ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
dell inspiron 1100 cpu: celron 2gh 256 ram 20gb hd מה שוויו כמשומש?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חושב על לקנות את המחשב הבא, הצורך העיקרי שלי זה היכולת לערוך סרטוני 4K בתוכנות עריכה, לא חייב שזה יהיה ממש מהר ורינדור מהיר, אבל שיהיה אפשר לעבוד. ראיתי את המחשב הבא יד 2 והייתי שמח לדעת אם אתם חושבים שהוא יתאים וכמה הוא שווה לדעתכם: מעבד: AMD Ryzen 7 3700X לוח: Asus B450M-A זיכרון: G Skill Ripjaws V 2x8gb (16gb) כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB דיסק קשיח: 512GB SSD של Transcend תודה
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני מחפש מעבד-לוח אם-זיכרון לשלב עם כרטיס מסך GTX 1080 TI העיקר שלא יגביל את הGTX 1080 TI... יש לי מסך 144MHZ G-SYNC ואת GTX 1080 TI יש המלצות ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה צריך להשקיע (ובמה) כדי לקנות נייד לצרכים הבאים: WORD אינטרנט ניגון סרטים אימיול (קומפקט?) ומה צריך כדי שאפשר יהיה להתקין בעתיד ויסטה אם יהיה צורך? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
Crysis ברמה מאוד טובה? (לקחתי את קרייסיס כי ידוע לי שיש לו דרישות מאוד גבוהות, ואם המחשב יריץ אותו בביצועים מקסימליים אני אהיה מרוצה מכל השאר)
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי שלום! קניתי מחשב LENOVO THINKPAD T420 Q5U ויש בו כניסת 34 EXPRESS CARD 2.0 רציתי לשאול מה זה אומר, מה אפשר להכניס שם וכו'. תודה! עריכה: אפשר להכניס שם כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה החלק הזה עושה ? http://www.tomshardware.pl/motherboard/20030312/images/gigabyte-dps.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש תוכנה שקוראים לה SOFTWARE MANAGER שנמצאת במחשב שלי לפעמים היא נכנסת לפעולה ומבקשת להתקין עדכונים מה בדיוק התוכנה הזאת? האם אני חייב להתקין את כל העדקונים שהיא מציעה? אם לא האם אני מפסיד משהוא?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי מושג ולא הבנתי מה זה. המושג הוא TABLET PC
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12834 והוא נראה זול יחסית לחלקים שבו. הדבר ביחיד שלא הכרתי בו הוא סוג המסך שלו שמופיע בכותרת. מישהו יודע מה זה? האם זה טוב יותר או פחות טו משאר המסכים שקרויים בשם ANTIGLARE?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הוא מבקש להכניס את ה credentials על מנת לוודא את הזהות שלי רק שאין לי מושג מה זו הסיסמא הזו מחשב E6400 עם זה משנה משהו
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי אני חשבתי לקנות את הנייד הזה כי אמרו לי שיש לו כרטיס מסך די טוב יחסית לנייד... אבל אני מנסה למצוא מידע על הכרטיס הזה ATI M96PRO ולא מוצא בשום מקום... מישהו יודע מה היכולות שלו? http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1483
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני אחדד. ראיתי כרטיס זה בדגם G550 NTDK3IV. אני מתלבט לגבי רכישה שלו. 1. איך הכרטיס הזה? האם הוא של GEFORcE? 2. מה הזכרון שלו? באמת עצמאית512מ"ג או שזה UPTO? 3. בהשוואה ל 105M GEFORCE 512M מי מהשניים עדיף? 4. האם הכרטיס הזה Nvidia 10M-GE1 512MB יוכל להריץ משחקי מחשב (עם נייד מעבד קור 2 טו דו 2.1 ו4 גיגה זכרון) כמו ג'יטיאי במדיום? 5. יש טעם להסתכל עליו? 6. המחשב הזה יתאים ללימודים לסטודנט ממוצע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ראיתי פרסומים שיש עכשיו לפטופים עם מסך תלת מימד ונותנים יחד עם זה משקפים. יש לי כמה שאלות שאני לא מבין. 1. האם זה אומר שאני חייב את המשקפיים בכל מצב של עבודה עם המחשב (גם בעבודה שוטפת על OFFICE) כי אחרת זה יהיה מטושטש? 2. ראיתי שיש שם משחקים ישנים שמוצגים בתלת מימד כמו FIFA 08 וגם HALF LIFE זה המרה למשחק או שבגלל המסך והמשקפיים זה יוצג ב-3D? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
-
אני מעיין במודעות מכירה של מחשבים ניידים משומשים ונתקל בביטוי הזה שאין לי מושגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג מה זה בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 23.2k צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה, ולמה זה משמש? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
באתר של ZED מצאתי את המפרט הבא, אודה על חוות הדעת,ואולי לקבל המלצה על מפרט אחר באותו מחיר. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להגיד לי, בבקשה, מה חשוב לעבודה עם פוטושופ ופרימייר ? האם מעבד i5 ו-4 ג"ב זכרון מספיק או שצריך i7? והאם צריך כרטיס מסך חיצוני או שאפשר להסתפק במשולב? ואולי עוד דברים נוספים שחשובים במחשב בשביל שיעשה את העבודה. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-