עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אינני מבין יותר מדי בניידים אבל אני צריך אחד בדחיפות. מה דעתכם על הדגם הבא? http://www.skypc.co.il/pl_product~71765~14~0.htm האם המחיר טוב? והאם הדגם הזה טוב גם לתוכנות גרפיות כמו פוטושוט ואולי פרימייר? האם עלי לקנות כרטיס מסך אחר לצורך כך? או שבלפטופים הכרטיסים הם BUILD IN ולא ניתנים להחלפה. אשמח לקבל המלצה על מחשב אחר בין 3500-4000 תודה מראש :s05:[br]פורסם בתאריך: 25.11.2009 בשעה 15:34:25 סליחה GIGBYTE

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום, אשמח מאוד לעזרתכם! 1. תקציב המקסימאלי - 4000 ש"ח א) לנסות באזור ה3000 ש"ח 2. שימושי המחשב - מיועד לעבודה על תוכנות גראפיקה, בעיקר עיצוב בתוכנת פוטושופ, סביבת עבודה PC 3. ללא ציוד היקפי א) כרטיס רשת עם Wi-Fi, ניתן גם דונגל במקום.. 4. הארד דיסק 250G, אשמח גם לדעת כמה יעלה עם 500G 5. יהיה טוב שיהיה שקט, אבל לא כדרישה... 6. עם מערכת הפעלה של ווינדוס 7 + אופיס HOME 7. לא מתוכנן שדרוג מחשב

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום, עכשיו הגעתי. אני בדרך לקנות מחשב חדש וגם מסך ויש לי כמה שאלות ועכשיו לבשר אני רוצה מחשב משני שישמש את ילדי לאינטרנט ושיקרין DVD, לא באותו זמן , אולי מדי פעם אני אעבוד עליו (אם יהיה לו מסך 22" איך אפשר לא) הדרישה העיקרית 1# היא שלא "יעצור לחשוב" מדי פעם (אתם יודעים, שמקלידים ואז לא קורה כלום ואז כל המילה מופיעה) שאלה - האם אפשר להוסיף זיכרון ל 1 GB ובתמורה לרדת ל sempron חד ליבתי? אם הבעיה היא L2 cache (שעד כמה שאני יודע זה ההבדל בין ה celeron ל פנטיום , כמו גם ההבדל sempron athlon ), אז אני בשמחה אוסיף עוד 400 ש"ח לAthlon 3800 x2 65W (מה שכן , שמתי לב שיש שהוא 35 W sempron ) וזה מוביל אותי לדרישה העיקרית באמת דרישה עיקרית #0 שיהיה שקט. מה התרומה של עובי המארז? ה…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by gzerot0,

שלום, הפעלתי היום את המחשב שלי אחרי הרבה חודשים שלא השתמשתי בו וכשאני שם אותו בטעינה זה מה שמופיע לי בלוגו של הסוללה למטה: "0 available plugged in not charging windows 7". מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by maormark,

עכשיו ראיתי את הפורום הזה, מקווה שפה יוכלו לענות. שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g RAM כיום מותקן לי בו, ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן USB חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by 900ppp,

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. נראה מסובך אני יודע אבל היי , זה לא למשחקים , לא צריך כרטיס מסך S.high-end שעולה כמו כל התקציב ביחד ואולי יותר , לא איכפת לי DDR או DDR2 , לא צריך קרורים מקצועיים , כרטיס מסך חלש (אבל טיפה כן על רמה) יספיק , קדימה , נראה אותכם , אחלה אתגר לדעתי

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  10. הוועדה האמריקאית לבטיחות במוצרי צריכה (בתרגום חופשי) הודיעה לפני כשבועיים על בעיות פוטנציאליות בסוללות מסויימות שעשויות להתבטא בחימום יתר ברמה שמהווה סיכון בטיחותי (צויינו 17 מקרים של התלקחות). NBR מדווחים כי HP, Dell ו-Toshiba פותחות במבצע איסוף והחלפת הסוללות הנגועות. מומלץ להתעדכן וללכת להחליף במקרה הצורך: http://www.dellbatteryprogram.com/ http://bpr.hpordercenter.com/sbpr/ http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_dtlView.jsp?soid=1501060&ignore_sn=true בתחילה דובר על 35,000-65,000 סוללות אולם כעת כבר יש דיווחים שמדובר ב-100,000 סוללות ויותר. כמו כן מקורות שונים מציינים כי נמצאו בטריות נגועות בבעיה גם במחשבי Acer מסויימים. הסוללות מתוצרת Sony. נחכה ונראה …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Lyor,

צריך המלצה על הכרטיס הכי משתלם שיש בשוק, לא ממש משנה איזו חנות (יש עדיפות לחנויות מוכרות כמובן). עדיפות לחברות BFG,XFX. לא מוכן לקנות מהחברה PALIT מסיבות אישיות והמצלצות, גם שמעתי לאחרונה שעדיף להתרחק מZOTAC :-\ יש עדיפות גם לכרטיסים ממוהרים מהמפעל (לרוב כמו: TWIN TECH, BFG, XFX ) בכל מקרה רציתי לדעת מה הכי משתלם (ואל תתחילו להציע לי כרטיסים של ATI בבקשה!) יש צורך להביא גם את הדגם המדיוק של הכרטיס וגם את החנות (בקיצור לינק... ) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Tsachi E,

מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה

13. Started by omrit,

שלום, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לנייד עם סטיק אחד של 512MB, סטיק נוסף של 1GB? (סה"כ 1.5GB) אם כן, הוא יעבוד ב Dual Channel? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1 . קיבלתי מחשב : FUJISIEMENS , סדרת - AMILO D , דגם- CY23 (זהה ל-6500 ). נתונים : - INTEL PENTIUM 3 , מהירות - 994M . - HD פנוי - 23.4G . RAM - 440M . - מערכת : WIN XP 2002 . השאלה : עד איזה מהירות מקס. ניתן לגלוש איתו ?. 2. מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M?. תודה - בני.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. אהלן, הבעיה בכותרת, בן דוד שלי מוריד את הדרייבר הנ"ל והוא אינו מגיב למחשב שלו, טושיבה בעל הכרטיס המסך הנ"ל. הדרייברים הם מהאתר הרשמי ל NOTEBOOKS של ATI. מחיקת הדרייבר, בעזרת DRIVER SWEEPER והתקנתו מחדש עדיין גורמת לבעיות. מהאתר הרשמי יש כמה לינקים להורדה, הלינק הראשון שהוא SUIT ושוקל רק 1.1 מגה (?!) הורדנו את הלינק השני שמכיל את הדרייבר ששוקל 69 מגה. (ללא הורדה של הראשון). האם פה הבעיה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנטית, לא צריך יותר מדי. מעבד חזק, הרבה זיכרון ואחסון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יענה בהמשך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD זה נחמד לעבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין צורך * משקל רצוי? גודל ומשקל לא קריטיים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שמו…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אני יכול לפנות סכום כזה לשדרוג המחשב (מפרט מימין) ואני די חם על ויסטה האם כדאי לקנות בסכום הזה VISTA ULTIMATE? VISTA HOME PREMIUM + 250 GB HD? כרטיס קול חדש+ רמקולים? שני 320GB HD בRAID 0? אוזניות 5.1 (מדוזה/זלמן) + X-FI? צורב SATA? 2GB נוספים לזכרון? או לחסוך למעבד QUAD עתידי?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום לכולם, בהמלצתכם ניגשתי למספר חנויות כדי לבדוק מקרוב את הנטבוקים השונים. לא פשוט בכלל - חצי מהמחשבים בתצוגה בקושי עובדים... בכל מקרה נוכחתי כי המקשים של העכבר של 1005HA אינם כה נוחים, כלומר לא נענים בקלות - האומנם? זה משהו שמתרגלים אליו? (אני מעדיף לא להזדקק לעכבר חיצוני). בהתאם לכך רציתי לשאול האם היתרון העיקרי של 1005HA (לעומת קומפאק או ACER) הוא זמן הסוללה הארוך או שיש דברים נוספים? אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה??? תודה וסליחה על האורך...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 259$ גג גג גג 300$ ברכישה באמזון בלאקפריידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ואפטר-אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך רק כרטיס מסך בלבד כי אח שלי השכיל לשרוף את ה 970GTX WF3 שהיה לנו עם חיבור שגוי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קובע - כלומר לא להביא לי קירור סטוק שעושה רעש ומצד שני לא צריך להיסחף עד לקירור פסיבי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? חס וחלילה. 7. האם האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by thedarkknight,

אשמח מאוד אם תגיבו רציתי לדעת האם כדי לי לקנות 1070gtx או בגלל שההפרש ביכולות בינו לבין ה980gtx קטן כדי ללכת על 980 כיון שהוא יותר זול או שההפרש ביכולות גדול ואז אני ילך על ה1070 בבקשה להגיב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gmoshiko,

10אלף למשחקים + מסך חשוב שיהיה מסך טוב LCD משהו 20 אינץ משהו טוב שיעלה ככה 1500- 1800 שקל ללא overclock מבוסס intel תודה מראש =] אה כן ולא פחות חשוב תכתבו מאיפה לכחתם את המחיר והמפרט מאיזה חנות ואם אתם ממליצים על החנות הזאת אוו כל חנות אחרת שאתם ממליצים לקנות ממנה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DXM,

המפרט הוא מארה"ב, אין צורך בציוד היקפי . בגלל שאני לא מעודכן במחרים אני צריך עזרה... אני לא מכיר מקום שאפשר למצוא מחרים בארה"ב חוץ מNEWEGG... כן יש לי איך להביא אותו-דודים שלי שהיו בשליחות של אינטל בארצות הברית חוזרים...הם היו שם כדי להביא טכנולוגיות למפעל החדש בקריית גת (ולכן רצוי מעבד אינטל...). אין תכנון של OC אבל הוא צריך להיות קר ושקט. למה נשבר לי ממאוררים שמסתובבים ב5300 RPM בלי OC (מה לעשות זה שהתוכנה מראה לי וזה די רועש אני צריך להוריד אתהRPM ב30 % כדי שיהיה נסבל...) אה כן אני לא חולה ביצועים אבל המחשב צריך להריץ משחקים ל4 שנים הקרובות (מצדי שיריץ כל ה4 שנים בהגדרות מינמליות אבל שיריץ). הערות: לא נראה לי שאני צריך כרטיס יותר חזק מה-8800GTS 320MB. תודה רבה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by R.G,

אני מדבר בשם חבר שלי, שמשום מה האינטרנט עושה לו בעיות. הוא צריך מחשב, מחשב בעיקר למשחקים (ציטוט: "אני רוצה שכל משחק יפעל לי על המקסימום באפשרויות הגרפיקה לשנה לפחות") אבל גם לשימוש במעבד לצורך "FOLDING" אחותו מתה בסרטן , ועכשיו הוא משוגע על זה. עכשיו האיש טחון ( :AR15:) ולא יהיה אכפת לו גם אם תגיעו ל13K. תנסו לארגן משהו נחמד בשבילו. הוא לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וצורב.

• 85 תגובות
    • 12.8k צפיות
  24. בדקתי באחריות של לנובו לפי הסריאל שלי וכתוב שאני עדיין באחריות, אך לא ברור לי אם היא בינלאומית. המחשב נרכש בחו"ל אבל לא זוכר אם הקפדתי על אחריות בינלאומית. הנה מה שכתוב: This product has a three year limited warranty and is entitled to EZServ/Depot service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. למי אפשר לפנות לבירור העניין?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום, אני מחפש לפטופ 12.1 חזק לחברה שלי, המועמד המוביל הוא אסוס 1201N אני מתכנן להזמין באינטרנט ולשלוח למישהו מארהב שבא לארץ ויביא לי אותו חשוב לי שתהיה אחריות בארץ האם יש עסקאות עדיפות על זו: http://www.jr.com/asus/pe/ASU_1201NPU17BK/ חשוב לי שיהיה אתר אמין ושיוכל לשלוח מהר לכתובת במדינת ניו יורק איך אני יודע אם במשלוח צריכים לחתום על החבילה או לא? האם יש הצעות ללפטופים אחרים? חשוב מאוד שיהיה קל וחזק ללימודים וסרטים ולא יותר מ-600$, אפשר לחרוג ל-13.3 אם המחשב קל ומצדיק את העניין

• 4 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים