ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
ברשותי dell latitude e4300 ועליו מותקן win7. כמו שרשום בכותרת המע' מזהה את הדיוידי הפנימי ככונן חיצוני, כיצד ניתן לתקן זאת? אם זה משנה אז ההארד דיסק מחולק ל-2.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בבקשה לכונן DVD חיצוני שישמש גם כצורב למחשב נייד. אני ממש לא מבין בדגמים שיש בשוק וחשוב שיהיה זול ואמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קצת רקע: מעוניינת לקנות מחשב חדש (רב תכליתי) שיחליף מחשב ישן בן 12. תוכניתנית בעברי, עד שנת 95, על MAIN FRAME, ובשנים האחרונות גם על המחשבים האישיים של IBM ותואמיהם שהיו אז בשוק. מבינה מעט מאד בחומרה של היום, אבל - × מכיוון שאני פרפקציוניסטית באופיי, × ומכיוון שאיני מתכוונת להחליף/לשדרג את המחשב החדש שאקנה בעשר השנים הבאות, × ומכיוון שעלי לגבש החלטה רציונלית לגבי המפרט הרצוי לי, אני משתדלת לקרוא חומר על הנושא באתרים הנראים לי מקצועיים כמו שלכם. לעצם השאלה: התרשמתי מהיתרונות של דיסק ה SSD ולכן אני מעוניינת לשלבו במפרט. במפרטים המומלצים על ידכם מומלץ בדרך כלל לשלבו בנפחים של GB120-240 /GB 128-256, עם דיסק קשיח בנפח של TER…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. נטבוק עם מעבד N570. עייף, איטי! האם כונן SSD (סאטא 2) יציל את הנטבוק? או שאני מבזבז את הזמן? אני מדבר על מעבר בין תכניות, על טעינת אתרים (רינדור)...... חבל לי להוציא כסף סתם תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב לאוברקלוק ומשחקים ב2500 אם אפשרות חריגה של 100+ ללא כרטיס מסך...אבל יהיה טוב אם תוכלו לזרוק לבפנים משהו חלש לשים במחשב של אחותי...(היא מנסה לשרוד עם 6200TC se והיום כמעט כלום כבר לא רץ לה במחשב...)גם ספק חזק לא צריך יש כבר ספק טוב...אבל עדיין צריך ספק שיחזיק מערכת חלשה...
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי מחשב נייד מחברת HP. הכונן דיסקים שלו לא מזוהה במחשב ובהתקנים הוא עם סימן קריאה צהוב. בנוסף, כאשר אני מנסה לעדכן דרייבר הוא מודיע לי שהגירסה שלי עדכנית. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה מקורה.. לפני כחודש קניתי מחשב נייד של Asus חדש חדש ואני בקושי משתמשת בו.. ניסיתי היום פעם ראשונה להפעיל בו את אלבומי המוזיקה שלי אבל הכונן לא מגיב לדיסקים ולא מופיע שום סימן במחשב שלי. ממה זה יכול לקרות ? איך אפשר לסדר את זה בלי לקחת את המחשב לתיקון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כונן הDVD לא נפתח בלחיצת כפתור מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכלום אז ככה יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שאני מכניס אליו דיסק והדיסק מצריך הרבה קריאה ממנו אז אחרי כמה זמן הוא מחליט להפסיק לעבוד וגם שלוחצים על הכפתור הוא כאילו לא עובד...אבל אם אני מוציא אותו ידנית ע"י אטב ומכניס חזרה אז הוא קורא את הדיסק ואז שוב מפסיק ואי אפשר להוציא את הדיסק וזה קורא רק בדברים שמצריכים הרבה זמן קריאה (למשל שמתקינים מערכת הפעלה) בדר"כ זה קורה אחרי רבע שעה שהוא צריך לקורא ברצף... אז מה הבעיה בעצם? אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Deskstar500S~7~0.htm זהירות ע-ג-ל-ה לפניך Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM Windows XP SP2 האם הכונן מתאים? (לא בטוח אם יש לי Sata או Sata II) והאם כדאי לקנות מ KSP / IQPC / SKYPC?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי לא מזמן נפל לי המחשב Packard Bell Butterfly S הבאתי אותו למעבדות של החברה בפתח תקוה, ושם בישרו לי שהלך ההארד דיסק, כשביקשתי להחליף הם טענו שהפסיקו לייצר את הכוננים האלה, ואין להם או למעבדות אייסר העולמית את ההארד דיסק הזה. למישהו יש פתרון איך אני מציל את המחשב הזה? האם התקנה של הארד דיסק נייד מדגם אחר היא אפשרית? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ברשותי מחשב GIGABYTE W566N וברצוני להגדיל את הכונן הקשיח שלו. אני רק רוצה לוודא שזה אפשרי.. אני יכול לקנות ב-ZAP כל כונן 2.5 ולשים לבד?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד TOSHIBA L300 1A6 שהיה מותקן עליו ויסטה. לאחרונה הופיעו הרבה BSOD עד למצב שהווינדוס אפילו לא היה עולה, אז קנינו מחשב חדש. לפני שזרקתי את הישן החלטתי לנסות לפרמט אותו ולהתקין windows 7. הבעיה הייתה שההתקנה נכשלה בשלב הפירמוט של הדיסק (אני לא זוכר כרגע את הודעת השגיאה, אבל אפשר לנסות שוב). אח"כ ניסיתי להתקין לינוקס (opensuse) וגם שם הוא לא הצליח לפרמט. בסוף ניסיתי לפרמט עם active killdisk אבל גם זה לא עבד... כנראה שאיפשהו בדרך הrecovery partition נפגם בגלל שלהדליק את המחשב ולהחזיק את 0 לא עושה כלום, ולצערי אין לי recovery disk... ההעדפה הראשונה שלי, מן הסתם, להצליח להתקין איזושהי מערכת הפעלה, אבל אם זה לא הולך, אז לפחות לוודא שהכונן ריק לפני שאני…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח של 2TB (מתכוון לרכוש שתי יחידות - על מנת לא לשים את כל הביצים בסל אחד). השימוש העיקרי שלו יהיה גיבוי ואחסון תמונות. אשמח להמלצתכם לכונן עמיד וחזק שניתן לסמוך כי יחזיק לאורך שנים. מהירות פחות חשובה. כרגע הולך לכיוון של seagate barracuda (לא מעוניין ב-western digital - היה לי איתם ניסיון פחות מוצלח). תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד hp g3000, ולא יודע משום מה נעלם לי הכונן של הדיסקים אני לא רואה אותו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד סמסונג NP370R5E והוא הגיע עם ווינדוס 8 עם כונן C אחד. נכנסתי לתוכנה של ווינדוס לניהול מחיצות והמצב הוא די מוזר, צירפתי תמונה. מדוע יש לי הרבה כונני ריקברי? אני רוצה להקטין את C ולהוסיף כונן נוסף. ד"א- בתמונה רואים כונן D, מדובר ב DOK מן הסתם. אשמח לקבל עזרה! תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בהגדרות של אפשרויות צריכת חשמל יש אופציה לכבות את הדיסקים הקשיחים כאשר הנייד בטעיניה או כאשר הוא עלמצב סוללה. למה בכלל יש הגדרה כזו? האם כיבוי דיסק קשיח משמעותו כיבוי המחשב? האם משמעותו רק שהדיסק הקשיח יפסיק להסתובב? ואם כן מה זה נותן? על איזה אופציה כדאי לשים את האפשרות הזו?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלתי שאלה זו בעבר אבל הנושא סטה למקום אחר אז אנסה שוב. יש לי עכבר BT ואני רוצה לעשות DISABLE לטאצ'פד כשאני משתמש בעכבר, ב DEVICE MANAGER תחת MOUSE יש לי 2 עכברים: 1. העכבר של ה-BT 2. ps/2 compatible mouse לראשון אני יכול לעשות DISABLE אבל לשני לא. יש דרך כלשהי לכבות את הטאצ'פד הזה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-