עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by raviv1989,

אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לילדה בת 12 מטרות המחשב? אינטרנט בעיקר ומוסיקה. * גודל המסך? מה שיכנס בתקציב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, תכנות, MATLAB וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומעלה. מעדיף מבריק, לא חובה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת נוחה ומאורת. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 128GB יספיק, אבל עדיף 256GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש אפשרות לקנות באילת. אשמח מאוד להמלצות. שאלה - אני בטוח שחנויות מאפשרות לשנות את הכונן HDD ל-SDD בעבור תשלום מסויים. כמה זה עולה …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה, הצעות ותגובות בקשר למפרט הלא גמור שחיברתי. המחשב שאני רוצה ליקנות הוא עבור הורים של אישתי. שימושי המחשב שלהם יהיו: - אינטרנט - Office - עריכת תמונות וסרטים דיגיטליים - משחקים בסיסיים תקציב כללי עם מסך - בסביבות 5000 שח קראתי באתר שעדיף להתמקד במעבדי AMD ובכל זאת אני מבקש בשלב ראשון לקבל ביקןרת כאשר המעבד הוא Pentium. אז זהו המיפרט (הלא גמור) שהצלחתי ליבנות: מארז: Generic Midi Tower ATX ספק w300 - אשמח לקבל שם חברה במקום Generic מעבד: Pentium 4 - 1.8 או Pentium 4 - 1.7 לוח אם: Asus P4B266 עם תמיכה ב- USB 2 או P4B266-C ללא תמיכה - במה כדאי ליבחור ? כונן קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm זכרון: MB 256 DDR PC2100 MICRON 266MHz כרטיס …

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני זכאי לקנות מספר מוצרים במקום העבודה שלי במחירים מוזלים, והייתי רוצה לבנות את המחשב שלי על בסיסם. מכיוון שאני לא בטוח עד כמה יש תאימות ביניהם וכמה הם מתאימים לצרכים שלי, אני זקוק לעזרתכם, אחרי שאת המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 שנים בעזרתכם הנדיבה, ומאז המחשב משרת אותי נאמנה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כן... משחקי מחשב, תוכנות CAD, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by amobi,

מה התקציב המקסימאלי? 2800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by R3flect,

[glow=Yellow,6,800]היי , בדקו ת'עמוד אחרון בשביל המיפרט תהנו . [/glow]

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום רב, אנא עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks, הרכבות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

10. Started by Ani Ken ken,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. אולי 500. בעיקר חשוב לי שהמחשב יענה על הדרישות שאתן. אם יענה ב4000 מצוין, אני לא מספיק מבין כדי לקבוע מחיר. אם הדרישות שלי גבוהות מדי למחיר הזה אשמח ללמוד מה כן אפשר לקבל במחיר הנ"ל ו/או כמה צריך לשלם בשביל מה שביקשתי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים- red dead redemption 2, assassin's creed odyssey' doom eternal... הייתי רוצה להריץ אותם באיכות גבוהה ועד כמה שאפשר לחזות אז שהמחשב יריץ באיכות טובה גם משחקים שעתידים לצאת לפחות בשנה-שנתיים הקרובות. סרטים. בהמשך כנראה תכנות. 3. האם יש …

11. Started by iMeash,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הייתי מעוניין לקבל כמה דרגות מחיר ולעשות את השיקולים שלי לפי ההבדלים בניהם. (כלומר, האם מחשב ב 2000 שח יכול לעמוד במשימה או שצריך מחשב ברמה יותר גבוהה?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ללימודי תוכנה (לדעתי שימוש בעיקר ב visual studio ו eclipse 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה א…

12. אוקי יש לי תקציב מאוד גמיש חוץ ממסך וצורב דיוידי אני צריך לקנות הכול המטרה סרטים ובעיקר משחקים כול החיים שלי נהנתי מאינטל ולכן אני לא הולך לעבור למאק או amd מ2001-2007 היה לי מחשב פנטיום 1400 -שידרגתי זכרון ל640 מגה וכרטיס מסך לרדאון 9600 פרו אבל זהו-בשנתיים האחרונות המשחקים לא עובדים על המחשב שלי או דרושה הורדת גראפיקה רצינית כדיי שיזוזו בכלל אז התעסקתי בעיקר בסרטים ואת המשחקים שמרתי צרובים לעתיד שבו אקנה מחשב באמת סוס עכשיו שיוצאים המשחקים "ביו שוק",המשחק של אבודים(אפילו שנראה לי שיהיה חרא כמו שאר המשחקים מבוססי הסרטים או הסדרות חח אבל אני חייב לשחק בזה כי אני מכור לסדרה )ומשחקים כמו האלף לייף 2 אפיסודה 2 ומאפיה 2, gears of war,האלו 2 ועוד ועוד אני כבר לא יכול …

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. לאחרונה הרבה אנשים שואלים אותי על זה, מחשב זול, קטן פיזית, לאופיס ואינטרנט, מארז מיני, או דסקטופ (מיני שוכב) עם לוח שכולל עליו הכל, וLCD פשוט, קטן, ויחסית זול. בינתים עלה במוחי מפרט, איך בגלל סינליות קלה, שחכתי את דגם הלוח למעבדי טואלטין, הכולל רשת, סאונד, וVGA. מעבד סלרון טואלטין 1.1 הלוח.. 256 זכרון SDRAM HD 40 gigs, 7200. dvd rom small case. some low end LCD. זה לא מפרט 'אמיתי' אבל לדעתי זה יצא כ3500 שקלים. אשמח לקבל הערות, הארות, ותקונים. כמו כן בחרתי בסלרון, כי ניתן לשים לו קירור שקט יותר, וצריך רק מאוורר אחד להוצאת אוויר, וספק 'רגוע' יותר. (אני כמעט תמיד בעד AMD, אבל כאן...)

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by dino,

Amd Athlon Xp 2400+ 0.13Micron 333MHZ FSB GIGABYTE 7VAX MOBO KT400 333MHZ FSB AGPX8 CMX512 PC3500 DDR433 CAS2 PT WESTERN-DIGITAL 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE HERCULES 3D PROPHET RADEON 9500PRO 128MB LITEON X52 CD-ROM DRIVE TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE TSUNAMI VIRGO BLUE CASE + TSUNAMI 350W PSU CTX PR711F 17" 0.24 1600X1200-75HZ FD TRINTRON המחשב מיועד להרבה דברים, גם לעבודה בסביבת פלאש ופוטושופ, משחקים, אופיס, אינטרנט, ואולי שחכתי כמה דברים. מה דעתכם? כדאי להחליף את הזכרונות ל-TwinMos שעולים 850 לגירסת ה-PC3200 ולקנות גם רמקולים Creative Inspire 4400? לא אמור להיות אפילו OC קטן ביותר.

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. אני צריך מחשב לעיבוד מטריצות גדולות (יהיו 3-4GB של נתונים בזכרון) בסביבת matlab, כולל כרטיס מסך לשני מסכים, תקציב הוא עד 20,000 ש"ח. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Dark Daemon,

מהו לדעתכם המחשב האופטימלי? מה צריך להיות בו, ומאילו חברות? (אינטל מול AMD , איי טי אי מול G-force) למזלי הרב אני יכול להרשות לעצמי אחד כזה... הוא אמור להיות בנוי למשחקים הכי כבדים שיש... אבל לא סתם לזרוק כסף!!! לא כולל מסך,מארז, רמקולים, צורב, די וי די ..

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by chameleon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח, ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי להורים מבוגרים, שימוש בסיסי (אופיס, גלישה וכו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות נמוכה-בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

21. שלום לאחר שהתענייתי קצת בפורומים בחרתי לי חלקים שאני רוצה לקנות לשדרוג המחשב ברצוני לדעת האם הם טובים והאם אני צריך עוד חלקים מסיומים.. *מסך-dell 2007wfp *מארז-NZXT TRINITY NO PSU *כרטיס זיכרון-צריך המלצה על כרטיס לפחות 1 גיגה עד 300 שקל(אם לא קיים במחיר הזה אימרו לי מאיזה מחיר זה מתחיל) *כרטיס מסך-צריך המלצה עד 600 שקל *מקלדת ועכבר-Wireless MultiMedia Keyboard : ב218 שקל *קירור-צריך המלצה על קירור טוב לכול החלקים במחשב..(חובה יהיה שקט מאוד עד כמה שאפשר במאוררים עד 400 שקל) *ספק כוח טוב אם יש עוד משהוא שצריך ואני לא יודע אניי אשמח אים תוסיפו לי... אני פשוט ממש לא מבין במחשבים כלום אז אני צריך עזרה בקשר לכול חלקי המחשב. אני אדגיש שריכיבים כמו מעבד אין צורך שתרשמו אלא אם כן…

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…

23. Started by onlyhuman,

שלום רב. אני מחפש מחשב נייח לבית בשביל סבא שלי. הוא משתמש כרגע במחשב שלי שהוא בן עשר שנים בערך והמחשב התחיל לעשות בעיות (כן גם לכאלה זה קורה). אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר. סתם זרקתי סכום מקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ,אינטרנט,משחקי דסקטופ. לא צריך משהו מיוחד-רק שיעבוד נורמאלי. מדובר באדם מבוגר שלא דורש הרבה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by tempw,

המחשב נועד לגלישה ומשחקים(לא כבדים).... מארז: 4800 +USB P4 ל - ATX לוח אם : INTEL BLKD915GAV AVALON+LAN זיכרון: 512 M KINGSTON DDR 400 MHZ DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 120 GB 7200 SATA כרטיס מסך: INTEL GMA900 OB כרטיס קול: AC97 OB מעבד: P-4 3000 800 MHZ 775 1M(530) סה"כ למפרט : 3330 ¤ יש לי שאלה בקשר לכרטיס המסך שניתן לי , האם זה כרטיס טוב או שכדאי לי לשדרגו, האם הוא יגביל אותי בהמשך? האם דרוש איזה שיפור באחד הרכיבים...והאם המחיר הסופי הוא הגיוני? תודה....

• 48 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.