ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שנים שלא היו לי מחשב נייד ואין לי באמת מושג מה ההבדלים בימינו בין המותגים השונים (דל, לנובו, hp ואסוס). התחלתי ללמוד תכנות והגעתי למסקנה שאני צריך יותר זמינות למחשב. קראתי וחקרתי בנושא אבל עדיין חסר לי ידע. אני מכוון לניידים בגודל 14 עם עדיפות ל i5 דור 8 ומעלה. אני שם עין על dell vostro עם מערכת הפעלה ubuntu קישור ומפרט: https://ksp.co.il/?uin=72949 מעבד Intel® Core™ i5-10210U Quad Core Processor, 6M Cache, 1.6 GHz up to 4.2 GHz זיכרון 8GB DDR4 2666MHz Onboard כונן קשיח 256GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 14.0-inch FHD (1920 x 1080) Anti-glare LED Backlight Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי Intel® UHD Graphics …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב לילדים - לימודים, אינטרנט, יו-טיוב, אופיס... מצאתי את שני אלה באמאזון, אשמח לחוות דעת, או המלצות אחרות https://www.amazon.com/gp/product/B07RF1XD36/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&fbclid=IwAR35Tg4OOWegVIacgK0wS_rMWhygNNvLXFYwL1MfhqDD50jlAEm7xFa4-oc&linkCode=sl1&tag=rebelrex0f-20&linkId=7e29fe0b95186fb186df0011acea79be&language=en_US https://www.amazon.com/Flagship-Lenovo-Bluetooth-Graphics-Accessories/dp/B07WWZTHL5/ref=sr_1_1?fst=as%3Aoff&keywords=laptop&qid=1574537058&refinements=p_36%3A-31000%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A1264420011|2289792011|2289793011%2Cp_n_operating_system_browse-bin%3A17702486011%2Cp_n…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי/משרדי. כלומר, וורד, אקסל, גלישה הרבה טאבים פתוחים ועוד תוכנות בסיסיות... תקציב מירבי: 3000 שח. ניתן לחרוג ב 500 שח מקסימום. שימוש עיקרי: עבודה משרדית. ציוד היקפי:מקלדת ומסך. חשיבות מידת השקט:לא כלכך משנה. אין הגבלה לגודל פיזי. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. עדיפות לרכישה באזור המרכז או אילת. הרכישה מתוכננת בחודש הקרוב. אין דרישה לחיבורים מיוחדים. חשוב לשמור על אפשרות שדרוג עתידית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גראפית Adobe Photoshop Blender FireAlpaca Krita 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי המחשב לא יהיה בחדר שינה למשל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגבלה על גודל המחשב בגלל לוגיסטיקה של שולחן העבודה גודל מסך 15.6" …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בניתי לי מפרט מחשב מאמזון, אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מתאימים זה לזה. המחשב מיועד בעיקר לשימושים יומיומיים רגילים, כגון: אופיס, יוטיוב, גלישה עם 8-9 לשוניות במקביל, צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, יש לי כוונות להשתמש בו לצורך עריכה מוזיקלית, אני כרגע מתחיל ולכן הדרישות שלי הן מאד מינימליות אך ארצה להריץ עליו תוכנות לעריכה מוזיקלית ברמה מקצועית. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 210, שאעביר למחשב החדש. (כאמור, המחשב לא מיועד למשחקים כלל) אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מומלצים (בחרתי על סמך ביקורות באמזון בעיקר, אינני מבין גדול בתחום) ומתאימים האחד לשני, ויתנו מענה לצרכיי, כמובן עם דגש על העריכה המוזיקלית שהיא מצריכה מפרט י…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות סרטים עבודה עם כרום יהיו 30 דפדפנים פתוחים בוזמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14- 15.6 משקל לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! מי שיש לו נסיון עם הזמנת מחשבים מסניף אילת (ksp), זקוקה לעזרתכם. אי אפשר לבקש ממישהו שגר באילת לאסוף בשבילי את המחשב הנייד שאני רוצה לקנות ? הם מחמירים בעניין זה? כי רשום שמשלמים אך ורק במקום עם כרטיס אשראי ובעל הכרטיס חייב להיות נוכח ולהזדהות עם תעודת זהות . רק אז יוכל לשלם ולאסוף את המחשב שלו. איך זה בפועל? אין אפשרות לחרוג מהחוק הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח חריגה עד מקסימום 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתיכנות בVisual studio אולי פוטו שופ ותוכנות עיצוב דומות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קטן עד עד מקסימום 2.20 קילו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייח חזק(מארז בלבד) שמתאים לעיצוב גרפי. תוכנות של אדובי בעיקר, אפילו עבודה במקביל של התוכנות. מעבד i7 intel חשוב זכרון 32gb SSD 1t כ. מסך 4gb NVIDIA שיתמוך ב2 מסכים, עריכה. מארז עם כניסות USB, hdmi, חיבור לרשת וכו' התקציב הוא עד 4000 ש"ח. יכול להיות גמיש קצת רק אם יש צורך. אשמח לקישור עם מחשב בנוי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים טובות שהמחשב עשה עבודה טובה הגיעה הזמן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 2000 שקלים עם אפשרות חריגה של עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD וכרטיס מסך ( 1070 ti לא חושב שיש צורך לשדרג ). לא יודע אם יש צורך לשדרג ספק ( מפרט למטה ). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. הא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש יעוץ לקביעת מחשב גיימינג חזק. צריך להריץ משחקים כגון Battlefield 5, Legue of Legengs, Overwatch, CSGO, War Thunder, Rainbow six siege, Apex legends הבן שלי "חופר לכוון מפרט במחיר של מעל 10,000 שח, האם זה אכן המפרט הנדרש? רוצה לקנות מחשב טוב במחיר סביר, שיתן מענה איכותי ויחזיק 2-3 שנים לפחות, (עדיף עם תמיכה ב DXR, אלא אם זה מייקר דרמטית את המחיר).
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת המחשב הבא 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4800 ש״ח, יש אפשרות לחרוג (אם זה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. למחשב יחוברו 2 מסכי FHD וטלוויזיה. כמו כן ישמש לעריכת מוזיקה (לא מקצועי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת + עכבר אלחוטי (בעדיפות למקלדת מכנית של גיימינג) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן (מחשב בחדר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום התותחים, אודה מאוד מאוד ואעריך כל עזרה בהרכבת מחשב ביתי שמיועד להתנסות ולמידה של עיבוד נתונים, בפרט שיטות שונות בתחום ה machine learning וכן רשתות נוירונים. *חשוב לומר שמצאתי פה בפורום אשכולות דומים אך לצערי אני כלל לא בקיא בחומרה של מחשבים, בפרט לא בתלות של רכיב אחד בשני ולא מבין איפה לחסוך בעלויות או לחילופין איפה ניתן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 8500 ש"ח, תיתכן חריגה של כ-500 ש"ח במידה וזה ישפר את הביצועים דרמטית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד להתנסות בטכניקות עיבוד נתונים …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שבת שלום, אני עוסקת בתחום הביטוח מחפשת מחשב נייד בתקציב של עד 2000 שקל אם אופציה לחריגה קטנה רק אם ממש יש צורך מטרת השימוש במחשב הינה לעבודה משרדית בעיקר WORD EXECL ותוכנות ביטוח שרצות דרך הדפדפן חשוב לי שהמסך לא יהיה יותר גדול מ 14" אינץ ומשקל של כ 1.5 ק"ג +/- כמובן כמה שפחות יותר טוב אין לי בעיה לרכוש מחשב מאתריפ בחו"ל או אפילו באילת הומלץ לי על 2 המחשבים הבאים: https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Touchscreen-Processor-i5481-3595GRY/dp/B07P4LFDT7/ref=sr_1_11?pf_rd_i=565108&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=2afdf005-5dad-59c6-b6b0-be699f2d03aa&pf_rd_r=E8Q8Z37481AK7E3F00XP&pf_rd_s=merchandised-search-10&pf_rd_t=101&…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000. בנוגע לחריגה, מאמין שכן כל עוד היא לא גדולה מאוד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים כמו גלישה, עבודה משרדית, וורד וצפייה ישירה ומשחקים. חשוב שיהיה אפשר לשחק משחקים, לא על הגדרות מקסימום אבל שיהיה כרטיס נורמלי ויוכל להריץ כותרים עדכניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! מבקשת את עזרתכם! אני צריכה מחשב נייד עוצמתי איכותי ואמין להרבה שעות עבודה ביום שיחזיק לי כמה שיותר שנים. (לא ביקשתי הרבה,נכון?) הכוונה- עוצמתי כמו מחשבים ניידים של גיימרים. (מחשב שולחני לא אופציה.) מאוד מאוד חשוב שתיהיה מערכת קירור חזקה ויעילה כמה שיותר. לא אכפת לי מה המשקל שלו ולא כמה זמן הסוללה מחזיקה. ואפשר ללא מערכת הפעלה. 1 .לגבי יצרן חשבתי על Lenovo/Dell מה דעתכם עליהם? 2. איזה דגמים שלהם הייתם ממליצים? 3. וגם, מה דעתכם על האופציות האלה: https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=25132 https://ksp…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 4000-4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי בביצועים. אך מעדיף לשלם כמה שפחות איפה שניתן מבלי לפגוע בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אך ורק גיימינג. לא מתכנן לעשות סטרימינג או להשתמש בתוכנות עריכה. אני מתכנן לשחק ברוב משחקי AAA העומדים לצאת בשנים הקרובות ב1080p/60 fps עם האפשרות שאקנה בעתיד מסך של 1440p/144Hz. משחקים ספציפיים שאשחק הם: Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Monster Hunter World, Overwatch. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצות למסך 144…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב חדש שיכול להריץ רשתות נוירונים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רשתות נוירונים, אבל אולי גם אתחיל לשחק קצת (המחשב העדכני שלי לא מריץ אפילו gta5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קניתי לאחרונה dell u2417h 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, מאז העדכון בתוכנות אדובי, הנייד עייף ויגע. אי אפשר לדחות את זה - הגיע העת למחשב חדש ועוצמתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 כולל הכל. אין אפשרות לחריגה, זה ממש מעל ומעבר ליכולותיי! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר), גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) וייתכן שגם תלת בהמשך. בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב נטו בשבילך לשחק ב-Oculus Rift s. המחשב מיועד לסלון - כדי לשחק בVR (כבר קניתי את ה-Oculus). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף כמה שיותר זול, אבל שיריץ את המשחקים של הOculus בלי שום בעיות. (באיזור 3500 ש"ח אם זה אפשרי!) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אך ורק משחקים ל - Oculus Rift S. לדוגמא - Beat Saber 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב בן ה5-6 החליט להחזיר את נשמתו לבורא או לפחות אחד מחלקיו - לא ברור לי איזה כרגע - כעיקרון זה מעבד intel core i5 לדעתי haswell כנראה 4500 או 4400 כלשהו עם כרטיס מסך Radeon R9 270 השאלה האם יש טעם לנסות להציל כמה שיותר מהקיים או לנצל את המוות הטרגי ולחדש את השילוש (וגם להחליף את המארז המתיישן שראה ימים יותר טובים Antec 300). במקרה שעדיף לחדש, להלן השאלון, וגם מפרט שחשבתי שעשוי להתאים בתור מישהו שכבר לא ממש בעניינים - וכן יש לי נטיה מושרשת לכיוון מעבדי אינטל מאשר AMD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה3K-3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, התחלתי קורס עיצוב גרפי, ואני מעוניינת לרכוש מחשב שיענה על כלל הצרכים והתוכנות של העבודה.. חשוב לי שיהיה אמין ונוח לשימוש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מגבילה במחיר למרות שמעדיפה לא לשחוט את הכיס (בכל זאת סטודנטית...) , אך כמובן שמוכנה להשקיע מה שצריך... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש למחשב לעיצוב גרפי הכולל פוטושופ אינדזיין ואילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צרוך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לדעת האם המפרט הנ"ל מומלץ לגיימינג מתחיל, האם יריץ את המשחקים שבני 11-13 משחקים היום...? מעבד: i5-9400f coffee lake לוח אם: asus h310M-K-D זיכרון: 8GB כרטיס מסך: GALAXY GEFORCE GTX1650 4G סכום 3800 מערכת הפעלה ווידוס כלולה. מנגד בסכום זהה אני יכול לקנות את ה Lenovo ThinkCentre M720q Tiny עם מעבד i7 ו- intel HD 630 בסכום זהה היתרון של הלנובו הוא שהוא קטנטן לעומת מארז מלא. כמו כן במידה ויש לפטופ סביב ה 3.5 שיציע מפרט גיימינג סביר יכול להיות גם אופציה. אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K, אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, משחקים קלים מדי פעם (סגנון civilization), שימוש במספר דפדפנים במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-