עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי Pentium 4 3.00 G Hz 1.0 G RAM Nvidia Gforce FX6200 רצון השיפור: כרטיס מסך דחוף שיריץ את המשחקים החדשים כמו Crsys או Gta וכו' טוב. חשבתי על Gforce 8600 256M, מה אתם אומרים? אשמח לקבל תשובות במהרה תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. היי ותודה לכם שנכנסתם לעזור ! העפתי מבט באתר זאפ ולאחר השוואות מחירים , החלטתי לרכוש מחשב אינטל טוב ...במחיר הכי זול שיכולתי למצוא..!! אני לא משחק ממש במשחקים כבדים אך בכ"ז רציתי מחשב חזק !! ורציתי להתייעץ האם מחשב ברמה של המפרט המוצג בלינק של אתר רייט קליק יהיה בחירה נבונה : מחשב ארבע ליבות במחיר הכי זול שראיתי !! מוצג בחנות בשם "Rightקליק" להלן הקישור: http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=21 כמובן שלא אקח אותו בתצורה הבסיסית , חשבתי לקחת שדרוג ללוח אם חזק ומהיר יותר תוצרת ASUS עם סט שבבים אינטל G41 , זה בתוספת של 115 ש"ח וחבר טוב שלי שיש לו לוח כזה המליץ לי בדקתי לגבי תוספת הזיכרון - שידרוג ל 2 ג'יגה - ב 189 ש"ח במהירות 1066MHZ או 800MHZ ל…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. לנובו מודיעה שיש תקלה מערכתית בחלק מהסוללות של THINKPAD http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67765 מתנצל מראש אם זה פורסם פה

6. מעבד AMD 3800 לוח אם ASUS:M2A -VM HDMI או GIGABYTE M55 SLI-S4 AM2 או GIGABYTE GA- M55S-S3 מה עדיף מבין שלושתם...?!?! זיכרון KINGSTONE 1GB דיסק קשיח WD 160 GB 7200 RPM צורב LG GSA H42NK מסך LG L194WT 5MS MSI מארז HEC COMPUCAS CI-6A21 + ספק PS -05 BIG FAN 400W או EZCOOL 400W+ JSP-TECH H H550D- MID TOWER בהנחה שאני לא קונה כרטיס מסך- הלוח אם הנ"ל עונה על הצרכים שציינתי או שיש צורך בלוח אם יותר איכותי מישהו יכול להסביר לי האם יש הבדל ומהו...בין שני הפתרונות למארזים הנ"ל תודה רבה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:59:14 מישהו.... בבקשה????!!!???

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  7. ]אני צריכה לקנות מחשב נייד ללימודים ואני לא כ"כ מבינה בעניין, כל השמות, הסוגים והדגמים די בלבלו אותי אני מאוד אשמח אם אחד מכם-אנשים טובים יוכל לעזור לי מטרות המחשב? לימודים-אדריכלות ועיצוב פנים. שימוש בתוכנות כבדות שדורשות גרפיקה טובה AUTOCAD,ו- REVIT דרישות החומרה לתוכנות אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 * גודל המסך?15.6 עדיפות למט * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן …

8. Started by LTE,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ורציתי לדעת את דעתכם עד כמה חשובה האחריות שעומדת מאחורי מותג המחשב וכמה זה שיקול מבחינתכם ברכישה למשל אני שומע שהאחריות על מחשבי לנובו שלא דרך IBM לא משהו, למרות שיש המון המלצות על מחשבי LENOVO YOGA מה גם שהאחריות היא רק לשנה כנ"ל הבנתי שהשירות של אסוס לא משהו למרות שנותנים אחריות ל-3 שנים השאלה מה הגורם המכריע שכדאי להתחשב בו בבחירת המחשב?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. :hi: :hi: שלום חברה מה נישמע ברצוני לקנות מחשב על שמיועד לעבודה בפוטושופ ורינדורים ותהיתי האם יש צורך בכרטיס מסך היי אנד או ניתן להסתפק במשהו פשוט ועד כמה זה משפיע על הביצועים ועל בסיס שאלה זו מה התפריט הכי טוב שניתן לבנות ב10000 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by yanivbo,

! לידע כללי , חשיבות של כרטיס מסך חזק רק עבור משחקים ? או עבור עריכת תמונות וגרפיקה ולכידת וידאו ועריכתם ? אם אני רוכש מחשב חדש יש לתת דגש לכרטיס מסך אם אני עובד עם המחשב רק לצריבה עריכה גרפית ולכידת וידאו ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by kundelhalevi,

שלום חבר'ה, אני מעוניין לדעת עד כמה לכרטיס מסך יש משמעות אם אני מעוניין לקנות מחשב נייד? אני לא משחק הרבה במשחקים מקסימום פיפא אני חושב על HP 6670 או על DELL 1525 באחד יש GFORCE ובשני יש כרטיס מובנה עד כמה זה קריטי?? תודה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by צבי ישראל בן דוד,

כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)

13. Started by צבי ישראל בן דוד,

כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)

14. שלום אני בקרוב הולך לרכוש מחשב נייד ויש לי סוגיה שמטרידה אותי... אמינות היצרן זכור לי מהעבר הרחוק קרוב שבמחשבים ניידים של HP יש תלונות על תקלות חומרה (סוללה מתה יחסית מהר, לוח אם נשרף וכו.) אני מתכוון לרכוש מחשב או של ASUS או של לנובו. השאלה שלי איזה מותג אתה ממליצים (בלי קשר למפרט של המחשב) מבחינה של אמינות,תקלות והשירות בארץ. בנוסף יש לי שאלה שכבר יותר קשורה למעבדים של ניידים: איך המעבדים Celeron n2840/Pentium n3540 מסתדרים עם גלישה באינטרנט ובעיקר צפייה בYoutube סרטונים של 1080p?? והאם יש הבדל דרסטי בינם לבין מעבד i3-350m (מעבד ששווק לפני בערך 3 שנים אבל אני מנסה להשוות בינהם כדי לקבל פרופרציות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. רוצה לקנות לאשתי או מחשב או טאבלט עדיפות קלה לטאבלט שימוש עיקרי אינטרנט - מיילים/פייס וצפיה מידי פעם סיכומים קלים בוורד ואני צריך שהכ. רשת WIFI יהיה איכותי תודה מראש לכולם! תקציב, בערך 1200-1300

16. Started by מוטי ב.,

שלום מישהו יכול אולי להמליץ על טאבלט? אני מתלבט בין אייפד פרו 12.9 2021 לבין s7 של סמסונג 12.4 2021 128 gb שניהם wifi. ההפרש ביניהם כמעט כפול. והאם הייתם ממליצים על קנייה לא מיבואן רשמי ולחסוך כמה מאות שקלים ? מיועד כמתנה לאמא לצפייה במתכונים בטיק טוק, צפייה בסדרות וערוצי טלוויזיה מחו"ל בצפייה ישירה דרך גוגל. אודה לעזרתכם

17. Started by davidhol,

מעוניין לרכוש טאבלט לשימוש ביתי בגודל 10.1", בעלות של כ-1000 ש"ח. לנובו מציעים את סידרת ה-Yoga. שמעתי שיש בעיות אמינות לטאבלט הזה. אתם ממליצים עליו. בא בחשבון גם סמסונג. אהבתי בלנובו את הסוללה הגדולה. אודה לכם אם תחוו דעה. בתודה דוד

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Yevgeny Libov,

היי, הייתי רוצה לקנות אחד מהשניים. אני מחפש מסך מגע 12-14 אינץ', מעבד i5/i7 מהדורות האחרונים, זיכרון 8 או 16 ג'יגה, איכסון SSD 256 ומעלה. חיי סוללה סבירים, מסך QHD איכותי. האמת, לא התחלתי לחפש מעכשיו. כבר רכשתי מאמזון galaxy Book 12 ב 811 דולר + 500 ש"ח מע"מ + 55 דולר משלוח. הגיע מקולקל (לא נדלק). שלחתי חזרה, קיבלתי זיכוי, עדיין מתעסק עם זיכוי מע"מ. התלבטתי אם לקנות אותו שוב או לחפש אחר באמזון. מצאתי אחד יותר זול Acer NT.LCDAA.014 Switch Alpha 12 יש לו את היתרונות והחסרונות שלו אבל בסך הכל עיסקה טובה. ואז אני שוב חושב. גם אם הוא לא יגיע מקולקל, מימוש אחראיות בחו"ל יהיה יקר וקשה. בדקתי איך השוק של הטאבלטים ה…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Miri Hoffman,

איפה ניתן לרכוש טאבלט Samsung Galaxy view 18.3 inch? בסמסונג ישראל, "סאני" היבואן הרשמי אמרו לי שהם לא מיבאים את זה לישראל . הציעו לי לחפש בחנויות שעובדות עם יבאנים מקבילים. אני לא מכירה. מבקשת הכוונה לגבי מקומות רכישה של הטאבלט הספציפי הזה.

20. Started by ilanb0,

אני יודע שחדש כזה הוא אפילו 15,000 ש"ח אבל אני צריך את זה למשהו אחד ספציפי וראיתי באיביי בסכומים גם של כ - 250 דולר את הסוגים Pro 3 128GB Intel Core i5, 4GB RAM, Windows 10 Tablet SIC12654 או Surface Pro 2 Tablet Intel Core i5-4300U 1.9GHz 8GB 256GB SSD Win10Pro רציתי לדעת איפה ב"שרשרת המזון" של מיקרוסופט נמצאים הטאבלטים הנ"ל? עד כמה מתקדמים/נחותים הם?

21. Started by Vitaly Lubin,

שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד סביר, בעיקר לשימוש של צפיה ומשחקים בסיסים. חשוב סוללה וגודל המסך. אודה להמלצות,

• 0 תגובות
    • 359 צפיות
  22. Started by RoD,

היי. ראיתי שבאיביי ואתרים דומים מוכרים טאלבטים עם מע' אנדרויד וWCE ממש בזול. בתור צעצוע סביר להניח שזה נחמד, אבל תהיתי אם טאבלט בסגנון M006 יכול להוות תחליף ללפטופ - במובן של כתיבת עבודות של עד 5 עמודים, כמובן עם מקלדת חיצונית ומעמד (אני מניח שזה לא פרקטי להשתמש במסך מגע לדברים כאלו), ובנוסף לאינטרנט ופנאי אני יודע שלא אמורה להיות בעיה. השאלה היא אם תחליפי הoffice שמוצעים לאנדרויד/WCE הם פרקטיים, האם הטאבלט ירוץ במהירות מספקת, ואם מולטי-טסקינג לא תהיה בעיה (עבודה על מסמך במקביל לקריאת מידע באינטרנט). מבחינת מסך אני מניח שמתחת ל10 אינצ' זה לא יהיה פרקטי לעבודה שכזאת. יש למישהו נסיון עם הנושא? מצטער אם זה שייך יותר לפורום גאדג'טים מאשר מחשבים ניידים, הנחתי שזה יותר קרוב לפ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by gilgr,

שלום, בתור סטודנט, ממש לא מסודר, חשבתי על האופציה לקנות טאבלט זול (Gigabyte M912) ולהשתמש בו כמחברת, השאלה האם מישהו ניסה? האם זה נוח? אפשר להגדיר את המסך כדי שיגיב רק לעט (כשהיד שלי נוגעת במסך כשאני כותב שזה לא ישפיע)? כמה זמן סוללה יש לו, והאם אפשר להרחיב? חוץ מכמחברת כמעט ולא יהיה לי שימוש בו, כלומר גלישה באינטרנט לכל היותר, בשביל סרטים משחקים וכו' יש PC אני לא חובב ניידים :\ תודה רבה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 11.1k צפיות
  24. Started by ilanb0,

מחפש טאבלט זול ואמין להריץ בו תכנה לניתוח ניירות ערך וגרפים. רצוי גודל 10.1 אינטש. יש לי את TAB3 של סמסונג אבל הוא אנדרואיד.

25. האם לדעתכם מדובר בשאיומי מקורי? בדרך כלל המחיר שלו מעל 2000: https://www.aliexpress.com/item/1005009110966465.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.2dbc5897M7ZvAQ&algo_pvid=c3de1368-2c21-439f-99f8-1854411c76cd&algo_exp_id=c3de1368-2c21-439f-99f8-1854411c76cd-0&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%2235%22%2C%22eval%22%3A%221%22%7D&pdp_npi=4%40dis%21ILS%21636.42%21381.85%21%21%211280.00%21768.00%21%402141115b17496782555115701eec99%2112000047952527834%21sea%21IL%21140512377%21X&curPageLogUid=aOOYCcykvTtw&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A#nav-specification

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.