עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. התקציב שלי הוא 7000-8000 למארז ומה שבתוכו. מסך אשתמש ב-24 אינץ שיש לי , ציוד הקפי גם יש לי כבר אז לא צריך. Windows ו office מקוריים שיבואו עם המחשב גם חשוב. השימושים של המחשב יהיו משחקים קצת סרטים אינטרנט וזהו אין בקשות יותר מידי מיוחדות כי אני לא מבין בזה ?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Music,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כתחליף שולחני. התקציב: 3000 ש"ח זקוק לניידות בתוך הבית בלבד, כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב?: גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך?:15 ומעלה *האם חשוב מסך מבריק או מאט?:עדיפות למאט * רזולוציית המסך?:אם אפשרי בתקציב, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: אין * משקל רצוי?: לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?:לא * Bluetooth?:לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן אופטי?:לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפ…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by snir_the_king,

אני כבר שבועיים מנסה לבנות מפרט..בלי ציוד היקפי ובלי מסך..בבקשה תעזרו לי...

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, זה בהגזמה פראית כי אני לא חושב שזה מצדיק את הבקשה שלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אקסל ושימוש ביתי. חשוב שגם יתמוך בסרטי 4k כשארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא מתכוון לשחק בכלל על המחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by EXCITER,

שלום, אני מחפש את המחשב הבא במחיר הכי זול שאני יכול למצוא היום... AMD Athlon 64 3500+ (S-939) GIGABYTE K8NXP-SLI (s939) NF4 512MB Kingston CL2.5 ( 400 ) Sapphir RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E Samsung 160GB 7200/133 (8MB) DVD Recorder LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 Case Thermaltake Xaser V VM-8000A Keyboard Logitech Internet Pro Black Mouse Logitec MX510 Performance Optical תודה לעוזרים

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by asafmanor,

אני מתלבט אם לקנות מחשב חדש. המערכת הנוכחית שלי נמצאת במפרט. המחשב שאני מתכוון לקנות הוא: (אני מרכיב אותו) מעבד AMD Athlon XP 1700+ 1.47Ghz לוח אם לא ידוע של gigabyte תומך ddr (המליצו לי עליו) ספק 300w cdrom x50 כונן תקליטורים Pine ESS modem 56k כרטיס רשת מובנה על לוח האם. 128mb ddr המסך, הרמקולים, וכרטיס המסך נשארים אצלי. מארז midi tower 20gb hdd האם כדאי לי לשפר משהו? להוסיף עוד זכרון (רק אם זה הכרחי)? לקנות קירור או כל דבר אחר? (מעדיף שהשיפורים יעלו כמה שפחות כסף, בהתחשב בתקציבי הדל) מצטער על חוסר המידע בפריטים, אולי אני אשיג עוד בקרוב. והשאלה העיקרית: האם זה יעלה לי את הfps בgta3 ברמה דראסטית ממצבי הנמוך (20-)? תודה לכל העונים!

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by tomermu,

מחפש משהו קל ודק ככל האפשר. לשימוש קל אבל אני אוהב שיש לי מפרט חזק בידיים. מסך 13.3 בעל איכות גבוהה, עם SSD ומסך מגע. מצאתי כמה אבל אני לא באמת יודע מה דגם טוב ומה לא. האם אפשר לקבל המלצה לנייד שכזה? דגמים שראיתי- Dell xps 13 דגם 2015 Acer s7 וכו'. לא חייב להיות יקר אבל שיהיה עם מפרט מרשים. אשמח להמלצה על מחשב אמין.

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by ShaY-MoR,

האם משתלם לי לקנות? זה המפרט T6600 2.2Ghz 800Mhz 4098MB DDR3 1066Mhz WIDE 15.6" WXGA LED nVidia N10M-GE1 512M דיסק קשיח 500 GB Win 7 HOME כעקרון אני צריך מחשב שגם יספק לי אפשרות ללמוד מחוץ לבית אבל גם לא יחסוך ממני הנאה של משחקים עם גרפיקה (fifa. pro, COD) וגם משחקים שצורכים יותר יכולת עיבוד (football manager) ואפשרות לפתוח כמה תוכנות במקביל, עם מוסיקה וסרטים לפעמים, לצורך עבודה נוחה ונעימה, מבלי שהמחשב יתקע. התקציב שלי זה 3500, המחשב הזה יספק לי את הצרכים? יש לכם המלצה למחשב אחר במחיר הזה? איך הכרטיס מסך הזה ביחס ל4500HD המובנה של אינטל? תודה, שי

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Guild Wars 2 | NFS ||| רזולוציה של FHD ||| מיועד ל-MAX בהגדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גראפי(קונה בעתיד) + קירור מעבד(יש ברשותי Arctic Freezer 7 Pro Rev 2) 5. עד כמה חשוב …

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 שח עם חריגה עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית של תוכנות אופיס, מיילים, טאבים בכרום. המחשב מיועד למנהל חשבונות העתידי של החברה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מטייל כרגע בין לקוחות והמחשב הרגיל שלי שוקל 1.7 קילו – דל INSPIRON מלפני 6 שנים גודל 14 אינצ. רצוי שיהיה ב…

14. Started by UrielZ,

1700 שקל זה גג. איך המפרט הבא שבניתי? אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה... מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR2 1024MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2101 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA סה"…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. תקציב 4000 , בלי לחרוג מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים המשחקים שירצו עליו זה CRYSIS 2 וCOD BO בהגדרות מקסימליות לא מתוכנן OC לשום חלק וגם לא מתוכנן שום שדרוג עתידי השקט לא כלכך קריטי כי המחשב לא ירוץ24/7 הוא מכובה בלילה ככה שזה לא מפריע הוספתי למפרט הזה גם מסך 22 " אשמח לחוות דעת עליו (* אם תצליחו לכלול מסך 24" בתקציב זה יהיה טוב מאוד ) , אני יסתפק במקלדת ועכבר בסיסיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪667 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪237 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כ…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Avishay.a,

היי, אני מחפש לפטופ חזק מאוד, לא מוגבל תקציב, יש לי מספר דרישות עקרוניות שמקשות עלי למצוא את הנדרש. דרישות: עריכה: תודה ל-LOMPY על ההערה. מעבד: i7 HQ 6th Generation מעבד i7 7th Generation - הדור החדש ביותר זכרון: 16GB DDR4 - הדגש הוא על DDR4 כרטיס מסך נפרד ולא אינטגרלי עם המעבד של אינטל כונן SSD לפחות 256GB עדיפות ליותר. גודל מסך: עדיפות ל-15 אינץ', מוכן להתפשר על 17 אינץ' בלית ברירה. קניה בארה"ב. חיפשתי הרבה ברשת ולא מצאתי אף מחשב נייד שעונה לדרישות. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהמעבד הזה יצא לא מזמן לשוק. אולי אתפשר על פחות זכרון ועל SSD בהנחה שקל לשדרג את הרכיבים הללו. עד כמה זה אמור להיות פשוט והאם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי ולשדר…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by maxy250,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3 אלף שקל.אפשר לחרוג עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטונים\סרטים(YOUTUBE,TWITCH).שימוש בתוכנות כמו:PSPICE,MATLAB.וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עט לכתיבה על המסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…

18. Started by orel80,

תקציב - בין 2000-2500 אם אפשר כמובן בפחות אז עדיף אם חייב ביותר עבור הדרישות אז אפשר לחרוג עוד טיפה. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר, חשוב לי גם אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 15 לא יותר מזה . גודל מסך - אין עדיפות כל כך גדולה לגודל של המסך מעדיף שיהיה כמה שיותר איכותי אבל לא קטן מידי לא משהו כמו 10-13 אינץ. רזולוציית מסך - עדיפות לFHD אבל אם אין בתקציב אז אפשר להתפשר על פחות לא נורא העיקר שיראו בו טוב. דרישות לאמצעי קלט - לא אם נחשב אז עכבר חיצוני זהו. משקל רצוי - עדיף שלא יהיה כבד מידי משהו +/- כמו 2.6 ק"ג זה סבבה. זמן סוללה - עדיף כמובן שיהיה כמה שיותר ארוך פחות או יותר 5 שעות עבודה זה מספיק. דיסק קשיח - 2…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באבחנה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך רזולציה טבעית 1680 x 1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים:Crysis,Mafia 2, Supreme Commander * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by שורטי,

מעבד: Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box לוח אם:GYGABYTE GA-8IK1100 CHIPSET 875p (תמיכה לintel Pentium 4) זיכרונות: Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 גוף קירור למעבד: Thermaltake Typhoon CPU Cooler מארז: ATX Alien Yellow 600Watt Extra Fan Color Light Fan ספק: כלול במארז כונן קשיח: Hitachi 400GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA קירור כונן קשיח: Vantec HDC-502A Blue כרטיס מסך: Gigabyte X800 PCI-E 256MB כרטיס קול: מובנה בלוח אם נגן/צורב DVD: Lite-On SOHW-1633S Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk כונן דיסקטים: Sony Floppy Drive 1.44 Black כרטיס רשת: מובנה בלוח אם אז מה אתם אומרים????

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - 6000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למישחקים ברמה גרפית גבוהה (FORTNITE MARVEL RIVELS SPIDERMAN) ותיכנות ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר לא גדול מידי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

22. Started by Sagiv Binyamin,

שלום רב, אבקש לקבל המלצה למחשב נייד שמטרתו העיקרית היא סטרימינג של תכני 4k למסך Oled 4k / מסך 4K רגיל. מעונין לקבל את הדגמים המינימליים מבחינת המחיר. תודה מראש לכל העוזרים ! שגיב

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. מעבד אינטלP4 2.53 לוח GIGABYTE GA-8SQ800ULTRA.כולל כרטיס קול+כרטיס רשת+FIRE WIRE זיכרון MB512 DDR PC3200-400MHZ MICROM/SAMSUNG כונן קשיח 80 גיגה מקסטור או סיגייט בתקן שיתאים ללוח החדש כרטיס מסך Gigabyte GV-R9700 PRO/ATI RADEON 9700 PRO כונן TOSHIBA\DVD ASUS צורב PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מודם ג'יניוס או US ROBOTICS מארזCHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL מארז אלומיניום מדהים הכולל 3 מאווררים, 2 מקוריים של היצרן, ואחד כולל 4 לדים בצבעים שונים, 300watt אמיתי

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by NinfoSho,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים