ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב שלא יהיה אובר קיל ולחדש מחשב כול שנתיים אז החומרה אני מעדיף לא הכי חדשה אחת שהייתה בשוק לפחות חצי שנה כי אני לא אוהב דברים עם בגים ושום משחק או מערכת לא באמת יכולים לנצל אותם זה לא אפקטיבי רוצה משהוא מעולה למשחקים צריך כרטיס עם יציאה חדשה של הסונד ותמונה נראה לי הם נקראים hdmi dvi שניהם כי יש לי מקרן שמחובר לרסיבר יש לי פה מערכת רצינית ואני רוצה מחשב למשחקים מעולה שישרת אותי לשנתיים ואשמח למישהוא שממש מבין שירשום לי את זה ולא סתם דעה משהוא עם ידע כי המחשב האחרון שהיה לי היה יקר בטרוף וחסר ולא היה בו שימוש ממשי ואז היה תכנולוגיות חדשות אז בבקשה אנשים מבינים זקוק לעזרתכם מאתכם תודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך בבקשה המלצה למפרט, מחשב למשחקים כבדים: 1. אני לא צריך מסך 2. לא צריך ציוד הקפי, חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים, כי המחשב יחובר לטלויזיה 32' והרזולוציה שלה 1366x768. התקציב הוא 2000 ש"ח ואפשר לחרוג ל- 2500 ש"ח גג! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך מפרט כמו שצויין לשימוש כללי :אינטרנט,סרטים, הורדות וכו'. מסך 19" עדיף 3:4 אבל אם רחב יותר זול אז רחב. מעדיף על בסיס אינטל. אין צורך בעכבר ומקלדת. H.D מספיק גם 250GB. כרטיס מסך מובנה גם טוב. ואם אפשר חנות מאזור חיפה שניתן לשלם במקום. תודה. וכמובן אין צורך להשתמש בכל התקציב.
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה מהיר וחזק אבל לא לשימוש מעבר לאופיס ומוזיקה ברקע. ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, אבל כן עם צורב DVD וHD של 80G (לא צריך יותר), ועל המארז להיות פשוט. והכי חשוב- שיהיה מאותה חנות, בבקשה, כי אין לי כח, זמן, רצון וידע להרכיבו ממספר חנויות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כותרת, עדיפות לכפול ליבה של אינטל תודה אבי
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחשב 1 -4500 עם מסך LCD ומחשב 2 גם עם מסך LCD אבל עד 5300 עריכה: למטרות משחקים בעיקר אבל לא יותר מידי (לחבר שלי)
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לא למשחקים ללא ציוד היקפי תודה. ;D (אה, ושאפשר להשיג אותו ברשתות KSP מרדנית וכדומה...)
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער שהחסרתי את הפרט של התקציב, אני פשוט לא יודע מה המגבלה שלי. בגדול - מה שאני צריך זה מחשב נוסף בבית, לעבודה ממש ממש בסיסית לתוכנות כמו וורד, אינטרנט וכדומה.. (אימיילים ואימיול וכל השמח הקשור לאינטרנט). זה אמור להיות מחשב ממש פשוט, כי לא הולכים לשחק בו במשחקים או לעשות עליו עבודות גרפיקה. לכן אין אני יודע מה התקציב בשביל זה. אני מבקש בבקשה את המפרט הכי זול והכי בסיסי בשביל מחשב שכזה. אין צורך במסך וציוד הקפי. עדיפות לחנות: ksp.co.il. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. עד 2800, 3000 מקסימום של המקסימום 2. משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...) וגראפיקה (פחות חשוב) 3. בלי ציוד היקפי 4. מעדיף כונן 320GB, ולפחות 3GB זכרון. 7. הרכבת מחשב במעבדה 10. יש סיכוי לoc אבל לא משהו קיצוני... 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה:"משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...)" תודה!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כולל מסך LCD 17 לא כולל מקלדת, עכבר ורמקולים. צריך מפרט אחד AMD ואחד אינטל. נראה לי שמספיק 512 RAM ודיסק קטן תודה לכולכם קיבלתי את המפרט הבא" מעבדי AMD Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB NCP דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, SATA כוננים- SONY AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 מארזים Vertigo-2 MIDI 400W Silver PROVIEW 17 TFT 5MS מחיר 2485 ₪ מחנות אמינה בשרות (כבר קניתי מס' מחשבים שם לחברה') רק המפרט... יש הערות? (כאילו שיכול להיות שלא יהיו...) נ.ב. הנה מפרט לאינטל, אותו אני פחות אוהב... מעבדי אינטל Pentium 4 3.0Ghz, s775, 631) …
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלםו לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך מפרט בשבילו. המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אבל משמש גם בשביל כתיבת עבודות וכאלה. איכות קול טובה חשובה, צורב dvd- חובה. מאוד חשוב לי העניין של כרטיס מסך טוב ומשחקים טובים, גודל מסך 20". נושא הקירור חשוב אבל לא מאוד. מינימום 500 ג'גה. לא צריך ציוד היקפי. הוספתי מפרט שחבר בנה לי, אולי יהיה יותר קל פשוט לשפץ אותו! תודה מראש, יוס! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. צריך עזרה בבניית מפרט ב1500-1700 עדיפות למינימום תקציב. ללא ציוד הקפי,HD בנפח הכי נמוך יספיק הכי חשוב שיהיה SATA2. רצוי שהמחשב יספיק לכמה שנים,לכן חשוב שהלוח אם יתמוך בכמה רכיבים שאפשר ואפשרות לשדרוג זכרון עתידית. מבחינת שימושים מדובר על אופיס,הדפסות,אינטרנט ואולי קצת סרטים. מעוניין במפרט מאחד החברות המובילות(סקאיפיסי,TMS וכדו'). תודה. **עריכה** שכחתי לציין,אני מאמין שAMD ישתלם פה בתקציב,אם אפשר להצמיד לו גם קירור טוב זה יהיה מעולה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ללא מסך וציוד היקפי, ללא CD וצורב. מבוסס AMD, משהו כמו 3000-3200... הרד-דיסק 200 ג'. מערכת שקטה ככל האפשר מיועד למשחקים וכל השאר...(ללא OC) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה יש לי גם הרבה שאלות בבקשה תקראו עד הסוף ותענו תודה. צריך מפרט עד 5 אלף אפשר לחרוג טיפה לא יותר מדי 200 שקל+- הייתי מעוניין ב CROSSFIRE של HD4850 , השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים וFPS. HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שניים כאלה. CROSSFIRE. או 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E שניים כאלה. SLI. GTX 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E אחד כזה. המליצו לי על ה HD4850 אבל אמרו לי שיש בו הרבה באגים ולא כדי להתעסק איתו. בקשר לכותרת מפרט עד 5 אלף כולל אחד מהכרטיסים האלה ומה שרשמתי CROSSFIRE או SLI להכניס במפרט,למעט ה 260GTX כי הוא יקר בסביבות ה 1300+- ללא כונן דיסקים,ומארז את ה GURDIAN משהו כזה של NZXT. ועוד שאלה קטנה מה עדיף Q6600 או E…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
צריך מחשב לא מסך וללא שום ציוד הקפי...מומלץ מחשב שיכול להריץ היטב את VISTA - מחשב לגיימר תודה מראש! באהבה בני סלע ;D
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מפרט שישמש לי כמדיה סנטר...ואני גם רוצה שיפעל בו NFS CARBON וכדומה לא צריך על האיכות הכי גבוה הכי טוב שאפשר רק שיפעל עם קצת אפקטים (ברמה של FX 5500 וכן הלאה...)..אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך אבל לא להגזים...ואם אפשר בנוסף מקלדת אלחוטית (ושיהיה מובנה בה גלגלת של עכבר..אם יש דבר כזה.. ) ולא להכליל אותה לסכום המפרט...ז"א שמהצד שהמחיר לא יהיה קשור למחיר הכונן.. ומארז בסגנון הזה - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2220
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיוכל לשאת הרבה תוכנות בו זמנית. לדוגמא אינטרנט+מוזיקה+משחקים. שגם כן יוכל להפעיל סרטי HD ללא בעיות של תוכנות אחרות פתוחות (פועל על ווינדוס ויסטה). שיוכל להפעיל משחקים חדשים (לא ברמות כמו של קריסיס אבל את רב המשחקים החדשים). שיהיה הרבה מקום, לפחות 500GB, ללא ציוד היקפי או כונן דיסקים. חשוב שיהיה 2 יציאות USB מקדימה למעלה במארז! בקשר לרעש, מומלץ שלא יהיה חזק, כי אני ישן עם המחשב פועל. עד 3000 ש"ח עם חריגה של עד 100 שקל אם באמת צריך.
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2700-3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? nope 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מתחבר למסך 32'' או 26'' 9. האם חשוב שקט? שיהיה אפשר לישון אתו בלילה... 10. האם מתוכנן OC? לא בתכנון 11. במפרט למשחקים - כבדים+- טוב אז לגבי חנות זה לא כ"כ רלוונטי אני רק צריך את המפרט... וקיבלתי את המפרט הזה : מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ₪556 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-MA770-DS3 ₪418…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו.. אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב אני רוצה מפרט בסביבות של ה-5000 שח.. אפשר עד 5500 כרטיס מסך, מעבד, לוח אם ו-זכרונות אני אקנה מ-newegg.com וכל השאר מהארץ... אני רוצה שיהיה לי במפרט: כרטיס מסך X1800XT 512 מעבד: CONROE E6600 (אני יודע שהוא עוד לא יצא.. אבל אני צריך שתכניסו לי אותו.. ואל תגידו לי.. לחכות עד שהם יצאו ואז רק לדבר.. כי אני תריך את זה דחוף!) לוח אם: איזשהו שתומך בקונרו.. (שימו לי לוח אם שעד ה-15 ליולי יצא בטוח!) זהו.. תודה לכם.. =] אני לא צריך ציוד היקפי.. רק מקלדת ועכבר
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 5500 שקל,תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני צריך מפרט+מסך לחבר ב3500. את ההרכבה אני יעשה בבית. הדרישות שלי מהמפרט הם שהמסך יהיה טוב(19 אינטש) ואם אפשר גם שיריץ משחקים ברמה בינונית. אני לא צריך צורב וציוד היקפי. אני צריך גם כרטיס טלויזיה למחשב שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך נייד שישמש אותי ללימודים בבית הספר.. אחד שלא יעשה בעיות מבחינת סוללה, ביצועים נחמדים+ (מהירות.. אפילו שזה רק ללמודים.. מחשב איטי זה מעיק) הוא ישמש אותי בבית הספר להקלדה בזמן השיעורים וכו' ובשאר הזמן הוא יחובר לרשת בבית שלי (רשת חוטית 10/100) לגלישה באינטרנט וכו' עדיפות למחשב עם תמיכה בבלוטוט' אם זה לא מנפח את המחיר בצורה קריטית. אני עם תקציב לא מנופח ביכלל ושואף להוציא כמה שפחות.. באיזה טווח מחירים יהיה מחשב שיענה לדרישות שלי, אך גם לא יהיה "בור" מוחלט מבחינת משחקים (שיהיה לו כרטיס מסך חלש אבל נוראמלי יחסית.. משהו קצת מעל הרמה של כרטיסי שוק הLOW במחשבים הנייחים...)? תודה רבה לעוזרים... ואם אפשר, יחד עם העזרה בנוגע לטווח המחיר, המלצה על דגמים..
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לבן דוד השני שלי חחח כולם מחליפים מחשבים ורק אני לא... =[ [בנתיים] את המחשב הקודם שביקשתי כבר הזמנו והוא אמור להגיע בקרוב מאוד פשוט לא היה את החלקים במלאי... [מפנדה] אז אני צריך מפרט הפעם ב5000-5500 שקל כולל מסך [לא משנה גודל] מפרט למשחקים ללא שאר הציוד ההיקפי לא מתוכנן OC תודה נ.ב צריך גם הרכבה. רצוי מפנדה בקיסריה!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-