עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by magimag,

אני די NOOB אם אתם יכולים תבהירו לי בבקשה, אם נניח יש לי מעבד core 2 dou e6300, לוח אם עם צ'יפסט של אינטל 945 וכרטיס מסך של חברה כלשהיא של דגם X1900 עם 256mb על כרטיס המסך. איזה משלושת השדרוגים הבאים, לדעתכם, ישפיע הכי הרבה על שיפור במשחקים: * שדרוג מעבד ל e6600 *שדרוג לוח אם לצ'פסט 965 *שדרוג כרטיס מסך לאותו דגם רק עם זכרון 512mb תודה עריכה: תוקנו שגיעות כתיב

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום כולם, זו הודעה ראשונה שלי באכסנייתכם אתם נראים לי אנשים מומחים וסימפטיים אז החלטתי לשאול אתכם. במחשב חדש שאמי קנתה מותקן מעבד I7 4510U. ב"פרטי המערכת" כתוב שהמהירות המאושרת המירבית היא 2.00 GHZ, מהירות הטורבו היא שלוש וקצת, אבל המהירות הנוכחית היא 2.79 GHZ! האם זה אומר שהמעבד פועל במהירות לא בטוחה לו והוא עלול להינזק? ועוד משהו - לאחרונה הבנתי ששיקול חשוב לי בקניית מחשב נייד הוא הרעש שהמקלדת עושה. במיוחד בתור סטודנט (סוג של) שלא רוצה להפריע לאחרים , ורוצה שיהיה אפשר להקליד בכל שעה וכל מקום בלי לחשוב על ההשלכות... ככה שאם אתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם עם מפרט טוב יותר אבל מקלדת רועשת, כנראה אבחר בשקט יותר. מה דעתכם? ערב טוב!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים: R451,V451,S451? המפרטים שלהם זהים וגם המחירים כמעט זהים תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

אני די נעול על ה HP 5269 כנייד שאני מתכנן לקנות, אבל מעניינים אותי ההבדלים בין שתי הגרסאות של המעבדים- מהם בעצם ההבדלים הטכניים ועד כמה ההפרש מורגש? האם הסכום הנוסף מצדיק את ההשקעה?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  5. אני רואה שלשניהם אותו מעבד, מסך 13.3 אינץ'... זיכרון ודיסק קשיח לא זהים אבל זה לא נקרא הבדל משמעותי- יש איזה עניין של סוללה טובה יותר? או מסך בהיר יותר? או רמקולים טובים יותר? נגיד לDell Vostro 1310 חמש שנות אחריות ו4 יציאות USB, אבל הוא יותר זול מהשני, אז זה בטוח בא על חשבון משהו...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. מהם הטכנולגיות שאמורות לצאת בקרוב במחשבים הניידים?.. האם הם ישפיעו/לא ישפיעו כל כך? האם הם ישנו את תקציב המחשב? בתודה, EliaV-PeretZ.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היום קניתי את ה-Dell Inspiron 1525, דגם עם המעבד T7250 2.0GHz והארדיסק 250GB. הטמפ' המוצגות הן במנוחה יחסית (רק אינטרנט ותוכנות פתוחות). האם הן לא מעט גבוהות? כמו כן איפה (אם בכלל) צריך לנקות אבק בנייד? ושאלה נוספת, כשהמחשב נמצא בשיפוע (כלומר לא על שולחן אלא על הרגליים או הברכיים בשכיבה), נגרם נזק כלשהו (להארדיסק או לפלטה שלו, לא יודע..)? תודה מראש על ההתייחסות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  8. שלום, אני מתחיל בחיפוש חרכישת מחשב נייד. ההבנה הראשונית שלי היא שיש מלא דגמים, לא שונים מדי אחד מהשני, ושקשה מאד להחליט מה באמת כדאי לקנות. אני לא רוצה המלצה על דגם ספציפי, אבל כן מעניין אותי לדעת מהנוסים יותר בתחום איזה חברות הן האמינות והטובות יותר ומאיזה כדאי להתרחק גם אם המחיר זול יותר? כמובן שכל דגם שונה מהשני ואני אבדוק ספציפית על כל הדגמים הרלוונטים, אבל בכל זאת, צריך להתחיל לצמצם את האופציות.. תודה.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. שלום, קניתי את המחשב הנ"ל השבוע, ולאחר שהרגשתי שהוא מתחמם מאוד, בדקתי את הטמפ' בעזרת everest ו- speedfan (מספר דקות לאחר הפעלתו, בלי שום פעולה משמעותית מעבר להתחברות לרשת אלחוטית (ללא גלישה פעילה)). להלן התוצאות שקיבלתי: speedfan: GPU: 69C HD0: 37C Temp1: 48C Core0: 63C Core1: 65C everest: CPU: 48C HD: 37C האם אלו תוצאות הגיונות לאחר שהמחשב דולק 10 דקות סה"כ? (הוא לא מתחמם הרבה מעבר לזה אח"כ בשימוש נורמלי, אבל לא בדקתי אחרי צפיה בסרט של שעה וחצי למשל) האם כדאי לקנות משטח קירור? ואם כן איזה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היצרנית הסינית שעסקה היום בסמארטפונים וטאבלטים ביצעה את הקפיצה הגדולה הבאה שלה עם טאבלט חלונות 10 דמוי Surface Pro במשקל נוצה במימוש מדוייק למדי של דיווח שהגיע מספר ימים לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC 2016 – היצרנית הסינית העולה Huawei, שקטפה בשנה שעברה את המקום השלישי בשוק הסמארטפונים, הציגה את טאבלט ה-MateBook שלה שמריץ חלונות 10, ומהווה כניסה ראשונה שלה לקטגוריית המחשבים האישיים. הדגם החדש, כמו רובם המוחלט של הטאבלטים מבוססי החלונות שהושקו בשנה החולפת, מנסה להיות כמו דגמי ה-Surface Pro המצליחים מבית מיקרוסופט – אין כאן שום דבר אחרת להציג זאת. המכשיר עצמו מכיל את כל החומרה וישווק בנפרד, כאשר לצידו יוצע כיסוי שהוא גם מקלדת (והופך את המכשיר לסוג-של-מחשב נייד) ועט מ…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by napoleon45,

שלום לכולם, ובייחוד לכל מי שמחפש מחשב נייד ללימודי תכנות / מדמ"ח. מזה זמן מה ( כפי שאפשר לראות בנקל .... ), מומלצים שני ניידים עבור סטודנטים ללימודי תכנות / מדמ"ח, או כל מי שמחפש נייד לא יקר עם אפשרויות הרחבה / שדרוג. ולמען הסר ספק, הניידים הם לנובו E490 ו - DELL VOSTRO 5481. בימים אלו ממש, כבר יצא בארץ היורש ל - 5481, הלא הוא 5490, וסביר להניח שבקרוב יגיע גם יורשו של E490. אממה, לא כל חדש הוא בהכרח עדיף. שתי החברות מוציאות דגמים עם הדור העשירי של מעבדי אינטל, אבל בנוסף למחיר היקר יותר, יש עיגולי פינות והחלטות תמוהות ( לפחות מבחינת המשתמשים ) שהופכות את הניידים לפחות מתאימים ספציפית לסטודנ…

12. רקע: אני זקוק למחשב שיתן מענה לעבודות גרפיקה בפוטושופ ותוכנות דומות. רוצה מחשב טוב שאוכל לשחק בו גם במשחקים עתירי גרפיקה ולראות בו סרטים ב HD שיוקרנו על גבי הטלויזיה שלי. מעבד:י אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם:למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio צורבים: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by lpp.phpme,

לא מצאתי איזה פורום מודינג(תעבירו את הנושא בבקשה אם קיים) ואני פשוט אתחיל את הנושא מהסוף להתחלה: לאחותי יש נטבוק מחברת hasee שאני לא יודע את הדגם אבל המסך שלה הוא מסך בגודל 10 אינץ' וזה נטבוק די נפוץ של החברה. מה שקרה לפני כמה ימים היא הפילה את הנטבוק שלה והמסך נשבר. בבירורים שהיא עשתה נאמר לה שהתיקון הוא בעלות של כ-1000 שקל שלמבינים עניין בנטבוקים בתוספת של עוד כמה מאות שקלים מקבלים את אותו הנטבוק וזה מה שאחותי הולכת לעשות - לקנות מחשב חדש. עכשיו, אני חשבתי שאם היא קונה מחשב חדש אז אפשר לקחת את המחשב השבור ולשדרג אותו טיפה: להשים מסך מגע כמו שראיתי במספר סרטונים ביוטיוב אבל השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא מסך מגע שמתאים למחשב וכמו כן - גם לשדרג את הזכרון, להעלות את הגו…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell vostro 3300 יש לי בו מודם 3G מובנה, כבר הרבה זמן שאני מדפדף ומחפש איזה דרייבר מתאים או דרך להפעיל אותו ניסיתי הכל ולא הצלחתי.. יש מישהו שהצליח להשתמש בזה ? תודה רבה..

15. האם ידוע לכם על מודם סלולרי + חבילת גלישה (נורמלית ) למחשב נייד עד 100 ש"ח לחודש ? ובכלל האם ידוע לכם על מבצע משתלם ? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Bentel,

יש לי נט סטיק של פלאפון, על הנייר המהירות היא 4MB, בפועל הוא עובד לאט להחריד.. יש למישהו המלצה להחלפה/שינוי הגדרה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amitrotem,

שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by alex241286,

שלום רכשתי לאחרונה מחשב נייד ועכשיו הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנט. רציתי לדעת מה האופציות הקיימות בפניי מלבד חיבור קווי רגיל לאינטרנט. ניסיתי לברר קצת לגבי מודמים סלולריים וגיליתי שיש להם חיסרון אחד עצום: כמות הורדת המידע מוגבלת לפי המסלול שבוחרים. באופן כללי, אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מכל מקום ולא רק מהבית. אודה לכם מאוד אם תענו לי...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by Sp0rk07,

http://img525.imageshack.us/my.php?image=39280556qw0.jpg המפרט לא כולל כרטיס מסך, אני ישים כרטיס מסך זמני עד שיצאו החדשים בנובמבר. יש משהו שהייתם משנים? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מעוניין להחליף את ווינדוס 8 ב 7 ultimate בנייד חדש ideapad z500 , האם צפוייה בעיית דרייברים ?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. אני די בטוח שהנושא לא שייך לפורום הזה, אבל לא מצאתי פרום מתאים יותר במערכת. אני עומד לצאת לשנת שרות ולאחר מכן לשרות של שלוש שנים בצה"ל. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שילווה אותי בתקופה הזו בשביל לשמור על היכולות המוזיקליות שלי - אף לקדם אותן, וישרת אותי בעיקר בתחום המוזיקה... זאת אומרת, הקלטות, עיבוד סאונד וכו'... אני יודע שליעוד שכזה דרוש מחשב חזק ויעיל, וכמו שאתם רואים, מעבר לזה אני לא יודע הרבה. הייתי רוצה... 1. המלצות למחשבים ניידים שעונים על הדרישות שלי. 2. עצות וחוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם מחשבים ניידים בתחום עריכת הסאונד והמוזיקה. 3. עזרה בהתמודדות עם חוסר הידע שלי בתחום. דברים רלוונטיים נוספים... שאני גם עוסק בעיצוב גרפי ואומנות, כך שאם המחשב יתאים גם לתחום …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shaulr,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 . האם זה אפשרי ? האם אין סיכון ? תודה מראש שאול

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by BhellSky,

חבר שלי רוצה גם לקנות מחשב חדש והוא לא מצליח לעשות פה חשבון אז הוא ביקש ממני לשים את ההודעה הזאת.. הוא צריךמחשב ב 5000 אלף שקל גג! שיהיה טוב למשחקים, לא כולל מסך,מקלדת,עבר,רמקולים. הוא צריך: מארז,ספק,מאוררים,סי די רומים, כרטיס מסך, לוח אם, דיסק קשיח ומעבד. תודה רבה בשמו לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  24. מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by red_socks,

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device מוכר אותו שלם או בחלקים למי שרוצה הכרטיס מסך נקנה ליפני שנה וחצי ~ שנתיים , הספק נשרף ונקנה גם ליפני איזה שנה וחצי . אני מנקה אותו פעם בשלוש חודשים כך שהוא שמור , את הקבלות איבדתי בעת שרפה שפרצה בחדרי , יש לי עדין…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.