ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שח , גמיש מעט לחריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, לדוגמא Assassin creed , the witcher, horizon zero dawn, godfall 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד (עדיפות למסך IPS עם זמן תגובה של 1ms וקצב רענון של 144hz) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, התקנתי על הנייד שלי WIN7 לפני מספר שבועות מדובר ב Dell Xps m1210 - מפרט מלא בצד (במפרט בפרופיל שלי, למטה) אני כבר שנים מבסוט מהנייד הזה, רק שבזמן האחרון התחילה להתעורר בעיה שלא קשורה ממש למערכת ההפעלה עד כמה שהבנתי. - שמתי לב שלאחרונה בזמן שאני מריץ תכני וידאו בהפרדה גבוהה (היידף\HD) על הלפטופ הוא מתחיל לקרטע ולחרר - הסרט מוצג בקרטועים נוראיים אחרי כמה דקות של ניגון חלק. (גם כשהם מנוגנים על המסך 12" שלו וגם כשהם מנוגנים על מסך חיצוני גדול) בהתחלה חשדתי ב WIN7 אבל חפירה בכיוון הזה העלתה חרס. אחרי זה בדקתי טמפרטורות - ומשהו נראה לי לא הגיוני בעליל הטמפרטורה של ה GPU של כרטיס המסך (Nvidia 7400 go) שלי מתחילה ב 45-50 ב IDLE בשניות שאחרי ההדלקה, ומייד (אחרי דקה שהוינדו…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! אני מחפש מחשב לסלון שיתחבר למסך טלוויזיה 55' (HDMI) למען אימי. השימושים יהיו סטדנטיים לחלוטין ויכללו גלישה באתרים, יו טיוב, קודי על שלל הרחבותיו (ABEKSIS WIZARD בגדול). בנוסף, אני רוצה שתהיה לי את האופצייה להורדת טורנטים וצפייה בסרטים וסדרות (לא בלו ריי וכו', 720P מספיק). פרט לכך, אני אשתמש בו לצפייה ישירה בתוכנות כמו SOPCAST ו-ACEPLAYER בספורט. יש אפשרות בתקציב הנ"ל לשלב גם כנן SSD בשביל המהירות? לא נצטרך כונן קשיח בנפח גדול בכל מקרה. גם אופציית מארז יחסית שקט די רלוונטית משום שהוא יהיה בסלון. אשמח להמלצות או מפרטים מומלצים וגם אתרים מומלצים להשוות מחירים וביקורת על מוצרים. תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגדול, אני צריך מחשב למשחקים, ושיהיה לו SSD. עוד שימוש עיקרי למחשב הוא לעבודה, אני צריך להריץ עליו מכונות וירטואליות וגם אימולטור GNS (מכאן ה-SSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם שלנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שציינתי, משחקים ומכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL MACHINE, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקי יש לי תקציב מאוד גמיש חוץ ממסך וצורב דיוידי אני צריך לקנות הכול המטרה סרטים ובעיקר משחקים כול החיים שלי נהנתי מאינטל ולכן אני לא הולך לעבור למאק או amd מ2001-2007 היה לי מחשב פנטיום 1400 -שידרגתי זכרון ל640 מגה וכרטיס מסך לרדאון 9600 פרו אבל זהו-בשנתיים האחרונות המשחקים לא עובדים על המחשב שלי או דרושה הורדת גראפיקה רצינית כדיי שיזוזו בכלל אז התעסקתי בעיקר בסרטים ואת המשחקים שמרתי צרובים לעתיד שבו אקנה מחשב באמת סוס עכשיו שיוצאים המשחקים "ביו שוק",המשחק של אבודים(אפילו שנראה לי שיהיה חרא כמו שאר המשחקים מבוססי הסרטים או הסדרות חח אבל אני חייב לשחק בזה כי אני מכור לסדרה )ומשחקים כמו האלף לייף 2 אפיסודה 2 ומאפיה 2, gears of war,האלו 2 ועוד ועוד אני כבר לא יכול …
-
- 59 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני עומד על תקציב די דל 2,500 ש"ח למחשב נייד. אני סטודנט למדמ"ח ואשתמש במחשב בעיקר לשימושים יומיומיים + קצת תכנות + מעט מכונות וירטואליות (VirtualBox etc...), אני לא מתכוון לשחק בו חוץ מאיזה פיפ"א מדי פעם. שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם עולים בדיוק 2,500 אבל אם יש לכם איזושהי המלצה יותר טובה, גם אם תעלה 200 ש"ח יותר זה יהיה בסדר. חשבתי על זה והחלטתי שאני חייב בעיקר 8GB RAM ו- 256SSD. ניידות לא מאוד חשובה לי אבל לא אתנגד (כלומר מעדיף בגדול 13.3 או 14), מעדיף בלי מערכת הפעלה כי בדר"כ אני עם לינוקס וחבל על הכסף. אני מתלבט כי מצד אחד ה310 הוא i5 דור שביעי, אבל הוא גדול יותר ומגושם וצורך יותר סוללה, ומצד שני ה510 קטן יותר ומעוצב יותר, נייד וצורך פחות …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי SSD כדי להתקין אותו על נייד ישן Toshiba P200 שישב בארון שנה בערך. התחלתי את ההתקנה של וינדוס7 עד השלב של להפעיל מחדש את ההתקנה כדי לסיים אותה. המחשב הופעל מחדש, רואים את הסמל שלו וינדוס ו...המחשב נכבה! ניסיתי להתקין אובנטו ושם הוא בכלל לא הצליח להגיע לשלב ההתקנה ונכבה מעצמו. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שלישית ואני מחפשת מחשב נייד חדש. עד כה השתמשתי במחשב שקניתי לפני שנה א' של VOSTRO 3460D DELL - המחשב עצמו ממש מתחמם בצורה שלא ניתן לבצע בו שימוש כראוי. המפרט שלו בעיקרון נשמע טוב אבל בפועל אני לא ממש מרוצה ממנו בעיקר בגלל העובדה שהוא מתחמם ושורף את ברכיי וידיי. אני דיי מאוכזבת מ"דל" וכעת אני מחפשת פרטנר חדש לשנת הלימודים האחרונה ולהמשך הדרך. הדרישות: מסך 14" תקציב: 3500 מעבד: I5 , אפשר להתפשר אם המחשב ממש טוב על I3 (פשוט כרגע יש לי I5 ) זיכרון:לפחות 500 GB(מה זה הSSD שכולם מדברים עליו?!?!?!) מסך מגע: כולל סוללה: לפחות 5 שעות משקל: לא יותר מ-2 קילו מקלדת: חשוב לי איכות ונוחות ההקלדה (היום אני מרוצה מהנקלדת) ואם אפשר גם מוארת (לא חייב) יתרון. אשמח…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב lenovo yoga 3 pro לפני כמה ימים מKSP. לאחר שימוש מועט הופיע סדק/שבר רציני במסך. המחשב לא נפל או קיבל מכה כלשהי בשום צורה. כרגע אני ממש בשוק..מישהו מכיר משהו כזה? דיברתי עכשיו עם התמיכה ואמרו שאין אחריות במצב זה. חיפשתי קצת אונליין והדבר היחידי שמצאתי זה הדיון הזה על הדגם הקודם שגם כמה אנשים התלוננו על סדקים: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Yoga-Series-Notebooks/Yoga-2-Pro-Cracked-Screen-and-more/td-p/1404499 [ATTACH=CONFIG]9956[/ATTACH]
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר לא מעט התלבטויות ולבטים במסגרת התקציב (3,400) + גודל מועדף (14.1"), הגעתי למסקנה שזה הלפטופ המתאים Dell Vostro 1014: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH1D938AD#shidrug http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014.htm אשמח לשמוע חוות דעת, יתרונות וחסרונות, כמו כן, האם עדיף יותר זכרון על גבי המעבד או להפך? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זיכרון מותג סיני ב 4 שקל ? 8GB 1600 שידרוג למחשב ישן אם אני לוקח 4 = 32 GB ב 16 שקל מטורף .
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 4 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. בידיוק כל הדוגמאות. ממשחקים ועד עריכת וידאו/הקלטת סאונד. דוגמאות למשחקים: overwatch, wicher3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במקלדת עכבר ומסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 למען הקלטות או צפייה במדיה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לתכנות פשוט (פייתון, visual studio) ותכנות כבד (matlab). כמו כן. הוא ישמש לעבודה משרדית (אופיס) וכשרת קבצים ל…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש חוות דעת על מפרט לקרוב משפחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור (: קניתי לא מזמן מחשב חדש מבית lenovo. במחשב יש כרטיס מסך חזק יחסית של nvidia 860m gtx אבל הוא לא מסוגל להריץ משחקים כמו פיפא למשל (שרץ באופן חלק במחשבים ניידים חלשים בהרבה) . אני חושב שהבעיה היא שהמחשב פשוט לא מצליח להעביר בין הכרטיס מסך integrated של intel לכרטיס מסך של Nvidia. ניסיתי לשחק בהגדרות של nvidia control pannel שמתי שהכרטיס ברירת מחדל יהיה הכרטיס החזק וגם שהמחשב יעדיף ביצועים על פני "חסכון אנרגיה" ועדין המחשב לא מסוגל להריץ משחקים פשוטים מאוד כמו פיפא (אפילו ניסיתי להריץ בליפ ובלופ למי שמכיר והמחשב פשוט לא מסוגל לעשות זאת!!). - המחשב נשלח למעבדה של lenovo שנקראת cpm וכתוב שכל החומרה במחשב תקינה... אני מרגיש קצת מרומה…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין במחשב מיני קטן שישמש כמחשב העיקרי שלי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר לאורך זמן ולא 'יתעייף' כמו שקורה להרבה מחשבים אחרי שנתיים-שלוש, ושאני אומר מהירות אני פחות מתכוון במובן של של משחקים, אלא במובן של תגובתיות, העלאת תוכנות, מעבר בין חלונות וכו'. הכיוון היה על משהו כמו NUC של אינטל עם המעבד i5-6260U שעל פניו יכול לספק ביצועיים ראויים למחשב בגודל כזה. (הלכתי לכיוון ה-i5 משום שהבנתי שיש לו מעבד גרפי טוב משמעותית מגרסת ה-i3) אני מתלבט גם על העדיפות של NUC לעומת סדרות דומות של חברות אחרות (למשל Cubi,Brix, Vivo) ושלחלקם גם עיצוב נחמד יותר נחמד. למרות שחיפשתי באינטרנט לא ממש הצלחתי למצוא השוואות טובות בניהם. פירוט של המפרט והצרכים: …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
:שלום. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטונים באיכות טובה , פייסבוק ,,שמירת אוסף התמונות המשפחתיות ( צריך כונן גדול). * גודל המסך: 15.6 לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך: 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט:אין * משקל רצוי: ישמש כמחשב שולחני * זמן סוללה: יחובר לחשמל *יציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא הכרחי * גודל מינימלי כונן קשיח:500 ג"ב . מעונין להוסיף בנוסף ssd ( הכי חשוב) * כונן אופטי: רצוי , * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית.אבל כן אחריות בארץ ל3 שנים עם לקיחה והחזרה * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה. * העדפה לחברת HP לאחר קריאת המון שאלות ותשובות בפורום המועיל הזה, אני קודם כל…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לכל מי שדל בתקציב, מחפש תמורה נאותה לכסף, זקוק למחשב לצרכים בסיסיים, מוטב לו להציץ באיביי ולחפש מציאות בעלות ערך מדהים, לדוגמה המוצג הבא אותו רכשתי בספטמבר, ואיני מפסיק ליהנות ממנו לפניכם סקירה קצרה על המוצר זהו אחד הניידים המוצלחים בכל הזמנים, אז מה אם הוא מ-2007. זהו נייד מוחדש ע"י החנות, תקין לחלוטין, 4 ג'יגה ראם ואשר הוספתי לו SSD 2TB של מיקרון, חלונות 10 אנטרפרייז עולה בשניות. מעבד CORE 2 DUO T7400 בתדר 2.2 GHZ, כרטיס מסך ATI X1600 256MB יש קהילת מפתחים נרחבת ממנה נלקחו דרייברים מלאים כולל לוח בקרה של ATI מלא, למרות שהנייד שווק עם XP , חלונות 10 עובד ללא בעייה, יש אפילו ביוס פתוח ברשת עם עדכון SL…
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש לי התלבטות בין 3 מחשבים אשמח לקבל הצעות איזה מבניהם עדיף. ללימודים וממש טיפה משחקים. חשיבות: סוללה חזקה וניידות,משקל. https://ksp.co.il/?uin=49226&select=.268..271..159..5372. https://ksp.co.il/?select=.268..271..132..5390.&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=49271&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= http://ksp.co.il/?ref=wap&uin=48649 תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…
-
- 55 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. anno2070, assasin creed, starcraft, diablo, crysis, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19"- 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן ביקשתי פה מפרטים למחשב לגיימינג והביאו לי שניים טובים: אני גם קונה כנראה את הDell 2007WFP. אז איזה מפרט עדיף ומה הייתם משפרים במפרט הזה? ותגידו, מה עדיף לעשות, לקנות מחשב שמיעוד לאוברקלוק או לקנות מחשב טוב שלא מיועד? (כי לא ממש ניסיתי אוברקלוק אף פעם ואני מפחד שאני אהרוס משהו )
-
- 64 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Gigabyte GA-7VAX KT 400 Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW Thermaltake CRYSTAL ORB for VGA הרכבת מחשב במעבדה ARCTIC SILVER 3 AMD ATHLON XP 2400 + FAN סה"כ 4,756 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה? שווה קנייה? ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אותכם אם מישהו מבין, איזה מארז כדי לקנות?
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-