עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח מאור
    Started by אורח מאור,

יש לי תקציב של 4K אני יורד לאילת יום חמישי הזה ורציתי לקבל המלצה לקניית נייד בKSP או אייבורי לגיימינג קל אשמח להמלצות מחברי הפורום תודה... פשוט ראיתי שבאמזון אין כרגע מבצעים והמחיר באילת אותו דבר אז העדיפות היא אילת כרגע...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  2. היי. אני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב לצרכי תכנות וגיימינג בינוני. נתקלתי בדגם הבא באמזון: https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-7567-Laptop-i5-7300HQ/dp/B07DNS6R98?fst=as%3Aoff&pf_rd_i=16225007011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=a5d8fad2-8e00-4b03-9751-5d56b7f4eda9&pf_rd_r=QR0AJ1D86MMA0ED8JYQ4&pf_rd_s=mobile-hybrid-2&pf_rd_t=1201&qid=1535743937&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_n_feature_twelve_browse-bin%3A9521908011%2Cp_n_feature_seven_browse-bin%3A3012495011%7C3012497011&rnid=3012494011&s=International%2BShipping%2BComputers&sr=8-6&ref=mp_s_a_1_6&th=1&psc=1 (מדובר על הדגם עם ה1…

3. Started by MorphX,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180299012542 לדעתכם הקנייה מפה נראת אמינה?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  4. שאלה לקהל המבין: מחפש לקנות לוח אם Z590 (מכוון למעבד דור 11) יש לי התלבטות מאוד קשה בתנאים הבאים שאני מציב ללוח אם(בבקשה לתקן אותי אם אני טועה בידע הטכני שלי לדברים): כמה שיותר יציאות USB (עדיפות ל10GBPS)(מחפש סה"כ 8+ יציאות מינימום 6) שתהיה יציאת THUNDERBOLT4 40GBPS (למקרה וצריך העברת מידע מהירה) - לפחות אחת, לא בטוח אם היציאות המובנות בלוח אם זה רק בשביל מסך וכאלה נורות RGB בשביל סינכרון למשחקים + זה יפה ואני אוהב את השיט הזה WIFI 6E מובנה (כדי שיהיה מוכן כבר למקסימום WIFI שקיים + 5.2BT) כרטיס מובנה LAN 2.5GB או 10GBPS בתכלס אני ממש מתלבט על לוח אם שיהיה לו לוק (זה אמנם רק ישב בבית אבל אני נהנה מעיצוב מגניב) צימצתי…

5. Started by Avivc4,

שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן, מחפש מחשב לתכנות, ללימודים באונ' ולצפייה בסרטים וסדרות. יכול להיות נייד או נייח **** עריכה - מעדיף את המפרט הכי טוב שאפשר לקבל במסגרת התקציב - פחות חשוב אם נייח/נייד **** הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר מהיר, כל השאר זה בונוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים + תכנות + נטפליקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח (IDEs) למיניהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by haima23,

שלום! מעוניין לקנות מחשב נייד, המטרה היא בעיקר לימודים: אופיס ואינטרנט. חשוב שיהיה לא גדול (לא 15.6) שיהיה בו SSD, ושיהיה בנוי טוב כלומר פלסטיקה מסך (IPS?) וכדו' התקציב הוא 2500-3000 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  8. אורח משה
    Started by אורח משה,

1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, אקסלים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה אולפנית של אודיו ובעתיד התעסקות בסיסית עם עריכת וידאו ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ׳ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  10. שלום רב אני קונה מארה"ב את הלפטופ הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B004V93ME2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER הלפטופ מגיע עם 2 ג'יגה זכרון בלבד (2 סטיקים של ג'יגה אחד). בעוד שאיני מתלבט לגבי קנייה של סטיק נוסף של 2 ג'יגה, שאלתי היא האם שווה לקנות כבר 2 של 2 ג'יגה? יש לציין שמדובר במערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, ולכן ככל הידוע לי היא תזהה 4 ג'יגה זכרון. יש לציין שמדובר בתוספת של 21$ בלבד (כ-70 ש"ח), לכן אני נוטה כן לקנות 2 של 2 ג'יגה. שווה או לא? תודה ושבת שלום אסף

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by Nati.M,

אהלן, אני אשתדל לתמצת: אני חייל, ככה שהתקציב לא גבוה ועומד על 2,000 שקל, ככה שהחלטתי לא לקנות מחשב חדש, אלא להחליף את כל מה שחשוב: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך ולהרחיב את הזכרון. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים, כשבינהם תמיד אני רוצה לשחק גם במה שחדש ברמה סבירה לפחות, והרבה עבודה של הקלטות מוזיקה. בהתחלה הייתי בעד המפרט הבא: מעבד: 529 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 289 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 719 ₪ - * כולל משחק * - Gigabyte GTX950 2G + Hard Reset Redux / Dead by Daylight מחיר סופי: למזומן 1907 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומי…

12. שלום כולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עיקר השימוש לי הוא עריכת וידאו בAVID, אפטר אפקטס ואני מעוניין להתחיל ללמוד אנימציה 3D. אני לא עורך וידאו ועיקר השימוש לי בAVID הוא רינדור לכן, אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס גרפי ייעודי לעריכה. אני לא יודע אם זה רלוונטי, אבל חלק מהעבודה שלי הוא עם דיסקים חיצונים המחוברים בESATA או בUSB3. חשבתי לשדרג את המעבד ואת הדיסק עליו יושבת מערכת ההפעלה לדיסק SSD. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד [table][tr][td]AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray לוח אם [table][tr][td]Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון [table][tr][td]Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 (שניים) כרטיס מסך [table][tr][td]Sapphire ATI Ra…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המפרט הנוכחי שלי: Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz מעבד 1023.5 MB זכרון RAM כרטיס מסך ATI radeon 1650x 512MBאני מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימינג ויש לי תקציב של מקסימום 1000 ש"ח (ללא חריגות) אני יודע שבעיקר צריך לשדרג את הכרטיס מסך והזכרון אבל לא בקיא בדגמים ומחירים ולכן אשמח לעזרה אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני גר באשדוד אם אתם מכירים חנויות טובות ותוכלו להמליץ אודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הגיע לידי המחשב הזה שמיועד לעריכת סרטים: (אדובי פרימייר ו Avid) השאלה היא כזו: האם המעבד מספיק? האם כדאי ורצוי לשדרג? זה עיקר המפרט: הרדיסק מכאני ( חושב על שדרוג ל- SSD ) ספק כח אני צריך לבדוק. מעבד Name Intel Core i7 4770 Codename Haswell Specification Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz Package (platform ID) Socket 1150 LGA (0x1) זכרון : (8GB RAM) DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR3 Module format UDIMM Module Manufacturer(ID) G.Skill (7F7F7F…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amnesia,

אוקי אני כרגע עם: intel 3570k i5 scythe mugen 3 rev.b 670 gtx windforce gigabyte (שניים כאלה SLI) CORSAIR 8 X 2 GB 1600MHZ DDR לוח אם GIGABYTE z77x-d3h SEASONIC modular 750w coolermaster storm stryker ssd 128gb samsung hdd wd 2tb 7400rpm סה"כ סבבה (נכון לשנת 2013), רצתי עם ה SLI עד עכשיו והמחשב מגמגם על הגדרות גבוהות ב NFS האחרון שיצא, אז החלטתי לחזק את הכ.מ ועל הדרך לעבור ל DDR4 וגם להפטר מה SLI הזה שרק עושה עוד צרות בחיים. בכל מקרה, זה מה שיצא לי (אני משאיר את הכונן, SSD מארז וספק כוח, כל השאר למכירה ביד 2): דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6…

16. הי חברה, האם המפרט הנ"ל מומלץ למחשב משפחתי וכן להרצת אולי פעם ב של VISUAL STUDIO, SKETCHUP? במחשב הישן שלנו הלך הלוח אם ואני רוצה להשתמש במארז ובדיסקים שלי וגם בספק TR2-430NP תקציב ההיתי רוצה כמה שפחות מאיזור 1500 מצד שני רוצה מחשב לתווך ארוך, המחשב שמת היה בן 10 שנים ועדין סחב (היה עם מעבד athlon x2 4400+). לעצתכם אודה. מחיר יח' כמות סה"כ מחיר מחיקה 47235 לוח אם Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI ₪620 1 ₪620 47220 מעבד אינטל Intel Core i…

17. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב מפורק עם המפרט הנ"ל: לוח אם: gigabtyte - z77x-d3h מעבד: i5 3550 זכרונות: G-Skill 8GB RAM 1600mhz (4x2) דיסק קשיח: SSD crucial m4 יש ברשותי מחשב אחד, ורציתי שהמחשב השני אולי ישמש אותי כ-HTPC או אפילו להשתמש בו כמחשב שני שאולי לעשות סטרימינג ל-Twitch, מבלי שאחווה FPS DROPS כשאני משחק כתוצאה מהסטרים (שלרוב קורה כתוצאה מ-קודק x264). מבחינת תקציב אני גמיש אך כמובן שהייתי מעדיף שהעסק לא יעלה יקר מידי. בגדול, אני צריך מארז, אני מניח שגם מאוורר למעבד כי אין לי (פירקתי את יחידת הקירור ה-H60 והרכבתי אותו במחשב החדש), ספק כח וצורב. חשבתי ללכת על המארז הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14463…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Dan_H,

אני צריך עצה בהתאמת מארז+ספק כח מינימום 400W, על פי המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: 2GB של Kingston כרטיס מסך: 9400 1GB של Gigabyte חשוב לי מאד שהמארז יהיה שקט!

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by igig19,

שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by יאיר ב,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (למטרת גיימניג), השאלה שלי היא, האם מחירי המחשבים (חומרה וחלקים ספציפים בה) אמורים לרדת בקרוב? וספציפית לגבי כרטיסי מסך, האם המחיר עומד לרדת? יש לי הצעת מחיר למפרט הבא: מעבד: Octa Core i7 10700F 2.9Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד:ANTEC C400 Glacial White לוח אם: - GIGABYTE Z490M זכרון: XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK דיסק קשיח: WD Blue 500G SN550 NVMe R/W Up To 2400 / 1750MB/s 5 Year Warranty דיסק קשיח: WD 2T 3.5' Sata3 BLUE 5400RPM 64MB 2 Years Warranty ספק כוח:- Antec 700W Neo Eco 80+ GOLD ZEN 5 Year Warranty מארז: ANTEC NX300 TEMPERED GLASS RGB 4x120mm WHITE תוכנה:Windows 10 64 Bi…

22. אהלן. כרגע אני משתמש במארז וספק לא מתאמים. אז בתור התחלה, אשמח לייעוץ אם הלוח אם הוא בסדר בשביל ה-4090. אני בסה"כ רוצה את השדרוג הגרפי. הלוח אם הוא Gigabyte Z590I AORUS ULTRA - micro ATX (היחס בין הכרטיס מסך ללוח אם מגוחך). יש לי 32GB זיכרון מעבד Intel Gen11 Core i9 כרטיס מסך נוכחי - RTX 3070 מארז פיצי CoolerMaster NR200P --- מובן שאצטרך להחליף מארז וספק בשביל הכרטיס מסך, אבל אשמח לייעוץ על איזה ספק כדאי ואיזה מארז הכי קטן שקיים בשוק שעדיין יכול להכיל את ה-4090 וספק כוח מתאים. תודה.

23. אהלן חבר'ה אני שי, חדש באתר וגם בפורומים ממבט ראשוני האתר נראה יעיל מאוד, גם כן הפורומים. אממ ברשותי כרגע המפרט הבא, ויש לי 2000 שקלים להשקיע, אבקש לקבל ייעוץ מקצועי בקשר למה, או בקשר להאם כדאי לי להשקיע במחשב הנוכחי, או לחכות משהו כמו חודשיים ולקנות מחשב חדש? המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.6 1 gigabyte kingston ddr radeon 9200 se 128 magebyte מארז חלש ספק כוח חלש ------ תודה רבה לעונים שי.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך ייעוץ לגבי מחשב שחבר שלי רוצה לקנות. המחשב ייקנה על ידי הזמנה מהאתר של דל (www.Dell.com), http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=DYDWTF2&s=dhs התקציב הוא מקסימום 1500 דולר. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בין הדברים החשובים הוא צפייה בסרטים (נסיעות ארוכות, טיסות וכדומה) כמובן שגם גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה וכן יש אפשרות למשחקים, כבדים כנראה, בעתיד.. * גודל המסך? לא גדול מדי(15.4) אבל מספיק גדול בשביל לראות סרטים ולעבוד איתו, HD אם אפשרי. * משקל רצוי? לא ידוע, לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הי, ה hptc הישן שלי מת. יש לי הארד דיסק 3.5 של 4 טרה. אני רוצה לקנות מחשב htpc חדש. דרישות: 1. חיבור לרסיבר. 2. ניגון סרטי 4k. 3. חיבור של לפחות הארד דיסקים אחד 3.5. האם nuc עם דוקינג לשני הארדיסקים הוא הפתרון הטוב ביותר עבורי? האם מחשב אחר שיש בו מקום להארדיסק? תודה.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.