ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. anno2070, assasin creed, starcraft, diablo, crysis, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19"- 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שלא ולנסות לחסוך, עד 1600,1700 יהיה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים ורק מדי פעם תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות עיצוב(פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) באופן מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, מעדיף לשמור את הציוד מהמחשב הנוכחי(שהוא ישן מלפני 7 שנים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים.. בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (: מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא... תודה רבה(: * מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15) * מסך- עד 15,6" - מסך מגע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה * משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית! * האם יש צורך בי…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המפרט שאני בניתי הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤966 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 מחיר: ¤492 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤298 קירור למארז: Arctic Cooling AF8025 80mm כמות: 1 מחיר: ¤21 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤578 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤382 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1120 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer…
-
- 38 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הרכבתי לחבר שלי מחשב, אשמח לשמוע הצעות לשיפור: בנוגע למאווררים וצורב, אנחנו מפרקים את זה מהמחשב הישן שלו. תשובות לשאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WoW / World of Warcraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס. עכשיו כל מה שנשאר לי זה להתקין דרייברים. זה דף מהאתר הרשמי של דל עם כל מיני דרייברים למחשב: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid= השאלה שלי היא אילו דרייברים מהרשימה שיש שם אני צריך להתקין? יש שם דרייברים גם לכרטיס מסך של ATI ולי יש כרטיס מסך GMA HD מובנה של אינטל ויש שם עוד כל מיני דרייברים מהקטגוריות השונות. מה אני צריך להתקין וממה אני צריך להתעלם? ואיך אני בודק מה מותן אצלי במחשב במידה ואני רוצה? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מקסימום- עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה על תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא דברים כבדים), מחפשת מחשב שישמש אותי ביום יום, שיהיה נוח לשימוש ויחזיק זמן רב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט יחסית, לא מאוד קריטי כל עוד זה לא בהגזמה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעיבוד מטריצות גדולות (יהיו 3-4GB של נתונים בזכרון) בסביבת matlab, כולל כרטיס מסך לשני מסכים, תקציב הוא עד 20,000 ש"ח. תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד שנה הבאה לתואר הנדסאי בניין, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי בניין. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות עריכה ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם …
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב להורים (60+) כולל מסך / מקלדת ועכבר. (אין צורך במערכת הפעלה) השימושים הם בעיקר כלליים - גלישה באינטרנט לרוב / יוטיוב / סרטים וכד'. ניתן להרכיב משהו ב-2500 שקלים? תודה
-
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000₪ ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג והמון חלוניות של כרום ותוספים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך לכלול גם זכרון העדפה לm2 ssd 2tb 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב, הכי שקט שאפשר, העדפה לקירור מים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משהו גדול, קטן אסטתי קומפקטי. …
-
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קצת היסטוריה גיזרתית - בעבר הייתי סטודנט והיה לי מקבוק פרו (שאני מוכר) ששימש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב גיימינג. מצבי השתנה. כעת אני מחלק את זמני בין 2 מחשבים - מחשב netbook שממנו אני כותב עכשיו ומחשב נייח לגיימינג (בלבד) שיבוא עלינו לטובה. למרות השינוי במצבי, אני עדיין מחפש מחשב בקייס קטן ונייד שאוכל לקחת מאתר לאתר. ופה האתגר הבנתי שיש סוג של קלאסס מארזים למסיבות רשת שנועד להיות נייד, חזק, מאוורר, בילט אין עם ספק טוב ועם מספיק מקום לכרטיס מסך טוב. אחד מהם הוא ה- GTR Tech GT3, אחר הוא Armor כלשהו של Thermalrake... אני בטוח שיש עוד שאני לא מכיר. הבעיה היא שאני גם לא ממש מכיר מקומות שמוכרים אותם בארץ. לגבי ציוד נלווה - אני אצליח להתארגן עליו כבר לבד המסך א…
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) כרטיסי מסך GIGABYTE GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital My Passport Elite 500GB 2.5 Inch External HDD USB 2.0 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 מעבדי אינטלCore i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לאחר שבפורום של ילדים שלא מבינים כלום סקלו אותי לכן באתי לכן לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שבאמת מבינים. נ"ב מפרט עלה 3250 ש"ח
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הצרכים של המחשב העתידי הם מרובים עריכה גרפית של תמונות ברזולוציה גבוהה (בעיקר PHOTOSHOP) עריכת סאונד ויצירת מוזיקה (CUBASE) - קיים כרטיס קול חיצוני, השאלה אם נדרש/כדאי גם הוספה של מעבד/יותר זיכרון. עריכת של סרטוני וידאו קצרים עד 10 דקות מכילים אפקטים ומעברים בין קטעי וידאו. וכמובן שיתמוך במשחקים בשביל הכיף (כאלו שהם חדשים בשוק) - אבל לא צריך את הכרטיס הכי טוב בשוק (כי זה יקר) התקציב הוא עד 4000, בהתחשב ששאר הציוד ההיקפי כבר קיים ראיתי מפרט שKSP מציעים ורציתי להתייעץ. מה צריך להחליף ליותר טוב? או שאולי זה בעצם מספיק? אני לא מכירה את כל הרכיבים ואת הטיב שלהם. תודה מראש! דגם מחשב: GMR BEGINNER מעבדי אינטל: Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il…
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אנשים. לפני 2.5-3 שנים קניתי את המחשב האחרון שלי, גם כן אחרי המלצות שלכם כאן. עלה לי סביב ה 13 אלף שקל amd64 3500 \ 1gb \ X850xt כן מצחיק.. אבל זה מה שהיה אז. בכל מקרה , הגיע הזמן למחשב חדש. אני משחק המון במחשב.. יש לי כמה דברים בסייסים שהרכבתי במחשב שלי , אבל זה יצא יקר מידי. אז ככה : מסך : ראיתי כל כך הרבה המלצות על ה Dell24 שפשוט אי אפשר לוותר עליו כנראה. מסך גדול זה כיף למשחקים\סרטים\ובכלל עבודה כללית על המחשב. אני רואה במסך השקעה ללפחות 2 מחשבים קדימה. *אני לא צריך את המסך הזה כמסך טלויזיה מאחר ויש לי כבר פלזמה תלויה על הקיר בדיוק מעליו. כרטיס מסך : מאחר וזה מחשב למשחקים ובמיוחד עם מסך כזה , חשבתי על ה 8800GTX , ועכשיו יש לי כמה התלבטויות. אם אני אחכה חודש , א…
-
- 50 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב אסוס 1005HA (חלונות XP) כבר שנה וחצי. לפני שבוע שמתי לב שהוא פשוט לא נטען עד הסוף, אלא עד 86% בלבד. שלשום הבעיה החמירה, והוא מוטען עד 78% בלבד כעת. כמה הערות: 1. ניסיתי להטעין אותו למשך זמן רב- כל הלילה למשך כמה שעות, פעם מכובה, פעם דלוק 2. ניסיתי גם (לפי המלצות באינטרנט) לרוקן את הסוללה עד 0% ורק אז להטעין, גם זה לא עזר (יש לציין שעדיין כשלחצתי על הכפתור של ההדלקה/כיבוי הוא נדלק, אך לאחר כמה שניות נכבה שוב, כך שלא הייתה פריקה מלאה). 3. שמתי לב לאחרונה שהסוללה מחזיקה לי פחות זמן מהרגיל, אם כי בכל זאת מדובר במחשב שהיה בשימוש רב במשך שנה וחצי (אני סטודנט שנה שנייה ואין לי מחשב אחר בדירה, כך שזה המחשב העיקרי שלי). 4. יש לציין שהרבה פעמים הוא עו…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט מחשב שישמש אותי לשלושת הדברים שבכותרת, ברמת חשיבות הבאה: 1. HTPC - שימוש עיקרי. אין לי חיבור לכבלים כלל, כך שמבחינתי הוא זה שיהווה את מקור צריכת התכנים שלי בסלון. חשוב לי שהוא יתמוך כמה שיותר פיצ'רים (לא מכיר ולא יודע מה קיים היום בשוק, אבל נראה לי שקראתי לא מזמן שישנה אפשרות גם להקליט, כך שארצה להיות מסוגל להקליט מהטלוויזיה את שידורי עידן, וכן שידורים אחרים במידה ובעתיד אתחבר לכבלים). 2. גיימינג - שימוש משני. עד רמה בינונית, אבל רצוי מאוד שיתמוך בבינוני ולא בפחות מכך. קצת קשה לי לציין אילו משחקים אריץ בו, היות ורק עכשיו נכנס לי הג'וק הזה של גיימינג לראש, אז אני לא מכיר את המשחקים שרצים היום בשוק. 3. וירטואליזציה - הכי פחות חשוב במחשב. חשוב לי שיוכל להרי…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוות דעת על המפרט האם לשנות בו משהו ? מיועד לאולפ ןהקלטות ביתי. כרטיס קול יש לי חיצוני. עיקרי השימוש קיובייס מעבדים AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box 1 קירור למעבדים be quiet! CPU Cooling Shadow Rock 2 1 לוחות אם Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 1 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 2 מארזים ANTEC P110 Silent Case 1 ספקי…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Total War, Titanfall וכל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות לשידרוג המחשב הנוכחי שלי, המפרטי הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 אני מאמין שיהיה נכון להשאיר את הזיכרונות,וכרטיס המסך בהתחשב בזה שהם יחסית חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(asssassin creed,guild wars 2) ותכנות קל בינתיים(ייתכן ויהיה צורך לה…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה קורה לכולן, פחות או יותר. אבל אפל לרוב מצליחה להשכיח את הכשלונות שלה, ומציגה מצג של מושלמות ללא עוררין. ynet50 שנה לאפל: הכישלונות המפוארים שהיא הייתה מעדיפה שתשכחומאחורי ההצלחה האדירה של האייפון והמקבוק מסתתרת רשימה ארוכה של הימורים שלא עבדו. מפרויקטים שעלו מיליארדים ונקברו, ועד מוצרים יומרניים שהגיעו לשוק והפכו לבדיחה. חזרנו לכמה מהפספוסים הגדולים שאפל הייתה מ חג שמח !
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש ניידים טובים בפחות אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית למדעי המחשב אז כל התוכנות שצריך, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים בכלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 (מעדיפה 14) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤949 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K SE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤266 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤274 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED מאורר למארז Z…
-
- 59 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי מתכוון לרוץ לחנות אחרי שהוא חסך 10.000 ש"ח במשך שנה הוא פריק של משחקים 3D והוא מחפש מחשב שיענה לדרישות: 3D - הרבה , ביצועים (להגדרתו "פצצה") וכמובן הוא גם עובד מהבית אז הוא צריך מדפסת פקס וכו,משתמש הרבה בכלי OFFICE לגיבוי הוא צריך RAID , גיבוי לחשמל, והוא רוצה מארז גדול עם חלון (בלי נאון) לא OC בניתי מפרט שאני חושב שמתאים לדרישות + מסך (כן המסך שלו כבר התחיל לקבל צבעים שלא ניתן להגדיר אותם יש לו מקלדת, עכבר ורמקולים אז זה מה שבניתי , אבל אני חורג מהתקציב...וגם לא בטוח שהכול יתאים, CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,F…
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-