עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פתחתי פה דיון לפני איזה שבוע ואף אחד לא ענה אז החלטתי לפתוח חדש בתקווה שיעזרו לי S: לומד ניהול מערכות מידע * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by Shavoigen,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים לפני כמה זמן תכננתי לקנות מחשב אבל אז התחרתתי בגלל הירידת מחירים. אז בזמן הקרוב אני אקנה את המחשב ופה אתם נכנסים...אני לא הכי מבין בחומרה אז תהיתי אולי תרצו לעזור לי להחליט על מה ללכת טוב אז ככה... המחשב ישמש למשחקים וקצת עריכה פה ושם אני מעריך שיעשה OC בהמשך יש לי מסך SyncMaster226bw אין צורך בציוד היקפי(רמקולים מקלדת עכבר וכו') תודה רבה לכל העוזרים

• 55 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך: http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd Dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר כ 10 שנים, מת לי הכרטיס מסך ככל הנראה והחלטתי שהגיע הזמן להתחדש במחשב נייח חדש לגיימינג. מבדיקה שעשיתי יצא לי המפרט הבא : מעבד I9 10900KF - מה ההבדל בין הסיומות של הKF וה F? לוח אם Z490 - מתאים לדור 10 ואני לא מתכנן לעשות OVERCLOCK ספק של קרוסאיר RM750 דיסק SSD 500 גיגה של WD (סדרה כחולה) כרטיס מסך RTX 2080 זיכרון RAM אני אקנה משהו באזור ה 500 שקל 16GB אני צריך עזרה בבחירת מארז ועניין הקירור (עדיפות סבירה למארז שקט) הכל בהתאם לתקציב - תקציב אזור ה500 שקל סה"כ יצא לי 6617 (לא כולל זיכרון RAM, לא כולל מאוורירים ולא כולל מארז) אשמח גם לחוות דעת שלכם למפרט…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by ariel323,

היי קניתי מחשב נייד בבלאק פריידי מksp lenovo ideapad 5 ורציתי לשאול האם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ראם ואיך המחשב הזה בכללי.. ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **

6. Started by panic,

אני מעוניין לקנות מחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית + תכנות + עריכת תמונות בפוטושופ + צריבת DVD אשמח לקבל המלצות למפרטים הכוללים : (AMD או INTEL) לוח אם, מעבד, זכרון, HD, מארז, כרטיס מסך, צורב DVD. תקציב - 3500 ש"ח ~ (לא מתעסק עם OC...) תודה רבה ושנה טובה לכולנו.

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by mtikva,

שלום! אני רוצה להרחיב את הזיכרון במחשב נייח. יש לי כרגע 2 זיכרונות של 16 GB: kingston hyperx fury 16gb cl15 2400mhz ddr4 לוח אם: gigabyte z390 gaming x. רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות של 16 GB. האם החדשים חייבים להיות בדיוק באותם פרמטרים ומאותה חברה? ddr4 2400 MHZ cl15 וגם לא מוצא בחנויות את ה cl15

8. אני צריך שהיה בו את כל הדברים הטובים והשווים ושהיה AMD ושהיה בנוי למשחקים ולמוזיקה. אם צריך תוסיפו קירורים : כמו מגירות לדיסק קשיח פאנל למאווררים ושלא יהיה קירור מים, אני מעדיף שהיה מארז FULL TOWER ואני רוצה שהיה בו מסך 19 שטוח CRT שהיה גם צורב רגיל וDVD ואני רוצה גם מערכת של CREATIVE שיהיה רמקולים של החברה . ושהיה גם מצלמה למחשב ושהיה עכבר ומקלדת טובים . אני גיימר גיימר ואני רוצה כרטיס מסך חזק הכי טוב בשוק כיום שכל המשחקים יעבדו חלק ללא בעיות . ואני רוצה שהכל יהיה פירמה מחברות מובילות!!! ושהיה ספק כוח חזק ..

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…

10. Started by tzurlahav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - פרמייר adobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,סוני וגאס,פלאש, ויזואל סטודיו, קיובייס, אילוסטרייטור.. (כולם באופן תדיר לצורך למידה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, AC BLACK FLAG. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by raviv1989,

אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? מגוון תוכנות אדובי, תוכנות הדמיית תלת מימד. הרבה עבודה במקביל... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : 3ds max, adobe cs5 רינדורים בלילה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, בשביל זה יש פליסטיישן 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מחפש המלצה למסך סביר, גג 1000 ש"ח. עדיף גדול ככל האפשר - לא כלול במחיר המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 בערך 6. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או ה…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by aloneg,

איזה מהמחשבים הבאים עדיף: HP G62-B50SJ‎ ‎Model‎ ‎G62-B50SJ‎ ‎ Color‎ ‎G62-B50SJ - שחור מט עם דפוס פריזמה‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support‎ ‎ Sound‎ ‎Altec Lansing speakers‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11 b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎No‎ ‎ Network Card‎ ‎Integrated 10/100BASE-T Ethern…

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. מבקשת חווד על המפרט הבא. הנייד מיועד לעריכת וידאו בתוכנות אדובי. כאשר מה הייתם משנים? או אולי ללכת בכלל על אחר? תודה! הוצע במחיר של 7899 ש"ח. HP ZBook 8 G1i A3ZV3ET - 16" Ultra 7 255H, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA Quadro RTX A500, Win11Pro, Silver גודל מסך:"16 דור מעבד: Intel Core Ultra 7 255H רזולוציה: WUXGA (1920 x 1200) זיכרון פנימי: 16GB Memory Type: DDR5 קצב רענון: 60Hz נפח אחסון: 1TB אמצעי אחסון: SSD כרטיס מסך: NVIDIA Quadro RTX A500 מסך מגע: No מערכת הפעלה: Windows 11 Pro אחריות5 שנים אתר לקוח Paistore.co.ilHP ZBook 8 G1i A3ZV3ET - 16" Ultra 7 255H, 16GB, 1TB SSD,...תחנת עבודה ניידת HP ZBook 8 G1i – ביצועים ארגוניים בתצורת קומפקט תחנת העבודה הניידת משלבת עיצוב דק ונייד …

16. Started by RazKaziRo,

* מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים קלים * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Lenovo HP Apple אני מנסה לחפש מחשב טוב שמתי עין על הסדרה של hp pavilion dv6900 אבל במקביל גם על סדרה של macbook שנראים לי מאוד מענינים לנובו ידועה כחברה מובילה בגלל זה אני גם מתעניין במחשבים שלה אני מקווה שהתקציב שלי מספק לעומת מה שאני מחפש אבל אני מוכן לחרוג אבל לא בהרבה מן התקציב כ200-300 שח יותר

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. מעבד אינטלP4 2.53 לוח GIGABYTE GA-8SQ800ULTRA.כולל כרטיס קול+כרטיס רשת+FIRE WIRE זיכרון MB512 DDR PC3200-400MHZ MICROM/SAMSUNG כונן קשיח 80 גיגה מקסטור או סיגייט בתקן שיתאים ללוח החדש כרטיס מסך Gigabyte GV-R9700 PRO/ATI RADEON 9700 PRO כונן TOSHIBA\DVD ASUS צורב PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מודם ג'יניוס או US ROBOTICS מארזCHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL מארז אלומיניום מדהים הכולל 3 מאווררים, 2 מקוריים של היצרן, ואחד כולל 4 לדים בצבעים שונים, 300watt אמיתי

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אהלן...! אני צריך המלצה למפרט מחשב+מסך+. השימוש העיקרי הולך להיות גלישה באינטרנט. אני רוצה שהוא ישרת טוב את המטרה, דגש על: 1. שיהיה מהיר מאוד ב-Windows XP, גם כאשר עובדות בו זמנית הרבה תוכניות. 2. מינימום נזק לעיניים. 3. מינימום תקיעות, תקלות, בעיות (שדורשות ידע רב יותר מידע מינימלי מאוד) המחשב לא אמור להריץ משחקים, לכן אני חושב שהכרטיס מסך הישן שלי Asus Geforce 2 GTS 64 MB יכול להספיק, אבל, אם יש כרטיס מסך טוב יותר במחיר ממש זול אז אולי עדיף שאקנה חדש וזהו. אני לא עומד לעשות OC (אין מצב) והתקציב הוא 5000 ש"ח כי נראה לי שזה תקציב שאני אוכל להביא בו משהו טובאם נראה לכם שזה תקציב גבוה או נמוך מדי אז אתם יכולים לשנות. תודה מראש !

• 51 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by orentav,

היי, כמה שאלות: אני רוצה להחליף מסך ל-lenovo g510 ממבריק למאט. המטרה היא לשדרג את איכות המסך. 1. האם אפשר להחליף מסך למחשב נייד שמגיע עם 220nits ולקבל בהירות של 300nits נאמר? 2. כשאני בוחר מסך להחלפה, אני צריך לוודא רק התאמה בחיבורים, ברזולוציה ובתאורה אחורית? (האם יש סוגי מסכים שלגביהם זה ''קליעה בטוחה'' בלי הבעיות עם הלוח אם)? 3. באתר panelook יש מנוע חיפוש עם המון פרמטרים. לאיזה פרמטרים צריך לשים לב בשביל לכוון לפאנל איכותי מבחינת צבעים, ניגודיות וכן הלאה. בגדול אני רוצה לקנות lenovo g510 אחרי הרבה התלבטויות. אני קונה אותו בלי אחריות ככה שזה לא רלוונטי. ראיתי 3 ביקורות שונות של הדגם ב-notebookcheck וההבדל בין הדגמים היה ההארדיסק, המעבד והכרטיס מסך. העניין הוא שהמסכים…

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by SmallerMeow,

1) תקציב מקסימלי: עד 3000, ללא חריגה. 2) שימוש עיקרי לבית ומשחקים (minecraft,cs go) רזולוצית מסך: 1366 על 768 (אין כוונה לקנות חדש כרגע) 3) אין צורך בציוד הקפי 4) שקט: 2 5) אין צורך במערכת הפעלה, עדיף הרכבה בחנות. 6) עדיף חנות באשדוד, לא חייב. 7) מתכנן לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא 8) אין בקשות או הערות נוספות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. המחשב למשחקים כמו כן אני רוצה לעשות OC מינימלי של 400 לבאס כדי שיהיה יחס של 1:1 לזכרון, ואחר כך OC יותר רציני בסביבות 500 ומעלה לבאס. אני גם רוצה לעשות OC רציני לכרטיס מסך כאשר משחקים יתחילו לפעול לאט. המחשב כולל קירור מים של חברת Danger Den. המפרט לקוח מפנדה. 1 Danger Den (Laing) DD12V-D5 1/2 550 ש"ח 1 ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 1,076 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 1,690 ש"ח 1 Danger Den Black Ice III Xtreme Radiator - Black 1/2 550 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 699 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 489 ש"ח 1 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1,760 ש"ח 1 Gigabyte…

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Nadav Shaked,

היי, אני מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב ולשם כך אני אצטרך לקנות מחשב נייד רציתי לדעת מה דעתכם על macbook pro (התקציב הוא פחות הבעיה) האם כדאי לקנות אותו כבר עכשיו או שכדאי להמתין עוד קצת עד לתחילת הלימודים (אולי צריכה לצאת גרסא חדישה יותר עד אוקטובר) איזה גודל של מחשב עדיף "15 או "13? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by jonr,

היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. שלום, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, למטה הדברים החשובים שיהיו במחשב, תודה מראש * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (סימס, אססינס קריד...) וצפיה בסרטים * גודל המסך: בסביבות 14.1" * משקל רצוי- כמה שיותר קל * זמן סוללה- בסביבות החמש שעות * יציאות מיוחדות- אין צורך * בלוטות'- נדרש * כונן קשיח- מינימום 200GB * אני רוצה מחשב דק אז אם זה בא על חשבון כונן אז אין בעיה. *חשוב שתהיה מצלמת אינטרנט * אחריות נדרשת * אין העדפה לחברה מסויימת *רצויי שהמחשב עצמו יהיה בעל צבע אחר משחור, כסף או לבן (צבעים מועדפים-אדום, ורוד, סגול..אין בעיה עם צבעים אחרים) או שלפחות יהיו עליו קישוטים (בסגנון HP). * שוב, חשוב מאוד שהמחשב יהיה דק ניתן לחרוג מעט ממה שרשום ל…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים