עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by גיא קדר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך מעט,מעדיף לנצל את רוב התקציב למחשב טוב יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ממשחקים,גיימינג ואולי מעט עריכה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by LinkTree,

הבעיה שיש לי הרבה דרישות - אז ככה. אני צריך מעבד AMD לוח וזכרון, HD של 80G מראז וספק. המחשב אמור להיות למשחקים - וגם OC אשמח לשמוע הצעות ... נכון לעכשיו חשבתי על מה שמפואט למטה אבל ככול שאני קורא כאן אני מרגיש יותר ויותר אבוד .... ??? : athalon XP 2400+ 990 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 512MB kingston 333mhz ddr 490 80GB WD ATA100 8MB 690 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 290 - סתם מארז גנרי נראה לי אני מניח של OC אני צריך עוד מאווררים ושאר - אשמח לשמוע מה - תודה - ואנא פרטו כמה שתוכלו אני ממש טרי בזה.

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אני רוצה ליקנות מחשב ב 5 אלף שקל אני לא צריך את הדברים הבאים: מארז כרטיס מסך יש לי radeon 9800 st ואני לא צריך מסך תודה למי שמביא לי את המיפרט הכי טוב שאני יכול להוצי ב 5 אלף שקל

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. ללא מסך. שיהיה מספיק מהיר לעבודה שוטפת לתוכנות: אופיס, קצת גימפ, אינטרנט, סקייפ ומסרים מיידיים. גודל ההארד דיסק לא ממש משמעותי, גם 40 גיגה יספיקו יותקן עליו אובונטו. תודה רבה רבה מראש

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה להגיד שאחרי חודש זמן שנכנסתי כאן לפורומים ולמדתי מכם הרבה דברים,אני מוכן לקנןת מחשב(השבוע רוצה להזמין)... המחשב למשחקים,אינטרנט תמידי,מוזיקה,סרטים,ואולי בעתיד קצת אוברקלוק. דעתכם: מעבד: AMD 64bit 3200+ socket 939 WINCHESTER 90nm לוח אם: Gigabyte K8N ULTRA SLI nforce 4 זיכרונות: Geil 512MB kit(2*256) DDR 400MHZ PC3200 כ.מסך Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E 128MB DDR3 מארז: Antec SX 1040B || Black performance series with 400w Antec PSU smartpower קירור למעבד: Zalman7700-CU 120mm fan ------------------------------------------------- כל זה ב5000 ש"ח בול במזומן כולל הרכבה והם מרכיבים גם את הרכיבים שאני מוסיף מהמחשב הישן:CD,צורב,כונן 1.44 ו HD של WD 80GB ATA 7…

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, אני הולך לקנות מארצות הברית ככה שהמחירים בארץ לא לכ כך משנים לי . המחשב מיועד לעבודה יום יומית, לצפייה בסרטים וכמובן חשוב לי חיבור HDMI בשביל זה ודיסק קשיח גדול . בדקתי בכמה אתרים וכרגע המחשבים שהכי נראה לי הוא sony vaio VGN-Z690 . רציתי לדעת חוות דעת שלהם בכלל על הסידרה הזאת של מחשבים ?? המחיר יהיה בסביבות 1700$ , האם אתם מכירים מחשב שהוא יותר במחיר הזה ? בכלל איך המחשביםש לסוני ?? אמינים ?? ישנה אחריות בארץ ? מחכה לחוות דעת שלכם, תודה .

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? 5500 גם מחשב זול יותר יתאים עם יש 2. מה שימושי המחשב תוכנת solidworks 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט וקריר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף מערכת הפעלה מובנת win 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר באשקלון. אין בעיה עם הזמנה מכל חנות שנותנת שירות אנושי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by DotC,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות, לא ממש משחקים אבל אם אפשר שיהיה גם למשחקים CS:GO.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - הבנתי שמאט יותר טוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by overload,

אהלן. קניתי את הסוללה הזאת כדי לחסוך כמה שקלים (400+) http://dx.com/p/dv3000-replacement-6-cell-10-8v-4800mah-battery-pack-for-hp-dv3000-dv3100-dv3500-198584 יש למישהו ניסיון עם מוצרים כאלה?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Nemesis,

http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T5010 הזמנתי ביום חמישי, כולל Port Replicator ו-Bay Battery. צפוי להגיע עוד חודש, ההפצה שלו רק החלה. אני אעלה התרשמות קצרה ותמונות ברגע שיגיע.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. היי, ברשותי נטבוק של אזוס עם מערכת הפעלה של XP ללא כונן תקליטורים. קניתי ווינדוס 7 שהגיע על דיסק. האם ניתן להתקין אותו ללא שימוש בכונן תקליטורים נייד? האם ניתן להתקין אותו בשימוש של הארדיסק נייד לדוגמא? תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by idan1,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שמיועד למשחקים (אבל אני לא גיימר כבד), אינטרנט והורדות. אין כוונה לבצע אוברקלוק. יש לי כבר כיוון לבי המפרט והוא חייב להיות מסקייפיסי (http://www.skypc.co.il). מעבד: חשבתי ללכת על E6550 ולא על E6750 כי אין הבדל משמעותי ביניהם (פרט לזה שהמהירות של ה550 קטנה יותר ב-330 מגה, תקנו אותי אם אני טועה) לוח אם: פה אני בהתלבטות קטנה: Gigabyte 965p-DS3/P35 DS3 אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין הצ'יפסטים אז אני לא יכול להחליט זיכרון: הכי זול - PQI DD2 1024MB 667MHz CL5x2 כרטיס מסך: יש לי מסך 17" ואני לא הולך להחליף אותו בעתיד הקרוב ולכן אני אלך על - Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe ה-320mb הכי זול שם צורב DVD: או LG GSA-H62N X18 DVD או …

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by av460,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי טוב במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי .ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?.לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. הרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY בלבד בבקשה!!! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש. 10. האם יש בקשו…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אני מחפש כבר לא מעט זמן מחשב נייד, אחרי יותר מדי זמן מבוזבז- אני כבר צריך להזמין. צמצתי את הרשימה שלי ל 3 דגמים עיקריים, אבל זה כאילו בכל אחד תקעו פאק שמונע ממני לרכוש אותו על המקום. לכל המחשבים מפרט זהה- i5 3317U, זיכרון 6GB RAM, הארדיסק 500GB ו SSD 32GB, מסכי 14". והמתמודדים הם: 1- Dell inspiron 14z למה כן- החבילה המאוזנת ביותר, זמן סוללה טוב, סוללה נשלפת למה לא- זויות צפיה מזוויעות במסך, איכות בניה קצת לוקה בחסר 2- HP Envy 4 למה כן- רמקולים מעולים+כרטיס קול מצוין, איכות בניה טובה משל ה DELL, קל. למרות שהסוללה אינה נשלפת- היא לא hard wired וזמן הסוללה טוב, כלומר בעתיד יהיה אפשרי להחליף אותה בלי בעיה. למה לא- אין כונן אופטי, ניגודיות מסך טיפה נמוכה מ 2 המתחרים. 3- Asus V…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by tinkerball,

שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה מפרט מחשב ב-10,000 ש"ח כאשר המחשב ישמש אותי בעיקר לסרטים. אלו הדברים שאני לא מתפשר עליהם: הארד דיסק-לפחות 80G. רמקולים-לוג'יטק Z-560. לוח אם וכרטיס מסך של אסוס עם יציאה לטלויזיה כמובן ומסך 17" שטוח.

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום לכולם! אני כרגע לפני קניה של מחשב חדש (הישן כבר נמאס עלי) אני צריך מחשב חזק מאוד ואין לי בו שום צורך ב OC כי אני לא יודע איך עושים!!!!.....כן כן אמרתי את זה אתם רואים טוב אני לא יודע לעשות OC !!! אז ככה המחשב הוא למטרת:משחקים>אינטרנט>סרטים מה שאני לא צריך זה:עכבר>מקלדת>רמקולים מסך אני כן צריך אבל אני לא יודע מה לקנות 17LCD--16-MS או 19 CRT קחו בחשבון שאני רוצה את ה- x800 (על זה אני לא מתפשר..)מחירו בארץ הקודש הוא 2550 טקילין ומצלצליםכמו כן אני רוצה 1GB זכרון אם אתם מציינים מעבד AMD אנא ציינו מה המהירות הת'כלס שלו.... זהו...אני מקווה שלא הגזמתי בבקשות שלי תודה רבה לכל מי שעוזר או שסתם קורא... תודה נועם

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין במפרט למחשב חזק מאוד עבור עבודה בתוכנות גרפיקה ותלת מימד (3DMAXׂ רכשתי כבר מעבד SUPERCHARGED 4.4GHz Intel Core i7 Extreme 975+ NEW! 7.5+GT! מebay כמו כן במערכת יותקן כרטיס מסך מסוג firepro v8700 או quadro fx4600 ו 12gb זיכרון ב3 סלייסים כאשר התוכנית להוסיף בהמשך עוד 3 ולהגיע ל 24 GB יש לי גם מספר HD בנפחי 1000GB שיהיו במערכת החלקים החסרים- שאני צריך עליהם המלצה : לוח אם ( אין כוונת שדרוג פרט למה שצויין) קירור אוויר מצוין בהתחשב במעבד (שעבר איזה אוברקלוקינג פנימי כדי שהוא יגיע למהירות הזו) - השקט מאוד חשוב מארז ( יש ברשותי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-NPS~6~0.htm חדש - אם הוא טוב למערכת -אשמח לדעת. ספק כוח שיחזי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לעזרה בבניית המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, כן +-500 ש"ח. כמובן ששואף להוצאה כמה שיותר נמוכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4K, לא כלול בתקציב זה (אני מעריך שעד 2000 ש"ח למסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב, אך חשובה לי שתהיה אופציה ושהממשק ל OC יהיה נ…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אהיה מוכן לחרוג אם התוספת תאפשר לי להשיג את המטרה שבגינה אני קונה את המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב-תכליתי חזק, הן לעבודה משרדית והן לגיימינג (בנוגע לגיימינג, ראו פירוט בהמשך). אני לא משתמש בתוכנות מקצועיות כלשהן שדורשות עוצמות עיבוד גבוהות (תוכנות עריכה, למשל), אבל במהלך עבודה שוטפת אני עוסק הרבה בהמרת קבצי אודיו, הצפנה ודחיסה של קבצים, ועוד. כלומר, במהלך השימוש השוטף שלי לא יהיו "פיקים" של עוצמות עיבוד, כמו שימוש בתוכנות…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by asa_s1,

יש לי מחשב של אסוס שנקנה בחו"ל בערך בן שנה + שנדלק מוציא חום כאילו הוא תנור אך לא מציג כלום. מי מכיר מעבדת מחשבים טובה ואמינה (כמובן שעדיף גם זולה) באיזור פתח תקווה לשם בדיקת המחשב. גמר חתימה טובה, אסף.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. בניתי את המפרט הכי טוב בארץ! עם החלקים הכי שווים! הכי טובים! והכי יקרים! עם יש לכם בעיות עם המפרט הזה תוכלו לשנות להוסיף ולבנות מצידי מפרט חדש!! ושהמפרט יהיה הכי טוב! הכי שווה! לא להתקמצן בכסף!!! גם ככה המפרט צריך להגיע ל20אלף+. אני צריך שיהיה בו הכל ציוד היקפי מסך בקיצור מחשב שלם ושיהיה הכי טוב בתחום מהחלקים הכי טובים בתחום שיש בארץ!!! והמחשב צריך להיות מכונת משחקים משוכללת שמבוססת AMD ועם אופציה לאוברקלוק גבוה במיוחד!!!! ושתריץ את מה שנשאר כמו סרטים שירים משחקים בצורה חלקה!!! והכי איכותית!!! אז זה המפרט. מעבד- 5450 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box קירור למעבד-התלבטות. 1. 325 Thermalright XP-90C 2.Thermalright XP-120 260 מאוורר לקירור של המעבד-לא מבין בזה אבל שיהיה ה…

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Niseg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית (photoshop) , עבודה משרדית , מדיה סנטר (לא משהו מיוחד צריך יציאת HDMI) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי אני רוצה שיוכל להריץ משחקים חדשים שיש כיום ובעתיד לא חייב במקסימום איכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by LM5,

אהלן, יש לי מחשב נייד מסוג: HP Pavilion 15- ak100nj. מפרט טכני: מערכת הפעלה- Windows 10 מעבד- 6th gen. Intel core i7- 6700HQ GHz 2.6 up to GHz 3.5 זיכרון- 16GB כוננים קשיחים- 1TB HDD+ 128GB SSD כונן אופטי- DVD צורב מסך: IPS WLED 15.6 רזולוציה- Full HD 1920x1080 מאיץ גרפי- NVIDIA GeForce GTX 950M עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות- Wi-Fi b/g/n, BlueTooth 4.0 סוללה- ליתיום בהספק Wh 48 …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.