ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
- מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח - במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 100 ש"ח עדיף ללא חריגה - מה שימושי המחשב? עבודה, תכנות VS2017 (הרצה ועבודה מקבילה על מספר רב של פרויקטים וVisual Studio פתוחים), מכונות וירטואליות, סרטים, וכדו'. - רזולוצית המסך, Full HD. יתכן שתחובר טלביזיה עם HDMI במקביל למסך מחשב ב DVI. - האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב/DVD. - עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 - האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא - אין צורך לכלול Windows או אופיס. - אין מגבלה לחנות ספציפית. העדפה לחנות באיזור רמת גן אלא אם יש משלוח. - מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם - בקשות מיוחדות? העדפה למספר גדול של USB3.1 - לא מתוכנן שדרוג מסי…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך 2 מחשבים לפרוייקט מסויים שאני מתעסק בו, להלן הדרישות: המחשב הראשון במגבלה עד 7 אלף שקל, ויהיה מיועד בשביל "לנגן" ולפענח את הסרטים. המחשב צריך לכלול: - כמה שיותר מקום מבחינת ההארד דיסק, טרה בייט או 2, אם לא יותר. - יציאה ל3 מסכים, כלומר SLI או קרוספייר של 2 כרטיסים חלשים כמו ה9500, אם לכרטיסים יש מפענח מובנה של mpeg2 או mpeg4 אז מה טוב. - זיכרון של 3 ג'יגה כי התוכנה לא מיועדת לעבוד על מחשבים של 64 ביט. - מעבד עם 4 ליבות, הQ6600 יספיק בהחלט. - לוח אם שלא יהווה צוואר בקבוק. - לא משנה לי הספק, או המארז, אבל המחשבים האלה יעבדו הרבה וצריכים להיות עם קירור עצבני. מה שחשוב במחשב הראשון זה שהוא יהיה מפלצת מבחינה של כוח חישוב, אם יש כרטיס של nvidia שמסוגל לפענח…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט למחשב חזק . המחשב מיועד לעבודה לבניית אתרים ותוכנות כבדות . תמליצו לי בבקשה על מה ללכת . אשמח לקבל הצעות
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להגיע ל 5000 אם מדובר בשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח אבל אם אני כבר קונה מחשב חדש שידע להריץ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ עליו מכונות וירטואליות (זיכרון יהיה חשוב למפרט הזה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונניות - גבוהות …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש משהו להורים שלא דורשים יותר מדיי ביצועים אבל מצד שני אני לא רוצה חרא. הבנתי ש בKSP לקנות מחשב מוכן אז לא צריך לשלם הרכבה ושזה יוצא הכי זול. מבין המחשבים הבאים : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 איזה מחשב כדאי לקנות? האם יש איזה משהו "חרא" שמופיע בכולם כך שאי אפשר לבחור אחד באמת מוצלח ביחס למחיר שלו? אני לא רוצה ליפול במלכודות. תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב ב HDMI ל TV עכשיו גם הקול וגם התמונה עוברים ל TV אבל אני רוצה לחבר אוזניות למחשב ובעצם לשמוע את הסאונד באוזניות ואת התמונה ב TV, חיפשתי קצת בהגדרות ולא מצאתי. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש רן
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אשמח לקבל ממכם חוות דעת על המחשב ועל המחיר שבו הוא נרכש, בנוסף, אשמח לדעת אם המחשב הזה יריץ לי פלאש ופוטושופ בצורה חלקה או שהוא יתקע לי... זה הקישור למפרט של המחשב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProdRecorderd.asp?order_id=BEA13C477DE646A29433DD4873&ipp=X84D56U20EXW9JRW9JXHWJS8F48R98G5 תודה מראש! אבי.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש שתרכיבו לי מפרט עד 3500 ש"ח שמיועד למשחקים בעיקר. המפרט יכלול: מעבד+לוח+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+מארז+ספק. תנסו להכניס את ה8800GT 512 אם אפשר...
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מארז= Raidmax Scorpio 868 420W מעבד= Amd Athlon 3500 64bit(S-939 מאוורר= theemaltake golden 939 זכרון= KIngston DDr 512 400MHz Pc3200 (שתי יחידות) לוח-אם=gigabyte K8nf9(nf4)Sb+L+Sata+FW s-939 כ.מסך= leadtek Fx-6800 Pcx 256 Mb+TVD ד.קשיח= maxtor 200 gb 7200Rpm 8mb S-Ata(3yW כונן די.וי.די = LG DVD X16(gdr-8163b בבקשה תציעו לי הצעות מחיר כמה שיותר זולות!,או שיפורים או כל מיני הצעות לעזרה... ואם מישהו ישיג לי את זה ב4500 או במחיר שמתקרב יקבל בונוס שווה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי! אני מתלבט בין 2 מחשבים. Dell Vostro 5590 Intel Core i7-10510U 8MB Cache, up to 4.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA(R) GeForce(R) MX250 2GB https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16195 HP Pavilion 15 Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1050 3GB GDDR5 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31647&iszap=1 ההבדלים ביניהם די ברורים. הפביליון עם מעבד קצת יותר טוב (אם הבנתי נכון), כרטיס מסך משמעותית יותר טוב ועולה 150 שקל יותר. לכאורה עסקה יותר טובה ללכת על הפביליון. …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
869 ₪ - * חדש במלאי * - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 325 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 OC 279 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 630 ₪ - FD Core 3000 USB 3.0 + Seasonic ECO 600W BUNDLE 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4033 ₪ מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 השאלה שלי האם כדאי לי לשים וינדוס 7 של 64 ביט או 32 ביט? אם אני שם 64ביט,ההבדל במהירות יהיה משמעותי? לרוב התוכנות יש תמיכה ב64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה את המפרט למשחקים בלי ציוד היקפי בלי OC לא מעניין אותי כ''כ רעש ומעדיף לשחק על רזולוציות גבהות אין לי כ''כ אפשרות לעבור את ה5K ואני מעדיף C2Q אשמח עם תבנו לי לפי דרישותיי תודה : ]
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? תוכנות גרפיות (אוטוקאד רוויט פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת הכוללת numpad, * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI, * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp מנסיון חיובי. לא בכל מחיר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אחריות 3 שנים עד בית הלקוח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. הגיע זמן לקנות כבר מחשב נייד! התקציב בכותרת(כדי שמנהלים לא יצעקו עלי ) בינתיים המחשב שהכי נראה לי זה מה שמצויין בכותרת. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=16877 מבחינת מפרט הוא נראה טוב. האם יש משהו מהותי שצריך למנוע ממני לקנות אותו?(בבקשה בלי "תוסיף עוד 500 שקל ותקנה נייד עם C2D" אני צריך עוד ציוד נלווה וכבר זה יוצא שאני מותח את התקציב) האם יש הצעות אחרות יותר טובות?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, הרצוני לפתח אפליקציה לאייפון. יש לי PC. ראיתי שאפשר להריץ את כלי הפיתוח רק על iOS. ראיתי שאפשר להתקין מכונה וירטואלית על PC שתריץ iOS. עם זאת, המחשב הנייד שלי אינו תומך בגרסא של vmware שמאפשרת את זה. לכן אני מתכוון לקנות תחנת עבודה לצרכי פיתוח. אני צריך שהמעבד יתמוך בסוג הזה של וירטואליזציה, ושיהיה חזק כדי להריץ כלי פיתוח+תחנה וירטואלית+אמולטור של אייפון וכאלה במקביל ועדיין יהיה מהיר. יש לי עד 2000 שקל אבל הייתי שמח אם היה ניתן להרים משהו ראוי בפחות. אין לי צורך בציוד היקפי בכלל. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא חייב לי 10000 ש"ח שהלוותי לו אז בימקום כסף הוא מביא מחשב אז אני בונה מחשב ללא הגבלה ייששש!!!!! הנה מה שחשבתי: (אין שום היגיון המחשב כזה אבל אני חייב לקנות כי אם לא הוא לעולם לא יחזיר לי את הכסף) מעבד Intel Core i7-980X Box לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD9 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 932 ספק כח Corsair CMPSU-1000HXEU 1000W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לקבל מכם הצעות לשיפורים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית, אך עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, גם תכני HD ותוכנות חישוביות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים החדשים והעתידים לצאת, כל הסוגים…
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, על איזה מפרט אתם ממליצים לי ללכת מחיר - 5,000 תודה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר שלי להרכיב מפרט למחשב החדש שלו והדרישות הן : משחקים בינוניים+, ריבויי משימות ומוסיקה . התקציב המקורי הוא 4000 חריגה אפשרית עד 4500 ש''ח . המחשב יחובר למסך LCD HD- ready 32 inch . זהו המפרט הראשוני אשמח אם תוכלו לשפר .. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1043 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤299 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤349 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 …
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד intel e6600 והרכבתי את החלקים הנ"ל חוו את דעתכם... לא הוספתי כ. מסך כי עדיין לא החלטתי אני מעוניין במשהו סביב ה-750 ש"ח האם x800gto יתאים למערכת, או שיש משהו אחר עדיף? את המעבד אני מקבל ב-800 ש"ח מבצע אני לא יכול לוותר עליו... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בניתי באתר של IQPC, ששמעתי עליהם המון דברים טובים, ואולי גם אקנה שם, אלא אם כן מישהו יהיה ממש נחמד ויעביר לי את אותו המפרט לTMS, שגם עליהם יש המון שמועות (טובות כמובן ;D ) אז המפרט: אין לי צורך בHDD כי יש לי שניים חדשים 500GB כל אחד. אשמח להמלצות לשיפורים בעיקר, אם יש צורך, או אפילו אם הגזמתי אז להוריד מחיר. בעיקרון תקציב עד 6K ללא חריגה, המחשב מיועד למשחקים כבדים, בFULL HD, 1920x1080 וגם צפייה בסרטים כמובן באיכות FULL HD. ציוד הקפי + מסך יש לי, כולל הכל. חשוב לי במיוחד: מארז גדול (פול), כ.מסך חזק, SSD מקסימום 64GB כי זה רק למערכת הפעלה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ההודעה ה100!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הלפטופ: http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-hp-probook-430-g4-y8c09ea מישהו יודע מה ההארד דיסק (דגם)? כי אני רוצה לדעת את המחיר שלו והאם כדאי לי להשקיע עוד קצת כדי לרכוש SSD במקום מטעמי טמפ', צריכת חשמל ומהירות בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-