי אבל אני לא בטוח שהוא טוב אז תגידו לי מה דעתכם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 1,015 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-2GBLA 1,350 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 345 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,850 ש"ח LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder White Retail 220 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 400 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח סה"כ 7,448 ש"ח חשוב לי שהוא יהיה שקט והרכיבים איכותיים אבל אני לא רוצה לבזבז כסף …

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Coca Cola,

שלום לכולם, אז ככה, אני בקרוב מתכוון לקנות מחשב ורציתי לבדוק כמה דברים א. רציתי לראות איזה מפרט יהיה מתאים בשבילי לפי שיקולכם ודעתכם ב. האם כדאי לי לקנות LCD\CRT לפי מצב המפרט החלקים שחייבים להיות במפרט הם: Sunbeam Transformer Gaming P/S not include Blue Case 1 569 ¤ Logitech Media Black Keyboard 1 169 ¤ Logitech MX518 Gaming PS2 | USB Optical Mouse 1 339 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ¤ סה''כ: 4 1497 ¤ מה שאומר המחשב עצמו יעלה בסביבות 5500 פלוס מינוס(אין צורך בהרכבה) את המחשב תבנו בבקשה מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות הצעות לשיפור ושינוי חלקים יתקבלו בברכה. עריכה: במקור חשבתי על מסך CRT 700P אבל היום לאחר שהייתי בחנות מחשבים נדלק לי פתאום LCD…

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  13. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 823 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 - מחיר: ₪ 810 מארזים: Fractal Design Focus G White Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 245 ספקי כוח: Antec 650W Pro כמות: 1 - מחיר: ₪ 388 דיסקים SSD: WD SSD 250GB 2.5 SATA3 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 דיסקים קשיחים: WD HDD 2.0TB 5400 64MB SATA3 3.5 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 כוננים אופטיים: LG DVDRW x8 Slim SATA כמות: 1 - מחי…

14. חברים שלום רב! אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה..... ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת) מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp? לפנות לfujitsu? כל דבר אחר

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  15. בניתי את המפרט הכי טוב בארץ! עם החלקים הכי שווים! הכי טובים! והכי יקרים! עם יש לכם בעיות עם המפרט הזה תוכלו לשנות להוסיף ולבנות מצידי מפרט חדש!! ושהמפרט יהיה הכי טוב! הכי שווה! לא להתקמצן בכסף!!! גם ככה המפרט צריך להגיע ל20אלף+. אני צריך שיהיה בו הכל ציוד היקפי מסך בקיצור מחשב שלם ושיהיה הכי טוב בתחום מהחלקים הכי טובים בתחום שיש בארץ!!! והמחשב צריך להיות מכונת משחקים משוכללת שמבוססת AMD ועם אופציה לאוברקלוק גבוה במיוחד!!!! ושתריץ את מה שנשאר כמו סרטים שירים משחקים בצורה חלקה!!! והכי איכותית!!! אז זה המפרט. מעבד- 5450 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box קירור למעבד-התלבטות. 1. 325 Thermalright XP-90C 2.Thermalright XP-120 260 מאוורר לקירור של המעבד-לא מבין בזה אבל שיהיה ה…

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by pain_killer12,

בס"ד שלום חברים, יש לי שתי הצעות למחשב נייד, בערך באותו מחיר. אני מתלבט בין שני המעבדים. ה380 בא ב2.35GHZ ואילו ה2310 בא עם 2.1GHZ. שניהם עם 3 מגה קאש. האחד Sandy bridge והשני arrandle. האם יש הגבלה בארכיטקטורות לגבי תדר הזכרון? מה עדיף מבין השניים? איך הם באותו מחיר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  17. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (משחקים ״קלים״ בסגנון NBA, FIFA על הגדרות גבוהות ככל שאפשר, עדיף שאפשר יהיה להריץ משחקים נוספים בצורה טובה), מדיה סנטר, ועבודות פיתוח (VM אחד או שניים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42״, 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מנסה לכוון לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by stalgo,

מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש שיחובר לטלויזיה בסלון. כרגע הטלויזיה היא 1080P, אבל תשודרג בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט בזמן שימוש בסיסי (לא משחקים). שליטה חיצונית יכול להיות נחמד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכ…

19. שלום רב לחברי הפורום. אשמח להמלצה על מחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות. תודה מראש למסייעים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, חריגה של 50 ש"ח, עדיף שיעלה פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש מורה. עבודה ביישומי אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, לא אמור להתאמץ יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  20. היום גיליתי שארוסתי תכננה לי הפתעה לכבוד תחילת לימודי לתואר השני - MACBOOK PRO! אלא שבגלל שלא הייתה בטוחה שזה עונה לצרכים , החליטה בכל זאת לגלות לי - כדי שנסתובב בחנויות ונבדוק דגמים נוחים. : אז לגבי ה- MAC, העניין הוא כזה: יתרונות ה- MAC 1. זה MAC 2. קל משקל 3. סבירות נמוכה לוירוסים או באגים 4. סוללה מעולה (7 שעות) חסרונות ה- MAC: 1. זה MAC (חיסרון למי שרגיל להשתמש בPC עם WINDOWS; עלול לייצור בעיות התאמה בהעברת קבצים ל-PC) 2. כונן קשיח לא גדול (160 ג"ב) 3. חיבוריות לא רחבה (אין ESATA ויש רק שני USB) 4. אחריות לשנה בלבד וטיפולי מעבדה ארוכים (שמועות להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להרי…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  21. טוב לאחר כחודש של התלבטויות, החלטתי ללכת על ה- Asus N55SF, רק יש לי כמה שאלות ואי הבנות שהייתי רוצה לענות עליהם לפני שאני רוכש את המחשב. אז קודם, אפשר לרכוש את המחשב ב-3 חנויות (ממה שמצאתי עד עכשיו), רק לכל חנות יש תת דגם אחר, שאני לא הצלחתי לראות מה ההבדלים ביניהם: 1. KSP - הדגם הוא: N55SF-S1358V‎ - מעבד i7 2670QM 2.2GHZ והמחיר 5450 ש"ח 2. שניידר - לא כלכך ברור הדגם, אך המעבד הוא גם 2.2GHZ והמחיר 5289 ש"ח 3. חצי חינם (FRE)- דגם N55SF-S1188V והמעבד הוא 2.0GHZ המחיר 5329 ש"ח אז מה ההבדלים בין הדגמים ? לא הצלחתי למצוא ברשת כלום... והאם יש חנות מומלצת לרכוש אותו ? חוץ מזה, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים אחרים על המחשב, כי לפי הבנתי המון רכשו אותו בתקופה האחרונה, אם אתם יכולים ל…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  22. איך המפרט שקיבלתי ? מעבד אינטל ATOM דגם 525 BOX לוח אם GIGABYTE GA-D525-TUD זיכרון 1 גיגה בייט במהירות 800 חברת PATRIOT טכנולוגיה DDR3 כרטיס מסך מובנה אינטל GMA3150 כונן אופטי צורב DVD של חברת סמסונג במהירות X 22 כונן קשיח חברת סמסונג SATA2 נפח 250GB במהירות 7200 ! מארז וספק כח של חברת קודגן 500W מחיר 980.00 ש"ח ! מזומן / צ'ק מזומן אחריות יבואן 3 שנים : מעבד , לוח אם , זיכרון , כונן קשיח אחריות שנתיים - כונן אופטי צורב DVD אחריות חודש : ספק כח תוספות / שידרוג : 1GB / 800 / DDR2 עלות 110 ש"ח אנטי וירוס NORTON 2011 עלות 99 ש"ח או אנטי וירוס 2010 ביט דיפנדר עלות 79 ש"ח מערכת הפעלה HOME P Win7 - עלות 499 ש"ח מסך MAG 22 LCD עלות 649 ש"ח , אחריות 3 שנים !!! זאת חנות של…

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום לצוות המדהים, עברו בערך כשנתיים וחצי מאז שקניתי מחשב מושקע מאוד בעזרתכם, ועדיין הוא סוס עבודה ומריץ את כל המשחקים החדשים ואני מרוצה מאוד! נתתם לי חשק ללמוד את עולם המחשבים וניסיתי עד כמה שניתן להשלים פערים ולישר קו עם ההווה... בקיצר, אבא שלי ביקש ממני מחשב שיהיה אמין, ושאחרי חצי שנה לא יהיה פתאום עייף ואיטי ויתקע כל שניה, שיהיה לו מספיק מקום לשים את כל התמונות והדברים שלו (ויש לו הרבה תמונות!), ושיוכל לצפות בתכני HD בצורה חלקה, וכמובן שיראו במסך מעולה כדי שלא יאמץ תעיניים... הרכבתי לו את המפרט הבא מאתר אייבורי (שמשם גם אני מתכנן לקנות), ואשמח לדעתם את חוות דעתכם: [TABLE=width: 590] [TR] [TD]סוג [/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=ali…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום. יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים שמשמש בעיקר לעריכת סרטוני וידאו בפרמייר. המחשב הוא סביר אך לא אופטימלי שנקנה במסגרת מגבלות תקציב וכו' ולכן קצת מקרטע בעריכה גם של חומרים שאינם 4K והם רק 1080P וכמו כן שטח האחסון יחסית מוגבל, בעיקר כונן C הראשי שהוא SSD קטן. בזמן האחרון המחשב כבר די מקרטע בעריכה וחשבתי אולי כדאי לי לשדרג רכיבים מסויימים במחשב או אולי לקנות מחשב חדש מסוג מקבוק פרו או משהו אחר. האם לדעתכם כדאי לשדרג? כמה יעלה שדרוג רכיבים שיגרום לי עריכת וידאו בצורה רציפה ולא מקרטעת ואיזה רכיבים יש לשדרג והיכן כדאי לבצע את החלפת הרכיבים? האם כדאי לשדרג או אולי פשוט לקנות מחשב חדש? הבנתי שיש גם תוכנת עריכה הרבה יותר טובה ומהירה במק - פיינל קאט - ש…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים