עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tot5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואולי תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש בצורה חלקה גם לצורכי בית וגם לצורכי לימודי הנדסה (אין צורך בשימוש בתוכנות עריכה גראפית כבדות). מטרות עיקריות: אינטרנט, אופיס, סרטים עם חיבור לטלויזיה ב-HD, עבודה ברשת אלחוטית עם עוד מספר מחשבים ביתיים, משחקים קלים, גודל מסך עד 15 אינץ' , לא כבד מדי -סחיבה יחסית קלה, זמן סוללה יחסית ארוך - עדיפות ללפחות 6 בשקט, בלוטות', כונן קשיח לפחות 300GB, צורב DVD, זיכרון לפחות 4GB, מצלמה ומיקרופון מובנים, מקלדת מוארת. חשוב שהמחשב לא יתחמם במהירות ויהפוך לתנור אחרי כמה שעות עבודה. אשמח להמלצות, תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. הצרכים שלי הם כללים [מתכנת, משחק פה ושם, גולש, והרבה עבודה ברקע.. המון חלונות פתוחים בו זמנית, יש לי מערכת קולנוע ביתית איכותית שמחוברת.] שהמחשב יכלול: ציוד היקפי, מסך, והחלקים עצמם. לאחר שאתם מרכיבים אם אפשר בבקשה את האתר שממנו בניתם. תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייח לאחי הקטן, אודה לעזרתכם בבחירת מפרט מתאים שיענה על צרכיו. תודה רבה :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל - CSGO, maple story, overwatch, lol 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב …

5. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי הצעה למחשב הזה ב- 9300 ש"ח (עם 1GB תוספת זיכרון). http://www.notebookclub.co.il/prod-D820-1.htm אני זקוק לו לשימוש באוטוקד ולהורדות באימיול. האם לדעתכם הוא מספיק טוב לזה ? תודה רבה וערב טוב.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  6. אני לא כ"כ יודע מה המצב היום. האם לאינטל עדיין יתרון בתחום? חוץ מזה אין צורך בכרטיס מסך רציני. ורצוי שיהיה FIREWIRE על הלוח, אבל לא קריטי. אפשר להוסיף אח"כ.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by X-ShaY,

אני צריך בקשה חוות דעת למחשב נייד הזה לצורך שימוש של סטודנט למשך כמה שנים וכרגע בזמן הזה לשימוש קבוע ביתי וגם קצת משחקים DELL Inspiron N5110 מעבד: Intel Core i5-2430M 2.4Ghz. זיכרון: 6GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח:750GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי: nVidia GeForce GT525M 1GB כרטיס קול:SRS Premium Sound 2.1 . כונן אופטי: צורב פנימי 16X DVD+/-RW. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + BlueTooth 3.0. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0 MP widescreen HD webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים. חיבורים חיבור HDMI 2 חיבורי USB 3.0. 1 חיבור USB 2.0 1 חיבור USB 2.0 משותף עם חיבור eSata קורא כרטיסים 8 ב-1. (SD, SDHC, SDXC, MS, MS-Pro,…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  8. אני שואל בשביל אחותי. לא יודע אם הדבר אפשרי במסגרת התקציב הדל, אבל הבטחתי לבדוק לה. מטרות המחשב - משרדיות + משחק סימס בלבד גודל המסך - לא משנה רזולוציית המסך - לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משנה משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא משנה כונן אופטי - לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיריץ את המשחק סימס, אפשר להתפשר עד לסימס 3 ולא האחרון אם זה עוזר.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד 1.8-2.0 לוח אם כרטיס מסך מארז (מותאם לחלקים) כונן קשיח 40-60 זיכרון פנימי (256) ?=האם creative sound blaster 128 pci יתאים למעכת שתרכיבו לי? אני צריך חלקים שלא ישרפו לי, או משהו דומה, ויחזיקו מעמד לפחות 5 שנים... המחשב הוא למטרות עבודה בעיקר... אבל אני חושב אני ארצה מידי פעם, gta3, nscar 2003... את שאר החלקים יש לי, הם די חדשים, ומתאימים למערכת שתרכיבו לי... ושאלה נוספת, amdאטלון טוב יותר מp4? אם כן, אם אני קונה מעבד amd אטלון, האם אני חייב שכל שאר המחשב יהיה amd? ז"א מארז (כולל ספק), לוח אם, וזיכרון פנימי... תודה מראש, אלון....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בהגדרות לוח בקרה של "מה לעשות כאשר המכסה נסגר" בחרתי "אל תעשה דבר". מה עושים?

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by cfirc,

שלום , מה אתם אומרים על המפרט הבא : דגם מחשב: i0000 מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9517 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מס…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  13. השימוש יהיה סרטים אינטרנט והמשחק STARCRAFT 2 לא כל כך מעניין אותי שזה יפעיל בשיא היופי אלא שיפעיל בסבבה.

14. Started by JustNo,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש בתקציב של עד 8K , כמובן שעדיף פחות כמה שאפשר. אני עובר משימוש בלפטופ כמחשב עיקרי למחשב נייח לאחר התלבטויות מכיוון שהגעתי למסקנה שהחלק הכי חשוב לי הוא אופציות השדרוג שהרבה יותר מגוונות בנייח. המחשב ישמש לתכנות כבד כולל וירטואליזציה וכו' , לכן המעבד שנבחר יהיה i7 6700K (הK לאו דווקא בגלל ה OC אלא בגלל תדר הבסיס הגבוה יותר). כמו כן אני יודע שאצטרך 16GB זכרון (DDR4 כמובן) , SSD בגודל של עד 250GB וכונן קשיח בגודל של לפחות 2TB (אם נשאר תקציב אז 7200rpm,אם לא זה פחות חשוב) . - אין לי מושג לגביי קירורים למינהם - לא למעבד בפרט ולא למחשב בכלל,לכן אני אשמח אם תסבירו את הבחירה שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מה דעתכם על המפרט הזה? צריך לשנות משהו? המחשב זה לרוב עבודה שוטפת אינטרנט וכאלה 40 אחוז ועוד 40 אחוז סרטים וסדרות ועוד 20 אחוז משחקים של כדורסל ספורט מכוניות ואולי איזה משחק בגוף שלישי מידי פעם או איזה אסטרטגיה אבל לא חרשן... מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1024 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD48…

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  16. שלום, אחי כרגע בצבא אך למרות שהוא נמצא שם יש לו זמן לשחק משחקים לכן הוא היה רוצה לקנות נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה+ היחיד שמצאתי הוא הACER הנ"ל בKSP שעונה לשימושים ולתקציב : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7616 אני לא רוצה פחות מ9600GT וגם זה היחיד שבאמת נכנס במחשבים התקציביים יחסית... אז, האם מישהו יכול להעיר את עיני או שבאמת הדיל הזה משתלם וכדאי ?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  17. היי, ובכן, שנה הבאה אני מתחילה ללמוד (מה שנה הבאה, עוד חודש וחצי..ברר), ואני זקוקה למחשב נייד.. אין שמץ (אבל ממש) של מושג מה מי וכמה. אני אפילו לא מכירה שמות של חברות, מה ראוי וממה להתרחק כמו מאש. מהות המחשב היא בעיקר בשימוש תוכנות אופיס למיניהן, קצת מוסיקה ואינטרנט, לא יותר. (כלכלה וסינית, אם מישהו חושב שאני מחסירה מטרה - מוזמן להגיד לי..). התקציב הוא בסביבות ה 6000-7000 (שאפילו אין לי מושג אם זה סביר או ממש ממש בדיחה..?). אם תוכלו להכווין, ולו במעט, כדי שאני לא אגיע לחנות ואקנה את המחשב עם הצבע הכי יפה.. המון תודה מראש, יעל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! פייסבוק, וורד וכדומה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב - 2000 עם חריגה של 300. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב לאחותי (אחרי צבא) פייסבוק ושטויות כמובן אין משחקים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768 המסך הוא CQ1859s * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לאף אחד. * לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  19. קיבלתי מפרט חדש ואשמח לשמוע דעות והצעות לשיפורים.. מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1261 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪59 לוח אם: Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪419 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪217 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: PNY nVIDIA QUADRO FX600 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪883 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מ…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by shlomi6280,

שלום: אני חדש פה. ניסיתי להריץ חיפוש באינטרנט ובאתר על מנת לקבל מידע על המחשב הנ''ל אך ללא הואיל. אני מחפש מחשב נייד לקנות. התקציב מוגבל עקב וההורים קונים לי ולא אני התקציב הוא על 5500 ש''ח ואפשר לדעתי להתגמש בעוד 200-250 ש''ח. אני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול ICQ וקצת למשחקים (אני חולה מכוניות ולכן המשחקים היחידים שאני משחק זה בעיקר סאן אנדרס המשחק האהוב עלי ופה ושם קארבון וכאלה.. משחקים כבדים לא ייכנסו בדרך כלל). חשבתי בהתחלה לקנות מחשב טוב ב 4500 ש''ח אבל אני נהייתי ממש מכור למחשב ככה שהחלטתי להתנייד עם המחשב שישרת אותי. לאחר חיפושים הגעתי לאתר ושם מצאתי את המחשב הבא: מחשב מסוג HP מדגם DV1030EJ ולהפתעתי גיליתי את המפרט הבא שהוא מרשים ועם מחיר ממש נוח שנכנס בת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Yotam.B,

היי, אני בהתלבטות לגבי קניית מחשב חדש. ראיתי את המקבוקים החדשים והם מדהימים והייתי כבר קרוב לקנייה והגעתי למסקנה שלא אזדקק לזה אז החלטתי ללכת על מחשב PC באותו טווח המחירים - 5000 ש"ח. כשהתחלתי לחפש מחשב חדש די הייתי נעול על DELL כי איתם יש לי הרבה ניסיון והם אף פעם אף פעם לא איכזבו אותי ! אבל לפתע גיליתי גם את מחשבי ASUS ורציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת על המחשבים שלהם. ראיתי את הדגם המדהים הזה: http://ksp.co.il/?uin=19823 אני חושב שנותן תמורה די יפה למחיר שלו. אני מתכוון כנראה לקנות אותו באילת שם המחיר הוא: 5076 ש"ח. יתרון גדול ששמתי לב הוא שהוא מגיע עם 8 ג'יגה בסלוט אחד - זה אומר שבעתיד אם אזדקק אוכל להרחיב לו זיכרון על הסלוט השני גם. נכון? אבל שוב - אין לי בכלל נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by xtx,

שבת שלום אני מחפש מחשב בשביל אחי,המחשב בשביל משחקים בעיקר ללא צורך בציוד עקפי(רק מחשב ומסך) התקציב לא גדול זה מה שהצלחתי לבנות: הסר כמות. מוצרים סה"כ Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 415 ש"ח Gigabyte GA-M61P-S3 nForce 430 AM2 486 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 250 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 315 ש"ח Leadtek GeForce 8600GT 256MB DDR3 PCIe 655 ש"ח LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk 159 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU 349 ש"ח Benq LCD 19 FP93GX 2MS 1,196 ש"ח סה"כ 3,825 ש"ח אשמח לקבל דעות …

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה עם blender (מידול גראפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך של דל עם חיבור HDMI רגיל רזולוציה 1920x1080 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל כמובן שיהיה רועש במידה הגיונית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני צריך מפרט עד 4000 ש"ח חובה TMS , ומי שחי במחשבה ש skypc יותר זולים חי באשליה אבל על זה כבר אפשר לפתוח פוסט נוסף , המחשב אמרו לשמש למשחקים בינוניים - גבוהים חריגה תנסו כמה שפחות , תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by GENERAL,

מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1210 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8-3RD EYE(925), S-775 1030 1 1030 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 900 2 1800 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 570 1 570 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total ASUS x16 (box) 180 1 180 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 450 1 450 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Arctic Silver 5 30 1 30 מארזים? Price Units Total Antec ATX MIDI Super Lanboy 590 1 590 מקלדות? Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 1…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.