ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אהלן זה המפרט של המחשב הנוכחי : CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 4 gb ram crossair & kingstone Video Adapter NVIDIA GeForce GT 630 (2 GB) בבקשה אני מעוניין שהמחשב ישתפר אך אני לא מצפה שיהיה מין הטובים שבשוק, שיצליח להריץ משחקים ברמת מדיום לא יותר מזה. אשמח גם לכל חלק שצריך להחליף למספר אלטרנטיביות וסיכום כמה זה אמור לעלות , תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את הלפטופ הנ"ל מזה כשנה עם מערכת הפעלה windows vista home Premium http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3570049&csid=ITD&body=MAIN#detailspecs ולאחרונה הוא עובד ממש לאט. החלטתי שברצוני לפרמט אותו . לאחר שיחה עם חבר הוא אמר לי שעליי להכין דיסק ריקוברי ואז להכניס אותו והמחשב יעשה בוט לדיסק והמחשב יחזור להתחלה בגלל שלמחשב ישנו 1 ג'יגה זיכרון אני מעדיף לשים לו windows xp pro אך נאמר לי שאצטרך להתקין כל דבר בנפרד כלומר את הפד של העכבר, הוויירלס , המאיץ גרפי של NVIDIA בקיצור כל חלק . כאשר נכנסתי לאתר של HP ראיתי שכמות הדרייברים של XP הינה חצי מכמות הדרייברים לויסטה . עכשיו השאלה שלי היא האם הדרייברים שלא מופעי…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב במרמה בסיסית, בעיקר לאינטרנט קצת(קצת!) למשחקים וגרפיקה (photoshop),אבל בעיקרון מחשב מינמליסטי. כמה המחירים בשוק ירדו עוד 4 חודשים +-? גיד אני בונה מפרט ב3K+-(כולל מסך) כמה לדעתכם יעלה לי אותו מפרט בעוד 4 חודשיים בערך. (פחות 200 שקל או 1K..?) בבקשה מי שיכל לענות לתשובה רצינית שיענה ובלי כל מיני דעות מיותרות. כי הסיפור יותר מורכב... תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
המפרט שבניתי מעבד CI7 920 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4333 1600 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4328 1600 זיכרונות OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4341 745 ספק OCZ ModXStream Pro EZ Mod Cable Management Active PFC 700W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4237 680 כרטיס מסך PowerColor AX4850 512MB (OC) GDDR3 PCS+ - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732&products_id=7989 903 סה"כ 5528 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב כבר בשבוע הקרוב. אני אומנם מבין דבר או שניים בתחום החומרה, אך אשמח לקבל עזרה מאנשים מקצועיים כמוכם. הרצון שלי הוא לשמש את המחשב לצורכי וירטואליזציה, להריץ עליו כמה מחשבים במקביל. חשוב לי מאוד שהראם יהיה מהיר, כמו כן שיהיה שקט וקריר מכיוון שאני מתכוון לכבות אותו לעיתים רחוקות. אני בספק בעיקר על הלוח אם שבחרתי ועל הקירור,מארז,ספק. מה דעתכם? האם ניתן להשיג רכיב טוב יותר במחירים האלה או אפשר להשיג את אותו אחד במחיר זול יותר? אשמח לתשובות כנות מאנשים עם ניסיון אולי במארזים,קירור,לוחות אם. בנוסף, האם יש צורך בלקנות משחה טרמית טובה יותר? והאם יש דבר כזה הרכבה של הטכנאי במקום? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1165 המארז ולוח האם לא נראים איכותיים. הספק הוא מתוצרת ACBEL. בהסתמך על המחיר האם זו עסקה כדאית? אם אשדרג את לוח האם לדגם גיגהבייט GA-H67A USB3-B3 ולמארז קצת יותר איכותי האם זה ישתלם? אם לא, אז אשמח אם מישהו יבנה לי מפרט דומה במחיר טוב סדר גודל של 2200 ש"ח. תודה על תשובתכם.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את המערכת במפרט וחשבתי להחלף את המעבד ל1.8A ולהעיף את הלוח הקX יש לי למשהו שיכול לעשות OC שם לב יש לי זכרון RDRAM שאני לא רוצה לוותר עליו והשאלה היא על איזה לוח אתם ממליצים שיוכל לענות על דרישות OC ??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב. מבקש את המלצותיכם. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים (כבדים כמה שיותר אם ניתן במסגרת התקציב..). * גודל המסך: 15.6", עדיפות למאט אבל לא באמת חשוב.. * רזולוציית המסך: לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: אין דרישה ספציפית.. כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: יתרון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 250 SSD, או כונן משולב. * כונן אופטי: עדיף ללא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לציין שיש לי כבר כרטיס מסך שהוא יחסית טוב וחדש amd radeon hd 7770 ואני רק צריך לשנות את חלקי המחשב שיהיו טובים ושיעבדו עם הכרטיס מסך שלי.1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO LOL PAYDAY 2 BATTLEFIELD 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box DFI NF4 ULTRA INFINITY Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 Sapphire ATI Radeon X800GTO2 PCIe 256MB Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK סה"כ יוצא 4572. השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק את ה gto2 אחרי OC ? אגב, כל זה לפי מחירון של פנדה, יש למישהו המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, שבוע שעבר פתחתי כאן דיון לגבי קניית מחשב נייד, לאחר חשיבה מחדש הבנתי שאין צורך בניידות ושעדיף לקנות נייח. הכנתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו, בדגש על השאלות האלו: 1) האם עדיף לקחת מעבד אינטל? ניסיתי לבנות מפרט דומה עם i3 13100 אך הוא יוצא יותר יקר בכ-400 שח, לא בטוח ששווה את ההשקעה. 2) האם שווה להשאיר את הספק כוח הנוכחי או לקחת אחד יותר זול? 3) האם כדאי להשקיע בלוח אם יותר יקר? מתכוון מבחינת איכות/תוחלת חיים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 5 5600G AM4 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 557 קירור למעבד: AMD Wraith STEALTH Cooler no LED כמות: 1 מחיר: ₪ 29 לוח אם: Gigaby…
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה במחיר של בערך 3400 שח מארז של חברת ASUS עם מאוורר (משהו יפה) לוח אם ASUS P5Q PRO צ'יפסט P45 מעבד intel Q9450 הארד דיסק 500GB של חברת WD או seagate זכרון ראם 2GB RAM DDR2 800MHZ 5CL של חברת KINGSTON ספק כוח EZCOOL 450W (התפשרתי על ספק לא משהו כדי שהמחשב יהיה במחיר טוב ויותר חשוב לי שהחלקים היותר חשובים יהיו טובים) כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 של חברת GIGABYTE קירור למעבד של ארקטיק קולינג פרו 7 מסך לא כללו במחיר אבל מתכנן לקנות של סמסונג T220P ניגודיות 1:50.000 אינץ' 22 לא חשוב לי כל כך שהיה שקט כן מתחנן OC ומתחנן להוסיף עוד 2GB RAM רוצה שהמחשב יטוס לי חלק ושיריץ לי את המשחקים הכי חדשים זה הכל ניראה לי תנו חוות דעת אם זה שווה את המחיר
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ללנובו T61 עם מסך 14.1 WXGA+, מעבד T7300, כרטיס מסך Nvidia Quadro דיסק 250 ו-4 גיגה זיכרון ב-5500 ש"ח. אני בכלל מתעניין ב-T400, אבל מערכת ההפעלה העיקרית שלי תהיה לינוקס ולצערי התאימות של T400 היא עדיין לא מושלמת (ושל ה-T61 כן) ואני לא יכול לחכות 3-4 חודשים עד שכל הבאגים ייפתרו. שאלות: מה אני "מפסיד" בזה שאני הולך על מחשב מדור קודם? האם המחיר הזה טוב? והאם המעבד שמוצע לי יהיה מספיק חזק (יהיה שם גם וינדוס עם פוטושופ או וינדוס על מכונה וירטואלית בלינוקס) ויספיק לי לפחות לשנתיים הקרובות?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS תוכלו להציע מה אפשר לשפר בעתיד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד : intel e6750 לוח אם: asus p5k p35 זיכרון : 2GB kingstone דיסק: SATA 2 16MB 320G WD כ. מסך: gigabyte 8600GT 512M PCIE צורב DVD ומארז רגיל מחשב טוב? מחיר טוב? איך איבורי? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המחשב: Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1366X768. שאלות: 1. אם אני אחבר את המחשב הזה למסך LCD שיש לי 24 אינץ', האם אוכל לראות בו ברזולוצית Full HD ? 2. דרך איזה חיבור מחברים את המחשב הנייד למסך? 3. האם זה מחשב מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בקניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן במה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דגש על הmmorpg ודוטא2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך), מסך בגודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Dell דגם Inspirion N4030 בזמן האחרון אני מוצא את עצמי הרבה בנסיעות וזקוק ללפטופ יותר מתמיד ומה אין לי דרך להטעין אותו ברכב מבקש המלצה למטען מחשב נייד לרכב הנתונים החשמליים של המחשב הם: 90w AC(input): 100-240v ~ 1.5A 50-60 Hz DC ( output ): 19.5v ~ 4.62A בינתיים מה שמצאתי באיי ביי זה: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=221075465001 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מבוסס לרוב על מה שקראתי בהמלצות פה, המסך שרשום יותאם למחשב שלי והמסך שלי יותאם למחשב הזה.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מדוע אין במפרטים המומלצים המלצות למסכים זולים יותר ? נראה לי שכדאי להוסיף שורה כזו. במיוחד במפרטים הזולים. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם נשמח לעזרה בהשוואת שני מפרטים באותו מחיר (רובו של הראשון נלקח מהמלצות למפרטים בפורטל זה): הראשון: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 G.Skill 2GB F2-6400CL5S-2GBNT DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח Leadtek PX8400 Silent GeForce 8400GS 512MB GDDR2 PCIe השני (שניתן מחנות אחרת) המחיר הוא אותו מחיר אך הלוח הוא intel dg31pr-pearl creek המארז מגיע עם ספק 500 watt - שניהם לא מפירמה שהמוכר ידע לומר לי (חוץ מכך שאמר שמוכר הרבה כאלה ו…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי ה ASUS EEE מגיע עם לינוקס או עם WIN XP HOME עכשיו הבנתי ש הXP מותאם במיוחד למחשב הנייד כלומר הXP מגיע בגרסה "מיוחדת". הייתי רוצה לדעת עד כמה זה נכון שכן מחשבים שמגיעים עם לינוקס עולים פחות(הבדל של 300-400 שקל). ולי יש וינדוס XP חוקי עם רישיון עדיין בקופסא שלא יצא לי להשתמש בו. ואני שוקל פשוט לקחת את הASUS EEE עם הלינוקס ולהתקין לו את הXP של. השאלה היא מה ההבדל והאם יש בכלל הבדל בין XP רגיל שקונים בחנות לבין הXP שמגיע מותקן מראש על הASUS EEE? ועד כמה ההבדל משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם קצת נתונים: 1. המחשב יהיה ללא מסך ויהיה מחובר לטלוויזית LCD 26 אינץ'. 2. ייעוד המחשב הוא למשחקים, סרטים ומוזיקה. יש לציין שברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM PRO ולכן לא שמתי כרטיס קול חוץ מהONBOARD. 3. אשמח אם מישהו יכול להוריד טיפה את המחיר לסביבות ה8500 מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים. 4. חוץ מלשנות את המפרט, הייתי רוצה חוות דעת על המפרט הזה. 5. אין לי כוונות לעשות OC 6. תודה רבה לכולם 7. המפרט: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 758.00 ¤ Computer Assembly 160.00 ¤ Corsair TWIN2X2048-5400C4 2048MB (2x1024) DDR II 675 Dual XMS Memory 1542.00 ¤ Hauppauge WinTV-PVR150 MCE PCI TV PVR & Tuner Card 689.00 ¤ Intel Cor…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-