עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הבנצ'ים נותנים יתרון קטן ל-6800GT ברוב המשחקים...ובנוסף יש לו PS3 שיהיה יתרון בעתיד...הוא אוברקלוקר מצוין שמגיע בקלות לביצועים של האולטרה,המחיר שלו כבר זהה לחלוטין(לפחות ב-KSP)...בקיצור-למה אתם מתעקשים לתת לאנשים X800XL??

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  2. האם לתיקון המחשב בבית מיידי על ידי טכנאי ? או רק איסוף מהבית למעבדה והחזרה על ידי שליח ? יש הבדל בין החנויות /החברות ?

• 9 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. הבעיה העיקרית כשאתה קונה מחשב בהרכבה מחנות זה שהם לא תמיד מפרטים פירוט מלא את הדגם ששמים לך. או לא את הפירמה. או שחלק מהרכיבים הם מכניסים בלי פירוט דגם בכלל ואז יש לך כמה רכיבים טובים ופתאום אתה מגלה שיש לך מארז עם ספק כח מובנה מרוסייה ועכשיו אתה תקוע עם הספק הזה(כמו שקרה לי בTMS). אז איך מוודעים שאתה באמת מקבל את מה שאתה משלם עליו ואין כל מיני טריקים להכניס לך רכיבים זולים יותר בחלק מהרכיבים? מה בדבר לקבל קופסא של כל רכיב או להרכיב את המחשב בעצמך?

4. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=421&keySearch= יש שם כרטיס מסך X3100, כלומר ערכת שבבים GM965 שתומכת ב 4GB, אז למה כתוב שהמחשב תומך רק ב 2GB?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. ברב המפרטים שראיתי משתמשים הציעו מעבד בסגנון AMD Athlon64 3000+ עכשיו השאלה שלי זה למה דווקא מעבד 64 ביט, הרי שמעתי שביינתים כמעט שום דבר לא מנצל את האופציות שהוא נותן כ64 ביט. ויוצא שהוא לא מנוצל כמו שצריך. אז למה לבזבז עליו כסף ?

6. Started by eladgold,

ברשותי מחשב נייד של gigabyte כשאני מחבר אותו לטלוויזיה הוא לו סוחב לא מצליח להעביר תכנים ב hd האם זה קשור למעבד ליציאה או מה? אני רוכש נייד חדש על מנת לצפות בסרטים בטלוויזיה חיצונית על מה אני צריך לשים דגש בנייד תודה אלעד

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. אני כבר די הרבה זמן מנסה להשיג מחשב נייד עם כונן שקורא גם כותרי בלו ריי במחיר שלא נמצא בשמיים . משום מה באופן קונסיסנטי היבואנים בארץ פשוט מתעלמים מהאופציה הזאת למרות שבחול היא קיימת ושבלו ריי זו טכנולוגיה שהיא כבר לא ממש חדשה . היום בבוקר למשל ראיתי את המחשב הבא בפרסום : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH207C5E8&cfm=02851C725121 לכאורה מתאים לתקציב שלי ולדרישות , אלה מה , מכון ניחשתם ... הכונן הוא רק DVD . בחיפוש באתר של DELL ישראל נותן האחריות רשום בפירוש בדף של המחשב הזה שיש אופציה לכונן שקורא בלו ריי ( וגם אופציה לכונן שצורב בלו ריי ) : http://www.dell.com/il/p/inspiron-15r-se-7520/pd?~ck=anav הבעיה שלמרות שזה רשום בעברית שחור על גבי מסך ולמרות שאני מוכ…

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים no…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. למה המחשבים של VAIO כל כך יקרים אני לא מבין את זה ולמה רשום גם SONY? של מי המחשבים האלה בכלל?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  10. אני מרגיש שהשאלה קצת מטומטמת אבל בכל זאת, אנחנו כאן בשביל ללמוד דברים חדשים... שוטטתי קצת באתר של דל וראיתי שלפעמים לניידים יש 65W AC Adapter ולפעמים יש 90W AC Adapter ואני תוהה לעצמי האם ה 90 פשוט מטעין יותר מהר? או שזה לא קשור להטענה של הבטרייה אלא לצריכת חשמל של המחשב? (מה שלא נשמע כל כך סביר) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by emesh,

: למה אתם מפרסמים רק מפרטים של AMD? יש לזה סיבה טכנית מהותית? אני משער שכן, אבל הייתי רוצה לקבל תשובה ממש מקצועית. אני מחפש מפרטים לשני סוגים של מחשבים: זול לשמוש כמכונת כתיבה , איכותי לעריכת תמונותץ עד וידאו דיגיטלי בייתי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. למה כולם פה ממליצים על מעבדי AMD ולא על e4500 של אינטל?(בתקציבים של 2000 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. האם במסכים גדולים (14\15) לא עדיף כבר 1440x900 או 1680x1050?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by big_vulva,

היי שכחתי לשאול בהודעה הקודמת לגבי החנות KSP (יש לה סניפים רבים לא נכנס לפרטים) שמתי לב שלא כל כך אוהבים אותה בפורום , אפשר לדעת למה יש דיעה כזאת עליה ? האים היו מקרים ספציפיים הקשורים אליה בהם נתקלו הכותבים - או שזה סתם דעה קדומה ? אני שואל כי ברצוני לרכוש מחשב - ולפי בדיקות שונות - המחירים שם בסדר גמור , אז מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by איקי,

היום הלכתי למעבדה שמתקנת מחשבים נישאים של LG ובקשתי שיתקנו לי את הסליידר זה כפתור הדלקה שניתק ממקומו,הם ביקשו ממני 1050 ש''ח על לוח חדש שאלתי למה לא ניתן להלחים סליידר חדש הם טענו שלא. אני אלקטרונאי במקצועי ביקשתי שימכרו לי את הסליידר ואני אלחים אותו יש לי בלאור מלחם רוח ויש לי משחה ואני אחראי לתיקון הם סירבו,שאלתי שם מישהוא למה זה צריך להיות ככה בטעם רע,הוא אמר לי שאין להם מעבדה ברמת שבב, הם מחליפים את כל הלוח,לי זה נראה לא מקצועי,עכשיו מצאתי מישיהו שיתן לי סליידר מהגנק שיש לו במעבדה,כמה חבל שעובדים כך על האנשים,אני שוקל לפתוח מעבדה שתתין מענה ברמת שבב זה יתר זול ויותר מקצועי לדעתי. ישראל

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. Started by Murmur,

שלום, אני מנסה להרכיב מפרט וחושב אולי כדאי בראש שקט לקנות מחשב מותג עם אחריות כוללת לשלוש שנים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=866902 זה מפרט מתאים מבחינת הדרישות באופן כללי. יש סיבה למה לא?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מחודש אפריל, לא עידכנו את "המפרטים המומלצים". תורידו את החלק הזה מהאתר אם הוא לא פעיל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. העדכון האחרון היה באוקטובר, בתור אחד שמעוניין לקנות מחשב בקרוב הייתי שמח למפרטים מעודכים ומקצועיים ע"י מערכת האתר במקום לבקש מפרט ממשתמשים חובבנים בפורום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הרי , יש רשיון , אז מה זה שווה הרשיון ללא דיסק התקנה? מה אם אתם צריכים לפרמט? מה עושים במקרה כזה? אפשר לקבל דיסק התקנה ממיקרוסופט(בחינם הכוונה) ? או להוריד מאיפה שהוא? מה אפשר לעשות? מה אתם עשיתם?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  20. היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by KungFuPanda,

חברים אשמח לעזרתכם אני מעוניין לרכוש מסך חלופי ל- Lenovo T500 עם Product ID 2081CTO. הייתי שמח לרכוש את המסך הטוב ביותר הרלוונטי וכן אם יש בחירה אז מט (matte). לכאורה משימה פשוטה. אך לא כך הדבר (לפחות לא עבורי). באתר של לנובו (קישור) ניראה שהדגם המתאים הוא 15.4 inch WSXGA+ (1680x1050) LCD service parts - ThinkPad T500, W500 ואם הולכים שם לסעיף 9 שמייצג את המסך, ניראה שהדגם של הרכיב הוא 42T0423 אך, במקומות רבים רשום שמחשבים עם LED צריכים מסך LED ולא מסך מסוג אחר. כמו כן, בחלק מהמקומות רשום שהרזולוציה המקסימאלית של המחשב היא 1920x1080. למשל אם אני מחפש ב- AliExpress אני מקבל סוג אחד של מסכים כשאני מחפש T500 Screens (קישור)…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. Started by uncommon,

הלכתי עם המפרטים הכבדים של הגרפיקה והתלת ומצאתי את עצמי נסחף למחרים שמסרבים לרדת מה-¤7,500 ואז התעוררתי מהחלום מזיע: נזכרתי איך בשתי הקניות הקודמות, 8 חודשים מיום הקניה המערכת שקניתי ירדה בחצי מחיר ולאחר שנה וחצי ירדה לחמישית. אכן בדיקה מהירה הראתה שה-6600 לא ממש מצדיק עוד 80% בהשוואה ל-6300 [שלא לדבר על העדר תוכנות שמנצלות את הטכנולוגיה החדשה] ועדין המפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/108/ נראה היה קצת יקר. חיפוש של מערכת 6300 העלה את המפרט זול בכ-55%. CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : INTEL945G-DVI + 6USB2.0+SATA2+PCI EXPRESS Ready VISTA CPU : INTEL Core 2 Duo E6300 1.86GHZ 2MB 1066MHZFSB LGA775 64BITS MEMORY : Dual…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by ktulu,

בעניין האנטי וירוס

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.