ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1.התקציב הוא 3000 ++ 2. מטרות: אופיס, סרטי HD אינטרנט משחקים חדשים שהכל יעבוד וגם בעוד שנתיים המשחקים החדשים יעבדו לפחות חלק מהם אם זה אפשרי 3. ציוד הקפי: ספק כוח טוב 4. 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמחשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת רעש אני רוצה שיהי מחשב טוב ושאני אדע שעוד כמה שנים אם אני ארצה אני אוכל לשדרג אותו במה שאני ארצה ושאלה נוספת האם שווה להשקיע בquad או coure 2 גם יספיק לכמה שנים טובות וגם שאלה בקשר לזכרון DDR3 האם בו כדי גם להשקיע או שמספיק לוח אם שתואם לו
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא. ASUS K55VM . הוא מגיע עם 4 גיגה של סמסונג 1600 MHZ DDR3. אני מעוניין להוסיף לו עוד פס של 4 גיגה. מה הייתם ממליצים מבין 3 אלו? הם אותו מחיר. http://ksp.co.il/?select=.1038..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ועוד שאלה, יש לי רשיון לWINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT במדבקה מאחור. עם מה עדיף לעבוד עם גירסת 32 או 64? מה יותר מומלץ? כמובן שעם 32 אי אפשר לנצל 8 גיגה, אבל אני מתעניין לגבי מהירות, אם אני מתכנן לעבוד עם אוטוקאד ותוכנת גרפיקה אחרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אקנה את אחד מדגמיי האיימק לשימוש בעיקר בלייטרום, עם אולי מעט פוטושופ. ההתלבטות היחידה שלי היא האם להשקיע ב i7 ולהישאר עם 8GB RAM, או להישאר עם i5 ולהשקיע ב 16GB RAM. אני לא בטוח באיזה תחום התוכנות שציינתי יותר טובעניות. תודה ויום טוב. (נ.ב. - הכונן יהיה כונן fusion בכל מקרה, שעדיף לי מאשר SSD ולהיות מחובר ל HDD חיצוני כל היום)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק למעבד עדיף AMD לוח אם שיהיה טוב. זיכרון לא צריך כרטיס מסך גם צריך אחד טוב שיריץ משחקים חלק עד כמה שהתקציב מאפשר. מארז לא צריך משהו פגז אבל ספר צריך משהו טוב..שיהיה לאובר. זיסק קשיח 120 ג'יגה מינימלי אבל שיהיה של חברה טובה.. קירור למעבד ביגטיפון נחמד כזה ושיתאים למארז...(שלא יהיה צפוף) כונן צורב דיוידי של נאק עולה 270 שקל לא יקר..
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, ביקשו ממני להביא מפרט שיתאים לגיימינג + עריכת תמונות, הכל מוסבר בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון אמרו לי "אין תקציב, גם אם יעלה 10K" אבל נראהלי שמספיק בסביבות 6-8K, או שאני טועה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שרשום ב1 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה שרשום ב1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + תוכנות של Adobe כמו Photoshop בעיקר (ואולי גם קצת premier לעריכת סרטים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קוצה לקנות מחשב בקרוב התקציב הוא 4500וזה מה שאני קונה תנו לי עצות או דעות לחלקים אחרים מעבד- barton 2500 plus mobile- 650 (אמרו לי בחנות זה מעבד שונה קצת שהוא מיועד לנידים ובגלל זה הוולט שלו הוא1.45 מה שאומר שאפשר לעשות עליו הרבה אוברקלוקינג זיכרון-geil golden dragon 2*256 -753 לוח אם-gigabyte ga zn400pro2- 690 דיסק קשיח-hitachi 80 gb sata- 460 כרטיס מסך-sapphire radeon 9800pro- 1299 קרור למעבד-volcano12- 160 dvd-lite on מקלדת+עכבר- silverline סה"כ 4500 אודה עם תתנו את דעתכם על המפרט והחלקים
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?המחשב נועד לגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שום תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח Westren Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD מארז ללא ספק NZXT LEXA(בגלל העיצוב ובגלל שאין בלק ליין בארץ) ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W קרור למעבד Thermaltake V1 שאלה אחת: המפרט מיועד לOC של 3GHZ איך הטמפ' יהיו? נורמליות?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי lenovo T400. כבר בהתחלה היו לי בעיות איתו לכן החליפו לי מחשה מלבד הדיסק שעבר למחשב החדש. אחרי החלפת המחשב עדיין היו בעיות (איטיות, מסך פתאום מרצד, סאונד מקוטע ועוד) לכן פירמטתי והתקנתי מחדש. אגב, מ"ה XP. בינתיים נראה כי כל הבעיות נפתרו מלבד בעיית הסאונד. כשאני שומעת מוזיקה פתאום הסאונד נהיה מקוטע. קורה גם בצלילים של windows ולא רק בשמיעת מוזיקה. האם יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ~תוקן~ אני צריך מחשב סוס עבודה לידידה שלי.. בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם היא משלבת פה ושם משחקים וכאלה.. אבל העיקר שהוא יהיה סוס עבודה כמה שיותר מהיר.. הרבה זכרון - חשוב. ורק קופסא וחשוב צורב DVD. בתודה מראש=]]
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עוד שבועיים בערך אני אמור להזמין את המחשב הנ"ל בקונפיגורציה הבאה: כללי DELL יצרן Studio 1537 דגם Midnight Blue Colour צבע Intel Core 2 Duo T3200 מעבד 2.0GHz 667MHz מהירות 1MB L2 cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (2X1024) נפח 667MHz מהירות זיכרון 250GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner מסך WXGA-LED סוג 15.4" גודל Yes מצלמה תקשורת No מודם 56K Yes (10/100/1000) כרטיס רשת Wireless : Dell 370 Bluetooth Card ROW Bluetooth Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European אלחוטי גרפיקה Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD כרטיס מסך מערכת הפעלה Free DOS מערכת הפעלה Primary 6 cell 56W/HR LI-ION ס…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה משרדית יישומי אופיס, עבודה מהבית, גלישה באינטרנט. דרישות: - שיהיה קל יחסית (עד 2 קילו) - תצקיב עד 3000 שח. - חשבשבת האם יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי. המפרט ישמש לעבודה ורינדורים עם תוכנות כגון SolidWorks, Maxwell ועוד. יבוצע OC. מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1196 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm כמות 2 ¤80 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות DDR3 4096MB 1600MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9 Adata/Gskill/Geil HS כמות 2 ¤740 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤244 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤48…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג תקציב 3500 בלי ציוד היקפי רק צורב... יש לי מסך סמסונג 22 אינץ אז עדיף כרטיס שמחזיק ברזולוציה גבוהה עדיף מעבד אינטל תודה רבה חברה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, במשרד יש לי מחשב עם הארד דיסק, מארז, ספק ומאווררים סבירים. לוח האם מיושן: תומך רק DDR2 ורק עד 4 ג"ב. יש לי 2 ג"ב ולך תמצא בימינו עוד סטיק בטכנולוגיה מיושנת. מעבד AMD Athlon 64 3500+. עם או בלי קשר לכך, המחשב לא כ"כ סוחב לטעמי: יותר מ-30 טאבים פתוחים בכרום לא כדאי, ובכל מיני אתרים רינדור העמוד תוקע את הכל לכמה שניות טובות. לפתוח מסמך וורד לוקח יותר זמן מכפי שהייתי רוצה, אם כי אולי זה קשור להארד-דיסק? שאלה: האם בא בחשבון להחליף רק לוח אם + מעבד + זכרון למשהו מודרני ומהיר מספיק לעבודה משרדית ללא שהיות? אם כך, למה כדאי להחליף? לסיכום, מצורף להודעה מפרט המחשב הנוכחי שלי כפי שמפיקה תוכנת CPU-Z. כן, אני יודע ש-XP זה ישן... תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זקוק למפרט למחשבים חזק למשחקים ולאינטרנט אני רוצה אותו על בסיס AMD ושהלוח אם יהיה מבוסס NF4-ULTRA זיכרון של 1 גיגה בדואל וכרטיס מסך טוב ומסך CRT 17 לא חשוב היופי אבל שיהיה מארז טוב וספק טוב ושקט לא מתכוון לעשות OC
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי לכולם! השבוע כנראה אני מזמין מחשב מ- iqpc4u מה דעתכם? הייתם משנים משהו? המחשב מיועד למשחקים + עבודות ואינטרנט... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1310 לוח אם: ASUS P5B ¤871 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1252 דיסק קשיח: MAXTOR MAXLINE 3 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - 7L250R0 - NCQ - ATA 150 - RoHS ¤511 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤634 …
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חברים אני נמצא עם המערכת הנל שנתיים בדיוק עדיין מחשב סבבה אבל לא שיא הטכנולגיה מתלבט אם לרכוש מערכת חדשה או שידרוג מה ההמלצות שלכם: צירפתי את שני המפרטים: האחד שברשותי והשני שאני פוזל אליו תקציב מקסימלי:6000 במקרה חריג אפשר להגיע ל-7000( לא כולל ציוק הקפי) מה הם השימושים הצפויים של המחשב:בעיקרון המחשב אמור להוות תחנת מסחר לבורסה בארץ וחול מה שאומר שלפחות8-10 תוכונות פועלות ברגע נתון,אם זה אתרי מסחר אתרי חדשות תוכנות לניתוח טכני וכו ב)המחשב מיועד גם למשחקים עם גרפיקה כבדה וגבוהה גודל המסך שברשותי הוא 24 של samsung שאליו ירכשו עוד 2 מסכים בגודל 19-17 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10:הייתי אומר בין 7-8 אבל בשום פנים ואופן לא מוכן שיהיה לי טרקטור בבית בדמות מחשב …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AMD מעבד 512 זיכרון צורב כרטיס מסך 256 מסך LCD 17 מיקלדת /עכבר/רמקולים לוח מתאים HD 80 מארז+ספק מחשב לא למשחקים גלישה/הורדות/ועבודה אם תוכנות מוזיקה תודה לעוזרים חג שמח
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום , אני גר בניו יורק, אני מתלבט אם לקנות Macbook Pro 13 - ב1100 דולר - את הדגם הזול ביותר . אך איני בטוח אם יספיק לי לצרכיי, וגם הוא די יקר . לכן צריך חוות דעת על המק בוק פרו - והאם יש לו אלטרנטיבה זולה יותר ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל , אלא אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב : עריכה גראפית , Photoshop , Netflix - שימוש מרכזי , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - גודל מסך - 13 אינץ מספיק לי, אני צריך רזולוציה גבוהה מספיק - ראיתי שלמק בוק יש 13.3- IPS technology; 2560-by-1600 native 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מע…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב המבוסס על מעבד AMD לצרכיי משחקים, עבודה ושימוש כללי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג ב- 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3, WoW, Far Cry 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע על מה להסתכל ועל מה לא... מטרה: בעיקר משחקים כבדים - gta 5/באטלפילד 3/ fifa 14/ nba 2k14..... מסך גדול ו full HD (אני מעדיף מסך מגע ומחשב AIO או נייד) מחיר מקסימלי: 3,800 ש'ח אתם יכולים לתת לי את דעתכם בנושא? אודה לכם מאוד ואשמח לדעות מאנשים רבים!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש מחשב מותג פ33תי. המחיר פחות חשוב מהביצועים ולכן אני לא נוקב מחיר. המחשב יחובר ל 6 מסכי LCD שיציגו 6 תמונות שונות. לא שאני חושב שיש למותגים יתרון או משהו אבל הבחור שרוצה מחשב רוצה רק מותג. והמפרט שאני מחפש הוא כדילקמן: מעבד: Core2Duo 8400 לוח: Asus P5Q-E s775 C2Q זיכרונות: 4GB 800Mhz כרטיסי מסך: Saphire HD 3650 512MB (שלושה כרטיסים כאלה) דיסק קשיח: 500GB צורב DVD DL ספק 600W איכותי. האם מחשבי מותג בכלל מגיעים בקונפיגורציות כאלה?? ואם למישהו יש רעיונות אחרים לקונפיגורציה אני גם אשמח לשמוע. המחשב אמור לשמש לזירת מסחר בורסאית - תוכנות עולמיות, גליונות Excel בעלי קישורים מרובים, ועבודה ללא הפסקה 26 שעות ביממה. אין צורך בגרפיקה חזקה. ואין אובר קלוק בכלל. מקווה שאין מה לער…
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לאחר בדיקה זהו המפרט הכי מתאים. אשמח לקבל את דעתכם לא משנה לי מאיזו חנות (אם יש המלצה אשמח לקבל)או בראשון לציון או באזור כפר סבא- הוד השרון יעוד המחשב הינו מחשב אינטרנט/ אופיס המריץ נורטון אנטי וירוס באופן קבוע עד 2400 ש"ח כולל מסך. הכי חשוב שיעבוד מהר כשרצים מס' אפליקציות במקביל (כפי שציינתי אנטיוירוס+ כמה חלונות אינטרנט פתוחים במקביל גם של אתרים "כבדים"+ קבצי אופיס) וצפיה בסרטים (לא לעתים קרובות), מחשב שניתן לסמוך עליו לדברים הבסיסיים כפי שציינתי, עדיף שיהיה שקט יתר על כן אין דרישות מיוחדות. מסך 19': samsung 943bw או benq t900hda מארז: thermaltake+ ספק 350W אמיתי או HEC 6C28+ ספק 300W אמיתי מעבד: intel pentum dual core e6300 לוח אם: gigabyte g31 זכרון: 2G, 80…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מהירה עריכת וידאו full hd גיימינג עתידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - לא אקנה כי הגיימינג הוא עתידי - אשתמש כרגע ב Geforce 570 שיש לי דיסק קשיח יש לי כונני SSD עוברים אבל הם לא משמעותיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ביחוד במאמץ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא אבל …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-