עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אשמח לעצותיכם לגבי מפרט לרכיבי מחשב עבור מחשב שיורכב לפי הזמנה... סה"כ תקציב - 4500 עד 5500 ש"ח, לא כולל מסך... המחשב ישמש לצרכי משחקים ( פחות) ועבודה עם גרפיקה תלת-מימדית(יותר)... בנוסף,רצוי שתהיה אופצייה לביצוע OC בעתיד... מערכת קירור מים (דרישת המזמין)+ 1024 MB DDR... יש לכם רעיונות,בבקשה?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by stingeR-,

דוד שלי מחפש מפרט שיהיה טוב גם למשחקים חדשים מאוד(לא איכפת לא כל כך אם יהיה 40 או 100 FPS) וגם לעבודה על המחשב עם הרבה מקום בהארד דיסק80 יספיק... הוא גם רוצה מפרט פנטיום אמרתי לו שAMD יותר טוב אבל הוא עדיין רוצה פנטיום אז שמישהו בבקשה יציל אותי כאן כי אני לא יודע מה בידיוק מתאים למה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ערב טוב, כמו שכבר הבנתם מהכותרת, אני מחפש מחשב נייד .. שימושים: * משחקים (משחקים כמו COD, FIFA וכד'). * סרטים (HD ורגילים) - יש צורך ביציאת HDMI. * שימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') - מכיוון והמחשב הולך להיות בשימוש יומיומי ממושך, עניין נוחות המקלדת מאוד חשוב. ניידות: לא נושא כ"כ קריטי, אך חשובה האפשרות לעבוד עם חיי סוללה בצורה מספקת. מסך: כנגזרת של ניידות, ניתן ללכת על ניידים בעלי מסך 15". תקציב: 4.5K פלוס/מינוס. ניתן לחרוג עד לאיזור ה-5K במידה וזה קריטי. תודה רבה, שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. חברים בזמן האחרון ואחרי הרבה דברים שקראתי פה בפורום וסיקורים אני עדין לא מצליח להבין מה אני רוצה מעצמי הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי! התחלתי ללמוד ואני צריך מחשב כי הנייח כבר בן 7 עוד רגע. אני נמצא הרבה בנסיעות ברכבת ועובד במקום בו אני גם יכול ללמוד.אני מתלבט מאוד אם לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחליף את המחשב הנייח אבל שגם יהיה קצת נוח לנסיעות.או לקנות מחשב נייח לבית ובמקביל לקנות טאבלט.בגדול השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים, ולימודים(שאני אומר לימודים אני מתכוון לקריאת תרגילים וכאלה לא טקסטים ארוכים)משחקים(בזמן שיש מידי פעם) אני משחק באקס בוקס ככה שלא נראה לי שאני כל כך צריך חיית משחקים(למרות שאני מתגעגע למשחקי אסטרטגיה ).בכל מקרה אני אשמח לעזרה וכל אחת כזאת תתק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dvirf1,

היי, קודם כל התקציב לא ידוע. ההורים שלי ביקשו ממני לקנות את המפרט המינימלי שמתאים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסת תוכנה בטכניון. יש לי דרישות סטנדרטיות לסטודנט (הכי חשוב - זמן סוללה ארוך. חשוב גם שהמחשב יהיה קל, יציאת HDMI, ושירוץ חלק..).

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by wegman3,

יש להם שם לא כ"כ טוב בניידים. יש לזה ביסוס? הייתם ממליצים לקנות שם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by skytex,

קודם כל שלום אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שיעזרו לי ;D אני צריך מחשב חזק כי אני עובד בתוכנות גרפיות כמו 3די מקס מאיה ופוטושופ (לפעמים באותו הזמן) כמו כן אני מעוניין גם במשחקים שיצאו בקרוב שיעול crysis שיעול עכשיו המחשב שתראו במפרט הוא המקסימום שאני יכול להוציא עליו וגם כן יותר מידי. אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות חזק אמין וגם שיוכל להשתדרג עם הזמן (בלי הפתעות של דור חדש של רכיבים שלא תואמים) עם תוכלו להעיר או להציע תחלופות אני אשמח --אחת ההתלבטויות שלי זה איזה כרטיס מסך לקנות את הGtx או gts , מצד אחד אמרו לי הגיטיאס הוא מה שצריך לעכשיו והוא זול אבל הוא בעתיד הקצת רחוק יותר לא יכול להתמודד עם הדברים שיגיעו. ---ועוד בעיה שאני רוצה הכי פחות להשקיע בספק והמארז(קירור) …

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by ofiroren1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה מדי, משהו ידידותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כגון MapleStory\League Of Legends ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

9. חברים יקרים, צריך עזרתכם בקניית מספר חלקים לצורך שדרוג המחשב - סכום עד 2700 בערך. ספק כוח - יש דיסקים קשיחים - יש מארז - יש אני צריך מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך (כיום יש את ה GTX 760) בניתי משהו - אשמח לתובנות/המלצות/עצות: Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Box Asus STRIX H270I GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, PCI-E, HDMI, DP HyperX FURY 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E

10. Started by Yaniv_sosner,

מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX6850 Box ¤5419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-QX6850 לוח אם XFX nForce 680I SLI ¤1798 http://skypc.co.il/product.asp?pid=MB-N680-ISH9 כונן קשיח Hitachi Deskstar 7K1000 1000GB ¤2241 http://skypc.co.il/product.asp?pid=7K1000 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 1111MHz CL4 ¤4425 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-8888C4DF כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX5600 1536MB PCIe ¤13567 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV567 כרטיס TV ועריכה Leadtek TV PVR3000 ¤503 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV211 צורב Sony Nec - Optiarc BDM100A DVD-BlueRay ¤3592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OBDM100A כונן A…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by YoTaMi,

איזה מפרט יותר טובל משחקים ? מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL G41-M7-ELITE1600MHZ-טכנולוגיה חדשנית של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz-לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/SAMSUNG-2048MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 8400Gs 512MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X24 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by Clo wn,

שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …

13. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תכני HD, משחקים רזולוצית המסך הינה 1280*768 ,טלויזיית LCD 26' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן קשיח ובצרוב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מע…

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום, האם מישהו יודע \התנסה אם כדאי לקנות מחשב יד שניה מאופיס דיפו ובמיוחד את המחשב הבא: Dell, Latitude D420-משומש/יד שנייה – מחשב שהיה בשימוש של לקוח קודם, נבדק והושמש תפעולית במעבדות P.Y.COM יתכנו שריטות קלות בחלקים החיצוניים ניתן להחזיר את המחשב תוך 14 ימי עסקים ולבטל בהודעה בכתב את העסקה מעבד Intel Dual Core U2500 1.2GHZ ULV צג "12.1 רחב WXGA ברזולוציה עד 1280X800 פיקסלים זכרון פנימי מובנה 1GB סוללה 6 תאים לזמן עבודה ארוך מערכת הפעלה Microsoft® Windows® XP PRO אחריות 6 חודשים ע"י P.Y.COM האם ניתן להגדיל את הזיכרון (הן הפנימי והן ההרד דיסק)? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. זה הולך להיות קצת ארוך. מתנצל מראש. אני אתחיל בתשובות לשאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הסבר בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080. בעתיד יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: DELL INSPIRON N5010 מעבד i5 CPU M430 2.27Ghz כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 5470 4 ג'יגה ראם סוללת 6 תאים המחשב הוא מחודש, החליפו לו סוללה ומסך לפני יומיים. שילמתי עליו 1350 ש"ח. המחיר שווה? או שדפקו אותי? והמחשב מאוד איטי, יחסית למפרט שלו שבעיניי נראה מרשים.. אולי זה פשוט בגלל שאני צריך לפרמט? [לוקח זמן להיכנס לתיקיות, הדפדפן לפעמים נתקע, סרטונים ב-HD ביוטיוב לא זזים חלק]. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤571 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤405 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤433 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤301 ספק כוח: HEC 400TRT-F אחריות: שנה. מחיר: ¤221 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREE…

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  18. אני יוצא לטיול ארוך ומחפש מחשב נייד ,קל משקל במיוחד ,שלא יעלה על 1.2-1 ק"ג. מיועד בעיקר לצרכי תקשורת אינטרנט,איחסון מפות,תצלומי אויר,תמונות,סרטי וידאו,קבצי אופיס. נדרשת סוללה מאריכת שעות,מצלמה ומיקרופון,העלאה מהירה של הישומים ממצב כיבוי,ואמצעי אבטחה ,דוגמאת קורא טביעת אצבע של hp (לא מחייב). המחשב ינשא בתוך תרמיל גב לטרקים ארוכים של מס' ימים,כ-15-20 ק"מ כל טרק.(אפשרות הטענה כמעט כל ערב). כמובן מחשב מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של עד 11 אלף ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by aadidi454,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מאוד המחשב הוא בשביל דודה שלי זה לא משהו רציני זה למחשקי דפדפן ואולי אני יוריד שם משחק אבל לא משהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ofiice ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיקמק וויבקינז -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. אז ככה זה המפרט בלי ציוד הקפי: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם ASUS P5QL-EM ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31250 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤189 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤136 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2213¤ המפרט הורכב באת…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by levelone,

אתמול רכשתי את המחשב ThinkPad X121E שהוא בעל מסך 11.6". המחשב יגיע אלי כנראה ביום ראשון ורציתי לדעת אם מסך בגודל כזה יתאים לשימוש משרדי בסיסי (מצגות, אימייל, ומעבדי תמלילים), צפייה בסרטים (שבעקרון תעשה ע"י שימוש במסך חיצוני) וגלישה באינטרנט? בחרתי דווקא במחשב בעל מסך קטן מכיוון שאני משתמש בתחבורה ציבורית כל הזמן, המחשב יהיה איתי בטיולים, ובגלל שאני כל הזמן צריך לעבור מחדר לחדר. אתם חושבים שיש מחשב אחר שיותר יתאים לצרכים שלי? עוד שאלה קטנה שלא ממש קשורה לנושא: יש תיק מומלץ להגנה על המחשב? בגלל שהוא יהיה איתי הרבה בטיולים אני לא רוצה שהוא יקבל מכה וישבר. אני אשמח לדעת איך אני יכול להגן עליו מפני זה. תודה לכולם, levelone.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יו אנשים עוד מעט יום הולדת קרב ובא .. אבא שלי הקציב לי כ 3000 ש"ח עכשיו אני חושב לעשות ככה להעביר לאחים שלי את המחשב שלי (מפרט בצד ) ולהשאיר אצלי את ה 40 GB יש לי 8 פנוי בשבילם .. CD ROM יש לי להביא להם (גם CD ROM וגם צורב) של TEAC מסך הם מקבלים Mag 15" כרטיס מסך אני קונה (עדיין לא יודע אבל אני רוצה משהו חזק ) אני מעביר להם את ה 200 MX המסריח שלי (במילא הם משתמשים רק בשביל אינטרנט ומוזיקה...) פלופי :יש לי שתיים ספאר בבית ... מקלדת ועכבר: יש לי יותר מידי בבית אז חשבתי על המפרט שלי ככה : מעבד : AMD Duron 1300 לוח אם : Gigabyte GA-DX7+ זיכרון :Micron DDR 256 MB 333 מארז : Tsunami Virgo יתאים ל AMD ? והאם הוא בא עם ספק ? כרטיס מסך : אני יודע שזה קצת מוגזם אבל חשבתי על GF…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד 13-14.1 אינץ' , מחשב לצרכים סטודנטיאלים . חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ,אמין (כמה שפחות תקלות כמובן...) ,נוח לעבודה-ארגונומי כמה שאפשר ,קל יחסית,מסך טוב. התקציב נע סביב ה 4000 ש"ח . אני לא מומחה במחשבים , אך בהמלך הסופ"ש אספתי מידע וערכתי השוואות ואלה המחשבים הניידים שמצאתי ראויים: 1) DELL LATITUDE E 5400 :זכרון 2GB ,מהירות 2.4GHZ ,דיסק 250GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8600,אחריות -3שנים,מחיר 4300 ש"ח. 2)LENOVO THINK PAD T400:זכרון 2GB,מהירות 2.26GHZ ,דיסק 160GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8400 אחריות -1 שנים,מחיר 4000 ש"ח 3)HP PROBOOK 4310S:זכרון 3GB,מהירות 2.2GHZ ,דיסק 320GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO T6670 אחריות -1 שנים,מחיר 4050 ש"ח 4)DELL V…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום, אני לומד הנדסת תוכנה שנה א' ומחפש לידידה שלי מפרט למחשב נייד, רק שאני לא מעודכן מספיק בשוק היום אז צריך את עזרתכם, היא לא צריכה מחשב לגיימרים אבל אחד אמין שיחזיק 4 שנים לפחות. תקציב, לכל היותר עד 4,000 ₪ אם אפשר קצת לחסוך אז עדיף ואני חושב שאפשר. שימוש במחשב, תיכנות, שירים, סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית, זהו בערך רק נראה לי עדיף נפח הארדיסק גדול סביבות ה320G . השימושים הכי שמישים יהיו, תוכנה לתיכנות- visual studio 2008, והשאר זה דברים בסיסיים כמו תוכנה להפעלת סרטים(לא HD) וoffice ו acrobat reader אם היא תצטרך לשחק בו זה אולי רק משחקים קטנים לא משהו שאמור להעמיס על המחשב. מערכת הפעלה - ווינדוס 7. בעיקרון המחשב יהיה נישא לרוב מערד לב"ש מידי פעם אבל היא ביקשה שגודל המסך…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  25. צריך מפרט מחשב שירוץ סבבה אבל שלא יזחל...ביישומי אינטרנט, שיהיה בו גם מספיק מקום סתם להוריד סרטים וכו... תקציב בין 1000 ל1500 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.