עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, בשעה טובה המחשב הנייד הכבד והאנטיקה שלי התפגר סופית. הגיע הזמן לקנות מחליף. אני הולכת הלוך ושוב לפקולטה כל יום חצי שעה בכל כוון אז משקל הוא רלוונטי ולכן אני מבקשת שעדיף נטבוק ולא מחשב נייד (אלא אם כן הוא קל יחסית - המחשב הקודם שלי שקל 3 ק"ג) מצרפת לפי חוקי הפורום את הפרטים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (divx סטנדרטי ואולי סרטים בyoutube ב- 720/1080p). אין צורך בגיימינג, תכנות או עיבוד גרפי. * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב. * משקל רצוי? 1.5 ק"ג נשמע לי סביר, לא צריך להשתגע על כל גרם אם זה מקפיץ את המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל דבר שמאפשר 8 שעות ניגון וי…

2. שלום רב אני מעוניין במחשב לצרכים סטודנטיאליים, פרטים בהמשך: * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 3 ק"ג ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות רצוי אף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש כבר קנוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Toshiba רק בגלל ניסיון העבר אז לא חובה. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הייתי רוצה ליבדוק באתר של חברה HP אם ניגמר לי אחריות על מחשב נייד.איך מגיעים לאתר ליבדוק דגם מחשב נייד ולדעת אם ניגמר אחריות מחשב נייד. תנו לי בבקשה כתובת האתר ישירות לחברה HP.ואיפה לוחצים בדיקה אחריות מחשב נייד באתר HP? אני לא יודע איפה זה נימצא באתר. ואיך אני בודק במחשב נייד דגם שלי להכניס פרטים לאתר חברה HP.ולקבל מידע על אחריות תוקף שלי? מיקי

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 בעיקרון המחשב קצת למשחקים סימס 3 וכאלה ואנטרנט פייס וזה.. מה אומרים שווה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש, יש לי מחשב סביר לגמרה אבל אני חושב על לקנות חדש ולתת את הישן לאחותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (BF3) ו בתדירות 3DMAX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1920X1080 מסך SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ,DVD, HDD 5.…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(WOW, SWTOR, BF3, Diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע. מתכנן לקנות led 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by globalserv,

שלום לכל קוראי וחברי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח למשרד. מחשב נייח חזק יש לי בבית ולכן אני צריך למשרד משהו שיכול לבצע מספר דברים שאפרט 1. גלישה באינטרנט פתיחת המון טאבים בו זמנית בד"כ אני משתמש בדפדפן FireFox ולפעמים מפעיל מולטי של כרום ביחד איתו. 2. תוכנות כמו NotePad++ | PhotoShop | PHPD | Putty | FTP | התוכנות לעיתים פתוחות יחד. 3. תוכנות מסרים שתמיד דלוקות - מסנג'ר 4. תוכנות רקע - דרופ בוקס VNC חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר בהתאם לשימוש שכתבתי כאן מדובר כאן במחשב שאמור לשמש לצורך עבודה נטו לא משחקים ולא שטויות אך ורק עבודה. צריך במחשב כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ל WIIF התקציב הוא עד 1,500 ש"ח אין צורך במסך אני אשמח לקבל ייעוץ מהחברים כאן בפורום.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. יש לי קורא תביעות אצבע מובנה במחשב הפעלתי אותו והכל עובד מה שאני רוצה לעשות זה כניסה למחשב רק באמצעות האצבע ללא סיסמה הוא נותן תמיד אופציה להיכנס עם סיסמה כגיבוי איך אפשר לבטל את זה מערכת הפעלה XP PRO S3 תודה אלירן

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש אשר השימוש העיקרי בו יהיה גלישה באינטרנט וצפיה סטרימינג של סרטונים וצפיה בסרטים בHD.סוללה לא כל כך חשובה לי(לרוב הוא יהיה מחובר לחשמל).גודל מסך אני משער שכל מה שיהיה יותר גדול מ12 אינץ' כולל יהיה בסדר.התקציב שלי הוא עד 2.5Kאני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים פלוס יכול צפיה בסרטים של 720\1080 למרוט שב99% מהזמן יהיה מדובר בסרטים של 720P.מאוד אשמח להמלצות. לנושא המכירה,יש לי 2 מחשבים ניידים אותם אני שוקל למכור ואני אשמח לשמוע כמה לדעתכם הם שווים.הראשון הוא אחד הנטבוקים הראשונים שנמכרו מדובר על ASUS EEE PC 4G והנה המפרט שלו:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=69281...מדובר על מחשב במצב חדש שבקושי היה בשימוש...ועם 1GB זכרו…

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  11. תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by rotman,

שלום לכולם , רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 . כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה? איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל? נ.ב ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ... אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אחרי הרבה חיפושים מצאתי טאבלט מבוסס וינדוס 7 ב 170$ סה"כ http://www.aliexpress.com/product-fm/522375566-10-1-intel-N455-Tablet-PC-windows-7-andorid-2-2-dual-os-2GB-32GB-capacitive-wholesalers.html מה אתם אומרים עליו ? אני סטודנט במכינה להנדסה כרגע וחשבתי במקום להסחב עם כמות דפים לא נורמלית אולי שווה לקנות טאבלט המטרה היחידה שלו היא להריץ אופיס בשנה הזאת ושנה הבאה אולי תוכנות פשוטות שאני אצטרך במהלך הלימודים. ראיתי כמובן את הסמסונג סלייט 7 וממש אהבתי אבל לדעתי קצת מוקדם ועוד מעט תהייה ההשקה של וינדוס 8 ויחד איתו טאבלטים הרבה יותר יעלים. אז מה אתם אומרים שווה לקנות אותו לתקופה של שנה - שנה וחצי ? בברכה,

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  14. כמה המחשב הזה שווה? אם אני רוצה למכור אותו. או לפחות חלק מהחלקים. אגב אני שמח להיות השני שכותב פה נושא מעבד: Intel DualCore E2180 2.0Ghz /OC 2.7Ghz קירור למעבד: Arctic Cooler Pro 7 Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: 2X1GB OCZ 800Mhz כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 3870 1GB דיסק קשיח: Samsung 80GB 7200RMP ATA (נקנה לפני 4 שנים נקי אחרי סריקת דיסק) ספק כוח:FSP 400W (נקנה לפני שנה וחצי) מארז מחשב: Hec Compucase מסך: LG GSM4435 17" LCD כל המשחקים עובדים בו, אומנם משחקים שיצאו בשנה האחרונה יעבדו על הגדרות נמוכות. אבל שיחקתי גם על הרבה משחקים איכותיים. סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב הזה. לעבודה משרדית הוא מצויין ! עד עכשיו השתמשתי בו למערכת ווינדוס 7.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by deathrevenge,

היי * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים (SC2), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? לא יותר מ 2 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? כל גודל יספיק לר כזה קריטי רצוי 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר בלי אם זה מוזיל את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אגב חיפשתי קצת בפורום וראיתי שהצעתם את שני אלה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori50&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.miorio.co.il/Product.asp?Pid=1497&Cat2Cat1ID=69&Cat2ID=92&aff=Zap〈=he האם הכרטיס מסך לא חלש מדי? תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by guyguy27,

שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. היי, אני מעוניין להוסיף סוללת Ultrabay ללנובו T420s שלי, ואני מחפש המלצה איפה כדאי לקנות - ebay, חנות בארץ, לחכות שחבר יביא מחול.. צריך את חוות דעתכם. תודה רבה.!!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. * מטרות המחשב: משחקים קלים - Fifa/PES , צפיה בסרטים (כדאי גם HDMI אבל לא חובה), ושימושים ביתיים בסיסיים. * גודל המסך - הניייד יהיה בעיקר בבית אז כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. אני מתאר לעצמי שזה אומר 15". * משקל רצוי - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - נראה לי שלפחות 500GB אבל אם יש מחשב נייד טוב אם הארדיסק קטן יותר, אפשר לדבר על זה * כונן CD/DVD? צורב - כדאי שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? - לא חובה. …

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. Started by LOL,

הי, אני מחפש להורים netbook חדש בתקציב עד 2000 הדרישות ממנו שיהיה כמה שיותר קל\נוח\מהיר תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by haristo,

שלום לכולם רציתי להתייעץ בנוגע לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בשביל להריץ BF3 בתקציב של 350 ש''ח. זה המפרט של המחשב אם יעזור: http://imageshack.us/photo/my-images/213/99547105.jpg/

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by Men7a,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודי אדריכל , autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - autocad - לימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ירוצו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,280 x 1,024 true color video display adapter 128 MB or greater, Pixel Shader 3.0 or greater, Microsoft®…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא) דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'. -לאיל…

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? ??? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. עדיף פחות - אזור 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי (כלומר גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים אולי), ומעט שימוש בפוטושופ וכלים כמו Eclipse. אין צורך בציוד היקפי (מסך 22"). שקט לא קריטי, אך לא רועש מדי. לא מתוכנן OC. לא לכלול תוכנות מסוימות. חברות: Zigzag2000 בעדפיות ראשונה, RSM, IQPC ודומיהן אח"כ. לא מתוכנן שדרוג בעתיד. חשבתי לקחת מפרט שמבוסס סביב G620, אך ראיתי כמה מפרטים שכללו את A6-3500 וממעט קריאה נראה שהוא מעבד נפלא. מפרט סביב G620 יוצא בערך 1,800 ש"ח, האם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת מפרט כמו הבא? זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD X3 A6-3500 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nirk135,

1. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:call of duty 7,6 batllefield3 bulletstorm וכלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מחשב נייד מעוניין גם במסך אבקש בפורום ציוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.