עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Liad123,

היי, תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת ועריכת אודיו (קיובייס ושות') ושימוש בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך לעבוד בקיובייס וVSTים כבדים כמו שצריך. לא משחק יותר מדיי משחקים, פיפ"א מדיי פעם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות כמה שהתקציב מאפשר, אבל שוב לא מיועד להריץ משחקים מטורפים או מ…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Yehudaa,

ThinkPad T61 with Integrated Graphics - 1 Year Depot Warranty 10/4/2007** $1,032.09 $1,032.09 Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0GHz 800MHz 4MBL2) Genuine Windows Vista Business 14.1 WXGA TFT, w/ Camera Intel GMA X3100 GM965 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 60GB Hard Disk Drive, 7200rpm CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim Intel Wireless Wi-Fi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro) 6 cell Li-Ion Battery 2 year depot 9x5 Next Business Day 1000 דולר למחשב שעולה בארץ 8-9 אלף ש"ח יש אחריות בנלאומית ככה שאין מקום לדאגה . ;D אחי גר בבוסטון , אז אני צריך לחכות עד שיגיע אליו לבוסטון ואז הוא ישלח לי לארץ ....בטח…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ/פרימייר - מזדמן (הילדה רוצה לעבוד עם התוכנות) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FPS, GTA וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Yarden_2y,

שלום לכולם אשמח מאוד להתייעצות קלה בנוגע לשיפור המשחב הקיים. המחשב כבר לא סוחב בQHD על הגדרות בין High ל-Medium בTNL החדש, המשחק מקרטע מאוד. מפרט נוכחי, מה שאני מתכנן להשאיר בצהוב: 1. Ryzen 7 3700X 2. Gigabyte B450 AORUS PRO 3. VENGEANCE® LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz 4. ANTEC PSU 850W High Current Gamer Gold 5. ASUS ROG Strix NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti OC 6. Kingston NV1 1TB M.2 2280 NVMe PCIe 7. Crucial MX100 2.5" 256GB SATA III 8. Seagate BarraCuda 1TB Internal Hard Drive HDD 9. Fractal Design Meshify C Blackout TG חיפשתי בשרשורים קודמים, לקחתי משם את ההמלצ…

6. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב ליומהולדת. אני מחפש מחשב דק וקל, לישומי אופיס וגלישה באינטרנט. שללתי את הEEE כי התמורה שלהם למחיר לא מספיקה, אני צריך מסך יותר גדול ואיכותי, ומספיק זיכרון להריץ במקביל ישומי PDF וDOC די כבדים. המחיר גמיש, אבל לא להתפרע, אני אקנה מארצות הברית. אשמח להצעות. תודה רבה

• 45 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. חבר שלי מכר לי בזול כרטיס מסך GTX 1660 SUPER 6 GB , לכן אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוחכי שלי כדי שאני יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקרון למשחקים כמו GTA5, Horizon Zero Dawn, Path Of Exile אלה החלקים שאני חושב יכולים להשאר: https://pcpartpicker.com/list/pY8VVc (אני רוצה להוסיף עוד 8GB RAM) אני אשמח להמלצות על לוח אם, מעבד, קירור למעבד, SSD , וזיכרון (להוסיף לקיים או לקנות 2X8GB חדשים?).

9. אני משתמש ב-VMWare כדי ליצור סביבות מחשוב יותר יציבות, בכך שאני מקצה אספקטים שונים של פעילות ל"מחשבים" שונים. לפירוט: כאן. התוצאה היא שיש במחשב המון מכונות וירטואליות, בד"כ שלש ארבע פתוחות בו זמנית, כ"א תופסת כ-15GB של שטח דיסק, וה"טחינה" רבה. כדי לא להחזיק יותר מדי פתוחות בזכרון אני הרבה פעמים סוגר ופותח מכונות, ואני מוצא את עצמי יושב ובוהה במסך הקפוא ובמנורת הדיסק הדולקת כשהדיסקים טוחנים. זה גורם לי לחשוב שבמחשב החדש שאני קונה אני צריך לשים דגש על I/O ולא על מהירות מעבד: הרבה זיכרון, ודיסקים מהירים ב-RAID. המפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 - לוח האם הכי טוב של החברה הכי טובה, בארכיטקטורה היותר חזקה (1366) שאחד הדברים המאפיינים אותה זה מהירות זיכרון יות…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by nisim cohen,

היי, מחשב נייד Dell Inspiron 1525 מלפני שנתיים וחצי. יום בהיר אחד הסוללה לא נטענה יותר והנורת טעינה החלה להבהב בצבע כתום, במקום בצבע המקורי - כחול. לא ידעתי אם הבעיה הינה בסוללה או במטען/שקע טעינה ולכן שלחתי את המחשב למעבדה של Dell לבדיקה (שירות לקוי ביותר יש לציין). הם טענו שהבעיה הינה בסוללה - נפגמה ולכן יש לקנות חדשה. קניתי חדשה - מטעמי תקציב חליפית (מ - EBay). גם הסוללה הזו לא נטענת (והנורת טעינה כלל לא נדלקת - לא בכחול ולא בכתום). כשקיבלתי את הסוללה היא היתה כ60% מלאה והמחשב היה מחובר איתה כשעה וחצי אך הסוללה לא נטענה. בביוס מזוהה שיש בטריה (לעומת הבטריה המקורית שכתוב שהבטריה לא מותקנת) וכתוב שזה גם נטען - אך זה נשאר תקוע על 0 אחוז. השערה מה יכולה להיות הבעיה? המחשב …

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. יודעת שריאלי למצוא גם באזור 3500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מחשב נייד ללימודים שנמצא בתיק ביום יום. כלומר, צריך להיות עם זמן סוללה ארוך ומשקל יחסית נמוך. נדרש להריץ בקלות גם תוכנות קצת יותר כבדות של ניתוחים סטטיסטיים ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ב-SPSS (ניתוחים סטטיסטיים) ו-Movie maker ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by miro,

שלום לכולם! לפני כשנתיים התלבטתי בקניית נייד, ובעקבות המלצות מחברי הפורום, קניתי מחשב שהייתי מאוד מרוצה ממנו. היום בבוקר פרצו לדירה שלנו ובין השאר, גנבו את הנייד שלי ואת הנייד של אשתי. לכן אני פונה אליכם שוב בבקשת עזרה במציאת מחשבים חדשים. מכיוון ששנינו סטודנטים שעובדים, ואני ספציפית בלחץ של עבודות ותקוע עכשיו בלי מחשב, לא היה לי זמן לבדוק לעומק פרטים ולכן מצטער מראש עם המידע פה חסר. מחשב 1: מחשב שישמש את אשתי. בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט, מיילים ואופיס). היא לוקחת אותו איתה לעבודה וללימודים, אז חשוב שהוא יהיה קל מצד אחד, אבל לא קטן מדי מצד שני (לא פחות ממסך 10). אין העדפות מיוחדות בשאר הדברים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ולא מחשב שיתחיל להיתקע עוד חצי שנה-שנה (אני בד…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. לטעמי הנייד האולטימטיבי לסטודנט הוא נייד שמאופיין במספר תכונות בסיסיות: 1. מסך מתכוונן ----באנגלית Swivable SCREEN-- כפי שיש במספר דגמים כמו T101 של אסוס וגם ב-M912M של גיגהבייט. http://www.umpcportal.com/products/Gigabyte/M912M/M912M http://www.gottabemobile.com/2009/01/06/asus-eee-pc-tablet-more-pics-of-the-t101-h/ מסכים כאלו מאפשרים למשתמש את הגמישות באופן האחיזה ובצורת העבודה עם הנייד, מפני שניתן לנצל אותם בתצורת TABLET כמו ה-IPAD למשל וגם את הנוחות של תצורת SEASHELL (צדפה )מסורתית שהיא אידיאלית כאשר עובדים עם הנייד על שולחן אפשר לראות בתמונות הבאות את היתרונות של מסך שכזה : http://tinyurl.com/375mju8 http://tinyurl.com/37uqtp6 תמונות נוספות: http…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by mMmSaK,

מפרט פנימי: מעבד: I7 7700K קירור: NOCTUA NH-D14 לוחם אם: Gigabyte Z270XP SLI זיכרון: CORSAIR DDRA4 8*2GB 2400 ספק: CORDAIR RM750W GOLD MODULAR כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW 2.0 דיסק קשיח: W.D BLUE 1TB 7200RPM שני אס.אס.די: CRUCIAL MX100 256GB והשני M.4 128GB של אותה חברה מארז: CORSAIR 330R ציוד היקפי: מקלדת: RAZER DEATHSTALKER CHROMA EXPERT GAMING עכבר: RAZER MAMBA 16000 פד עכבר: RAZER GOLIATHUS מסך: DELL U2515H ULTRASHARP LED IPS יש גם רמקולים של מיקרולאב לא זוכר דגם אין בו אף תקלה פשוט אני לא רוצה שהוא יהיה בקרבתי שאני מתחיל ללמוד.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. היי. אני מעונין בבקשה במפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בתכני HD ועבודה משרדית, עם אופציה למשחקים ועבודות גרפיות בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? –אם אפשר לחסוך, לחסוך. אבל אם כתוצאה מניצול כל התקציב ייתקבל מפרט באמת יותר טוב, אז בבקשה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ותכני HD עם אפשרות בעתיד למשחקים ועבודות גרפיות, אבל בעיקרון לשים דגש על HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – בעיקר תוכנות, סרטים, חילוץ כיווץ ק…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. הי, אני מחפש מפרט מחשב שישמש אותי לשלושת הדברים שבכותרת, ברמת חשיבות הבאה: 1. HTPC - שימוש עיקרי. אין לי חיבור לכבלים כלל, כך שמבחינתי הוא זה שיהווה את מקור צריכת התכנים שלי בסלון. חשוב לי שהוא יתמוך כמה שיותר פיצ'רים (לא מכיר ולא יודע מה קיים היום בשוק, אבל נראה לי שקראתי לא מזמן שישנה אפשרות גם להקליט, כך שארצה להיות מסוגל להקליט מהטלוויזיה את שידורי עידן, וכן שידורים אחרים במידה ובעתיד אתחבר לכבלים). 2. גיימינג - שימוש משני. עד רמה בינונית, אבל רצוי מאוד שיתמוך בבינוני ולא בפחות מכך. קצת קשה לי לציין אילו משחקים אריץ בו, היות ורק עכשיו נכנס לי הג'וק הזה של גיימינג לראש, אז אני לא מכיר את המשחקים שרצים היום בשוק. 3. וירטואליזציה - הכי פחות חשוב במחשב. חשוב לי שיוכל להרי…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by itaylevi,

אהלן. אז יצאו הכרטיסים החדשים וזה הזמן לקנות מחשב חדש... לפני הכל; למה לכל מחשבי הגיימינג שמים i5 ולעולם לא i7? האם השיפור באמת כלכך זניח? אשמח למפרט שכולל גם i5 וגם לאחד שכולל i7 כך שאוכל לראות את ההפרש במחירים ביניהם. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, ומשחקים עתידיים וכ…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאמא של חברה שלי, המחשב יהיה באופן קבוע בתיק שלה ולכן הדגש צריך להיות על ניידות, עד 1.5 KG. *תקציב? 2500 ש"ח, אם אפשר אז עדיף פחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 13.3 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ספק אם אפשרי , אבל בכללי מסך איכותי ככל שניתן עם זוויות צפיה סבירות לסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן ברמת התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? לא חובה -…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לאולפן הביתי, לא מעוניין לחסוך במידה ויש צורך ברכיבים שישפרו משמעותית. אציין שאני לא חדש בתחום המחשבים או המוזיקה כך שתרגישו חופשי בהצעות של רכיבים שנראים לכם הכרחיים כי חשובה לי עבודה חזקה ומהירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה והפקת מוזיקה וקצת עריכה גרפית ומשחקים לאחר קניית כרטיס מסך בהמשך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Cubase Abl…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. סוף סוף הגיע גם תורי לקנות מחשב חדש... אחרי שאני כבר 3.5 שנים עם המחשב הנוכחי. אני קונה מפנדס וזקוק לחוות דעתכם על המפרט, במידה ויש להוסיף או לשנות משהו וכו'. יש לציין כי אני קונה כנראה בתחילת שבוע הבא. הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,799 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 720 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,450 ש"ח 1 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 249 ש"ח 2 Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 980 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic 809 ש"ח 1 Asus DVD x 16 Black 145 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder…

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by 1nstall,

אהלן, לאחר הרבה הרבה עיכובים בנושא, הגיע סופית הרגע לרכוש את המחשב הבא. יש לי המון לבטים בנוגע לבחירת הרכיבים ואשמח אם תשפכו מעט אור, ותעזרו לי להגיע להחלטה הסופית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג כבד (cod\bf\crysis\gta) עריכה גרפית (PS\AE\Sketchup) ושרת הורדות 24\7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?למחשב יחוברו שני מסכים, 1680x1050+1920x1080, אך את המשחקים אריץ רק על ה1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות עד מאוד 3. האם יש צורך ב…

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by orig123,

אהלן, לפני כ-4 שנים בקשתי פה מפרט ואכן קניתי את המחשב שהומלץ לי כאן. עכשיו המחשב קצת מקרתע והגיע הזמן להשתדרג. חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ IDE כבדים, אמולטורים של אנדרואיד ותוכנות פיתוח כבדות, אז צריך מעבד כמה שיותר חזק והרבה RAM. הייתי רוצה להשתמש ברכיבים הקיימים כפי שאציין בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) צפיה בסרטים HD, תכנות, הרצת מערכות הפעלה נוספות ב-VirtualBox במקביל, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by BUNG,

אהלן חברה לבן דוד שלי יש בר מצווה, ואבא שלו ביקש שאני אכין איזה מפרט טוב בתור מתנה... דרוש הכל חדש תקציב 20-25 אלף עדיפות לAMD וNVIDIA לא יעבור OC בחיים רצוי 2 GB RAM חשבתי על משהו כזה... דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX 3200 ¤ 1 ABIT AN8 690 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 2 LEADTEK WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4770 ¤ 1 CREATIVE X-Fi Platinum 1280 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 ANTEC P180 1050 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 VIEWSONIC VX924 4MS 3200 ¤ 1 Logitech Internet Pro Keyboard OEM 65 ¤ 1 Logitech® G5 Laser…

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. התקצב שלי הוא 5500 ש"ח +- המחשב הוא למשחקים כבדים שירוצו עליו טוב בהגדרות הגבוהות ביותר(משחקים כבדים גם כגון Crysis) אני לא צריך ציוד הקיפי בכלל אני לא צריך כוננים קשיחים,לא צריך כונן דיסקים(dvd),לא צריך כרטיס קול בנסוף למה שמגיע עם הלוח אם אין לי העדפות לחברות למיניהן והעיצוב ממש לא חשוב לי.. יש לי מערכת הפעלה חוקית אז אני לא צריך המחשב לא צריך ליהיות מיועד לOC בקשה אחת: אני רוצה שהמעבד יהיה הQ6600 והכרטיס מסך GeForce 8800GTX תודה רבה לכל העוזרים!

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. [table] [tr] [td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]מפורסם כמבצע למורים, השימוש שלי הוא לסרטים עד 1080P + הורדות מהרשת ,גלישה אינטרנט,עיבוד תמלילים ומשחקים לא רציניים לילדים ? חייב את הפורמטים החדשים של HD כי המחשב מחובר לרסיבר ולטלויזיה ב HDMI (קולנוע ביתי) זהו הפרסום ...... מבצע השקה בלעדי מחשב לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. מערכת מחשב מוכנה לעבודה כולל מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 מבית Microsoft . המחשב היחידי שמגיע מותקן ומוכן לעבודה!!!(אנטי וירוס,תוכנת צריבה,תוכנת צפייה בסרטי HD,תוכנת Open Office ועוד'). מותאם עבור: א. שימושים ביתיים כגון גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות צא’ט, צפיה בסרטים, מוסיקה,צפייה ישירה ועוד. ב. שימושים מתקדמים כמו תוכנות עריכה משחקים ו…

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.