עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

חג שמח! האמת שאני נמצא כרגע בהתלבטות.. המחשב עוד מעט בן 3. רציתי להתייעץ אתכם האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך ל-4080? (ואולי לנסות למכור את הנוכחי). האם לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אני משחק כרגע ברזולוציה 1440P על כל ההגדרות והפילטרים במקסימום. ישנם משחקים כבדים שהכרטיס כבר מגרד את ה-60FPS ואפילו יורד מתחת באיזורים מסויימים. האם הייתם משדרגים את הכרטיס עכשיו או מחכים עוד שנה/שנתיים ומחליפים כבר את כל המערכת? AMD 5900X Gigabyte X570S AERO G XFX Radeon RX 6800 XT Samsung 970 EVO Plus 1TB Crucial P3 2TB PCIe Gen3 3D Crucial Ballistix 32GB (4x8gb) 3600 cl16 Corsair iCue H115i Elite Capellix Corsair HX850 850W Platinum …

2. Started by 1nstall,

היי לפני כמה שבועות בניתם לי מפרט ב10K...אבל בזמן הזה הגיע ה3800X2 וה7800GT... וחשבתי גם אולי ללכת על 2 ג'יגה... תיבנו לי מפרט ב10K כולל הכל (חוץ מרמקולים ומסך...) עכשיו אני לא יודע אם כדאי מפרט לoc שיהיה בו 3700SD+G.SKILL 1G+OC או 3800x2+2g מה יותר יחזיק זמן? ואם כדאי 7800GT או 7800GTX...המחשב יהיה בערך 4 שנים... ואני מתכוון לשחק CS-S | UT2004|BT2.... ואת כל המשחקים החדשים שיצאו בתקופה שבא יהיה לי את המחשב.... אז מה יהיה יותר כדאי לי לעתיד??? תודה מראש install

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי ומעלה (אופיס,אינטרנט,סרטים) כאשר אני מעוניין לראות סרטים באיכות HD וכן גלישה באתרים עמוסים בFLASH והרבה TAB-ים ללא בעיות. תחילה שקלתי לקנות את ה 1215N של ASUS אבל אחרי שעבדתי עליו מעט שמתי לב שהוא מתחיל לגמגם אחרי יותר מדי TAB-ים.. אז מה שאני מחפש בעצם זה ככה : חייב להיות 13.3 מעבד שלא יעשה בעיות (i3 ?SU?) משקל סביב ה2KG ועדיף פחות סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות בשימוש ממוצע מסך טוב - איכות הסרטים חשובה חיבור HDMI כמו כן, חשוב לי שהמחשב יראה טוב ולא כמו מחשב עסקי. האם מספיק לי מעבד SU ואז אני אקבל שיפור בזמנים של הסוללה? שמתי עין על דגם אחד עד עכשיו : Dell Inspiron N3010 יש עוד אלטרנטיבות? שמעתי דברים לא כל כך טובים על DELL בזמן האחרו…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות של עריכת מוזיקה/סרטים. תוכנות מזדמנות, פשוט מחשב חזק כמה שאפשר בתקציב שיוכל להריץ מה שנמצא. כבר בניתי מפרט שלם עם הרבה עזרה מפורום אחר, אבל אני מעוניין לפרסם אותו פה ולקבל חוות דעת שניה. אני מוכן לקבל חוות דעת על -כל- חלק במפרט ולהחליף אותו, לא סגור על כלום. אשמח לכל עזרה שתוכלו לספק. 1. התקציב כבר נמצא בכותרת. אין לחרוג ממנו!!!!! אתם לא צריכים לחסוך זה בסדר 2. המחשב יהיה בשימוש תדיר ולמטרות עריכת מוזיקה/סרטים. בינתיים עריכת מוזיקה ברמה לא גבוהה (יתבטא בכרטיס קול), בעיקר ביכולת של המחשב להפעיל את התוכנות. למחשב אין עדיין שימוש מעשי ואני מעוניין במחשב שיוכל להריץ תוכנות עריכה כבדות (המחשב הנוכחי שלי לא סוחב.) תוכנות שאני …

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by galmic,

. תקציב: עד 2500~ ( אפשר לחרוג טיפה אם הוא ממש שווה) מטרות: עבודות משרדיות, תוכנות שרטוט ומודלים גרפיים. גודל מסך: 15.6 , כעיקרון יהיה בשימוש ביתי 80% מהזמן ויתחבר אליו מסך. רזולוציית מסך: מה שתמליצו. משקל רצוי: ממוצע, כמובן עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון איכות. סוללה: 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: לפחות 500 gb כונן אופטי: כן. תמיכה בת.עגינה: לא . אחריות בינלאומית: עדיף, לא חובה. תקציב למ.הפעלה: לא חובה. העדפה לחברה: DELL עוד דברים: שתהיה מקדלת נוחה, המחשב אמור להחזיק לתקופה של 4-5 שנים, 80% מהמזמן הוא יהיה מחובר למסך, מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. נייח ב5K לעריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. אבל רוצה לציין שמעדיף אחסון 1 או 2 טרה למערכת ההפעלה מהיר (NVME הכי מהיר היום?) ואפשרות לחבר 6 דיסקים קשיחים נוספים בנפח 16T כל אחד בתוך המארז ב RAID 5 (הדיסקים הקשיחים קיימים מוכנ…

7. Started by RnG,

שלום אנשים, נתבקשתי ע"י חבר לעזור בהרכבת מפרט למחשב חדש שיהיה מיועד לשימוש כללי + משחקים בתקציב של 17,000 (20K עם מסך 19" אם למישהו בא לשבור את הראש) ואני פונה פה למיטב המומחים לעזרה! הדברים שחייבים להיות הם: הארדיסק: 2 של 250GB עם זכרון מטמון של 16 מגה ו-SATA 2 לוח: עם SLI זכרון: 2 ג'יגה מעבד: דו ליבתי לא משנה אינטל או AMD מארז: מארז שוכב עם שלט ומסך LCD קטן כ. מסך: כמה שיותר חזק ותומך ב-SLI אבל רק אחד. בעתיד אולי ישודרג עם כ. מסך דומה. רמקולים: לוגיטק 5500 תודה מראש!

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. CPU Intel Core i7 920 2.67GHz, 2664 MHz Physical Memory Total 24574 MB NVIDIA GeForce GTX 260 HD 1TB WD תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למפרט HTPC שיהיה שקט מאוד ויגיע עם כרטיס רשת אלחוטי, עד 4,000 ש"ח, כולל מקלדת ועכבר. חשבתי בינתיים על הדבר הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪342 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ₪765 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ₪41 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ₪75 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-640…

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by along21,

שלום, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי אופיס ואינטרנט עם מסך גדול (17"), המוכר המליץ לי Dell Inspiron 5748 וראיתי שיש 2 אופציות מעבד I5 במחיר 3008 (השבוע אהיה באילת) http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23192 ומעבד I7 + כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 840M במחיר 3466 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23194 האם שידרוג המפרט מצדיק את תוספת המחיר של 460 ש"ח האם זהו מבאמת דגם מוצלח - ראיתי קצת וראיתי ביקורות לא רעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק לרינדורים מאסיביים בעזרת cuda. מצאתי שני מתמודדים וקצת קשה להחליט בינהם: MSI GT70 http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nd204us-eta-june-p-4498.html Clevo P170EM / Sager NG9170 http://www.xoticpc.com/sager-np9170-clevo-p170em-p-4342.html מה שהכי חשוב לי זה כמות הזיכרון בכרטיס המסך, אני לא מוכן לרדת פחות מ-4gb. ב-msi אפשר להגיע לכמות הזו עם כרטיס ה-gtx 675m ובסאגר אפשר רק עם כרטיס 680m שהוא מטורף אבל לא בטוח שיביא שיפור בנוגע ל-CUDA (לפחות לפי הניסיון המעשי של החבר׳ה ב-Blender) בכל אופן ל-msi ישנה בעיה לפעמים עם המקלדת, היא לא ממש עובדת טוב לפחות לפי הפרסומים בפורומים אך הסאונד מצד שני מעולה לגבי הסאגר יש לי עוד הרבה שיעורי בית... אבל המפרט…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by stinky_fishy,

אני רוצה לקנות מחשב ב6500 בלי מסך למטרת משחקים בעיקר ואינטרנט אשמח לקבל הצעות :ם

• 67 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. פרקיי כואבים ובשביל להתרכז בהרצאה כדאי שאסכם את מה שנאמר בה - אז הפתרון הוא כמובן מכשיר הקלדה כזה או אחר. מכונות כתיבה כבר קשה למצוא. אז חשבתי לקנות איזה נטבוק קטן. הייתי בטוח שאוכל למצוא משהו נחמד בפחות מ-1000, אבל כל מה שאני רואה עולה צפונה מ-1400. לא ברור לי למה, עם הפיחות במחירים של מחשבים אין מלא נטבוקים שלפני שנה עלו 1500 והיום אמורים לעלות חצי מזה.. או לפחות איזה שוק יד שנייה. ממה שאני ראיתי, אנשים מוכרים נטבוקים במחיר שהם קנו אותם במקום לחתוך 33-50% מהמחיר... ואז חבר הציע לי רעיון אחר - טאבלט כלשהו עם איזה קייס/מעמד בתוספת מקלדת. הדרישות הן: יכולת הקלדה במעבד תמלילים כלשהו(זה אפילו לא חייב להיות וורד, חשבתי על אופן אופיסים למינהם) טיפ טיפה גלישה בשביל להורי…

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Naor_S,

אז ככה מאז ומתמיד אני זוכר את הפורום הזה כ- נראה לי הכי טוב שיש ברשת (בישראל) הרבה זמן לא הייתי פה, היום נרשמתי מחדש כי גם הרבה זמן לא התעסקתי בכל ה״קטע״ הזה של המחשבים. קראתי פה כמה כתבות ופוסטים לפני שכתבתי את הנושא הזה. אני ידבר ישר ולעניין - אני רוצה לרכוש מחשב חדש וטוב וחזק שבעיקרון ישמש אותי כמעט ורק למוזיקה. אין לי שמץ של מושג איזה מחשב יש לי אבל יש לי אותן כבר איזה 8 שנים ובכל ה-8 השנים החלפתי רק איזה 4-5 חלקים גג - הוא עלה בזמנו בסביבות ה-6 אלף. נכון שהשדרוגים בעקבות ״בלאי״ עם הזמן עלו כסף. אבל זה לא מפריע בגדול. ואני יודע שהטכנולוגיה היום בכלל עשתה מהפכים ובהרבה הרבה יותר טובה. ככה שבתכלס אם אני קונה היום מחשב חדש ב-1000 ש״ח למרות הכל ולמרות שיש סיכונים והחלקים …

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by HaJ-B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד עבור קולנוע ביתי, עם דגש על ניגון סרטי 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ורצוי מאיזור חיפה והקריות. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. לאחרונה קניתי לפטופ, אני מעוניין לחבר אותו למסך ולרמקולים שלי באופן אלחוטי כלשהו, בשביל צפייה בסרטים/סדרות בעיקר. מהי האופציה הטובה ביותר עבורי? התעניינתי ב-chromecast אבל הבנתי שאין לו יציאת audio, הוא מוציא ישירות למכשיר שמחובר ב-hdmi, והוא פחות מתאים כי אני רוצה לעשות duplicate למסך והוא פחות טוב בזה. הצעות בבקשה! עריכה: אני יודע שפורום ניידים לא מתאים ב-100% לשאלה, אבל אני מניח שיש עוד אנשים עם ניידים שנתקלו באותה סוגייה.

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. האם יש דגם של מחשב נייד שניתן לחבר אילו עוד שני מסכים כך שיהיו 3 מסכים פעילים בו זמנית. שימושי המחשב מסחר בבורס + תיכנות אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. ערב טוב אשמח להמלצה על מחשב נייח לשימוש כללי ביתי התקציב 3000 (כולל מסך) תודה מראש, ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יותר מ GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. טוב, אחרי הודעה כושלת אני אנסה להיות יותר ממוקד ואסביר בדיוק מה אני מחפש: - מחשב נייד לסטודנט. אמור לשמש אותי בעיקר בבית (במקום מחשב נייח), אבל גם מפעם לפעם באוניברסיטה ומחוץ לבית. - אני משתמ בעיקר באינטרנט / OFFICE אבל רוצה סוף סוף שאצליח לראות סרטים/מוזיקה כמו בנאדם (מבחינת מהירות בעיקר, לא איכות מסך). - נוטה מאד מאד למסף מאט (שונא את ההשתקפות של הלפטופים). הבנתי שכדאי מאד להתעקש על LED. - מסך 14.1. - אני מאד מאד אוהב את המקלדות הרגילות של הנייחים (ומקליד מהר...), אז אם יש משהו שקשור לנוחות המקלדת, אני מעדיף כמה שיותר קרוב למקלדות הגדולות והמוכרות. בנוסף,אני מאד מאד אשמח אם הסוללה תחזיק להרבה זמן יחסית ושהוא לא יתחמם, אבל אני מניח שאת זה כולם רוצים. הנטיה שלי היא בעיקר…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא למטרת גיימינג כבד( משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA4), סרטים ויהיה גם OC בהמשך. כמה בקשות: 1. שיהיה מורכב בחנות IQPC, ד"א איך החנות הזאת? 2. ספק כוח מודולרי. 3. בלי כוננים ובלי רמקולים. 4. מסך 24. תקציב: 8000. ושהמחשב יחזיק טוב לאורך זמן, אני פשוט רוצה לשחק על הגדרות הכי גבוהות לאורך זמן. תודה!

• 68 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. שלום רב, אנא עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks, הרכבות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

24. Started by 8-Ball,

קונים לאחותי מחשב..ביקשתי יפה ואחרי קצת שיכנועים גם אני מקבל!! התקציב הוא 9 אלף כולל מסך CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1392.2 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 717.33 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 484.55 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black C…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (כרגע לא סגור סופית ויכול להיות שהתקציב יעלה או ירד.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים כבדים מדי, אבל המטרה היא שהחדשים יהיו בmax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים