ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות לחברה נייד ליום הולדת , בקרוב סטודנטית , ללא צורך במשחקים וכו' אך חשוב שתהיה יציאת HDMI ומערכת הפעלה WIN7. סוגיית המשקל חשובה בגלל זה חשבתי על 13.3". בדקתי בכל מיני אתרים כמו וואלה וכו' קשה לדעת את המחיר האמיתי כי הכל זה מכירות אישיות (הצעות החל מ..) התקציב מוגבל עד 3500.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, מחפש לפטופ חזק למטרות: וירטואליזציה (עוד מכונה אחת במקביל שתקבל 1.5 גיגה) קומפילציה זיכרון כרגע ארצה 4 עם אופציה להרחיב ל8. מעבד i5 or i7 כונן פחות קריטי. כרטיס מסך נפרד - לא מעוניין בזה ומבחינתי זה חיסרון. גודל מסך 14-15'' משקל רצויי 3 קג' ומטה. כרגע יש לי lenovo T410 [הוורסיה עם ה i5] מהעבודה והייתי מעדיף משהו חזק לפחות באותה מידה (הוא סוחב עם מכונה אחת בזיכרון וXP). אחריות - כן, מאוד חשוב לי. קראתי פה בפורום כמה המלצות וכו' ממה שראיתי בינתיים הR835 של תושיבה נחות ביחס לT410.. אז אולי אני חיי בסרט?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש 2 מחשבים נידיים עם בקשות זהות : מסך ~''15.6 מטרות עבודה : משרדית בעיקר, קצת סרטים , משחקים ממש בקטנה . הכי חשוב עבודה מהירה ושוטפת של המחשב. זמן סוללה: כמובן כמה שיותר ארוך (אם אפשר 8 תאים , בילתי אפשרי להתפשר על גודל מסך). דרישות מיוחדות: תקן N . HDMI . VGA -יהיה נחמד (יציאה אנלוגית). 4GB ראם המחשב יהיה מחובר הרבה למסך LCD רמקולים איכותיים ורמת גימור גבוהה (לא עדין - יש ילדודס ) עדיף בלי מערכת הפעלה (כדי לחסוך). מצלמה עדיף כמה שיותר איכותית. חשבתי על הדגם הבא : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HCS525G33B הכל נראה דיי קולע (למרות שאין לי מושג איך LG בניידים) - רק שהמלצה קצת נפילה (אפשרי להתפשר). http://www.ivory.co.il/catal…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוספות ועריכות בצבע אדום אני מחפש 2 ניידים לאותם צרכים פחות או יותר, אבל לכל אחד הוגדר תקציב מעט שונה. אחד עד 3K והשני בסביבות 4K (שני אנשים שונים)... * מטרות המחשבים הם 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים. * גודל המסך הרצוי הוא החל מ-15" בזול ו-17" ביקר. * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - בזול אשמח ל-3 שעות עבודה, ביקר זה פחות משנה. * בשניהם צריכה להיות יציאת HDMI ו-eSATA, ביקר צריך גם USB3. * בלוטות' חובה בשניהם. * היקר צריך לתמוך ב-WIDI. * כונן HDD של לפחות 300 מגה בזול ולפחות 500 מגה ביקר. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף 7200. * צורבי DVD בשניהם. למרות שאם זה מוריד את ההיצע, יש נכונות לשקול צורבים חיצוניים. * כונן Bluray לא …
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ש"ח ויש אפשרות לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר כמחברת וככלי לקריאה ועריכת שרטוטים באוטוקאד ושימוש בסיסי בPHOTOSHOP. כמובן צפייה בסרטים ושימוש כללי קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עט במידה ואיננו כלול. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא משהו שעולה לי בראש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, יש כל כך הרבה מחשבים ניידים בשוק ואני פשוט לא מצליח להחליט מה לקחת. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, לא הדבר הכי חזק בכדור הארץ, אבל משהו סביר. ראיתי את זה שנראה טוב: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה עוד אתם מכירים שמומלץ? עדיף כמובן Core 2 Duo או Core Duo, כרטיס מסך נורמלי, הארד דיסק במהירות סבירה, משהו סביר לחלוטין שיחזיק איזה כמה שנים (לצבא). מה אתם יכולים להציע? אני אבוד לגמרי.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, יש בארץ חנויות / פרטיים שמוכרים ? אשמח להכוונה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 363 צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי מחשב נייד מדגם asus x555la , מותקן בו כונן dvd מסוג : slimtype dvd a da8a6sh חשבתי לקנות את המוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708 מה אומרים? מתאים? אגב , שמתי לב שבhdd שלי יש באמת חיבור מלבד החיבורים הרגילים , צילום : ובתמונה באיביי ראיתי בדיוק שזה מתאים (אם אני לא טועה ) : מה זה החיבור הנוסף הזה? ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אינני יודע אם זה המקום הנכון אז אם זה לא, תרגישו חופשי להזיז את ההודעה. קניתי לאחרונה את כל חלקי המחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי . אני מחפש Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , מחפש DAC+AMP נייד לשימוש עם apple music + sennheiser ie80 בעיקר מLG G6. החלפתי לפני כמה ימים S7 שמת , ונראה שהמגבר שלו היה שונה , אם לא טוב יותר, הצליל נשמע מאוד שטוח . לא בטוח איך לתאר את זה. בכל מקרה תכננתי לקנות מגבר , אז זה זמן טוב. *G6 בלי Quad DAC *בערך 80-90 דולר.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עבור שימוש רגיל - אינטרנט, אופיס, פוטושופ, סרטי HD, יציאת HDMI, משקל לא חשוב, מסך - סביבות 15' תקציב - כ 6000 ש"ח נראה לי שDELL הכי רציניים ואמינים ואני מתלבט בין עשרות הדגמים שלהם מישהו יודע מה ההבדל בי: Dell Vostro Dell Studio Dell Latitude הכי התלהבתי מ Dell Studio XPS 16, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לבנות לחבר מפרט בשביל HTPC, אשמח אם תעזרו, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון בתור HTPC ויהייה גם מקור האחסון העיקרי בבית. חשוב לי שכמות דיסקים הקשיחים הנתמכים תיהיה לפחות עשרה, ותמיכה ברמת החומרה ב-RAID. תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקנות מחשב HTPC שיחובר למסך FHD וישמש בעיקר להרצת תכני HD חשוב לי מאד נושא השקט ושהמארז יהיה קטן (mATX). אין צורך בכונן קשיח. התקציב הוא עד 2000 שקל אך עם גמישות בהתאם לצורך. תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לפטופ חדש! מסוג IBM סידרה T 40 ומעלה... הכולל WIFI / BLUETOOTH וצורב DVD במחיר סביר. אולי מעודפי מלאי... תודה.
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרטים מינימאלים של 5 לפטופים לפי המפרט המינימאלי הבא. אשמח להמלצות screen size weight [kg] screen CPU GB RAM GB SSD Remarks 14 1.8~ 4k i7-8th 32GB 512 Nvidia 1050 14 1.8~ 4k i5 8GB 256 15 2 HD i7-7th 32GB 512 15 1.8-2+ HD i3 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי עכשיו בקטע שלכל המרצים שהיא מכירה יש לפטופ אז גם היא צריכה אחד. אני ממש לא מבין בזה הרבה..! אז אם מישהו יכול לתת לי ממש את הלינק לקניה שלו מאיזה אתר זה יהיה נחמד... בכל מקרה כל מה שהיא צריכה שם זה וורד פאוור פוינט וכדומה אבל שיעבוד בצורה חלקה הוא גם צריך ליהיות קל יחסית ומעוצב.. וזול יחסית! תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחר מספר סטרימרים טובים יותר או פחות, אני מעוניין להתחדש במחשב שיריץ ווינדוס. רצוי שהמחשב יהיה שקט. שיהיה מסוגל להריץ 1080P (כרגע הטלוויזיה לא מסוגלת ליותר,אולי בעתיד נשתדרג) אופיס, משחקים קלים -זה דבר בסיסי , כרגע אין צורך ביותר מזה. חשוב מאוד שחומרה תהיה מספיק בשלה, לא תרבה להתעדכן (מה שיעמיס על הזכרון) ושלא יצוצו באגים מוזרים כמו סאונד שפתאום נעלם או תקלות בסגנון. למחשב אחבר טלוויזיה עם HDMI. דיסק קשיח SSD. מקלדת אלחוטית ומדפסת. זיכרון RAM +SSD רכשתי בנפרד. חשוב שכרטיס הרשת יתמוך ב-1G (יש כבילה בבית). מחיפוש קצר הבנתי ש NUC די מובילים את השוק , חשוב לי שהמחשב יוכל לעמוד בעומס ולא יקרוס אחרי שנה\שנתיים , היה לי PIPO X7 סיני לפני…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצות על 2 אופציות: Synology NAS DiskStation (DS216j) 1 QNAP TS-251 2 המחשיר ישב בבית ויגבה גם את העבודה דרך רשת. מי מהם מוצלח יותר. מה הקונפיגורציה הממומלצת ואילו דיסקים קדאי לקנות (חושב על הסיגגיט החדשים 4 טרה לנאס) תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה: רוצה לבנות NAS להמון סרטי HD שכבר תופסים לי 8TB במחשב הקיים וכבר נגמרו לי הסלוטים של SATA בלוח אם. בגלל שהמחשב הקיים הוא מאוד בעייתי לכל שינוי (מארז LIAN LI PC80 עם קירור מים יעודי לרוב החלקים) אני פשוט מעדיף לבנות מחשב חדש. מארז - מתאים שראיתי הוא P183, או כל אחד אחר עם 11+- סלוטים לדיסקים, כגון אנטק 1200 - אם יש הצעה יותר טובה, אני אשמח. רצוי מאוד מארז עם פילטרים נשלפים לניקוי אבק. אני לא ממש חסיד של מארזים עם גולגלות, נצנצים בכל הצבעים, לדים שמאירים את הבית באמצע הלילה כאילו זה יום העצמאות, אלא שחור סגור כמו ארון קבורה. לוח אם - היחיד שראיתי עם 10 SATA זה רק ג'יגהבייט. כל השאר הם עם 6 SATA. יש משהו יותר טוב? מערך - אני מאמין שזה יהיה RAID5. השאלה היא, האם הבקר…
-
- 29 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש netbook בעיקר לגלישה אולי סרטים (לא חייב HD) בתקציב של עד 1600 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה של המחשב היא להריץ Remote Desktop דרישות מהמחשב: - מאוד עמיד ואמין - קל - סוללה חזקה - 2GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-