ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קודם כל תודה מראש לכל העוזרים. קצת פרטים לפני המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 6000 ש"ח. תקציב גמיש, ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד להחזיק כמה שנים טובות, המחשב הנוכחי כבר מיצה את עצמו.. 3. יש צורך בציוד הקפי, אין העדפות לדגמים. 5. שקט לא קריטי.. 6. אשמח לשמוע פירוט על OC 7. קונה את המחשב עם ווינדוס8 8. אין חנות ספציפית, שמעתי המלצות על TMS.. 10. לא צופה שדרוג מאסיבי בעתיד.. הרכבתי פה משהו ראשוני, אשמח לשמוע על שינויים / שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1034 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪196 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני ביתי פשוט, אבל אני ממש לא מבין בתחום והעודף אינפורמציה מפיל אותי אז אשמח לעצה למפרט. בעיקרון המחשב יהיה מיועד בעיקר לגלישה ולתוכנות אופיס, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. המחשב לא יהיה למשחקים או עריכת וידיאו מטורפת. שיהיה מעבד ממוצע+, אבל אין צורך שיהיה הכי מטורף בשוק. שיהיה שטח איחסון נדיב (אזור ה2 טרה נראה לי די והותר, אם זה ממש מייקר אז אפשר גם פחות), כמו כן רוצה שההדלקה והכיבוי של המחשב יהיו מהירים אז מניח שיש צורך באיזשהו שילוב עם SSD. לגביי כרטיס מסך אני מתלבט עם יש צורך, ממה שאני מבין במעבדים המודרנים של אינטל החישוב הגרפי המובנה חזק דיי והותר (אשמח לשמוע דעה בעניין). יהיה …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-720mb.htm#3 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK724G50MNKS יש משהו יותר טוב מזה ? I7 מרובע ליבות זה הדרישות לעת עתה כרטיס מסך לא אינטל ולא משהו חזק מדי שיגמור את הבטרייה 4 גיגה זיכרון יתרון - אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקיים דרישות: הכי כבד VMWARE השאר דברים פשוטים גלישה סרטים וכו...
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב המבוסס על מעבד AMD לצרכיי משחקים, עבודה ושימוש כללי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג ב- 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3, WoW, Far Cry 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לציין שאין ברצוני בזוג כרטיסי מסך (אין לי כוח להתקל בבעיות,אם בכל זאת תשכנעו אז רק נוודיה ) . 1. מה התקציב המקסאלי?4500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לציין:BF3 וכל משחק ברמה הטובה בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. 1920X1080 גודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שמתעסקת בעיצוב גרפי צריכה מחשב רציני לצרכי עבודה ושמה עיניה על המקבוק פרו הזה: http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-with-retina-display-2-3ghz-me294hb-a-7077 הבעיה - הוא "טיפה" יקר. ראיתי מכוניות סבירות שעולות פחות. האם יש מחשב נייד מקביל לו מבחינת מפרט טכני שיהיה זול יותר, או שההפרש לא מאוד משמעותי וכדאי כבר לקנות את המקבוק?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
(הקפצת דיון) אז אחרי כמה מחשבות החלטתי יום שני ללכת לקנות את המחשב מksp יש לי סיבה מספיק טובה. בכל מקרה אני צריך מפרט חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג אבל עדיף שלא לחרוג. לחסוך כמה שאפשר.. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר, סרטים, וגם משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי gtx 650 שאני יביא ל ksp ביום שהם ירכיבו לי את המחשב אז זה הכרטיס מסך שיהיה לי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18 אינץ 1366x 768 Resolution -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מתקם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה /לימודים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו: COD Warzone, Hogwarts Legacy, FS2020 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 1TB קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 250GB קיים 16GB RAM DDR4 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…
-
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקניה מחו"ל, ואחת האופציות הכי מוצלחות כרגע היא הMSI GT725. מצאתי שIvory הם היבואניים הרשמיים של MSI בארץ (נראה גם שהם החנות היחידה שמוכרת מחשבים שלהם... ) והתקשרתי כדי לשאול איך הם יתיחסו למחשב שלא נקנה אצלם. חזר אלי (די מהר) נציג כלשהו ואמר שהם יטפלו במחשב שנקנה בחו"ל עם הצגה של קבלה במסגרת האחריות. אני רואה שהם לא מופיעים בסטיקי של היבוא האישי, אז אני שואל - האם כדאי לסמוך על זה? למישהו יש נסיון?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase, ABLETON בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 גודל המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי קצה גבול עליון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ילד בן 12.5, עריכת וידאו קצת, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיינקראפט, CSGO ועוד כל מיני משחקים. כולל הזרמת משחקים מהXBOX. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ ומסך טלוויזיה -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט, שמירת קבצים ותמונות. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. מסך מאט. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) רזולוציה רגילה. בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים מכל זווית. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. תומך WIFI בתקן החדש ביותר שאפשרי... (AC?) מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים לפחות כולל איסוף מהבית. כולל מערכת הפעלה וינדוס 10. במידת הצורך ניתן לעשות גם 4000 ש"ח אבל לא בטוח שצריך עם דרישות כאלו. בקשה לתת 2 הצעות אחת…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב ב9500 ש"ח (כן, נשמע לי גם קצת מוגזם) אבל זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה מחשב בעיקר חזק לגיימינג, כולל ציוד היקפי. תקציב מקסימלי - 9500 ש"ח ברצוני לנצל את מלוא התקציב. אבקש לא לחרוג.. אני רוצה בעיקר מחשב גיימינג חזק וכמו כן, שתוכנות כבדות ירוצו לי כמו שצריך. תכני HD אין מסך, מעוניין מסך FHD משחקים כגון COD6 DIRT2 PROTOTYPE etc הגדרות הכי גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, כולל הכל שקט חשוב - 8 לא מתוכנן OC לא לכלול מערכת הפעלה. אבקש שתוציאו את המירב מה9500 ש"ח האלה.. תודה מראש,
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צריך עזרה יש לי ASUS G74 3D כבר קרוב לשלוש שנים מבחינת חומרה זה עדיין מחשב די חזק אבל לפני איזה חודש חודשיים המחשב התחיל להיתקע ככה סתם. זה קורה רק שאני גולש באינטרנט(בכרום אקספלורר וגם פייר פוקס) המחשב פשוט מפסיק להגיב לחלוטין ורק בכיבוי בכח הוא נכבה לא קורה בשום מצב עבודה אחר לא משחקים ולא סרטים יש לי נורטון מעודכן לגמרי שלא מגלה שום ווירוס ניסיתי כמה תוכנות MALWARE שגם לא מצאו שום דבר הרצתי בדיקה של הזכרון של ווינדוס והוא אומר שהכל תקין זה כבר הפך לממש מרגיז וזה קורה יותר ויותר ואין לי מושג מה זה יכול להיות בנוסף גם התחילו לי קריסות של הINTEL TURBO BOOST ושל מנהל התצוגה בדרך כלל זה גם נתקע לי אחרי הקריסות של אחד מהשניים אבל לא תמיד לפעמים שזה נתקע אם אני ישר לוחץCTR …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 עם מערכת הפעלה Windows xp ואני מעוניין להתקין Windows 7. לפי מה שהבנתי במחשבים של לנובו יש מחיצה נסתרת בהארדיסק שבמקרה וקורה משהו למערכת יש אפשרות לשחזר להגדרות היצרן. עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי להתקין Windows 7 על המחשב הזה? ואם כן, ההתקנה של ווינדוס 7 דורשת פירמוט של כונן C, אם אני מפרמט את כונן C זה יפגע במחיצה הנסתרת? אני רוצה שתהיה לי האפשרות תמיד לחזור להגדרות היצרן המקוריות אם משהו משתבש. ובקשר לדרייברים, איפה אני מוצא דרייברים מתאימים ל-Windows 7 למחשב שלי? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש שיחובר לטלויזיה בסלון. כרגע הטלויזיה היא 1080P, אבל תשודרג בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט בזמן שימוש בסיסי (לא משחקים). שליטה חיצונית יכול להיות נחמד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, מחפשים המלצה למפרט למחשב למתנת בר מצווה עד 4k תשובות לשאלות מהפוסט הנעוץ: 1. תקציב 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג (בכמה מאות) בשביל משהו משמעותי. 2. משחקים. למשל: Valorant, Fortnite, FIFA, Counter-Strike 3. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. אין רכיב שיש ברשותי 5. שקט לא חשוב 6. גודל לא משנה 7. מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות 8. איזור חולון 9. בחודש הקרוב תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם, פעם ראשונה שקיבלתי בקשה כזו. ביקשו ממני מחשב ב 1000 ש"ח. המחשב מיודע לילדים בני 5 4 ו 2. לא צריך ציוד הקיפי. גם הם וגם אני לא יודעים בדיוק למה זה ישמש, אני כי אין לי ילדים בגיל הזה אז אני לא יודע מה אמורים לעשות איתו ואצלם זה המחשב הראשון. אם יכולים להגיב פה אנשים שיש להם גם ניסיון עם ילדים בגיל הזה שיגידו מה הצרכים בגילאים האלה (אני יודע שזה לא קשור באופן ישיר) אז אני אשמח. יש תוכנות שבולטות במיוחד?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם דבר ראשון, אני אתחיל בזה שאין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לחומרה. אין לי מושג מה נחשב טוב ומה נחשב רע (לרוב) ושעד היום - כל מחשב שקניתי/הרכבתי - נכביתי ממנו בגדול. לכן, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי מספר הצעות טובות ולהסביר במילים פשוטות ככל שניתן למה כל דבר ודבר הוא טוב ושווה. להלן הבעיות שמהן סבלתי המון, שהייתי רוצה לעשות הכל על מנת לא לסבול מהן במחשב החדש: * חימום יתר של המחשב. * רכיבים לא תואמים. * מסכים כחולים. * מאווררים בעייתיים (נסתמים, מתחילים להרעיש, לא עושים את העבודה כמו שצריך, קשים לניקיון במיוחד אם אתה לא איש מחשבים שלא מבין הרבה). * כרטיסי מסך שהמאווררים שלהם הפסיקו מהר מאוד לעבוד. אוקיי, ועכשיו למה שאני פחות או יותר צריך... * תקציב: 7,…
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איפה שאפשר לחסוך אז לחסוך אבל אם זה יהיה שידרוג ששווה את זה אז אפשר גם לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מורכבת + תלת מימד + עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AFTER EFFECTS + MAYA + PHOTOSHOP + REELFLOW + LIGGHTROOM + CINEMA 4D + 3D MAX פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על 2 מסכי DELL 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש. והרכבתי לבדי מפרט כל חלק וחלק נבחר עם חשיבה גדולה. (חוץ מהמסך שאני בודק עליו עוד). זה המפרט. PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($348.98 @ NCIX US) CPU Cooler: Corsair H110i GTX 104.7 CFM Liquid CPU Cooler ($92.99 @ NCIX US) Motherboard: Asus MAXIMUS VIII HERO ATX LGA1151 Motherboard ($219.99 @ Newegg) Memory: Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400 Memory ($132.99 @ Newegg) Storage: Samsung 950 PRO 256GB M.2-2280 Solid State Drive ($181.99 @ Newegg) Storage: Western Digital BLACK SERIES 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Driv…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-