עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by harpaz1,

קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז אשמח גם להסבר על זה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  2. Started by Hotmetal,

שלום ! , אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים בתקציב של 4000 ש"ח ( מוכן לחרוג ב 200-300) *אני לא מעוניין בלעשות אוברקלוקינג *העיצוב ממש לא משנה לי * מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור * אני לא מעוניין בפריטים הבאים : כונן דיסקים או צורבים , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים * אין לי מושג מה יותר טוב AMD או INTEL .. אז מה שתציעו לי יהיה בסדר גמור * אני לא יודע אם מומלץ לקנות קירור אם כן אז תכללו אותו ואם לא אז לא. * אוורור הוא נושא קריטי בשבילי (אני לא רוצה ששום דבר במחשב יתחמם יותר ממה שצריך) ולסיום תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. מה הדרישות המינימליות(כרטיס מסך, זיכרון RAM ומעבד) למחשב שיעבוד עם corelDraw 13 בצורה טובה. תקציב עד 7500. תודה

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  4. שלום, הורי רוצים לקנות מחשב חדש במקום הישן שלהם שהלך לעולמו. שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס וקצת תוכנות מקצועיות המבוססות על אופיס. התקציב הוא 3-5K ודי גמיש (כמו ששמתם לב). לדעתי, כדאי לקנות מסך גדול (20" לערך). אשמח להמלצות למפרט, וגם לחנות באיזור כפר סבא. תודה עומר

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיספיק לי לכמה שנים. מחשב שנועד לעבודה שלי (אינטרנט, אופיס וכדומה) וגם למשחקים אבל אני לא גיימר כבד כך שזאת לא ה-מטרה הראשית שלי בו. רצוי שיריץ משחקים אפילו על הגדרות בינוניות, ושיהיה מספיק טוב לכמה שנים עד לשדרוג עתידי. אני גם מעוניין במסך 17 אינץ' LCD במסגרת התקציב הזה, ואם אפשר (בגלל שאני מאיזור הצפון) אז מ KSP או חנות דומה אחרת שיש לה ייצוג הולם גם באינטרנט. התקציב שלי קצת מצומצם אז עדיף לא לחרוג בכלל מה 6 אלף, ועל המפרט לכלול גם הרכבת מחשב (למערכת הפעלה אני אדאג). אין לי העדפה לאינטל או AMD אבל אשמח אם מישהו יסביר לי לפי איזה שיקול לבחור מהשניים האלו. תודה מראש על כל עזרה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עדיפות גבוהה מאד לחסכון) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה מסך גדול יחסית (23" - 24") בעל יכולות FHD - משמע , שיוכל להריץ סרטים באיכות 1080p, ובעל פאנל איכותי (עדיפות לייצור מקורי ולא מדבקה) -לאילו הגדרות גרפי…

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by ron-d,

אני מבקש מפרט למחשב (בלי מסך ) בין 2000 ל- 2500 ש"ח: שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס, צפיה בסרטים לרבות ב -HD , (לא צריך למשחקים): שתהיה יציאת HDMI / dvi לפחות 6 יציאות ל- usb מבקש שהמחשב יהיה שקט עד שקט מאד. תודה

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, שיתוף מדיה בייתי באמצעות itunes ו Plex. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב דולק כל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by etaiso,

תקציב: 2000-3000 ש"ח. עדיפות ל-KSP. מחשב קומפלט עם מסך והכל. המחשב בעיקר לעבודה באינטרנט לא יותר מזה אולי משחקים ממש ממש בקטנה לא משהו רציני. תודה!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  10. שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט מחשב שיתבסס על מעבד E6600 או E6700 (אחרי הירידה ב 22 כמובן) וכ.מסך 8800 330MB זכרון

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by chendwend,

להלן התייחסות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghosts, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. שלום לכולם! הבקשה בכותרת! אם אפשר מחנות בחיפה, מרדנית, נעה, גיבור וכו' תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. 1. מה התקציב? 3300-3600 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), אוברקלוקינג. לא משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, מדפסת וכו' - 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן קשיח בנפח 1TB לפחות 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קרור חשוב, וכן חשוב שיהיה שקט. מראה בכלל לא חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבד 4 ליבות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שהמחשב יהיה שקט, אך לא מדובר ב-HTPC. 10. האם מתוכנן OC? עד כמה שניתן. מעדיף מערכת שתתן את ה-OC הכי יציב במחיר הנמוך ביותר כרגע אני מתלבט בין הפ…

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  15. ני רוצה עזרה בבניית מפרט למחשב ב 3k ללא כרטיס מסך , אני רוצה את המחשב למטרת משחקעם ברמה , כרטיס מסך אני ישיג כבר gtx 680 תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, והורדה צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. אני מבקש ממכם, מביני העניין שתרכיבו לי מפרט למחשב בסכום של 4500 שקל. המחשב אינו מיועד לאוברקלוק, המפרט צריך לכלול מסך. השימוש במחשב יהיה אינטרנט משחקים וכו. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש מחשב ב6500 שקל שמתאים למשחקים כבדים בעיקר, הורדת וסרטים. אני צריך מפרט שיכלול בעצם הכל חוץ ממסך.. לוח אם, מעבד, זיכרון , כרטיס מסך, ספק, כונן קשיח, צורב DVD, מארז, וכרטיס קול כאופציה. תודה לכל המשיבים.. נ.ב. אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי...

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by junta,

אהלן אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב? הדבר הכי מטורף שאני עושה איתו זה לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים בHD. מעבר לזה אופיס, דפדפן ודברים רגילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מבקש למפרט למחשב למשחקים וסרטים (בעיקר משחקים) כולל ציוד היקפי (מסך LCD, עכבר, מקלדת ורמקולים). לא מתוכנן במחשב OC. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  21. הכל כתוב בכותרת, תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט מחשב עד 4000 ש"ח שאמור לשמש אותי לעבודות ללימודים (סטודנט) + אינטרנט + סרטים (לא HD) + משחקים "קלים" כגון מנג'רים המחשב צריך לכלול: מעבד + קירור למעבד + לוח אם + זיכרונות + כונן קשיח + מארז + איוורור למארז + ספק + כרטיס מסך + כונן דיסקטים אני ממש לא מחפש יופי או דברים כאלה: אני מעדיף לשלם פחות על מארז פשוט מאשר שיהיה לי אולטרוט וכ"ו

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by qqrbjj,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-3200, אם אתם מאמינים שזה באמת הופך את העסקה ליותר משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב גלישה, תכנות, סרטים ומוזיקה. לא מיועד במיוחד לגיימינג אבל אני כן רוצה שיוכל להתמודד עם משחקים מלפני כמה שנים בלי לקרטע (כלומר כרטיס מסך חלש יהיה אחלה אבל לא משהו סטייל Intel Graphics). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו בשימוש תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. Started by hasson4,

מבקש הצעות/מפרט למחשב משרדי בבית לטובת: - גלישה מהירה ובטוחה באינטרנט (לרבות מסחר בבורסה כאן ובארה"ב). - עבודה ב- OFFICE הפקת דו"חות ומצגות. - מקלט רדיו להאזנה במקביל, אין צורך בטלויזיה. - חיבור 3 HD ישנים SATA למחשב החדש. נא להוסיף מסך מומלץ, מדפסת, פקס וכל העולה על דעתכם. התקציב לכל זה 5000 שקל. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.