עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by balash-,

חבר שלי ביקש מפרטים למחשבים לבית שלו לחדרים של בני משפחתו, הוא רוצה מחשבים זולים ו - 3 כאלה. 1 בשבילו... אז תנסו לארגן משו עם איזה 6600GT או משו ועוד 2 לאחותו ואחיו הקטן. בבקשה תנסו לשים ת4600AMD שיהיה לפחות המעבד חייתי משו יחסית... וג'יגה זיכרון מינימום.. תודה! =0)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום! אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני השמח! תודה. אני רוצה לקנות מחשב מKSP והכי משתלם לי לבחור אחד מהמבצעים ולא לבנות מחשב (הפרש של 500-700 שקל). המחשב הוא להכול ל- ה כ ל. (חוץ מOC ואני לא גרפיקאי מטורף או מהנדס) במחיר 3300-+ בלי מסך ובלי ציוד נלווה (עכבר מקלדת רמקולים) מפרט ראשון: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex X2 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיס מסך GeForce 7300GS 256MB up to 512 צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז (אני כבר יבחר משהו יותר טוב ממה שהם נותנים בתוספת של 100 שקל) ספק (מה שהם נותנים - אם זה עד כדי…

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  3. Started by almogila,

היי ושלום לכולם... אני חדש כאן בפורם והבנתי שכאן אוכל להתייעץ עם המומחים אני זקוקה ל-3 מחשבים ללא מסכים לעסק למטרות שונות 1.מחשב ראשון מיועד אך ורק למצלמות אבטחה בעסק חשוב שלוח האם יהיה בעל ציפ של אינטל כי רוב כרטיסי DVR עובדים טוב רק עם ציפ של אינטל. 2.מחשב שני מיועד בעיקר לקופה אך גם לגלישה באינטרנט עריכת מסמכים והרצת אפליקציות קלות 3.מחשב שלישי מיועד בעיקר כדי להציג סרטונים על גבי פלאזמה בגודל של 42" והרצת משחקי מחשב. אשמח לקבל מכם מגון של מפרטים מתאימים למחשבים. בנסוך אשמח לקבל מס המצלות לגבי מס' רכיבים 1.היכן כדאי לרכוש XP לעסק 2 היכן כדאי לרכוש OFFICE לעסק 3 על איזה מסך LCD בגודל 17" אתם ממליצים למטרת הצגת אונליין של מצלמות האבטחה. 4.על איזה מסך LCD בגודל 1…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by tfo,

טוב אני יחלק את זה ל3 חלקים אני מבקש לענות מסודר: חלק 1: קודם כל שאלה: יש לי HDD WD 5000AAKS 500GB 16MB, SATA2, שלא היה בשימוש בכלל האם כדאי להשאיר אותו או שעדיף לשדרג להארד דיסק יותר מהיר? טוב אז ככה המחשב הראשון הוא בשבילי, התקציב הוא 6000 ש"ח (אפשר קצת לחרוג עדיף שלא, במקרה שכן אני יכול לשלם במזומן אז יש הנחה קטנה כידוע) מטרות המחשב: משחקים כבדים כמו GTA4 ו CRYSIS, עבודה עם תוכנות רבות במקביל, עריכת ווידאו לפעמים, פוטושופ, אינטרנט כמובן, סרטים, וסרטי HD, אני מתכוון להשאר עם WINDOWS XP עד שיוצא WINDOWS 7. עכשיו לעיקר: אני רוצה מעבד עם 4 ליבות עם ההדפה ל Q9550, אל תגידו לי 2 ליבות, רק 4 ליבות. אני כן מתכוון לעשות OC אך ורק למעבד אבל לא משהו מטורף. חשוב מאוד! שהמחשב יהיה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 3 ניידי HP עם אותם נתונים.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKG62b30SJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej מי יודע למה ההבדלים במחיר ???

6. Started by SuperSagi,

שלום, אני מחפש את שלושת הרכיבים הטובים ביותר שניתן לרכוש עד 3200 ש"ח: 1. לוח אם 2. מעבד 3. ספק כוח הייעוד של המחשב הוא למשחקים כאשר כרטיס המסך הנוכחי הוא: EVGA GeForce GTX 770 SC 2GB תודה רבה

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. 3 שאלות אחרונות לפני רכישה של לפטופ : 1.מעבד 2.8 GHZ ,זכרון 512 וכרטיס מסך radeon 7000 igp יכול להפעיל משחקים שיש בשוק ?(ואיזה)? 2.נאמר לי שהסוללה מחזיקה לכשעה וחצי,מה מחיר של סוללה חדשה בממוצע? 3.איך בודקים אם יש במחשב WIFI ואם אין אפשר להוסיף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Internal,

היי אנשים יש לי כמה שאלות אולי נישמעות מטופשות אבל עדיין מעניין אותי 1. האם זה בסדר להתקין DRIVER מהאתר של יצרן ולא מהדרביברים באתר של הנייד לדוגמא כרטיס מסך מהאתר של חברת הכרטיס ולא מהאתר של הנייד 2. האם זה בסדר להשאיר את הנייד תמיד בחשמל , כאילו נגיד כיביתי אותו אבל עדיין הוא בחשמל 3. כשה הנייד במצב SLEEP הוא כאילו עדיין דלוק חלקית כזה האם זה בסדר לקחת אותו בתוך התיק (שהוא כל הזמן בתזוזה)

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by leibeyal,

מי אחראי על השליחה למעבדות? אני? או שאני נותן את המחשב לחנות ממנה קניתי אותו והם אחראים על השליחה למעבדה?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי חבר שמחפש מחשב לשימושים בכותרת, כשהתקציב כולל מסך, מקלדת ועכבר. אני יודע שהתקציב די נמוך ואם זה קריטי אפשר להגדיל אותו לדברים נחוצים (מעבד או כרטיס מסך). אנחנו לא יודעים מה הדרישות ואיפה עדיף להשקיע כך שעזרתכם נחוצה ביותר. תודה רבה מראש!

11. שלום, מחשב בעיקר לאינטרנט ולצפייה של סרטים בטלוויזיה (הטלוויזיה לא איכותית, 21" עם כוונות לשדרוג בקרוב). אשמח גם להסבר מדוע בחרתם באותו מפרט ספציפי. תודה!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. מחפש דו ליבתי שיעשה לי את החיים יותר קלים! הרכבתי שני מחשבים בשתי חנויות שונות והגעתי למחירים יותר גבוהים מהרף שהצבתי לעצמי. אשמח לקבל הערות על שני המפרטים המצורפים (במידה ואפשר להחליף חומרות שאינן לוח אם/ מעבד. כי עליהם אני די סגור...) וכמובן- אשמח גם לקבל מפרטים חדשים שעונים על הדרישות תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

אז ככה הייתי אצל מרדנית. השתכנעתי לקנות E6300 בגלל הביצועים שעדיפים בהרבה על פנטיום D למרות ההבדל הלא רציני במחיר ובגלל החסכון בחשמל. המחיר שהם נתנו לי הוא 1064 ש"ח. הם הציעו לי לוח אם GIGABYTE 965P-DS3 ב 800 ש"ח. זכרון DDR2 667MHZ הדרישות מלוח האם הן 1. לא מעונין באוברקלוקינג 2. לא גיימר , גם כרטיס מסך בילט אין יספיק האם כדאי להתפשר על לוח מבוסס 945? האם יש לוחות זולים יותר שמבוססים על 965 והאם הם נחותים יותר מ GIGABYTE 965P-DS3 ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by Norm4nde,

אז ככה המחשב לא מעניין אותי איך הוא יראה אבל הכי חשוב זה המסך ... אני צריך מסך 19" דק... זה כל הדרישות .. מכיוון שבתקציב כזה אין הרבה אפשרויות ... (לבחור למשחקים או גלישה עריכה בלה בלה) אז פשוט אני צריך מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך מהר... אינטרנט בלגנים הכל רגיל ... בקיצור 3.5K מסך דק 19" יפה! ויהיה מרשים .

• 21 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by מר מקלדת,

לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים באופן סביר. לא שמתי מארז וספק - לא מבין בזה. לגבי הצורב - אפשר להשיג אותו ביותר זול - ככה שהמחיר יכול לרדת. איך זה: AMD Athlon 64 5600+ (Socket AM2) X2 DualCore - ¤890 ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E - ¤470 - הלוח כולל כרטיס קול 7.1 היי דפינשן, כרטיס רשת 1 ג'יגה ביט, ו-4 חריצים לזיכרון TwinMOS 2GB (1GBx2) DDR2 667Mhz - ¤360 (2*¤180) eVGA 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E - ¤690 Western Digital ‎WD5000AAKS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II - ¤570 FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) - ¤45 LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA - ¤230 סה"כ - ¤3255 INTEL Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB - ¤995 ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E…

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך את המיטב ממך למשחקים כעקרון והוא יפעל 24 שעות ביממה משמע שיהיה שקט גם כשצריך (שיושנים) אין צורך בציוד היקפי כמה דברים ספיציפיים: הארד דיסק 160 כי יש לי עוד 160 ואני אוסיף אותם צורב DVD אין צורך אני לוקח מהמחשב הישן. ללא OC כמובן, תודה רבה מראש. הנה מפרט שמישהו אחד עשה לי האם הוא כדאי ויש דרך לשפר אותו? מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤937 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤392 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך את המיטב ממך למשחקים כעקרון והוא יפעל 24 שעות ביממה משמע שיהיה שקט גם כשצריך (שיושנים) אין צורך בציוד היקפי כמה דברים ספיציפיים: הארד דיסק 160 כי יש לי עוד 160 ואני אוסיף אותם צורב DVD אין צורך אני לוקח מהמחשב הישן. ללא OC כמובן, תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Murmur,

שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …

• 51 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחשב Deep Learning שנרכש היום בסכום של 30,900 ש"ח ללא מערכת הפעלה. (הותקנה מערכת הפעלה ללא אקטיבציה) האם הגיוני לשלם 30,900 ש"ח עבור מחשב כזה?? מה שהדליק אצלי נורה אדומה זה הדברים הבאים: 1. המחשב רועש כמו שואב אבק דיסון, (הרעש מגיע מכיוון ספק הכח שע"פ החשבונית בכלל מיועד למיינינג) 2. ספק הכח ממותג לא ידוע ואינו מודולרי וכאמור אינו שקט. 3. כרטיסי המסך (2 כרטיסים 3090) ממותג inno3d שנחשב פחות אייכותי מ MSI או אסוס וכו' 4. הארד דיסק ממותג פחות אייכותי מסמסונג למשל. 5. המארז מחברה לא ידועה ושאר חלקים שאינם אייכותיים 5. לוח אם שלא ראיתי מעולם באף מחשב גיימינג בסדר גודל של תג מחיר כזה. מחיפוש קצר באתר KSP מצא…

21. Started by summer69,

בכל מיקרה הולכים להביא לי בזמן הקרוב 300 ש"ח... הקטע הוא שאני רוצה ליקנות איתם משהו למחשב ואין לי מושג מה. בעיקרון חשבתי אולי להוסיף עוד איזה 100 ש"ח וליקנות Logitech G5 או שאני יקנה את מאוורר לכרטיס מסך שאני הולך ליקנות(קונה מחשב חדש עוד מעט... מחכה לקונרו ) המאוורר הוא Zalman VF900 Cu לכרטיס שנכון לעכשיו יהיה X1900XT שלפי מה שהבנתי אפשר לאפות איתם פיצה....(90 מעלות במאמץ?!!?) מה תגידו? יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by omrit,

שלום אני מחפש מפרט ל HTPC. תקציב- 3000 ש"ח. מספר נקודות חשובות: * אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה, אבל זקוק לשלט * אני מעוניין במקלדת+עכבר אלחוטיים (לא IR) כמו ה ADESSO * זקוק לנפח אחסון של 1TB * אם תהיה אפשרות למשחקים קלילים, מה טוב. אם לא- אז לא נורא... תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by cad5011,

חברה של אמא שלי מבקשת לשאול בפורום איזה משני המפרטים הבאים כדאי לה לקנות. היא הייתה ב-KSP בת"א ואלה המפרטים שהיא מתלבטת ביניהם (הם מופיעים באתר שלהם). השימושים יהיו word, internet ובעתיד היותר רחוק אולי יישומים גראפיים ברמה של מתחיל (היא אמנית). היא מבקשת לקבל תגובות מכאן ואני אעביר את התגובות כמו שהן. מה אתם אומרים? מפרט פנטיום: P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטלABIT IS7-V (intel 848) זכרונותDDR 400 256MB A-DATA דיסקים קשיחיםSEAGATE 40 GB 7200 ATA-100 Barracuda כרטיסי מסךMSI GF 4 MX4000 DDR 128MB,TV כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קולOn Board 128Bit כוננים- CD-ROM MSI x52 ציוד רשתותOn Board 10/100 מארזיםATX MIDI 400W usb מקלדות2/3…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. Started by shimshon58,

אני צריך מחשב שישמש אותי להרבה זמן. אין חשיבות לשקט. ללא ציוד הקפי. שימוש עיקרי: גלישה, הורדות, קידוד וידאו מתון והפעלת מס' מערכות הפעלה ורטואליות. כמוכן, משחק במשחקי אסטרטגיה חדשים. אופצייה לשדרג לצפייה ב- HD. כונן קשיח 320. מפרט מבוסס על מעבד Intel Core 2 Duo E8400 אבקש מפרט מ - http://skypc.co.il

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by lee.,

מעדיף להוריד מהתקציב לשינויים עם משמעות נמוכה מאשר לחרוג ממנו לשינויים משמעותיים. אבל אם יש משהו למעלה תגידו למרות זאת. המטרה: 1. עבודות משרדיות בעיקר, אולי קצת סרטים (לא הייתי משלם עוד רק בשבילם) 2. מעוניין באפשרות עתידית לשדרג בלי להתחיל מההתחלה. לא מתוכנן OC. אין צורך ב מערכת הפעלה. הרכבה בחנות, כולל מקלדת עכבר, רמקולים וצורב DVD , ללא מסך. הרעיון שמנחה אותי כרגע הוא לקנות לוח אם 965 , שיאפשר לי בעתיד לשדרג את המעבד (עד קואד) ואת הזכרון (עד 8GB). ושיהיה עם קול ווידאו מובנים. ומעבד פנטיום D זול (820) שעדיין מאפשר לעבוד משרדיות ברמה טובה. עם 512MB 80GB וציוד היקפי זול במיוחד. רציתי לדעת אם לדעתכם זה הגיוני. כמו כן מה החשיבות של מארז זה או אחר? המליצו לי על ה cop…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים