ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראיתי מישהו שכבר רשם משהו דומה אך יש לו כמה דברים שלי אין צורך בהם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה בסימולציות Matlab. מחשב ללימודים עם מיקוד במאטלב וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך שאפשר לראות בו סרטים בזווית מרחבים גדולה וגם בחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגד…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, מעוניין לשדרג את העניינים כאן, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,000שח מקס' ניתן לחרוג עד 13K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, נמצא בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה מסוימת. עדי…
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ראיתי מישהו פה פרסם גם בקשה כזאת אבל הוא היה צריך Office and Windows והרכבה ואני פחות צריך את זה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-5K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך, אבל לא בכח ולא על חשבון ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נניח עד 500 ש"ח בהנחה שזה באמת חשוב ושווה את זה (בהנחה שאתם מציעים חריגה נא להציע גם את האופציה היותר זולה של אותו רכיב ולהסביר למה מומלץ לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל לא Hardcore Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ברובו לשימוש משרדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מאוד חשוב, רק שלא יהיה רועש במיוחד. -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשרי וללא פגיעה בדרישות שלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: אני לא גיימר כבד, אבל ארצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשוויים ועתידיים בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות. יש ברשותי מסך דל 2410U והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 ישנן תקופות שלא אגע במשחקים מפאת עומס בעבודה, וישנן תקופות שאשחק כל יום. אין לי סוג משחקים ספציפי. החל מ COD ועד משחקי מירוצים שונים. גלישה באינטרנט: יושב הרבה מול האינטרנט לפנאי (סדרות אונליין וכו') וגם למטרות עבודה. עבודה משרדית: פעם פעמיים ב…
-
- 47 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, למרות שאני מתעסק במחשבים כבר כמה וכמה שנים אני עדיין לא בטוח בעצמי לחלוטין, וחבר ביקש ממני לבנות לו מפרט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של כמה מהמומחים פה בפורום שמגיבים יחד איתי ביום-יום. המפרט מיועד לגיימינג, הגדרות גבוהות מאד ברזולוציה של 1920X1200. התקציב הוא 5K עם חריגה כמה שיותר מינימלית. למחשב מתוכנן OC גם לכרטיס מסך וגם למעבד. קירור חשוב, שקט ברמה של 6-7/10. אין צורך בצורב. שימו לב שבניתי את המחשב בכוונה מ-IQPC כי שם הוא מתכנן לקנות. אופק שדרוג ייתבטא רק בהחלפה של כרטיס מסך אם יהיה צורך, למרות שהלקיחה של GS ו-OC נוסף שלו אמורים למנוע את זה(הוא כמוני, מאלה שאוהבים להחליף מחשב קומפלט). בסוף המפרט רשמתי מספר הערות. תודה לכולם. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 25…
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בן דוד שלי החליט לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו עם זה. אין לו משתמש באתר אז אנחנו עושים את זה דרכי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אך ורק בשביל WINDOWS 8.1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלילי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF HARDLINE, FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 24' -לאילו הגדרות …
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת, מחפש מפרט באזור ה5000 שקל פלוס מסך עבור גיימיניג, ברור לי שזה לא יריץ הכל על הגדרות מקסימליות אבל כמה שאפשר…
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
- 4 followers
-
-
הי, אני מתענין במחשב שאלה נתוני המסך שלו. אני מבין שזה די נמוך - אבל עיקר השימוש יהיה בבית סרטים ואינטרנט. זה מסך LED, לא IPS, והוא גם מבריק בנוסף לכל... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה אופיס שירטוט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיתאים לבחוץ ולבפנים שיהיה אפשר להסטכל עליו הרבה זמן * רזולוציית המסך? ) 1080p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית פשוטה (תוכנות כמו blender,movie maker ודברים פשוטים כאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום just cause 3 או gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן! מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב גיימינג בתקציב של 7000 ש''ח. המחשב צריך להריץ את כל המשחקים החדישים בשנה שנתיים קרובות על מקסימום ביצועים בלי בעיה! בעתיד הלא רחוק גם מתכנן לקנות מסך מחשב 4K אז צריך גם להתחשב בזה. עדיפות לכ. מסך של NVIDIA אבל לא חייב.. להלן הדרישות: מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. 1920X1080 זוהי כרגע הרזול…
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אלהן חברים אני מעוניין לבנות מחשב לצרכי אינטרנט משחקים קלים אופיס קצת עריכת מוזיקה ווידיאו צפיית סרטים והכי חשוב מסחר בבורסה רצוי שתיהיה העברת נותונים ופקודות מהירה ככל האפשר בנוסף אופציה לחיבור שני מסכים תודה על העזרה מספיק לי מארז פשוט עם יציאות מקידמה למיק אוזניות USB וכו' האם אפשר להוזיל את המפרט? התקציב שלי הוא 3000 כולל מקלדת עכבר ו700 למסך אשמח לקבל עזרה והכוונה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 9400GT 512MB DDR2 : GV-N94T-512H - RATAIL ¤333 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤249 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤12…
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים ישנים, ואני מעוניין לבנות את הקומבינציה הטובה ביותר מהרכיבים שלהם. המחשב המורכב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט. ואלו הרכיבים של המחשבים הישנים : לוח אם 1 לוח אם 2 מעבד 1 מעבד 2 כרטיס מסך 1 כרטיס מסך 2 זכרונות (שתי יח') 1 זכרונות (שתי יח') 2 אני מניח שיהיה מומלץ לשדרג את הזכרון ל- 2GB. באחד מהמחשבים ישנו HD SATA מהדגמים הראשונים שיצאו בזמנו בנפח 180GB. בכוונתי להתקין WINDOWS 7 HOME EDITION נשאר לי רשיון אחד פנוי.
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לשרת אמורים להתחבר 4 מחשבים ברשת משרדית ומלבד העובדה שנדרשים שני כוננים קשיחים שאחד מהם ישמש לגיבוי אינני יודע מה נדרש למחשב כזה, כך שאשמח לקצת כיוון והמלצות. התקציב - המינימום הנדרש למחשב כזה. אני מקווה שתקציב של 3000 ש"ח יספיק.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, היא מאיירת והיא עובדת בעיקר בפוטושופ אבל כנראה יהיה שימוש ביתר החבילה של אדובי כאשר התוכנה הכבדה ביותר שהיא אולי תשתמש בה היא After effects אבל כנראה שימוש יחסית מינימלי. אני יחסית גמיש עם התקציב אבל נראה לי ש3000 ש"ח אמור להספיק למחשב עבור הצרכים שלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב די גמיש, נראה לי שמתחת ל3000 המחשב יתפקד פחות טוב בתוכנות כמו אפטר ופוטושופ או יהיה מורכב מחלקים פחות איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ אבל גם אילוסטרייטור ואפטר אפ…
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד לצורכי לימודים, מתעתד ללמוד הנדסת מכונות.. הצרכים שלי די בסיסיים אופיס, אינטרנט וכדומה, ואולי גם בהמשך התואר הרצת תוכנות כמו solidworks וכדומה. טווח מחירים- עד 3,500 ש''ח מעוניין במפרט(פחות או יותר): זיכרון ראם 8gb ומעלה כונן ssd 256gb ומעלה מעבד intel core I5-8265U ומעלה מעוניין במחשב קטן, רצוי 13.3 אך לא קריטי וסוללה חזקה שתספיק ללפחות יום לימודים שלם 7 שעות+. מציין שאני אוהב את סדרת הטינקפד של לנובו אם זה ריאלי.. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צריך כרטיס NVIDIA ואני רוצה מעבד אינטל ויש לי 19 אינצ' סמסונג
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מאוזן? [h=1]MSI X99S SLI Plus LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 7885-002R[/h]שני:Crucial Ballistix Sport 8GB Single DDR4 2400 MT/s (PC4-19200) CL16 DR x8 Unbuffered DIMM288-Pin Memory BLS8G4D240FSA [h=1]Intel Core i7-5930K Haswell-E 6-Core 3.5GHz LGA 2011-v3 140W Desktop Processor BX80648I75930K[/h][h=1]MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h][h=1]Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001[/h][h=1]Antec Three Hundred U3 Mid Tower Gamer Black [/h][h=1]Corsair 750W 80+ Gold CS750M [/h]התכנון הוא לשדרג את המחשב עם SLI אם יתחשק. לפי מה שהבנתי מהתגובות בניו אגג ואמזון המעבד החלש יותר בתושבת זאת 5820k לא תומך כמו שצריך בSLI ומאט את החיבור של הכרטיסים או משהו כ…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן תודה מראש לכל העוזרים! . מה התקציב המקסימאלי?5K-7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך כמובן לא על חשבון ביצועים/איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10 אחוז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE PREMIER וגם בתוכנת AVID לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר עם ואפשר בלי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כחצי שנה קניתי מחשב מסוג dell latitude 6430u. מחשב חזק מאוד. משום מה, הוא נתקע לי כל הזמן ואני מרגיש כאילו אני עובד עם מחשב משנות ה-90. עבדתי עם מחשבים חלשים יותר שעבדו בצורה הרבה יותר חלקה. הוא לא נתקע לי שאני עובד עם פרימייר ותוכנות כבדות כאלה, הוא נתקע לי סתם שאני באינטרנט או שאני רואה איזה סרט לא כבד במיוחד. לא קניתי אותו חדש, קניתי אותו יד שניה מבנאדם. עשיתי לו בדיקות חומרה והוא היה תקין לגמרי. יש לי אחריות מלאה מדל והחלקים שיש לי מקוריים, כך שבקטע הזה אין מה לדאוג. כשקיבלתי אותו, הוא היה במצב כמעט חדש ובקושי השתמשו בו, ולכן לא פירמטתי. עכשיו אני חושב על לפרמט אותו ואולי המחשב יעבוד יותר חלק. איך מפרמטים מחשב שאין לו כונן דיסק? תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - 3800 (במחירי אילת) מחיר רגיל זה עד 4300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך …
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יחס עלות-תועלת הדבר היחיד שחשוב המסך חלק בלתי נפרד מהמפרט Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪1055 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 F3-10666CL9D-16GBXL, יחידות 1 ₪641 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3326 כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E, יחידות 1 ₪1684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב "למטומטמים": אני משתמש בו "למטרות משרדיות" (אינטרנט, אופיס, מדי פעם סרט), חשוב לי מסך יחסית גדול 15" מבריק מהסוג שלא צריך להלחם איתו שעות בשביל למצוא את הזווית הנכונה לראות צבעים כראוי (ושלא יהיה מסך מגע כמובן). [אני מניח שזה יפתיע אתכם, אבל כרגע יש לי ACER ואני ממש מבסוט מהמסך שלו]. אני רוצה שהוא יעבוד מהר ושהסוללה תספיק להרבה זמן. צריך שיהיה כונן DVD ורצוי שיציאות השמע יהיו דווקא בצד ושיציאות ה-USB תהיינה בשני צדי המחשב. אני רוצה שהמחשב יהיה אמין לאורך זמן ויעבוד מהר (נדמה לי שזה אומר שכדאי לעבור לחברה יותר רצינית מACER). לא צריך שיניים כחולות, יציאות וידאו מטורפות, כרטיסי מסך חולרות וכיוצ"ב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-