עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למטרות שבכותרת ב5000 שקל כולל משלוח אם יהיה הבדל ביצועים משמעותי אז אפשר להעלות ל5200 אבל אני לא יכול שקל יותר מזה אני צריך גם עכבר ומקלדת(הבנתי שהMX518 טוב לגראפיקה?) אבל לא מסך ורמקולים תודה רבה לעוזרים מראש

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by avivboker,

אני מחפש להרכיב את המחשב הכי מינימלי שיריץ וינדוס וסרטי full hd בסלון שיהיה שקט והכי קטן שאפשר (הכי קרוב למיימדים של לפטופ למשל....) שיחיל יציאת HD ו אופטית אין צורך בכונן אופטי והרד דיסק גדול רק שיכיל מערכת הפעלה לא יהיה לו שום שימוש מעבר להרצת סרטים שיעבדו חלק בלי תקיעות כמובן

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by DAN_S,

שלום אני מחפש כבר המון זמן מחשב ובאמת שיש מבחר כלכך גדול שאיבדתי את עצמי כבר. השימושים שלי במחשב הם אינטרנט(פייסבוק,יוטיוב),הורדות(טורנט)סרטים ומשחקים לאקסבוקס,וצריבה של שירים משחקים וכו'.. באמת שהשימוש הוא מינימלי לא משהו מיוחד. ממש תודה על העזרה ההצעות יכולות להיות גם הרבה פחות מסכום המקסימום שאני מסוגל להשקיע. שוב תודה רבה לכולם.

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אין אפשרות. האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: לנצל (מעדיפים מחשב שיענה על הדרישות שלכם בלי לנצל את כל התקציב?) מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גיימינג כבד | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: crysis, naruto. need for speed.cod, assasins creed , cod, וכמובן מחשב שיתמוך במשחקים עתידיים. מתי מתוכננת הרכישה: עדיף כמה שיותר מהר. האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה טובה למחשבים של גיימינג. אולי asus או dell. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: עדיף מאוד שלא. גודל קשיח מינימלי: לפחות 1T ו128 בSSD. (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב ש S…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. תקציב: 5500 ₪, אפשר לחרוג אם יש הצדקה לזה שימושים: גיימינג (פעולה, רשת, שיריץ את המשחקים הכי חדשים בזמן הקרוב), תיכנות ודברים אחרים שדורשים הרבה RAM. יש לי מסך 23'' של סמסונג, זאת אומרת משחק על רזולוציה של 1920x1080. אין צורך בציוד הקיפי. מספיק הארד דיסק אחד צנוע של 250 GB (להרצת מערכת ההפעלה), אפילו פחות, יש לי מספיק הארד-דיסקים בבית. אם אתם חושבים שכדאי לעבור ל-SSD, לכו על זה, אם זה באמת עדיף מאשר להקצות יותר כסף לחלקים אחרים במחשב. התרגלתי לרעש של המחשב הנוכחי, אז השקט לא קריטי עבורי. אשמח שתהיה אפשרות לאוברקלוק למרות שאין סיכוי שאעשה זאת בעצמי. בכל מקרה מעדיף שהמחשב יהיה יותר קר ממה שצריך. אין צורך במערכת הפעלה, אבל שירכיבו את המחשב. מתכוון להשתמש בו עם Windo…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by j,

שלום לכולם, אז כמו תמיד ובשל תקלה במחשב הקיים, אני פוזל לרכישה של מחשב חדש.. כונן SSD, מסך דל 22-24" - המסך יהיה בתקציב נפרד אם נצטרך... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, תלוי התמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד דו מימד, סקצ'אפ, תכני HD וכמו כולם.. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by maormaor,

מחשב AlienWare *מדובר על מחשב נייד. גודל מסך: 18.4" - WLED FHD (1920 X 1080) TrueLife Display מעבד: Intel Haswell i7-4810MQ Quad Core Processor 2.8GHz (6MB Cache, up to 3.8GHz w/ Intel Turbo Boost) זיכרון: 16GB כונן קשיח: 80GB Caching mSATA SSD + 1TB 5400RPM SATA כרטיס מסך: Dual NVIDIA GeForce GTX 860M with 2GB GDDR5 - NVIDIA SLI Enabled כולל תאורת מקלדת + מצלמה כונן: בלוריי כמה אתם אומרים אני יוכל למכור אותו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. יש לי מחשב נייח בן 10 שנים בערך ואני רוצה לקנות אחד חדש(הגיע הזמן..) * בעקרון יש לי מארז full tower של Lian Li(גם הוא בן 10 בערך) שעשוי מאלומיניום אבל בא לי להחליף אותו(אם מספיק מארז רגיל אז לא אכפת לי גם גודל רגיל) * יש לי כרגע מסך U2412M של דל, אני רוצה 27 אינץ * מספיק ספק כוח אחד(אני שואל בגלל שבמארז שלי יש 2 מקומות לספקי כוח) למחשב כזה או צריך 2? * אני רוצה SSD של 750-1000 ג'יגה * יש לי 3 הארדיסקים שאני ארצה לחבר למחשב החדש(הם בשימוש עכשיו), יהיה אפשר לחבר אותם? האם זה יאט אותו? * אני רוצה קירור טוב ושקט(6-8 בסולם) * לא מתכנן לעשות OC * יש צורך במערכת הפעלה(אנגלית) ואופיס(עברית) * הרכבה מחשב בחנות * שיהיה לוח אם עם כרטיס רשת ו…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. היי מחפש המלצות למחשב נייד עבור חבר במתחיל ללמוד מכונות התקציב הוא בין 4-5 אלף, שימוש יהיה לתוכנות של הלימודים ,גם גיימים קל, מוזיקה, סרטים, שטויות של יום יום. עדיפות ל ssd , סוללה , ומעבד skylake (למען המדינה). תודה רבה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב? כן ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? (פייתון/Lightroom/מהיר מהיר מהיר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אילת 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא דחוף 10. האם יש בקשות מיוחדות כל…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ¤895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe ¤1001 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44444 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=VC3000BWS ספק כח Ther…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום ! קודם כל קיבלתי המלצה לרכוש את המחשב הזה (אשמח לשמוע מומחים אם המחיר הוגן והאם המפרט מומלץ ?) https://pcpower.co.il/workstations/solid-p.html?config=2815-8268,2811-8250,2810-8246,2813-8818,2822-8296,2823-8992,2812-8252,2821-8293 ובלי קשר אשמח לשמוע את דעת המומחים תקציב 8500 ש"ח כולל מסך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by touch.of.red,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים אחותי התייעצה כאן לגבי קניית מחשב חדש לעבודה בתוכנות גראפיות.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540538.msg4611671#msg4611671 החלטנו ללכת על מחשב של אסוס, אחותי כרגע בסין לשבועיים. מכיוון שהבנו שיש בעיה כלשהי עם זיופים בסין ואי אפשר להיכנס לכל חנות אלקטרוניקה ולבקש את הדגם הספציפי. אשמח לקבל המלצה על חנות בבייג'ינג שמוכרת מחשבים מקוריים של ASUS . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by yakirsh4,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל +עבודה משרדית מאסיבית( 5-6 כרטיסיות אינטרנט+סירטון יוטיוב בו זמנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PORTAL 2 +משחק שאני לא בטוח את שמו (הוא בשביל אחי הקטן) אם אני לא טועה קוראים לו מינקראפט או משהו כזה בכל מקרה הדרישות שלו אמורות להיות יחסית נמוכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Joli,

שלום, מחפש מחשב 10 אינץ' למסמכים אינטרנט וסרטים. יש המצלצות?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. תמליצו לי בבקשה על מעבד לוח וזיכרון(יש לי DDR 400 256MB) אני מעדיף אינטל אז אם אפשר מפרט אחד של אינטל + מפרט של AMD תודה יונתן

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אהלן, אני מתחיל עוד מעט ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון ורציתי לכבוד המאורע להתחדש במחשב נייד שיהיה ללימודים, אני לא מכיר את עולם הניידים יותר מידי ולמרות אחרי קראה בה שעשיתי בנושא אני רוצה לשאול לעצתכם. השימושים הם דבר ראשון עבור לימודים, חוץ מזה המחשב גם יהווה לי כמחשב לסטודיו (אודיו) נחמד שיש לי בבית (חובבני אבל רציני) אך יתחברלכרטיס קול חיצני. תקציב: 3.5, לא חייבים לבזבז הכל ואי אפשר לעבור (בסדר חמישים מאה אפשר). חיבורים: חובה USB 3 , בלוטוס לא אכפת ליבכלל. סוללה: אממ אני לא יודעכמה צריך ללימודים אבלהבנתי שלהנדס השלוש שעותיספיקו כן?? כמה שיותר. ביצועים: לפחות 4 ראם לסטודיו, ואני רוצה כרטיס גרפי טוב שיהיה עליו למשחקים קטנים. מסך: 14-15.6. אם יש לכם רעיון אז גם מקלדת עם ת…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום לכולם! חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש. * מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות * כל דרי…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

שלום לכולם, ידידה שמתעסקת בעיצוב גרפי צריכה מחשב רציני לצרכי עבודה ושמה עיניה על המקבוק פרו הזה: http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-with-retina-display-2-3ghz-me294hb-a-7077 הבעיה - הוא "טיפה" יקר. ראיתי מכוניות סבירות שעולות פחות. האם יש מחשב נייד מקביל לו מבחינת מפרט טכני שיהיה זול יותר, או שההפרש לא מאוד משמעותי וכדאי כבר לקנות את המקבוק?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע או…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by rosesr,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בלי מסך רמקולים עכבר ומקלדת זה מה שהיגתי אליו: EPOX EP-8K5A3+ AMD XP 1800+ (AROIA STEPPING CORSAIR 256MB PC-3200 C2 400MHz suma gf4ti4200 128mb SE wd 80gb 8mb ax-7 nanotherm2 מישהו יכול להמליץ לי DVD(חשוב בלי אזורים) ומארז לא יקר מדי ומאוור לAX7 אני קונה מסימפלטק השילוש הקדוש בא בבנדל התקציב הוא 5000+- עד 5400 תודה לכל מי שעונה לי!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.