עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Singularity,

היי, אני מעונין לקנות 15XSP מחול, יש צפי מתי יגיעו המעבדים החדשים? יש מה לחכות להם? את הדגם 13 כבר מוכרים עם מעבד דור 8 במידה ואני קונה עם מסך FHD ומחבר אותו למסך 4K יהיה אותו אפקט במידה ויקנה עם מסך 4K אני צודק? תודה!

2. Started by c2d,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב קל, קטן ושהסוללה שלו תחזיק הרבה זמן (יחסית...) השימושים שלי הם בעיקר סטודנטיאליים אז לא צריך 3D וכו'. אני שוקל את ה-E6400. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת עליו ממי שכבר יש לו אותו - מרוצים? יתרונות וחסרונות? חוץ מזה, עלו לי כמה שאלות ואני אודה למי שיוכל לעזור לי: 1. כמה המסך LED באמת מוריד במשקל של המחשב ומוסיף לחיי הבטריה? שווה את ההפרש במחיר לדעתכם? 2. כמה זמן תכל'ס מחזיקה הבטריה? 3. יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה? ממה שראיתי אין לו TV Out. (בהנחה שאין לי פלזמה עם חיבור VGA) 4. אם פעם אני כן ארצה להריץ עליו משחקים (כאילו שיש לי זמן...) - איך ה-4500 של אינטל שהוא בא איתו? שווה משהו? חוץ מזה אם יש שיקולים נוספים שכדאי לי לדעת או מתחרים אחרים שלו ששווה …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. Started by JonyPony,

אוקיי, אז אני ממש לפני הקנייה אבל יש לי כמה התלבטויות: 1. האם הזכרונות של PQI טובים? 2. האם הBIG TYPHOON VX מתאים לשימוש גם על מעבדי 4 ליבות? 3. האם ה8800GT עדיף על ה8800GTS למרות שהוא "רק" 256ביט ? 4. האם עדיף לרכוש כ.קשיח של WESTERN או של SEAGATE? 5. איזה ספק כח יותר טוב (500W) - של ZALMAN או של ENERMAX ? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי/כללי/מגוון: בעיקר גלישה, אופיס, פוטושופ, מעט מאוד משחקים. יש לי כמה שאלות מקדימות לפני שאני פותח פוסט ומבקש עזרה בהרכבת המפרט. 1. דיסק קשיח: נראה שיש המלצה גורפת לגבי דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3. אבל הנפח המקסימלי שמצאתי הוא 1 טרה. יש דגם שנקרא Samsung EcoGreen שמגיע גם בנפח של 1.5 טרה (בתוספת קטנה במחיר לעומת ה-1 טרה). איך הדגם הזה לעומת ה-F3? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף להשאר עם ה-F3 שעליו כולם ממליצים? 2. USB3: ראיתי שיש לוחות שתומכים ב-USB3. האם זה כבר הפך להיות סטנדרט? מה התוספת במחיר לעומת לוח פשוט שלא תומך? האם כדאי להשקיע את התוספת? או שאפשרי וזול להוסיף את התמיכה אח"כ במידת הצורך? (אני מניח שיקח כמה שנים עד שמוצרים …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי ואשמח אם תעזרו לי בנושא לוח האם. בעקרון רציתי רק לשדרג כרטיס מסך וזכרונות, אבל אחרי שהבנתי שAGP הולך לעולמו, חשבתי שאולי כדי כבר לשדרג את הלוח אם לחדש... כרגע יש לי פנטיום 4 2.8, 512 מ"ב DDR, וכרטיס fx5200. האם כדאי לי לשדרג את הלוח אם על חשבון תוספת של 512 מ"ב לזכרון? או שעדיף להשאר עם אותו הלוח, להגדיל זכרון לג'יגה ולקנות כרטיס מסך 7600GT אבל בחיבור AGP? או לוותר כרגע על זכרונות ולשדרג את הכרטיס יחד עם לוח אם? איזה לוח אם מומלץ עבורי? שיתאים למעבדים וזכרונות החדשים שייצאו בעתיד? אני לא צריך שום אוברקלוקינג, ולא כרטיס קול - יש לי משלי furtissimo 3... תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by dindon,

אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by ofirwe,

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eyal82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות נייד בקרוב ויש לי כמה שאלות: 1. כנראה שאני אזמין את המחשב מחול דרך האתר של HP (לא ישירות לארץ, אני שולח אותו לדוד בארה"ב שיביא אותו לארץ) למישהו יצא להזמין מחשב דרך האינטרנט? ובפרט דרך האתר של HP? אם כן אשמח לשמוע.. 2. זה הנייד שאני רוצה להזמין: HP Pavilion Entertainment dv3t customizable Notebook PC NH680AV * Moonlight White * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 512MB NVIDIA GeForce G 105M * 13.3" diagonal WXGA Hig…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by AngryBirds,

לא יודע אם זה קשור לפה, אבל... 1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by dkaro,

היי, המחשב שלי כבר בן 6 ואני מתכנן להחליף אותו. כרגע מחכה למעבדים החדשים שיוצאים עוד שבועיים של AMD. 1. האם המעבד הזול מבין השלושה (299 דולר) צפוי לכלול כרטיס גראפי מובנה? 2. במידה וכן, האם הוא נראה לכם יספיק לבדו לגיימינג קל (1080P על 60 הרץ בלבד) 3. תאריך ההשקה 5 לנובמבר, האם לדעכם אנחנו צפויים לבעיות מלאי ולא סביר יהיה לרכוש אותו בחודש הקרוב? 4. מה לדעתכם צפוי להיות בערך המחיר בארץ? 5. רלוונטי כבר מעכשיו להתחיל לבנות (על הנייר) מפרט שמבוסס עליו או לחכות? תודה !

11. Started by tamir_ye,

יש לי כמה שאלות לגבי מחשבים אולטרה ניידים כי אני לא בטוח שהם מתאימים לדרישות שלי אבל עדין הם זולים מאוד. 1. איך הגלישה באינטרנט בהם? נוחה? מהירה? 2. עד כמה המחשבים האלה חלשים? פוטושופ יעבוד בהם? פלאש? 3. איזה מהם הכי מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מצטער מראש אם זה לא המקום,פשוט לא מצאתי פורום מתאים. מגיע לי מז"ט קיבלתי את המחשב החדש,ע"פ המפרט שציינתי פה בתחילת השבוע.והתקנתי אותו עם ווינדוס והכל. 1.בשביל מה יש לי 4 כניסות של sata בפאנל האחורי ? ענו לי חלקית על השאלה הזו.הלוח אם הוא gigabyte ga-965p-dq6 . 2.באתר של ג'יגה בייט כתוב שיש לו 8 כניסות usb ולי יש רק 6. 4 בצד האחורי ועוד 2 מקדימה בצד. (המארז הוא צ'יפטק Mesh-Series CH-01SL-SL-B ) 3.בתוך המחשב אין קרור לדיסק הקשיח,זה משנה ? 4.איך אני יודע אם כל יש לי לכל החומרה את העדכונים האחרונים ? נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט אבל יש שם הרבה עדכונים לכרטיס מסך וללוח אם שלי ואין לי מושג מה לעשות.כמו כן,אני לא מוצא עדכון קושחה לצורב .Optiarc AD-7170A 5.הוספתי את המאוורר ac Freeze…

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  13. שלום אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח מה לשים בו התקציב שלי זה 10000 שקל רציתי גם לעשות קירור מים לבד (עם צינורות ומשאבות ודברים), אפשר להשיג דברים לזה בארץ? דיברתי עם אנשים אחרים ושאלתי בפורומים אחרים והגעתי לדבר כזה i7 7700k (אני יעשה לו overclock) Gtx 1080ti founders edition 32gb vengeance rgb ram Asus maximus ix hero atx lga1151 250gb ssd 3Tb hdd Cooler Master MasterCase Maker 5 EVGA supernova 850w platinum זה טוב? צריך לשנות משהו? להכין קירור מים או לקנות אחד "מוכן"? אם לקנות קירור "מוכן", איזה? תודה

14. Started by נריה,

המפרט שלי: עלה לפני 4 שנים 3 אלף ש"ח מעבד: 2 processors running - Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.34 GHz Performance Rated at 4.55 GHz RAM: 2.0 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT (GeForce 8600 GT) Video Card Features - - 1.0 GB Video Card 3D Acceleration: - Yes Video HW Transform & Lighting: - Yes Vertex Shader Ver.: - 3.0 Pixel Shader Ver.: - 3.0 DVD TSSTcorp CDDVDW SH-S203D 1)כמה עולה כזה מחשב כיום(ללא מסך ואביזרים ננלווים כמו עכבר וכו') כיום הוא לא מריץ לי את Call Of Duty : Black Ops 2)מה חלש בו ? הזיכרון שלו(2 גיגה) אני מאמין שהוא טוב המעבד נראה לי חלש נגיד זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...6878&CatCode=1 הרבה הרבה יותר טו…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by yaron79,

שלום לחברי הפורום רכשתי שבוע שעבר נייד Lenovo IdeaPad G560 M274NIV אני מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו... עד עכשיו השתמשתי במחשב נייח ככה שאין לי כ"כ מושג איך לתחזק מחשב נייד יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. א. המחשב רוב הזמן מונח על השולחן אצלי בחדר, ומחובר כמעט תמיד לחשמל...קודם כל רציתי לדעת אם חיבור קבוע לחשמל יכול לגרום נזק למחשב/מטען??? ב. במידה ולא...האם במצב כזה עדיף להוציא את הסוללה או שזה סתם מיתוס?? 2. כיוונתי את הגדרות הצבע המועדפות עליי דרך לוח הבקרה של NVIDIA, ושמתי לב שכאשר מסתכלים במסך כשברקע יש רקע בהיר בוהק, רואים לאורך כל המסך קווים אופקיים, רואים את זה רק בזווית מסוימת כשיושבים מול המסך לא מבחינים בזה... יכול להיות שזאת בעיה במסך??? או שככה זה …

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by Booobb,

שלום לכולם, אחרי שיטוט פה בפורום ובאתרים אחרים החלטתי ללכת על ה1525 inspiron של דל ואני כנראה קונה אותו בארה"ב. כאשר "הרכבתי" את המחשב באתר של דל לא הייתי בטוח לגבי כמה חלקים ורציתי להתייעץ איתכם לגביהם. (המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים ושמיעת מוזיקה בלבד) * בבחירת המסך יש לי 2 אופציות: Anti-glare או Glossy שניהם 15.4", מי לדעתכם עדיף ? ובמה הם שונים אחד מהשני ? * באשר להארדיסק, האם יש הבדל משמעותי בין 5400 סל"ד ל 7200 סל"ד ? שמתי לב שהרוב המוחץ של הניידים באים עם 5400, האם זה בגלל שה7200 מפיץ חום רב ומומלץ שלא לקחת אותו ? (בנוסף ב7200 מצוין ליד Free Fall Sensor, שלא כמו ב5400, מה זה בדיוק ?) * בכרטיס הרשת האלחוטית יש את ה Dell 1395 802.11g ואת ה Intel 3945 802.…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by asagoren,

שלום הזמנתי מחשב GIGABYTE לחברה שלי [סטודנטית] לצרכי כתיבה ועבודה משרדית כמו שאתם מתארים לעצמכם המפרט הבסיסי הוא כזה מעבד CORE 2 DUO 1.8 GHZ זכרונות 2 GB 800 MHZ ציפסט אינטל הארדיסק 250 GB כרטיס מסך ONBOARD וכו'.. השאלה העיקרית האם 3150 ש"ח זה הוגן לכזה מחשב של חברת GIGABYTE [glow=red,2,300]והאם זוהי נקראת חברה טובה\איכותית?[/glow] ולמה האחריות רק לשנה מבחינת הספק או שאולי יש דרך להרחיב את האחריות..?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by the-hunter,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן . בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא . בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ? תודה רבה לעוזרים ! הנ…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. שלום לכולם, מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב נייד בפעם הראשונה ויש לי מספר תהיות שלא הצלחתי למצוא להם תשובה חד משמעית, אשמח אם סוף כל סוף זה יובהר לי. (אפילו חיפוש אינטנסיבי בגוגל לא עזר, הייתם מאמינים?) אז כך: 1. שאלה בנוגע לסוללה של המחשב הנייד, כבר הבנתי שיש תאריך תפוגה ואין מה לעשות בנוגע לזה, בסופו שך דבר היא תמות. שאלתי היא האם לאחר שהיא כבר נשחקה לחלוטין (כבר לא נטענת בכלל, נשארת על 0%, נטענת אבל נגמרת אחרי 5 דקות וכדומה...) עדיין אני יכול להשתמש בה? זאת אומרת להשאיר את הסוללה הגמורה מחוברת ואת המחשב עצמו מחובר לחשמל באופן קבוע. 2. שאלה זו קשורה לשאלה הראשונה האמת, קראתי שהסוללה משמשת כמגן מפני נפילות מתח או משהו כזה שיכולות לגרום לנזק משמעותי למחשב עצמו. עכשיו במקרה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אפשר לקבל דעות על המחשב הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=8072&catcode=708&AdCat=&parentid= GIGABYTE W576M-64R2 15.4" 2.0GHz 2GB 320GB דגם: עד 5 תשלומים שווים !!! מעבד Intel® Core2 Duo T6400 2.0GHz , דיסק קשיח 320GB , זיכרון 2GB 800MHz, צורב DVD , מצלמה 2.0MP!!! הוא עולה 3500 עם אחריות לשנתיים ושנה על מטען אני לא קונה בשביל משחקים, בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. אני לא ממש יודע איך הולך כל הקטע עם הבטריה וזה, כמה זה מחזיק והכל.. תוכלו להגיד לי אם מה שיש לו הוא סביר? וגם הכ.מסך שלוהוא: Intel GMA 4500MHD זה טוב? יכול להריץ משהו? ועוד משהו בקשר לרשת שלו.. המהירות היא טובה יחיסית? ובכלל איך זה הולך? מה המדד? (מצטער חשבתי שהכנסתי קישור)

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  21. שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. איך אני יודע אם הנייד הוא באמת תחליף שולחני ? והאם ניתן לשדרג אותו זאת אומרת זיכרון ראם מעבד כרטיס מסך הארד דיסק?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. D: זה המפרמט שאני מתכוונן לקנות http://img458.imageshack.us/img458/5749/computer6ph.jpg עכשיו רק על ה-HD אני לא בטוח (וסיכוי ממש קטן שאני ישנה את הכרטיס מסך) עכשיו יש לי כמה שאלות 1. המעבד בא עם מאוורר ? 2. ה-HD ? הוא טוב? פעם המלצתם לי כאן על משהו אחר ולא מצאתי על מה המלצתם לי 3. הכרטיס מסך יש ההבדל בינו לבין RX800XL אחרי שאני עושה OC ל-GTO2?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by MagnuM_47,

תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. לפני כמה זמן פתחתי נושא על מחשב נייד ב3500 שקל נכון להיום התקציב עלה ל4600 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. חשובה מאוד אחריות של לפחות שנתיים ומעלה. השימושים במחשב הנייד הם צפיה בסרטים באיכות FULL HD , עבודה משרדית, גלישה וגיימינג . 1) התקציב עלה לכן חשבתי על נייד חדש לחבר מה אתם אומרים עליו או איזה חלופה אתם מציעים במחיר דומה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15822 2)תחנת העגינה פועל בעזרת הכרטיס במחשב הנייד או שהיא פועל על כרטיס פנימי שנמצא בה ? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=211&salenum= 3)תחנת העגינה טוענת את המחשב בזמן שהוא מחובר אליה גם בזמן שהוא פועל? 4)אין סכנה לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה לזמן רב ואיך תחנת עגינה יכולה להיות אוניברסלית ארי כל מחשב נייד צור…

• 6 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.