ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום! * מטרות המחשב?תכנות: Visual Studio, עיצוב פנים AutoCAD, SketchUp * גודל המסך? 15.4 ומעלה * משקל רצוי? עד 2.5 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP * עדיפות למערכת הפעלה מובנית אני מתעניין במחשב הבא: HP Pavilion 15-AB006NJ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15978 האם לדעתכם הוא מתאים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? או אפילו מוגזם מידיי (12GB RAM)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב? , תקציב 4.5K 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ATI 4870 1GB TOXIC SAPPHIRE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 25% מולטיטסקינג, 75% משחקים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך, אבל שלא יעשה הרבה בכל זאת חדר שינה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 32" TOSHIBA רזולוציה 1366*768, …
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5500 Tray ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5500ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ₪569 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪450 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ₪234 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Seasonic S12D 750W ₪616 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12D-750 רמקולים למחשב Creative SBS A35 2.0 ₪77 כמות: 1 http://www.skypc.co.i…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪440 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341-KKN1-GP w/o PSU ₪190 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 450W - RETAIL ₪226 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 64 FOR AMD S754/939/AM2 ₪54 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: …
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom /Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לערי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוב השימוש במחשב הוא גיימינג, התקציב הוא 6-6.5K. יש לי מסך SAMSUNG T240 בקרוב. מחפש דעה על המפרט, הערות, הארות, הצעות והמלצות... זה המפרט: INTEL I7 920 STEPPING D0 BOX GIGABYTE X58-UD4 SAPPHIRE ATI HD4890 1GB OC GDDR5 640GB WESTEN DIGITAL 16MB OCZ 6GB DDR3 1600 MHZ GOLD EDITION CL8 NZXT TEMPEST OCZ STEALXSTREM 600W DVD-RW SAMSUNG/LG כרטיס רשת אלחוטית מחיר בIQ-PC 6150 שקל. אם לא אסתדר עם הספק (כי אני קונה מספק שהוא חבר) אז אקנה את הZalman ZM600-HP תודה רבה. SHAPIN.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: 4MB מארז סוג: ATX מואר LED ספק כח: 500 וואט כניסות USB - חזית: 2 זכרון סוג זכרון: DDR2 עם צלעות קירור נפח: 2048 MB מהירות: 800MHz צורב DVD יצרן: SONY סוג: DVDRW D.L X 22 כרטיס מסך (לא משולב) טכנולוגיה: AMD ATI דגם: Radeon HD3870 נפח זכרון: 512MB לוח אם S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני חדש פה, ואני מירושלים. אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא בלי נדר מהחנות ksp בירושלים. אני יביא לכם עכשיו את התמונה של המפרט : ויש לי כמה שאלות אני מקווה שרק מי שמבין בזה יענה לי ולא תיזרקו לי תגובות באויור שאתם בכלל לא יודעים את התשובות שלהם... א. אני יקנה את המחשב שבוע הבא, לדעתכם כדאי לי לחכות והמיחרים ירדו משמעותית? אם כן בערך כמה זמן ? ב. אם יש לכם הצעה או משהו לשפר תגידו , המחשב הזה נועד למשחקים ואני מצפה שכשאני יקנה אותו הוא יחזיק לי משחקים לפחות עוד 3 שנים... תודה למי שיעזור ויתן חוות דעת...
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהנתונים שלו יהיו חזקים. השימוש בעיקר הוא יום יומי ומשחקים כבדים בסוף שבוע (GTA V והמשחקים שיצאו ויצאו השנה) אני צריך מפרט שיספק את הדרישות שלי ויצליח לספק אותי לעתיד מבלי לשדרג אחרי זמן קצר. אז מהנסיון ה"קטן" שלי בחומרה , בניתי מפרט ואשמח ליעוצכם בפאן של החלקים בעיקר אם יש הצעות יותר טובות. *הגדרתי לעצמי תקציב של 8000 ש"ח ואני לא חושב שיותר מיזה נחוץ אבל לא מוכן להתפשר על איכות. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 4790K 4.0Ghz - GMR XTREME מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus G…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את ההבדלים בין I5 , I7 , I3 למעבדי ה CORE2DUO אני מחפש משהו קריא ומובן לאדם שלא מתמצא כמוני, עדיף בשפה העברית. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדל בין המעבדים הנ"ל לניידים אבל אני מחפש לנייד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25,
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם יציאה DVI למסך חיצוני . חשוב לי גם כרטיס מסך טוב (שיתאים לתוכנות גראפיקה , עריכת וידאו ומשחקים חדשים) . יש כזה דבר בכלל ? אם כן , איזה דגמים תומכים ביציאה דיגיטלית למסך חיצוני ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב INSPIRON DELL 1520 אני רוצה לחבר את הנייד לרסיבר למערכת רמקולים 5.1 הבעיה היא שבדגם הזה היציאה SPDIF נמצאת בתוך ה-S-VIDEO מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לחבר את כרטיס קול דרך S-VIDEO ל-TASLINK שברסיבר? מה צריך לקנות ? בתודה מראש , קובי
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. קניתי שבוע שעבר מיני נייד של MSI עם מעבד של N280, בצד ימין יש לי יציאת VGA. רציתי לדעת: 1.אם יש אפשרות לתאם בין זה ל-HDMI? 2.האם אפשר לחבר לטלוויזיה איך שהוא? תודה, שי.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על יציאה לטלוויזיה במחשבים ניידים של DELL אני חושב לקנות את DELL 1310 וראיתי שאין לו יציאה לטלוויזיה יש לו רק VGA השאלה שלי היא האם הממירים שממירים מVGA לSVIDEO יתאימו? ראיתי לפני כמה זמן כבל שמיועד למחשבי DELL שאין בהם יציאה לטלוויזיה שמתחבר לVGA ומוציא SVIDEO למישהו יש ניסיון עם כבל מסוג זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן יש לי E6400 של דל... עד היום הוא היה מוגדר כך שיעבור למצב שינה כאשר סוגרים את המכסה וכאשר הייתי פותח את המכסה הוא היה חוזר לעצמו... מטעמי סוללה החלטתי להעביר אותו להייברניט עם סגירת מכסה אבל כאשר אני פותח אותו הוא לא נדלק עד שלא לוחצים על כפתור ההדלקה... האם יש דרך לגרום לו לחזור מהייברניט ע"י פתיחת המכסה? מערכת ההפעלה היא ויסטה SP1
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יציאת HDMI בניידים כוללת גם קול. כי אני יודע שבנייחים היא חלק מהכרטיס מסך ולכן לא כוללת קול מה קורה בניידים?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד Dell studio 1535 2.0 www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm כמו כן יש לי LCD 42" FULL HD 1920X1080 ברצוני לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד לLCD בחיבור HDMI ולהציג תכנים שהם FULL HD 1920X1080?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לכאן יש לי מחשב DELL ויציאת ה S-וידיו לא עובדת לי אולי משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איזה דריבר אני צריך (אני עובד עם ויסטה) ואיך זה עובד זה כניסה או יציאה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה נחמדה שתקפה אותי מוזרה מאוד יש לי 3 יציאות USB בנייד , שבאחת מהם מחובר תמיד התקן WIRELESS לעכבר שולחני , המחשב חדש מחו"ל בערך חודשיים - ללא אחריות במהלך היום העכבר הפסיק לפעול לפתע והעכבר המובנה שימש את המשך משימתי , לא יחסתי חשיבות רבה לעניין כי חשבתי שהסוללות אזלו בעכבר . החלפתי סוללות אבל עדיין אין תגובה , כיביתי את המחשב והדלקתי שוב , חשבתי בעיית תוכנה , אבל לא העברתי את ההתקן ליציאה אחרת ופתאום העכבר עובד , ניסיתי להכניס ליציאה הפגומה התקן אחר אבל ללא הצלחה , אין זרם חשמלי אל אותה היציאה . המחשב הוא : TOSHIBA L305D-S5881 האם יכול להיות שקפיצת מתח גרמה לקריסה של יציאת ה-USB ??? השמח לעזרתכם תודה מראש ליאור
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מדגם ASUS U35JC. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LZlGKC46txkdwkkg אבל לפני כן אני רוצה לברר האם יש לו יכולת להוציא אות VGA ו-S-VIDEO. למחשב יציאת HDMI בלבד, אבל הבנתי שיש ניידים שמסוגלים להוציא דרך הHDMI גם אותות אנלוגיים מהסוג שציינתי בעזרת כבל פשוט(ללא ממיר) דוגמת הכבל הזה: http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-1080p-hdmi-to-vga-audio-adapter-cable-1-2m-33557 ייתכן שכבל מסוג כזה אפילו כלול בבנדל שמתקבל עם המחשב, אבל זה לא כתוב בשום מקום באתרי המכירה שחיפשתי בהם. מישהו יודע איך ניתן לברר האם זה עובד או לא? כי נראה שהמשווקים של ASUS לא יודעים הרבה חוץ מלהזיז קופסאות...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעדיף לתקן לבדי, אבל אני מניח שאלך למעבדה אם בכלל בכלל לא תיהיה אפשרות אחרת, מה אפשר לעשות עם כזה דבר? חיפושים באנגלית לא מניבים תוצאות מספקות.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם בנייד שלי יש יציאת וידאו miniDin לא סטנדרטית של 7 פינים. לא קבלתי מתאם ליציאה הזו (מתאם שמנצל את הפינים הנוספים). מישהו יודע איפה אפשר למצוא מתאם ליציאה ומה מעבירים הפינים הנוספים? לא מצאתי אזכור לזה בחוברת של gigabyte. יציאת S-video מבוססת רק על 4 פינים.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-