ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי הרבה חיפושים מצאתי טאבלט מבוסס וינדוס 7 ב 170$ סה"כ http://www.aliexpress.com/product-fm/522375566-10-1-intel-N455-Tablet-PC-windows-7-andorid-2-2-dual-os-2GB-32GB-capacitive-wholesalers.html מה אתם אומרים עליו ? אני סטודנט במכינה להנדסה כרגע וחשבתי במקום להסחב עם כמות דפים לא נורמלית אולי שווה לקנות טאבלט המטרה היחידה שלו היא להריץ אופיס בשנה הזאת ושנה הבאה אולי תוכנות פשוטות שאני אצטרך במהלך הלימודים. ראיתי כמובן את הסמסונג סלייט 7 וממש אהבתי אבל לדעתי קצת מוקדם ועוד מעט תהייה ההשקה של וינדוס 8 ויחד איתו טאבלטים הרבה יותר יעלים. אז מה אתם אומרים שווה לקנות אותו לתקופה של שנה - שנה וחצי ? בברכה,
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כמה המחשב הזה שווה? אם אני רוצה למכור אותו. או לפחות חלק מהחלקים. אגב אני שמח להיות השני שכותב פה נושא מעבד: Intel DualCore E2180 2.0Ghz /OC 2.7Ghz קירור למעבד: Arctic Cooler Pro 7 Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: 2X1GB OCZ 800Mhz כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 3870 1GB דיסק קשיח: Samsung 80GB 7200RMP ATA (נקנה לפני 4 שנים נקי אחרי סריקת דיסק) ספק כוח:FSP 400W (נקנה לפני שנה וחצי) מארז מחשב: Hec Compucase מסך: LG GSM4435 17" LCD כל המשחקים עובדים בו, אומנם משחקים שיצאו בשנה האחרונה יעבדו על הגדרות נמוכות. אבל שיחקתי גם על הרבה משחקים איכותיים. סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב הזה. לעבודה משרדית הוא מצויין ! עד עכשיו השתמשתי בו למערכת ווינדוס 7.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים (SC2), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? לא יותר מ 2 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? כל גודל יספיק לר כזה קריטי רצוי 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר בלי אם זה מוזיל את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אגב חיפשתי קצת בפורום וראיתי שהצעתם את שני אלה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori50&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.miorio.co.il/Product.asp?Pid=1497&Cat2Cat1ID=69&Cat2ID=92&aff=Zap〈=he האם הכרטיס מסך לא חלש מדי? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף סוללת Ultrabay ללנובו T420s שלי, ואני מחפש המלצה איפה כדאי לקנות - ebay, חנות בארץ, לחכות שחבר יביא מחול.. צריך את חוות דעתכם. תודה רבה.!!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים קלים - Fifa/PES , צפיה בסרטים (כדאי גם HDMI אבל לא חובה), ושימושים ביתיים בסיסיים. * גודל המסך - הניייד יהיה בעיקר בבית אז כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. אני מתאר לעצמי שזה אומר 15". * משקל רצוי - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - נראה לי שלפחות 500GB אבל אם יש מחשב נייד טוב אם הארדיסק קטן יותר, אפשר לדבר על זה * כונן CD/DVD? צורב - כדאי שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? - לא חובה. …
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
הי, אני מחפש להורים netbook חדש בתקציב עד 2000 הדרישות ממנו שיהיה כמה שיותר קל\נוח\מהיר תודה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ בנוגע לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בשביל להריץ BF3 בתקציב של 350 ש''ח. זה המפרט של המחשב אם יעזור: http://imageshack.us/photo/my-images/213/99547105.jpg/
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודי אדריכל , autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - autocad - לימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ירוצו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,280 x 1,024 true color video display adapter 128 MB or greater, Pixel Shader 3.0 or greater, Microsoft®…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא) דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'. -לאיל…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? ??? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. עדיף פחות - אזור 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי (כלומר גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים אולי), ומעט שימוש בפוטושופ וכלים כמו Eclipse. אין צורך בציוד היקפי (מסך 22"). שקט לא קריטי, אך לא רועש מדי. לא מתוכנן OC. לא לכלול תוכנות מסוימות. חברות: Zigzag2000 בעדפיות ראשונה, RSM, IQPC ודומיהן אח"כ. לא מתוכנן שדרוג בעתיד. חשבתי לקחת מפרט שמבוסס סביב G620, אך ראיתי כמה מפרטים שכללו את A6-3500 וממעט קריאה נראה שהוא מעבד נפלא. מפרט סביב G620 יוצא בערך 1,800 ש"ח, האם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת מפרט כמו הבא? זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD X3 A6-3500 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:call of duty 7,6 batllefield3 bulletstorm וכלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מחשב נייד מעוניין גם במסך אבקש בפורום ציוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות שאין לי אפשרות לציין כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב StarCraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי רגיל לא משהו מיוחד קצת word קצת office גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לא משהו רציני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במידה וכן אולי משהו בסיסי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD 23 אינצ' אם אפשר -לאילו הגדרות…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לוח: Asus P5K-E (עם קופסה מקורית וכל העניינים) מעבד: Intel Q6600 ללא אוברקלוק קירור: Scythe Ninja 2 במצב פסיבי זיכרונות: (Mushkin XP-Series 4GB (2x2 כרטיס מסך: Gainward GT210 512MB (חדש באחריות) הארדיסק: Hitachi 500GB 7200RPM SATA2 כונן אופטי: Pioneer DVR-215D זוג מאווררים למארז: Noctua NF-S12B ומאוורר Scythe S-FLEX 12/800 מארז: Antec P182 עם המאווררים הנ"ל ספק כח Antec NEO HE430W לפי מה שניתן לראות מהמפרט מדובר במחשב שעלה מיליונים או אפילו מיליארדים באפריל 2008, והיה באותה תקופה המחשב הטוב ביותר על כדור הארץ או אולי אפילו ביקום כולו. בלי להגזים כמובן. מאוד כואב לי להיפרד ממנו, אך הגיע הזמן להתקדם לLGA2011 ואני כנראה נאלץ למכור אותו כדי לבנות את המחשב התותח הבא שלי. השאלה…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן! מישהו יודע האם יש הבדל מורגש בין רזולוצית HD לרזולוציית FHD במסך 15.6 של מחשב נייד? מה זה אומר לי בשימוש היומיומי ובכלל...? תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיאפשר גם לשחק במשחקים (ברמה סבירה - לא חייב בHIGH) וגם בשביל שימוש יומיומי - אופיס/ סרטים/אינטרנט עם עדיפות לדגם עם זמן סוללה טוב. אפשר לחרוג עד כ300 שח פלוס/מינוס. הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? אופיס/ סרטים/אינטרנט +משחקים ברמה סבירה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי עדיף עד 2.5 . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, מחר אני מתכנן לקנות מחשב נייד למשחקים וסרטים. המחשב שראיתי והתעניינתי בו הוא MSI GD620DX עם המפרט הבא: Intel Core-i5 2430M Nvidia GeForce GT555M 4096MB DDR3 15.6" מחשב נייד "15.6 MSI GE620DX 640GB 2.40GHz עכשיו רציתי לדעת, איך MSI מבחינת מחשבים ניידים, מה דעתכם עליו ? הוא יריץ משחקים (לא באיכות הכי גבוהה גינוני גם יספיק לי), יש מחשב אחר שמתחרה איתו עד 4K ? ושתי שאלות נוספות: הוא יוכל להריץ סרטים FHD על LCD 40 ? (כולל משחקים לא ברזולוציה מטורפת)? ואיזה פיצרים חשובים צריך להיות למחשב נייד? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) דיסק קשיח: WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (232 GB, IDE) ספק כוח ומארז ג'נריים כפי שאתם רואים, מדובר במחשב די ישן. בכל זאת, האם אוכל לקבל עליו משהו? אולי אפילו על חלקים ממנו? מה אתם אומרים? למרות שהמחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות, הוא עדיין מציג ביצועים טובים למדיי ועובד כמו ביום קנייתו. לא זכורות לי אי אלו בעיות איתו ואני לא חושב שתהיה איתו בעיה גם בשנים הקרובות. יש טעם לפרסם אותו? ואיפה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת אני חדש כאן בפורום ולא כל כך מתמצא בחוקים אז תודה מראש. אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד .רציתי לדעת אם אני גר בנתניה איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב נייד ואיזה מחשב הכי מומלץ לשימושים של סטודנט . וגם שיעלו עליו משחקים יחסית חדשים כמו קול אוף דיוטי החדש כמו"כ חשוב לי שהסוללה תחזיק לי 5 שעות ככה לפחות .על איזה חברה של מחשב נייד אתם ממלצים?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים לא כבדים, בעיקר תיכנות ב eclipse , אינטרנט סרטים בקטנה וכו'... * גודל המסך? אני מניח 15.6 אבל אם יש משהו יותר טוב עם מסך טיפה יותר קטן אז גם הולך.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד אבל לא חובה, VGA (אני מניח שזה סטנדרט בכל אופן) * בלוטות? יתרון נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש HP מפנקים באקססוריז, לא? מה דעתכם על הדגמים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?P…
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
קיים ברשותי LAPTOP של lenovo g550 עם לוח אם NITU1 הייתי רוצה להגדיל את הזכרון שיש במחשב כרגע ושאלתי היא פשוטה כרגע יש DDR3 1GB 1066 הייתי רוצה לשלוף אותו החוצה ולשים 4GB 1333 השאלה שלי היא פשוטה 1. האם הלוח שלי תומך בכלל ב1333? אני מנחש שאם הוא תומך ב DDR3 הוא אמור לתמוך גם ב1333 אבל שוב רק כדי להיות בטוח. 2. שוב רק כדי להיות בטוח (ככה זה שעשית קורס טכנאי PC לפני 7 שנים חחחח), במידה ואני משאיר את ה 1GB ,הזכרונות החדשים (היותר מהירים) יפעלו על המהירות של הזכרונות האיטיים נכון? אבל עדיין אין מניעה שהם יעבדו ביחד.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
1) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שיהיה יהיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ושיהיה USB 2.0 X 2 ומעלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני רוצה מחשב למשחקים נטו! , שיפעיל לי את המשחקים החדשים כמו COD:MW3 , …
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-