ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כמספר שבועות (משו כמו 3). אחרי הימים הראשונים שמתי לב כי גם אצלי הייתה בעיה בכרטיס רשת (כה, ידעתי שאני אגיע לזה גם). כמובן שניסיתי להתקין דרייברים/ להסיר דרייברים וכו' אך ללא הצלחה. בסופו של דבר שלשום התקשרתי ליעל מערכות למימוש אחריות ושטכנאי יבוא לתקן לי את המחשב. יאמר לזכותם שכבר באותו היום יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי ליום למחורת (זאת יעילות ושירות לשמו). יום למחרת הגיע הטכנאי עם כ.רשת חלופי- דגם 6230N או משו כזה, שד"א האם ההחלפה היא משו תקין? זה לא יורד ברמה הכ.רשת הזה? אחרי ההחלפה מסתבר שגם זה לא פתר את זה, הטכנאי ניסה להתחבר לרשת שהוא פתח בפלאפון כאשר אינה מאובטחת והצליח אך כאשר ניסה להתחבר לראוטר אצלי בעבודה הדבר לא הצליח בעליל- לא התח…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לנכון שראוי גם פוסט כזה לפחות מצידי אחר אין ספור שאלות(זה לא אומר שלא יבואו עוד ) ועזרה בבניית מפרט שעד עכשיו הוא פשוט כל מה שרציתי ומעבר(טוב נו המאוור מרעיש יותר ממה שחשבתי....אבל שטויות) תודה
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
טוב אז ככה בסה"כ הסתדרתי עם המשטח שלי אבל עדיין היה חסר לי משהוא אז החלטתי לחשוב על רעיון עד שחברת ASUS עזרה לי למצוא רעיון חברה שלי קנתה מחשב של החברה ואיתו קיבלה כמה מדבקות (כמו טפט) שעליהן יש מספרים שאפשר להדביק על משטח העכבר ואפשר להתמש בו כמחשבון עכשיו בעקרות זו סתם מדבקה שיש עליה מספרים..! אבל מה כן המרקם שלה נעים וחלקלק פשוט משטח טוב...לקחתי לה מדבקה אחת חתכתי אותה למידות המשטח שלי הדבקתי והפלא ופלא ממש נוח וכיף לעבוד...! אז נכון לא לכולם יש חברים שקנו ASUS אבל אפשר ללכת לחנויות ולראות טפטים (עדיך לראות מהסוגים היוקרתיים ושהיות בצבע מט) לראות אחד שיש לו מרקם נוח לקנות חתיכה ולהדביק זה יכול להיות לכם ממש נוח..! בהצלחה רן..!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD 64 3400 RADEON X800 XT PE 2048mb 400MHZ עדיין לא החלטתי איזה לוח..(אם יש לכם לוח ממש טוב גם לאוברקלוק תציעו בבק'...) אתם חושבים שהמחשב יוכל להריץ יפה משחקים לשנתיים שלוש?? או שעדיף לחכות לAMD 3500 אבל רק עם 1024MB??
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי חבר קצת חולה בראש... הוא שונא שדרוגים- שנוא להתעסק עם זה- כל פעם שהוא קונה מחשב זה מ-א' עד ת' וסוחב איתו עד שהנ"ל כבר לא מתפקד מי יודע מה ואז קונה חדש- עד כמה זה חכם לא רלוונטי כרגע- בכל אופן הגיע זמנו לשדרג ולקח לי קצת זמן קודם כל לשכנע אותו שפנטיום זה כבר לא מוןב מאליו והוא השתכנע ללכת על AMD - ביקש ממני לבנות לו מפרט מטורף עם הכל הכי טוב (מכירים את אלה? -אני רוצה הכל הכי חזק) , אז שוטטתי ובפנדה בניתי לו מפרט (לא הכי טוב אמנם- עם הכי טוב אפשר להגיע ל40000 שח) בכל אופן השאלה הנשאלת לא עד כמה המפרט כדאי או לא - כי הוא מאוד בזבזני אלא השאלה לכמה זמן המחשב הזה יחזיק (והכוונה לא יסחוב אלא יהיה מחשב מעולה): AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח (לא הכי טוב בשוק אבל בה…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: q9450 לוח אם: GA-X38-DS4 או ASUS P5KR. תלוי במחיר זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12. כ.מסך: 9800GTX . לא סגור איזה חברה עדיין קירור למעבד: arctic cooling freezer 7 pro קשיח: 320AAKS החדיש(אם זמין) של WD. צורב:דגם הכי פשוט שיש,לא עובר 150 שקל. מארז:NZXT TEMPEST, ספק כוח: Corsair VX 450W. בלי ציוד היקפי
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. שימושים לגרפיקה (עריכת וידאו ופוטושופ) ולמשחקים. התכנון לכרטיס מסך הוא Nvidia GTX 970. האם כדאי לבסס מפרט על מעבד skylake, או שללכת על דורות ישנים יותר? התקציב יהיה בסביבות 5-6k לא כולל ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דילמה... האם להשקיע במחשב שכביכול יהיה קצת אוברקיל בשבילי... נניח 3900X וגם 32GB RAM.. ואז זה יחזיק לי אמנם הרבה יותר זמן בעתיד.. או.. שפשוט ללכת על משהו שאמור לספק אותי ואז בכל כמה שנים פשוט לשדרג... ולקבל דור חדש יותר... שאולי יהיה חזק יותר ממה שיש לי.. הכוונה היא האם להשקיע עכשיו מאוד על המחשב או שפשוט לחסוך ועם הזמן פשוט לשדרג ולקבל דורות חדשים בכל פעם.. דור ישן שהוא עדיין חזק, זה יהיה שווה משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נא לדרג פעמיים : פעם ראשונה לפי ביצועים, פעם שנייה לפי חיסכון בחשמל. 1. atom d525+ ion2 2. e-350 + amd6210m 3. u3600 + intel 4500 4. su4100 + intel 4500 ולבסוף אם אפשר גם המלצה על איזה מחשב ללכת, כשהעדיפות היא לזמן סוללה רב, מחיר נמוך בסביבות ה-2000, יכולת ניגון HD ללא בעיות, ביצועים כלליים טובים. אה, ומסך בין 11.6 ל-13.3. תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לאלה המבינים בוידאו- אני עורך וידאו במקצועי,ועובד עם מחשבים וכרטיסי עריכה יקרים מאוד (CANOPUS למי שמכיר) יש לי 3 מערכות עריכה ממוחשבות, אני רוצה לבנות רביעית חזקה. אינני משחק משחקים בכלל , כך שהכל לצרכי עבודה של עריכת וידאו , אז התיחסו בהתאם: אני רוצה לקנות מחשב חדש,ויש לי התלבטות: 1. מעבד- האם לקנות מעבד פנטיום 3.2 64 ביט, או 2.8 DUAL CORE? האם ההבדלים יהיו מורגשים? אם כן עד כמה? (אחוזים) 2. לוח אם - אני נעול רק על ASUS למיניהם בלבד- במידה ואני ייקח DUAL CORE, הבנתי שלוח תומך הוא רק עם ציפסט 955/945. האם לקחת את דגם P5WD2 PREMIUM, או P5LD2 DELUX? מה הבדלים מבחינת עבודה? 3. כרטיס מסך- כמובן PCI E - לוידאו חשוב שבב רק של ATI. חשבתי לכיוון של ה X800 GTO או סדרת ה 1300/1600…
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנא מכם יש לי תקציב של 12000 שקל הרכיבו לי מחשב שכולל בתוכו: RADEON 9700 של HERCULES ו פנטיום4 3.06
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם intel z97 כונן קשיח ssd 64 GB כונן קשיח wd black 1000gp זיכרונות GB transcend 8 כרטיס מסך radeon r9 285x מעבד intel core i5 760 ספק 650w huntkey למבינים בלבד.. איך המפרט מחשב הזה בשביל משחקים כבדים? (GTA V League of legends Far cry 4 BF4 COD etc)במשך הרבה שעות כל יום תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי להקלטה ולעריכת סאונד. כרטיס ייעודי לעניין נקנה בנפרד, אבל בשאר המפרט אני מבולבל.. בכל מקרה, זה כמובן לא יהיה השימוש היחיד במחשב, לכן: 1. אני מרבה להשתמש בהרבה תוכנות במקביל 2. ארצה לראות סרטי HD ויכולת לשחק מעט במשחקים , יחד עם זאת אני לא מצפה בתקציב הנוכחי לאיכות הכי גבוהה בעניין הזה. אני לא בטוח מה עוד חשוב לציין, אז אם צריך עוד מידע כולם מוזמנים לשאול. תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לפני שאתם קוראים את הדרישות בבקשה תעיינו במפרט שיש לי כרגע ברצוני לשדרג את הזיכרונות והכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם לא יהיה צוואר בקבוק לאחר השדרוג וכן האם הוא משתלם במקום קניית מחשב חדש? זיכרונות: ddr400 2*1GB cl3 ב320 שח כרטיס מסך: 9600gt---8800gt---8800gts---7600gt---8600gt מה לבחור מביניהם? השדרוג די דחוף לי מפני שאני משחק על רזולוציות נמוכות בכדי להתאים את עצמי למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם אתם ממליצים על שדרוג או שינוי רכיב נוסף תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל אני חייב להגיד שאני באתר כבר למעלה מ 5 שנים וזה פשוט מדהים לראות את ההתקדמות! מאתר קטן וחובבן שאולי חלק מהוותיקים כאן זוכרים לאתר מקצועי ומס' 1 בארץ ללא ספק! ולעניין עצמו: ברשותי שני מחשבים. אחד מהם אני משתמש כבר 5 שנים באופן אינטנסיבי (להלן 'מחשב 1'), מחשב שבזמוני עלה לי 12K, אחרי התייעצות עם הפורום הזה (בן כמעט 5 שנים..) והשני מחשב קצת יותר חדש שכמעט ולא נעשה בו שימוש (להלן 'מחשב 2') אני מעוניין לאחד אותם למחשב 1 (אני חייל ואין לי שום צורך בשני מחשבים..) ו HTPC לא אפשרי כי הם מחשבים די חלשים (ככה נראה לי לפחות..). הכוונה בלאחד זה נגיד איזה דברים להוציא ממחשב 2 ולהחליף עם 1 כדי שבסופו של דבר ייצא לי מחשב הכי טוב שניתן להוציא מהמצב שיש (וכאמור אני מוכן להו…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני גרפיקאי כבר 8 שנים. עובד בפוטושופ, אילוסטרייטור ואין דיזיין (לא בתלת מימד ווידאו) תמיד עבדתי עם מחשבי PC. אבל כולם תמיד אמרו לי שבמשרדי פרסום גדולים ומקצועיים עובדים רק עם מחשבי MAC "כי הם טובים יותר..." בלי נימוק נוסף. אז רציתי לדעת אם באמת יש הצדקה לדבר הזה. הרי אני יכול להכנס כל רגע לאתר של APPLE או IDIGITAL ISRAEL ולראות מה המפרט של הMAC שמוכרים כיום ולהרכיב אותו הדבר ב PC ואולי אפילו טוב יותר בפחות כסף. אני מודע לזה שהמסך מחשב שלהם ה - מסך 27" Thunderbolt מאוד איכותי וניתן לכיול צבעים מדוייק וכו'. אבל בואו נתעלם מיזה כרגע ורק נתרכז בביצועים הגרפים של התוכנות שציינתי בין ה PC לMAC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תגידו, איך זה יכול להיות שחיפשתי ב-15-20 חנויות אינטרנט נייד 15 אינצ' תקציבי (נניח עד 3.5K) ולא מצאתי שום אפשרות לרכוש אותו עם Win7? היכן שמוכרים ללא מערכת - אפשר להוסיף XP או Vista והיכן שמוכרים עם מערכת - רק עם וויסטה. WTF?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה קורה עם הביקורות לגבי המחשב הנ"ל? אף אחד עוד לא רכש/ניסה אותו?? גם אין ביקורות מחו"ל בכלל! הוא כבר יצא לפני חודש.. איך זה יכול להיות? גם על האחרים בסדרה-למשל e520 אני לא ממש מוצאת ביקורות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חיפשתי שם מחשב בתקציב של 4000 ו 4500 ש"ח למשחקים וקיבלתי רק AMD. יש לזה סיבה מיוחדת? אופיר
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-