עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם... אחי בקרוב טס לשם,ואני רוצה שהוא יקנה לי משם מחשב נייד. עכשיו השאלה איזה חנות ממולצת שם לקנות אפילו רכישה מהאינטרנט?? תודה לכול העוזרים..

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ori and the blind forest ,BioShock Infinite,PRAY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: LG W2353V-PF - LCD monitor - Full HD 1080p - 23" Dimensions (WxDxH) 21.9 in x 7.8 in x 16.4 in Aspect Ratio 16:9 Native Resolution Ful…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  4. ללא תקציב משוער כרגע. תודה

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by Ari1,

אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. האם שווה לקנות מחשב נייד עם המעבדים האלה? יש המלצות כאלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. אני חדש כאן. קונים לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לי לקנות. תתחשבו בכל הדברים, מהמחשב עד לצורב, מהכרטיס קול עד לכרטיס מסך, מהעכבר למקלדת מהמסך לרמקולים וכולי וכולי.... רק אל תשימו כאן סורק ומדפסת כי כבר יש לי מדפסת עם סורק די טובה...וגם תרשמו לי את המחיר של כל אחד מן המרכיבים. אם הנושא הזה לא במקום אל תכעסו עלי משום שאני חדש. בתודה ובבקשת עזרה music man

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by sagi5,

שלום עכשיו אני לא צריך ציוד היקפי ובלי מסך אני רוצה מבוסס AMD ולוח של ABIT AN8 ואם אפשר את המארז VB100-רגיל בלי חלון או משהו וגם ללא סידי עריכה: קבלו תיקון-5000 שקל ;D ;D

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by zombie,

(מקווה שזה המקום הנכון, אם לא אז להעביר וסליחה) מארז: NZXT LEXA BLACK LINE לוח אם: GIGABYTE P35-DS3L הארד דיסק: Western Digital 500Gb 16MB זיכרונות: OCZ 2GB DDR2-800 CL5 מעבד: Q6600@3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800GTX 600\1450\2000 ספק כח:Corsair 520W HX בכמה אתם חושבים אני אוכל למכור תמחשב הזה?יש לציין שיש עליו אחריות מלאה על כל החלקים (למרות הOC) לעוד שנתיים) תודה רבה מראש! ;D

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  10. ערב טוב, ברשותי מחשב נייד של Toshiba מדגם Satellite A500-1DN אשר רכשתי לפני כ- 4 שנים. מאז שקניתי אותו אני משתדל מאוד לשמור עליו ולא מוריד דברים שאני לא צריך וכו'. מאז שקניתי אותו לא פירמטתי אותו ולאחרונה שקלתי לעשות זאת עקב בעיות קלות. לדוגמא: - כניסה איטית לשולחן העבודה לאחר איתחול. לעיתים הוא גם נתקע במסך ה"ברוך הבא" ולא זז. - מדי פעם כשאני סוגר את המסך ופותח שוב- הוא לא נדלק, אא"כ אני סוגר שוב ופותח. - בעיות כלליות של מהירות (עבודה, לא גלישה). אני לא בטוח כמה זה טוב לפרמט בגלל שגם יש לי תוכנות של Toshiba שקיבלתי עם הנייד ואני לא יודע אם אוכל להשיג אותן שוב אם אפרמט. עם זאת, יש לי דיסק מקורי של ווינדווס ופירמטתי לא-פעם את המחשב הנייח שלי, כך שאני…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אחרי הרבה זמן שאני מנסה לבנות לעצמי מפרט, אני חסר אונים. כל פעם אני משנה משהו אחר ולא מצליח להתביית על כלום. הדרישות שלי מהמפרט: 1. מעבד שלא יגביל בכלל 4870X2 לאחר OC . (הכוונה להגיע לסביבות ה4-4.5 GHZ) 2.ללא ציוד היקפי 3. בבעלותי מסך 24", ולכן אני מבקש לכלול 4870X2. 4. קירור חשוב מאוד, גם במארז וגם במעבד. יש עדיפות גבוהה לקירור על פני שקט. 5.מארז מעוצב יהיה בונוס, אך לא חובה. תודה על העזרה, יובל.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by xbuka,

שלום לכולם. מבקש חוות דעת על המפרט הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK946946 בעיקר על המעבד והלוח אם. המחשב נועד לאינטרנט ותוכנות לא כבדות.

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  13. אני מעוניין במפרט מחשב (ללא ציוד הקפי): אין שום כוונה לבצע OC. המחשב ישמש לצורכי פיתוח תוכנה בסביבת WINDOWS (כמובן המחשב צריך לעמוד בדרישות המערכת של WINDOWS 7). אין העדפה למותג מסוים. אין צורך בהרכבה או התקנה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  14. יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by itairaz99,

שלום ! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש. בסביבות ה-2000 ש"ח אם צריך אפשר לחרוג מה-2000 בקצת (200 ש"ח). אני רוצה מסך בגודל '15.6 או '15.4 או באזור החמש עשרה שש עשרה אינץ'. הסוללה צריכה להיות חזקה שתספיק להרבה זמן. אני רוצה מעבד intel pentium או intel 2 do. השימושים העיקריים יהיו אופיס אינטרנט ואולי תוכנות לא כבדות. אילו מחשבים מומלצים אתם מכירים בעלי מפרט זה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. יש לי כבר מפרט רק חסרים כמה פרטים שאשמח שתעזרו לי בהם(: המפרט יהיה למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 וכן אפשר לחרוג אבל אני לא חושב שצריך כי יש לי מסך 60 הרץ= 60 fps במקסימום אז אני לא חושב שהתקציב צריך לעבור אתזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, צפייה בסרטונים אולי גם עריכה אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן עדיפות לכמה שיותר שקט מ1-10 שבע עד שמונ…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. ראיתי דיון בנושא דומה לפני מס' ימים אבל לטעמי המאפיינים שלי שונים : מטרות: זקוק למחשב שקט לחלוטין ומאד מהיר - מזדהה עם ההגדרות של הבחור ההוא "אני לא מסוגל לעבוד על מחשב איטי... אני מעוניים שבזמן שפתוחים לי 10 חלונות אינטרנט, תוכנות אופיס ונגיד פוטושופ, עדיין אוכל לעשות דברים אחרים במחשב (לקבץ איזו קובץ למשל) במהירות ....." תקציב: עד 4,000ש"ח במוזמן משחקים: אין צורך ציוד הקפי: מסך מחשב 24" FHD + רמקולים + מקלת ועכבר אלחוטיים שונות: כפי שציינתי - שקט מאוד+צריך הרכבה, אין צורך במערכת הפעלה. מבחינתי אין הבדל בין אינטל ל AMD עדיפות לצורב LG .. אשמח מאוד לשמוע הצעות! תודה רבה מראש שי

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by Str4ng3r,

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  19. אל תעירו לי שלא שמתי תקציב כי אין הגבלת תקציב ללמחשב הזה... מה הוא צריך להכיל: *מעבד חזק במיוחד *כמובן שלא תכונן OC *לא צריך להשקיע בכרטיס מסך כמבון *צריך זכורות מהירים והרבה *לא צריך יותר מ160 G *מסך לא צריך *ציוד היקפי פשוט ביור איזה סט אלחוטי ב100 שח השקט חשוב כי זה הולך להיות במרפאה ושיהיה אמין במיוחד כי כל היום עבודה מתבסס עליו ושלא יהיה עם לדים וכאלה כי זה לא מראה על רציני למרפאה פרטית... בתודה מראש ליאור, אם יש שאלות אשמח לענות כדי לייעל את המפרט וכ"ו

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום לכולם איך נראה לכם המפרט למחשב הבא שבניתי בזיגזג(הקצבתי לעצמי סדר גודל של 5000 ש"ח) - כמו שאתם רואים זה מחשב קומפלט כולל מסך וכו'. ברור לי שב-KSP זה יותר זול אבל הבנתי שהשירות של זיגזג מצויין (תתקנו אותי אם אני טועה) יש מצב שהוא יעבור O.C בשלב זה או אחר ולכן שמתי מספר רכיבים במפרט שאני מקווה שיעזרו לזה. המחשב מיועד גם למשחקים (למרות שאני יודע שהוא לא ישיג את הביצועים הכי גבוהים אבל מה לעשות, זה עניין של תקציב) תגובות בבקשה, הצעות לשיפור וכמה שיותר יאללה ביי 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 531.93 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nfor…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by la_pumik,

שלום לכולם. אני קונה לאימי מחשב. מכיוון שהיא משתמש הכי low end (רק אינטרנט ואופיס) . אני מחפש הכי זול , וראיתי באיבורי כולל מסך ב-2400 +-. יש 2 מפרטים אחד עם מעבד INTEL E2140 ואחד AMD AM2 4000 שאר הדברים אותו דבר יש רק הבדל במסך (amd מגיע עם LG1919S וה-intel מגיע עם LG1953S). סה"כ חשבתי ללכת על האינטל כי המסך נראה לי יותר טוב ומגיע עם DVI לשידרוג עתידי. אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום חברים, אני מעוניין לבנות שני מחשבים לשימוש בתור HTPC ומחשב משרדי. התקציב עומד על 1500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 150 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין להזמין את החלקים הבאים אם לחילופין ללכת על ה Xtreamer Ulta אשר עולה 1625 ש"ח החלקים: לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE E350N-USB3, AMD E-350, AMD Hudson M1, 2xDDR3 1066, HDMI, DVI זכרונות: DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX ציוד רשתות: כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN nLITE Wireless PCI Adapter 150Mbps מארזים: Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר החבילה: 1619 ש"ח מה דעתכם בנושא? תודה!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  23. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין במפרט הזול ביותר האפשרי שיאפשר הפעלה של 2X5970. המטרה היא לבצע חישובים אך ורק על הGPU. לכן אין שום חשיבות למעבד, וגם לא לקצב העברת הנתונים מהGPU. מצד שני, הרצון הוא לאפשר למערכת לעבוד 24/7. אחרי בירור כאן בפורום, וקריאה במקומות נוספים, אני חושב שניתן להסתפק ב: מעבד AMD sempron 140 לוח אם עם שתי כניסות pcie, כאשר אין חשיבות למהירות העברת הנתונים של הכניסות (כלומר מספיק כנראה גם X1 ) ספק כוח של 850W (כנראה) הצעות? נסו לתת את ההצעה הזולה ביותר (כמובן, לא כולל מסך וציוד הקפי)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by mtndiv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תחסכו לי איזה 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באיכות גבוהה, ולעיתים אולי גם משחקים קלילים מאוד ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו קונטר סטרייק וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל אני משער שאני יקנה מסך בגודל 23 אינץ. אשמח א…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. Buy Acer Laptop Swift 3 Intel Core i5 8th Gen 8250U (1.60 GHz) 8 GB Memory 256 GB SSD Intel UHD Graphics 620 14.0" Windows 10 Home 64-Bit SF314-54-53BQ with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg! https://m.newegg.com/global/il/product/34-316-540?ignorebbr=1

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.