ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של hp שהתקלקל בו הלוח אם והוצאתי ממנו את הההרדיסק לשימוש אחר. לפני כן הוא עבד בצורה תקינה. האם זה אפשרי למכור את החלקים הנותרים - מסך, זיכרון וכו'? ואם כן מה סדר גודל הסכום שאפשר לבקש עליהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אנשים יש מצב לקבל את המחירון של החברה CD-LOG?????? הוא אומר לי שהמחירון הוא רק לדילרים.. ואני לא יודע מה זה? מישהו יכול לעלות את המחירון לכאן? :bash:
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב 120gb,1.66gh, 1024 mb, lenovo 3000 n100 וכרטיס מסך ג'יפורס 256mb. המחשב נקנה לפני פחות משנה בדיוטי פרי ופועל קצת לאט עם ווינדוווס ויסטה שהגיע איתו. רציתי לקנות מחשב חדש בעל 2048MB זיכרון פנימי ואני רוצה לדעת כמה שווה המחשב שלי היום בשוק מחשבי היד שניה כי אני רוצה למכור אותו לפני קניית המחשב החדש. תודה רבה יונתן
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה .. לא ידעתי איפה לשים וזה קצת גובל בנושא אז שמתי פה (מקס' תעבירו) האם מישהו יודע (וגם אם אתם לא יודעים בודאות מנסיון או דעה אישית) האם המחירים של כל רכיבי החומרה (=מעבד כרטיס מסך וכ'ו וכ'ו) יעלו לאחר יצאת הויסטה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי אמר לי היום שמחירי המחשבים צנחו לגמרי. זה נכון? ואם כן, אפשר לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד ב3.5K?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו הצליח להבין למה ב ivory מחירי זכרונות ה ram כפולים מבשאר המקומות? בשאר הדברים יש להם אחלה מבחר ומחירים, אבל אם במקומות אחרים יש מודולים של 2x8GB בכ 350₪, שם זה מתחיל מ 625₪ וגם המבחר ממש מצומצם וגם מודולים בודדים, עולים כפול. מבאס, רציתי להזמין מהם כי הייתי מרוצה בפעם הקודמת ויש כמה פריטים ספציפים שמצאתי שיש רק אצלם במלאי. אבל אני לא הולך לשלם כפול על הזכרון למחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש צפי על ירידת מחירים כללית לחומרה בארץ לזמן הקרוב? מתחילה שנה חדשה ולרוב זה בידיוק הזמן לירידת מחירים. מישהו שמע משהו לגבי זה? האם להערכתכם תהייה ירידה משמעותית במחירים? צפי לטכנולוגיה חדשה? מצטער מראש אם זה לא מתאים לפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש איזשהו צפי מתי תיהיה ירידת מחירים לכונני SSD? אני שם לב שכבר הרבה זמן המחיר גבוה ועומד.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם בתור אדם המעורה בשוק המחשבים די טוב רציתי פעם אחת ולתמיד לפתוח דיון בו אשמח לקבל הסברים לגבי פערי המחיר האדירים 10% - 30% בין כלל משווקי המחשבים לרשת המחשבים אי... האם הם פשוט מרווחים פחות , עושים שימוש ברכיבים משומשים\מחודשים או יש להם פטנט שעוד לא עליתי עליו. אשמח לקבל אינפורמציה שתאיר את עיני כצרכן העומד בפני רכישת מחשב מתקדם לצרכים משרדיים והסתקרן לגבי המפרט המצורף בתמונה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יכול להסביר לי את המחירים הזולים של המחשבים באתריי המכירות השונים?! האם מדובר בזיופים? :s05:
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום קרוב מישפחה נוסע לסן פרנסיסקו מחר. רציתי לדעת מה מחיר של נייד בסיסי ביותר שם. אם יש לכם מידע בנושא אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איך הם בגדול? מספיק משתלמים כדי לקנות בלי אחריות? כדאי לבקש מאמא להבריח אחד לארץ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום... אחי הגדול עובד בדרום קוריאה והוא מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אומר שהמחירים שם (דרום קוריאה) זוועה, לכן הוא רוצה לקנות בדיוטי פרי בארץ. הבעיה שהם לא מפרסמים מחירים ולכן אני לא יכול להשוות. האם מישהו פה שיש לו ניסיון יכול להגיד לי איך מחירי הניידים? דרך אגב שהוא חוזר לארץ הוא עובר דרך הונג קונג. לפי מה שהבנתי המחירים שם נמוכים. שוב אשמח לשמוע ממישהו שיודע (ולא שמע...) תודה...
-
- 10 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש מצב שדל אינספירון 1525 עם מעבד T7250 יעלה כ 2700 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני קונה מחשב בימים הקרובים,לאבא שלי יש חבר שהוא תכנאי,אבא שלי רוצה שהמחשב יהיה במחיר שהתכנאי קונה את הסחורה נסו לשער את המחיר הסביר אז ככה זהו המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1033 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב אני לא יודע איזה תקציב אבא שלי רוצה הוא אמר מה שיהיה טוב אז נקנה. אתם יכולים לתת לי מפרטים טובים למשחקים וסרטים על בסיס AMD Athalon 64 Intel Pentium 4 800Mhz AMD Athalon XP לא במחירים מוגזמים. מחשב טוב מאוד בכמה שפחות כסף אני יודע זה בקשה גדולה אבל בבקשה תעזרו לי [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים![/glow]
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה. אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן. כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב: http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm שימו לב מחיר של 6200 שקל. אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+ ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם? אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חברים יקרים! מבקש את דעתכם על המחשב הבא: Toshiba Satellite L650-ST2G01 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=490991&src=MADD&CJPID=10707080-1989741-L650-ST2G01&cm_mmc=Affiliates-_-CommissionJunction הוא בעקרון למטרות לימודים וקצת משחקים... האם הכרטיס מסך טוב? איך המחשב יחסית למחיר? אני מתכנן לקנות גם מהאתר של טושיבה. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחליף את המערכת הנוכחית שלי (שהיא דיי טובה) באחת חדשה עקב הזדמנות, ומבקש את עיצותכם והמלצותיכם למספר רכיבים. המערכת הנוכחית שלי מורכבת מ: 1.לוח אם- GIGABYTE GA-8I945P PRO -G 2.מעבד- INTEL P-D 2.8 GHZ 3.כרטיס מסך-ATI RADEON X800XL 512MB 4. זוג סטיקים של 512 MB PC4200 5.כרטיס קול- CREATIVE AUDIGY 2 ZS 6. 3 כוננים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATAII אלו בערך הדברים החשובים שאני יכול להחליף המסך והמארז כבר מוזמנים. איזו מערכת/שילוב הייתם ממליצים לי בימים אלו לקנות כמובן שתהיה ברמה טובה מעט מהנוכחית וכמובן שתהייה יקרה לא משמעותית ( עד 30% בערך מהמערכת הנוכחית שלי) דרך אגב אני טס לארה"ב עוד חודש בדיוק ובדרך כלל אני קונה את ררוב הרכיבים שם אבל הפעם כנראה אני לא אוכל לעשות ז…
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר 9.5 שנים עובד על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון. לאחרונה התגלו כשלים שעל הקבלים בלוח האם, והמחשב גוסס (איטיות מחרידה, קריסות מערכת וכ'). על כן, החלטתי להחליפו. כמו שאתם כבר מבינים לפי סוג המחשב הנוכחי, הדרישות שלי מעטות והם מסתכמות בגלישה באינטרנט, עבודה עם יישומי אופיס, שירים, סרטים ופוטושופ. המחשב צריך לשמש אותי לפחות ל- 7-10 שנים הבאות כמו הנוכחי. הדרישות: זכרון של חברה מוכרת בלבד (קינגסטון יתקבל בברכה). את מהירות הזיכרון, נפח פיזי, וסוג חיבור אני משאיר לכם. מעבד כפול ליבה של אינטל בלבד ולא של AMD. לוח אם של חברה מוכרת (ג'יגבייט, אסוס, אינטל וכ'), לא איכפת לי שהכרטיס מסך יהיה מובנה על הלוח. ספק כוח- האם להישאר עם הספק הגנרי שמגיע עם המארז, …
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הלך הלוח אם asus p8p67 מחפש מחליף לא יותר נחות ממה שהיה היה מורכב i7 דור שני נראה לי 2600 צריך רק לוח אם מעבד וזכרון כל שאר הדברים יעברו מהמחשב הישן כמו ssd 860 Evo כרטיס בסיסי 710 gt ספק של Thermaltake ומארז בתקציב מינימלי שלא יהיה נחות ממה שהיה תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
בעיקרון גם אני ציפיתי לרכוש לוח בלבד או משהו כזה אבל הבנתי שזה לא המצב אז ככה החלפתי הכל חוץ מהדיסקים וכרטיס מסך (גם שם אני מתחבט ואולי ארכוש דיסק נוסף) ככה מעבד i5-8400 לוח אסוס z370 plus gaming Artic cooler 7 Corsair 16gb (8*2) מארז ג'נרי 4 usb קדמי Corsair 750w כל אלו מצטרפים לכרטיס מסך gigabyte nvidia windforce 780 x3 דיסק ssd 120 דיסק 1t מעפן אז אשמח להמלצה על דיסק שמחזיק שנים
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה להחליף מחשב מכיוון שאני משחק במחשחקים במחשב ועם המפרט שיש לי עכשיו...כמעט אף משחק חדש שיוצא לא פועל.. אז הנה המפרט הישן..(אל תצחקו על הכרטיס מסך..) מעבד- אינטל פנטיום 4, 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם-אינטל D845HV צ'יפסט-אינטל 82845 ברוקדייל זיכרון-256 מגה מסך-ViewSonic VE710S כרטיס מסך-ג'י פורס 2 MX של MSI מצלמת אינטרנט של אינטל-CS110 פלופי דיסק הרד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור סידירום של LG שהוא כבר מקרטע ולפעמים לא מזהה דיסק מקלדת רגילה של מיקרוסופט-עברית עכבר אופטי של סמסונג מדפסת HP- 920C סורק AVISION -363C רמקולים ALTEC LANSING- ACS22 וכרטיס רשת שקניתי כי יש לנו בבית רשת- Realtek RTL8139 Family PCI Ethernet NIC ומארז של ניורון ניראה לי-MC-2001S עכשיו מה כדאי לי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-