עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו. הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן. וכעט למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפ…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. היי לכולם, אני עוד כ3 חודשים מסיימת את לימודיי בעיצוב גרפי, מתכננת להפוך את זה למקצוע צדדי להכנסה נוספת עד שאצבור ניסיון וידע רב יותר. מעוניינת לקנות מחשב שיחזיק לי לזמן רב ויכיל את כל המבוקש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 4. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט 5. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ,אינדיזיין, אנימייט- …

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by alonhzn,

http://www.pointpc.co.il/products/73819?ref=zap T7200 טושיבה סטלייט עולה 7200 ש"ח http://www.pointpc.co.il/products/77902?ref=zap T7200 טושיבה טכרה (כרטיס מסך פחות טוב אבל עובד יותר שעות) עולה 7800 ש"ח http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12174 T5600 לנובו thinkpad עולה 8250 ש"ח http://netvox.shopy.co.il/products/77556 T5600 לנובו עולה 6550 ש"ח תודה רבה!!

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אחותי קונה מחשב לעצמה, היא סטודנטית. (היא גרה בבית, אני כבר גם לבד..) התקציב מאוד דחוק.. מאוד. 3000 שקלים, למחשב, מס, ומדפסת "פשוטה.." היא לא צריכה משחקים, אז תרגישו חופשי לשים כרטיס מסך אונבורד, סאונד און בורד, וכו.. ומסך 17 פשוט אך טוב. שבת שלום.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by NinfoSho,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Shavoigen,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים לפני כמה זמן תכננתי לקנות מחשב אבל אז התחרתתי בגלל הירידת מחירים. אז בזמן הקרוב אני אקנה את המחשב ופה אתם נכנסים...אני לא הכי מבין בחומרה אז תהיתי אולי תרצו לעזור לי להחליט על מה ללכת טוב אז ככה... המחשב ישמש למשחקים וקצת עריכה פה ושם אני מעריך שיעשה OC בהמשך יש לי מסך SyncMaster226bw אין צורך בציוד היקפי(רמקולים מקלדת עכבר וכו') תודה רבה לכל העוזרים

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by elior021,

היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. שלום לכולם. אני הולך להתחיל לעבוד על פרימיאר, עבודה עם קבצים שחלקם גדולים מאוד (4GB ויותר). בניתי מפרט בעזרת מפרט שניתן בפורום http://hwzone.co.il/community/threads/543412-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93-%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99#.U1lR2vl_saL ל-zeevgrim. זה המפרט שלי לא הכנסתי בו פריטים שכבר יש לי ואין צורך בהם (ציוד הקפי, כונן קשיח וכונן דיסקים). המחיר גמיש ואני יכול להוסיף כמה מאות שקלים, במידה שזה משפר את הביצועים. מבקש את חוות דעתכם במיוחד בנקודות הבאות: איזה קירור יהיה מומלץ למערכת כדי שהיא תהיה שקטה יותר. האם אצטרך גם קירור ל…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by yyy123,

זה המפרט שלי: geforce gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם,h110 זיכרון ראם אני ישים 16GB DDR3 על איזה הגדרות ירוץ לי gta,5? ואני מתכוון לשחק ברזוולוציית 1024 על 768.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by rubus,

שלום לכולם, לפני כשבוע פרסמתי בקשה לעזרה עם מפרט לPhotoshop. הקדמה: מצטער מראש על החפירה, ועל כל עלבון שהמפרט הזה מהווה להיגיון הפשוט. לצערי טעיתי במידות הנחוצות למארז המחשב וחשבתי שיש צורך במארז מסוג mini-itx. הבנתי עכשיו כי בעצם הגובה של המארז לא ממש חשוב, אלא הרוחב - הוא צריך להיות כמה שיותר דק. לאחר חיפושים מצאתי את שהמארז Silverstone Percision PS08 הוא המתאים ביותר - זאת משום שהוא הכי דק (16.8 ס"מ) שעדין יכול להכיל כרטיס מסך בארוך מלא, כמה כוננים וכו'. זה משנה הכל מפני שהוא מסוג mATX וזה נותן לי יותר אפשרויות. מכיוון המארז הוא זול ויחסית מאוורר, אני מניח שהוא יהיה די רועש. לכן השקעתי מעט יותר איפה שיכולתי על מנת להקטין את הרעש מהרכיבים. אשמח לעצות בנושא. רציתי לקבל …

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. היי, אני רוצה לעזור לחבר שלי עם מפרט שבניתי לו, עכשיו אני לא בטוח לגמרי לגבי המפרט. חבר שלי רוצה מחשב כדי לעבוד עם פוטושופ, וכנראה שגם עם תוכנות 3D. התקציב הינו עומד על 4.5K כולל מסך וציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר. הנה המפרט שאני בניתי: Intel i5 650 box GB GA-H55M-D2H Samsung F3 HD10SJ 1TB G.Skill DD3 4GB (2GBx2) 1333MHz CL8-8-8-21 HK Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 HEC 6C28 Black Seasonic S12II 430W Dell 22" 2209WA 6ms E-IPS Logitech Wireless Desktop MK320 מה דעתכם? ותודה לעוזרים!!

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Aviv.H,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769436 אני קונה אותו שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו..הוא טוב ?? ד"א יש לו מסך HD ? יעני אם אני מוריד סרט בHD אז אני יכול לראות אותו במחשב הזה בHD ?? והאם אפשר להריץ עליו משחקים חדשים שיוצאים כמו נגיד מאפיה 2 או משהו כזה... ואם יש לכם עוד משהו להוסיף עליו אני ישמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה ואם למישהו מפה יש את המחשב הזה אז בכלל טוב..חח תודה !!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אהלן בחיפושיי אחר מחשב נייד נתקלתי בחנויות הנ"ל מכיוון שאלה חנויות online אשמח אם למישהו יש ניסיון איתם או שמע עליהם ויכול לתת חוות דעת את הביקורות ב-zap ראיתי (והן היו טובות), אבל אני רוצה לשמוע גם מחוץ ל-zap מה חושבים עליהן תודה וסליחה אם ההודעה לא נכתבת בפורום המתאים, לא מצאתי פורום יותר מתאים לכתוב בו..

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. מבקשת חווד על המפרט הבא. הנייד מיועד לעריכת וידאו בתוכנות אדובי. כאשר מה הייתם משנים? או אולי ללכת בכלל על אחר? תודה! הוצע במחיר של 7899 ש"ח. HP ZBook 8 G1i A3ZV3ET - 16" Ultra 7 255H, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA Quadro RTX A500, Win11Pro, Silver גודל מסך:"16 דור מעבד: Intel Core Ultra 7 255H רזולוציה: WUXGA (1920 x 1200) זיכרון פנימי: 16GB Memory Type: DDR5 קצב רענון: 60Hz נפח אחסון: 1TB אמצעי אחסון: SSD כרטיס מסך: NVIDIA Quadro RTX A500 מסך מגע: No מערכת הפעלה: Windows 11 Pro אחריות5 שנים אתר לקוח Paistore.co.ilHP ZBook 8 G1i A3ZV3ET - 16" Ultra 7 255H, 16GB, 1TB SSD,...תחנת עבודה ניידת HP ZBook 8 G1i – ביצועים ארגוניים בתצורת קומפקט תחנת העבודה הניידת משלבת עיצוב דק ונייד …

18. Started by yotam360,

שלום לכולם, הרבה זמן שלא התעסקתי בתחום המחשבים והמחשב הנוכחי שלי התפגר סופית, לכן אצטרך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים עד 6000₪ בלי חריגות אבל גם לא צריך לחסוך. המחשב צריך להריץ את המשחקים החדשים (BF4, COD, CoH, קריסיס וכו׳) על הגדרות גבוהות על מסך ברזולוציה של 1280 על 1024 HD. אין לי בעיה שהמחשב יהיה רועש. את כל הציוד ההקפי יש לי, אז אני צריך לקנות רק מארז ותכולתו: 1. מארז 2. לוח אם 3. כרטיס מסך 4. מעבד 5. זכרונות 6. הארד דיסק 7. ספק 8. קירור למעבד החנות הכי קרובה לבית שלי היא KSP טבריה אז משם אעשה את הקניה. תודה לכל העוזרים, יותם.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by ron-d,

זהו מפרט המחשב שרכשתי לפי המלצה כאן בפורום בשנת 2009 (המחירים שרשומים לצד הרכיבים הם של אותה תקופה) : אומנם יש לי גם מחשב חדש יותר אבל אני זקוק גם למחשב הזה (הישן) שעובד בסך הכל די טוב לכל מיני שימושים, וזאת כשהמחשב החדש תפוס . האם ניתן אם בכלל כדאי לשדרג אותו בצורה כלשהי שייתן לו איזשהו "בוסט" שיעבוד יותר מהר (הוא עובד עם win7) ? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ₪398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 80…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by mtikva,

שלום! אני רוצה להרחיב את הזיכרון במחשב נייח. יש לי כרגע 2 זיכרונות של 16 GB: kingston hyperx fury 16gb cl15 2400mhz ddr4 לוח אם: gigabyte z390 gaming x. רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות של 16 GB. האם החדשים חייבים להיות בדיוק באותם פרמטרים ומאותה חברה? ddr4 2400 MHZ cl15 וגם לא מוצא בחנויות את ה cl15

21. שלום חברים, אני מפרסם את המודעה הזאת לבקשתו של חבר. יש לו מחשב מלפני 6 שנים בערך והוא רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K. העניין הוא שאחרי שהוא נתן לי את המפרט הנוכחי שלו אני לא בטוח שכדאי לו לרכוש מחשב חדש. אשמח לעצות ולעזרה שלכם בנושא. אני מביא לכם את המפרט הנוכחי ואת השאלון שלו. חשוב לציין שספק הכוח שמצויין כאן הוא לא בהכרח מה שיש לו. הוא אמור לבדוק זאת בהקדם האפשרי ואעדכן את הפוסט. על מנת לעזור בהתלבטות הוא היה רוצה לקבל המלצה למפרט חדש ללא קשר להאם כדאי לשדרג. המפרט הנוכחי: אינטל מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray ASUS לוח אם P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. בעקרון אני משחק רק בStarCraft2 אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את המשחק אפילו על Low בגרפיקה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by hero,

אני מתכוון לקנות מחר-מחרתיים מחשב למשחקים. כבר הייתי סגור על ה-2700+ אבל ראיתי היום שבכל הבנצ'מרקים, מעבדי פנטיום 4 לוקחים בפער יחסית גדול את המעבדים של amd דווקא במשחק שאני הכי אוהב, קווייק 3. מכיוון שמרבית המשחקים החדשים הבאמת טובים (לדעתי) מבוססים על המנוע של קווייק, ותמיד לוקחים את המנוע הזה ומשפרים אותו במידה זו או אחרת, רציתי לדעת אם כדאי לי ללכת דווקא על הפנטיום. הכיוון הוא: AMD Athlon XP 2700+ Epox 8RDA+ או ללכת על פנטיום 2.66 כי הוא קצת פחות טוב וקצת פחות יקר, לעומת ה-2.8 שהוא קצת יותר טוב והרבה יותר יקר אגב, אין לי מושג איזה בורד יהיה טוב למעבדי אינטל. איזה מחשב כדאי לקנות? אני ממש לא מפחד מלהעלות את ה-FSB, אבל אני לא חשבתי על לקנות מאוורר.. תודה

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום חברים, אני רוצה אולי למחוק את מחיצת השיחזור של היצרן, מהסיבה שמעבר לזה שאני חושב שלא יהיה לי בה צורך, אני גם לא מצליח להשתמש בה. אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה משם (אני יודע שזה ימחק הכל מהכונן, הכל מגובה לשמחתי), ולראות אם יש שם משהו שאני עלול להצטרך בעתיד. מישהו מוכן להגיד לי איך אני משחזר את ההתקנה הזו? העלתי את ה-restore בתפריט ה-F8 בתור admin (מה שלקח קצת זמן), אבל אין לי שם את האפשרות שאמורה להיות לפי ההוראות של המחשב. אגב, האם לדעתכם יש בכלל צורך במחיצת השיחזור הזו? אומנם היא רק 15ג'יגה שזה לא הרבה, אבל אם אין בהם צורך אז חבל שזה סתם תופס מקום.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. בוקר טוב לכולם ;D דרוש נייד לאינטרנט וטקסט בעיקר, במחיר שרשום בכותרת. קונה מהארץ, רצוי מחנות פיזית. יש חיה כזאת? שיגיע עם XP או 7, סוללה לא משנה כי אני רוב הזמן ליד שקע, רצוי הרבה זיכרון בשביל שלא יקרטע... זהו בינתיים, אני אחשוב אחר כך על עוד דברים שאני צריך. תודה

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים