ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי, כמה לדעתכם שווה הכרטיס שמוזכר בכותרות? נקנה לפני 3 שנים בארה"ב, היה עד כה עם בלוק קירור מים כאשר גוף הקרור המקורי נשמר כמו חדש
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks ותוכנות גרפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? פוטושופ מתקדם, לייטרום, משרדי, וורד, ג'ימייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש יום-יומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, לוח אם. שוב - לא צריך! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לוח אם. יש כרגע TB250 BTC של Biostar 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתכונן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. …
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום רב! מאז ומתמיד אני ניגש לפורום הזה כדי לקבוע מה יהיה המחשב הבא שלי, ועד עתה מעולם לא איכזבתם אותי (למרות שהמארז שיש לי כרגע הוא על הפנים, חח) אז הסיפור הוא: סיימנו לשפץ את הבית וכעת אני רוצה מחשב חדש לחדר החדש. המטרות שלו הן בעיקר למשחקים, ונוסף לכך לתיכנות וצפייה בסרטים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אך יש צורך במערכת שמע אייכותית, רצוי שתהיה 5.1 חשוב שהמחשב: יהיה שקט במידה סבירה ולא יפלוט יותר מדי חום - האם קיימת אופצייה לקירור מים? (מה קירור כזה דורש ממני?) יהיה מארז מעוצב יפה/מגניב ומושקע, שלא יהיה גדול יותר ממה שצריך - ואורות אדומים זה פלוס. OC - אפשרות, לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה בחנות. המחשב לא מיועד לשידרוג, אני מחליף מחשב כל 2…
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המפרט אמור לשמש למשחקים, גרפיקה, תוכנות, עריכת מולטימידה והורדות: מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 זיכרון: OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series כונן קשיח: Maxtor 80GB 8MB 7200RPM כ.מסך: Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out תקליטון: Mitsumi floppy 1.44 כונן דיוידי: DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black מארז: Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחי סטודנט, הוא רוצה מחשב , טוב, חזק שישרת מטרות של סטודנט(עבודות + אינטרנט), עבודה שוטפת ונקייה על המחשב. שיהיה מחשב טוב, שיעבוד כמו שצריך ומהר, שלא יעשה בעיות, שיעלה מהר, שיתכבה מהר, קיצר, מהיר,חזק ושקט. אני לא חושב שהוא הולך לעלות משחקים של גיימרים כבדים... התקציב הוא 3500 ש"ח, וזה כולל מסך CRT 17' וגם מדפסת, הוא צריך מדפסת מהירה וטובה. אה, והוא צריך גם ציוד היקפי, עכבר , מקלדת ורמקולים וגם מערכת הפעלה. מי שיכול לסדר דבר כזה בתקציב הזה, יבושם לו. תעזרו בבקשה, זה די דחוף...
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה המחשב שאני מתכוון לקנות המחשב לא נועד לOC אלה למשחקים כבדים מאוד בבקשה חוות דעת למה לא מדובר פה במעט כסף אז אני מקווה שהוא טוב תמיד לקחת דעות של מקצוענים זה טוב!!! ועוד שאלה היא אליכם אני צריך למחשב הזה גם מארז יפה וספק טוב שיחזיק לי מחשב כזה המארז והספק צריכים להיות מהחנות KSP למה אני קונה את כל המחשב משם.......... אז תודה רבה לכל העוזרים ואם מצאתם את המארז והספק שהיחזיקו את המחשב הזה אז נא לכתוב הודעה עם קישור לדף של המארז ושוב תודה!!!! (דרך אגב שהמארז לא יעלה על 600-700 שקל גג) להלן המפרט הגבוה ממחירון זה ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1190 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA3J S-754 sata, gbl 1 620…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי האם יש מחשב טוב מזה ב2800ש"ח? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 מחר אני רוכש את המחשב הזה במבצע שיש באופיס דיפו (המבציע באופיס דיפו עד ה3.7 על המחשב הזה)
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בערך עוד חודש - חודשיים בערך מחשב, אבל בוא נגיד שאני קונה אותו כבר היום. התקציב הוא בערך 7500 ש"ח, ללא מסך ( יש לי כבר את ה LG 775FT מהמחשב הנוכחי שיש לי ). אז הנה המפרט : Case : Antec High Performance 1080B AMG - 675 NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 - 67 NIS CD/DVD : BENQ DVD-ROM 16x48 Retail - 275 NIS Video Card : Leadtek GF 4 Ti 4400 MyVivo 128MB - 1209 NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB Special Version - 732 NIS Power Supply : Enermax 350W EG 365P VE - 389 NIS Keyboard : Logitech Internet Navigator - 175 NIS CPU : AMD Athlon XP 2400 + FAN - 1260 NIS Motherboard : ASUS A7N8X Deluxe - 902 NIS Memory : Corsair CMX256A-2700C2 - 646 NIS Sou…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 שימו לב מארז SFF בזמנו עלה כמעט 1000 שקל ואופציה למסך של DELU221 אבל אם המחשב יהיה שווה סכום יפה אין לי בעיה לתת גם את המסך וכמה שאלות נוספות ברשתוכם: 1. איפה הכי טוב לפרסם? 2. האם יש שוק למחשבים יד שניה? 3. אם אחליט לא למכור עכשיו את המחשב אלא רק בעוד חודשיים שלוש, כמה צפויה להיות הירידת ערך? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכוולם אתם אולי מכירים אותי זה שרוצה לקנות את הכרטיס מסך של ג'גבייט אני רציתי לקנות אותו ביחד עם המחשב החדש שלי והנה המחשב החדש שלי ועם הכרטיס שלי ג'יגה 9700pro : INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,532 ש"ח GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM 945 ש"ח MUSHKIN 512MB 1066MHz RAMBUS 32ns, 32-Bit (232-Pin RIMM) 1,957 ש"ח WD 120GB 7200RPM 8MB 1,149 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,984 ש"ח CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM 1,396 ש"ח LITE ON 52X24X52 553 ש"ח LG DVD 16X48 RETAIL 271 ש"ח Xaser II A6000A Plus Tower Case 1,115 ש"ח Thermaltake Silent Pruepower Supply 420W …
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה,אני מאוד מתלבט איזה מחשב כדאי לי לקנות,אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג רציני,לא צריך מחשב יענו הכי טוב באיזה 6000 שקל אלא מחשב בתקציב של עד 4000 שקל וההתלבטות הראשית שלי האם לקנות מחשב נייח או מחשב נייד,בבקשה תעזרו לי.....
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אנשים , (עודכן ) אני יעשה את זה את זה קצר וקולע ( עונה על שאלון חוקי הפורום בפומרט אחר ) המחשב הנייד במחיר 4000 השימוש הינו לאינטרנט \ סרטים-סדרות , שימוש יומי ושכל חבר שלכם ישמח לקבל חובה מסך 14/15 זכרון 8GB HDMI מעבד אינטל דור 4 ומעלה ( Haswell ) לא רוצה ללא SSD HYBRID ללא מסך מגע עדיפות ל USB3 SSD? בחלום הלילה אני מניח בתצקיב הזה קליל ולא כבד , שיהיה אפשר לקחת לחו"ל או לצימר בצפון בכיף ולא להתעצבן הערות מה שלא רשום , כנראה לא קריטי, מערכת הפעלה עדיפות ל 7 או להתקנה בצעמי עם זה מוזיל את העלות ( עודכן ) אשמח להצעות הערות והארות , תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1300 שקלים(בלחץ). דרישות:מחשב אמין וסביר, המטרה שלו היא גלישה באינטרנט וגם משחקים במעט לכן דרוש כרטיס מסך לא אונבורד. ניסיתי להרכיב את המפרט המומלץ הזול ביותר ששמתם דרך SKY-PC אבל הוא יצא הרבה יותר יקר (כבר מעל ל-1400 בלי כרטיס מסך). הוצע לי המפרט הזה: מעבד:Intel Pentium dual-core e5800 Tray קרור למעבד:Samurai CA02 לוח אם: ASRock G41M-VS3 זיכרון:Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 דיסק קשיח:Hitachi Deskstar HDS721050CLA362 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס מסך:Gigabyte ATI Radeon HD4350 OC 512MB DDR2 PCIe מארז כולל ספק:Magnetics Basic מחיר:1320 ש"ח(דרך SKY-PC). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת המפרט: 1. התקציב המקסימלי - 6000 ש"ח ניתן לחרוג מהתקציב במקרה הצורך. 2. השימושים הצפויים של המחשב הם בעיקר משחקים כבדים (Mass Effect, Fallout:NV, CoD:BO ,Dead Space וכו') בהגדרות המקסימליות וסרטים ברזולוציות FHD. 3. יש צורך בציוד היקפי: מסך FHD בגודל 22' או יותר, רמקולים ועכבר גיימינג סביר. 4. יש צורך בצורב די.וי.די רגיל וכרטיס רשת אלחוטי. 5. יש צורך במפרט מלא. 6. השקט לא חשוב למפרט כל עוד לא יעשה רעש ברמה חריגה. 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג של המחשב. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפות לחנות, מגורים באזור ירושלים. 10. מעוניין לעשות שימוש במארז CM690 של קולר מסטר (למרות שאני מוכן בהחלט לשמוע אם מישהו חושב שיש …
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8-10 K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא חייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות הרבה VM והרבה TABS של CHROME א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד וגם לפרנסה. מתכנת מריץ הרבה מערכות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג כלל ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD אולי בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ל…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות לפטופ, מתלבט בין שני דגמים. מעדיף את הגרסה שמגיעה SSD גדול יותר שאני מאוד רוצה. העניין הוא שבגרסה הזו המסך הוא 4k ואני חושש מההשלכות השליליות שלו בהתייחס לעבודה היום יומית. זמן סוללה לא רלוונטי כי המחשב הולך להיות מחובר לשקע באופן תדיר. אבל מה שכן מדאיג אותי בגלל שמדובר במסך קטן מאוד: 1. שברגע שאצפה בוידאו או תמונות ברזולוציה נמוכה מ-4k, אקבל מריחה של התמונה כמו שקורה עם תוכן שאינו HD על מסך FHD... (סטייל זום דיגיטלי) 2. שבעבודה היום יומית (תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות עריכה) הכל יראה קטן ולא קריא וממשקים או תפריטים של תוכנות לא יתמכו בסקיילינג של גודל הפונט. 3. שכרטיס המסך לא באמת יצליח לתת לי ביצועי משחק טובים בהגדר…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד טוב ובעל ניידות. אני לא רוצה שהניידות תבוא על חשבון הביצועים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=130 . אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי המחשב ואולי להמליץ על מחשבים 13" אחרים. בגדול אני צריך את המחשב להתעסקות בתוכנות עריכת וידאו שונות, פוטושופ, משחקים, ולימודים תודה מראש על העזרה!
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי ללמוד תכנות ובנוסף אני עורך תמונות וסרטונים והחלטתי שאני צריך לקנות מחשב נייד שישרת אותי בצורה טובה אבל לא יקר מידי. * מטרות המחשב? תכנות, עריכת סרטים ותמונות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? לא גדול מידי (משהו בסביבות 13 אינצ') * רזולוציית המסך? חשבתי על משהו בסביבות ה 4K אבל השאלה מה ההבדל במחיר בינו לבין FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? רצוי לא כבד מידי אבל זה לא כזה משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה בינוני (לא משהו משוגע אבל שיחזיק יום עבודה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, כניסת כרטיסי SD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSD אבל השאלה אם אני צריך את זה בהתאם לצרכים שלי * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את הנייד הזה (HP Pavilion DV3510NR) מ-eBay או -BestBuy (ארה"ב) דרך חברת Usaddress (ידועה גם ב-Ushops). העלות הסופית היא בסבבות ה-1200 דולר (כולל מחיר המוצר, המשלוח, מע"מ ומיסים...). את המפרט המלא ניתן לראות כאן. תמונות וסקירה מקיפה למחשב ניתן לראות כאן. סקירה עם וידיו ב-CNet ניתן לראות כאן. את ה-Demo של HP ניתן לראות כאן. עכשיו, כמה דברים: אחריות: אחרי התכתבות עם HP העולמית וחפירות בפורום ובמקומות אחרים, הבנתי שיש אחריות בין-לאומית שעובדת ככה: אם מוצר מסויים נרכש במדינה א (ארה"ב), ויש תמיכה (כללית) ל-HP במדינה ב (ישראל) ו\או המוצר משווק במדינה ב, אז התמיכה ניתנת ע"י HP בארץ ב. נסיתי ליצור קשר עם HP המקומית ללא הצלחה. למיטב ידעתי, בארץ יש תמיכה …
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-