ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה: https://goo.gl/Z251wb לפי המעבד((i7-5500U), יש כרטיס גרפי שמגיע עם המעבד: HD Graphics 5500 בנוסף, במפרט של המחשב רואים שיש גם כרטיס מסך של nוידיה: geforce gt 820m. למה בעצם? בהנחה שממילא שני הכרטיסים לא חזקים במיוחד, למה הוסיפו את כרטיס המסך של nvidia, כאשר(אני מניח) לולא הכרטיס הזה, המחשב היה יכול להיות זול יותר ולתפקד נורמלי כמו שאר המחשבים שמגיעים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל וללא תוספת של כרטיס חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני לא צריך כרטיס מסך למשחקים, אבל אני כן רוצה לעבוד חלק לגמרי (שדברים "יטוסו") על רזולוציה של 1920x1200 גם כאשר כל האפקטים של ממשקי חלונות/תוכנות מאופשרים, וגם אם יש לי עשרות אתרים עם אנימציות ופלאש ברקע. האם כרטיס של GIGABYTE על בסיס 9500GT עם זכרון DDR2 1024MB במחיר יחסית זול של 359 ש"ח באייבורי הוא בחירה טובה? אם לאו, בבקשה המליצו על כרטיסים שניתן למצוא באייבורי - אין להם לשמל את כל הסדרות של ZOTAC. כמו"כ אני יודע שה-9600GT עדיף הרבה יותר מה-9500GT - זה משמעותי גם אם אני לא משחק? תודה! * השאלה היא כחלק מבניית מפרט מחשב שלם, לכן אני כבר די נעול על אייבורי.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (אבל לא משהו רציני כי אולי שנה הבאה אני אקנה מחשב חדש כבר...) עד 1000 שקל. איזה כרטיס מסך עד המחיר הזה יתן לי את הביצועים הכי טובים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי את הנושא הזה בפורום גרפיקה אבל לא ענו לי עדיין ויכול להיות שעוד היום אני נוסע להביא כרטיס אז אני ממש בלחץ בבקשה לא לנעול אני צריך תשובה ממש מהר זה הפרטים כרטיס מסך AGP עד 600 שקל המפרט שלי הוא p4 2.8ghz 1gb אין לי אפשרות להוציא יותר מ 600 אז אני מוציא את זה על כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך AGP8X הכי טוב שיש במחיר של עד 500-600 שקל כ(רגע יש לי ATI RADEON 9550 ) והאם יראו שיפור בכמות ה FPS שאני יקבל במשחקים(חשוב שזה יהיה כרטיס של SM3 לא יודע אם יש יותר אבל שישהיה לפחות 3 ) וכמה FPS אתם אומרים אני יקבל ב COD4 עם הכרטיס הזה (ועל איזה גרפיקה אני יוכל להפעיל את המשחק ) (הכרטיס שיש לי נותן לי 20 FPS ) והאם לא יהיה בעייה לשים את הכרטיס מסך הנ"ל עם הספק שיש ל…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם אני חי באשליה או שקיים כרטיס כזה? כיום יש לי טליויזה רגילה אבל אם אני יקנה LCD אני רוצה שיהיה לי בכרטיס גם HDMI האם קיים כרטיס כזה?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום, ברצוני לרכוש מחשב חדש שיעודו עבודה בתוכנות תלת מימד רינדור וכו'. ( תוכנות כמו - סוליד / אוטוקד / רוויט ) בנוסף ברצוני להפריד בין המחשב למסך במרחק של כ 15 מטר. האם יש כרטיס מסך שיתן מענה ראוי לתנאי עבודה אלו. אודה להמלצה. אשר
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
איך זה? ATI Mobility Radeon HD 4530 המקסממום שאני תריך זה להריץ HL2 ב FPS סבבה.. אפשרי עם כרטיס כזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לסיוע רעיוני - התשובות שמצאתי באינטרנט לא נתנו לי תשובה חד משמעית: יש לי מעבד Intel i7-7700K ואני מעוניין להתחדש בכרטיס מסך ומסך למטרת גיימינג. באופן די עקלקל - המחיר הגבוה של מסכי G-Sync לעומת מסכים עם freesync (בקטגוריית 4K עם קצב רענון גבוה) גרם לי לחשוב בכיוון של כרטיס AMD, אחרי שבהתחלה שללתי אוטומטית בגלל המעבד שלי. האם זה אפשרי לשלב את שתי היצרניות? או שאני מוגבל לכרטיסי Nvidia? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי המחשב נייד שלי החליט שהוא פלטה של שבת כרטיס מסך במעמץ (משחק עם גרפיקה טובה כך שהוא נשאר שעות במעמץ) מגיע ל 76 מעלות חום (אפילו אקומול לא עוזר) והמעבד איזה 72 מעלות מה הולך פה (אמרו שהוא יכול לעשות הכל חוץ מלהכין קפה ובעצם הוא כן יכול להכין קפה ;D) שמעתי שיש בעיות בכרטיסים של nvidia ויש עידכון ביוס רק שלא מצאתי את זה וזה בכלל עוזר ? האם מגש קירור יעזור או כל פטרון מעשי החברה פה מבינים במחשבים תנו לי עצות המחשב הוא: GX 600 של MSI (נקנה בחו"ל) מעבד: T7500 2.2 כ"מ NVIDIA בלה בלה בלה 8600GT לוח אם: משהו אינטל עם צ'פסים (למה אינטל צריכה מהנדסים עם היא מיצרת צ'יפס גם אני יודע) מקווה שהמפרט מספיק מלא פשוט אני לא טוב בלזכור הרבה מספרים ואותיות …
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כרטיס מסך של מחשב (למשל 8400)תואם בביצועיו לכרטיס מסך של נייד באותה מידה?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום , רציתי לברר איזה כרטיס מסך טוב למשחקים האם GFORCE TO GO של HP או REDON של DELL. אני יודע ש-DELL ו-HP לא מייצרות אותם אלא ATI ו-NVIDIA אבל הן משווקות. בברכה,
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום האם כרטיס מסך של מחשב נייד- 8400GSM משתווה ל8400GS של המחשב הנייח? מה ההבדל בינהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי לכולם, אז אני צריך מחשב חדש לעריכת וידאו ללא כרטיס עריכה (קורע ת'מעבד) 1) מה עדיף, כרטיס מסך מבוסס ATI או מבוסס NVIDIA? מה יתרון כל אחד מהם? 2) Nה זה? מי זה? ולמה לחכות לקונרו? 3) מה אתם אומרים על המארזים של http://www.5exits.co.il/emall/product.asp?pc=44342 תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שוקלת לרכישה שני מחשבים ניידים כמעט זהים. באחד כרטיס מסך AMD Radeon 520 Graphic with 2GB GDDR5 VRAM, ובשני AMD Radeon 520 Graphic with 2GB DDR3 dedicated. איזה מהם עדיף, מי מתקדם יותר, חדש יותר, טוב יותר? המחשב לא מיועד למשחקים.. או אולי להשקיע יותר לכיוון AMD Radeon™ 530 Graphics with 4GB GDDR5?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב! האם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שלא להמליץ על כרטיס המסך שבכותרת. אני מתעניין במחשב נייד Dell Precision m4700 ואני רואה שהוא מופיע הרבה עם הכרטיס הנ"ל. ראיתי כאן בפורום שממליצים דוקא על Quadro K2000M אשמח לשמוע! (המחשב מיועד לעבודות גרפיקה כבדות, לעובד שאין לו רגע סבלנות לחכות לתגובה מהמחשב...)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
NVIDIA GeForce G 103M משהו מקיר כרטיס הזה? איך הביצועים שלו?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הספק והכרטיס מסך הלכו. נמצאים במפרט. המעבד סוקט 939. יקנה מEBAY ב400 שקל. 4200X2. עכשיו לא מוכנים לממן לי ב1500 שקל ספק וכרטיס מסך. ולכן משיקולים אני מנסה למצוא חלקים זולים ויותר טובים שזולים שם פי כמה. צרכים. כרטיס מסך למשחקים על Dell2407WFP. אני לא גיימר מטורף שישים פילטרים. רק שיריץ חלק על רזולציה גבוהה. ^^^^^^^ המסך. ספק - שיחזיק על המערכת שבמפרט שלי. כולל אפשרות אוברקלוק. אם יש חרגיה קטנה אז סבבה. אבל בשאיפה לכמה שפחות כולל משלוח לישראל. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת הכרטיס NVIDIA GeForce G 103M 512MB הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Gforce סידרת ה9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על HD 3450 (With 256 MB Dedicated תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, לפני ~שנה קניתי מחשב שמשמש כHTPC רק בלי כרטיס טלויזיה... עכשיו אני מעוניין להוסיף לו כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט גם שידורי HD וגם SD. אנחנו מחוברים ל-הוט אבל היינו רוצים משהו שמתאים גם ל-יס. מה המלצתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שבוע טוב .. זה נראה כאן רציני : ) איך להפעיל כרטיס סים במחשב לוח של סמסונג XE700T1A-H01DE זה טאבלט pc הכולל חריץ לסים (אורנג') ומודם פנימי 3G Modem (HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS קישור לדף המוצר באתר סמסונג בגרמניה .. http://www.samsung.com/de/consumer/notebooks-displays/notebook-computers/slate-pc/XE700T1A-H01DE-spec כבר שלושה ימים ולילות אני מחפש פתרון .. מי יושענו ? ליאור .
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפי כמה ימים נשרף לי כרטיס הקול (CREATIVE X-FI Xtreamemusic) והתחלתי לחפש אחר כרטיסי קול חדישים עברתי פה על כל המפרטים המומלצים ואפילו באחד מהם אין המלצה על כרטיס קול אפילו לא במחשב החלומות אני שואל את עצמי, ואותכם, איך דבר כזה יכול להיות? תשובת כרטיס הקול על לוח האם מספק את הצרכים של המשתמש הביתי לא תופסת כאן. כרטיס קול על לוח האם צורך משאבים מהמעבד (טוב נו, כיום זה כבר מינורי) והוא מפיק רחשים כל הזמן. יש למישהו המלצות על כרטיסי קול?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-