עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yamo,

היי לכולם, אני מחפש מחשב גיימינג מוכן להוציא באיזור ה7K, אשמח לעזרה\הצעות במידה ואפשר :)

2. שלום, יש פה את המחשב המומלץ בפורום http://hwzone.co.il/specslist/view/5/ יש משהו שכדאי לשפר? יש לי רק כמה שאלות: 1) האם כדאי לשדרג ללוח אם מעט יותר טוב? 2) איזה חברה ודגם זכרון בדיוק כדאי לבחור לביצועים ואוברקלוק? (יש פשוט מיליון דגמים) 3) איזה חברה של 8800GT הכי טובה ואמינה? והאם כדאי לקחת כרטיס שבא עם אוברקלוק מובנה? 4) יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה מאוד שאני רוצה לחבר אליה את המחשב, אז האם כדאי להוסיף כרטיס קול? שמעתי ש-TMS חנות אחלה, יש עוד חנויות אמינות וזולות באזור השרון? אלה שאלות חשובות מאוד, אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש, תומר ; 8) 8) :oD

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by nipo3,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? 8000ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(? אם נכנס במחיר עדיפות למסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה( לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחבב אורות , אין הגבלה על גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

4. עשיתי סיבוב ברמתגן ונכנסתי לחנות של אייבורי שדרך אגב נחמדיםםםם אז ככה הבאתי להם מפרט פחות או יותר שהוצאתי מpchardware ובמקום הוא הכניס למחשב שלו את הנתונים והוציא לי את זה: msi K7N72KT400 לוח אם 256ddr 400 מיקרון/סמסונג זכרון 1.44 פלופי ATI radeon 9600 pro 128 mb+TVOUT כ.מסך 8MB 40gb7200 דיסק קשיח msi 52x סידי-רום 52x32x52 צורב LG -EZ מסך 17 שטוח מארז 400w כסוף (ראיתי אותו הוא יפה אבל בלי חלון..) + 3 מאווררים! מקלדת מולטימדיה סהכ: 4100¤ לפני הנחה כי אני יקבל הנחה וזה אני יוסיך עוד כמה דברים בקיצר אני בונה על 3900¤ אמממ זה כולל מעבד!!פשוט שכחתי איזה הוא בהיא לי בסוף אבל זה משהו כמו amd2000.. נו מה אתם אומרים?? תודה מראש אני מקווה לא להתאכזב..ותגיבו גם…

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by jonr,

היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. תקציב 4000 , בלי לחרוג מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים המשחקים שירצו עליו זה CRYSIS 2 וCOD BO בהגדרות מקסימליות לא מתוכנן OC לשום חלק וגם לא מתוכנן שום שדרוג עתידי השקט לא כלכך קריטי כי המחשב לא ירוץ24/7 הוא מכובה בלילה ככה שזה לא מפריע הוספתי למפרט הזה גם מסך 22 " אשמח לחוות דעת עליו (* אם תצליחו לכלול מסך 24" בתקציב זה יהיה טוב מאוד ) , אני יסתפק במקלדת ועכבר בסיסיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪667 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪237 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כ…

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Guild Wars 2 | NFS ||| רזולוציה של FHD ||| מיועד ל-MAX בהגדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גראפי(קונה בעתיד) + קירור מעבד(יש ברשותי Arctic Freezer 7 Pro Rev 2) 5. עד כמה חשוב …

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by panic,

אני מעוניין לקנות מחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית + תכנות + עריכת תמונות בפוטושופ + צריבת DVD אשמח לקבל המלצות למפרטים הכוללים : (AMD או INTEL) לוח אם, מעבד, זכרון, HD, מארז, כרטיס מסך, צורב DVD. תקציב - 3500 ש"ח ~ (לא מתעסק עם OC...) תודה רבה ושנה טובה לכולנו.

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באבחנה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך רזולציה טבעית 1680 x 1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים:Crysis,Mafia 2, Supreme Commander * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by RazKaziRo,

* מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים קלים * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Lenovo HP Apple אני מנסה לחפש מחשב טוב שמתי עין על הסדרה של hp pavilion dv6900 אבל במקביל גם על סדרה של macbook שנראים לי מאוד מענינים לנובו ידועה כחברה מובילה בגלל זה אני גם מתעניין במחשבים שלה אני מקווה שהתקציב שלי מספק לעומת מה שאני מחפש אבל אני מוכן לחרוג אבל לא בהרבה מן התקציב כ200-300 שח יותר

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by yoni111,

איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. אני צריך שהיה בו את כל הדברים הטובים והשווים ושהיה AMD ושהיה בנוי למשחקים ולמוזיקה. אם צריך תוסיפו קירורים : כמו מגירות לדיסק קשיח פאנל למאווררים ושלא יהיה קירור מים, אני מעדיף שהיה מארז FULL TOWER ואני רוצה שהיה בו מסך 19 שטוח CRT שהיה גם צורב רגיל וDVD ואני רוצה גם מערכת של CREATIVE שיהיה רמקולים של החברה . ושהיה גם מצלמה למחשב ושהיה עכבר ומקלדת טובים . אני גיימר גיימר ואני רוצה כרטיס מסך חזק הכי טוב בשוק כיום שכל המשחקים יעבדו חלק ללא בעיות . ואני רוצה שהכל יהיה פירמה מחברות מובילות!!! ושהיה ספק כוח חזק ..

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. פה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנט. הולך ללמוד מדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן אז כנראה שלכתוב הרבה. רוצה 12, 13 אינצ' גג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, לא סובל מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות…

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by Music,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כתחליף שולחני. התקציב: 3000 ש"ח זקוק לניידות בתוך הבית בלבד, כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב?: גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך?:15 ומעלה *האם חשוב מסך מבריק או מאט?:עדיפות למאט * רזולוציית המסך?:אם אפשרי בתקציב, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: אין * משקל רצוי?: לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?:לא * Bluetooth?:לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן אופטי?:לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפ…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by glowrix11,

שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - 6000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למישחקים ברמה גרפית גבוהה (FORTNITE MARVEL RIVELS SPIDERMAN) ותיכנות ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר לא גדול מידי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

20. Started by tzurlahav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - פרמייר adobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי m27q והמחשב בן 10 השנים שלי עם gtx970 מקרטע על 1440p אז הגיע הזמן לשדרוג. מחפש מחשב גיימינג למשחקים כבדים (gow5, re8, rdr2 וכו..) אין צורך בציוד היקפי. מה שכן אולי הייתי שמח ללוח אם עם בלוטוט לחיבור אוזניות. מוכן לחרוג קצת בתקציב אם יש הצדקה. תודה רבה!

22. Started by bigdady,

מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום לכולם, המחשב i5 750 דור ראשון כבר הפך ללא רלוונטי (מזמן..) מעוניין לרכוש חדש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח כולל מסך ! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (לא High End), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD - עדיפות ל 27". 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …

24. Started by strifer,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209726.0 בהמשך לת'רד הקודם. אני בקרוב הולך לקנות את הנייד של DELL Inspiron 6400 - ATI כנראה לא הצלחתי למצוא נייד אחר בתקציב שהקצאתי שיהיה עם כרטיס מסך חזק יותר מ x1400 אז אם אין לכם רעיונות לניידים אחרים עם כרטיס מסך קצת יותר טוב המשחקים שאני בעיקר אריץ עליו יהיו WORLD OF WARCRAFT או HEROES 5

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים