עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תקציב: עד 6000 ש"ח האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא, אבל אם אין ברירה ומחייב אז אפשר ב-1000 ש"ח +-. זה ממש אם אין שום אופציה שעונה על כל הצרכים שלי במסגרת התקציב... האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אפשר בפחות אז עדיף, העיקר שיענה על הצרכים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): אופיס, גלישה ברשת, הורדת סרטים בטורנטים, צפייה במדיה באיכות גבוהה HD+ מתי מתוכננת הרכישה: במיידי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא, אבל אם יש אחת בעייתית מבחינת אמינות אז מעדיף להימנע ממנה. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: אפשר בלי. גודל קשיח מינימלי: 256 SSD + ב…

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 1GB TwinMOS 2 X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 לא יהיה OC סה"כ 5405

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  4. אני צריך מפרט ל HTPC לשימוש של סרטים, גלישה ומוזיקה. שאלה נוספת היא איך אני צריך לבחור את המארז ( ז"א על מה לשים לב?) תודה

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  5. התקציב שלי הוא בסביבות ה4000 חשוב שלמחשב יהיה מעבד טוב מספיק כדי להריץ את התוכנות.. ליבה אחת\כפולה? כדי לעבוד שעות רבות במהלך היום (מבחינת חימום\קירור ולא מבחינת סוללה) כרטיס מסך (האם הוא באמת צריך להיות טוב במיוחד בשביל עבודה על תוכנות גרפיקה?) זכרון 4GB ומעלה וכל רכיב אחר שנראה חשוב למטרה וששכחתי לציין אין חשיבות למשקל\גודל ולא MAC.. אגב, מה דעתכם על המפרט הזה בתור אופציה?(הוא כולל בתוכו גם דיסק קשיח חיצוני 500GB) http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell_XPS13_Core%20i5.pdf http://www.buy2.co.il/DailyDeal/Offer/84156888-7e80-485e-8ef9-ee74ffaed475 המון המון תודה לכם..

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by haimcoen,

1. מה התקציב? 3000 שח עם חריגה עד 500 שח (רצוי כמה שפחות) 2. מטרות המחשב?מחשב שנועד בעיקר למשחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רק שמערכת הקירור תחזיק מעמד ברמה טובה + 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. red alert 4 nfs undercover wow world in conflict על רמת הגדרות גבוהה תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by extremex,

היי, אשמח לעזרה,מהוא הערך של המחשב שלי כיום למכירה קומפלט בזמנו עלה לי 3500 ש"ח לפני 3.5+ שנים בערך המארז במצב מעולה בלי שריטה אחת..ואם זה משנה,אני מנקה אותו כל חודש מאבק. מעבד: Intel Core i5 3330/ 1155 Tray מאווררים וקירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/1156/AMD Cooler For case raidmax 120mm לוח אם: MSI B75MA-E33 Retail מארז: NZXT Source 210 Elite White ספק כוח: Seasonic PSU 500W Active PFC ECO זכרון: DDR 3 8GB/1600 Crucial כרטיס מסך: Sparkle GTX760 2GB DDR5 PCI-E HDMI Retail כונן: Samsung SSD 120GB 840 Series TLC 2.5 SATA 3 תודה רבה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא למחשב פשוט פשוט, לאופיס, אינטרנט וסרטים, בלי קשקושים ושטויות. אני כן מעדיף מעבד כפול של אינטל. (האם זה באמת חשוב?) המסך אני רוצה 19-22 אינצ' LCD (ראיתי כאלה כבר ב-800 ש"ח) אני צריך צורב. אני צריך גם מקלדת, עכבר ורמקולים. 1. האם עדיף להרכיב לבד? או את המוכנים כבר שהחברות מציעות? 2. למה בפורום הרבה משתמשים בSKYPC? מה טוב בהם? 3. אם זה מותר כאן בפורום (אני חדש כאן), אשמח להמלצות על חנויות אמינות. 4. תוספת להשקטה כמה זה עולה? תודה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by blue_wolf,

עיקר השימוש הוא : אינטרנט וקצת משחקים ללא OC , לא חשוב לי AMD או INTEL לא משנה לי הרעש ,כולל מסך , משהו כמו המפרט הבא:, האם אני יכול למצוא משהו יותר טוב ביותר זול (עיקר העניין הוא התקציב לא לחרוג) ואם אפשר אז מKSP או אייבורי .. מעבדי ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מסך 12.1 אינצ' כרגע אני מתלבט בין LENOVO V100 1.66 512MB לבין קניית מחשב עם מותג מוכר פחות אבל זול יותר, כמו HAIER או MSI או משהו אחר. האם מישהו מכיר את HAIER ואת המחשב שלהם? ההבדה במחיר הוא משמעותי (6,500 עבור ה- LENOVO ופחות מ-5,000 עבור HAIER) ובנוסף HAIER מגיע עם סוללה נוספת ונדמה לי שגם אחריות של 3 שנים (שווי של 1,000 שקל בערך) התלבטות נוספת היא ASUS. הבעיה העיקרית היא שאינני מכיר את HAIER. אין לי בעיה תקציבית לקנות את LENOVO אם צריך, אבל גם אין לי עודף כסף. פשוט לא רוצה לחסוך עכשיו ולבכות אחר כך. אם מישהו מבין קצת יותר ממני (וזה לא ממש קשה) אשמח לעזרה ו/או המלצה, גם אם יש מחשבים אחרים שאינני מכיר, אשמח להמלצה. לגב…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אז יש לי מפרט כבר מורכב אבל אמרו לי לשאול פה לפני שאני הולך להזמין, אמרו זה המקום לשאול אז זה המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box - מחיר : 1115 לוח : asus p5k - מחיר : 793 זכרון : KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL מחיר : 705 דיסק קשיח :WD320000YS 320GB - מחיר : 518 כ.מסך : Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB - מחיר : 2279 מארז : termaltake VD2000BNS MATRIX BLACK מחיר : 315 ספק כוח :fsb 600W - מחיר :600 צורב דיוידי LiteON LH-20A1S מחיר : 249 מאוורר למעבד : big typhoon מחיר : 260 סה"כ :6834 המחשב נועד בעיקר למשחקים ואח"כ לגרפיקה החלקים שאני נעול עלהם ,זה הזכרון, הארדיסק,מארז,צורב ומאוור ואני לא רוצה תquad.. יש שפורים? חשבתי לשנות תכרטיס מסך ל 320 מגה ובמקום זה …

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by simon_hr,

dell 5150 (מחשב נייד !!!) משהו יודע אולי באיזה מהירות של מעבדים הוא תומך? והאם הוא תומך ב2ghz מעבד.. אני ישמח עם תענו לי בהקדם האפשרי... פשוט יש לי נייד כזה ואין לי מעבד רציתי לדעת באיזה מהירות הוא תומך כי יש לי 2 מעבדים של פנטיום 4 אחד הוא 2Ghz והשני הוא 2.4Ghz

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  13. מחשב רב-תכליתי לטווח ארוך לתכנות/גרפיקה (פוטושופ/After Effects/3D MAX)/גיימינג. תקציב: עד 10 אלף למרות שעדיף פחות. מבקש דעות/שינויים מומלצים. שמעתי שכדאי להשתמש בקירור נוזלי ומארז אטום (למניעת כניסת אבק) מאשר שימוש במאווררים - כדאי להחליף ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪615 מארז: באנדל - Core 3000 USB3 + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪700 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪645 קשיח…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. שלום ... אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד. הביצועים הם עיניין די זניח למען האמת מכיוון שאני לא הולך לעשות איתו הרבה מעבר לאופיס/אינטרנט, רק חשוב שיהיה 1-2 ג'יגה זיכרון. המחשב צריך להיות מקטגוריית THIN AND LIGHT כי אין לי כוונה להסתובב עם משקולות בתיק וגם ככה לא יהיה מקום מספיק גדול להניח אותו. אשמח אם תמליצו לי על מחשבים יוצאי דופן שאתם מכירים בטווח המחירים הזה - שמצטיינים בעיקר בנוחות, הנדסת אנוש טובה, וגם תוספים מובנים מעניינים (מצלמה מובנית וכו' ..)

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. שמעו אני מחפש מחשב שיתאים די טוב ל משחקים וכל השאר בקיצור משו יחסית חזק ..לתקציב של 6500 שח..לא יותר עכשיו..אני דיפדפתי בכמה עמודים פה ...וראיתי מפרטים לאותו תקציב שלי ...(כולל מסך 17' שטוח) מישהוא יכול לתת לי המלצות מהניסיון שלו ומהידע שלו על מחשב חזק למשחקים כולל מסך ב תקציב הנ"ל... אני צריך מידע על : -מעבד - לוח אם -כ.זיכרון -דיסק קשיח של 120 GB -צורב -dvd שיהיה גם cd-rom -כונן דיסקטים -כ.מסך -רמקולים -מארז-משהו שיהיה שקוף בצד (אם אפשרי לתקציב) -מקלדת ללא עכבר ומסך של 17 אנצ' שטוח.. בקיצור מחשב יציב חזק ושיתאים לתקציב תודה לעוזרים...

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by djz,

שלום לכולם! מקווה שלא פיספסתי משהו ואם כן אשמח להשלמה! ובגדול לחוות דעת אם יש משהו לשפר או לשנות, המחשב נועד לשימוש ביתי סטנדרטי אבל בתקווה שיחזיק כמה שיותר זמן פעיל ברמה סבירה לא נועד למשחקים כלל ולכן אין כרטיס מסך חוץ ממה שיש על לוח האם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD RYZEN 5 1500X BOX כמות: 1 - מחיר: ₪849 לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 מארז: Antec VSP-5000 כמות: 1 - מחיר: ₪205 ספק כוח: Corsair CX550 550W PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪293 זיכרון: Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400…

17. Started by Red Sparowes,

המפרט הבא לפני קניה שינוים \ המלצות בבקשה התקציב 6500 שח ללא חריגה מהתקציב למשחקים Thermaltake Xaser VI MX Red Window----₪ 322 מעבד Intel Core i5-2500 Box-----₪1029 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3----₪525 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB----₪270 זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27----₪106 x2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe-----₪1569 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ------₪95 ספק כח Seasonic S12II 620W------₪422 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-----₪138 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים -----₪99 רמקולים למחשב Creative SBS A120 2.1 -------₪196 עכבר Razer Abyssus-----₪…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תקציב, עד גג 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה. (סלחן לגבי כמה עשרות שקלים, לא מעבר). שאיפה להישאר בסביבת ה3500. חשוב מאד שיהיה קל, כי הוא הולך להתנייד הרבה. זמן סוללה חשוב הרבה פחות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש באופיס ועבודה עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - 768X1366 מספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  20. Started by nadavoria,

לאחר שבוע של חפירות.. זה המפרט שהגעתי אליו.. מיועד ללימודים וכמובן כמובן למשחקים (בינוניים)... לא מתכוון לבצע OC , כמו כן אני ממש לא מבין בתחום הקרור (מעבד , כרטיס מסך וכו' )אז אם למשהו יש המלצות לגבי נושא זה תודה מקרב לב תקציב בסביבות 3.5-4 (ללא מסך..) , מבקש ייעוץ והאם מפרט זה עונה על הדרישות: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by sunclub,

שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בטח שכן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי רב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שימוש מרכזי במסך 23 אינץ' - פוטושופ/קיובייס/אינטרנט/משחקים שימוש במסך טלוויזיה 32 אינץ' בעיקר לסרטים ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dor1847,

כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים... אני אשתמש במחשב בעיקר למשחקים ולעריכת תמונות. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - סוג משחקים? הכוונה לגרפיקה? אם כן אז משחקים כבדים (כמו בלאק אופס ומשחקים עתידיים ברמה יותר גבוהה גם) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. אבל עדיף כמובן כמה שיותר שקט 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית של תכנות (visual studio) אינטרנט קבוע ומשחקים שלא דורשים הרבה(משחק בעיקר משחקים של BLIZZARD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio sql server ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes of the storm , hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

25. Started by cold fire,

מה ההבדל בין x1400 לx1450 כי אני חפשתי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.