ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,428 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 TRANSCEND 256 DDR-RAM 333 Mhz SUMA Geforce 4 TI 4200 64MB GIGABYTE GA-7VRXP( ATA133 USB 2.0)O MAXTOR 40GB 7200rpm ATA133 מארז TSUNAMI 350W +front USB כרטיס קול של creative 4.1 מובנה על לוח האם! נו מה דעתכם??? המחשב הינו למשחקים! ואני קונה בסימפלטק ב- 3869 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן. אז יצאו הכרטיסים החדשים וזה הזמן לקנות מחשב חדש... לפני הכל; למה לכל מחשבי הגיימינג שמים i5 ולעולם לא i7? האם השיפור באמת כלכך זניח? אשמח למפרט שכולל גם i5 וגם לאחד שכולל i7 כך שאוכל לראות את ההפרש במחירים ביניהם. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, ומשחקים עתידיים וכ…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך נייד pc, מכוון שאני רגיל לעבוד על macbookים, אני חייב נייד עם נוחות שימוש מקסימלית, מקלדת, טאץ פד, כל מה שמסביב, בצורה הטובה ביותר שפי.סי יכול להיות. עבדתי על המון לפטופים "סטנדרטיים" שפשוט היו בלתי שמישים מבחינתי והעפתי אותם אחרי כמה שעות מתסכלות. בגלל זה לפני הביצועים ולפני הכל אני רוצה לשים דגש על נוחות השימוש. מבחינת חומרה, אני חושב שבתקציב הזה יהיה בושה לקבל פחות מ-i3/i5, עדיפות לסנדי ברידג' (אין לי מושג למה, זה פשוט חדש יותר ;D). אין לי שום סיבה להשקיע על ראם/הרדיסק רציני, זה דברים שאפשר לשדרג בעתיד. חשוב שהנייד יהיה 17 אינץ, ויעלה בסביבות ה-800-1000 דולר בארה"ב. חנויות מועדפות: www.newegg.com www.bestbuy.com או אתרי היצרנים. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני אתחיל מזה שחשבתי לקנות מחשב חדש בעוד כמה שבועות אך ראיתי את המבצע על GTX570 של Gigabyte וחשבתי שאולי שווה ללכת על זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איך שיצא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו כן המחשב גם ישמש לקריאה ולימודים אך לא צריך להתפשר לכיוון הזה מכיוון שיקנה נייד במידת הצורך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו (Crysis 2 וכו') -מהי הרזולוצי…
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אשמח לסיוע בהכנסת כרטיס מסך מתאים ודעתם על המפרט. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 1464 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 3700X 4.4Ghz AM4 BOX לוח אם: 424 ₪ - Gigabyte B450 AORUS M זכרון: 799 ₪ - Corsair Vengeance PRO 32G (2x16G) DDR4 3000Mhz CL15 RGB BLACK כרטיס מסך: 1499 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX2060 6G Up to 1710MHz STRIX GAMING דיסק קשיח: 370 ₪ - XPG 512G M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 1296 ₪ - XPG 2T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB ספק כוח: 399 ₪ - * מבצע * - Antec 650W HCG-650M 80+ GOLD Full Modular High Cu…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה גם שישאר לי בצד לפלאפון... צריך: מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך (לא X850XTPE/X850XT/X800XT/X800XTPE למיניהם אלא ב-Mid-High-End) הארדיסק (200GB סאטא) מארז ספק מסך 17" CRT פלופי מקלדת עכבר (רצוי MX-518 ) לא עושה OC למשחקים. והנה המפרט: AMD A64 3200+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB A-Data CAS2.5 Powercolor X800XL WD 200GB JD Sata Supertalent 601UF Silver Enermax EG375P-V LG F700P Sony 1.44 Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX-518 וכל זה עולה לי 7835 ש"ח נשאר לי 1715 ש"ח לפלאפון שזה סבבה לגמרי. מה דעתכם? ד"א - המחיר כולל הרכבה.
-
- 48 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד יריץ סרטים FULL HD בחיבור למסך חיצוני ויאפשר הרצת תוכנות שונות במהירות האם I3 מספיק או נדרש I5 מה ההבדלים מבחינת ביצועים לדוגמא DELL VOSTRO 3500 I3 מול DELL VOSTRO 3500 I5 ההפרש הוא כ 1000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למטפלת זרה מהודו, חסרת נסיון מינימלי במחשבים, רוצה "14 Dell כי זה מה שיש לחברה שלה, או HP כי אמרו לה שמתאים להודו. אני נצמד לבחירה שלה כדי להמנע מטענות אלא אם יימצא משהו ממש טוב אמין וזול ששווה לשכנע אותה. מסך 14-15 משקל וזמן סוללה לא חשוב, לשימוש בבית בלוטות' לא דיסק 250-500 דיוידי רצוי אחריות בינלאומית כן מערכת הפעלה בתקציב כן העדפה למותג DELL , HP אמינות גבוהה - בראש סדר העדיפויות אחריות ארוכה - כן מצלמה מיקרופון רמקול מובנים לדבר ב SKYPE עם המשפחה בהודו צפייה בסרטים המחשב על חשבונה, ספק ותשתית עלי, אז אם יש בתקציב נמוך מ 3000 כמובן שיועיל לה. מצד שני אס…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9 מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים AB251 מעבד AMD Athlon 64X2 4200 Socket AM2 מחיר לפריט - 850.00 ₪ 850.00 ₪ FM045 לוח אם FOXCONN 6150K8MA-8KRS מחיר לפריט - 345.00 ₪ 345.00 ₪ KVR667D2N5/1G זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מחיר לפריט - 515.00 ₪ 515.00 ₪ SAM-HD-160GB/7200/sata דיסק קשיח Samsung 160Gb 7200 SATA מחיר לפריט - 519.00 ₪ 519.00 ₪ 30910 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מחיר לפריט - 265.00 ₪ 265.00 ₪ 30950 כונן ASUS X52 S520 מחיר לפריט - 84.00 ₪ * צבע לבן 84.00 ₪ S144S כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 31.00 ₪ * צבע לבן 31.00 ₪ N-880E מארז JSP-TECH ATX MID. TOWER N-880E מחיר לפריט - 194.00 ₪ 194.00 ₪ סיכום הז…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יצרן: Samsung רוחב המסך: מסך רחב 16x9 גודל מסך: 22 זמן תגובה: 5 חיבור DVI: כולל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - …
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם החדש של הלונבו יוגה 900 13" http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM יש לי אפשרות לקנות בארץ ולהזדכות על המע"מ, או לקנות בארה"ב.. * באתר של לנובו המחיר 1400 דולר ושם הדגם 80UE002TUS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM * באתר של בסט באיי ה מחיר 1300 דולר , הנתונים של המחשב נראים בדיוק אותו דבר אך שם הדגם שונה: 80MK00HAUS http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-900-13-3-2-in-1-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-silver/4529000.p?id=1219758515061&skuId=4529000&productCategoryId=pcmcat…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אנחנו חלשים בתחום ונשמח מאוד לעזרתכם- מה חשוב לנו? 1. שימוש בפוטושופ. 2. מחשב חזק שירוץ בלי תקלות. 3. יכולת הקלטה ועריכת מוזיקה בצורה טובה. 4. לא כבד מידי- 2 קילו פלוס מינוס. 5. 15.6 אינטש. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הרעיון הוא כזה, יש מלא חנויות מחשבים בארץ ולרובם יש אתרי אינטרנט עם מחירים עדכניים (בדרך כלל) ופירוט כזה או אחר על המוצר. לכל אתר יש את הממשק (תסכימו איתי מסורבל ולא נוח) שלו ופורמט BBCODE לפורומים משלו. אני שואף לעקביות בחוויה ובממשק בניית המפרטים והדרך שעליה חשבתי לא תלויה באף אחד ואפילו לא בהנהלת HWZONE למרות שעזרתם תהיה מבורכת. אני מבקש מתנדבים שיש להם את הידע (כי לי אין) הדרוש לבניית ממשקי המשתמש (פירוט בהמשך) בניית מסד הנתונים (שיכלול את הרכיבים עם פירוט בפורמט אחיד לכל רכיב, פירוט נוסף בהמשך) ומציאה של שרת חינמי יציב (לא אומר שקל למצוא כזה, אבל אני מאמין שאיפה שיש רצון, יש גם יכולת) שנוכל לארח בו את יישום ה- WEB הנ"ל. האתר לא אמור להיות מטורף או משהו כזה, מספיק שהש…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום היה לי את הx1900 cf והיה לי בעיות קיבלתי זיכוי לנועה קומפ של 8500: (חריגה עד 800-700 שקל!! ועדיף שלא..) אני צריך כרטיס מסך, לוח אם SLI, מעבד (חזק ביותר!) ואם ישאר כסף אז גם שיפור זיכרון יש לי כבר גיגה DDR400 תודה על העזרה אבל חייב להיות כלול 7900GTX ועדיף גרסת הOC והכול מ: noacomp.co.il אז תודה חברה אני מצפה שתתנו לי מחשב סופר מהיר!!! קצת על המיפרט שלי: יש לי גיגה רם DDR400 יש לי את המארז של גיגבייט עם 3 מאווררים של 120 קירור למעבד של ארטיקולינג ה A64 ספק של סיסוניק (SLI)600W תודה לעוזרים!!
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רצית לשדרג את המחשב שלי להגדיל ל2 GB להחליף מעבד מהסדרה של FX אבל ככה בעוד קצת זמן שיפול השוק והדולר יגרד את ה3 בקיצור יש לי דילמה אני רוצה2GB אבל הלוח אם שלי תומך ל400 DDR עכישו השאלה מה יקרה אם אני אביא משהו בין MHz 500 ל600 DDR איך מקנפגים אם זה בכלל אפשרי ומה הפרוצדורה ולגבי כרטיס מסך אני מחפש משהו חריף של XFX 7950 G2 XXX שזה ספינת הדגל ולהכניס אותו בSLI אם מה שיש לי כרגע ואם זה בSLI אם זה כרוך בלהחליף את הספק הנוכחי ואם אניא תקין את ויסטה אני מצפה שהוא ירוץ לי כמו מטוס אפילו יותר ממה שעכישו רץ עליו הXP מכיוון שהבנתי שהויסטה יורד בו FPS במשחקים כי הוא מלבד הגרפיקה הוא טוחן עוד הרבה אז ככה שיהיה לי לעתיד הרחוק יותר
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ככה שאין לי ניסיון כל כך - הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO לצורכי לימוד - זה לא מחשב למשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות דל INSPIRON 1525 עם מעבד CORE 2 T7250 ללא ספק מעבד חזק שאני בטוח שהיה עונה על הצרכים שלי - הבעיה שהמחיר הכי זול שמצאתי למחשב הזה זה 3920 שקל (אולי לא כזה יקר בשביל אנשים מסוימים אבל בעיני זה לא הכי זול) בין השאר לדל יש שם טוב, יש הרבה ביקורות טובות על המחשב הזה וגם 3 שנים אחריות. אבל עכשיו שאני מסתכל על המחשב הזה Acer Aspire 5715Z (שעולה רק 2625 שקלים) http://www.gamaoffice.co.il/products/111253 ואני מסתכל על המפרט של המחשב - אז בגדול למעט ההבדל הבולט של המעבד (Pentium Dual …
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב להלן המפרט: 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות,סרטים,משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות 3D(סולידוורקס לדוגמא) 2.מסך - 13 אינץ,מאט,רזולוציה FHD 1920X1080 או מעט פחות-לא טאצ'. 3. אמצעי קלט מיוחדים-אין,רק מקלדת נוחה לשימוש. 4. משקל- לא יודע בדיוק אבל מעדיף מאוד קל ודק כי הוא ייסחב הרבה על הגב. 5. זמן סוללה - כ-5 שעות עבודה בלי הטענה . 6. יציאות מיוחדות - HDMI וכמה כניסות של USB זה חשוב 7. כונן קשיח - SSD,לא יודע איזה גודל לא מבין בזה 8. אין צורך בבלוטות' ובכונן אופטי 9. אחריות בינ"ל רצוי מאוד. אין עדיפות לחברה אבל לא אפל. קנייה בחו"ל והזמנה לכתובת בארהב ואיסוף משם היא אופציה מעולה מבחינתי. ממש תודה על העזרה ויום נעים לכולם! דניאל
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v the wither 3 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך של full hd 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-