ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אחרי חפירה וחיפוש רב (לא הבנתי בזה הרבה לפני...) הנה הצרכים: גרפיקה (פוטו שופ ואולי תוכנות 3D בעתיד הקרוב), עריכת וידאו בסיסית, משרד ומסמכים, ריבוי חלונות ותוכנות פתוחות, raid01, firewire, כמה שיותר יציאות usb. להלן המפרט כרגע וההתלבטויות (מודגשות): מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 האם להוסיף גוף קירור למעבד? לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤938 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS4 האם לוח האם מתאים לדרישות שלי? תומך ב-raid01? האם תומך SLI/CF? יש המלצות אחרות לגבי לוח אם? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:4 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 …
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב אנשים אני קצת חדש פהה אני מחר רוצה ללכת לקנות תמחשב הזה .. למבינים שבינכים איך המפרט.. יש משהו שצריך להחליף להוסיף... ואיך הוא יהיה אחרי אובר... Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII * 2 RAID INNOVISION GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 WIND COOLER PCI-E COMPUCASE CI-6A21 BLACK/BLUE 400W ART זהו מפרט לא למשחקים מי יודע מהה יותר לעבודה מסיביית על המחשב תוכנות והרבה פעולות בו זמנית .. תודה על התגובותתתת
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב בין 6 שנים שמקרטע בזמן האחרון , כרטיס המסך שבק , ולעיתים הוא פשוא לא עולה לאחר כיבוי... בהתחלה חשבתי לקנות משומש עם מעבד דוגמת i5-6400 או i 5-4460 אבל אני חושש שהוא יתיישן מהר לכן חשבתי להשתמש במארז +ספק הקיימים שהם טובים לדעתי , וכך להגיע לתקציב אשמח להמלצתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש רגיל בתוספת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב המלצה לבורד + מעבד. יכול להיות הכי פשוט וחלש שיש, כיוון שזה אמור להיות שרת שרץ עליו FREENAS. דרישות - 4 מחברי SATA 2. מומלץ - כרטיס רשת GIGA ETH. אין צורך בצורב, מארז, או זכרון או כוננים קשיחים. אפשרי בהחלט כל סוג של באנדל של לוח ומעבד ביחד (אפילו סלרון או ATOM יתפסו), דרישות המערכת באמת מאוד צנועות. תקציב - עד 500 בתודה מראש, רועי
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל מידע וחוות דעת על מחשב לצורך עיקרי במשחקים ( WOW בעיקר ). אני גר באיזור הוד השרון ואשמח לקבל מידע על חנויות שנמצאות באיזור . 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שאשמח לחסוך אך לא ממש משנה אם החריגה קטנה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?בעיקר משחקים שלא דורשים ""מחשבפלצת" ותכני HD (אני משחק בעיקר WOW)אך אשמח אם המחשב יריץ את DIABLO2 לכשיצא ;D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך - כרגע יש ברשותי עכבר ומקלדת של חברת RAZER ומסך שרכשתי לפני חודשים 22אינץ LED של AOC 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?יש ברשותי את הכונן תקליט…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, מעבד, לוח אם והארדיסק נרכשים בנפרד (מחוץ לתקציב). אשמח לקבל המלצות גם למוצרים אלו (מוצרי אינטל חובה) אשר כמובן ישתלבו במפרט המוצע. תודה!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6400 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GS 256M DDR3 ד.קשיח - 320GB SATA II 16M כונן - SAMSUNG/NEC DVDRW X18 במחיר 3900 ומה אפשר להוסיף בשביל לחזק המחשב לשימוש עצמי
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המפרט מחנות מוכרת באינטרנט, לא יודע אם נהוג לתת קרדיט לאתר שלהם בפורום זה. אם תגידו שכן, אוסיף לינק. אודה מראש על הצעות לשיפורים, תוספות או הורדת דברים מיותרים (למטרה הספציפית של עריכת וידאו ברמה טובה) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz x 4 Quad Core 12MB Cache קירור מעבד Intel Low Noise S-775 CPU Cooler לוח אם Intel P43 Express Main Board (1333 FSB) זיכרון 4GB (2048 x 2) DDR2 800 MHz - Dual Channel Compatible כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Pl…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ללא מסך ללא מדפסת התקציב בסביבות 2000 שח מדובר בילדים קטנים ללא דרישות גרפיות גדולות משחקי ילדים כמו איתמר קומפדיה איתמר ותוכנת אופיס תודה
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי אני ASAFCO12 האח הגדול של PSYCO17 כמו שהבנתם הוא מקבל מחשב חדש העניין הוא שיש לנו מחשב די עגלה (המחשב הישן) השאלה היא האם שווה לי לנסות לשפץ אותו כי יש לו מעבד פנטיום 3 ואני צריך מחשב בשביל גג WORD אקסל SPSS קאזה ואימיול . העניין שהכול על המחשב און בורד ו והכרטיס מסך גמור . אני שואל האם שווה לנסות ולהשקיע ? האמת שיש לנו עוד כול מיני גרוטאות בבית ואם אפשר לקחת אותן כולן יחד ו בתשלום מסויים לנסות ולאחות אותם למחשב אחד נורמלי . אם כן ואם יש מישהו שמעוניין לעשות קצת כסף באזור הקריות אני אשמח לשוחח .
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-גיימינג די כבד, -ללא ציוד הקפי וללא צורב DVD. -לא מתוכנן OC ולא מתוכנן שדרוג בעתיד. -רמת שקט 6 בסולם מ 1-10 (לא כל כך חשובה) -רזולוציית משחק 1920X1080 -אם אפשר אז מערכת בלי SLI\CROSSFIRE (מעדיף כרטיס בודד) אם אפשר כמה שיותר לחסוך יותר לכיוון 3800
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מספר חלקים במחשב: זיכרון,כרטיס מסך ולוח אם בהתחלה רציתי רק זיכרון וכרטיס מסך ,אבל אח"כ גיליתי שיש לי חיבור AGP X 8 מכיוון שאני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA geforce 8XXX ,כרטיסים אלה אינם קיימם בחיבור AGP לכן החלטתי להחליף גם לוח אם שיהיה בעל החיבור החדש: PCLE . הרכיבים שאני רוצה : כרטיס מסך -של NVIDIA ג'יפורס 8 עם חיבור PCLE זיכרון -2 ג"ב -עדיפות לקינגסטון ולוח אם-שיהיה מותאם לחיבור של הכרטיס מסך כמובן אני צריך המלצות לריכיבים שרשמתי, תקציב :2300 ש"ח , ועוד 2 שאלות אחרונות: 1. מה תפקידו של לוח האם?, מה ההבדל בין לוח אם שעולה 500 ש"ח לבין לוח אם שעולה 1000 ש"ח 2. מהי השפעת המעבד על המשחקים?, האם מעבד שהוא לא כפול ליבה יפעיל הרבה פחות משחקים מאשר מעבד כפול לי…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, יש לי כיום מחשב נייד בן 6 שנים, dell inspirion מעבד i7 דור רביעי וכונן קשיח 4500 RPM ב4 שנים האחרונות היה לי את המחשב של העבודה אז לא ממש התייחסתי למחשב שלי, בגלל הקורונה קרה ואני מחפש עבודה ואני מנסה לעבוד על המחשב הישן.... זה לא זה. אני כבר בן 33, שואל את עצמי האם אני צריך מחשב נייד או נייח ואני לא בטוח שהיתרונות של המחיר והאפשרות לשדרג בקלות זה מספיק סיבה למחשב נייח. אני לא מהאנשים שמורידים סרטים למחשב ואז מחברים לטלווזיה, אז דוגרי אני פחות רוצה להוזיז את המחשב. אני רק יודע שאני רוצה להריץ מספר מכונות וירטואליות על המחשב. חשבתי על מעבד i7, עם לפחות 32 ג'יגה ראם, וכונן SSD של חצי טרה, אני משחק הירוס 3 במחשב ואני לא מתכוון בזמן…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בשבוע הקרוב הולך לקנות את המחשב הזה ב-K.S.P ,מחשב לצרכים בסיסים אופיס,אינטרנט ומשחקים קלים.. AMD Sempron 2800+ (S-754) AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E DDR 400 512MB 400MHz V-DATA Hitachi Deskstar 80GB Sata II eVGA GF 6100 128MB ON BOARD CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16(מספיק לי גם בקושי אני ישתמש בצורב) HEC Compucase CI-6A21 400W Logitech Internet Pro White MS Optical + roll רמקולים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר: 3000 ¤ מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , קצת סרטים ומוזיקהת בעיקר ללימודים PDF WORD * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? זה מחשב שיהיה בעיקר בבית ומידי פעם טס איתי, ואני הולכת איתו ללימודים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג לא מבינה בזה אבל יש לי כונן חיצוני שיש בו מקום ככה שזה לא כזה קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי DELL XPS M1330 והוא היה סבבה אבל ממש אין לי העדפה וחשבתי על ASUS יש להם מחשבים דקים כאלה למרות שגם עם דל לא הייתה לי בעיה המחיר עלה לעד 5000 אבל ממש ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ברצוני לרכוש את Dell Vostro V131 מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לקראת BF3 וMW3 החלטתי לשדרג את המחשב. התקציב הוא עד 1000 ש"ח המפרט: E5200 2.5ghz@3.7ghz oc gigabyte ep43-ds3l 3GB RAM CORSAIR HX520W MODULAR 320GB HDD AMD RADEON HD4830 SAPPHIRE NZXT APOLLO dell u2311H 1920x1080 אני אקנה את החלקים מKSP
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת במקצועי ומחפש נייד טוב לפיתוח. אני צריך מחשב שיכול לבצע עיבודים מורכבים יחסית במהירות, עם שטח גדול של דיסק + זכרון טוב. מלבד זאת, הייתי שמח גם למסך באיכות טובה (שאוכל לשבת כשהשמש מאחורי) ולזמן סוללה ארוך(חשוב מאוד). הייתי מאוד שמח אם זה יהיה מחשב עם מקלדת מלאה (הספרות 1-9 יהיו קיימות בריבוע מצד ימין כמו במקלדת רגילה) - אני מתכנת המון שעות ביום וממש התרגלתי לעבוד עם זה. כמובן שזה לא Deal-breaker אבל זה יקל עלי לחלוטין. למחשב חייבת להיות אופציה לניטרול ה Touchpad כי אני מניח שאעבוד הרבה עם עכבר חיצוני. למחשב צריך להיות מסך לא קטן (לא 13) ויהיה נחמד אם תהיה לו אפשרות חיבור ל Docking Station המשקל פחות מטריד אותי אם כי במגבלות לעיל אני מניח שהוא לא יהיה הדבר ה…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אמרה אני צריך מחשב כבד לגיימר עם מסך טוב 19 אינץ' או יותר... ללא אוברקלוק וללא ציוד היקפי מה שכן אני רוצה שכרטיס ה-gts החדש יכלל במפרט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש כבר זמן רק מחשב טוב ולדעתי החשב הנ"ל הכי טוב במחיר הזה. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode= מיועד למשחקים קלים (PES, FIFA ואינטרנט) אני צריך שתגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה משהו. ואם זה חכם לקנות היום מחשב עם 5400RPM דיסק קשיח בבקשה תענו לי
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מעבד - ATHLON II X4 620 מחיר 500 לוח - MA785GMT-UD2H מחיר 500 זיכרון - קינגסטון 2GB DDR3 1333 מחיר 260 דיסק קשיח Caviar Green WD5000AADS מחיר 280 ספק S12II-380 מחיר 270 מארז THERMALTAKE M9 מחיר 360 מחיר כולל 2170 הכוונה להתקין WIN7 גירסת 64BIT ובעתיד להגדיל ל4GB את הזיכרון. השימושים זה הכל חוץ ממשחקים...עיבוד קבצי אודיו ווידאו...גלישה עם הרבה חלונות פתוחים...נגינת קבצי מידייה....והורדות ברקע. המחשב צריך להיות שקט ואין כוונה לבצע OC.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עד 3000 שקל. שימושים עיקריים זה גלישה באינטרנט, יוטיוב וכדומה ושימוש קל באופיס. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מחפש טאבלט עם מערכת ההפעלה ווינדוס 7, דוגמת הICONIA. הבעיה שבICONIA הדיסק הוא נורא קטן. האם יש טאבלט עם נפח דיסק גדול? בנוסף, אני מחפש אחד שאפשר לשים בו כרטיס SIM. האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000-3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כגון GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה שהמעבד שלי יהיה של INTEL והכרטיס מסך של NVIDIA , אני רוצה גם מארז למחשב שיהיה חיבורי USB מקדימה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, אני לא רוצה אחרי שנה לקנות מחשב חדש, העיצוב אני בכלל לא רוצה שיראו איזה אור או משהו במארז כי אני משאיר את המחשב דלוק לפעמים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מערכת הפעלה חוקית בבית ואני יודע להתקין, לא צריך. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר כמה שיותר מק…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-