עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by almogila,

שלום רב, רכשתי לפני כ- 3.5 שנים מחשב HTPC להלן המפרט: [table] [tr][td] מעבד AMD Athlon 64 X2 5050e Box [/t][/t] [table][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H [/t] [table][tr][td] כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB [/t] [table][tr][td] זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT [/t] [table][tr][td] צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD [/t] [table][tr][td] מארז כולל ספק Antec Fusion Silver 430W [/t] [table][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g PCI [/t] כעת לוחם האם אינו תקין והוא כבר לא באחריות, חשבתי לשדרג את המחשב באופציות הבאות: אופציה 1: כ 1000 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by רקred,

שלום לכולם התחלתי לבנות מפרט למשחקים(אני לא גיימר כבד אבל שיריץ משחקים) בתקציב 5000-6500 כולל ציוד הקפי בנתיים לקחתי את זה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 2זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS כרטיסי מסך eVGA evga 7900GS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical על איזה לוח אם זול אמין וטוב אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. זה מה שאני הולך בטוח לקנות: מעבד (700 ש"ח)- P4 2.8 FSB 800 זיכרון (150 ש"ח)- 256MB 333DDR זה מחירים די זולים לחלקים האלה, והם גם חדשים (לא קונה מחנות, קונה מיבואן עצמו ולכן המחירים נמוכים) עכשיו את החלקים הבאים אני קונה מחנות, אם אתם חושבים שאני צריך לשפר אחד מהם אז תגידו בבקשה: לוח אם (611 ש"ח)- Asus P4P800 כונן קשיח (507 ש"ח)- Seagate 80GB 8MB 7200 SerialATA אז עכשיו אני צריך רק למצוא מארז טוב (שיהיה עד מחיר של 160 ש"ח, מראה לא משנה לי), כונן פלופי (הכי זול שיש אבל שלא ירעיש), צורב (עד מחיר של 200 ש"ח, לא הכי טוב שיהיה אבל שיעבוד טוב בלי בעיות), כרטיס רשת (הכי זול שיש). בנוגע לכרטיס מסך כבר יש לי אחד שקניתי אותו לפני שבועיים במחיר של 350 ש"ח: Radeon 9200 128 MB TV O…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

היי אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט\מוזיקה\תוכנות משחקים מאוד מינימלי מחשב פשוט שיחזיק מעמד ב XP\אינטרנט וסרטים.. לא כולל מקלדת, עכבר, מסך. שהלוח אם יהיה SATA2, הרד דיסק 250GB, אני הסתכלתי על המעבד E4400\4300 מאמין שהמארז יבוא עם ספק מובנה כי זה יותר זול ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר בסביבות ה250-300 ש"ח גם לא משהו רציני (256MB אלא אם אפשר יותר באותם מחירים) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  5. שלום, אם אתם יכולים בבקשה להציע לי מפרטים לגבי מחשב נייד או נייח המיועד בעיקר לתכנה SolidWorks ועוד כמה תכנות כבדות כולל הכל מהכל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. שלום חברים! אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי לעצמי. המפרט מיועד לגיימינג והמטרה היא מפרט שיריץ בקלות את כל המשחקים החדשים ביותר וגם שיחזיק כמה שנים טובות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪205 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחי…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום מחפש נייד לאיחסון כמויות גדולות מאוד של תמונות והצגתם ללקוחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? איחסון כמויות גדולות מאוד של תמונות והצגתם ללקוחות. אין צורך בעיבוד תמונה. שימוש באופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה ח…

8. Started by Guymz,

אהלן, בדקתי במדור מחשבים מומלצים ושיניתי מעט. אשמח לדעת אם יש הצעות ללשיפור או אם יש צורך בשינוי בגזרת הספק או לוח האם. האם הספק יספיק לכרטיס מסך כזה? המחשב מיועד למשרד, מידיי פעם שימוש באוטוקאד ומשחקים קלים לילדים קטנים. לא מעוניין ב i3. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪786 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪38 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪300 מארז: Antec NSK-3100 כמות: 1 - מחיר: ₪150 ספק כוח: FSP Aurum S 400W A.PFC Gold 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ואם אפשר לחסוך ולעמוד בסטנדרטים גם אפשרות .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים -סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מזמין את זה >http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G246…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by eegg,

אני צריך עזרה עם מפרט של מחשב בלבד ב1500 עד עכשיו הדיל הכי טוב שמצאתי זה זה מה דעתכם? http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1327

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. הי אחרי המון, אבל המון התלבטויות ועצות שקיבלתי כאן בפורומים, אני מציגה לביקורת אחרונה את המפרט שגיבשתי בעזרתכם. אשמח להערות אם יש משהו קריטי, ואם אתם מייעצים להחליף משהו, אודה לכם אם זה יהיה מSKYPC. עוד דבר שחסר לי - אל פסק, האם יש משהו זול שמומלץ? לא חייבים מ-SKYPC, שהרי ניתן לחבר לבד (נראה לי שאפילו אני יכולה...) הרבה תודה על ההשקעה שלכם בתשובות - נראה לי שבלעדיכם הייתי קונה מחשב יקר יותר שבכלל לא מתאים לי...ואפילו בלי לדעת שיכול להיות הרבה יותר טוב ו/או זול... 562 2X כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB HD502IJ 151 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 310 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 365 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W SS-5…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by AVENTURX,

שלום חברים המטרה של המחשב היא משחקים + עבודה שוטפת בעריכת ווידאו (עבודה בהרבה מסכים), הרבה חלונות פתוחים באינטרנט. התקציב הוא 5000 שח ואפשר קצת לסטות ממחיר זה. כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970. ספק כוח של Corsair TX750. לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין אסוס לג'גבייט. זיכרונות אני רואה שיש 4GB של KINGSTON 1333 בזול בשני מודולים אבל מתלבט עם לקנות 8GB (היות ואני עובד על המון ישומים במקביל). הארד דיסק גם אינני יודע עם שווה להשקיע ב SATA 3 כי יכול לזה יהיה צוואר הבקבוק, או לקנות כונן פשוט ולחכות שמחירי ה SSD ירדו קצת. מארז של Th…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BomBas,

אהלן, אני מחפש מחשב שישמש ביומ-יום לגלישה ועבודה עם מסמכים ב 2000 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב ). אשמח להצעות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by RollinUp,

http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  15. רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. מה קורה אנשים? כרגע אני מחפש מחשב נייד למטרות פיתוח, ויש לי כמה התלבטויות, כי אין לי מושג אם מה שאני בוחר (בעיקר מעבד) יכולים לספק את הצורך כרגע יש לי כיוון למה שאני מחפש: * מעבד i5 ומעלה..גם דגמים טיפה נחותים בסדרות השונות, אבל העיקר שיחזיק את המטלות שיוזכרו גם בהמשך * 6 או 8 RAM (בגלל שיש אפשרות לשימות במכונות וירטואליות במקביל למטלות נוספות) * צג 15.6 אלה הנתונים מהם אני מתחיל אין צורך במ"ה או CD, ועדיף משקל מתחת ל-2.5 המותגים עליהם אני חושב כרגע הם HP, DELL, SAMSUNG ו-ASUS (אלא אם יומלץ אחרת, אך כרגע אני יודע שהם המובילים בתחום..עדיפות ל-ASUS ו-SAMSUNG) התקציב כרגע הוא בסביבות 4000 (חריגה אולי ב-200) מצאתי מספר דגמים מתאימים כמו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, אני סטודנט לאנימציה תלת מימדית וככל שהזמן עובר אני מבין שהמחשב הנייד שלי, עם כל האהבה שלי אליו, כבר לא יסחוב סצינות מורכבות עם מנועי רינדור מתקדמים. יש לי מפרטים שונים בלינקים הבאים. אני לא יודע עד כמה החלקים תואמים אחד לשני (אני בעיקר לא סגור על עניין המארז והקירור) ואם יש דברים שאפשר להחליף כדי להוזיל תוך שמירה על הביצועים, אז אשמח לעזרה. עריכה: מסתבר שאי אפשר לשתף לינקים למפרטים בפלונטר, אז בינתיים אני משאיר רק את המפרט שלמטה. אם יש הצעות - אשמח לשמוע. כרגע אני נוטה למפרטים של ה-Ryzen 1700x בגלל כמות הליבות: 43170 מעבד AMD ‏AMD Ryzen 7 1700X 3.4Ghz AM4 - Box‎ 1 …

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אז ככה, אני כמעט סגור בקשר למפרט, אני כנראה אביא חלק ממנו מניו אג בעוג פחות מחודש, כשאמא שלי תהיה בחול אז הנה זה: מנ New Egg - A64 3200+ OEM Albatron X8X800 Pro II 2x512 Buffalo Technology w/ CH-5 chips. Sapphire R9800Pro ~800$ ואני קונה בארץ: WD 80GB SATA 8MB Buffer Black flopy, black liteon DVD ומארז + ספק: חשבתי על: ה SuperTalent, אבל הוא דיי כבד, למרות שהוא דיי יפה ויש לו 5 מאווררים. 544 ש"ח ה Radimax, הוא יחסית קל, אבל הוא לא מאונדז (Andozied), ויש לו מקום לחמישה מאווררים, הוא מגיע עם שלושה _אני אוסיף 2) 400. ה Antec Lanboy, שיש לו מראה נקי ויפה, וקירור יחסית טוב לפי הביקורות, אבל יש לו מגרות לHDים ועוד... 670 ש"ח. איזה מהם עדיף? אם אני אקנה בארץ בסוף, אני אקח 3000…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?7-8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אבטחת מידע וגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMWARE\Packet Tracer\wireshark\ultratools ועוד תוכנות שאקבל בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 18 (מאוד חשוב שירוץ חלק ברמה גבוה!) ARK:SURVIVAL ובעיקרון כל משחק חדש שיצא או שיצא בזמן האחרון עם גרפיקה מטורפת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אהלן... אני רוצה לקנות מחשב לגיימר בינוני+ התקציב 5,500 - 6,000 שיכלול: 2ג'יגה זיכרון עד 150GB הר-דיסק מעבד של אינטל לוח-אם וכמובן GEFORCE כ.מסך לא צריך: מסך מארז ספק כוח זה המסך שיש לי: SAMSUNG 930B http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp (אם תצטרכו לדעת בשביל בחירת כרטיס מסך) וזה הספק כוח 550W: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 (שהוא יעמוד בלחץ של המפרט) תודה רבה לעוזרים... !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Tony47,

לא צריך כ-ל-ו-ם חוץ מכרטיס מסך,ראם,לוח אם,מעבד ומארז (מארז עד 200 שקל גג) תודה לעוזרים :\

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני מחפש מפרט לחברה שלי שיהיה עד 4500~ שצריך להכיל מסך ואם אפשר גם מפרט ללא מסך( יש לי בבית מסך 15' ישן , אולי הוא יספיק) תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by maoz888,

הטמפרוטורה של הנייד שלי במנוחה תקינה? זה במנוחה.. http://www.zix.co.il/viewer.php?id=57734295.jpg DV-6 1140ej HP..

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by nadavbu,

אני מחפש מפרט למחשב (שיהיה מ-ksp או נועה, מה שעדיף) ב-3,400 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת, עכבר,רמקולים ומערכת הפעלה. לא לחרוג יותר מידי). המחשב בעיקר לאינטרנט וכל מה שקשור לעבודה משרדית, ומשחקים קלים יחסית. שיהיה מארז טוב (אבל בלי להגזים בהשקעה), עם כונן DVD וצורב. זיכרון בעיקרון אמור להיות סה"כ 1 ג'יגה. וזהו.. הצעות יתקבלו בשמחה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, כמה דגשים לפני הדרישות עצמן: 1. רצוי מסך 24" וכמובן FHD. 2. כרגע אני מעדיף להתמקד במערך של כרטיס מסך בודד ובעתיד לשדרג לכרטיס חזק יותר או להוסיף כרטיס זהה נוסף תלוי במה שיהיה זמין ונכון באותו זמן (במחיר הרבה יותר זול) ולכן רצוי שלוח האם יהיה מספיק חזק לתצורת CF/SLI עתידית (לפחות שני ערוצים * 8 ). 3. מאותה סיבה בסעיף קודם וכיוון שאבצע כנראה OC בינוני, רצוי ספק חזק, חשבתי על: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, או אפילו ל: Corsair TX 750 Watt, שניתן להשיג היום במחיר מצוין. 4. מארז - חשוב לי מאד שיהיה מארז מצויין: אוורור מעולה, מרווח, חיווט מצויין, שקט יחסית, פילטרים על כל מאווררי ה-In take, גם מראה נכנס בחשבון ופיטצ'רים כמו: tool less, usb3 in front panel…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.