ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
מחפש נייד לאשתי שתתעסק בעיקר בעבודה משרדית. גודל מסך 15.6, מעבר לזה אין דרישות נוספות. חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5 slim 15.6 אשמח להמלצות על מחשבים נוספים, תודה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שממש אוהב את האתר והקהילה שעזרו לי לרכוש כמה מחשבים בשנים האחרונות (בשבילי, המשפחה והחברים). ועכשיו לפואנטה: מעוניין לקנות מחשב לילד, בעיקר ללימודים קצת, לגלישה וכו', אבל גם שיוכל לשחק כמה משחקים פשוטים. התקציב כ-3000 ש"ח-+ עם מסך. מכוון לקנות בזמן הבלאק פריידי השבוע. ותודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-+ - חריגה עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים לילד וגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, הכול (עכבר, מקלדת, רמקולים ומ…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מחשב נייד כדאי לי לקנות והייתי שמח לייעוץ התקציב הוא 6000 שח פלוס מינוס, ואני משתמש בעיקר בפוטושופ, אילוס ואינדיזיין. חשוב לי גם שיהיה מסך מגע מתקפל. עדיפות ל14 אינץ' (לא חובה) וכמה שיותר קל כמובן. שמעתי הרבה המלצות על הלנובו יוגה וספציפית על הדגם Lenovo Yoga 730 15 81JS001AIV. המחשב הקודם שלי היה מסדרת thinkpad של לנובו בתקציב דומה והייתי מאוד לא מרוצה (הפך לאיטי במהירות, התקלקל 3 פעמים ב4 שנים). מה אתם חושבים על סדרת יוגה? והאם יש דגמים וחברות אחרות שהייתם ממליצים בתקציב?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפשת מחשב חדש. נמאס לי לסחוב על הגב משקולת שמשמשת כמחברת אלקטרונית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיפה בסביבות ה2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תוכנות אופיס. אני מניחה שהוא בעיקר ישמש ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חושבת? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, חשוב. אני לא רוצה להיות זו שהמחשב שלה נוהם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מכירים "יצור" כזה? תודה dp 1.4 תומך HDR ואפילו יותר hdmi 2.0b תומך HDR לפי מה שהבנתי שאפחד לא מייצר כאלה הכל HDMI2.0
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב ההקיים שלי או להרכיב אחד חדש אם זה מה שעדיף (עם אפשרות להשתמש בחלקים מהמחשב הקיים במידת הצורך). המחשב הקיים לא מצליח להריץ לצערי משחקים חדשים כבר באיכות גבוהה ללא איבוד רציני של FPS. ובנוסף הייתי רוצה לשדרג את הרזולוציה ל2K ואת הקצב ריענון ל120+ השידרוג אינו דחוף, מצד שני במידה ואין משהו יוצא דופן באופן בשנה הקרובה, אני לא רואה סיבה לחכות. האם יש טעם לחכות לבלאק פריידי לדוגמה? תודה מראש, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k ניתן לחרוג עד 12k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון witc…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה חודשים שאלתי פה שאלה דומה, הרכישה של המחשב נגררה ובסוף לא יצאה לפועל, אז שואל שוב (כי נראה שהדגמים שהומלצו אז כבר לא זמינים לרכישה) עם פרט חשוב נוסף - אפשרית רכישה מאילת בסוף השבוע הקרוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני הניידים מ-ksp: (אם יש הצעות מ-tms אילת ויותר זול אמח לשמוע..) Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ052R Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ051 מתלבט אם לרכוש בבלאק פריידי או בסוף השנה אולי יהיו עוד מבצעים אני קונה מאילת. תקציב עד 8700 ש"ח לעדיפות לאזור ה-7200 ש"ח הצורך העיקרי שלי הוא מחשב נייד לטווח ארוך - בעיקר, למשחקים, תוכנות עריכה למתחיל ולימודים. ההבדל בין הדגמים הוא הזיכרון ssd/hdd ומעבד אז השאלה שלי מה ההבדל בין המעבדים וכמה משמעותי ההבדל? Intel 9750H/Intel 9880H ומה ההבדל בין כרטיס מסך רגיל ובין max Q הבנתי כרטיס מוחלש יותר אבל בכמה..? ואם יש המלצות על הדגמים האלו או בכלל דגם אחר..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היי! אז לכבוד הבלאק פריידי, אשמח לרכוש לעצמי מחשב נייד חדש. תקציב: עד סביבות ה5K (מחיר אילת). ישמש בעיקר ללימודים (אינטרנט ואופיס), קצת תכני FHD וכנראה בעתיד גם קצת תכנות (בתור תחביב). איכות מסך טובה - חדות, צבעים ובהירות. גודל: 14-15.6 אינצ' עם עדיפות לגדול יותר אבל לא קטנוני על זה. *מסך מגע - נוטה לכיוון הזה או לחילופין אשמח לאופציות עם משטח שליטה מתקדם וברמה גבוהה. חיבורים: DP/HDMI, 3.5mm ו- USB..לא משהו מיוחד. מקלדת נוחה עם יתרון קל למוארת. *עדיפות שמערכת הפעלה תהיה כלולה במחיר אלא אם ההבדל יהיה מאוד משמעותי ונחוץ. כרגע חושב על Yoga C740/940. אשמח להמלצות שעונות על הצרכים בסה"כ בצורה הטובה ביותר…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מחשב חדש לצרכי עריכה גרפית, תקציב עד 10k (ללא מסך), תוכנות בשימוש: Adobe Premiere Adobe Photoshop Adobe After Effects תודה שי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 3000, חריגה ממש במקרה הצורך ל3200 2. מה שימושי המחשב? משחקים (cities skylines הכי דורש מהרשימה) ולתחילת לימודי הנדסת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מחשב נייד, אז לא צריך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו? זה לא בראש העדיפויות, אבל בגלל שאני אסחב אותו הרבה אני אשמח שלא יהיה גדול מידי וכבד מידי. 7. האם יש צוקך לכלול מערכת הפעלה? כן 8. האם ישנה העדפה לרגוש את המחשב בחנות ספציפית? אין, גם אין בעיה לקנות מחול, כל עוד יש א…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הייי😄 מחפשת מחשב נייד 😀 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר עוד 100-200 שקל אבל לא יותר מכך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לעבודה משרדית (אופיס למיניהם) + משחקים קטנים (מקסימום סימס) סרטיפ סדרות ומוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חושבת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא נראה לי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר😁 לא טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה חברים אני סטודנט ומתלבט בין שני דגמי לפטופ הראשון מחשב נייד HP Pavilion 15-cs2007nj 6RM92EA לינק: https://1pc.co.il/product-61337-HP_Pavilion_15_cs2007nj_6RM92EA.aspx השני: Asus Laptop 15 X509FA-EJ084T לינק: https://www.pc365.co.il/product-20306-Asus_Laptop_15_X509FA_EJ084T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap בעיקרון שניהם עם אותם נתונים ובערך אותו מחיר הASUS עולה 2839 אחרי שדרוג אחריות לשלוש שנים, איסוף והחזרה מבית לקוח אך עם 256GB הHP עולה 2735 ומגיע עם 512GB ושלוש שנים אחריות איסוף והחזרה מבית לקוח שניהם עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 מה עדיף לי? מחפש מוצ…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, תקציב 2500 ש"ח +-, FULL HD, מסך מינימום 15 אינץ', שימושים: סרטים וגלישה בגדול (לא גיימר), אני יודע שאני רוצה HDD של SSD זה בטוח (עד כמה 1TB SSD ייקר את המחיר?), כל השאר אני לא סגור, אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג ב 500 אם הדבר יגרום לשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כתיבה קריאה וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקלדת מוארת, מעדיף באזור ה15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מתלבט בין 3 מחשבי Dell Vostro. סה"כ עבור גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס לא מצליח להבין את הפער בין המחשב הזול משמעותית ל-2 היותר יקרים, מה הקאצ'? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=20897,20898,21141 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח - ומעדיפה לחסוך אם יש אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיפה שקט אם יש לזה משמעות במחשב ניידו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סביב 2 ק"ג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תכנה וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל יותר טוב, גודל מסך עד "15.6 7. האם האם יש צור…
-
- 0 תגובות
- 247 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח להמלצה למחשב נייח למשרד רואי חשבון עד תקציב של 4,000 ש"ח, להלן הדרישות: יכולת עבודה במהירות עם מספר תוכנות במקביל. עדיפות למארז קטן ככל שניתן. הייתי ב2 מקמות וקצת התבלבלתי לגבי איזה נתוני מחשב אני צריך לאור הדרישות. האם חשוב מספר הליבות, SSD, RAM? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באג פרסמו מעט מחשבים נייחים ולרוב הם די מעפנים אבל אחד נראה נחמד: https://www.bug.co.il/brand/hp/color/black/omen/obelisk/875/1005nj/i7 הכי מפתה בו זה לו כרטיס 2080. אבל לא מצאתי מידע על המחשב עצמו והרכיבים פרט לזה שהזיכרון הוא של hyper x סדרת fury כנראה. נראה נחמד או שההנחה זניחה? עד אז חשבתי על מחשב מבוסס מערכת amd, 3600, 450/570 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתמש במקלדת לגלישה וכתיבה בלבד. המקלדת שלי גמרה את הסוס. אשמח לקבל המלצות.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מחשב של FUJITSU עם מעבד I3 דור 4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע התקציב הוא עד 3500 עם אפשרות קלה לחריגה בכמה מאות שקלים ( אם זה ממש ממש ממש קריטי ). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כמו פוטושופ או תוכנות לעריכת סרטונים ליוטיוב, וגם ללימודים בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא בטוח לגבי זיכרון ראם ( 8 או 16 ) וגם לגבי המעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יעש…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש המלצה למחשב נייד 14 אינץ' בתקציב סביב ה-1500 שקלים שימושים רק לגלישה באינטרנט ראיתי הרבה דגמים בזאפ של ASUS בתקציב הנ"ל אך לא יודע מה עדיף מביניהם .. או שיש משהו אחר שעדיף? מעדיף מעבד I3 לא צריך מערכת הפעלה (אתקין לבד) אודה לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, אין לי כוונות להריץ עליו משחקים אלא רק תוכנות לעריכה מוזיקלית. אני מתלבט האם לרכוש Ryzen 5 3600 ולהרכיב יחד איתו את הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Nvidia GeForce 210 או לרכוש מעבד עם מעבד גרפי מובנה, Ryzen 5 3400G ולהשתמש בו ככרטיס מסך. אני מניח שהמעבד הגרפי המובה ב-Ryzen 5 3400G עולה בכמה רמות על היכולות של הכרטיס מסך הנוכחי שלי Nvidia GeForce 210. איזו קונפיגורציה תניב תוצאות טובות יותר?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-