ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הבא: השימוש הוא יום יומי(לימודים,גלישה באינטרנט ועוד... https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=62198&txt_search=ASUS+ZEN+BOOK&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחשב + מסך 27 ומעלה 5k בייתי גיימינג כולל עריכת וידאו פשוטה תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט צריך להיות מקסימום עד 4200 ש"ח תבנו את הכי טוב שאפשר בבקשה יחסית למחיר הזול הזה.. תודה ;D
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש. * מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות * כל דרי…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם כן מה יהיה המפרט שלו ותציעו לי עוד דברים מה לעשות עם הכסף.. אבל איזה מחשב אני קונה ב 17,000 שקל אפשר לחרוג..
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב סוף סוף יזמן לי לצאת לשפוינג אמיתי מפרט ב3000 דולר! הנה מה שחשבתי Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8-SLI Fatal1ty S-939, nForce4 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 ארבע כאלה ל2 גיגה 7800 GTX 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E זה 2 ליבות בכרטיס אחד CREATIVE 7.1 Platinium Audigy ZS (EXT) 250GB SATA II 7200RPM 16MB שתיים כאלה לחצי טרה בייט Teac/SONY 1.44 (Black) SAMSUNG-TOSHIBA(TSST) x 16 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ROUND SET 2 X IDE+FLOPPY Arctic Silver 5 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 580W ACE (SILENT) TFT 19'' 190S6 8ms של פילפס Thermaltake Key + Optical Mouse Altec Lansing ATP3 sub + 2sp ADVICE P1000 16297 סה''כ אני מרכיב ( ye) עכשיו זה מיו…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ לכונן SSD. מדובר במחשב מסוג HP PAVILION 15' רק כדי להיות בטוח מה הגודל של ה HD שקיים במחשבים ניידים האם הוא 2.5'? תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,סרטים,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -3-4 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.TOTAL WAR2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 - ואם אפשר אז 27. (המסך נמצא על השולחן ואני יושב מולו במרחק של כ חצי מטר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בן 5 שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לצורך אנליזות CFD תוכנות גרפיות כגון autodesk REVIT ומשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע הרכיבים שנשארים במחשב הם: מסך dell 2209WA דיסק קשיח 1 TB של סמסונג. מארז cooler master RC690.…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט למחשב נייח לבית עד 4,000 ש"ח למשחקים. כל הפרטים מפורטים מטה. המון תודה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ניתן - במקור תוכנן תקציב נמוך אף יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + שימוש ביתי לעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, Starcraft, CS:GO, י…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
AMD הרבה יותר זולים וזה בהחלט שיקול... 1. מעבד AMD סדרת FX 6 ליבות סדרה אחרונה. 2. לוח אם תואם FX עם קירור חלקים טוב. 3. 16 ג'יגה RAM 4.כרטיס מסך הכי טוב של sapphire 5. מארז טוב עם מקום למאווררים גדולים מאחורה ובצד. 6. ספק כוח 500W/450W עם יציאת מתח לכרטיס מסך. 7. יחידת קירור מים. דיסק קשיח של 500GB (אני לא צריך יותר)... השאלה היא, כמה יעלה מפרט כזה, והאם הוא מתאים לגיימינג כבד (יריץ את BF3 ואת Crysis 3 על הגדרות ULTRA)?? התקציב שלי עומד על כ5,000 ש''ח. ----------------------------------------- מילאתי את השאלון בכדי לא לעבור על חוקי הפורום. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה נית…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש פה את המחשב המומלץ בפורום http://hwzone.co.il/specslist/view/5/ יש משהו שכדאי לשפר? יש לי רק כמה שאלות: 1) האם כדאי לשדרג ללוח אם מעט יותר טוב? 2) איזה חברה ודגם זכרון בדיוק כדאי לבחור לביצועים ואוברקלוק? (יש פשוט מיליון דגמים) 3) איזה חברה של 8800GT הכי טובה ואמינה? והאם כדאי לקחת כרטיס שבא עם אוברקלוק מובנה? 4) יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה מאוד שאני רוצה לחבר אליה את המחשב, אז האם כדאי להוסיף כרטיס קול? שמעתי ש-TMS חנות אחלה, יש עוד חנויות אמינות וזולות באזור השרון? אלה שאלות חשובות מאוד, אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש, תומר ; 8) 8) :oD
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ה I5 2500K וה P8Z68 PRO שלי שנקנו ב 2012 עדיין פועלים יפה, אבל אולי הגיע הזמן להחליף, ולא לחכות עוד שנתיים לפלטפורמה החדשה. קניתי לפני שנה GTX 1660 SUPER כדי להחזיר קצת צבע ללחיים של המחשב המתיישן מאוד, אשמור בינתיים את הכרטיס הזה... המסך שברשותי הוא 2K ,DELL U2719D . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 5000 (ללא כרטיב מסך), אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים, עבודה משרדית כאילו, עריכת קבצי RAW ב CAPTURE ONE ופוטושופ, קצת עריכת וידאו ופה ושם מוסיקה, מעוניין בעיקר ביציבות ואמינות לא…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד: amd phenom 2 X4 955 3.2 GHZ לוח אם: gigabyte ga-ma770-ud3 הארד-דיסק: samsung hd 103sj 7200rpm כרטיס מסך: AMD radeon 6950 זיכרון: 4GB DDR3 מארז: cooler master ספק: antec earthwatts EA-500D המחשב בן 3.5 שנים וכמובן שאין אחריות, יש לכם הערכה ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי והתקציב שלי הוא 1600 שקל. אשמח אם תביאו לי בתקציב הנ"ל כרטיס מסך, ספק וזכרונות של 2048MB (כל אחד 1024) כדי שיהיה לי 3GB במחשב... שיהיו במהירות 667. כי השאר שיש לי במחשב הם 667. המפרט שלי בצד ימין... את המוצרים תביאו מהחנות IQPC או,SKYPC או TMS. שלא יהיה חלק מהחנות הזאת וחלק מהחנות השניה בבקשה. אני יודע שהתקציב שלי הוא דיי קטן אבל אין מה לעשות.. אולי אני יגדיל אותו... איך הכרטיס מסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3581 הזכרונות האלו? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=483 והספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472 ניראה לי אחלה שילוב לא ככה??? תגידו אני יוכל להרכיב והכל יעבוד עם הדברים שה…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך נוצר בלאי בבטרייה פיזית ? האם זה רק בגלל שממלאים אותה עד הסוף ? האם ניתן לשחזר אותה ?
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום קבלתי מחשב מארה"ב של חברת דל.המחשב הינו מדגם ליטוויד E6510.המחשב נקנה על ידי חברה שלי שהיא גרה בארה"ב,וכעת היא הביאה לי את המחשב לארץ. היא אמרה לי שהיא שילמה 99 דולר תוספת ועשתה לי אחריות ל- 3 שנים מסוג NBD.-למישהו יש מושג מה זה אומר?- השאלה שלי היא,איך אני אמורה לממש את האחריות כעת בארץ?קבלתי את המחשב רק הדיסקים,וזה הכל.אין שם תעודת אחריות או משהו כזה.איך אני אמורה לממש את האחריות שהיא עשתה לי.האם האחריות הזאת תופסת בארץ? תודה מראש לעונים ולעוזרים סיון
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, דרישות: 1. תקציב - עד 5600 ש"ח 2. מטרת המחשב: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. צריך רק DVD (צורב) 5. מעבד רק אינטל, כרטיס מסך GEFORCE 9800 GTX+ NVIDIA 6. אני צריך מחשב שקט מאוד 7. יש לי מערכת הפעלה חוקית בבית 8. אין צרכים מיוחדים 9. שהמחשב יהיה שקט מאוד, שהוא יוכל להשאר דולק בלילה ושיהיה אפשר לישון איתו הנה מפרט שבניתי, האם ספק הכוח והמארז טובים? שקטים? אמינים? האם המפרט מתאים לדרישות? מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1672 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Intel BLKDX58SO Smackover ¤1326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDX58SO כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 3.5" 160GB SATA2 8MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 55 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי החלטתי לעזור לחבר לשדרג HTPC ישן שיש לו כדי לעבוד עם WIN7 ולראות סרטי HD חלק. המפרט שיש לו היום: E5200 GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov 2GB RAM ספק 500W גנרי מערכת הפעלה XP חשבתי להמליץ לו לקנות כרטיס מסך חדש ( יש ללוח PCIX16 סדרה 1 ) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11737 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 או שיש לי משומש X1650 או 8600GT (בחינם) אין לו בעיה להשקיע עד 300 שקל. או לקנות את השילוש הקדוש: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6939 אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו AC Unity Batman arkham knight Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -תלוי במסך שיכלל במפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב? כן ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? (פייתון/Lightroom/מהיר מהיר מהיר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אילת 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא דחוף 10. האם יש בקשות מיוחדות כל…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעונין במפרט מומלץ למחשב עבור תלמיד כיתה ז' שמעוניין גם במשחקים שיעבדו כמו שצריך ברזולוציה סבירה (לא גיימר רציני אבל אוהב לשחק). צריך גם מסך. עד 4000 שח. אם השיפור יהיה משמעותי אז אפשר גם עד 4500 שח. תודה רבה! רונן
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 6-7 שנים שלפני שנה החלפתי לו כרטיס גרפי ל GTX660 וספק כוח חדש 620W של Seasonic. לאחרונה המחשב החל להיתקע לעיתים ופירמוט מלא לא עזר...ולכן אני חושב לקנות חדש. בשל העובדה שהכרטיס גרפי חדש יחסית וגם הספק, אני מחפש מפרט בלי שני החלקים האלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים, מדיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אחד המעצבים בעבודה אצלנו צריך מחשב חדש ואני רוצה להרכיב לו מחשב חזק לעיצוב גראפי מקצועי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועיצוב גראפי בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Photoshop CS5, Flash, After Effects, Premier, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-