עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jamush,

אם כן(אני די חדש בתחום). אז עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק וכמה מומלץ? epox 4g4a+ 845g(chipset) intel p-4 2.4GH DDR 256MB 266MHZ leadtek gf4 128 mb ddr ti 4400 תודה לכל זורקי העצמות

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by natee,

היי חבר'ה אין לי עיניים גדולות ואני פשוט סקרן האם יש טעם לנסות בכלל למכור? ובכמה בערך? זה המפרט ברשותי כ3 שנים. נראה בסדר, מקלדת עומדת קצת רופף בפינות. מעבר לזה- עובד תקין. (חוץ מדרייבר לא תואם לווינדוס 8 לכרטיס מסך. זניח בהנחה שנמכר עם ווינדוס 7) http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=286121&SRCCODE=LINKSHARE&cm_mmc_o=-ddCjC1bELltzywCjC-d2CjCdwwp&AffiliateID=tjoUBFBsLaI-mSw1reWTWLeLgpxNDdmM5Q

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות ככה אני לא מתכנן בינתיים לקנות מסך גדול יותר. אני משחק בדרך כלל על 1024 על768.. מסך 19"" המחשב הוא לגיימינג ולא צריך ציוד הקפי. צריך הארד דיסק של 500 ג'יגה. תודה אם אף אחד לא עוזר לי הפעם אני נאלץ להפסיק לפרסם פוסטים כי זה חסר טעם. תודה שוב!

• 58 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום לכם, כבר תקופה שאני מחפש מחשב נייד בתיקצוב של 2,500ש"ח+/-, והתנקזתי בסופו של דבר לשני דגמים אלו: Lenovo G510: http://www.zol4u.co.il/items/306172 Dell Inspiron 3537: http://www.zol4u.co.il/items/296667 הבעיה, שיש כ"כ הרבה דגמים, ואני זקוק לעזרתכם במה לבחור. דבר ראשון, אפרט קצת את ייעודי המחשב: משימות בסיסיות, כגון: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטים, וטיפה משחקים. לכן, אני מעוניין במחשב עם כ. מסך יחסית מתקדם יותר, כמו הלנובו שמוזכר למעלה. + מעוניין בגודל מסך של 15.6". דבר שני, מה שלא הצלחתי להבין, זה את ההבדל בין סוגי המסכים. מה זה אומר glossy, או matte? או לצורך העיניין, מה ההבדל בין שני המסכים במחשבים שציינתי? אוסיף, שנורא המליצו לי על מחשבי DELL, בגלל האחר…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by yahavuna,

היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

6. Started by MeDuZa,

3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, האמת שאני לא גולש קבוע פה, אני גולש בXTREME SYSTEMS ובTECH-FORUMS בעיקר [התרגלתי אחרי איזה שנה+ ] אבל אמרתי לעצמי, אני אקפוץ לHWZONE להראות להם את המחשב החדש שקניתי היום, סתם לשמוע מה הם אומרים . אז הנה המפרט, ואחריו גם כמה תמונות מקווה שתאהבו, מחר גם בנצ'ים ואוברקלוקים [מקווה להגיע ל3.5~4ג'יגה הרץ] Intel Core 2 Dou E6400 Gigabyte GA-965P-DS4 Corsair TWIN2X2048-6400C4 דגם שאין בארץ, זה קאס 4-4-4-12 על 2.1 וואט, אבל אני יעשה וולט מוד לVDIMM ל2.6 כדי להגיע איתם ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12 . X1900XT של SAPPHIRE, אני יעשה לו BIOS FLASH לXTX מחר, אחרי שאני אסדר איזה מוד קטן של מאוורר 80מ"מ שיש לי בארון... שלא יתחמם יותר מידי הPCB שלו. ToPower 550P5 Low Noise Power…

• 51 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מיני מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקריאת מסמכים וגם תכנות בקטנה כזה. חשוב לי שיהיה קל ככל שניתן ומכאן גם אני מניח שנגזר גודלו. המחיר לא קריטי אבל לא בא לי להוציא מעל 2500-3000 מחשב כזה... (לא אכפת לי לרדת בדרישות של הגודל אבל בעיקר חשוב לי מחשב שלא יהיה מחשב חלש) תודה!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by turtkhurdi,

שלום לכולם . ברשותי מחשב נייד MSI WIND , תקף את המחשב שלי וירוס ואיני מצליח להסירו . שום תוכנת אנטיוירוס לא פועלת כנראה בגלל שהמחשב נגוע . כמו שידוע לכם המחשב מגיע ללא כונן דיסקים ולכן הפירמוט הוא קצת בעייתי למי שאינו מחזיק ברשותו כונן דיסקים חיצוני . בהפעלת המחשב יש אפשרות ללחוץ על F3 והמחשב מבצע מן שחזור הגדרות ומיחקת תוכן כונן C או משהו כזה . מישהו יכול לתת לי פתרון או יותר פרטים על האפשרות שחזור הזו ? היא מוחקת את הווינדווס גם ? או רק את קבצי המשתמש ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by Gritzman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by ihpozan,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. *צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. מחפש לקנות מחשב שיעבוד לי כמו שצריך גם עם הורדתי תוכנות כמו תוכנת סרטים,תוכננת מוזיקה וכל זה סתם בשביל הכייף(למשתמש ביתי). חשבתי בהתחלה על מייקרוסופט אבל ידוע לי שהמערכת של אפל יותר אמינה. מה דעתכם?מה הפלוסים והמינוסים של אפל?אני לא מתכוון להוריד משחקים וכו...האם מחשבי אפל תומכים בתוכנות להורדת סרטים?תוכנות מוזיקה אני בטוח שכן מכיוון שדיג'יים משתמשים בהם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by בלה,

לפני שבועיים בערך הייתי צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (רמקולים,מסך,מקלדת, עכבר וצורב דיוידי) ב-10k ו- J.C.Denton הביא לי אחד. אחרי שיחה עם ההורים שמשלמים על המחשב התקציב ירד ל- 7-8 אלף שקל. הנה המפרט ש- J.C.Denton נתן לי לפני שבועיים: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1249.00 ¤ 1 Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 809.00 ¤ 1 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 599.00 ¤ 1 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2299.00 ¤ 1 Enermax 420W EG425P-VE FM…

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. אז כמו שזכור לאלו מהאשכול הקודם שלי אני מכור לעיצוב של מקבוק פרו (לא בהכרך אפל אלא ספציפית לדגם הזה) מצאתי כמה דגמים שנדלקתי עליהם אבל אני רוצה לראות עוד. משומה כשאני מחפש את כל הדגמים של החברות ,אני לא רואה את הדגמים הספציפיים שאני מצאתי . לכן אין לי מושג איפה לחפש. אז מה שאני מבקש בעצם ,קישור למקום שמכיל את כל הדגמים של כל חברה .. - - -לא מבקש המלצה לשום דגם או חברה או כל מחשב אחר ,אלא אך ורק רשימה של כל הדגמים שקיימים לחברות. ,אני יעבור אחד אחד ויראה מה מתאים לי --מבחינה עיצובית ואז אני כבר ינסה לראות מה מתאים לי מבחינת חומרה וכו' ואפתח אשכול על זה. והשאלה על המק , ראיתי כתבה בנקסטר ,על מחשבים ניידים ובטוקבקים אמרו כמה פעמים שמקבוק פרו חזק יותר טוב יותר מ…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by pakax2,

בניתי אותו לאחר שהסתכלתי בדיונים כאן שיריץ משחקים ושיהיה שקט ללא OC תודה מראש AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.…

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. אוקי, יש מחשב נייד של MSI מאייבורי...מחיר מציאה 5200 שקל, עם מפרט נהדר בשבילי...מותאם 1 ל-1 לצרכים שלי! הבעיה היא ששמעתי המון דברים מבהילים על אייבורי, שאם יש לך בעיה אז אתה יכול לחפש את החברים שלך ושעדיף לך לצעוק על הקיר כי בסופו של דבר לא תבזבז דלק על זה. האם זה נכון? האם השירות שלהם עד כדי כך גרוע? כי אני מתכוון שלמחשב הנייד שלי יהיה בית חם ואוהב כל פעם שהילדים הרעים ירביצו לו... האם כדאי להזהר מהם או שזה בסדר לקנות מהם?

19. Started by oozy2014,

1.מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך לבנתיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. …

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PHOTOSHOP וCOREL PAINTER ILLUSTRATOR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכי כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 "30 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב מבוסס מעבד Ryzen 3900x עם 64 גי'גה זיכרון. אני פחות מעורה איזה קירור מומלץ (האם המלצתכם לקירור מים?), איזה זכרון, איזה לוח אם וכו' ולכן אבקש את סיועכם. אני מבקש שהמפרט יהיה ב- TMS או Ivory (אשמח להמלצה שלכם מי מרכיב באופן איכותי יותר). כרטיס מסך כרגע לא חשוב, אני אוסיף בצורה ידנית (אני אוסיף את ה- GTX 2080TI עם 11 גי'הג זכרון). כלומר לא נכלל בתקציב לעיל (אם מישהו מצליח, נהדר!) מה שחשוב לי זה אמינות של מחשב שיוכל לרוץ לאורך זמן גם על חשבון אי אלו אחוזים בודדים של ביצועים. אני נותן עדיפות למארז קומפקטי (עדיפות עם חלון צד, אין צורך באורות וכו') אך שיכול להכיל לפחות 3 כוננים קשיחים בגודל 3.5 אינטש. אשמח אפ…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 5,500 ש"ח. עדיפות לתשלום באמצעות כרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס מרובי חלונות, הורדות, מעט צפיה בסרטים (משחקים: לא). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD "17 וצורב DVD בלבד. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה חד משמעית אך ורק ליצרנים איכותיים ואמינים מאד של כל החלקים (עדיפות ליצרנים יפנים\אמריקאים). 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור - חשוב רק במידה והוא דרוש בגלל התחממות יתר ידועה מראש או כדי למנוע נזק למחשב ולהאריך את חייו. העיצוב - רצוי עיצוב מדליק, אבל לא עד כדי ניאונים כחולים. חשוב שיהיה קומפקטי וקל לפתיחה לצורך תיקונ…

• 49 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…

• 55 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. שלום. אני סטונדט להנדסה ואני צריך לקנות מחשב נייד לעבודה בעיקר עם סולידוורקס. בדקתי בפורום לפני שפתחתי את הנושא וראיתי שיש הרבה ויכוחים בנושא הזה. כמה שאולת. 1. מה חושב יותר מעבד ,כרטיס מסך, או שילוב של שניהם? 2. מה ההבדל בין המעבד i5-7200U ל i5-8250U Quad Core ועד כמה ההבדל גדול? אשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים מתאימים בתקציב שלא עובר את ה2900 ש"ח דרישות : 8GB RAM 250SSD 15.6 אינטש כרטיס מסך ומעבד: לבחירה עדיף בלי מערכת הפעלה. (כל מה שלא ציינתי לבחירה) ואיזה יצרן של מחשב עדיף? צרפתי לינק למחשב שניראה לי מתאים תגידו לי איך הוא. https://www.ivory.co.il/catalog.…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by yigael_o,

היי, רוצה NAS. שוקל בין 3 אפשרויות שונות: 1. לקנות NAS. 2. לקחת מחשב ישן (בחינם) ולהפוך ל NAS. 3. לקנות מחשב חדש (זול ככל האפשר) ולהפוך ל NAS. אני מברר פה בקשר לאופציה השלישית בעצם. כמה צריך לעלות מחשב, הזול ביותר האפשרי? אני כמובן לא מכליל את עלות הדיסקים. אותם אני ארכוש בנפרד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.