עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sahargt,

אני קונה מחשב חדש מחשב שהיה למשחקים כבדים ואינטרנט אולי OC בעתיד התקציב היה 5500-6000 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX ש"ח 1,819 לוח אם אחד מהשתים הבאים ASUS P5N32-SLI SE Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Intel Edition LGA 775 1,134 ש"ח או ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,296 ש"ח זכרונות אחד מה באים G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 810 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-1GBHZ 1,090 ש"ח 990 ש"ח OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 OCZ 1GB DDR2 900 PC2-7200 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 950 ש"ח GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz DDR2 Ultra Dual Channe…

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by Fir3^StorM,

מחפש חיה כזו. מתכנן לקנות בארה"ב במהלך נובמבר. עוד דרוש 8GB RAM ומעלה, ו-SSD 128GB ומעלה או אפשרות להחליף בעצמי את ה-HD ב-SSD (אני לא יודע אם בכל המחשבים הניידים זה אפשרי..?). חובה מקלדת טובה. אני לא הולך לשחק משחקים אז אם יש כרטיס מסך מפלצתי בפנים זה קצת בזבוז. בינתיים מצאתי רק את Gigabyte P34G ו-Lenovo L440. מכירים עוד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אשמח להמלצות לגבי נייד כפי שמצויים בכותרת. אני מתכנן לקנות אותו באילת. אני מעוניין להריץ משחקים דוגמת total war. תודה מראש.

4. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של חברת Fujitsu-Siemens דגם Esprimo M9410, גודל 14.1". אני מחפש תחנת עגינה עבור המחשב אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת דגם שמתאים למחשב הספציפי הזה. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת תחנות עגינה של החברה הזו? 2. האם אני חייב לקנות את הדגם של חברת פוג'יטסו-סימנס שמופיע באתר שלהם או שישנן תחנות עגינה אוניברסליות שיכולות להתאים? 3. אם ישנן תחנות אוניברסליות איך אני יכול לדעת מה יתאים למחשב שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by belldom,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסתמן המסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + (גבוהות -) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by pitex,

שלום, אני מחפשת לפטופ עד תקציב 4000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט). חשוב לי שיהיה: א. מסך 15 " ב. מעבד חזק. ג. סוללה שתספיק להרבה זמן. הערה: המחשב לא יתנייד לעיתים תכופות ולכן נושא המשקל פחות חשוב. תודה מראש לעוזרים. שנה טובה, אליה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום, מעוניין במפרט למחשב לעבודה בעיבוד תמונה ועיבוד מתמטי, ומעט עבודה משרדית ושימושי סטודנטים. תקציב: 2500 ש"ח דרישות: ליבה כפולה כרטיס מסך - עם 2 יציאות, רצוי On board זכרון 2GB מארז טוב תודה,

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Deyan81,

שלום, אודה להמלצה למפרט מחשב לפי מה שעניתי בשאלון למטה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - ~4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות CAD, משחקים מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - CDROM 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן, מערכ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אהלן אהלן טוב המחשב שלי מזה 4 שנים נדפק (ליתר דיוק נשרף לי הלוח אם ) אני מעוניין לרכוש עכשיו מחשב חדש ואני מחפש משהו סולידי אינטרנט office להוריד קצת מוזיקה, סרטים אבל לא בקטע של להפציץ אותו במשחקים או משהו כזה אני מעוניין לקבל מפרט למחשב בן זונהההההההה בטווח מחירים של 1500 גג עד אזור ה2100, 2200 ככה ואם מישהו מכיר מקום שיכול לסדר לי מחיר סוף סופני שבו אני גם אקנה את המחשב החדש וגם על הדרך יסדרו לי גם את המחשב הקודם אני אשמח... תודה : )

10. Started by marbarak,

מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by foniko,

אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 6000 ש"ח לשימוש כללי. אני מחפש מחשב עם מסך מגע ברזולוציית Full HD ומעבד Haswell החדש. מצאתי שני דגמים שעונים על הדרישות ואני מתלבט לגביהם: Dell inspiron 15 7537 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24047 או Asus N550JV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23327 על איזה מחשב הייתם ממליצים מבחינת המפרט? אשמח לשמוע גם את הסיבה האם יש בכלל טעם לחכות לדגמים חדשים יותר שיגיעו לארץ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Peri228,

שלום ! אני מעוניין להחליף את המחשב, ולצורך העניין יש לי כ-3500 ש"ח (גמיש, אבל לא יותר מידי) . אין לי יותר מידי דרישות פרט לHD של 500 ג'יגה, ומארז שקט וקטן. אין לי כוונה לעשות OC. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (גלישה באינטרנט, Word, Photoshop וכו'), אבל צריך להתמודד עם מספר רב של חלונות במקביל. כמו כן הוא ישמש את אחי הקטן למשחקים, כך שצריך כרטיס מסך שיחזיק .. תודה מראש עריכה : שכחתי לציין שלא צריך מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי אחר..

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by sufgi123,

אני רוצה לרכוש מחשב נטבוק של אסוס דגם 1005HA היישום הכבד ביותר שאני רוצה להריץ עליו הוא visaul studio 6 (לשם כתיבת תוכניות ב C,VISUAL BASIC) האם המחשב יסחוב את היישום ללא בעייה מיוחדת ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by nirkatan2,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב למטרת גיימינג בעיקר. התקציב נע בסביבות ה 500-700 ש"ח... חשבתי לשדרג כרטיס מסך וזיכרון מצורף המפרט הקיים: MS Windows XP Home 32-bit SP3 Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm Technology 2.00 GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-15) ASUSTeK Computer INC. P5KPL-CM (Socket 775) 34 °C TOSHIBA-TV (1440x900@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 46 °C 313GB Seagate ST3320613AS (SATA) 39 °C PHILIPS DVDR1640P ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by hadarK,

שלום, התקציב הינו 7K+. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב, מולטימדיה (מכאן חשיבות למסך איכותי), אקסלים גדולים ואם מתאפשר בלי פגיעה משמעותית בחיי הסוללה והמשקל אז גיימינג קל. יש צורך במסך מגע (אשתמש גם ב stylus), גודל המסך שאני מעוניין בו "14 (שמתי עין על Lenovo Yoga C940) חשיבות גבוהה למשקל שלא יהיה כבד, הייתי אומר עד 1.5kg. חיי סוללה חשובים גם כן. מבחינת SSD, 256GB אינם מספיקים לצרכיי, לכן במידה ומשתלם לרכוש דגם עם 256GB ולהתקין כונן שיירכש בנפרד אעשה זאת. חיבורים: USB Type-C חובה. thunderbolt יהיה נחמד כ futureproof הקנייה מתוכנת לשבוע הקרוב ולא שולל רכישה מחו"ל במידה ואחריות מכובדת בארץ. תודה, הדר

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  16. צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב ומהיר... גלישה באינטרנט ולכמה תוכנות ועבודה משרדית שיהיה משהו כמו 80GB תודה לעוזרים ,אופיר.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by MMi,

האם אפשר להזמין מהאתר של LENOVO כאשר כתובת החיוב היא בארץ (משולם ע"י כרטיס אשראי מהארץ) ושהמחשב ישלח ל כתובת אחרת בארה"ב? כי כאשר אני מנסה לעשות הזמנה אז בbilling address אין אפשרות לבחור ארץ אחרת מלבד מדינות בארה"ב.. אודה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sharon515,

שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. Started by stam112,

הנה המפרט שלו: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=VL055EA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE התקציב שלי זה עד 6000, ואני דיי סגור על HP. האמת היא שאהבתי מאוד את העיצוב שלו אבל משום מה נראה לי שהמפרט שלו דיי חלש ביחס למחיר. המעבד שלו מסדרת T שכמה שהבנתי הם מתחממים יותר וצורכים יותר סוללה מסדרת P. בעקרון הייעוד של המחשב זה לצורכי תיכנות, והפעלה של הרבה יישומים במקביל. מה דעתכם? יש הצדקה למחיר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by mymon,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטים, משחקים -World of warcaraft * גודל המסך?13\15 * משקל רצוי?2 ק''ג+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?dell/LG/samsong

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by EsMo,

שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, הסתובבתי פה בפורומים בשבוע האחרון, שאלתי שאלות והתעניינתי והתחלתי לבנות לי תמונה של איזה מחשב אני רוצה. הדרישות של מהמחשב הן שהוא יוכל להריץ מחשבים כמה שיותר טובים בהגדרות כמה שיותר גבוהות, ובתקווה שיוכל להפעיל משחקים שיצאו גם עוד שנה. יש לציין שרוזולציית המסך המקסימלית שלי היא: 1280/1024. למרות שחשובים לי המשחקים, המחשב הוא גם של המשפחה אז הוא יפעל גם כתחנת עבודה של אינטרנט ואופיס קצת. חשוב לי לפחות 2 GB זיכרון (אולי 4 אם אפשר) חשוב לי שבמפרט (ובתקציב) תכלל מערכת הפעלה ויסטה. בנוסף יש לי בקשה אולי לא שגרתית כל כך, אני מבקש שמות של חנויות שאני אוכל לקנות בהן את המחשב לפי המפרט הזה ושאתם ממליצים עליהן. חשוב שאלה יהיו חנויות בעלות סניף בירושלים (לא חנויות שקיימות רק ב…

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  23. אהלן לכולם. אני לפני קניית מחשב נייד חדש. אני משתחרר עוד חצי שנה ורוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי לצרכי לימודים ובית (אינטרנט, מוזיקה, סרטים ולימודים). ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: לאחר יציאת מערכת ההפעלה וינדוס 7 אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד שפועל עליה, שכן עד עכשיו הייתי נעול על המקבוק פרו עם הלאופרד החדשה של אפל. (http://store.idigital.co.il/Z0GK.html עם שיפור זכרון ל4GB) תקציב- כמו שאתם רואים אין לי בעיה לשלם טוב על משהו ששווה את זה. יש לכם המלצות אחרות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה-7000-8000 ש"ח אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל לא על חשבון הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-1000 ש"ח נאמר אבל גמיש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הנדסיות כבדות שחלקן על ת'רד בודד וחלקן מרובות-נימים. צריך גם 16G זיכרון לפחות ו-SSD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Xilinx ISE/VIVADO MODELSIM SE MATLAB Visual Studio CPP לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 23 תגובות
    • 7k צפיות
  25. שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G‎ מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.