ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בכדי להאריך את חיי הסוללה , הבנתי שניתן להוציא אותה ולהשתמש בחשמל. לא הצלחתי לראות/לבדוק איך אני מוציא אותה, אם בכלל ניתן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי לבסוף אני ישקיע עוד קצת במחשב אז החלטתי לעלות את התקציב בעוד אלף... התקציב כרגע: 6K על איכות משלמים מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1039 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤471 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2087 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤389 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤229 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤390 מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤891 ספק …
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. עד 5,000 בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת. האם קיים אצלי חיבור נוסף ל-SSD פנוי (מפרט למטה)? אם לא, מעדיף להחליף את ה-SSD הקיים באחד של 2TB לפחות - נא המלצתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת. חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ת. שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים. לפני 2.5-3 שנים קניתי את המחשב האחרון שלי, גם כן אחרי המלצות שלכם כאן. עלה לי סביב ה 13 אלף שקל amd64 3500 \ 1gb \ X850xt כן מצחיק.. אבל זה מה שהיה אז. בכל מקרה , הגיע הזמן למחשב חדש. אני משחק המון במחשב.. יש לי כמה דברים בסייסים שהרכבתי במחשב שלי , אבל זה יצא יקר מידי. אז ככה : מסך : ראיתי כל כך הרבה המלצות על ה Dell24 שפשוט אי אפשר לוותר עליו כנראה. מסך גדול זה כיף למשחקים\סרטים\ובכלל עבודה כללית על המחשב. אני רואה במסך השקעה ללפחות 2 מחשבים קדימה. *אני לא צריך את המסך הזה כמסך טלויזיה מאחר ויש לי כבר פלזמה תלויה על הקיר בדיוק מעליו. כרטיס מסך : מאחר וזה מחשב למשחקים ובמיוחד עם מסך כזה , חשבתי על ה 8800GTX , ועכשיו יש לי כמה התלבטויות. אם אני אחכה חודש , א…
-
- 50 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב נועד לגלישה ומשחקים(לא כבדים).... מארז: 4800 +USB P4 ל - ATX לוח אם : INTEL BLKD915GAV AVALON+LAN זיכרון: 512 M KINGSTON DDR 400 MHZ DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 120 GB 7200 SATA כרטיס מסך: INTEL GMA900 OB כרטיס קול: AC97 OB מעבד: P-4 3000 800 MHZ 775 1M(530) סה"כ למפרט : 3330 ¤ יש לי שאלה בקשר לכרטיס המסך שניתן לי , האם זה כרטיס טוב או שכדאי לי לשדרגו, האם הוא יגביל אותי בהמשך? האם דרוש איזה שיפור באחד הרכיבים...והאם המחיר הסופי הוא הגיוני? תודה....
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט רק חסרים כמה פרטים שאשמח שתעזרו לי בהם(: המפרט יהיה למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 וכן אפשר לחרוג אבל אני לא חושב שצריך כי יש לי מסך 60 הרץ= 60 fps במקסימום אז אני לא חושב שהתקציב צריך לעבור אתזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, צפייה בסרטונים אולי גם עריכה אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן עדיפות לכמה שיותר שקט מ1-10 שבע עד שמונ…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חשבתי על e 6600 לוח: p5b deluxe איך ? יש יותר טוב? כ. מסך: x1900xt מה לגביו? ספק: 400W liberty הוא מספיק חזק? תנסו להרכיב לי מחשב סביב המרכיבים האלה יכול להיות שהם לא משהו אז תנסו להרכיב לי משהו טוב תודה לעונים איך זה? Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2200 ¤ 1 ASUS P5B Deluxe 1350 ¤ 1 CORSAIR VALUE 1024MB 667MHZ DDRII 900 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 495 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7900GT 256MB PCI-E 2000 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY2 ZS PCMCIA 640 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1300 ¤ 1 Logitech® Cordless Desktop® EX 110 260 ¤ 1 Logitech® Marble® Mouse 140 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10985 מחיר כל תשלום: 10985 מחיר סופ…
-
- 56 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e[/td][/tr][/table][table][tr][td]4383-2SG[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]2GB DDR3…
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, אנא עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks, הרכבות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר עדיף עם אורות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא חשוב גודל, אורות עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי אחיינים תאומים שבדיוק התחילו ביסודי, ואני רוצה לקנות להם מחשב נייח התקציב דל, 2500 ש”ח הבקשות רבות :) כולל מסך, מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - תקציב מקסימלי 2,500 מכיוון שאני סקפטי שזה אפשרי, ניתן לעלות בעוד 1000, אך אם אפשר שלא, אז לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר לימודים כמו זום ותכונות למידה, ואולי גם משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן, כל הציוד ההקפי דרוש, רמקולים (אופציונאלי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכל…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! המפרט הנוכחי הוא: windows10 Operating system running under SSD: KINGSTON SV300S37A480G מעוניין להגדיל ל- 1 או 2 טרהSSD Ιntel Core i7 5930k Gigabyte x99-SLI-CF אני משער שהלוח אם הוא המחסום פה כי פה אני אצטרך שידרוג DDR4 16GB מעוניין לקבל הצעות ל-32 Geforce GTX 1060 6GB מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שייתן תמורה לכסף+שיתמוך בכל המשחקים החדשים היום+לפחות לריצה של השנתיים שלוש הקרובות כמו שהכרטיס מסך הזה נתן לי כל השנים האחרונות! תודה !
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
-
שמעו , אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני צריך שתגידו לי אם המפרט הזה טוב: AMD A64 Venice 3000 DFI nF4-DAGF 939 Powercolor Radeon X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-E A-Data 1024 DDR 400 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless HEC (Herolchi) 400LTD 2 fan Low-Noice Power Supply Liteon 16/48 Retail DVD-ROM Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard Microsoft OEM Optical Mouse זהו זה..מסך , רמקולים והארדיסק כבר יש, איך המפרט? יש משהו שאפשר לשפרלהחליף במשהו אחר? בעיקר יש לי התלבטות בקשר ללוח אם.. תודה מראש
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה מחשב נייח. המחשב מיועד לעבודה עם פוטושופ קבצים גדולים. חשוב לי גם שיהיה שקט יחסית. זו פעם ראשונה שאני בונה מחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 ש"ח אבל מקווה לפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה פוטושופ קבצים כבדים. לא מיועד למשחקים אבל כמובן גם לראות סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Wi…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם משתלם לי לקנות? זה המפרט T6600 2.2Ghz 800Mhz 4098MB DDR3 1066Mhz WIDE 15.6" WXGA LED nVidia N10M-GE1 512M דיסק קשיח 500 GB Win 7 HOME כעקרון אני צריך מחשב שגם יספק לי אפשרות ללמוד מחוץ לבית אבל גם לא יחסוך ממני הנאה של משחקים עם גרפיקה (fifa. pro, COD) וגם משחקים שצורכים יותר יכולת עיבוד (football manager) ואפשרות לפתוח כמה תוכנות במקביל, עם מוסיקה וסרטים לפעמים, לצורך עבודה נוחה ונעימה, מבלי שהמחשב יתקע. התקציב שלי זה 3500, המחשב הזה יספק לי את הצרכים? יש לכם המלצה למחשב אחר במחיר הזה? איך הכרטיס מסך הזה ביחס ל4500HD המובנה של אינטל? תודה, שי
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב שישמש אותי כסטודנטית בגלל שרוב הסיכויים הם שלא יהיה לי מסך נוסף חשוב לי שיהיה מסך גדול (לצרכי תיכנות) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 4000 בחיפה חריגה מקסימלית של 200 שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש אותי כסטודנטית (למדעי המחשב), לשימוש משרדי (אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט וכו') וצפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 מקסימום 2. שימושים: לימודים, קצת תיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב 6. גודל פיזי: 14 אינטש 7. מערכת הפעלה: ווינדוז 8. עדיפות לרכישה באילת שייצא יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב: בחודש הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הלפטופ מיועד ללימודים, לא פחות מאחריות מלאה 3 שנים, ומכיוון שסטודנטית יש חשיבות לזמן סוללה ולמשקל. תודה לעוזרים!!
-
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב מסוג לנובו M30-70. כרגע, הזכרון שיש בו עכשיו הוא 4GB ואני מעוניין לשדרג ל-8. האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מתאים לו בדיוק בשביל שאני אזמין מאמזון (אשמח להמלצות ישירות מאמזון .de או .com). תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון: BF4 ודמויו מבחינת דרישות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).רק משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Ultra) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-