עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guyfaran,

שלום מחפש נייד שיהיה מספיק חזק לפרמייר. מסך 14" עדיף ssd משקל נמוך ככל הניתן תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by ruler,

חבר שלי החליט לקנות מחשב לעריכה גרפית , עריכת סרטים וצפיה בהם ומדי פעם משחקים . לא מתוכנן אוברקלוק ,חובה שיהיה מסך דק וכרטיס קול לא מובנה שתומך ב 5.1 . כמו כן דרוש כרטיס מסך שיהיה לו tv out התקציב כאמור הוא עד 6500 . לא צריך ציוד היקפי רק מסך ומחשב .בנוסף,דרוש גם צורב דיוידי שיתמוך בכל הפורמטים. חובה שבקדמת המארז יהיו לפחות 2 כניסות יואסבי. תודה מראש.

• 55 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שמיועד לשימוש בבית הספר לתלמידת בית ספר. צריך לקבל מפרט עם ציון שם החברה, למשל: dell, lenovo במחשבה על דברים חשובים יצא לי כזה (אבל יכול להיות שאני טועה ויש דברים אחרים שחשובים עבור מחשב לכיתה): חיי סוללה משקל קל נוחות הקלדה מסך גדול ולא מסנוור חשוב לי שתהיה מערכת הפעלה windows כלולה המחיר הוא לא מגבלה אבל מומלץ לא לעבור מחיר של 3K. אם ניתן לקבל מחשב מעוצב יפה יהיה עדיף אבל בלי לוותר על איכות. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by CraZyStyLe,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x -7970 . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיסים הנ"ל כאשר יש אחריות וכאשר אין ? תודה רבה. הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח, וראיתי מוכר שרוצה 600 ש"ח על 7970. תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אהלן, אני casual gamer וזאת הפעם הראשונה שאני בונה מחשב נייח (ב-4.5 שנים האחרונות אני עם לפטופ גיימינג של Ailenware). רק אגיד קודם כל שלגבי כרטיס מסך אני מתכנן לקנות את ה-3080 Super כשהוא ייצא ולכן לבינתיים אני אקנה 1080/1080Ti יד שניה (לא רלוונטי לת'רד). אחרי מחקר מעמיק ומגוון המלצות הגעתי למפרט הבא: Intel Core i7-10700K Comet Lake 8-Core 3.8 GHz Gigabyte Z490 Aorus Elite AC LGA1200 ATX Desktop Motherboard CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 3600 XPG SX8200 Pro 1TB 3D NAND PCIe NVMe Gen3x4 M.2 2280 Internal Solid State Drive Antec HCG850 Gold Power Supply 850 Watts 80 Plus Gold PSU with 120mm Silent FDB Fan …

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Guymz,

אהלן חברה, אני אשמח בבקשה מפרט למחשב עם מעבד amd שלא חלש יותר ממעבד i5, מחשב שישתמשו בו באוטוקאד לרוב ומעט משחקים קלים... לא מעוניין במעבד כמו i3. התקציב הוא סביב ה2500 בלי ציוד היקפי. אני צריך מחשב אמין ומאז ומעולם היו לי רק מעבדי אינטל, אני לא צריך לחשוש לטווח הארוך מזה שהרייזן הוא מעבד חדש? הכנתי את המפרט הזה, האם הייתם משנים בו משהו?: http://www.tms.co.il/preview/spec/skuq9xyl ושאלה נוספת, כאשר אני קונה מארז, אז חלקם מגיעים עם מאוורר, האם אחד מספיק או שצריך עוד אחד?

8. שלום לכולם, המחשב i5 750 דור ראשון כבר הפך ללא רלוונטי (מזמן..) מעוניין לרכוש חדש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח כולל מסך ! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (לא High End), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD - עדיפות ל 27". 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …

9. מה דעתכם על הצעד של HP? מבורך? טעות? אתם מוזמנים להביע דעתכם כאן.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. היי =) אשמח לעזרה בהרכת מפרט למחשב גיימינג המטרה שהמחשב יחזיק לשנים הקרובות, אשמח לעזרה בבנית מפרט שיבוסס על i7 ו geforce1080, אין לי ממש ידע בנושא הזה, אז אשמח לעזרה =) אם יש המלצה על מפרט שיתבסס על מעבד אחר דווקא, או שאין סיבה ללכת על i7, אז אשמח לשמוע 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה 6 וחצי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. אהלן חברים, קודם כל תודה רבה על העזרה כאן בהתייעצות שלפני הקנייה. אז ככה, רכשתי ביום חמישי מחשב נייד חדש מדגם HP ProBook 430 G1. ביום שישי לאחר הטעינה הראשונית ישר התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 ואז לצערי גיליתי שבפינה השמאלית התחתונה קיימים מספר לא קטן של פיקסלים שחורים, כנראה שרופים (מצורפת תמונה) האם יש פה אנשים שקרה להם מקרה דומה? מה עושים במקרה כזה? האם במקרים כאלה החנות אמורה להחליף לי את המחשב בחדש או להפנות אותי ליצרן (HP) לתיקון במסגרת האחריות? בכל זאת מדובר במחשב שנקנה שלשום, זה לא שבאתי אחרי חודש/חודשיים. האם יש צורך להילחם איתם שיביאו לי מחשב חדש או שהם יהיו צודקים ב100% בזה שהם יגידו לי לפנות ליצרן? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  12. מחשב נייח להורים לעבודה משרדית, אין יותר מידי דרישות מיוחדות, צריך להחזיק כמה שיותר זמן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  13. Started by UY,

משום מה העכבר שלי במחשב נייד לפעמים עובד ולפעמים לא, וגם הוא לא גורר טוב וגם הלחצנים לא עובדים כמו שצריך. והסתכלתי בהגדרות של העכבר בלוח הבקרה והכל בסדר! מה עוד יכול להשפיע על העכבר בנייד הזה: HP Pavilion dv5000 עם XP SP 3? ???

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  14. שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by e_type,

באג מציאים את הדגם הבא של HP שיש אותו רק אצלהם השימוש המיועד הוא בעיקר ללימודים כלומר אופיס ואינטרנט, מחשב חזק כבר יש לי בבית. אני רוצה שלא יזחל אבל לא צריך משהו יותר מידי תותחי. במחשב הזה אני חייב לציין שהמחיר מאוד קורץ. אשמח לשמוע את דעתכם HP Pavilion dv5105EU 1.8GHz 512MB מפרט: מפרט טכני: מעבד Mobile AMD Sempron Processor +3000 עם PowerNow! Technology? Level 2 cache 128 KB, אפיק מערכת עד 1,600 מגה הרץ זיכרון: 512 MB מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) סוג הזיכרון DDR 333 MHz זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR של עד ?2GB מסך ?15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציית תצוגה ?1,280 x 800 כרטיס מסך : ATI RADEON® XPRESS 200M Up to 128 MB (dedicated) כונן דיסק קשיח פנימ…

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by tdl4,

תקציב מקסימאלי 8000, אם אפשר לחסוך למה לא, חריגה עד 8500 ככה, קו אדום זה 10000, לא להתפרע מעבר! הייעוד הוא משחקים, ברזולוציה 1920X1080, הגדרות הכי גבוהות, מן הסתם DX11 מתי שאפשר, משחקים כמו: - Diablo III - Battlefield 3 - GTA V (כשייצא..) - CIVILIZATION V - HEROES 7 (אם לא טעיתי בספירה) ללא ציוד היקפי, לא אכפת לי משקט, העיקר כוח. נכון לעכשיו אין תכנון עתידי ל OC. אין צורך בתוכנות, כרגע ההעדפה היא ל KSP כי היא החנות היחידה שאני מכיר באיזור, לא מתקרב ל IVORY. שלא יהיה שום דבר במפרט שקשור בצורה ישירה/עקיפין ל MSI. האם ניתן לקנות מערכת צינורות מים בארץ במקום crossair hydro? חשוב לי שיהיה ניתן לשדרג את המחשב בעתיד. --------------------------------------------------------------…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום רב, פתחתי כבר אשכול וירדתי מהמחשבים שהיו שם כי השגתי עוד כסף. איזה מחשב הכי טוב?: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3724&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3313&CatCode=315 איזה מחשב הכי מומלץ? אני מתלבט בין MSI לASUS. שניהם נראים מחשבים טובים. איזה הכי טוב מבינהם? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי טריפל A על מסך 144hz 2560x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוגXCHARX כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש לי כבר 2070 RTX. אין צורך בעוד כוננים קשיחים חוץ מ SSD 512 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, בעיקר בזמן idle 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעוניין להשאיר את האופציה פתוחה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, בלי ציוד היקפי ב6,000 ש"ח. גם מסך נדרש (לא בתקציב). המחשב צריך להיות סטנדרט ומשהו שיחזיק לשנים הקרובות, כל מה שמשתמש נורמלי צריך. 1 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך חזק (חשוב), מעבד ולוח אם נורמליים ומארז chenbro כחול .. לא צריך - עכבר, מקלדת ורמקולים. אני מבקש שגם תסבירו לי מה בערך כל דבר, כי אני די אאוט לאחרונה בשוק.. תודה.

• 52 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עריכת וידאו , משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של אדובי העיקרות : פוטושופ, איילסוט' , לייט רום , פריימיר , אפטר . שימוש תדיר . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

21. Started by elif744,

מישהו יכול להרכיב לי מחשב טוב בין 13 ל-14 אלף שקל .... בבקשה

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by deluxe,

אהלן חברים! אני זקוק להמלצה על מחשב נייד, להלן הכוונה לפי חוקי הפורום: תקציב: עד 4K. אפשר לחרוג ב-100 ש"ח, אך אני מאמין שאין צורך. מטרות המחשב: המחשב ישמש בעיקר למולטימידה (ישמש כסטרימר באופן יום יומי), גלישה ועבודה משרדית. מעבד: אני מעוניין במעבד IB חזק, לא החלשלושים מסדרת UM. חשבתי על i5 3210M. גם אם יש משהו יותר טוב שנכנס בתקציב אז אפשר ללכת עליו. זיכרון: 4GB לפחות. יכולת שדרוג ל-16GB בעדיפות גבוהה. גודל המסך: חשבתי על 13.3-14 כגודל האידאלי בשבילי, כיוון שאני מעוניין לנייד אותו הרבה. חובה שיהיה מט ולא מבריק. 720p. (אני מחפש מסך שלא נופל מזה של סדרת VOSTRO של דל) משקל רצוי: כמה שפחות, דגש על ביצועים ואיכות בניה גבוהה. כל עוד המשקל אינו חריג לקטגוריה אז אין בע…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by gabbay,

הי, כמה לדעתכם שווה הכרטיס שמוזכר בכותרות? נקנה לפני 3 שנים בארה"ב, היה עד כה עם בלוק קירור מים כאשר גוף הקרור המקורי נשמר כמו חדש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by shai769,

תקציב מקסימלי הוא 12 אלף לא ניתן לחרוג מהתקציב אני רוצה לאנימציה תלת מימד ומשחקים כבדים התוכנות שמיועד זה maya ,3ds max משחקים בquantum break,halo 5 הרזולוציה של המסך הוא 4k ההגדרות של המשחקים הם גבוהות מאוד אין רכיבים שלא צריכים השקט הוא צורך 6 לא אני לא מתכוון לעשות oc יש צורך במערכת הפעלה אין העדפה לקנות מחנות ספיציפית עוד חודש אני רוצה שיהיה אם כרטיס המסך של titan x pascal

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום, רציתי להתייעץ: לאחרונה רכשתי מחשב נייד דגם Lenovo u330p. אני מעוניין לשדרג את הכונן קשיח ל - SSD. דיברתי עם השירות והמעבדה והם אומרים לי את הדבר הבא: 1. אני יכול להתקין אותו בעצמי ואין עם זה בעיה - האחריות תהיה על כל המחשב למעט הכונן החדש. (לגיטימי והגיוני). 2. אם בהמשך המחשב יכנס לתיקון/טיפול במעבדה וימצאו בו תקלות/ליקויים שעשויים להיות כתוצאה מהחלפת הכונן - הם לא יספקו אחריות. 3. העלות שהם מבקשים על החלפת הכונן הקיים באחד אחר (שנמצא בבעלותי וכבר עשיתי לו CLONE/GHOST והוא תקין ועובד..) - 180 שקלים. אני מתלבט האם לקחת את "הסיכון" ולהרכיב את הכונן בעצמי - מדובר בפירוק פנל פשוט מאד יחסית, וגם ההחלפה לא נראית מסובכת במיוחד - יש כל מיני לשוניות שצריך למשוך ואין ספק …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.