ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+ עבודות חישוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB, MATHMATICA, ,תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, CIV5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung LED 24 inch 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
דרישות: המחשב ישמש סטודנט, העדיפות היא למסך 13-14 אם זה פוגע בתקציב באופן משמעותי אז 15. שימושים רגילים של סטודנט, בנוסף אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים באיכות סבבה, כרטיס מסך חיצוני. CD לא חובה אפילו אפשר לוותר. HD עם נפח של 320GB ומעלה. יש חשיבות לזמן הסוללה, אני יודע שהתקציב מוגבל ויכול להיות שלא ניתן להשיג מחשב כזה עם סוללת 9 תאים מפלצתית, אבל שיהיה מחשב עם זמן פעולה יותר מבסדר. לגבי המימדים, אני חושב שהדרישות למסך ולCD הבהירו שהאידיאל הוא מחשב כמה שיותר קל. תנאי חובה:אחריות של לפחות שנה אחת תקפה בארץ, אם קיים דגם עם 3 שעונה על התנאים מצויין. לפי החישוב שלי כול הקניה תסתכם ב3000 שקל מלמטה, לפי מה שראיתי מחשבים בתקציב הנ"ל בארץ עדיין רחוקים ממחשב ב600$ מארה"ב מבחינת תמור…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמא SIMS, עבודה משרדית (WORD), צפייה בסדרות וסרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המחשב מחובר למסך DELL 19 אינץ' רחב אבל בעתיד כנראה יחובר מסך טלויזיה (32 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב להורי. חשיבות גדולה למחשב שקט ומהיר. זאת אומרת שכל עוד נשארים בגבול העבודה המשרדית ובעיקר בגלישה באינטרנט- שלא יתקע ולא יגמגם. מענויין ב4 GB זכרון ובלוח אם עם תמיכה ב USB3, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך נפרד. צורב וציוד היקפי יילקח מהמחשב הישן. עדיפות לחנויות בירושלים..אם לא בתל אביב תודה יוני
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המחשב Toshiba Satellite L750D-159 לישיומי אופיס מוסיקה , סרטים , וקצת משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנסתי את הסטיק של ה-2GB שקניתי, וכמובן (עם המזל שלי) שאין זיהוי ע"י המערכת כלל : לא בביוס, לא ב-CPUZ ולא בשום מקום אחר. פתחתי, הידקתי (חשבתי שאולי לא הכנסתי טוב או משהו כזה) ועדיין כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תמיד אפשר לחשוב שהסטיק תקול אבל ביננו, מה הסיכויים לזה? אז השאלה אם אני צריך ללכת למלא לוטו, או שפיספסתי פה משהו
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20", רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל רשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל, אולי לרדת קצת מ2000 יכול להיות נחמד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - וורד, אינטרנט וכו', וצפייה בסרטים, ואולי מעט משחקים אבל לא כבדים בסגנון קאונטר סטרייק, לכן עדיף שיהיה כרטיס מסך בסיסי(שישמש גם בשביל הסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך את כל המפרט..(ללא ציוד היקפי כמובן^) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אבל לא מאוד קריטי, סביבות ה6-7 6. האם מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX10 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. ללא כרטיס מסך מובנה. 6 USB (לפחות), כניסת HDMI, בלי דרישות רעש, רשת אלחוטית... סטנדרטי... שימושים: משחקים לא כבדים במיוחד, אינטרנט, סרטים. מפרט 1+2 מזיגזג: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ כונן קשיח WD Caviar Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB 16MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14683 כמות: 1 מחיר: 469 ש"ח ( למזומן:460 ש"ח ) זיכ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב הקים שלי עושה בעיות ואני ינסה למכור אותו בקרוב וצריך תחליף חשבתי בהתחלה על מיני מאק אבל בארץ זה מאוד יקר יחסית למה שהוא נותן במיוחד הדגם שרציתי (וכן אני יודע שמיני מאק לא מתאים למשחקים כבדים ) בכל מקרה אני רוצה לבנות מחשב קטן אבל שעדין יוכל להריץ משחקים כמובן רכיבים שלא מיצרים המון חום וצורכים טונות חשמל וניראה עם אפשר לדחוף הכל למארז קטן -לא מצפה לגודל של מיני מאק אבל כמה שיותר קטן לא משנה לי AMD או אינטל ולא משנה לי הנווידה או AMD בכרטיסי מסך
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח של 5000-6000 ש"ח. אני רוצה שיהיה יחסית חזק שאוכל לשחק בו במשחקים כבדים (כמובן אני לא מצפה במחיר הזה שיהיה מטורף, אבל שיהיה מספיק טוב) ושיהיה אמין ופשוט טוב. אשמח אם תתנו לי המלצות על כמה מחשבים שבאים בחשבון.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני שם את המטען בחשמל וכלום!!! לא נדלקת הנורה של הסוללה הוא למראה שהוא מחובר לחשמל פשוט לא קורה כלום!! למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 מחיר: ₪1128 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪457 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Raidmax Iceberg Black 6x120mm (5 With Blue Leds) 2.0-3.0MM Aluminum - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪40 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 מחיר: ₪144 [/td] […
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי התייעצות כאן ובעוד מקומות הרכבתי פחות או יותר מפרטים למחשב שאותו אני מתכנן לרכוש. מה כדאי? מק"ט מוצרים כמות מחיר C2600T Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray 1 ₪1357 GZ68XUD3HB3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 1 ₪786 VM100M1W2Z Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock 1 ₪381 D1225C12B7AP29 Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 3000rpm 1 ₪130 SS-650JT Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk 1 ₪383 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 2 ₪250 HD103SJ Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪580 N560UD1GISO Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1040 GH24NS70 LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪100 COMPASSM הר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשפחה, נעזרתי בפורמט מדיון העזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכת גרפית דו ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD, BATTLEFIELD, CS:S, PROTOTYPE, SKYRIM. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080X1920 …
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-