עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. בנייד שלי - 1215B Asus Eee PC - קיימת פונקציה לכבות את ה ה WiFi (זה טוב בשביל הבטריה כמובן). אפשר להפעיל את הפונקציה על ידי כפתור יעודי שנמצא ליד המסך עצמו, או, לחילופין, על ידי לחיצה על ה Fn+F2. לאחר פירמוט ווינדוס והתקנה מחדש, הפונקציה חדלה לעבוד. צריך את הדרייבר. הבעיה: לא ברור איזה דרייבר אחראי על הפעולה הזאת. אשמח לעזרתכם הנה האתר הרשמי (כאשר אני מריץ Win7 64bit) http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/#download

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  2. קודם כל תודה לכל מי שכותב כאן באתר, הגעתי ממצב של אפס ידע על כיצד לבנות מחשב למפרט איכותי (אני מקווה) ורציתי לקבל כמה שיותר תגובות. חלקים שכבר קניתי בחו"ל: ---------------- CPU: AMD +3200/939 90nm OEM Memory: 2X512 Dual Channel Kit OCZ EL DDR PC-3200 Platinum HD: WD 74GB SATA RAPTOR (10,000RPM) Video: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB Total Price: 3800 NIS חלקים שאני עומד לקנות בארץ: ------------------------- Motherboard - ABIT AV8 VIA K8T800 939 - price 677 NIS CPU Cooling: Zalman 7000 Price 210 NIS Power + Case - ANTEC Sonata (with Antec TruePower 380W PS) - Price 861 NIS Dual Layer DVD/RW: NEC ND-3500A - Price 475 NIS DVD Drive: LG 16X48 - Price: 213 NIS Floppy Drive: Mit…

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  3. המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היו לי פה כבר דיונים במשך כמה חודשים. אבל בסופו של דבר אנשים שיכנעו אותי לחלוטין!! (ותודה לallammo ולאחרים) במקום ללכת ולקנות מחשב, עם דברים כמו מעבד QX9650 או QX9750 שלבד רק עולים בין 5 ל7 אלף. אני קונה מחשב שכולו (בלי ציוד היקפי) עולה מחיר כזה. ובשאר הכסף שאחסוך אוכל גם להחליף מחשב (או לשדרג בצורה מאוד רצינית) כל שנה. התכנון הראשוני היה להוציא על המחשב קרוב ל20 אלף ללא ציוד היקפי, ועם ציוד היקפי זה היה מגיע ל30. זה המחשב שהרכבתי לאחר כל העצות של אנשים פה, תגידו לי דעתכם והאם יש משהו שלדעתכם הוא בזבוז או אפשר לשפר. שימו לב שאני מתכנן OC כבד ולהשתמש בתור התחלה בכרטיס קול שעל הלוח אם (לכן חשוב לי כן כרטיס טוב על הלוח אם) וכרגע נשאר עם המסך 19 LCD שלי, כלומר לא עו…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכוון ליקנות מחשב נייד החודש שיחליף את המחשב השולחני שלי. המחשב צריך להיות חזק מכיוון שהיה בתזוזה דיי הרבה (מקריאה בפורומים קיבלתי רושם ש LENOVO דיי חזקים). לאחר שבדקתי תאופציה להביא מחשב מחו"ל, רשויות המכס הרסו לי תרעיון :bash: אני משתמש יותר במחשב לאינטרנט, מולטימדיה (מוזיקה, סרטים) ומריץ כמה תוכנות ברקע.. וכמובן, כמו כולם אוהב שהכל רץ חלק. עכשיו נשארתי עם 2 המחשבים האלו, שהם נמצאים בגדר התקציב שלי: ACER ASPIRE 5101WLMI * מעבד: AMD Turion 64 MK36 2.0GHz 533 MHz FSB. * זיכרון: 512MB DDR2 עד 2GB. * כונן קשיח: 100GB 5400 RPM . * ATI Radeon X1100 UPTO 128MB * כרטיס קול: כולל רמקולים ומקרופון * כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual La…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מעבד : Intel® Core 2 Duo E7400 2.80GHz לוח אם : GB-GAP31S3G כ.מסך :GB- 9800GT 512MB OC PCIe או 9600 לא סגור על זה... ארדיסק : 320GB SATA II 7200RPM 16MB WD זיכרון פנימי :Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz מסך LG 22' וצורב אפשר תגובות אשמח אם תייעצו לי לשנות משהו לפי דעתכם תודההה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35 - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן רמקולים MICROLAB - 130 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי לוג'יטק - 160 ש"ח ה מחיר כולל מע"מ עבור רמקולים + עכבר ומקלדת מה דעתכם?????

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. לאחר שפירמטתי את המחשב והכל טוב ויפה אני מתקין את העדכון של הכרטיס מסך אבל המחשב לא קורא לי אותו הוא לא מזהה את הכטריס מסך. הוא רושם לי standart vga grafics . מה עושים במצב הזה? תודה לעונים. מדובר בכרטיס מסך hd2400xt של ati.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. בעקבות הדלים המתפוצצים גם אפל עושה RECALL מלא לכל הסוללות מתוצרת סוני שיוצרו באותה תקופה http://www.thinksecret.com/news/0608batteryrecall.html

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by bati6,

אהלן, קניתי מחשב נייד עם הארדיסק, ועכשיו אני מתחרטט ורוצה ssd. כמה שאלות אליכם ברשותכם 1. האם יש אפשרות לשדרג 2. מה גודל מומלץ וכמה זה יעלה לי, האם 120 ג'יגה יספיקו לי?(מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים) 3. כמה 120 ג'יגה אמור לעלות, מה הגודל הבא אחריו וכמה הוא אמור לעלות? 4. קניתי קוד של ווינדאוס 8.1 פרו מהאתר של מיקרוסופט, מה יקרה כשאני אשים את הכונן ssd, האם אפשר להעביר את הווינדאוס? האם אני אצטרך לקנות מחדש? 5. במה אני אראה את ההשפעה של המהירות? אם אני רואה נגיד משחקי כדורגל בשידור חי מהאינטרנט זה משפיע או שזה אך ורק קשור למהירות האינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  11. היי שלום כולם, בשעה טובה הזמנתי מחשב למשרד ביתי - I5-10400 16gb ram 2600 xpg 512 go nvme m2 המחשב מיועד להחליף את המחשב שנמצא במשרד בבית (לא משתמשים בו יותר מידי- הוא משמש את כל בני המשפחה בעיקר למסמכים וכאלה, לפעמים למשחקים ומשימות עריכה וידאו או פוטשופ קלות) יש לי מהמחשב הקודם כרטיס מסך (ישן מאוד נראלי) שלא בשימוש - 512mb או 2gb של ניבדיה, משער משהו בין gtx300-700 לא הצלחתי למצוא דגם מדויק. השאלה בגדול היא האם עדיף להשתמש במאיץ הגרפי של המעבד (intel 630) או שמשתלם לחבר את הכרטיס מסך? לא כול כך מבין בזה - 1. האם הם עובדים ביחד המאיץ והכרטיס מסך או שברגע שמחברים כרטיס מסך הוא היחיד שקובע? 2. כדאי להתקין את הכרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. קניתי ASUS F8Vr ועדיין לא הגיע יש לי הרבה נתונים וקבצים שאני צריך להעביר מהנייח לנייד כיצד ניתן לעשות זאת? האם בעל חיבור USB TO USB ניתן להעביר קבצים או שיש דרך אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן , לפני 7 חודשים רכשתי מחשב , על פניו המפרט הקיים (היה) אמור להספיק למעט גרפיקה + שימוש כמחשב ביתי \ עבודה . בימים האחרונים , המחשב מעט 'נחנק' , בעת הפעלה תוכנות כמו פרימייר, אנקודר, פוטושופ ואפקטר אפקטס . יש לציין שבעת עבודה על התוכנות , 2 תוכנות עובדות בו זמנית ! (פרימייר+פוטושופ או פרימייר+אפטר\זמן עבודה של 1-3 שעות ולא כל יום) . עד לימים האחרונים , לא הופיעו שום סימני אזהרה , כיום גם בעת סריקת אנטי וירוס המחשב מתאמץ ומראה עייפות וקושי בהפעלת דברים נוספים . דוגמאות נוספות : בעת קריאת מייל אותיות נהפכות\חלק מהצג נעלם בעקבות המאמץ של המחשב . לכל פעולה בתוכנת עיצוב מצטרך ה'עיגול החושב' וזה מראה 'כאילו' המחשב נתקע לכמה שניות…

14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6-7K אפשרי לחרוג עבור מציאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודי מדעי המחשב\תכנות וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?רלוונטי בנייד? אם כן אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…

15. איך ??? Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Thermaltake "A1838" Silent Boost K8 for Athlon64/Opteron CPUs Sock754/Sock-940 -Retail Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin …

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  16. מדובר במארז למגוון של שימושים - תוכנות, סרטים, קצת עריכה גרפית, קצת משחקים... לא צריך להיות תותח על, אבל משהו שיחזיק מעמד לתקופה. אשמח לשמוע: - בעיות ברכיבים שבחרתי - הצעות מחיר למכלול כולו חשוב: אני סגור לגבי המעבד!... Asus P5P800 AGP X 8 LGA775 Intel 865PE Intel Pentium 4 775PIN 2.8GHZ 800FSB 1M 530 AData DDR 512Mb 400MHz PC-3200 (כמות: 1) HDD SATA WD 120GB/7200RPM/8M Sapphire Radeon 9600 XT 128MB DDR TV-Out DVI FDD 1.44M MITSUMI IDE OEM LG GSA-4160B DVDRW FAX MODEM CREATIVE 56K PCi KB&M MS WIRELESS 2.0A OPTI U/P LG CRT 19" F900B Flatron ולגבי מארז - אין לי עדיין בחירה. אני מחפש משהו יפה (שחור עם אדום אולי?) עם דופן שקופה, ב-300 ש"ח בערך. תודה רבה ר…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by orel13orel,

נהרס לי ההרדריב אני מתלבט בין ביצועים ובין חיסכון בחשמל (עם עדיפות לביצועים) שימושים: אופיס, Visual Studio, אינטרנט ומשחקים שהשיעור מתחיל להית משעמם.. המחשב בן שנתים ומשו GATEWAY עם מעבד TO DOU T6400 ו4GB זיכרון הדיסק קשיח שהיה בו הוא WD 500GB 5400RPM http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 אני חושב להחליף לאחד מהיר יותר (7200)אבל עד כמה זה ישפיע על הזמן סוללה שלי?? בנוסף על איזה חברת קשיחים אתה ממליץ לי ?? WD OR SEAGATE???? תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חברים, אני טס לארצות הברית ומכיוון שחלק מהמחשבים משמעותית יותר זולים שם רציתי לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאוכל לממש בארץ.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות. Dell Toshiba Asus Gigabyte Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום) אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע! תודה.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  20. המחשבים הניידים בישראל הם מיושנים ביחסית לעולם. בעולם יש דור תשיעי ובישראל לא מצאתי בכלל, כרטיסים החדשים של RTX הם עדין דבר נדיר בישראל כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי. עכשיו לעניין אני מעוניין לקנות מחו"ל מחשב נייד, עכשיו אני רוצה לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאכן שתופסת בישראל ?

21. היי אני מחפש לקנות מחשב חדש (מן הסתם) הצרכים שלי מהמחשב כוללים: צרכים משרדיים, כולל שימוש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ, עבודה בתכנות עם ויזואל סטודיו ודומיו, אולי אף וירטואליזציה אבל לא מוגזמת - מקסימום שני מחשבים וירטואלים. כמו כן כמובן צפייה בסרטים, מוזיקה וכל אלה. לגבי משחקים, כרגע אין לי צורך בזה, פשוט כי אין לי זמן, לכן אני מעדיף לוח אם עם כרטיס און-בורד נחמד, אבל לשמור את האופציה אולי להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי מתישהו. - הכיוון שחשבתי עליו הוא מעבד חזק - i5 או ATHLON 630 - לוח אם כמו שציינתי, אין לי ממנו דרישות מיוחדות למעט שיהיה לו כרטיס מובנה ברמה נחמדה - זיכרון 4 ג'יגה השאלה שלי היא קודם כל האם המעבדים שאני מכוון אליהם נראים לכם מתאימים לעבודה שאני מחפש, כמו כן אני …

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  22. או שהם בכלל מתייחסים למחיר מהיצרן? אני רוצה לקנות מחשב לפי אחד מהמפרטים רק שאני לא יודעת מאיזה חנות לקנות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. כותרת ^^ בסביבות 4000₪ עם מעבד כפול ליבה בינתיים מה שעולה לי לראש זה Toshiba Satellite A500 זרקו עוד הצעות..

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by Royky,

כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם תאורת מקשים. אני מדבר על תאורה תחתית הקרויה גם backlit ולא על פנס שיושב על המסך. אני זקוק למחשב כזה במחיר נורמאלי של סביב ה- 5,000 ש"ח. מישהו מכיר דבר כזה? (אני יודע שלדל יש מחשב כזה XPS).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. האם רק למחשבי LENOVO? איך הנקודה הזאת נקראת על מנת שאוכל לחפש מחשבים עימה ביתר קלות ואיזה חברות מספקות ניידים עם האמצעי הזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.