ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש את המחשב הבא במחיר הכי זול שאני יכול למצוא היום... AMD Athlon 64 3500+ (S-939) GIGABYTE K8NXP-SLI (s939) NF4 512MB Kingston CL2.5 ( 400 ) Sapphir RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E Samsung 160GB 7200/133 (8MB) DVD Recorder LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 Case Thermaltake Xaser V VM-8000A Keyboard Logitech Internet Pro Black Mouse Logitec MX510 Performance Optical תודה לעוזרים
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית + תכנות + עריכת תמונות בפוטושופ + צריבת DVD אשמח לקבל המלצות למפרטים הכוללים : (AMD או INTEL) לוח אם, מעבד, זכרון, HD, מארז, כרטיס מסך, צורב DVD. תקציב - 3500 ש"ח ~ (לא מתעסק עם OC...) תודה רבה ושנה טובה לכולנו.
-
- 40 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x -7970 . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיסים הנ"ל כאשר יש אחריות וכאשר אין ? תודה רבה. הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח, וראיתי מוכר שרוצה 600 ש"ח על 7970. תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני אשמח בבקשה מפרט למחשב עם מעבד amd שלא חלש יותר ממעבד i5, מחשב שישתמשו בו באוטוקאד לרוב ומעט משחקים קלים... לא מעוניין במעבד כמו i3. התקציב הוא סביב ה2500 בלי ציוד היקפי. אני צריך מחשב אמין ומאז ומעולם היו לי רק מעבדי אינטל, אני לא צריך לחשוש לטווח הארוך מזה שהרייזן הוא מעבד חדש? הכנתי את המפרט הזה, האם הייתם משנים בו משהו?: http://www.tms.co.il/preview/spec/skuq9xyl ושאלה נוספת, כאשר אני קונה מארז, אז חלקם מגיעים עם מאוורר, האם אחד מספיק או שצריך עוד אחד?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הולך להתעסק המון עם תוכנות גרפיות כבדות יחסית כמו Autocad, פוטושופ, Maya3d, Grasshopper וכו'. קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שאני חייב מעבד כמה שיותר חזק, זיכרון, וכרטיס מסך עצמאי (לא של אינטל). לכן המפרט המבוקש בגדול הינו: מעבד i7, זיכרון לפחות 8 ג'יגה, רזולוציית מסך 1920*1080 (FULL HD) וכרטיס מסך, מעדיף GeForce ולו רק בשל ניסיון אישי חיובי איתם. כמובן שמעדיף לפטופ דק וקל ככל הניתן, גודל המסך לא יותר מ-15 אינץ', אסתדר גם עם יותר קטן. יש לציין שיש לי מחשב שולחני חזק למדי שרכשתי לפני כשנה וחצי (i7-3770 3.40GHz, זיכרון 16 ג'יגה, GeForce GTX660). ההתלבטויות שלי כרגע שעומדות בתנאים הנ"ל הן בעיקר בין האופציות הבאותף אשמח לעזרה מבעלי ניסיון פה בפורום, תודה מראש! התקציב המבוקש הוא ע…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקצת אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בראש ובראשונה - תוכנת 3dMax לצורך מידול + אנמציה, אפטר אפקט ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בהתחלה כמזדמן אבל יכול להיות בעתיד ככבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 אינט'ש זה מספ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, קודם כל תודה רבה על העזרה כאן בהתייעצות שלפני הקנייה. אז ככה, רכשתי ביום חמישי מחשב נייד חדש מדגם HP ProBook 430 G1. ביום שישי לאחר הטעינה הראשונית ישר התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 ואז לצערי גיליתי שבפינה השמאלית התחתונה קיימים מספר לא קטן של פיקסלים שחורים, כנראה שרופים (מצורפת תמונה) האם יש פה אנשים שקרה להם מקרה דומה? מה עושים במקרה כזה? האם במקרים כאלה החנות אמורה להחליף לי את המחשב בחדש או להפנות אותי ליצרן (HP) לתיקון במסגרת האחריות? בכל זאת מדובר במחשב שנקנה שלשום, זה לא שבאתי אחרי חודש/חודשיים. האם יש צורך להילחם איתם שיביאו לי מחשב חדש או שהם יהיו צודקים ב100% בזה שהם יגידו לי לפנות ליצרן? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום מחפש נייד שיהיה מספיק חזק לפרמייר. מסך 14" עדיף ssd משקל נמוך ככל הניתן תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.pointpc.co.il/products/73819?ref=zap T7200 טושיבה סטלייט עולה 7200 ש"ח http://www.pointpc.co.il/products/77902?ref=zap T7200 טושיבה טכרה (כרטיס מסך פחות טוב אבל עובד יותר שעות) עולה 7800 ש"ח http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12174 T5600 לנובו thinkpad עולה 8250 ש"ח http://netvox.shopy.co.il/products/77556 T5600 לנובו עולה 6550 ש"ח תודה רבה!!
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הצעד של HP? מבורך? טעות? אתם מוזמנים להביע דעתכם כאן.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, בגדול אני לא איזה מבין גדול, ביקשתי מגוגל המלצה למפרט מחשב, וזה מה שיצא. המחשב ישמש לעבודה עם תוכנות תלת. צריך כרטיס מסך מפלצת בשביל GPU RENDERING. רציתי לדעת בגזרת המעבד, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקחת i9? https://www.tms.co.il/77919
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המפרט זה COPAM PLATINUM מארז פנטיום 4 775 לוח אם אינטל ל-915+כ.מסך כרטיס מסך על הלוח כרטיס קול על הלוח AC97 כרטיס רשת מובנה 10\100 כונן 1.44 מעבד 775 3.0 P4 זיכרון 256x2) 400 512MB Dram CDROM X52 דיסק קשיח S-ATA 80 GIGA צורב D.L LITEON X 16 DVD מסך" CMV 712A 17
-
- 55 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחשב נייח להורים לעבודה משרדית, אין יותר מידי דרישות מיוחדות, צריך להחזיק כמה שיותר זמן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Dell XPS 13 עם מעבד i5. בינתיים לא מצאתי שום מקום שבו אפשר לראות מחשב נייד כזה בתצוגה, ולהתרשם ממנו באופן בלתי אמצעי. מישהו יודע אם יש חנות שמחזיקה כזה בתצוגה? חוץ מזה, לפי כל הפרסומים, למחשב הזה יש מסך של UHD, אבל כל מה שמפרסמים בארץ מהדגם של 2019 (Dell xps 9380) מופע עם מסך של 1920X1080. מישהו יודע אם מוכרים כאן גם אופציה עם רזולוציה של 3840 x 2160?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני עוסק בגרפיקה ממוחשבת ואנימטור (תלת ממד,אנימציה) במקצועי ובוחן משחקי מחשב במשרה חלקית ,לאחרונה אני מחפש להחליף את המחשב המיושן שלי במחשב שיכול לעמוד בכובד ,עומס רב מאוד ,מולטיטאקסינג אכזריים ביותר ,פתיחה של תוכנות כבדות בלי טעינה ארוכה (רצוי בתוך 2 עד 4 שניות) ,אני צריך מחפש מחשב שיכול להריץ במהירות בצורה חלקה ביותר משחקים כבדים מאוד מהשורה הראשונה (דוגמא: באטלפילד 1 ,HALO 6 שייצא וGTA V ) ,צריך מערכת סאונד (כרטיס קול) עוצמתית ואיכותית כמה שיותר ומדויקת מאוד ,מחשב שיכול לעבוד בתוכנות (שיש לי) כגון MAYA ,בלנדר ותוכנות שמתאימות לסרטים הדומים ובסדר גודל ל"עולם היורה" (ולייב אקשן) ,אני צריך גם הרבה מאוד נפח איחסון להרבה מאוד משחקים ,כמובן ביצועים חלקים וטהורים כל הזמ…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משום מה העכבר שלי במחשב נייד לפעמים עובד ולפעמים לא, וגם הוא לא גורר טוב וגם הלחצנים לא עובדים כמו שצריך. והסתכלתי בהגדרות של העכבר בלוח הבקרה והכל בסדר! מה עוד יכול להשפיע על העכבר בנייד הזה: HP Pavilion dv5000 עם XP SP 3? ???
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שמיועד לשימוש בבית הספר לתלמידת בית ספר. צריך לקבל מפרט עם ציון שם החברה, למשל: dell, lenovo במחשבה על דברים חשובים יצא לי כזה (אבל יכול להיות שאני טועה ויש דברים אחרים שחשובים עבור מחשב לכיתה): חיי סוללה משקל קל נוחות הקלדה מסך גדול ולא מסנוור חשוב לי שתהיה מערכת הפעלה windows כלולה המחיר הוא לא מגבלה אבל מומלץ לא לעבור מחיר של 3K. אם ניתן לקבל מחשב מעוצב יפה יהיה עדיף אבל בלי לוותר על איכות. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בכמה שקלים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים באיכות HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ (צריך שירוץ ממש חלק) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר לכל המשחקים הכבדים , כגון: CRYSIS, FACRY, SHIFT, GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-