עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לכם רבותיי ! שמי שי ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס החדש למחשבים ניידים מתוצרת אינטל דגם 4500 GMA המגיע עד לכמעט שני גיגה זכרון ראשי יתפקד על משחקים כמו : LOST PLANT AND GEAR OF WAR לדוגמה ? האם באפשרויות של גפיקה מלאה ?? איך החימום של הכרטיס הזה ואיך הוא בהשווא ל - 8400 GS G-FORCE לניידים ? בברכה ותודה - וייס שי

2. Started by ran7,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחדש נייד חדש. הצרכים שלי הם בעיקר ללימודים. אני לא משחק משחקים בכלל, אבל כן רוצה לראות וידאו, גם ב-HD (למרות שממה שמצאתי יהיה מדובר ב-720p ולא ב-1080 כי כדי לקנות מסך של 1080 צריך לעלות את הסכום מעל 4.5K). הסתכלתי בעיקר על ה-vostro 3560 ו-3460. רוב החנויות מציעות, בתוספת של כ-300 ש"ח, כרטיסי מסך חיצוניים דוגמת: nVidia GeForce GT 630M 1GB AMD radeon HD 7670M 1GB במקום כרטיס מוסך מובנה של intel. האם קניית כרטיס מסך חיצוני בלי לשחק משחקים היא בזבוז מוחלט? האם לא ניתן לשחק משחקים עם הכרטיס המובנה של intel? אם אני אכן קונה כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסים כאלו מספיק חזקים כדי לשחק משחקים?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לאחרונה קראתי הרבה על Asus XG Station שזהוא כרטיס מסל חיצוני לנייד, אך לא מצאתי מאיפה לקנות ואפילו לא מחיר. אז הייתי מאוד רוצה שתגידו לי אם הדבר אכן קיים ומה מחירו, כמובן אם ישנם כרטיסי מסך אחרים אני ישמח לדעת יותר פרטים בנושא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Roni Azura,

שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?

5. ראיתי שיש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני של מחשב נייח למחשב נייד כמו בתמונה למטה יש לי כרגע מחשב נייד של LENOVO ורציתי לדעת אם לכל מחשב נייד יש אפשרות לחבר כרטיס מסך ככה ואיזה חלקים צריך בשביל זה (כי אני רואה שיש שם עוד דברים חוץ מכרטיס מסך וספק) ואיפה אפשר להשיג אותם? ואיזה חיבור זה שמתחבר למחשב הנייד ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  6. לפני כבערך חודש וחצי ביקשתי מפרט לגיימינג ומעט תכני מדיה בתקציב של 3500 שקל ניסיתי להזמין את המפרט אבל המלאי של כרטיסי המסך של ה- RX580 אזל גם בפלונטר וגם ב KSP השאלה אם יש כרטיס מסך אחר שהייתם ממליצים לי להזמין או שכדאי לבנות מפרט חדש מאפס. בשיחה קצרה עם נציג מפלונטר גיליתי שייקח זמן רב עד שיגיעו כרטיסים חדשים למלאי המחשב הקודם שלי כבר לא עובד לכן אשמח לתשובה מהירה אני מתכנן להזמין את המחשב כמה שיותר מהר. המפרט הקודם: "הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80677I57400 - Intel - i5-7400 Kaby Lake Quad core CPU - 3 GHz - Max Turbo Frequency 3.5 GHz - S…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by CraZyStyLe,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x -7970 . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיסים הנ"ל כאשר יש אחריות וכאשר אין ? תודה רבה. הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח, וראיתי מוכר שרוצה 600 ש"ח על 7970. תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by maorizyo,

יש חיה כזו? כרגע קיים NVIDIA7150/630 וזה מריץ משחקים פרה היסטוריים בלבד... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by scoop22,

שלום, יש לי מחשב ישן עם לוח אם של microstar או msi מסוג MS-7507 יש שם כניסת PCI express x16 אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמתאים ללוח האם הישן הזה בתקווה שזה ישפר את צפיית הוידאו דרכו. יש עדיין מקומות לקנות בהם כרטיסי מסך שיתאימו? תודה.

10. Started by carmel134,

מה יותר טוב זה ?Radeon X700 Silencer, 256MB, DVI, PCI-E? או ?Radeon X1300 Pro 256MB, DVI, PCI-E? ומה שווה לקנות X700 עולה 730 וX1300 עולה 710

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by TheBlackHero,

טוב, האמת שלא... אני צריך כרטיס מסך שיעבוד טוב לתוכנת העריכה Fusion 360, תוכנה שדומה מאד לסוליד וורקס. ישלי מחשב מטורף (לדוגמא ssd במהירות 2000) ובלי כרטיס מסך איכותי. יש המלצות במחיר משתלם?

12. Started by avivzx,

אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …

13. Started by amit14,

אהלן, קנינו מחשב של dell, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס מסך amd radeon hd r7 m265. גם על המחשב עצמו יש מדבקה של amd, אבל כשאני בודק את הנתונים דרך המחשב עצמו (הגדרות מתקדמות, לוח הבקרה..) מופיע לי שיש כרטיס מסך של אינטל (דרך בדיקת חומרה בלוח הבקרה בכלל לא מופיע כלום..), הורדתי את הדרייורים העדכניים ואין שינוי. בתמיכה הטכנית של אייבורי לא הצליחו לעזור וביקשו שאלך למעבדה. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shaythan,

שלום לכולם, לאחרונה הלך לי לוח אם וכרטיס מסך ועקב כך גם הוחלף המעבד (תושבת חדשה) רציתי לדעת אם יש עניין בכלל למכור כרטיס מסך MSI AMD 5850 שאינו פועל. המאווררים רצים והכרטיס מתחמם רק לא מראה תצוגה (בכל היציאות). האם יש עניין למכור אותו? הכוונה היא בגרושים כמובן ולא במחיר של כרטיס מסך פעיל... ואם כן בכמה? מעבד core i7 920 (עם מאוורר למעבד בשווי 150 ש"ח בזמנו, אך זה פחות רלוונטי) כמה שווה והאם בכלל לנסות למכור? הרי התושבת שלו לא קיימת כבר בערך 4 שנים... תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sbc 2,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואני חשבתי על לקנות את הrtx4080 ורציתי עזרה בשתי דברים. 1 האם יש כרטיס יותר טוב בתמורה למחיר ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין החברות השונות למשל בין אסוס לmsi וכו

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  16. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך איכותי וטוב שיריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר, ורצוי על רזולוציה מקסימלית של 1920 (אני כרגע עם מסך 19", אבל הסיכויים הם שבקרוב אחליף, ואם 1920 בלתי אפשרי, אז לפחות 1680). אולם, ישנה בעיה אחת ויחידה שהיא לא התקציב, והיא שהמחשב שלי הוא בן כמה שנים טובות. אמנם החומרה שרכשתי בזמנו הייתה די איכותית, ואני מרגיש שהמחשב יכול לסחוב עליו עוד כמה שנים של משחק. ואז, כאשר כבר "התבייתתי" על הכרטיס הזה, הייתי צריך לשאול לגבי צוואר בקבוק שעלול להיווצר למערכת שלי, אך באותה ההזדמנות שבה איעזר פה במומחים, אבקש המלצה לכרטיס מתאים יותר, במידה והכרטיס הנ"ל חזק/חלש מדי למערכת שלי, המפורטת להלן: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=col…

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב לעיצוב גרפי אנימציה ומולטימדיה(פוסט פרודקשן) ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by soulz,

יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה בשביל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by lilum,

אני שוקלת לרכוש מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה יהיה פרזנטציות וכן עבודה על תוכנות שרטוט כגון אוטוקאד וסקטצ אפ מידי פעם היות ויש לי מחשב נייד שהוא עיקר עבודתי. בנוסף מאד חשוב לי משקלו הקל של המחשב. לכן אני מתלבטת בין שני דגמים עיקריים של טושיבה. האחד portege r700 1e8 והשני tecra r840 109 ההבדל העיקרי בין השניים הוא גודל המסך 13.3 אינצ לעומת 14 בהתאמה וכן העובדה שלדגם tecra יש כרטיס מסך ati ולשני אין כמובן שיש גם הבדל משקל 1.38 לportege לעומת 1.7 לtecra שאלתי היא האם עניין כרטיס המסך כה מהותי כך שהמחיר שאשלם יהיה הבדל של 400 ג ,היות ואני רואה את ההבדל במסך זניח. מהתיעציות קודמות בציעו לי רק מחשבים עם כרטיס מסך קוורדרו, מבדיקה שעשיתי את המחשבים האלה מפיצה אותה חברה המפיצ…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by bladetriniti,

היי, שאלה להשכלה. נגיד ואני קונה מחשב נייד עם צג של 17 כרטיסי מסך של 16 גיגה יהיה מיותר על כזה מסך?

22. Started by owen10,

יש לי כמה שאלות 1.האם אפשר להחליף כרטיס מסך למחשב נייד? 2.איזה כרטיסי מסך טובים יש להפעלת משחקים כבדים? 3.אם אפשר להביא דגמים ומחירים זה יהיה סבבה תודה!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by aga123,

שלום לכולם,אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שלי בכרטיס מסך חדש,הדגם של המחשב הוא: Lenovo g550 מודל: 2958 מפרט: Lenovo G550 - 29582DU מעבד: Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 ( 2GHz 800MHz 1MB ) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista Home Premium כרטיס מסך: intel Integrated Graphics X4500 זיכרון: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz מסך: 15.6 " WXGA LED Backlight TFT 1366x768 עכבר מגע: Pointing device דיסק קשיח: 250GB 5400 כונן: DVD Recordable (Dual Layer) סוללה: 6 Cell Lithium-Ion תקשורת אלחוטית: Broadcom 11b/g Wi-Fi wireless אני מבין שאצטרך להחליף את הציפ',משהו כזה... אה כן עוד שאלה,למה בכל סרטוני הYOUTUBE לG550 יש בצד ימין 3 מנורות ואצלי אין? גם בספר ההור…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. מה יותר טוב! Nvidia Geforce G105M 512MB או ATI Radeon HD 4570 ??

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. שלום, אני הולך להתחיל לימודי תקשורת אינטראקטיבית שהולכים להתעסק הרבה בגרפיקה ווידאו (התוכנות מפורטות בקישור הנ"ל): http://www.sapir.ac.il/generalpage.asp?div=preacademy7&subdiv=tochnit אני כרגע בהתלבטות אחרונה שלפני הקנייה, הדבר האחרון שאני רוצה עליו דעה ועצות זה הכרטיס מסך. בשני דגמים שאני מתרכז בהם יש: 1) gefocre 8600 gt 2) radeon hd2600 מה לדעתכם הכי מתאים להתמודד עם הלימודים? אולי בעצם מתאים לי הכרטיס המובנה של אינטל שמגיע עם מרבית הדגמים? או כרטיס עם זיכרון משותף? או דגם אחר של אחד מהכרטיסים שרשמתי? התקציב של לנייד הוא 7.5. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים