עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by puyoll,

האם ניתן להחילף כרטיס מסך במחשבים ניידים? תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by fireskill,

שלום אני הזמנתי את המפרמט שלי בזכותכם! ובמיוחד §ΩeladΩ§ המלך ! עכשיו כמו שאמרתי אני כבר הזמנתי והוא מגיע ביום ראשון מנועה מחשבים! ועכשיו גם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי זה המחשב: http://idanr.cjb.co.il/ עכשיו אין סיכוי שבן דוד שלי יעשה OC אז כדי לשים את6600GS?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by diablo4u,

אהלן - אמנם אני עומד להפנות אתכם לדיון בפורום כרטיסי מסך - פשוט אני מעוניין שעוד אנשים שמבינים ייחפשו ויעזרו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514306.0 המסקנה כרגע היא שעדיף לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 - יכולים להמליץ על כרטיס מIQPC שידוע שניתן לפתוח? מישהו שקנה והצליח? 6950 - זה לא גם עדיף בשביל בעתיד שתהיה את היכולת לשדרג ולקנות עוד 6950 ושיהיה CF? הלוח אם שלקחתי אגב לא תומך בזה אז לא שווה לקחת אחד אחר שיתמוך במערך מרובה כרטיסים לטובת שדרוג? יכולים להמליץ על לוח 68 שכן תומך?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by chuny1,

מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה של Intel x3100 לבין Nvidia 8400 לא מובנה האם אפשר לראות סרטים באיכות טובה HD אני מאוד מאוד מתלבטת בין נייד לנייח אני לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך הסיבה שאני הולכת על נייד בגלל שהוא קומפקטי לא טופס מקום אבל אין לי שום כוונה להוציא את המחשב מהחדר שלי האם כבר שווה לקנות מחשב נייח טוב יותר בסכום של 4000 אם אני הולכת על נייח על איזה מפרט אתם ממליצים לצורכי לימודים אופיס גלישה צפיה בסרטים ומידיי פעם גם במשחקים כמו RollerCoaster Tycoon® , SIMS

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by curdi1,

שלום לכולם וסליחה על הבורות - אבל איך מדרגים את 3 הכרטיסים הבאים לניידים מהטוב לפחות טוב - GeForce 8400M NVIDIA Quadro NVS NVIDIA Quadro FX תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  6. תקציב: 1500? הסימן שאלה כי אני לא מבין במחירים ובמוצרים הללו,בסופו של דבר זה לעבודה משרדית בלבד אם אפשר לחסוך אז אני ממש אשמח אבל אני רוצה משהו איכותי שיחזיק לזמן רב תודה לכם שימושים: עבודה משרדית בלבד צגים מרובים 4 מסכים ואף 5 מפרט המחשב: ספק כוח: ANTEC 550W NE550M-OEM מארז:COUGAR MG110-W פרטי המסך: . 2 P2319H DELL& 2 E2275SWJ AOC

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  7. היי, ותודה מראש על העזרה. לפני כ5-6 שנים קניתי את המחשב במפרט הבא (קישור לדיון הרכישה למטה), כרטיס המסך הפסיק לעבוד (בחיבור ישיר ליציאת hdmi המחשב מתפקד..) מה לדעתכם כדאי לי לעשות? מעבד i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - CM8066201919901 -Intel לוח אם Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset. Z170-PRO-GAMING -ASUS זכרון 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 DIMM Hype HX426C15FBK2-16 -HyperX …

• תודה!
    • 3 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by DJO,

אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך וזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב זה יהיה יותר נורמלי. זה קצת דחוף כי אמא שלי טסה הלילה אבל בכל מקרה אני אוכל למסור לה גם בטלפון את הפרטים המדוייקים של מה שאני רוצה לקנות. תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  9. Started by levihaim,

מפרט מבוסס AMD בלי מסך בערך 3000-3500 ש"ח מה האבדל בין הסדרות FX, TI, ורדאון של כרטיסי המסך ? כמה הגיוני להוציא על כרטיס מסך כאשר אני לא גיימר מטורף. מה לחפש בלוח האם ? (חברה מסויימת, chipset מסויים ) אני מחפש יציבות ואריכות ימים יותר מהטכנולוגיה הכי חדשה בעיר או שמות מפורסמים. תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. כרגע אני עובד עם c2q q6600 ולוח אם של ג'יגהבייט שבעייתי עם הכרטיס קול שלי (RME HDSP9632) אשמח להמלצה על לוח אם חדש בשאיפה של אסוס (הביקורות עליהם טובות) אלא אם כן יש לוח תחליפי שיהיה מעולה לעבודה עם אודיו בנוסף אשמח לכרטיס מסך עם 2 יציאות DVI וקירור פסיבי אשמח לכל המלצה בתודה אור

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by רון רומי,

לא ציינתי תקציב מכמה סיבות: 1. הייתי רוצה לדעת מה סדר גודל של המפרט שאני צריך. אני צריך ביצועים טובים שיתנו סביבת עבודה חלקה. 2. התכנון לקנות בחול. סדר המחירים שונים לגמרי. לכן מה שההיתי מבקש זה שמות של דגמים. 3. התקציב הוא פתוח בשביל המטרה, אך כמו שציינתי בסעיף אחד המטרה העיקרית היא לקבל סביבת עבודה חלקה, ללא צורך "בביצועי על". * שאר המפרט(RAM,PSU, MOTHER BOARD,SSD וכו' הרכיב לבד) אני מתכנן לפתח משחק בunity3d (עם זאת, לא משחק עם רמת גרפיקה גבוהה). התוכנות שאני אשתמש בהן בו זמנית יהיו: Photoshop Chrome (למשל, 15 טאבים פתוחים) 3dmax/ belnder Visual studio וכמובן unity. לעניות דעתי אני צריך כרטיס מסך …

12. Started by zencer,

אני משחק רק Counter strike global offensive כרגע יש לי מחשב I5 4590 R9 380 8GB RAM אבל כשאני משחק ה FPS שלי לפעמים צונח עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם אני יחליף מעבד למעבד חזק יותר האם זה יעזור או שעדיף לשדרג את הכרטיס מסך ? כי אני חושב ש AMD זאת חרא חברה לגיימרים המחשב הגיע לרמה שכשאני משחק CSGO ה CPU USAGE שלי מגיע ל 80-90 אחוז תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by yossi asaf,

קיבלתי המלצה מכם לרכוש כרטיס מסך מהסוג הבא: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1043 אני עובד גם בגרפיקה (פוטושופ ואילוסטרייטור) וגם בעריכת וידאו (פרימייר ואפטר אפקט) וגם העריכת מוסיקה (cubase) ורציתי לשאול אם אכן הכרטיס מסך הזה מכסה את 3 התחומים בצורה מיטבית. כמו כן רציתי לשאול אם את המפרט שהרכבת לי אני יכול לרכוש במלואו דרך האתר כולל מסך , הרכבה ומשלוח ומהו זמן האספקה ותנאי התשלומים (מס' תשלומים מירבי בכרטיס אשראי) תודה יוסי אסף

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by amired,

ערב טוב להורים יש מחשב נייח בן 11 בערך: E5200, HD4890, 4GB DDR2, EP43-DS3M. לא מעוניינים להחליף מחשב בינתיים קנו לאחרונה מסך 27" 2K, ה- HD4890 משום מה לא מאפשר להוציא רזולוציה כזו. אולי חייבים יציאת DP בשביל רזולוציה כזו? לכרטיס הזה יש רק HDMI מחפש המלצה לכרטיס מסך הכי זול עם DP שיתאים למחשב ויאפשר לעבור ל- 2K, המחשב משמש רק לגלישה. מכוון לסביבות ה- 200 ש"ח מקווה שיש משהו? תודה!

15. Started by scruby,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך בקרוב, המטרה היא בעתיד לקנות מסך שתומך 144HZ 1080P או 1440P מה שירגיש יותר פרקטי כדי להריץ משחקים בקצב רענון גבוה. התקציב גמיש בין 1000 ל 2000 ש"ח אך מחפש כמה שיותר bang for buck. המועמדים הטבעיים לפי איך שאני רואה את זה הם gtx 1060 וה- rx 480 ואולי 1070, השאלה אם הוא לא אובר קיל בשביל מה שאני רוצה. לא שולל כרטיסי יד שניה אבל אין הרבה ברמה גבוהה, 980ti יד שניה יכול להיות אופציה אם יהיה כזה. מה אומרים?

16. Started by ano,

שלום לכולם. ביום שבת מת לי הכרטיס מסך (נובמבר 2012 - נובמבר 2016 ) ועכשיו אני מחפש אחד חדש, ולכן אני צריך את העזרה שלכם (כי אני לא מבין בזה הרבה ) זה המחשב שלי : intel i5 3570k gigabyte ga-z77x-d3h g.skill 4gm x2 seasonic s12ii 620w ומסך של Dell , לא יודע איזה דגם בדיוק , 24" אני חושב התקציב שלי הוא בערך 1000 שח

17. שלום רב לכם רבותיי ! שמי שי ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס החדש למחשבים ניידים מתוצרת אינטל דגם 4500 GMA המגיע עד לכמעט שני גיגה זכרון ראשי יתפקד על משחקים כמו : LOST PLANT AND GEAR OF WAR לדוגמה ? האם באפשרויות של גפיקה מלאה ?? איך החימום של הכרטיס הזה ואיך הוא בהשווא ל - 8400 GS G-FORCE לניידים ? בברכה ותודה - וייס שי

18. Started by ran7,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחדש נייד חדש. הצרכים שלי הם בעיקר ללימודים. אני לא משחק משחקים בכלל, אבל כן רוצה לראות וידאו, גם ב-HD (למרות שממה שמצאתי יהיה מדובר ב-720p ולא ב-1080 כי כדי לקנות מסך של 1080 צריך לעלות את הסכום מעל 4.5K). הסתכלתי בעיקר על ה-vostro 3560 ו-3460. רוב החנויות מציעות, בתוספת של כ-300 ש"ח, כרטיסי מסך חיצוניים דוגמת: nVidia GeForce GT 630M 1GB AMD radeon HD 7670M 1GB במקום כרטיס מוסך מובנה של intel. האם קניית כרטיס מסך חיצוני בלי לשחק משחקים היא בזבוז מוחלט? האם לא ניתן לשחק משחקים עם הכרטיס המובנה של intel? אם אני אכן קונה כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסים כאלו מספיק חזקים כדי לשחק משחקים?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לאחרונה קראתי הרבה על Asus XG Station שזהוא כרטיס מסל חיצוני לנייד, אך לא מצאתי מאיפה לקנות ואפילו לא מחיר. אז הייתי מאוד רוצה שתגידו לי אם הדבר אכן קיים ומה מחירו, כמובן אם ישנם כרטיסי מסך אחרים אני ישמח לדעת יותר פרטים בנושא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Roni Azura,

שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?

21. ראיתי שיש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני של מחשב נייח למחשב נייד כמו בתמונה למטה יש לי כרגע מחשב נייד של LENOVO ורציתי לדעת אם לכל מחשב נייד יש אפשרות לחבר כרטיס מסך ככה ואיזה חלקים צריך בשביל זה (כי אני רואה שיש שם עוד דברים חוץ מכרטיס מסך וספק) ואיפה אפשר להשיג אותם? ואיזה חיבור זה שמתחבר למחשב הנייד ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  22. לפני כבערך חודש וחצי ביקשתי מפרט לגיימינג ומעט תכני מדיה בתקציב של 3500 שקל ניסיתי להזמין את המפרט אבל המלאי של כרטיסי המסך של ה- RX580 אזל גם בפלונטר וגם ב KSP השאלה אם יש כרטיס מסך אחר שהייתם ממליצים לי להזמין או שכדאי לבנות מפרט חדש מאפס. בשיחה קצרה עם נציג מפלונטר גיליתי שייקח זמן רב עד שיגיעו כרטיסים חדשים למלאי המחשב הקודם שלי כבר לא עובד לכן אשמח לתשובה מהירה אני מתכנן להזמין את המחשב כמה שיותר מהר. המפרט הקודם: "הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80677I57400 - Intel - i5-7400 Kaby Lake Quad core CPU - 3 GHz - Max Turbo Frequency 3.5 GHz - S…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by CraZyStyLe,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x -7970 . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיסים הנ"ל כאשר יש אחריות וכאשר אין ? תודה רבה. הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח, וראיתי מוכר שרוצה 600 ש"ח על 7970. תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by maorizyo,

יש חיה כזו? כרגע קיים NVIDIA7150/630 וזה מריץ משחקים פרה היסטוריים בלבד... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by scoop22,

שלום, יש לי מחשב ישן עם לוח אם של microstar או msi מסוג MS-7507 יש שם כניסת PCI express x16 אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמתאים ללוח האם הישן הזה בתקווה שזה ישפר את צפיית הוידאו דרכו. יש עדיין מקומות לקנות בהם כרטיסי מסך שיתאימו? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.