ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z87-HD3 (SOCKET 0) Graphics DELL U2913WM (2560x1080@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Hard Drives 112GB ATA Samsung SSD 840 SCSI Disk Device (SSD) 932GB ATA WDC WD10EZEX-00R SCSI Disk Device (SATA) Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device HP Virtual CD 4607 USB Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 SCSI CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio אקווה שהמחיר לא ירד משמעותית
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ידידה שלי ביקשה המלצה למחשב נייד לצרכים הבסיסיים - אינטרנט, וורד, וסדרות. דרישה נוספת שהתווספה לרשימה היא שהמחשב יהיה מאוד זול - עד 1,300 ש"ח, או - 350$. היא נוסעת לארה"ב, כך שהיא תוכל לרכוש אותו שם. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, וסדרות. * גודל המסך? "13.3 ומטה. אם יש 15.6" שיותר זול, אז בכיף. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי, כמובן שעדיף כמה שיותר במסגרת המחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בת…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים (לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות) לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר! אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום מחשב נייד במקום המחשב הרגיל. אני מרוצה מהנייד אבל בגלל הכרטיס מסך ON BOARD שלו הוא לא מריץ שום דבר. חשבתי לקנות במקביל שיהיה לי גם מחשב נייח למשחקים בעיקר. אני לא משחק משחקים ממש ממש כבדים כמו קרייסיס וFEAR וכאלה בסגנון. בעיקר משחקי מרוצים, אסטרטגיה ו-3D Shootes פשוטים כמו HALF LIFE 2 וכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו. אז מה אתם אומרים? כמה המינימום שצריך להשקיע כדי לקבל מפרט כזה? והאם תוכלו להרכיב לי מפרט מתאים? תודה רבה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב אני מעוניין להשקיע באזור ה600$ . איזה סדרת מעבדים תתן לי את התמורה הטובה ביותר לכספי? כל האפשרויות פתוחות אין לי בעיה עם AMD או INTEL. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב Athlon 64-3000 מבוסס סוקט 939 במחיר הזול ביותר שניתן, ואני ממש מתכוון למחיר הזול ביותר. לא אכפת לי לפצל הזמנות (אני דואג להרכבה ואיתור תקלות). מה הלוח הזול ביותר שקיים? ראיתי את ה- GIGABYTE K8NS939 במחירון של CD-LOG ב- 94$ (אם צריך אני אהפוך את אחי לדילר לצורך הענין). האם הלוח הנ"ל סביר? גם המעבד הכי זול שראיתי הוא מ- CD-LOG במחיר של $200 לאריזת RETAIL. אם קונים לוח ומעבד יחד יש עוד 2% הנחה. הזכרון מתוכנן מ- KSP במחיר של 2*200 ש"ח ל- 256MBx2 (זכרון A-DATA DDR400). לגבי כרטיס מסך עוד לא החלטתי אבל הכוונה היא משהו זול ללא דגש על 3D. קרור פסיבי הוא אפילו פלוס. הכוונה היא למשהו כמו FX5200 עם חיבור TVOUT ו- DVI. כונן DVD יהיה כנראה NEC 3500A או LG4160B. אי…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמסוגל לטפל באינטרנט, קצת תוכנות אופיס, מדיה (סרטים תמונות), וגם לספק יכולת משחקים סבירה. התקציב - עד 2500 ש"ח למחשב ללא מסך וללא אביזרים נילווים. קיבלתי את המפרט הבא: · לוח: GIGABYTE INTEL GA-EP43T-UD3L DDR3 1600MHZ · זיכרון: ddr3 - 4giga – שני סטיקים של 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON · מעבד: E7500 2.93G CORE2D 1066MHZ 3M BOX · דיסק קשיח: HITACHI 320GB 16M SATA II או כל דיסק SATAII בנפח 200-320 ג'יגה מיצרן מוכר אחר. · כרטיס מסך: ATI VTX3D HD 4670 1GB DDR3 HDMI/ DVI / VGA · ספק כח: Spire Jewel 550WATT או כל ספק 450W-550W מיצרן מוכר אחר. · צורב DVD: LG GH22NP20 · מארז: נתנו לי Compucase 6A19 אבל האמת הוא שהוא לא מאד מו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה 4 מפרטים רציתי לשאול מה המפרט הטוב מביניהם כמובן שאני מעדיף את היותר זול הבעיה שתמיד אומרים שמה שזול שווה זול צריך מחשב שירוץ ובעיקר בתוכנות אדובי 1: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.415779 2: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.418995 3: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.415773 4: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.418998 תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, צריכה עזרה בבנית מפרט מתאים למחשב. התקציב המקסימלי הוא 6 וחצי אלף. אפשרי לנצל את כל התקציב. מעדיפה לא לחרוג מעל 100 שח. (התקציב כולל קנית מסך). השימוש העיקרי שלי הוא לעריכת סרטים בavid, תוכנות אפטר אפקט, תוכנות עריכת תמונות פוטושופ. השימוש בכל תוכנות אלו בשימוש כבד (זאת הפרנסה שלי). כך שהמחשב צריך להיות עם יכולות גרפיות טובות ומסך ברזולוציה גבוהה. יש צורך בציוד הקפי מקלדת, עכבר, ורמקולים . השקט חשוב ברמה 7. יש לכלול מערכת הפעלה של אופיס. אני גרה בתל אביב. אני בימים הקרובים רוצה כבר לקנות ת'מחשב. חשבתי להוסיף קורא כרטיסי זיכרון. תודה!.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב סביב ה 3000 ש"ח. 1. ראיתי שיש מחשבים עם זכרון SSD 256GB ומחשבים עם זכרון של 1TB. ברור לי ש SSD זה יותר מהר. השאלה מה המשמעות של זה בפועל? 2. ראיתי שבטווח הזה יש זכרונות RAM של 8 GB. ראיתי שיש מחשבים שזה זכרות אחד של 8 GB ויש מחשבים שזה 2X4GB. מה ההבדל בינם? מה עדיף? תודה!
-
- 11 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
הי, אני מתענין במחשב שאלה נתוני המסך שלו. אני מבין שזה די נמוך - אבל עיקר השימוש יהיה בבית סרטים ואינטרנט. זה מסך LED, לא IPS, והוא גם מבריק בנוסף לכל... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני יודע שזו נראית שאלה מוזרה אבל בכל מקום רשום משקל אחר. שאלתי היא האם מישהו יודע את המשקע האמיתי של המחשב כולל הסוללה (אחרי הכל מה צריכים מחשב נייד בלי סוללה) באתר הרישמי של HP הם החליטו להחסיר את הנתון הזה, וכנראה שמשם כל אחד חשב לרשום מה שהוא רוצה. דרך אגב הוא יותר כבד ממחשבי הLG שנמכרים במבצע של בזק בינלאומי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
התקציב קצת פחות קריטי כי הנטבוקים הכי יקרים זה באזור ה-2700 ממה שראיתי חשובה לי הניידות של המכשיר, השימושים יהיו בעיקר מדיה אינטרנט חשוב לי הזמן סוללה איזה הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הבנתי שלמחשבי DELL יש פונקציה יחודית במערכת ההפעלה שמאפשרת ניטרול טעינה, מה המצב בשאר החברות ?
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
והאם יש הבדל בתאימות בין מעבדים אלה לכרטיסי מסך של ATI ? או של GEFORCE?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
זקוק למפרט ב-1000 ש"ח לעבודה משרדית בלבד, אבל עם אפשרויות שדרוג לעתיד... עדיף מעבד נורמלי DUAL, אבל אם לא אז לא... הארד-דיסק מינימלי... כרטיס מסך מינימלי אבל עדיף לא אונבוארד... תודה רבה על התשובות! יום טוב...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-