עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by inbals,

אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. רציתי לדעת אם כדי להוסיף עוד זיכרון למערכת דיסק קשיח אני חייב עד 1000 שקל חריגה של 100 אבל לא רצוי השאלה אם הלוח שלי יתמוך בכזאת כמות והאם SATA 2 יעבוד כמו SATA 1 ולא יגרום בעיות או לקחת IDE בכלל (למטרות איחסון קבצים ) הנה המפרט WIN XP SP2 PENTIUM 4 3.0GHZ PRESCOUT 1M 800MHZ HT S478 ASUS P4S800D-X 256X2 + 512 DDR 400mhz NSP &ELEXIR MSI 6800NU 16X1 6VP thermaltake FULL TOWER SHARK SILVER ALTEC LANSING ATP3 2.1 ?CMV 937A 19'' WIDE SCREEN LCD 8ms? GENERIC PSU "500w וגם האם כדי לי להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון למחשב . לפני גמה ימים הוספתי לגיגה שיש לי כבר עוד 256 ממחשב ששכב לי בבית והשיפור היה מדהים (אני מדבר על העלייה עצמה בכלל השיפור מעולה הזמן התקצר לפחות מעשר שניות) הוו…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. המחשב: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=101747 הקירור מים: https://shoppingcart.aliexpress.com/shopcart/shopcartDetail.htm?spm=2114.13010208.99999999.90000003 המשחק: http://store.steampowered.com/app/474960/ כרגע יש לי: SeaSonic 1250W gold Sapphare AMD Radeon R9 295x2 OC Block Bronze of graphic card

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Hellcat,

הייתי מפרט בעצמי אבל זה הכל פה. http://reviews.zdnet.co.uk/hardware/notebooks/0,1000000333,10000054,00.htm

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. עזבו...

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by גלעד 30,

תשמעו תכלס אני לא מבין יותר מדי במחשבים. ואין לי חשק זמן וחשק לחקור יותר מדי. השאלה היא איזה חנות או רשת אמינה יחסית{אני גר באזור השרון גם תל אביב זה בסדר}. והאם אפשר לקנות איזה מותג, ואפילו להפסיד מעט כסף כדי שלא יעבדו עלי יותר מדי עם החלקים. ועוד משהו, כדי לראות סרטים לאילו חלקים כדי לתת חשיבות. מסך? כרטיס מסך? זיכרון? זיכרון קשיח?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by גלעד 30,

אהלן מה אתם אומרים על המפרט הזה. אני רוצה להגיד :D שאני מחפש מחשב שיתאים לגרפיקה ברמה של פוטושופ ואפטר אפקט, וגם תוכנות תלת מימד ברמה סבירה. המפרט נלקח מפיקוק מחשבים. {לפני 20 יום אם זה קריטי} לוח אם: GIGABYTE GA-81945GZONE-RH מחיר: $89 מעבד: אינטל P-D 925 3.0G DAUL CORE מחיר: $159 זיכרון: 1GB DAUL CHANNEL DDR2 667 מחיר: $89 מארז: 3 מאווררים 6 כניסות USB מחיר: $38 דיסק קשיח: 2 160GB SATA מחיר: $85 כרטיס מסך : GEFORCE 6200 PCI EXPRESS 256MB מחיר: $55 מקלדת: WINDOW XP מחיר: $7 עכבר אופטי : PS2 מחיר: $8 צורב: DVD BENQ מחיר: $3 …

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by amy3373,

אז באתי להתקין לי אופיס על הנייד החדש, כולי שמחה וטובת לב, ואז גיליתי כי... אין לי קורא דיסקים 8) הייתם צריכים להיות שם כשחיפשתי את המקום להכניס את הדיסק, כולי תמיהה... טוב, אז אני לא רגילה לניידים ולדברים המשונים שלהם. הבנתי שאפשר לקנות כונן חיצוני. חשבתי שאם כבר, כדאי שהוא יהיה גם קורא dvd וצורב. יש המלצות? וכמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. יש לי את המחשב Toshiba Satellite 5205-s505, הכונן שלו מת ואני מעוניין לקנות לו כונן חדש, יש לי שתי שאלות: 1. האם ה-BIOS יזהה כונן USB עם דיסק Bootable? 2. אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא, אני אמשח להמלצה על מבדה או חנות באיזור המרכז כדי לקנות כונן פנימי. תודה רבה! איאן טראוט

10. Started by B0necrack3R,

ברשותי dell latitude e4300 ועליו מותקן win7. כמו שרשום בכותרת המע' מזהה את הדיוידי הפנימי ככונן חיצוני, כיצד ניתן לתקן זאת? אם זה משנה אז ההארד דיסק מחולק ל-2.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Rbix,

שלום לכולם, אשמח בבקשה לכונן DVD חיצוני שישמש גם כצורב למחשב נייד. אני ממש לא מבין בדגמים שיש בשוק וחשוב שיהיה זול ואמין. תודה

12. Started by DBMyself,

שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Drazick,

שלום, אני מעוניין לרכוש כונן SSD מסוג Samsung 850 Pro. מישהו מכיר חנות אמינה בארץ שניתן לרכוש בה חלקי מחשב באמצעות PayPal ולקנות את הכונן הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. קצת רקע: מעוניינת לקנות מחשב חדש (רב תכליתי) שיחליף מחשב ישן בן 12. תוכניתנית בעברי, עד שנת 95, על MAIN FRAME, ובשנים האחרונות גם על המחשבים האישיים של IBM ותואמיהם שהיו אז בשוק. מבינה מעט מאד בחומרה של היום, אבל - × מכיוון שאני פרפקציוניסטית באופיי, × ומכיוון שאיני מתכוונת להחליף/לשדרג את המחשב החדש שאקנה בעשר השנים הבאות, × ומכיוון שעלי לגבש החלטה רציונלית לגבי המפרט הרצוי לי, אני משתדלת לקרוא חומר על הנושא באתרים הנראים לי מקצועיים כמו שלכם. לעצם השאלה: התרשמתי מהיתרונות של דיסק ה SSD ולכן אני מעוניינת לשלבו במפרט. במפרטים המומלצים על ידכם מומלץ בדרך כלל לשלבו בנפחים של GB120-240 /GB 128-256, עם דיסק קשיח בנפח של TER…

15. Started by benyben,

שלום חברים. נטבוק עם מעבד N570. עייף, איטי! האם כונן SSD (סאטא 2) יציל את הנטבוק? או שאני מבזבז את הזמן? אני מדבר על מעבר בין תכניות, על טעינת אתרים (רינדור)...... חבל לי להוציא כסף סתם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by udi2181,

שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by amir77a,

מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ttrt1,

אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by p-o-i,

שלום אני רוצה מחשב לאוברקלוק ומשחקים ב2500 אם אפשרות חריגה של 100+ ללא כרטיס מסך...אבל יהיה טוב אם תוכלו לזרוק לבפנים משהו חלש לשים במחשב של אחותי...(היא מנסה לשרוד עם 6200TC se והיום כמעט כלום כבר לא רץ לה במחשב...)גם ספק חזק לא צריך יש כבר ספק טוב...אבל עדיין צריך ספק שיחזיק מערכת חלשה...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. Started by keisyjons,

שלום לכולם... יש ברשותי מחשב נייד מחברת HP. הכונן דיסקים שלו לא מזוהה במחשב ובהתקנים הוא עם סימן קריאה צהוב. בנוסף, כאשר אני מנסה לעדכן דרייבר הוא מודיע לי שהגירסה שלי עדכנית. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

22. Started by suga07,

היי כולם יש לי בעיה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה מקורה.. לפני כחודש קניתי מחשב נייד של Asus חדש חדש ואני בקושי משתמשת בו.. ניסיתי היום פעם ראשונה להפעיל בו את אלבומי המוזיקה שלי אבל הכונן לא מגיב לדיסקים ולא מופיע שום סימן במחשב שלי. ממה זה יכול לקרות ? איך אפשר לסדר את זה בלי לקחת את המחשב לתיקון ? תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by ha2606,

כונן הDVD לא נפתח בלחיצת כפתור מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by eli_xXx,

שלום לכלום אז ככה יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שאני מכניס אליו דיסק והדיסק מצריך הרבה קריאה ממנו אז אחרי כמה זמן הוא מחליט להפסיק לעבוד וגם שלוחצים על הכפתור הוא כאילו לא עובד...אבל אם אני מוציא אותו ידנית ע"י אטב ומכניס חזרה אז הוא קורא את הדיסק ואז שוב מפסיק ואי אפשר להוציא את הדיסק וזה קורא רק בדברים שמצריכים הרבה זמן קריאה (למשל שמתקינים מערכת הפעלה) בדר"כ זה קורה אחרי רבע שעה שהוא צריך לקורא ברצף... אז מה הבעיה בעצם? אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by el101,

אני רוצה לקנות את הכונן הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Deskstar500S~7~0.htm זהירות ע-ג-ל-ה לפניך Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM Windows XP SP2 האם הכונן מתאים? (לא בטוח אם יש לי Sata או Sata II) והאם כדאי לקנות מ KSP / IQPC / SKYPC?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים