עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב שהשימוש שלו הוא כללי ובעיקר למשחקים כמו GTA IV אז הלכתי עם המפרט המוכן שאני יציג לכם למטה לחנות וקילבתי הצעת מחיר שעומד על סך 2900 ורציתי לדעת אם המחיר נראה זול מידי או משהו שלא תהיה איזה קומבינה חוץ מזה אני אמשח למעט עזרה וייעוץ לגבי מארז מספר מאווררים דרוש והאם ספק הכוח מתאים . תודה מראש לכל העוזרים . המפרט הוא : INTEL CORE2DUE E8400 מעבד ECS P43 CHIPSET INTEL לוח-אם TEAM 4096 MB DDR2 800MHZ זיכרון וירטואלי 320 GB SATA2 7200 RPM קשיח שולחני ICE WING 3 נחושת קירור למעבד GEFORCE 9800 GTX+ 512MB DDR3 כרטיס מסך 1GBE כרטיס רשת 7.1 כרטיס קול 500w ספק כוח עכשיו אני מבקש מהעוזרים להתייחס למה ששאלתי ולא סתם לזרוק מידע באוויר בנוסף ר…

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. רשימת מחשבים ניידים עד 5000 ש"ח , איזה הכי עדיף לקחת מהם? וכמובן , אם לא נתתי מחשב ברשימה , אשמח לקבל המלצה על משהו אחר . הראשון : Gigabyte W576V-84R2‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7161 פרטים בקצרה : 320GB HD 2GB Memory P8400 CPU 2.26mhz nVIDIA GeForce 9600M GS 512MB השני : HP Pavilion DV5-1130‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6927 פרטים בקצרה: CPU : Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory : 3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB Hard Disk : 250 GB (5400) Graphic Card : ‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated)‎ Optical Drive : ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ההבדלים …

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  3. אז ככה, רוב השימוש יהיה אינטרנט וסרטים אבל אני רוצה שהיא תוכל לשחק במשחקים... שיהיה כרטיס מסך טוב, לא משהו מיוחד. מעבד טוב בקיצור אתם כבר יודעים, טווח מחירים 2000-3000... איזור הקריות. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום רב, אני מתלבט בין 2 המפרטים, איזה מהם עדיף? שימוש: אינטרט,סרטים,אופיס. לאחד יש מעבד טוב יותר ולשני יש יותר זיכרון מערכת מחשב חדשה מבוססת המעבד והלוחות החדשים של INTEL מעבד INTEL CORE I3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 לוח אם ASROCK H55M זיכרון פנימי 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 250GB SATA2 7200RPM 8MB צורב DVDRW X24 של NEC מארז מפואר שחור/כסוף כולל מאוורר 90 מ"מ כולל ספק כוח 500W סה"כ 1690 ש"ח לעומת מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay קרור למעבד GlacialTech IceHut 5059L כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ICEHUT5059L לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם אנו מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר שהמחירים של המעבדים ולוחות האם יתייצבו. בחרתי את רוב רכיבי המחשב פחות או יותר, אך עדיין אני מבולבל בקשר לנושא של מארב\ספק\מאוור\ים את המחשב אני מעדיף לקנות בנועה מחשבים, גם בגלל שאני מכיר את החנות מזה זמן רב, וגם בשל המצב הבטחוני ככה שאני מעדיף להישאר באזור חיפה. המפרט אותו בחרתי הוא לא מדויק, אך הוא מייצג לדעתי את עוצמת הרכיבים איתם יצטרכו להתמודד הרכיבים הנ"ל athlon 64 x2 4200\ conroe 6300/6400 בהתאם למחירים של המעבדים ולוחות האם (נראה בהמשך) Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I + TV או 7900gt 250GB 7200RPM 8MB SATAII DDR2 512MB 533MHZ CL4 *2 כמובן יש להוסיף לרכיבים אלה ציוד היקפי (סטנדרטי) באחד הפורומים נתקלתי בהודעה…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  6. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת מוזיקה לא פחות ולא יותר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22" רחב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המארז חייב להיות NZXT HUSH 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במ…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתעניין בנושא של קניית מחשב חדש ומכירת המחשב הישן. התחלתי קצת לבדוק את המלאי של התקופה הזאת, כמו כונני ה-SSD שנכנסו חזק בתקופה הזאת ועוד סדרות חדשות של כרטיסי מסך ומעבדי ה-Ivy Bridge. באמת רציתי לקנות מחשב והתחלתי לבדוק חנות, המליצו על KSP ו-TMS, היה סניף של KSP קרוב יותר לביתי אז פשוט הלכתי עליהם, פתחתי דף אינטרנט ופשוט בניתי מפרט שלא קשור ממש אחד לשני ופירסמתי אותו פה וביקשתי חוות דעת (מפרט ב-11 אלף ש"ח), הראשון שנכנס והתחיל לעזור וכמעט החליף את כל המפרט הוא YairZ, שבאמת עזר לי להוזיל משמעותית, לשנות ובאמת לדעת מה צריך בשביל מחשב לצורך גיימינג איכותי, היו כמה דברים שהייתי עקשן אבל באמת באמת יאיר עזרת לי מאוד ואני מאוד מודה לך! …

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד שמיועד לסטודנטית לאדריכלות. חשוב שיהיה בעל ביצועים גבוהים ומשקל נמוך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות (AUTOCAD ,REVIT,RHINO ;ILLUSTRATOR וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל 15 אינץ' לגבי הרזולוציה לא יודע להגיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מבקש עזרה.. אני רוצה להריץ משחקים טובים חדשים אבל הם ממש כבדים כמו bioshok medal of honor airborne וכאלה והמחשב שלי לא סוחב בגרוש זה הולך תקוע לגמרי אפילו שכול ההגדרות על LOW מה אני יכול עוד לעשות עם המפרט שלי היום (המפרט נמצא פה צד ימין מתחת לשם) כדי לי במצב כזה לשדרג את המחשב עכשיו או עוד כמה זמן אם לעשות OC ? מה רצוי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  10. אם יש יציאת USB3 החדשה במחשב - האם עדיין ניתן להשתמש עם דיסקאוןקי ישן יותר של USB2? (וכמובן להשאר במהירות USB2) ולהפך האם ניתן להשתמש ביציאת USB2 הישנה במחשב - עם דיסקאוןקי חדש של USB3 ? (כמובן במהירות USB2) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, רוצה לעבור מלפטופ של עבודה ו-Hearthstone למחשב נייח שיכול להריץ חלק PUBG ומה שיבוא בהמשך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K, אם אין ברירה - נחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על PUBG ושימושים יום-יומיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, מסך, אוזניות + מיקרופון 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי עד כמה מרעיש, בגדול חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה, מני…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה והפער בביצועים לא קריטי מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 ש"ח, רק אם החריגה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עם טאבים מרובים, צפייה בסרטונים/סרטים, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בסט מקלדת ועכבר. אין צורך במשהו מיוחד, שיהיה סט זול,…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ztakram,

שלום, הנ"ל לא נדרש לעבודה מקצועית אלא ללימודים קולנוע בסיסיים במסגרת בית הספר. צריך להריץ פרמייר ופוטושופ. אני מבין שהתקציב בעייתי משהו אבל אין אפשרות. להגדיל תקציב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by viki23,

האם אתם מכירים את הדגם? ומה אומרים על המחשב?אםהוא טוב? והחברה עצמה.. ןהאם כדאי להוסיף 199 שח על אחריות לעוד שנה. סה"כ 3 שנים. http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi= 9DAD1A905A46441DA862FC3214&popupMode=1 תודה

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  15. * גודל המסך? 15.4/15.6 לפחות! * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמובן שעדיף ארוך במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני ישמח ליציאת HDMI * בלוטות? לא חובה אבל גם יעיל. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500GB לפחות. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש מפרט לשימושים כלליים בתקציב של עד 2K. (אפשר למתוח בקצת אולי עוד 200 ש"ח) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי, דיסק קשיח וכרטיס מסך (יש לי Gforce 9600GT 1GB ) אני מעדיף לקנות דרך KSP, ואני מעוניין במארז THERMALTAKE V4. אני רוצה לוח שתומך בזיכרון DDR3 1600Mhz, אני רוצה לשים 8G זיכרון DDR3 1600Mhz, הלוח צריך להיות עם 2 חיבורי SATA3 לפחות עם חיבור ESATA ו FIREWIRE ו 2 חיבורי USB3. אני מעדיף לא לקנות ספק כוח גנרי. זהו זה ... תודה מראש על העזרה.

17. במחיר של כ- 2800 ש"ח . מיועד לילד בן 16 תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  18. שלום, צריך מפרט למחשב פשוט לטובת גלישה באינטרנט בעיקר. צריך חיבור HDMI כדי שאפשר יהיה להעביר קבל לטלויזיה. נפח דיסק לפחות 320 וכל שאר הדברים הרגילים: צורב, מקלדת, עכבר. מסך של לפחות 19''. לא חשוב אם רחב או לא (אני מניח שאם יהיה רחב, יהיה יותר מ 19'') העיקר שיהיה טוב. חשוב שהמחשב יהיה עמיד לאורך זמן אם אפשר לגרום לזה לבוא לידי ביטוי במפרט. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 28.02.2010 בשעה 08:32:57 הקפצה...

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום זקוקה להצעה למפרט למחשב שעיסוקו העיקרי תוכנות שרטוט ותלת מימד(ארכיקאד, רויט,) הדמיה וגרפיקה (3DMAX, פוטושופ), כולל גם שימוש משרדי הורדות מהרשת הכנת מצגות וסרטונים די מורכבים (אבל לא בתוכנות עריכה מקצועיות, מה שיש בווינדוס ובאופיס...) וקצת צפייה בסרטים. כבר יש ברשותי את הציוד ההיקפי, כולל מסך רחב של סמסונג 206BW חדש שהמפרט צריך להתאים לו. נדרש כרטיס רשת הארד דיסק לפחות 500 ג'יגה בסה"כ צורב DVD לפחות 6 חיבורי USB התקציב, עד 4000 קיבלתי מפרט של מחשב שלא מותאם לצרכים שלי בדיוק - אשמח לקבל גם תגובות מה כדאי להחליף במפרט זה כדי שיתאים לי: מחשבBIRO PC INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR מארז מידי טאוור ATX הכולל 2 מאווררים נוספים (ZALMAN?)8 ס"מ + 12 ס"מ ספק כח 600W הכולל מאו…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. הגיע הזמן להחליף את המחשב (אחרי כמעט 6 שנים ) 1. התקציב הוא בערך 4.5K (לא מזומן) 2. המחשב מיועד למשחקים( FC2/GTA/COD5 וכדו') וסרטים(עד שאני יקנה סטרימר ) 3. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעלה (אני מרכיב את המחשב) 4. מתוכנן OC בינוני ++++ 5. רצוי מארז סולידי/אלגנט ומרווח שיהיה מקום לקירור מים 6. אני מתכוון לבצע מערך RAID כרגע אני עובד עם מסך CRT "17 ולא צופה שינוי בעתיד הקרוב להלן חלק מהמפרט שהרכבתי: מעבד -- INTEL Core 2 Duo E8400 775 ש"ח לוח -- Asus P5Q Chipset P45 610 ש"ח זיכרון -- OCZ Reaper HPC 1066MHz DDR2 2GBx2 380 ש"ח כ. מסך-- Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 750 ש"ח דיסק קשיח-- 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS (x2) 660 ל…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by yanivz,

בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי :6000-6500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD) ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאיל…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  22. שלום, אני כרגע מתלבט בין שני סוגי ניידים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 # מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית # מסך: 15.6´´ HD WLED # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz # דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM # כרטיס מסך: ATI 5470 1GB # כונן: DVD+/-RW # תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n # סוללה: 6 תאים # מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים # צבע: שחור כנגד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8760&perur=2&t=1&c=441 מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-520M, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ LED Full HD with TrueLife…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orei,

שלום לכל המומחים פה, לאחר ניסיון די כושל להריץ פיפא על המחשב בצורה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. קודם כל חשוב לי לדעת אם יש טעם לנסות לשדרג או לוותר לנסות למכור ולקנות אחד חדש. המפרט של המחשב הינו: מעבד i5 750 לוח intel wb55 זכרון 8gb כרטיס מסך 660gtx ספק fsp600-80ghn מארז coolermaster cm690 בנוסף יש לי עוד מחשב פחות חזק אבל יותק חדש שכולל: מעבד i3 2100 לוח ga-ph67a-ud3-b3 זכרון 2gb כרטיס מסךgts450 1gb הספק ג'נרי ומארז אין לו. עכשיו אני רוצה לשדרג את אחד מהם בלא יותר מ2500 שח ככל האפשר לרמה שיריץ פיפא מצויין ומשחקים אחרים ברמה סבירה וללא תקיעות. חשוב לציין שאין לי בעיה לקנות חלקים ביד 2 ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובנוסף חלקים מיותרים א…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני צריך עם Bluetooth סוללה 6-5 שעות. זכרון 1 גיגה, דיסק קשיח 100 גיגה ומעלה. צרוב DVD-RW DL יציאות TV כמות USB.... WIFI ועוד תודה ראש

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by GrinchMan,

אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני לא מבין הרבה בנושא. המחשב צריך לכלול את כל החלקים כולל מסך רמקולים הכל בקיצור. בנתיים מהחקר שעשיתי אני חושב לבחור במעבד Q6600 ובכרטיס מסך 8800GTX או 8800GTS. אשמח גם לקבל מפרט מלא.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.