ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא ידוע בשביל זה אני כאן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול - מסך מעל 24 עם חיבור usb-c PD כדי שיתמוך בטעינת נייד + העברת נתונים בעבר היה תקן IPS אני חושב בעל זויות צפייה טובות. מניח שהיום זה סטנדרט? .. אולי תקן אחר ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לחמותי מחשב נייד שיש לו את המאפיינים הבאים: 1. מהיר ונוח לשימוש. 2. מסך גדול (''15 לפחות). 3. היא מורה, וצריכה להפעיל בקלות "זום". המחשב צריך להיות עם מיקרופון, רמקול ומצלמה מובנית, כדי שההפעלה תהיה ישירה ונוחה. 4. מערכת הפעלה שכבר תגיע עם המחשב. 5. אם יש אופיס מותקן - מה טוב. 6. מתחבר בקלות לרשתות וי.פי זמינות. 7. מקלדת עברית ואנגלית בגודל נוח (כמה שיותר קרוב למקלדת של מחשב נייח). 8. מחיר טוב ביחס למוצר. 9. חשוב מאוד במצב הנוכחי - מחשב שיכול להגיע במהירות, במשלוח. וכאמור, פשוט (סטנדרטי) להפעלה - כדי שאוכל להדריך אותה מרחוק לגביו במקרה הצורך. אם מכירים מחשב/חנות מתאימים - נשמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לפנק את אמא שלי במחשב נייד חדש. אני מעוניין במחשב חזק עם מסך צבעוני וכיפי (ברור שלא באיכות הגבוהה ביותר). מצאתי 2 אופציות, מערכת ההפעלה (בין אם קיימת או לא) לא נמצאת בשיקולים שלי. הראשון - Dell Vostro 15 5000 5590-10210U8G25IL3OS https://ksp.co.il/?uin=74424&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= נקודה חשובה - מגיע עם 3 שנות אחריות. השני - Asus VivoBook 15 X512FA-EJ1396 https://ksp.co.il/?uin=80655&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= מגיע עם שנה אחריות, הרחבה לשלוש שנים עוד כ-300 ש"ח. יוצא שאם אני מסתכל על 3 שנות אחרי…
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
חשבתי לבנות מחשב זול ולקחתי כמה חלקים מ AMAZON זה שידרוג נחמד נכון ? מעבד עם 6 ליבות ו 12 וירטואליות - מצויין למולטי טאסקינג וטוב למשחקים גם זיכרון 16 GB לוח אם פשוט לא צריך יותר *** אני אצטרך לשלם על זה תוספת מע"מ שזה יגיע לארץ ? ***
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג נייד אשמח לקבל יעוץ בנושא. תקציב: 5000שח לכל היותר. משחקים: משחקי רשת ובעיקר משחקי אסטרטגיה החדשים ביותר ובנוסף civilization vi, city skyline, total war, arma ,GTA V וכאלה אם אופציות למשחקים חדשים שיצאו ב 3 הקרובות. * טעינה מהירה. * סוללה חזקה שמחזיקה זמן רב יחסית. * SSD 1Tb חשוב! * רזולוציה גבוהה חשוב! * מינימום 15 אינצ'. * משקל המחשב אינו חשוב. * יכול לקנות באילת בחודשיים הקרובים. * כונן אופטי לא קריטי. * ללא ציוד היקפי. תודה ;-).
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבטדה משרדית כבדה, הרבה חלונות פתוחים (צריך הרבה ראם), שליטה מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיהיה SSD וכונן נוסף עם נפח גדול (עדיפות ל1 טרה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המחשב נייד שיהיה בין 15.6 אינץ ל17 אינץ, שמשקלו יהיה …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, לעזרתכם אודה: האם מסך Samsung C27RG5 יעבוד חלק עם המחשב הזה Lenovo Legion T730-28ICO Tower 90JF00FRYS הנה לינקים - זה המסך https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=74882 וזה המחשב https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=73445 תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אשמח בבקשה לעזרה, מכיוון שאינני בתחום כבר זמן רב ושכחתי הכל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך. קיים כרטיס 1080Ti. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לרכוש לבת שלי בת 6 מחשב נייד מתלבטת בין אסוס מעבד i3-7020u לבין לנובו מעבד Intel Pentium silver processor N5000 האם זיכרון 4 gb מספיק או כדאי לקנות 8 gb? האם מספיק או שחייב משהו יותר חזק? אשמח לעזרתכם בהקדם.תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב שסה"כ עובד טוב אבל עושה קצת בעיות ואני לא רוצה להשקיע עליו כסף כי הוא ישן כבר. (I5 3570K) אני לא ממש משחק ואם כן אז לא במשהו כבד (עכשיו משחק בגלל הבידוד Rise of the Tomb Raider שזה הכי כבד וכרגע עובד די טוב על HIGH שזה מספיק מבחינתי - מסך 1080P) אשמח שכן יעבוד די טוב אם ארצה פה ושם לשחק קצת אבל זה לא משהו שיגרום לי להשקיע הרבה כסף בהתאם לפירוט מטה - בגדול מה שאני צריך זה מעבד, לוח זכרונות ומארז 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 עם חריגה 200-300 - עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 8,000 שקלים חריגה: ללא חריגה השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך לניצול החומרה משום שיש לי מסך FHD. העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? רק מאילת, ההורים גרים שם. הערות: אם ניתן להכניס קירור מים (אם יש אפשרות וצורך), כנל RGB בזיכרונות וכרטיס מסך, זה יהיה מצויין. בנוסף - יש לי מערכת הפעלה, אין טעם לכלול במפרט.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 (מוכן להוציא כמה עשרות שקלים יותר על שקט) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ניתן לחרוג עד 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? HTPC לניגון סרטים ב-4K עם מעבד תמונה madVR דרך PotPlayer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב+ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעוניין במארז Mid Tower, שחור, איכותי ושקט, בלי RGB 7. האם האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג קל, אני כבר לא מעודכן בעולם החומרה והטכנ' החדשות לכן אני צריך את העזרה שלכם :) מצורף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח אפשר לחרוג אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 850evo 250gb שאני אצרף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייח לגרפיקה, יש לי כבר 2 מסכים, מקלדת, עכבר - פשוט מעוניין לשדרג את המחשב. עובד לפי השאלות המומלצות - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4,000 ש"ח. חריגה אפשרית, במידת הצורך - וברמה סבירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (ללא וידאו) ומולטי-טסקינג (הרבה חלונות במקביל כולל גלישה, מסמכים, ותוכנות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ללא ציוד היקפי וללא תוכנות אופיס (וגם לא Windows). אשמח להצעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הוא למשחקים, וספציפית למשחקים חדשים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ומולטי טאסקינג בתקציב של 2K , חשבתי ללכת על AMD מבחינת עלות תועלת : מעבד AMD RYZEN R5 3600 עולה 820 שקל לוח אם B450M-S2H עולה 290 שקל זיכרון קיט G.SKILL DDR4_8GBX2_2666 סה"כ 16GB עולה 325 שקל כונן קשיח SSD SAMSUNG 250GB EVO860 עולה 245 שקל כונן קשיח מכני WD 2TB 5400RPM 256MB עולה 270 שקל אני נמצא ב 1950 שקל ועדיין לא הגעתי למארז + כרטיס מסך ועוד .... המחירים מטורפים *אני יכול לקחת מעבד R5 RYZEN 1600 ולחסוך 400 שקלים ועדיין ישארו לי 450 שקל שזה רע
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מנסה למצוא מפרט למחשב למשחקים (רק מחשב) האם להעדיף מעבדי AMD? כמה חשוב לוח אם שממותג כ gaming? כדאי להמתין להתבהרות בנושא הקורונה או שאין משמעות כרגע מבחינת מחירים וזמינות רכיבים? תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 12,000 שקל ואפשר לחרוג עד 13,000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימושים המרכזים הם תוכנות adobe, ספסציפית premiere וAfter Effects, אני גם גיימר חובב, אני נהנה מתחום רחב של משחקים, האחרונים - doom eternal, doom, CSGO, Red Dead Redemptio2, Minecraft. אני שוקל לקנות משקפי VR בשביל half life alyx, הבנתי שהמחשב צריך להיות VR Ready. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני חושב כבר כמה זמן להחליף את המסך שלי, 23-27 אינץ מועדף, לפחות 144 הרץ, וHDR כמה שיותר גבוה, אין צורך…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב (או מכשיר כלשהו) שאוכל לחבר לטלויזיה. לפני כמה שנים קניתי HTPC מבוסס AMD A10-6800K עם 4GB RAM מאז שדרגתי לו זיכרון והוספתי SSD אבל הוא עדיין מתקשה לנגן קבצי וידאו באיכות גבוהה (נניח 20GB) - הסאונד יוצא מסנכרון. ניסיתי נגנים וקודקים שונים וכרגע אני מוכן לקנות משהו חדש - אבל שינגן 4K בקלות בכל פורמט סביר. התחלתי לחפש קצת ונראה שהיום כולם מכוונים לסטרימרים כמו Roku וֹ-nVidia שהמחיר הזול שלהם קורץ כמובן, אבל יש לי העדפה למחשב ״אמיתי״ שיידע לבצע עוד משימות קלות במקביל ואוכל להתקין בו נגנים שונים ותוכנות אחרות. אין לי תקציב מוגדר אבל עד 4-5K ש״ח זה יהיה סביר וניתן לעלות כמה שצריך כדי להגיע לביצועים טוב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחר שנים ארוכות בלי נייח, מחפש לקנות מחשב כמה שיותר שקט, עם הרכבה וסידור איכותי מחפש מארז נקי וחלק, לא משהו מצועצע תודה מראש לעוזרים 🙏 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 +5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה בעיקר, מעט משחקים שיש זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 🤫 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 -3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט , משחקים (לא יותר מדי אבל מוטב להינות מתצוגה טובה לכשכבר משחקים) , עבודה משרדית, קולנוע ביתי (ישנו סטרימר אז אני לא אמור לבצע את העיבוד מהכרטיס מסך בחיבור ישיר של המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך , ישנו מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1200 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD , כוננים קשיחים מכניים, כונני תקליטורים(מישהו עדיין משתמש.. ?) 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-