ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! אז לגבי התקציב הוא רוצה מחשב ב8 אלף שקל אבל אמרתי לו שלא צריך לקנות מחשב כל כך יקר בניתי לו מחשב כזה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪533 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2125 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Leadtek GeForce GTX5…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PHOTOSHOP וCOREL PAINTER ILLUSTRATOR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכי כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 "30 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. המחשב אמור לכלול מסך 19 טוב (לא מאג) רצוי דק, 2. כרטיס מסך PNY NVIDIA Quadro FX 128MB DDR PCI-Express 2xDVI RETAIL FX1400 או FX 1300 3. לוח אם (עדיף אסוס) מעבד כפול וזיכרון דואל. לא לוח VIA, הלוח אמור לכלול IEEE-1394 FireWire port. 4. ספק כוח מתאים 5. קירור 6. עם אופציה לכרטיס עריכה (אם נשאר כסף... אם לא נשאר כסף, כמה כסף צריך להוסיף בשביל כרטיס עריכה? ) התואם AVID , אמור גם לשמש לעריכת חתונות עם פרימייר 6.5 או 1.5PRO לכן רצוי כרטיס עריכה (עם אפקטים) שיתמוך גם בפרימייר. 7. 2G זיכרון. 8. מעבד אינטל P4 2.8G ומעלה. 9. הרד דיסק 200G , צורב, מקלדת נוחה 9. בנוסף, כל דבר אחר שנראה לכם לחשוב לעריכת וידאו עם כמה שפחות רינדורים ללא נפילות מערכת בגלל עומס, המערכת אמורה ל…
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרת הפורום בהחלטה על מפרט למחשב שאקנה בחלקים באמזון בבלאק פריידי (יש לי הזדמנות להביא את החלקים מארהב בזמן הזה) אני לא יוצא מתוך הנחה שיהיה יותר זול אבל מקווה להשיג כמה מבצעים על מנת להוריד את התקציב. במקביל לתשובות לשאלות של הפורום, אשמח לתשובה לגבי איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות. השימושים של המחשב יהיו: גיימינג בעיקר סימולטורי נהיגה גכון iracing, rfactor, asseto corsa. וכן עבודה עם תוכנות תכן מכני ואלקטרוני כגון solidworks,fusion 360, altium. המחשב יחובר כרגע לטלוויזית סמסונג סדרה 8000 4K, לכן אשמח לנצל את יכולות הטלוויזיה ל4K. השלב השני הוא לקנות מערכת VR כמו ה VIVE PRO ובמידת הצורך לשדרג. (בעיקר כרטיס מסך ממה שאני…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקי יש לי תקציב מאוד גמיש חוץ ממסך וצורב דיוידי אני צריך לקנות הכול המטרה סרטים ובעיקר משחקים כול החיים שלי נהנתי מאינטל ולכן אני לא הולך לעבור למאק או amd מ2001-2007 היה לי מחשב פנטיום 1400 -שידרגתי זכרון ל640 מגה וכרטיס מסך לרדאון 9600 פרו אבל זהו-בשנתיים האחרונות המשחקים לא עובדים על המחשב שלי או דרושה הורדת גראפיקה רצינית כדיי שיזוזו בכלל אז התעסקתי בעיקר בסרטים ואת המשחקים שמרתי צרובים לעתיד שבו אקנה מחשב באמת סוס עכשיו שיוצאים המשחקים "ביו שוק",המשחק של אבודים(אפילו שנראה לי שיהיה חרא כמו שאר המשחקים מבוססי הסרטים או הסדרות חח אבל אני חייב לשחק בזה כי אני מכור לסדרה )ומשחקים כמו האלף לייף 2 אפיסודה 2 ומאפיה 2, gears of war,האלו 2 ועוד ועוד אני כבר לא יכול …
-
- 59 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח, ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי להורים מבוגרים, שימוש בסיסי (אופיס, גלישה וכו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות נמוכה-בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב אשמח להמלצה על מחשב נייח לשימוש כללי ביתי התקציב 3000 (כולל מסך) תודה מראש, ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יותר מ GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוך כדי שאני מטייל בפורום ומחפש את המפרט שלי אני מגלה שהמחשב שלי כבר בן 4 שנים! קצת מפתיע אותי כי הוא עדיין ממש חזק וכיף לדעת שעשיתי בחירה טובה, אוקיי אז ככה, אני רוצה לרענן אותו קצת בשביל שיגיע לרמות של המחשבים של היום, אני לא גיימר אבל משחק פעם ב.., משחקים פחות מעניינים אותי, יותר חשוב לי זה עבודה חלקה ומהירה של המחשב, זה המפרט: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1GB Kingston ValueX2 Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GH20NS DVD+-RW x20 Black sata HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 DX10 …
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז באתי להתקין לי אופיס על הנייד החדש, כולי שמחה וטובת לב, ואז גיליתי כי... אין לי קורא דיסקים 8) הייתם צריכים להיות שם כשחיפשתי את המקום להכניס את הדיסק, כולי תמיהה... טוב, אז אני לא רגילה לניידים ולדברים המשונים שלהם. הבנתי שאפשר לקנות כונן חיצוני. חשבתי שאם כבר, כדאי שהוא יהיה גם קורא dvd וצורב. יש המלצות? וכמה זה אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, רוצה NAS. שוקל בין 3 אפשרויות שונות: 1. לקנות NAS. 2. לקחת מחשב ישן (בחינם) ולהפוך ל NAS. 3. לקנות מחשב חדש (זול ככל האפשר) ולהפוך ל NAS. אני מברר פה בקשר לאופציה השלישית בעצם. כמה צריך לעלות מחשב, הזול ביותר האפשרי? אני כמובן לא מכליל את עלות הדיסקים. אותם אני ארכוש בנפרד.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
פרקיי כואבים ובשביל להתרכז בהרצאה כדאי שאסכם את מה שנאמר בה - אז הפתרון הוא כמובן מכשיר הקלדה כזה או אחר. מכונות כתיבה כבר קשה למצוא. אז חשבתי לקנות איזה נטבוק קטן. הייתי בטוח שאוכל למצוא משהו נחמד בפחות מ-1000, אבל כל מה שאני רואה עולה צפונה מ-1400. לא ברור לי למה, עם הפיחות במחירים של מחשבים אין מלא נטבוקים שלפני שנה עלו 1500 והיום אמורים לעלות חצי מזה.. או לפחות איזה שוק יד שנייה. ממה שאני ראיתי, אנשים מוכרים נטבוקים במחיר שהם קנו אותם במקום לחתוך 33-50% מהמחיר... ואז חבר הציע לי רעיון אחר - טאבלט כלשהו עם איזה קייס/מעמד בתוספת מקלדת. הדרישות הן: יכולת הקלדה במעבד תמלילים כלשהו(זה אפילו לא חייב להיות וורד, חשבתי על אופן אופיסים למינהם) טיפ טיפה גלישה בשביל להורי…
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
CPU Intel Core i7 920 2.67GHz, 2664 MHz Physical Memory Total 24574 MB NVIDIA GeForce GTX 260 HD 1TB WD תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה מהמחשבים הבאים עדיף: HP G62-B50SJ Model G62-B50SJ Color G62-B50SJ - שחור מט עם דפוס פריזמה CPU Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB HD 320 GB (5400Rpm) Display 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) GPU Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory Optical Device SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support Sound Altec Lansing speakers Wireless 802.11 b/g/n Bluetooth No Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethern…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך dell 2007wfp ברזולוציה של 1680X1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים הרגילים, לא משהו מיוחד, אבל דברים כבדים בדר"כ (COD וכו'). * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הארד דיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו …
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זכאי לקנות מספר מוצרים במקום העבודה שלי במחירים מוזלים, והייתי רוצה לבנות את המחשב שלי על בסיסם. מכיוון שאני לא בטוח עד כמה יש תאימות ביניהם וכמה הם מתאימים לצרכים שלי, אני זקוק לעזרתכם, אחרי שאת המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 שנים בעזרתכם הנדיבה, ומאז המחשב משרת אותי נאמנה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כן... משחקי מחשב, תוכנות CAD, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Vostro 5480 vs Latitude 3450 מה עדיף? המחשב ישמש לצרכים סטודנטיאליים כמו עבודות OFFICE, PDF וגלישה באינטרנט ומידי פעם סרט. 14 אינץ' נראה לי השילוב האידאלי של גודל וניידות, המסך מט לשניהם I3 עם 4 ג'יגה RAM. האם הLATITUDE מעבר לתוספת המשקל נותן משהו? האם יש משהו עדיף במחיר דומה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבלת מפרט בתקציב של עד 6500 ש"ח שקרוב למפרט שניסיתי להרכיב https://tms.co.il/builds/391977 ואשמח לקבל הצעות לייעול ושיפור של המפרט באותו טווח מחירים 1. מה התקציב המירבי?6500 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נועד למשחקים כבדים , ויחזיק לטווח של לפחות 5 שנים מבחינת איכות גרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חוץ מה Samsung SSD 2.0…
-
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה מאז ומתמיד אני זוכר את הפורום הזה כ- נראה לי הכי טוב שיש ברשת (בישראל) הרבה זמן לא הייתי פה, היום נרשמתי מחדש כי גם הרבה זמן לא התעסקתי בכל ה״קטע״ הזה של המחשבים. קראתי פה כמה כתבות ופוסטים לפני שכתבתי את הנושא הזה. אני ידבר ישר ולעניין - אני רוצה לרכוש מחשב חדש וטוב וחזק שבעיקרון ישמש אותי כמעט ורק למוזיקה. אין לי שמץ של מושג איזה מחשב יש לי אבל יש לי אותן כבר איזה 8 שנים ובכל ה-8 השנים החלפתי רק איזה 4-5 חלקים גג - הוא עלה בזמנו בסביבות ה-6 אלף. נכון שהשדרוגים בעקבות ״בלאי״ עם הזמן עלו כסף. אבל זה לא מפריע בגדול. ואני יודע שהטכנולוגיה היום בכלל עשתה מהפכים ובהרבה הרבה יותר טובה. ככה שבתכלס אם אני קונה היום מחשב חדש ב-1000 ש״ח למרות הכל ולמרות שיש סיכונים והחלקים …
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם רמקולים קטנים בנוסף למחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות שיגיע עם מערכת הפעלה, ויגיע מורכב.. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט באתר startpc: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 1830 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור מים למעבד: 449 ₪ - Antec KUHLER H2O 1250 לוח אם: 949 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z390 AORUS PRO כרטיס מסך: 2925 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS Nvidia GeForce RTX2070 8G Up To 1845Mhz STRIX OC דיסק קשיח: 676 ₪ - Samsung SSD 500G 970 EVO M.2 NVMe PCI-E X4 - 5 Years Warranty דיסק קשיח: 586 ₪ - WD GOLD 2TB 7200RPM 128MB 5 Years Warranty ספק כוח: 480 ₪ - * מבצע * - Corsair 650W 80+ GOLD RM650X Modular 5 Years Warranty מארז: 490 ₪ - CoolerM…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה הרבה אנשים שואלים אותי על זה, מחשב זול, קטן פיזית, לאופיס ואינטרנט, מארז מיני, או דסקטופ (מיני שוכב) עם לוח שכולל עליו הכל, וLCD פשוט, קטן, ויחסית זול. בינתים עלה במוחי מפרט, איך בגלל סינליות קלה, שחכתי את דגם הלוח למעבדי טואלטין, הכולל רשת, סאונד, וVGA. מעבד סלרון טואלטין 1.1 הלוח.. 256 זכרון SDRAM HD 40 gigs, 7200. dvd rom small case. some low end LCD. זה לא מפרט 'אמיתי' אבל לדעתי זה יצא כ3500 שקלים. אשמח לקבל הערות, הארות, ותקונים. כמו כן בחרתי בסלרון, כי ניתן לשים לו קירור שקט יותר, וצריך רק מאוורר אחד להוצאת אוויר, וספק 'רגוע' יותר. (אני כמעט תמיד בעד AMD, אבל כאן...)
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה, הצעות ותגובות בקשר למפרט הלא גמור שחיברתי. המחשב שאני רוצה ליקנות הוא עבור הורים של אישתי. שימושי המחשב שלהם יהיו: - אינטרנט - Office - עריכת תמונות וסרטים דיגיטליים - משחקים בסיסיים תקציב כללי עם מסך - בסביבות 5000 שח קראתי באתר שעדיף להתמקד במעבדי AMD ובכל זאת אני מבקש בשלב ראשון לקבל ביקןרת כאשר המעבד הוא Pentium. אז זהו המיפרט (הלא גמור) שהצלחתי ליבנות: מארז: Generic Midi Tower ATX ספק w300 - אשמח לקבל שם חברה במקום Generic מעבד: Pentium 4 - 1.8 או Pentium 4 - 1.7 לוח אם: Asus P4B266 עם תמיכה ב- USB 2 או P4B266-C ללא תמיכה - במה כדאי ליבחור ? כונן קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm זכרון: MB 256 DDR PC2100 MICRON 266MHz כרטיס …
-
פתחתי פה דיון לפני איזה שבוע ואף אחד לא ענה אז החלטתי לפתוח חדש בתקווה שיעזרו לי S: לומד ניהול מערכות מידע * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם,בשבועיים הקרובים אצטרך לרכוש מחשב נייח,מה שאקח מהמחשב הישן זה מסך על 60 HZ ו SSD 500 GB. אני מתחיל ללמוד קורס מנהל רשתות MSCA והבנתי שאצטרך מינימום מעבד I5 ו 16 GB ראם ההתלבטות של בין שתי המעבדים I5 8400 או I7 8700,המחשב ישמש לתוכנות וירטואליות ושימושים רגילים וקצת גיימינג שלשם כך אקח כרטיס מסך 1060 6GB. חשבתי לקחת לוח אם Gigabyte B360M AORUS GAMING 3 או שעדיף לקחת לוח Z370 על מנת להמהיר זכרונות ראם שאקח על מהירות 2400 MHZ? ועד כמה אוכל להמהיר אותם אם בכלל המעבד תומך עד 2666 MHZ? בגדול אני שובר את הראש איזה מעבד ולוח אם לקחת שיהיה הכי אופטימלי לשימושים שלי? תודה רבה ואם אקח I7 8700 איזה קירור טוב לקנות לו?כי הבנתי שהקירור שבא עם המעבד לא…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, למטה הדברים החשובים שיהיו במחשב, תודה מראש * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (סימס, אססינס קריד...) וצפיה בסרטים * גודל המסך: בסביבות 14.1" * משקל רצוי- כמה שיותר קל * זמן סוללה- בסביבות החמש שעות * יציאות מיוחדות- אין צורך * בלוטות'- נדרש * כונן קשיח- מינימום 200GB * אני רוצה מחשב דק אז אם זה בא על חשבון כונן אז אין בעיה. *חשוב שתהיה מצלמת אינטרנט * אחריות נדרשת * אין העדפה לחברה מסויימת *רצויי שהמחשב עצמו יהיה בעל צבע אחר משחור, כסף או לבן (צבעים מועדפים-אדום, ורוד, סגול..אין בעיה עם צבעים אחרים) או שלפחות יהיו עליו קישוטים (בסגנון HP). * שוב, חשוב מאוד שהמחשב יהיה דק ניתן לחרוג מעט ממה שרשום ל…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-