עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigkatan,

לאחר מעבר לדירה חדשה אני צריך מחשב חדש. החלטתי שאם כבר אני קונה מחשב אני יאפשר לעצמי לשחק קצת משחקים שאהבתי מאוד לשחק פעם(משחקי אסטרטגיה). אז עיקר הרעיון של המחשב הוא אינטרנט וקצת משחקי כדוגמת starcraft 2. עיקר השימוש במחשב יהיה הורדה של תכני HD וגלישה באינטרנט וקצת משחקים. תודה לכל העוזרים!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by idan1,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שמיועד למשחקים (אבל אני לא גיימר כבד), אינטרנט והורדות. אין כוונה לבצע אוברקלוק. יש לי כבר כיוון לבי המפרט והוא חייב להיות מסקייפיסי (http://www.skypc.co.il). מעבד: חשבתי ללכת על E6550 ולא על E6750 כי אין הבדל משמעותי ביניהם (פרט לזה שהמהירות של ה550 קטנה יותר ב-330 מגה, תקנו אותי אם אני טועה) לוח אם: פה אני בהתלבטות קטנה: Gigabyte 965p-DS3/P35 DS3 אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין הצ'יפסטים אז אני לא יכול להחליט זיכרון: הכי זול - PQI DD2 1024MB 667MHz CL5x2 כרטיס מסך: יש לי מסך 17" ואני לא הולך להחליף אותו בעתיד הקרוב ולכן אני אלך על - Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe ה-320mb הכי זול שם צורב DVD: או LG GSA-H62N X18 DVD או …

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיימינג. משחקים כמו COD, GTA אין העדפה לשום רכיב אין צורך ב: מסך, צורב וציוד היקפי כדאי שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. כדאי SSD. 4000 ש"ח תודרבה!

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אם אתם מכירים יש מגן מסך - שזה יריעה כזאת שאפשר לשים על גבי המסך. עכשיו על הפלאפון ועל מצלמה (על המסך) יש לי מגן כזה, האם כדאי גם לשים על המסך של המחשב הנייד שיאפשר ניקוי יותר טוב וכו', האם התקנתם יריעה על נייד? האם המסך שהוא מתחמם תהיה לו בעיה עם יריעה כזאת? ומה דעתכם גם על מגן סיליקון למקלדת? אשמח לדעת אם כדאי לרכוש דברים כאלה לנייד, כי אני מאוד אוהבת לשמור על המכשירים שלי.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Guild Wars 2 | NFS ||| רזולוציה של FHD ||| מיועד ל-MAX בהגדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גראפי(קונה בעתיד) + קירור מעבד(יש ברשותי Arctic Freezer 7 Pro Rev 2) 5. עד כמה חשוב …

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by jambo222,

אני רוצה לרכוש מחשב שישמש גם משחקי מציאות מדומה. אני רוצה להבין מה צריך לכלול במחשב: מעבד חזק ? לוח אם מיוחד ? כמה זיכרונות ? כרטיס מסך מיוחד ? ספק כוח? משחקים מיוחדים ? אני רומה בעיקר להריץ סימולטורי טיסה וגם פיפ"א . הא יש עוד דברים שאני צריך לדעת ?

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by EXCITER,

שלום, אני מחפש את המחשב הבא במחיר הכי זול שאני יכול למצוא היום... AMD Athlon 64 3500+ (S-939) GIGABYTE K8NXP-SLI (s939) NF4 512MB Kingston CL2.5 ( 400 ) Sapphir RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E Samsung 160GB 7200/133 (8MB) DVD Recorder LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 Case Thermaltake Xaser V VM-8000A Keyboard Logitech Internet Pro Black Mouse Logitec MX510 Performance Optical תודה לעוזרים

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי m27q והמחשב בן 10 השנים שלי עם gtx970 מקרטע על 1440p אז הגיע הזמן לשדרוג. מחפש מחשב גיימינג למשחקים כבדים (gow5, re8, rdr2 וכו..) אין צורך בציוד היקפי. מה שכן אולי הייתי שמח ללוח אם עם בלוטוט לחיבור אוזניות. מוכן לחרוג קצת בתקציב אם יש הצדקה. תודה רבה!

9. Started by mysto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות שמתחברות לדטהבייס של SQL(דורשות יחסית הרבה זיכרון וCPU) , עבודה של מספר רב של תוכנות במקביל , תכני HD , וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440. יתחברו אל המחשב 3 מסכים במקביל ,DELL 2713HM , DELL U2412m, ומס…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by שורטי,

מעבד: Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box לוח אם:GYGABYTE GA-8IK1100 CHIPSET 875p (תמיכה לintel Pentium 4) זיכרונות: Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 גוף קירור למעבד: Thermaltake Typhoon CPU Cooler מארז: ATX Alien Yellow 600Watt Extra Fan Color Light Fan ספק: כלול במארז כונן קשיח: Hitachi 400GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA קירור כונן קשיח: Vantec HDC-502A Blue כרטיס מסך: Gigabyte X800 PCI-E 256MB כרטיס קול: מובנה בלוח אם נגן/צורב DVD: Lite-On SOHW-1633S Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk כונן דיסקטים: Sony Floppy Drive 1.44 Black כרטיס רשת: מובנה בלוח אם אז מה אתם אומרים????

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by tra,

היי, אשמח לייעוץ לרכישת מחשב נייד לסטודנט: תקציב 5000 שח, תתאפשר חריגה של כ300 שח. השימוש ללימודים עיוניים, עבודה משרדית, אופיס. עבודה עם כלי AI. חשוב שיהיה מהיר ושקט ושיתמשק טוב עם מכשירי אפל. רצוי מסך לא מבריק ורמקולים טובים. גודל: 14 אינץ קל משקל. בטריה חזקה. יש צורך במערכת הפעלה. חנות באזור המרכז או אונליין. לרכישה מיידית. המון תודה מראש

12. טוב, אחרי הודעה כושלת אני אנסה להיות יותר ממוקד ואסביר בדיוק מה אני מחפש: - מחשב נייד לסטודנט. אמור לשמש אותי בעיקר בבית (במקום מחשב נייח), אבל גם מפעם לפעם באוניברסיטה ומחוץ לבית. - אני משתמ בעיקר באינטרנט / OFFICE אבל רוצה סוף סוף שאצליח לראות סרטים/מוזיקה כמו בנאדם (מבחינת מהירות בעיקר, לא איכות מסך). - נוטה מאד מאד למסף מאט (שונא את ההשתקפות של הלפטופים). הבנתי שכדאי מאד להתעקש על LED. - מסך 14.1. - אני מאד מאד אוהב את המקלדות הרגילות של הנייחים (ומקליד מהר...), אז אם יש משהו שקשור לנוחות המקלדת, אני מעדיף כמה שיותר קרוב למקלדות הגדולות והמוכרות. בנוסף,אני מאד מאד אשמח אם הסוללה תחזיק להרבה זמן יחסית ושהוא לא יתחמם, אבל אני מניח שאת זה כולם רוצים. הנטיה שלי היא בעיקר…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום …

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by ModChiP,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? ההורים נותנים 4200, הוא יכול להוסיף עוד 700, השאלה האם זה שווה לו להשקיע את זה במחשב או לקנות מסך יותר טוב מה19 שיש לו כרגע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAIV/V ,prototype1/2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 …

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. אהלן חברים, מנקווה שתוכלו לעזור לי.. אני מתכנן על מחשב (ללא מסך או רמקולים) למשחקים בעיקר בסביבות ה 6-7 אלף. חשבתי על : -Cpu : P4, 3GH, 800FSB HT -Motherboard : Asus P4P800 Deluxe - Memory : 2x512 Dual Memory PC3200 - 400Mhz -Hard Drive : WD S-ATA 7200RPM 80\120gigs) מארז חשבתי ללכת על ה RAIDMAX 868 עכשיו העזרה האמיתית שאני צריך זה בכרטיס מסך... חשבתי ללכת על ה 5950 של LEADTEK או GAINWARD באיזה 2700 שקל. הצעות שינויים וכו' ייתקבלו בברכה, תודה רבה לכם. תום.

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by UrielZ,

1700 שקל זה גג. איך המפרט הבא שבניתי? אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה... מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR2 1024MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2101 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA סה"…

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, זה בהגזמה פראית כי אני לא חושב שזה מצדיק את הבקשה שלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אקסל ושימוש ביתי. חשוב שגם יתמוך בסרטי 4k כשארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא מתכוון לשחק בכלל על המחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. ככה, מבקש כל עצה או ביקורת שיש לכם לתת על המפרט הבא: רכשתי כבר 7800x3d יד שנייה ב1200 (אין לי בעיה למכור אותו אפילו ברווח, אבל כרגע נשאר עם המעבד הזה ) בתהליכים של רכישה של 4070 משומש ב2000 ש"ח קונה כל שאר החלקים חדש: זיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 (רציתי ללא RGB, קצת יותר זול אבל נגמר המלאי לKSP :/) https://ksp.co.il/web/item/338316 ספק Corsair RM750x 750W ATX 3.1 Gold Modular https://tms.co.il/corsair-psu-750w-r...-fully-modular לוח אם MSI B850 GAMING PLUS WIFI https://1pc.co.il/he/product-179923-..._4711377285438 משתמש שוב במארז הקודם: Fractal design R5 (חינם) וגם קירור למעבד משתמש בישן אחרי ניקויי Noctua NH-D14 ( יש לי כבר ציוד להרכיב אות…

19. תקציב 4000 , בלי לחרוג מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים המשחקים שירצו עליו זה CRYSIS 2 וCOD BO בהגדרות מקסימליות לא מתוכנן OC לשום חלק וגם לא מתוכנן שום שדרוג עתידי השקט לא כלכך קריטי כי המחשב לא ירוץ24/7 הוא מכובה בלילה ככה שזה לא מפריע הוספתי למפרט הזה גם מסך 22 " אשמח לחוות דעת עליו (* אם תצליחו לכלול מסך 24" בתקציב זה יהיה טוב מאוד ) , אני יסתפק במקלדת ועכבר בסיסיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪667 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪237 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כ…

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום לכולם ! מבקש עזרה לבניית מפרט בדגש מיוחד על שקט ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפייה בסרטים וגלישה, אך שיוכל להריץ משחקים כדוגמת ה-SKYRIM בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך דל U231…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אחרי 3 או 4 שנים (הפסקתי לספור) עם אותו מחשב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש לא? אז אני חייב להודות שהידע שלי בחומרה הוא די שואף לאפס.. לכן באתי לפה, בתקווה שתעזרו לי.. אשמח אם תכינו לי רשימה של דברים שאתם ממליצים לי לקנות - הכל! המחשב ישמש גם בעיקר גלישה, ועבודה אך היות ויש לי שני אחים אז הוא ישמש גם כ"מכונת משחקים"... הדברים שבאמת הכי חשובים לי הם - [*]כונן קשיח (חברה + גודל מומלץ) [*]כרטיס תלת מימד [*] מעבד [*]כרטיס קול הדברים שפחות חשובים לי הם - [*]מסך [*]צורב אם אתם יודעים מחירים בערך, אשמח אם תרשמו.. נראה לי שזה הכל, אבל אם שכחתי משהו חשוב, תוסיפו. תודה מראש לכל העוזרים! ממני,

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Yuron,

חברים שלום מגיעה משפחה מארצות הברית ואני מעוניין שיביאו לי מחשב נייד אולטרה בוק משם. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק והוא מיועד לאנטרנט, לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים עד בינוני. התקציב הוא עד 1000 דולר. מבקש לתת לי בבקשה את הדגם של המחשב. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Vostro 5480 vs Latitude 3450 מה עדיף? המחשב ישמש לצרכים סטודנטיאליים כמו עבודות OFFICE, PDF וגלישה באינטרנט ומידי פעם סרט. 14 אינץ' נראה לי השילוב האידאלי של גודל וניידות, המסך מט לשניהם I3 עם 4 ג'יגה RAM. האם הLATITUDE מעבר לתוספת המשקל נותן משהו? האם יש משהו עדיף במחיר דומה? תודה

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by ymds,

שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 ‎Lenovo IdeaPad Z3…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. תודה

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים