עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל. שימושי המחשב הם בעיקר אינטרנט, הורדת סרטים (חשבתי על לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות את הסרטים שאני מוריד), אבל גם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. מסך יש לי. מוכן להשקיע עד 5000 שח. מכיוון שאיני מתמצא כל כך בנושא, אשמח לקבל הצעות. תודה מראש

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  2. מנסה שוב את מזלי - אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, Doom, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?כרגע אין בוא נגיד 5-7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ידוע עדיין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ומשחקים בגרפיקה הכי כבדה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).חוץ ממשחקים המחשב יריץ KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK,CABAL,FIFA 16 וכל מיני משחקים שמיועדים לצאת עם גרפיקה מטורפת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע זה FULL HD 46. אבל בחצי שנה הקרובה מתכנן על 50-55 …

4. Started by 1itay1,

שלום.. חבר שלי מחפש מפרט חזק למחשב, יש לו תקציב של כ-6000 מחשב שיחזיק כמה שנים טובות. אם מישו מכיר, הוא משחק משחקים כמו CSS וכו', אז אני צריך מחשב חזק וזה לא רק למשחקים. אפשרויות לחריגה 100-300 ש"ח. מפרט לגיימינג. חנות מעודפת- KSP אשדוד. הוא דורש במפרט מעבד core i7, והוא מעדיף כרטיס מסך מהחדשים של NVIDIA.

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by or04,

שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Useful Idiot,

שלום, יש לי לפטופ של אסוס N550JK ויש לו adaptive brightness מעצבן מאוד. כבר שברתי את הראש איך להפטר ממנו (אחרי שכל הדרכים שמצאתי באינטרנט כשלו). בסוף הפתרון נמצא בתוכנה של האינטל (יש לי גם nvidia וגם אינטל). ב graphic properties בתוך קטגוריית power ביטלתי אופציה שנקראית display power saving technology. יפה. הבעיה עכשיו שמשום מה ההגדרות האלו מתאפסות בכל פעם אחרי שהמחשב נכבה. יש דרך לפתור את זה? או שהבהירות האוטומטית הזו תרדוף אותי לנצח? תודה!!

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למשחקים כמו COD,BF,NBA2K,PES ובנוסף ליצירת מכונות וירטואליות של vmware. הרכבתי את המפרט הנ"ל בהתבססות על המפרטים המומלצים המוצעים באתר. [table][tr][td]טגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1140 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪214 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪546 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Shasoosh,

כרטיס מסך אני דיי סגור על ה 8800 320M מעבד אני מתלבט מאוד בין E6750 לבין Q6600 - לא יודע אם כדאי עכשיו להשקיע במרובע ליבה.. התלבטות קשה לוח אם אני מעוניין בלוח שיתמוך במרובעי ליבה וב DDR3 (לשדרוגים עתידיים) נכון לעכשיו אני לא כל כך מעוניין ב OC , אולי בעתיד. הסכום הוא 5001 מכוון שאם אני ארכוש את המחשב מ TMS אני אשתמש במשלוח ב 5 שקלים שלהם. (חשוב לציין שלא חובה שהמפרט יהיה מ TMS, אם אני אמצא חנות יותר זולה אני ארכוש משם) זהו, השאר לשיקולכם אני לא יכול ממש לחרוג מהסכום .. כמו כן אני מעוניין במערכת של INTEL ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום, גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים. כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה. עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת. רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק? תוד…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Chen_bz8,

אהלן. בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, רכשתי את ה- Lenovo Ideapad u430p. חשוב לי מאוד לדעת להתנהל נכון עם הסוללה ויש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם כשיש לי שקע חשמל נגיש לידי, עדיף להוציא את הסוללה מהמחשב ולעבוד ישירות מהחשמל? האם פעולה כזו שומרת על חיי הסוללה או גורמת לה להתבלות מהר יותר ופוגעת בה? 2. מעבר להשפעה (לטובה או לרעה) של פעולה זו על הסוללה, איך היא משפיעה על המחשב עצמו? המחשב לא מעדיף לעבוד עם סוללה מאשר עם חיבור לחשמל? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. כמה שווה מחשב מבוסס מעבד I5 750, לוח של גיגהבייט, לא ידוע איזה דגם, כנראה מבוסס P55, נפח זיכרון 4 GB, דיסק קשיח 500 ג"ב, מסך LCD 22 של סמסונג או LG (לא זוכר), כרטיס מסך HD6450 2GB?

13. מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by איתי ב,

היי חברים ערב טוב, מחשב תקציב למחשב נייד (בלבד, ללא ציוד נלווה) בתקציב של עד 5.5K (לא חובה ממש להשתמש בהכל :)) העדפה למעבד אינטל, יש לי מסך 22' אז מניח שצריך כרטיס מסך שלא יזיע ברזולוציה שלו משחק בעיקר בפורטנייט חבר המליץ לי על מחשב בKSP ורציתי לקבל דעה נוספת https://ksp.co.il/web/item/23394 תודה רבה!

15. Started by or04,

לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של ASUS מדגם U31f. לפני שבוע בערך, הנחתי את המחשב בארון, כשאיו מעליו שום דבר, וכשהדלקתי אותו אחרי זה ראיתי שנהיו פסים על המסך. והפסים האלה השתנו מפעם לפעם שהשתמשתי במחשב. התקשרתי לסרבפרו, החברה שנותנת לי אחריות עליו, ופתחתי תקלה. סך הכל היה שירות טוב מאוד, לפחות בהתחלה. אחרי שבוע שהיה אצלם במעבדה התקשרו אליי ואמרו שהתקלה שיש לי במסך היא תקלת שבר, שהאחריות לא תופסת על זה. למרות שניסיתי להסביר ולהתווכח שזה לא יכולה להיות תקלת שבר כי לא נגעתי בו אפילו, הנציגה עמדה על שלה ואמרה שהתקלת שבר היא עובדה. היא אמרה לי שכרגע אני יכול לבקש הצעת מחיר, שהם יתקנו את התקלה למרות זאת. כך שתיקון התקלה יעלה כ1390 שקלים (כשקניתי את המחשב ב3000 שקל בלבד). האפשרות…

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אז ככה,אני מאוד מתלבט איזה מחשב כדאי לי לקנות,אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג רציני,לא צריך מחשב יענו הכי טוב באיזה 6000 שקל אלא מחשב בתקציב של עד 4000 שקל וההתלבטות הראשית שלי האם לקנות מחשב נייח או מחשב נייד,בבקשה תעזרו לי.....

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  17. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total K8N-E-Delux 750 1 750 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA 600 1 600 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 460 1 460 מארזים? Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 מארזים? Power Supply Price Units Tot…

• 61 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.

19. שלום , אני מעיין בפורום זה בעקביות . והחלטתי היום להרשם לאתר הנהדר הזה , שלמדתי ממנו רבות , וגם אני מעוניין במחשב לגיימר. אז בבקשה , התשובות באדום : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ללא מסך . או 6000 עם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , ואולי גם הרצת קודי עליו (שיחובר עם HDMI לטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נאמר שברצוני לחפש שקט לעוד שנתיים …

20. היי חבר'ה , זה המפרט כרגע : Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 TrayNZXT Respire T20 CPU CoolerGigabyte GA-B85M-D3H for 1150Silverstone Presicion PS08 USB3 FSP 500W Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600MhzSparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAILSeagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 לאחרונה הוספתי SSD 128GB. המפרט מיועד לגיימינג ברמה סבירה +.medium - high. משחקים כגון : PUBG WOW DOTA 2 אשמח לדעת מה אפשר לשפר ומה יוצר לי צוואר בקבוק. עריכה : לא כ"כ בקיא במחירים כיום אך נראה לי שלהוסיף 1500 ש"ח יהיה סביר (?). תודה רבה.

21. עדיפות ללנובו עם 3 שנות אחריות מקורית - אמור לשמש חבר ללימודי תוכנה באוניברסיטה במשך 4 שנים כמחשב עיקרי (ויחיד ככל הנראה). למרות המשקל, הבעלים העתידיים מעדיף מסך גדול ומקלדת נוחה לשימוש ממושך בכל מקום. זמן סוללה חשוב אבל בתקציב הזה אני חושב שזו תהיה בעיה (ניתן לחרוג אם ממש ממש כדאי אבל נא לא להתפרע). אני מניח שמשהו מבוסס I3/I5 עם מסך 14' ומעלה, דיסק 7200RPM ו-2G זיכרון זה בסיס טוב. מה דעתכם על ה-LENOVO L412 למשל? http://www.qsys.co.il/sg_product~440369U~10~31.htm 3 שנות אחריות, 2G זיכרון, דיסק 7200RPM, מסך 14', מאיץ גרפי של ATI ומעבד I3 ב~4300 ש"ח. זקוק להמלצה מהירה בינתיים, פרטים נוספים בהמשך - תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Singularity,

היי, אני מעונין לקנות 15XSP מחול, יש צפי מתי יגיעו המעבדים החדשים? יש מה לחכות להם? את הדגם 13 כבר מוכרים עם מעבד דור 8 במידה ואני קונה עם מסך FHD ומחבר אותו למסך 4K יהיה אותו אפקט במידה ויקנה עם מסך 4K אני צודק? תודה!

23. אהלן, אני מתכוון לקנות לפטופ, מתלבט בין שני דגמים. מעדיף את הגרסה שמגיעה SSD גדול יותר שאני מאוד רוצה. העניין הוא שבגרסה הזו המסך הוא 4k ואני חושש מההשלכות השליליות שלו בהתייחס לעבודה היום יומית. זמן סוללה לא רלוונטי כי המחשב הולך להיות מחובר לשקע באופן תדיר. אבל מה שכן מדאיג אותי בגלל שמדובר במסך קטן מאוד: 1. שברגע שאצפה בוידאו או תמונות ברזולוציה נמוכה מ-4k, אקבל מריחה של התמונה כמו שקורה עם תוכן שאינו HD על מסך FHD... (סטייל זום דיגיטלי) 2. שבעבודה היום יומית (תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות עריכה) הכל יראה קטן ולא קריא וממשקים או תפריטים של תוכנות לא יתמכו בסקיילינג של גודל הפונט. 3. שכרטיס המסך לא באמת יצליח לתת לי ביצועי משחק טובים בהגדר…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by ifiter78,

שלום רב! התגרשתי ונהייתי תפרן:) אני זקוק למחשב ביתי ללא גיימינג.גלישה וסרטים אונליין בעיקר מצאתי באתר וואלהשופס מחשב הבא: https://www.wallashops.co.il/מחשב-שולחני-LENOVO-AMD-E1-6010/pi7TI2AEFA3C מחשב נייח מבית LENOVO זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB מעבד AMD A1-6010 1.35Ghz Dual Core מערכת הפעלה Windows 10 -מוחדש מותג: Lenovo דגם: H30-05 (90BJ008AUS) מעבד: AMD E1-6010 1.35 GHz זיכרון: 4 GB DDR3 דיסק קשיח: 500 GB כונן אופטי : DVDRW כרטיס מסך: AMD Radeon R2 מערכת הפעלה: Windows 10 Home 64-Bit תקשורת: 10/100Mbps תקשורת אלחוטית: 802.11ac Wireless LAN + Bluetooth חיבורים: 1 HDMI 2 x USB 3.0 (total) …

25. Started by Avibh,

מחפש כרטי מסך במחיר סביר על מנת שהילדים יוכלו לשחק בפורטנייט. האם Gigabyte GTX 1050 2GB מספיק טוב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.