ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
לשימוש בתוכנות: אפטר אפקט, פרמייר פרו, פוטושופ. מעוניין שירנדר לי מהר ובלי שיצאו לי גיצים מכל החורים. תקציב עד 10K אבל לא חובה בכל התקציב. אם אפשר ב8.5K ודרומה יהיה טוב. אשמח גם לקישורים ישירים לרכישה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מעיין בפורום זה בעקביות . והחלטתי היום להרשם לאתר הנהדר הזה , שלמדתי ממנו רבות , וגם אני מעוניין במחשב לגיימר. אז בבקשה , התשובות באדום : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ללא מסך . או 6000 עם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , ואולי גם הרצת קודי עליו (שיחובר עם HDMI לטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נאמר שברצוני לחפש שקט לעוד שנתיים …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , בניתי מפרט למחשב גיימינג ומשרד בתקציב של 6500 ש"ח וצריך את דעתכם: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 196 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh White w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W EARTHWATTS GOLD PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 683…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר אבל לא בדברים שלא שווים חיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום. אני יודע שבפוטושופ ולייטרום מהירות מעבד זה חשוב. באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימס פול אייץ' די 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המפרטים האלה ...הם עולים כמעט אותו דבר תעזרו לי לבחור .. MotherBoard - Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - MAG 19 996PF p/s -HEC 475DVD WATT PSU MotherBoard - EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Cpu - AMD ATHLON XP 2400 + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Memory X 2 - C…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן כולם. אני מתחיל ללמוד אוטוטו. רציתי המלצה לאולטרבוק בתקציב של עד 4500 ש"ח דרישות מינימום מעבד- i5. זכרון - 4 ג'יגה SSD - שיהיה לפחות 120-128 GB יש כמה חברים שמתחרים בשוק סביב המחיר הזה. חשבתי על ה zenbook ux31e http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UX31E&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אבל שמעתי עליו קצת ביקורות לא משהו.... יש גם דגם לא רע של סמסונג http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1938&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he אבל אתם יודעים- בכל זאת- סמסונג...... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני היום מבצע הזמנה אשמח לדעת על איזה מהמפרטים הבאים ללכת. ההבדל בניהם בסביבות ה500 שח http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00b2ea4f32 http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be0093ab602c http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00a6824972 תודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לסרטים וגלישה, אבל מידי פעם משחקים פשוטים על הגדרות מינימאליות. אני מחפש מחפש שישרת ל5 שנים הקרובות
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב! מאז ומתמיד אני ניגש לפורום הזה כדי לקבוע מה יהיה המחשב הבא שלי, ועד עתה מעולם לא איכזבתם אותי (למרות שהמארז שיש לי כרגע הוא על הפנים, חח) אז הסיפור הוא: סיימנו לשפץ את הבית וכעת אני רוצה מחשב חדש לחדר החדש. המטרות שלו הן בעיקר למשחקים, ונוסף לכך לתיכנות וצפייה בסרטים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אך יש צורך במערכת שמע אייכותית, רצוי שתהיה 5.1 חשוב שהמחשב: יהיה שקט במידה סבירה ולא יפלוט יותר מדי חום - האם קיימת אופצייה לקירור מים? (מה קירור כזה דורש ממני?) יהיה מארז מעוצב יפה/מגניב ומושקע, שלא יהיה גדול יותר ממה שצריך - ואורות אדומים זה פלוס. OC - אפשרות, לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה בחנות. המחשב לא מיועד לשידרוג, אני מחליף מחשב כל 2…
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בערך עוד חודש - חודשיים בערך מחשב, אבל בוא נגיד שאני קונה אותו כבר היום. התקציב הוא בערך 7500 ש"ח, ללא מסך ( יש לי כבר את ה LG 775FT מהמחשב הנוכחי שיש לי ). אז הנה המפרט : Case : Antec High Performance 1080B AMG - 675 NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 - 67 NIS CD/DVD : BENQ DVD-ROM 16x48 Retail - 275 NIS Video Card : Leadtek GF 4 Ti 4400 MyVivo 128MB - 1209 NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB Special Version - 732 NIS Power Supply : Enermax 350W EG 365P VE - 389 NIS Keyboard : Logitech Internet Navigator - 175 NIS CPU : AMD Athlon XP 2400 + FAN - 1260 NIS Motherboard : ASUS A7N8X Deluxe - 902 NIS Memory : Corsair CMX256A-2700C2 - 646 NIS Sou…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד טוב ובעל ניידות. אני לא רוצה שהניידות תבוא על חשבון הביצועים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=130 . אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי המחשב ואולי להמליץ על מחשבים 13" אחרים. בגדול אני צריך את המחשב להתעסקות בתוכנות עריכת וידאו שונות, פוטושופ, משחקים, ולימודים תודה מראש על העזרה!
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ההצעה הזו, נותנת תמורה למחיר הנדרש עבורה? השימושים העיקריים: עיצוב גרפי ועריכת וידאו בחבילות CS5 ואדיוס(לא תלת מימד אמיתי) זה המפרט מחברת הראל: דגם לנובו 20 Intel Xeon W3680 Processor (3.33GHz 1333MHz 12MB Turbo SMT) - 130W 1 Windows 7 Professional 64 1 Windows 7 Professional 64 - English 1 Tower 5x6 Mechanical with Intel 36S Motherboard 1 DDR3 ECC uDIMM PC3-10600 1333MHZ 1 8GB ECC DDR3 PC3-10600 SDRAM (2GBx4 uDIMMS) 1 NVIDIA Quadro NVS290 (256MB, DMS59 Connector to Dual DVI-SL) 1 Integrated Audio 1 Internal RAID - Not Enabled 1 1TB SATA 3.5" Hard Drive - 7200 rpm 1 Lenovo 16x DVD +/- RW Dual Layer (Windows 7) 1 Intergrated Ethernet 10/100/1000 1 IEEE …
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
https://ksp.co.il/t/QHx39s קרור למעבד https://tms.co.il/gigabyte-gp-aorus-waterforce-ii-360-liquid-cooler אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה הזקן יתאבד בגלל החום (גם ככה היה קרור גרוע והמחשב מיושן) אז אני מחפש מחשב שיעמוד בדרישות האלו 1-לא רוצה כלום של גיגביט רק חברות כמו אסוס וכו 2- 4 גיגה זכרון 3-לא צריך ציוד עיקפי או מסך 4-כן צריך כרטיס קול מותאם למשחקים וכרטיס טלוויזיה (בכרטיס טלוויזיה תמיכה בויסטה וכניסה אנלוגית) 5-לא מעונין בOC אבל אופציה כזאת לעתיד תיהיה נחמדה בכל מיקרה שהרכיבים יתנו ביצועים טובים מהתחלה 6-לא צריך RID בכלל או איך שקורים לזה ככה שארד דיסק יחיד 7-כונן צורב DVD אחד וכונן DVD אחד עדכון זה מה שסגרתי אליו בנתיים
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8-10 K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא חייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות הרבה VM והרבה TABS של CHROME א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד וגם לפרנסה. מתכנת מריץ הרבה מערכות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג כלל ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD אולי בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ל…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל רק אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל מWoW ועד למשחקים שעתידים לצאת בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לקנות Dell U2414H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך שום ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ;D אני רוצה לקנות מחשב טוב,אבל ממממש טוב,התקציב שלי הוא כ-20 אלף שקל. אתם יכולים להרכיב לי בבקשה משהו פצצתי כי אני לא ממש בעינינים.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חבר ביקש מפרט עם הדרישות הבאות למשחק WOW על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוצית FHD: אין לי מושג לגבי דיסקים של SSD אז לא הוספתי. בניתי את זה: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P55A-UD3R P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪796 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1592 A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz Gaming series CL9 Core I5 I3, יחידות 1 ₪527 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=654 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GainWard GeForce …
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לסלון (מתאמי אסטטיות ונוחות) ורציתי לבקש את עזרתכם בנושא. התקציב הוא עד 2300 עם חריגה של 200 ש"ח במידה והחריגה שווה את התוספת. ברצוני לדעת איזה גודל מסך מומלץ (הייתי מעדיף מסך גדול שכן הניידות פחות חשובה לי). גם משך חיי סוללה לא קריטי לי. אני יודע שהמחשבה הראשונית שלכם היא להציע לי נייח אבל המחשב ישמש גם לגלישה באינטרנט ובעבודה רגילה של ההורים ולכן הבקשה היא נייד. הטלויזיה שבה המחשב יהיה בשימוש היא טלויזיה של פיליפס (7404) 42' FHD. מומלץ זכרון של 250GB לפחות (אם כי אם לא תיהיה ברירה אני אוכל להתפשר..) זכרון פנימי מומלץ 3-4GB אם כי גם על זה אם לא תיהיה ברירה אני אתפשר. משקל לא קריטי. דיי חובה אינטרנט אלחוטי. אם יש משהו שחייב לה…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מנסה שוב את מזלי - אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, Doom, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב מחול והוא בן כ 5 לאחרונה נתקלתי בבעהי שהמסך שלו חשוך זה התחיל בכך שפעם בתקופה הוא היה נחשך ומדי פעם חוזר לעצמו היום כשמדליקים אותו אחרי כ 3 שניו תשרואים טוב הוא נחשך אפשר עדיין לראות אבל בקושי כשמחברים למסך חיצונים הכל עובד יפה לפי מה שהבנתי יש מצב שזה בעיה של אינוורטר קניתי מאיביי ממוכר כלשהו אינוורטר שלטענתו מתאים לדגם של המחשב שלי זה האינוורטר שרכשתי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390113383272&ssPageName=STRK:MEWNX:IT חיברתי אותו במקום הישן ויש אותה בעיה בדיוק... אז או שזה לא מתאים או שזאת לא הבעיה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-