ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
כדי לפתור בעית התקנת WIN-7 במחשב שלא "מדבר" אני זקוק לכרטיס קול PCI שיש לו דרייבר מתאים ל-WIN-7. אני לא זקוק לאיכות, רק שישמיע קול. אודה לכם אם תוכלו להמליץ על כרטיס קול הפשוט והזול ביותר שיעבוד עם WIN-7. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי מחשב די ישן וזקן מתחיל לעשות בעיות... שידרגתי לו את הזיכרונות לשני סטיקים של 512 קינגסטון 400 מגה הרץ כל אחד אבל עדיין קשה לנצל את זה עם הלוח אם והמעבד אז כאמור יש לי מעבד intel pentium 4 1616 mhz ולוח אם gigabyte GA-8ie533 הארד דרייב WD160GB אבל הוא ATA בנוסף יש גם MAXTOR 40 GB גם כן ATA מה שאומר שלצערי אי אפשר להתקדם לSATA בנוסף אי אפשר להתקדם לpci-e כי יש לי כרטיס מסך די חדש radeon 9200 pro אז בתכלס מה שאני מבקש אם תוכלו זה זה למצוא לי לוח אם ומעבד טובים וחזקים אני עובד גם קצת עם גרפיקה וגם משחקים התקציב משו כמו 1500 -2000 ואני מחפש גם מארז חדש מרווח שיתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080*1920 ברמת איכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אוהב לשחק NFS ומשחקים בסגנון קרייסיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך כרגע בלוח, מעבד, קירור למעבד וזכרון בלבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משתמש במארז קיים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. הא…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה ללוח + מעבד + כרטיס מסך, התקציב לשלושתם ביחד הוא 2500 גג (זה אחרי מתיחה של התקציב). הייעוד הוא למשחקים, וכמובן גם לכל השימושים מסביב (אינטרנט, מסמכים וכו'). כרגע יש לי זכרונות מסוג DDR2 של SAMSUNG, כך שאצטרך שהלוח יתאים אליהם. כמו כן, שני הדיסקים הקשיחים שלי בעלי חיבור IDE (רגיל) ולכן אצטרך שהלוח יתמוך גם בשניהם. בנוסף, אשמח אם אפשר לקבל מפרט שיהיה גם יותר זול מהתקציב המקסימלי שציינתי, כרגע יש לי P4 2400MHZ עם לוח של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9800PRO, דיי התבעסתי ש MOH AIRBORNE החדש לא עובד לי בגלל הכרטיס מסך ומכאן השיקול לשדרג. מכיוון שכל הכרטיסים הנורמאליים של היום עובדים בממשק PCE-E אני חייב לשדרג גם את הלוח והמעבד. אלא אם, יש כרטיס מסך כלשהו שראוי לרכישה …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ללפטופ מסך 15 בערך זול ,מיועד לאינטרנט ,ודברים פשוטים צריך להיות אמין לא מחפש מפלצת ביצועים תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב - עד 5,000 ש"ח. מותג - מוכר בלבד. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות, צפיה בסרטים, עריכת תמונות קלילה בפוטושופ. גודל המסך - "13-14. משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה - 3 שעות. יציאות מיוחדות - HDMI. אופציות - זיהוי טביעת אצבע או בלוטות ממש לא קריטי. גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB. גודל מינימלי של זכרון - 2GB. צורב DVD - צריך. *** מיועד לתחילת לימודים באוניברסיטה..
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ לא יקר (עד 4 אלף), אך מהיר ואמין. עדיף שיהיה גם כרטיס מסך סביר (למשחקים יותר כבדים) וכונן קשיח עם מקום של מינימום 500GB. מטרות: לימודים, משחקים כבדים וקלים, עיצוב גרפי. הסתכלתי על המכשיר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200 מה דעתכם? אמין וטוב או שניתן למצוא תחלופות טובות יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ שמיועד לאינטרנט, אופיס, סרטי HD (גם 720P וגם 1080P בחיבור HDMI לטלויזיה מתאימה) , הרצת תוכנות למיניהן (גם תוכנות כמו pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא.. והיא דיי כבדה) המחשב בעקרון אמור לשמש לכלל השימושים האפשריים (אולי חוץ ממשחקים כבדים) תודה רבה...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה ללפטופ 14 אינץ למטרות לימודים תקציב: עד 1500 ש"ח, אלא אם משהו ששווה חריגה של כמה מאות. שימושים עיקריים, אופיס, כתיבת קוד והרצה שלו. דרישות מיוחדות: רישיון ווינדוס מסך איכותי שמכל זוויות ייראה אחיד חיי סוללה ארוכים עדיפות למחשב מהשנה האחרונה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט. חשוב בעיקר המחיר - כמה שיותר קרוב ל2000, ובנוסף חשוב הגודל - 13"-14". מטרות - עבודה משרדית גודל מסך - 13-14, לא חשוב מט\מבריק רזולוציה - לא חשוב דרישות מיוחדות - לא חשוב משקל - קל יחסית (נגזר מהגודל) יציאות מיוחדות - לא חשוב זמן סוללה - לא קריטי BT - לא חשוב כונן קשיח - מינימום 300GB תחנת עגינה - לא חשוב אחריות בינ"ל - לא חשוב מערכת הפעלה - לא קריטי מה בנוגע לזה: [h=1]Dell Inspiron 15 3421-32174G54IW1Y[/h] http://ksp.co.il/?uin=20527 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס וגם סרטים וסדרות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה גם SSD למערכת ההפעלה ואחד נוסף לכל השטויות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL מעדיפים לקנות מאייבורי או KSP תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אממ אז ככה, אני דיי חדש בסוגיית הלפטופים. אמרתי לעצמי אני יסתכל מה יש בשוק ואני יבחר...אבל המבחר כל כך גדול ויש כל כך הרבה חתכי שוק שזה בלבל אותי. בכל מקרה הנה הדרישות שלי: 1 ) אני מחפש מחשב שיהיה 14" - זו התפשרות בין גודל לבין קומפקטיות... 13 ניראה לי קטן מידי ו-15 כבד ומגושם מידי 2 ) השימוש העיקרי הוא לימודים - אני מריץ עליו תוכנות כמו matlab וdsp ועוד תוכנות יחסית "כבדות" למיניהן. אני מעוניין שבמידה ויש לי תוכנה או שתיים כאלו פועלות אני יוכל במקביל לעבוד על מסמכי pdf, word, excell וגם לגלוש במספר דפי אינטרנט ושזה יהיה ללא תקיעות. הכיוון שלי הוא מעבד i5 3 ) זכרון - אני מעדיף 4gb. - עקב המפורט סעיף קודם. 4 ) כרטיס מסך לא מעניין אותי - מצידי שיהיה הbuilt in של intel.…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש המלצה לקניית לפטופ בארה"ב, במחיר של עד כ-700$ (ללא מיסים), כאשר היעוד העיקרי הוא לתכנות. שימושים: [list type=decimal] [*] תכנות. [*] גלישה. [*] מוזיקה ווידאו (לא דווקא HD). דרישות: [list type=decimal] [*] אמינות. [*] אחריות בינלאומית - לפי מה שקראתי במדריך ליבוא אישי מארה"ב: עדיף טושיבה, לנובו זה תלוי בדגם ואסוס בסימן שאלה, אבל אשמח לשמוע אם יש עדכון בנוגע לחברה אחרת. [*] זיכרון 4GB , וכמובן עדיפות ל-64Bit. [*] גודל הדיסק הקשיח לא חשוב (אני מניח שגם ככה המינימום הוא כ-250GB). [*] גודל מסך אידיאלי 13-14 אינצ'ים. [*] משקל נמוך (עדיף מתחת ל-2 ק"ג). [*] עדיפות למסך לא מבריק, אבל להבנתי אין מבחר גדול של מחשבים כאלה. לא צ…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5 אלף. מתאפשרת חריגה לצורך שיפור הנוחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הלפטופ ישומש ללימודי הנדסת מכונות וכל מה שזה כולל, אני לא בטוח באילו תוכנות אני אצטרך להשתמש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב יהיה בשימוש בכיתה עם אנשים נוספים, חשוב שקט אבל אפשר לוותר על השקט בשביל שיעמוד בדרישות האחרות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…
-
- 52 תגובות
- 13k צפיות
- 1 follower
-
-
הלפטופ ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה ומעט WORD, אשמח להמלצה, ובנוסף לדעתכם בנוגע לסמסונג RV511 חשובה אחריות לפחות לשלוש שנים, יריץ Windows 8, לכן לא פחות מ 2GB זכרון, דיסק קשיח מספיק גם 500GB, גודל מסך סביב ה "15. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר - לפטופ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים ופוטושופ וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גדול מסך באזור ה15 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה שנים שאני רשום לאתר ומקבל וקורא כתבות שמגיעות אליי במייל אך מעולם לא היה לי הצורך לכתוב כאן , אם ככה יש מצב שזאת הודעה ראשונה או בין הבודדות שכתבתי. בעקרון אני איש של מוצרי Intel , אי שם בעברי המעט רחוק עבדתי בחברת IT קטנה בראש העין עוד לפני ש KSP או IVORY הגיחו אל חיינו , כשעוד דיסקים של 80GB היו נחשבים חדשים, 40 מחשבים ביום למשך 6 שנים , בספירה קלה הרכבה של 70500 מחשבים. היום אני עוסק בתחום השרתים והתרחקתי מכל תחום הגיימינג וזאת עם מחשב מלפני 14 שנה . גם לסנדלר נמאס להיות יחף ולכן החלטתי להתייעץ עם בעלי ידע לגבי מחשב שמיועד לגיימינג , מעבדות vmware , ובעיקר VR. מקסימום הוצאה עד 8K (לא מאילת אבל …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בסיסית עם תוכנת השרטוט SOLIDWORKS סרטים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP, IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להיות חלונות7 64 ביט ו 8 GB זיכרון (?-זה מה שאמרו לי) , המחשב ישמש לעיבוד תמונות,פוטושופ \תוכנות דומות ואולי בהמשך לעריכת וידאו,פחות להצגה במחשב חשבתי על הדל N4030 ולהרחיב זיכרון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9163&perur=4 אשמח לקבל את הדיעה עליו או המלצה על מחשב אחר מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ברשותי כיום טלוויזיה CRT 29 אינץ (בעתיד LCD) ישמש לצפיה בסרטים ולגלישה הייתי רוצה שהמפרט יכלול שלט רחוק ואם אפשר מארז קטן שכן הסלון עמוס וכרטיס רשת אלחוטי להעברת תכנים למחשב תודה רבה (אגב מה זה המכשיר נגן מולטימדיה אלחוטי D-LINK DSM-320)
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב בסדר גודל של עד 3.5K שמסוגל להריץ Adobe Illustrator , Photoshop. תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-