עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rronon,

מפרט למחשב ב 10,000 ש"ח. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver + ספק W 630 . לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7900GTX 256 mb DDR3 דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB

• 60 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. חבר שלי עובד אינטל אז הוא השיג את ה7700K במחיר עובד, והוא רוצה להלביש עליו עכשיו מפרט שלם כי הוא מתחיל ללמוד לתכנת בJAVA. התקציב המקסימלי שלו 2.5K, בואו נגיד 3K אם ההפרש בביצועים מצדיק את זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, הוא קמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בJAVA, אחסון תמונות של הילדים, והזרמת סרטים לטלוויזיה (בעתיד בטח 4K). שאלתי אותו אם הוא ישחק, הוא אמר: ״מקסימום קאנטר סטרייק״ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

3. שלום חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. התקציב שלי הוא 7000-8000 למארז ומה שבתוכו. מסך אשתמש ב-24 אינץ שיש לי , ציוד הקפי גם יש לי כבר אז לא צריך. Windows ו office מקוריים שיבואו עם המחשב גם חשוב. השימושים של המחשב יהיו משחקים קצת סרטים אינטרנט וזהו אין בקשות יותר מידי מיוחדות כי אני לא מבין בזה ?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by glowrix11,

שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by roylu,

מפרט לא כולל כונן קשיח .מארז.צורבים!!!! גם לא כולל מסך.

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Sagiv Binyamin,

שלום רב, אבקש לקבל המלצה למחשב נייד שמטרתו העיקרית היא סטרימינג של תכני 4k למסך Oled 4k / מסך 4K רגיל. מעונין לקבל את הדגמים המינימליים מבחינת המחיר. תודה מראש לכל העוזרים ! שגיב

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים. חדש בכל התחום הזה תסלחו לי. בנוסף לעזרה בבחירת מפרט , אשמח אם תענו לי על שאלה נוספת. עדיף לקנות מחשב יד שנייה אבל יותר "חזק" או חדש ופחות טוב (מבחינת תקציב)?? 1..מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופנאי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter …

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by bigdady,

מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by ronmar,

היי חברים, הרכבתי מפרט למחשב חדש לצורך גיימינג בעלות של 8,356₪, ואשמח לשמוע את דעתכם והמלצות לשיפורים במידת הצורך. תודה מראש! https://ksp.co.il/t/0lV8Ey מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 14700F 2.1GHz 33MB Cache s1700 - Box קירור למעבד: קירור נוזלי למעבד Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm - צבע שחור לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS PRIME B760M-A-CSM Intel LGA1700 B760 DDR5 זכרונות: זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus TUF Gaming RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X OC Edition - צבע לבן כונני SSD: כונן Samsung 980 M.2 NVMe 1TB SSD MZ-V8V1T0BW ספקי כוח: ספק כוח מודולרי Corsair RM850x 850W Gold 14cm Fan Fully Modular ATX …

11. Started by Matan Damti,

שלום לפורום מספר אחד! מתייעץ פה כבר שנים רבות ותמיד מקבל תשובות - אז תודה. מעוניין במחשב נייח מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אפשר משחקים ברמה קלילה ביותר. (100fps be cs1.6 אוכל), אם יריץ לי gta ברמה סבבה אני אהיה מבסוט, אבל זה בונוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינצ..למרות שבאלי לשדרג מסך (לא בתקציב הזה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני קונה מחשב נייד חדש בקרוב מרצות הברית ולמחשב יהיה אחריות בילואמית לשנתיים... רציתי לדעת אם זה תקף גם בארץ והאם יש למישהו ניסיון עם זה?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. צריך מחשב למשחקים וסרטים ללא עכבר מקלדת מסך ורמקולים ! ב2300 שקל תודה ביי...

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Avishay.a,

היי, אני מחפש לפטופ חזק מאוד, לא מוגבל תקציב, יש לי מספר דרישות עקרוניות שמקשות עלי למצוא את הנדרש. דרישות: עריכה: תודה ל-LOMPY על ההערה. מעבד: i7 HQ 6th Generation מעבד i7 7th Generation - הדור החדש ביותר זכרון: 16GB DDR4 - הדגש הוא על DDR4 כרטיס מסך נפרד ולא אינטגרלי עם המעבד של אינטל כונן SSD לפחות 256GB עדיפות ליותר. גודל מסך: עדיפות ל-15 אינץ', מוכן להתפשר על 17 אינץ' בלית ברירה. קניה בארה"ב. חיפשתי הרבה ברשת ולא מצאתי אף מחשב נייד שעונה לדרישות. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהמעבד הזה יצא לא מזמן לשוק. אולי אתפשר על פחות זכרון ועל SSD בהנחה שקל לשדרג את הרכיבים הללו. עד כמה זה אמור להיות פשוט והאם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי ולשדר…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by NinfoSho,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. אהלן בחיפושיי אחר מחשב נייד נתקלתי בחנויות הנ"ל מכיוון שאלה חנויות online אשמח אם למישהו יש ניסיון איתם או שמע עליהם ויכול לתת חוות דעת את הביקורות ב-zap ראיתי (והן היו טובות), אבל אני רוצה לשמוע גם מחוץ ל-zap מה חושבים עליהן תודה וסליחה אם ההודעה לא נכתבת בפורום המתאים, לא מצאתי פורום יותר מתאים לכתוב בו..

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by Dano,

שלום! אממ התקציב 4000, 4100 גג גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. זיכרון 1024 כמובן אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. (לוח אם שיהיה פשוט..) לכלול הרכבה בתקציב! אני קונה בכרטיס אשראי אז להתחשב בזה.. וזהו תודה!

• 65 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by alonhzn,

http://www.pointpc.co.il/products/73819?ref=zap T7200 טושיבה סטלייט עולה 7200 ש"ח http://www.pointpc.co.il/products/77902?ref=zap T7200 טושיבה טכרה (כרטיס מסך פחות טוב אבל עובד יותר שעות) עולה 7800 ש"ח http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12174 T5600 לנובו thinkpad עולה 8250 ש"ח http://netvox.shopy.co.il/products/77556 T5600 לנובו עולה 6550 ש"ח תודה רבה!!

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 3000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כבדים ו קצת עריכה 3.רזולוציה מקסימאלית של המסך הוא 1280X1024 יש לי מחשב כרגע עם I3 540 ו לוח אם : p7h55-m lx asus 4RAM , gtx 660 zotac , ספק כוח 550W לא גנארי בטוח. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אני לא יודע אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש ולחבר את הכרטיס מסך הזה. אני צריך מפרט שכולל מעבד i5 + לוח אם לOC אם אפשר לא חייב! , זכרון RAM עדיף מחולק ל4X2 כי זה יותר טוב שמעתי ו HARDISK של TERA ומהיר *צריך גם מחשב שהיה שקט וקירור טוב למעבד! זה המארז : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748706 אני צריך שהמפרט יהיה מKSP. מה עדיף לשדרג וכך לחסוך כסף או לקנות מחשב חדש ורק לשנות לחבר את הכרטיס מסך הישן תודה.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ללא חריגה (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, גיימינג,עריכת סאונד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

22. האם מטען למחשב נייד שמתחמם יכול ליצור נזק למחשב שלי ? והאם כדי לי לרכוש חדש ? http://goo.gl/pnS606 תודה (-:

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by b.tiger,

שלום קניתי מחשב נייד מארה"ב - dv6-2155dx hp עכשיו אני רוצה לשאולאיך אני צריך להכניס את הכבל של המחשב לשקע בארץ ,האם צריך לקנות איזשהו מתאם או שצריך לקנות שנאי אחר לגמרי .(כמו ב PS3 וה xbox)

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by zame,

אהלן חברים ערב טוב לאחרונה רכשתי מחשב נייד מחו"ל מדגם inspiron 1525 של חברת dell במחשב קיים התקן בלוטוס אך לא מצאתי באף אתר או במחשב שום דרך איך להפעיל את האופציה המערכת הפעלה שלי ויסטה השמח לקבל עזרה בתודה מראש כפיר ..

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by galh,

טוב חברס מה קורה? אני מתלבט... מה עדיף שדרוג או קנייה... המפרט מלפני שנתיים-שנתיים וחצי ככה... פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ. 256 זיכרון 266 DDR. ורידאון 9550 הרגיל שקניתי מלפני כמה חודשים ספורים על מנת שאוכל להריץ משחקים{במקום הגיפה 4 שהיה לי}. אז מה עדיף? חשבתי שאם אני אשדרג אני הוסיף 1024 זיכרון של 400 DDR שיעבדו על 266 ו6600GT בגירסת הAGP... אם לא שידרוג אז מפרט ב5000... תקשיבו איזה קטע... חזרתי לאיזה דיון בפורום הזה משנת 2003 ואמרו למישהו לא לקחת מעבד 3000+ של AMD כי הוא לא ינצל את כוחו וכיום הרבה קונים 3000 כי הם לא ינצלו את כוחו של ה3500+...

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים