עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Barel123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון: BF4 ודמויו מבחינת דרישות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).רק משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Ultra) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום רב, אני בונה מחשב נייח. המחשב מיועד לעבודה עם פוטושופ קבצים גדולים. חשוב לי גם שיהיה שקט יחסית. זו פעם ראשונה שאני בונה מחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 ש"ח אבל מקווה לפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה פוטושופ קבצים כבדים. לא מיועד למשחקים אבל כמובן גם לראות סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Wi…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by tzurlahav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - פרמייר adobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. מעבד אינטלP4 2.53 לוח GIGABYTE GA-8SQ800ULTRA.כולל כרטיס קול+כרטיס רשת+FIRE WIRE זיכרון MB512 DDR PC3200-400MHZ MICROM/SAMSUNG כונן קשיח 80 גיגה מקסטור או סיגייט בתקן שיתאים ללוח החדש כרטיס מסך Gigabyte GV-R9700 PRO/ATI RADEON 9700 PRO כונן TOSHIBA\DVD ASUS צורב PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מודם ג'יניוס או US ROBOTICS מארזCHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL מארז אלומיניום מדהים הכולל 3 מאווררים, 2 מקוריים של היצרן, ואחד כולל 4 לדים בצבעים שונים, 300watt אמיתי

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. היי חברים, אני סטודנט לשנה ראשונה הנדסה(תעשיה וניהול). בגדול מיום ליום מתעורר אצלי צורך להתחדש במחשב חדש כדי להתמודד עם התכנים הלימודיים- צפייה בהרצאות וסרטונים, ארגון של חומר באמצעות תיקיות וקבצים,שימוש בתוכנות לתכנות כמו eclipse, שימוש בתוכנות כבדות כמו solidworks(בניית חלקים ורכיבים בתלת מימד) וכו'. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הוא- שיהיה חזק ועוצמתי: 1. ריבוי משימות במקביל ועבודה עם מס' תוכנות בו זמנית- לדוגמא פתיחה של מספר רב של חלונות בדפדפן+ הפעלה של מס' תוכנות ברקע 2. שיהיה אמין ונוח- כמה שפחות תקלות,חברה ידועה ואמינה לא מחפש משהו זול ו"זבל". בין היתר אני אקח אותו איתי ללימודים אז צריך שהוא יחסית קל וקטן "ממדים" עד כמה שאפשר (לא מ…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. עשיתי סיבוב ברמתגן ונכנסתי לחנות של אייבורי שדרך אגב נחמדיםםםם אז ככה הבאתי להם מפרט פחות או יותר שהוצאתי מpchardware ובמקום הוא הכניס למחשב שלו את הנתונים והוציא לי את זה: msi K7N72KT400 לוח אם 256ddr 400 מיקרון/סמסונג זכרון 1.44 פלופי ATI radeon 9600 pro 128 mb+TVOUT כ.מסך 8MB 40gb7200 דיסק קשיח msi 52x סידי-רום 52x32x52 צורב LG -EZ מסך 17 שטוח מארז 400w כסוף (ראיתי אותו הוא יפה אבל בלי חלון..) + 3 מאווררים! מקלדת מולטימדיה סהכ: 4100¤ לפני הנחה כי אני יקבל הנחה וזה אני יוסיך עוד כמה דברים בקיצר אני בונה על 3900¤ אמממ זה כולל מעבד!!פשוט שכחתי איזה הוא בהיא לי בסוף אבל זה משהו כמו amd2000.. נו מה אתם אומרים?? תודה מראש אני מקווה לא להתאכזב..ותגיבו גם…

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by RazKaziRo,

* מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים קלים * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Lenovo HP Apple אני מנסה לחפש מחשב טוב שמתי עין על הסדרה של hp pavilion dv6900 אבל במקביל גם על סדרה של macbook שנראים לי מאוד מענינים לנובו ידועה כחברה מובילה בגלל זה אני גם מתעניין במחשבים שלה אני מקווה שהתקציב שלי מספק לעומת מה שאני מחפש אבל אני מוכן לחרוג אבל לא בהרבה מן התקציב כ200-300 שח יותר

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא מכיר כל כך משחקים, יחסית חדש בעסק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by esam,

מבקש המלצה על נייד עד 4000 ש"ח ( יש אפשרות לרכישה מאילת ) השימושים שלי הם גלישה באנטרנט מיילים קצת OFFICE הרבה צפייה בסרטים סדרות ומשחקי כדורגל הדרישות שלי הם לפי סדר החשיבות 1. סוללה חזקה לפחות 4-5 שעות עבודה ללא טעינה 2. מסך 14-15.6 FHD איכותי לצפייה בסרטים 3. מעבד i5 לפחות ( שהמחשב יעבוד לפחות שנתיים) 4. מחשב שקט עם רמקולים טובים 5. עדיפות ל 3 שנים אחריות 6. חלונות 10 מובנה 7. עד 2.3 ק"ג משקל המבחר גדול ומבלבל קצת הלכתי לאיבוד מרוב דגמים מקווה שבתקציב הזה אמצא מחשב שיתאים לדרישות שציינתי אשמח להמלצות תודה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב מסוג לנובו M30-70. כרגע, הזכרון שיש בו עכשיו הוא 4GB ואני מעוניין לשדרג ל-8. האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מתאים לו בדיוק בשביל שאני אזמין מאמזון (אשמח להמלצות ישירות מאמזון .de או .com). תודה!

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. חבר שלי עובד אינטל אז הוא השיג את ה7700K במחיר עובד, והוא רוצה להלביש עליו עכשיו מפרט שלם כי הוא מתחיל ללמוד לתכנת בJAVA. התקציב המקסימלי שלו 2.5K, בואו נגיד 3K אם ההפרש בביצועים מצדיק את זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, הוא קמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בJAVA, אחסון תמונות של הילדים, והזרמת סרטים לטלוויזיה (בעתיד בטח 4K). שאלתי אותו אם הוא ישחק, הוא אמר: ״מקסימום קאנטר סטרייק״ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

14. לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by UrielZ,

1700 שקל זה גג. איך המפרט הבא שבניתי? אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה... מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR2 1024MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2101 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA סה"…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(לא תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פוטושופ לייטרום - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. שלום לכם, אני מתחיל ללמוד החודש הנדסת חשמל ואני מתכונן לרכוש עבורי מחשב נייד שישמש אותי בתקופה זו. יש לי לא מעט התלבטויות בנוגע לדרישות מהמחשב, אנסה לתמצת אותן כאן - * שימושיי מסתכמים בשימוש רב במדיה, גלישה בדפדפנים וצפייה בסרטונים, שימוש בתוכנות בסיסיות (כמו סקייפ) וצפייה בסרטים. לעתים ייתכן שימוש בתוכנות עריכה למיניהן (כנראה גרפית בעיקר, אינני יודע מה יזדמן בשנים הקרובות כסטודנט) * כפי הנראה ארכוש את המחשב מאילת, על מנת לנצל את התקציב בצורה אופטימלית. *כנראה ארכוש SSD בנפרד מהמחשב - וארכיב אותו במקום הדיסק הקשיח הקיים. הבנתי כי ביצוע זה תורם ליחס עלות:תועלת טוב יותר, במקום לרכוש מחשב שכבר מגיע עם SSD. אציין שכנראה ארכוש את ה-CRUCIAL BX100, או שאמצא SSD של אינטל בקטלו…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by panic,

אני מעוניין לקנות מחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית + תכנות + עריכת תמונות בפוטושופ + צריבת DVD אשמח לקבל המלצות למפרטים הכוללים : (AMD או INTEL) לוח אם, מעבד, זכרון, HD, מארז, כרטיס מסך, צורב DVD. תקציב - 3500 ש"ח ~ (לא מתעסק עם OC...) תודה רבה ושנה טובה לכולנו.

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, בלי ציוד היקפי ב6,000 ש"ח. גם מסך נדרש (לא בתקציב). המחשב צריך להיות סטנדרט ומשהו שיחזיק לשנים הקרובות, כל מה שמשתמש נורמלי צריך. 1 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך חזק (חשוב), מעבד ולוח אם נורמליים ומארז chenbro כחול .. לא צריך - עכבר, מקלדת ורמקולים. אני מבקש שגם תסבירו לי מה בערך כל דבר, כי אני די אאוט לאחרונה בשוק.. תודה.

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום חברים, אני מפרסם את המודעה הזאת לבקשתו של חבר. יש לו מחשב מלפני 6 שנים בערך והוא רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K. העניין הוא שאחרי שהוא נתן לי את המפרט הנוכחי שלו אני לא בטוח שכדאי לו לרכוש מחשב חדש. אשמח לעצות ולעזרה שלכם בנושא. אני מביא לכם את המפרט הנוכחי ואת השאלון שלו. חשוב לציין שספק הכוח שמצויין כאן הוא לא בהכרח מה שיש לו. הוא אמור לבדוק זאת בהקדם האפשרי ואעדכן את הפוסט. על מנת לעזור בהתלבטות הוא היה רוצה לקבל המלצה למפרט חדש ללא קשר להאם כדאי לשדרג. המפרט הנוכחי: אינטל מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray ASUS לוח אם P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Kurt,

התיכנון הוא מדיה סנטר + קונסולה שתשב בסלון ותחובר לטלויזיה FHD של 60 אינץ' (מבחינת שימושים: 80-20 לטובת הגיימינג) . מה שחשוב: אסתטיקה - אין לי בעיה עם מארז בגודל רגיל רק צריך שישכב (סירקולציה בהתאם) ושיראה טוב (משהו מינימליסטי עם חזית אחידה בסגנון של R4 לבן זה האידאל) ביצועים - מעדיף שלא להתפשר בהגדרות, אבל בגבול ההיגיון, בכל זאת אני יושב לפחות 2 מטר מהטלויזיה שקט - 10, אני רוצה דממה של בית קברות, אין לי בעיה שחלק נכבד מהתקציב ילך על אקוסטיקה נטו, זאת שריטה אישית שלי. כמובן שיצא רעש מהמחשב במאמץ של 100% וכל עוד הסאונד מהמשחק גובר עליו, זה סביר. בכל סיטואציה אחרת אני לא רוצה לשמוע כלום, שלא יהיה אפשר לדעת אם המחשב דלוק בכלל או לא. אני חושב שהדגשתי את זה מספיק. אין לי צורך …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו (HD), עריכת אונליין, אפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer, Adobe Premiere, After Effects, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג, אבל יהיה על הכיפאק אם יריץ את GTA V כשיצא בשעה טובה ל PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום לכולם, האם למישהו יש מושג אם מחשב STUDIO XPS 16 שנקנה בארהב זכאי לאחריות מלאה בישראל? העסק קצת דחוף כי יש כרגע מבצע (עד מחר בצהריים) על המחשב הזה ב1150$ עם אחריות לשנתיים IN HOME או 1250$ לאחריות לשלוש שנים IN HOME. מישהו יודע האם זו באמת האחריות הדרושה על מנת שתכובד בארץ? תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by alonhzn,

http://www.pointpc.co.il/products/73819?ref=zap T7200 טושיבה סטלייט עולה 7200 ש"ח http://www.pointpc.co.il/products/77902?ref=zap T7200 טושיבה טכרה (כרטיס מסך פחות טוב אבל עובד יותר שעות) עולה 7800 ש"ח http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12174 T5600 לנובו thinkpad עולה 8250 ש"ח http://netvox.shopy.co.il/products/77556 T5600 לנובו עולה 6550 ש"ח תודה רבה!!

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום רב, אני מחפש להרכיב מחשב בייתי לשימושים של אינטרנט / מסמכים / אולי פה ושם סרטים ב 4k , אשמח שהמחשב לא ירעיש ושיהיה קטן, 1. מה התקציב המירבי? 4000 ש"ח , האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

דיונים חדשים בפורומים