עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dotan3310,

רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. רציתי לשתף במשהו שמציק לי ( מחשב לנובו G550 )- אחרי בערך שתי דקות שלא נוגעים המחשב המסך נכבה ונכנס למעין "מצב שינה". שיניתי את הגדרות זמן השינה של המחשב ל- 15 דקות ועדיין אין שינוי. האם זו בעיה במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה. הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח. אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום. יש לי לפטופ של Dell, דגם N5010, מעבד i5 של אינטל, 6 GB זכרון, וכרטיס מסך Raedon 5470 (אם יש עוד פרטים שיכולים להיות רלוונטים אשמח לספק). בימים האחרונים המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא כתהליך של כיבוי, פשוט כיבוי מיידי ופתאומי בבת אחת) אחת לזמן מה (פעם זה כמה שעות, לפעמים גם תוך 20 דקות מהפעלה). שמתי לב שהוא ממש רותח למגע, הנחתי אותו בשיפוע על ספר ככה שצד שמאל שלו, איפה שהאוויר החם נפלט החוצה, לא נחסם ע"י השולחן ונמצא "בערך באוויר". זה לא עזר, והגעתי היום למצב שלא רק הצד השמאלי חם, אלא ממש כל המחשב. תוך כתיבת שורות אלה אני מניח את הידיים על השטח שמתחת למקלדת (לצידי הפד של העכבר) וזה ממש רותח. בנוסף, המחשב עובד ברגעים מסוימים ובתוכנות למיניהן בזחילה עד איטיות מעצבנת.…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by DJ_VAKNIN,

שלום! אתמול נאמר לי שלא מומלץ לכבות את המחשב נייד כי זה גורם לבלאי מואץ של המחשב...הוצע לי להעביר אותו ל ,שינה" או "מצב שינה". ("שינה"-אצלי זה שמירת הזכרון והעברה למצב צריכת חשמל נמוכה ,ומצב שינה-כיבוי המחשב ושמירת המערכת כפי שהיתה ). רציתי לדעת מה ההבדלים בין המצבים מבחינת שחיקת המחשב/הסוללה ולקבל דעות באיזה אופן כדאי ל"כבות את המחשב" כי באופן כללי למשל אני לא רואה הבדל בין כיבוי ממש ל"מצב שינה"....אשמח לפירוט מורחב בנושא???? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by t_elad,

יש לי מחשב gigabyte ואת האמת אני עובד הרבה עם חשמל מחובר, בזמן האחרון הופיע לי בסימון הבטריה "יש לשקול להחליף בטריה". והבנתי שיש כמה דרכים לכייל בטריה: 1. זה לרוקן לגמרי להטעין ל"מלא" לנתק מהחשמל ל"רוקן" שוב לגמרי להטעין ולהשתמש כרגיל. 2.יש משהו דרך BIOS ??? במקום מסויים ראיתי שיש לחלק פשוט הגדרה מסויימת בביוס, או חלק שטענו שפשוט לתת לבטירה להתרוקן שהוא נמצא בביוס בלי שהמערכת הפעלה עובדת . הייתי שמח להבין מה אני יכול לעשות ואיך זה עובד ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. ברשותי לפטופ מהדגם הרשום בכותרת, ושמתי לב שהוא מגיע ממש ממש לא מכוייל מבחינת הצבעים שלו. הייתה לי הרגשה כזו ואתמול זה אושר רשמית התפריט של הראוטר שלי במחשב הוא בצבע סגול (וזה הצבע המוצג בשלושת המחשבים הנייחים שיש לי בבית) וכשנכנסתי להגדרות של הראוטר דרך הלפטופ הצבע הסגול הפך ל...תכלת :s05: רציתי לדעת איך אני מכייל את המסך של הלפטופ כמו שצריך על מנת לקבל צבעים נכונים. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Murmur,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע כיול בסיסי (לא בהוצאה של מאות שקלים על ציוד) לצבעים של המסך של הנייד שלי (Lenovo T400 בהמלצת חברי הפורום) - יכולים לעזור? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Reut Lahiani Shemer,

אשמח להמלצה על מכייל מסך במחיר סביר, עד 700 שקל בערך, עדיף פחות כמובן תודה מראש

10. היי, מהי הדרך הזולה לחבר אל קו הטלפון מחשב שאין לו שקע מתאים לכבל טלפון רק לכבל רשת (RJ45) ? (כבל טלפון פנוי כנראה שיש לי) תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מישהו יודע איך אני מצליח להגיע להתקנה של XP ?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  12. שלום לכם, בימים הקרובים אני הולך לקבל מחשב נייד שנקנה בארה"ב, המחשב מגיע עם חלונות ויסטה ודיסק שיחזור למקרה תקלות ודריברים. ואני רוצה להוסיף תמיכה בעברית - אני לא צריך שכל המעטפת(UI) תיהיה בעברית, אלא שמערכת ההפעלה תדע להתמודד עם עברית: לקורא עברית, לכתוב עברית, להתמודד עם שמות של ספריות ששמן בעברית, לדעת ליישר טקסט לימין כשצריך ובמילים פשוטות להפוך את מערכת ההפעלה ל- Hebrew Enabled. - האם ויסטה מאפשרת לעשות את זה ברמה של הגדרות? האם צריך להתקין את התמיכה בעברית ואם כן אז הדיסק שיחזור שמגיע עם המחשב יספיק? המחשב הינו Asus F8Va - C1 והדיסק שמגיע איתו הינו דיסק "שיחזור" כויכול ולא דיסק התקנה של ויסטה. אני שואל את זה דווקא בפורום הזה(מחשבים ניידים) כי אני מאמין שדווקא פה י…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. כיצד יודעים אם המעבד הינו חדש / ישן ? להלן המעבדים שברצוני לבדוק: * Intel® Core 2 Duo processor SU9300 (1.2GHz, 3MB*1 L2 cache, 800MHz FSB * Intel® Core 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB תודה !

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

היי, הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר? עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע. תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. ברשותי לנובו 3000 N100 במקור המחשב מגיע עם ויסטה, כך גם המחיצה הנסתרת. כרגע יש על המחשב XP, ואני מעוניין לבצע שחזור להגדרות יצרן עם הויסטה. אך אינני מצליח לעשות זאת. בהפעלת המחשב אני מפעיל את המסך של הלנובו CARE, בעזרת הלחצן היעודי שם יש לי 3 אפשרויות, כאשר F11 היא האפשרות של שחזור תוכנה להגדרות יצרן. כשבוחרים בה, המחשב פשוט ממשיך לעלות כרגיל. כרגע אני מנסה להוריד את התוכנה מאתר החברה, thinkvantage rescue and recovery רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם בעיה מהסוג הזה וכיצד ניתן לפתור אותה.. תודה רבה, ערן. ******עדכון אחרי התקנת ה THINKVANTAGE התפריטים עובדים. והתוכנה עולה משלבי הביוס עוד. עכשיו הבעיה היא אחרת - כשאני בוחר לעשות FACTORY RESTORE אז אני מקבל שגיאה couldnt fin…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by exercise,

במספר לאפטופים שאני משתמש יש בין 60 ל 100 תהליכים ברקע פועלים מהרגע שמפעילים חלונות... יש דרך ליצור פרופיל משני שיכיל רק מה שאני רוצה ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב נייד של HP. החנות שבה אני רוצה לקנות את המחשב לא מוכרת הרחבת אחריות יחד איתו. האם יש אפשרות לקנות את המחשב והאחריות בנפרד? למשל לפנות ל-HP ולקנות את האחריות ישירות מהם? אם כן, כיצד עושים את זה? מה הפרוצדורה? אשמח אם מישהו עשה את זה ויספר מניסיונו האישי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 8.7k צפיות
  19. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני בעלים של Compaq Presario 2500 ישן (אני חושב שבן 4) ואני רוצה לשדרג אותו מעט היום הסוללה מחזיקה לרבע שעה אני חושב, אני משתמש בו רק עם חשמל ומזיז אותו יחסית מעט, והוא כבר מעט איטי בשבילי ולכן רציתי לשמוע הצעות כיצד להפוך אותו לשימושי יותר (חבל לי לוותר עליו) נתונים: מעבד : Intel P4 2.4 זיכרון: 2X256 (333Mhz) הארד דיסק : 30G מ"ה : Win Xp Home חשבתי להתקין את הגירסא הקלה של Xp ( לא זוכר איך קוראים לה ,אם משהו יכול להגיד לי) ולהחליף את הזכרונות מה אתם יכולים להציע לי ?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן אבל עם רכיבים אכותיים. אני רוצה לדרג אותו שיהיה לעבודה משרדית. המפרט שלו: מעבד : P4 2.80GHZ HT technology לוח אם: Gigbyte P4 titan GA-81875 - 875P FSB800 dual channel DDR400 AGP8X זיכרון: 4סטיקים - סה"כ: 2GB DDR400 כרטיס מסך : Nvidia 7600GT הרד דיסקים: 1 של 120GB + 80GB מארז של compucase אכותי. ספק כוח של: HEC 300AR-T הייתי רוצה לשדרג למחשב את המעבד, את הזיכרונות ולהוסיף עוד 1HD של 250-320GB כך שיוכל להריץ חלק ויסטה, אופיס, אימיליים, והורדות. האם כדאי לשדרג? או פשוט להעיף את המחשב ולקנות מחשב לשימוש משרדי? אשמח לתגובות.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  21. היי,התקנתי WINDOWS8 וכעת לא ניתן לשחזר את המערכת המקורית ממחיצת השחזור - הלחצן היעודי בנייד פשוט הפסיק לתפקד.אני יודע שב ASUS פשוט לוחצים F9 בהעלאה של המחשב ואז יש אפשרות לשחזור. לא הצלחתי למצוא אופציה דומה בנייד שלי. נא עזרתכם. תודה אופיר

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by liorbm,

שבת שלום לכולם, רציתי, כמו שמשתמע מהכותרת, לשאול מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על חיי סוללה ארוכים. בעבר, כך הבנתי, היה נהוג לתת לסוללה בפעם הראשונה להתרוקן לחלוטין, ורק אז להטעין אותה עד הסוף, כדי למנוע מצב של "זיכרון" בסוללה. נכון להיום, הבנתי שהמצב שונה ואין צורך בריקון וטעינה הראשוניים האלה לסוללות החדשות שיוצאות עם המחשבים המודרניים. רציתי לשאול, האם זה לא בריא לסוללה להמשיך להשתמש במחשב כשהוא מחובר לשקע גם אחרי שהיא טעונה לחלוטין? או שאין זה משנה? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

23. אהלן, אני מעונין למכור את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד (עקב מעבר דירה עבור לימודים בבאר שבע), אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB Dual BIOS דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים עדין, לא פה ולא בפרטי. תודה. ב. נא לא הערב אינטרסים אישיים בהערכת מחיר המערכת. תודה. שבת שלום וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, למען הכנות כבר פירסמתי בקשה זו בעבר אולם הרבה מים זרמו בנהר בקשר למחירים והייתי מעונין לקבל הערכה נוספת שכן כבר רכשתי מחשב ואעמיד את המחשב הנ"ל למכירה החל מהיום (או כחלקים). אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB Intel 330 120GB SSD צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED (פאנל IPS, רז…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.