ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין. לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח לפני שדרוגים ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? · מעבד Intel Pentium Dual-Core E5800 3.2GHz · קירור למ…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש המלצה למפרט מחשב עד 5000 ש"ח כולל מסך אך לא כולל ציוד הקפי, צורב והארד דיסק. לא מתכוון לעשות OC. מתכנן לקנות ב KSP, אז אם אפשר להתחשב בחלקים שיש להם אני מאוד אשמח ! תודה רבה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיוכל להריץ תוכנות כבדות הדורשות כוח עיבוד גבוה + איכות גבוהה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תוכנות כבדות + סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים , תודה מראש למי שעוזר ! אז ככה : המחשב הוא למשפחה של אחותי - בעיקרון אף אחד מהם הוא לא גיימר או משהו שמתקרב לזה אפילו . המחשב הוא יותר לאינטרנט , סרטים , משחקים לילדה (בינתיים אין לה שנה אפילו) ואולי משחקים בסיסיים לבעל . התקציב כמו שאמרתי הוא 3,500 הם רוצים מסך LCD 17 רמקולים , מקלדת ועכבר כמובן . במידה ויש חריגה שלא תעבור את ה4000 שקל . תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה מראש לכל המסייעים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס ואולי כבסיס למדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס והורדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כונני קריאה וצריבה ומסך כל אלו נמצאים ברשותי, כונן 120 8 מג"ה כ.מסך RADEON 9550 צורב DVD NEC קורא DVD LG תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב ביתי, עבודה משרדית ותכני HD, אין צורך במסך וברמקולים, חשוב שהמחשב יהיה שקט אך לא זה לא קריטי, אין צורך במערכת הפעלה, חשוב שהמחשב ישמש לפחות ל6 שנים הבאות. איזור מגורים מודיעין, תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי הדרישה היא במסגרת התקציב לקבל מארז בעל מימדים קטנים (משהו בסגנון 25*30*15) או מקבילים, לא צריך ננסי אבל מארז קטן כמידת האפשר ברור לי שזה מתנגש עם הביצועים אבל לא נורא . מה התקציב המקסימאלי?2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעבודה באינטרנט וורד וסריקת תמונות (בעיקר צילומי רנטגן - סורק קיים) כמו כן צריך להתאים גם למשחקים חדשים (FIFA NBA GTA בגרסאות החדשות ביותר וכדומה) המחשב צריך להיות חזק ומהיר ככל שניתן ההוצאה הרצויה בערך כ 4000-4500 ש"ח לא כולל מסך אנא המלצתכם (בעיקר לגבי מעבד כרטיס מסך וזיכרון) תודה מראש אלון
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מיועד בעיקר לאינטרנט,מוזיקה וסרטים מדי פעם. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. ללא מסך, מקלדת ועכבר. (ניתן לחרוג עד 200 שקל מהתקציב) תודה מראש :-)
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לבן שלי (10) גיימר מתחיל. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי?הכי נמוך עבור הדרישות שפורטו. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים של הבן, מאחר שזה המחשב הראשי של הבית אז גם קצת גלישה ושעורי בית. בנוסף אבל רק קצת ובקטן כתחביב שלי vray for sketchupr rendering ו- solidworks simulation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן בעיקר -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני מחפש המלצה למפרט למחשב גיימינג נייח. חשוב שיהיה משהו שיחזיק להרבה זמן, מצד שני לא חייב את הטופ שבטופ (מגבלות מחיר). אשמח, אם אפשר, להמלצה לכמה אפשרויות למעבדים וכרטיסי מסך. כמו כן, על מה לא להתפשר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה צריכת חשמל נמוכה (ויותר נכון תפוקת חום נמוכה) כי החדר שלי לא מתאורר כמעט. בעדיפות מחנויות שיש באילת מאחר ואולי אני אקנה שם... בתודה.
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: starcraft 2 ו battleground ו bf1 החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1920 במידה וחשוב הדגם אז אני אבדוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 6000 ש"ח אפשר לנצל את כולו אבל בלי לחרוג. השימוש המרכזי הוא משחקים בהגדרות גבוהות, משחקים כבדים כמו קרייסיס וכו' בהמשך אני אקנה מסך חדש אז אני לא יודע לאיזה רזולוצויות הוא יחובר. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת עכבר ורמקולים. רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא קריטי נראה לי ברמת ה7. לא מתוכנן שום OC אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן הרכבה בחנות. אני גר באזור באר שבע, אם יש חנות טובה באזור אני אשמח לקנות משם (רק לא KSP). בקשה מיוחדת: יש צורך בקירור איכותי, החדר שהמחשב נמצא בוא נורא חם ודרוש קירור טוב למחשב. לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד. תודה מראש, לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר קל ודק ועים ביצועים טובים אשר יאפשרו להישתמש ב ps cs4, אופיס ו gta4. תקציב: 2,000-4,500ש"ח
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב כזה המיועד בעיקר לעבודה (לא למשחקים) וחשובה לי יכולת עיבוד טובה. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך. אני גם צריך כרטיס עריכת וידאו (לכניסה למצלמת וידאו אנלוגית) בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המחשב ישמש אך ורק לעבודה , ירוצו עליו תוכנות כבדות מאוד ומספר מערכות הפעלה במקביל. העבודה מתבצעת מול 2 מסכי 20" ולכן חשוב כרטיס מסך שיתמוך בכך ברזולוציה גבוהה (2 יציאות DVI אני מניח , ועדיף שתהיה גם יציאת HDMI) , המחשב לא ישמש למטרות גיימניג או עריכות למיניהם לכן אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד. מארז שקט וקר עד כמה שאפשר במחיר נורמלי (500-700). תודה...
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך נתתם לי מפרט מצויין . כרגע אחותי צריכה מחשב לעבודה ולכן צריך הכל חוקי. היא תעבוד עם אוטוקאד ולכן צריך כרטיס מסך ומעבד טובים. צריך מפרט כולל כל החלקים הנלווים חוץ מרמקולים ומדפסת. תודה רבה. כרגע אין תקציב מוגדר אך הוא בין 2500 ל3000
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500. כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אולפן הקלטות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מה שכדאי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
- 4 followers
-