ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על מה שיש פה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 עם השידרוגים הבאים: NU 22 1:3000/2MS/DVI =עולה 239- מסך INTEL QUAD CORE Q-6600/2.4GHZ/8MB/1066MHZ= עולה 799-מעבד FX 8600GT 512MB/HDTV/DVI- עולה 699-כרטיס מסך המחשב ככה סבבה לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הרעיון הוא שהמחשב יהיה שקט, מהיר, חזק, יריץ טוב את המשחקים הכי חדשים (gta4) ושיחזיק שנתיים-שלוש. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤897 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤166 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤477 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤313 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤35 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤429 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤350 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE AE+PREMIERE - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS + מכוניות (NFS וכו ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).Dell U2415 24.1 1920X1200 (-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
מפרט שבניתי. גם לביצועים, גם למשחקים, וגם ל HTPC חוות דעתכם? ntel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm ש"ח 1,179.01 GIGABYTE GA-73PVM-S2 (nForce 7100) - mATX ש"ח 382.01 PQI DDR2 2048MB 800Mhz X 2 - 414 ש"ח GIGABYTE GeForce 9600 GT 512MB DDR 3 - PCX - retail 903 ש"ח Thermaltake LanBox Lite (Black) Window - mATX 475 ש"ח Thermaltake TR2 RX 450W 276 ש"ח ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 179 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח בערך 4500 אחרי התקנה.
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב, בקיץ הקרוב הלך ללמוד לימודי הנדסה בטכניון (אני עדיין לא יודע בדיוק איזה חוג, אבל הוא יהיה אחד מהבאים, אוירנוטיקה, בניין, מכונות, חשמל, מחשבים או מעשייה וניהול). לעניין זה אני עדיין לא יודע בדיוק לאילו תוכנות להתכונן אבל אני מעריך שAUTO-CAD וMATHLAB יהיו ביניהם. מה שכן חשוב לי גיימינג קל. לא איכפת לי שיריץ על הגדרות גריפקה הכי גבוהות או הכי נמוכות העיקר שלא יגמגם. המסך מאוד קריטי לי שיהיה איכותי (כאמור מיועד לסטודנט והולכת להיות ים קיראה ועבודה על מודלים). חשוב לי שיהיה SSD לפחות בסיסי במערכת שאוכל להחזיק עליו את מערכת ההפעלה ואת תוכנות הOFFICE והמשחקים. רמת השקט די חשובה לי , כאמור מחשב ללימודים. חייב להיות חיבור לטלויזיה עדיפות לHDMI וVGA. כרטיס קול מספיק לי 5.1…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - בלי לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים HD, אינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אני רוצה 22/23". אם פאנל TN אז רק 2ms ואם פאנל יותר טוב אז כמה שיותר מהיר שזה נראה לי 5ms. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פעולה, אסטרטגיה, RPG... * לאי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה בקנית מחשב נייד צריך הצעות למחשב מחברה טובה מאוד מחשב לצורך גלישה באינטרנט אלחוטי wifi,סרטים ושמיעת מוזיקה ברמקולים בעלי עוצמה חזקה מסך איכותי ביותר מצלמה מובנת כונן dvd תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
כך אני מעוניין לקנות לקבל הצעה למפרט משחב בסיבובת 4500 שח שמיועד לסטודנט לאנמציה כמובן חשיבות רבה לכול הקשור לכרטיס מסך אך הבנתי שיש הבדל ביין כרטסים המיועדים למשחקים לאלו המיועדים לגרפיקה אני נותה להאמין שAMD מצעים מעבדים טובים יותר עבור הכסף שלי אך מעניין אותי האם גם אתם חושבים כך בכול מיקרא אני אשמח לקבל מפרט מלא עוד שאלה באחת ההצעות שראיתי הדיסק היה על ראיד האם זו טכנולוגיה מומלצת עבור דיסקים
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חבר התקשר אלי עכשיו, רוצה מחשב שישאר בבית רוב הזמן, אבל כן יהיה נייד כשצריך ובא להחליף מחשב נייח בן 5 שנים. השימושים הם אינטרנט עם נטסטיק, סרטי HD, אופיס, דברים מהסוג הזה. מדגיש שהוא לא גיימר ולא מתכוון להשקיע בנושא. מעוניין ב-14 או 15 אינצ' שגם עוד שנתיים שנתיים וחצי לא יהיה עגלה. הוא עכשיו מול קטלוג של באג שמציע לו כל מני סטלייטים של טושיבה במחיר מבצע, אז אני צריך פה משהו יותר טוב (או את אחד מהם, אם מומלץ). יש מישהו שיכול לעזור לי למרות הבלאגן? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש משתלם אז קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים בדגש על GuildWars 2, ודברים שסטודנטים עושים עם המחשב שלהם בזמן הלימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ישנו תקציב נפרד לציון היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט, קריטי 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה.. יש לי כבר מעבד Q9450 וספק כח Enermax Modu82+ 525W. יש לי גם 3 מאווררים Nexus D12SL 120mm Real Silent Case Fan שקניתי מחו"ל לשימוש במארז ולקירור המעבד. יש לי תקציב של בין 4500-4800 לשאר החלקים, שזה תקציב ענק בהתחשב שיש לי כבר מעבד וספק כח ביד. השימושים שלי הם משחקים, פוטושופ, הקלטה של שידורי טלויזיה, ושאר השימושים הכלליים. חשוב(!!!) המחשב צריך להיות חרישי, משמע שקט מאוד, עד כדי כך שאני לא אשמע אותו בלילה, או בכלל. הוא יימצא בחדר בו אשן. אני גם לא רוצה שאורות יבקעו מהמארז מאותה הסיבה. זהו.. הצעות למפרטים שלכם? אין לי חנות מועדפת, אפשרי לערבב חנויות אם יש הפרשי מחירים משמעותיים. אני רוצה לקנות את המחשב כבר, שווה להמתין ליציאת כרטיסי המסך החדשים של AT…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, אני לא מוצא דרך לדעת מה הטמ"פ על הכרטיס מסך במחשב הנייד שלי (1330 EJ) מדגם 4650. איך ניתן לעשות זאת? או שלא ניתן בכרטיסים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב הנייד (1330EJ) לטלויזיה שהיא FHD תוצרת SANSUI (sakura) נשמע כמו שם של מכונית חח. בכל מקרה, רשום על הטלויזיה HD FULL חיברתי את זה למחשב ועדיין הרזולוציה לא עוברת את ה 1366*768... אני משתמש בדרייברים האחרונים של ATI למובייל. יש הגבלה כלשהי למסך במקרה?? כשחיברתי תמחשב השולחני בבית לא זכור לי שהיתה לי הגבלה לרזולוציית עבודה ובקלות הגעתי ל 1600*1200 עוד עם כבל VGA. יש לציין הפעם אני עם כבל HDMI - HDMI בלבד. מהיציאה לכניסה בטלויזיה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמרו למכר שלי כי לא מומלץ לעבוד עם E8400 וזכרון DDR3, זה נכון או סתם שטויות? (שאלה חדשה בעמוד 3).
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300 - 1010 nis DC G.Skill DDR2 800 CL4 - 786 nis GeCube X1950Pro 512MB - 1352 nis GA-965P-S3 - 776 nis HEC 6A19B - 220 nis Enermax Liberty 400W - 425 nis Arctic Cooling Freezer 7 Pro - 169 nis -- 4738 ש"ח יש לכם הצעות מה כדאי לשפר? אני יכול לקחת את אותו זכרון אבל עם CL5 ב750 ש"ח ואולי לקחת ספק כוח "נחות" יותר (למרות שממש בא לי לקחת את האנרמקס).
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוג מעבד טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv מעבד Intel® Core2 Duo processor E4400 פלטפורמה טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv ערכת שבבים מערך שבבים Intel® G33 express chipset זיכרון סטנדרטי 2 GB סוג הזיכרון DDR2-SDRAM חריצי זיכרון 4 גומחות DIMM מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium כונן דיסק קשיח פנימי 320 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA 3G Hard Disk Drive מהירות כונן הדיסק הקשיח (7200 rpm) סוג הכונן האופטי צורב DVD מהירות הכונן האופטי SATA DVD RAM ו-Double Layer ±R/ ±RW 16x/8x מרבי תומך בטכנולוגיית LightScribe התקן כרטיס זיכרון קורא כרטיס זיכרון 15-ב-1 ממשק רשת ממשק רשת משולב אתרנט 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו I…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מחשב גיימינג ותיק שהורכב ע"י tms: לוח אם: Gigabyte p35-ds3l מעבד Intel Q6600 קירור: thermaltake V1 זכרונות: 4x OCZ 1GB 800MHz כרטיס מסך: sapphire radeon 4870x2 ספק כח: corsair 520hx מארז: NZXT Lexa BlackLine. אשמח לדעת כמה המפרט הזה שווה כיום!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
כמה שווה השילוש הזה היום ?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בחור בשנות ה-20 לחייו, ועומד להתחיל לימודים גבוהים השנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות לכל היותר, כמובן עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+משחקים, פוטושופ-מזדמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. Bioshock החדש, באטלפילד 3, ME3 וכ'ו וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 42 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * ניתן לחרוג עד כ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עידכון (3.9.08)שעה 15:45: מה אתם אומרים ללכת על המסך הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-2257&Cat2Cat1ID=7233&Cat2ID=9805&aff=Zap〈=he אני רוצה לסגור עיסקה היום. דרך אגב מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול? אם לא אז איך החנות הזאת? ________________________________ שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה בפוטושופ ואופיס 2007 הדגש הוא על מסך לא מבריק (בשביל פוטושופ) אין צורך במערכת הפעלה. לא קריטי המשקל והגודל עדיף מסך 15.4 (אפשר יותר אם יש) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה ABIRDH
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל חברי הטוב "דל התקציב" ^ ^ לפני כן הוא רצה לקנות מחשב נייד למשחקים, כמו שכתבתי כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243594.0 אבל שכנעתי אותו שאין כזה דבר בכל מקרה, אני צריך הצעה למפרט עד 4K כולל מסך (LCD לבקשתו) ללא ציוד הקפי, ללא צורך ב OC ושיוכול להריץ משחקים בצורה סבירה. במילים אחרות שיוכל להריץ משחקים בצורה הטובה ביותר שהתקציב מאפשר...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-