עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Toshiba - Satellite Laptop with AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. בכוונה אין צורב, בניתי מפרט בסיסי, אם פספסתי משהו (במיוחד בנוגע ללוח, שסתם בחרתי משהו), תתקנו בבקשה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) 1 590 590 לוחות אם למעבדי AMD ASUS כמות מחיר סה"כ M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E 1 435 435 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 דיסקים קשיחים Seagate כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB 1 350 350 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ BTC 16x 2 75 150 מארזים כמות מחיר סה"כ RJA-H272 MIDI 500W Max Black 1 180 180 מקלדות Microsoft כמות מחיר סה"כ Microsoft Internet + Mouse Optical…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ohaina,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ממוצע שימלא את התכונות הרשומות מטה... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות לחריגה עד 3,500 מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות נמוכה,מוזיקה,בעיקר סרטים (HD) וסדרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Mythology וכו... לרוב משחקי אסטרטגיה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1036/1862 FHD גודל מסך 32 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by avi1231231900,

שלום יש לי בעיה במחשב רציתי לשאול אם זה ידוע,באזור של החיבור של הסוללה עם המחשב יש רעש מעצבן,האם זה ידוע? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by liran10,

רציתי לדעת מה דעתכם על המיפרט הבא והאם הייתם משנים בו משהו מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box קירור למעבד - Cooler Master Hyper 212 CPU Cooler לוח אם- ASUS P5Q PRO כונן קשיח- Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB כרטיס מסך- Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe מארז- CoolerMaster CM- 690 ספק כוח- CoolerMaster Real Power Pro 550W זיכרון- G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 צורב- LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מסך- Samsung SyncMaster T220

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by idos100,

אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by ChenTheGreat,

יחס עלות-תועלת הדבר היחיד שחשוב המסך חלק בלתי נפרד מהמפרט Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪1055 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 F3-10666CL9D-16GBXL, יחידות 1 ₪641 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3326 כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E, יחידות 1 ₪1684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. היי חברים, אני צריך לקנות מחשב חדש (נייח) לצורך עבודה. מחשב בלבד ללא ציוד היקפי. אני הולך להריץ על המחשב קוד כבד וסימולציות גרפיות, חשבתי על i9, כרטיס מסך 4070ti ו-64 ג׳יגה של ראם. אני מתכוון לקנות באילת. אני יודע שאלו רכיבים יקרים אך חשוב לי לחסוך כמה שיותר במסביב. אשמח לעזרתכם ולהשלים מידע במידה וחסר. תודה! עריכה - תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין כל כך תקציב, עדיף לא לחרוג מ-8 אלף, רק אם אין ברירה.. קחו בחשבון שאקנה באילת אז זה משפיע 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימושים העיק…

9. Started by MC Misha,

היי! כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש מחשב ב3500 בעיקר למשחקים ולסרטים אבל לא משהו רציני יש מצב מישהו ממליץ על מפרט? חשבתי כבר ללכת פחות או יותר על מעבד conroe E6400 וכרטיס מסך RADEON 1650 PRO של ג'יגהבייט.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by chipopo,

זה מפרט למשחקים/סרטים GTA IV, FARCRY וכו'... מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤226 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe ¤655 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH…

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 . כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה? איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל? נ.ב ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ... אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tzatza,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by V00d00,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, ב-50 שקל עוד סביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080, אבל רזולוציה לא למשחקים. * באיזה סוג משחקים תשחקו? מה3-5 שנים האחרונות על הגדרות נוחות ושירוץ נחמד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 5. במידה ו…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. נתחיל בזה שיש לי כרטיס מסך שאני מעביר ממחשב אחר. כמו כן יש לי עוד שני הארד דיסקים אחד של חצי גיגה ואחד של גיגה. עדיין הייתי רוצה הארד דיסק עליו אני אתקין מערכת הפעלה (הארדיסקים מלאים בחומר) לא צריך ציוד היקפי בכלל. חשבתי על כיוון של 8 גיגה זכרון. יש לציין שהמחשב משמש גם כNAS לסטרימרים בבית אשמח לקבל המלצות. תודה אביב

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…

16. חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום לכולם, בעקבות גסיסת המחשב בדיוק כשמתחילה עוד שנה אני מחפש טיפה בדחיפות מחשב חדש בעיקר לעבודה אקדמית בסיסית וצפייה בסרטים. ברור לי שלצרכים האלו יספיק גם מחשב ב2K אבל אני מחפש מחשב טוב ועמיד שיוכל לעמוד בנסיעות מרובות, יחזיק מעמד לשנים הבאות ואני מוכן לשלם את האקסטרא בשביל האיכות והמראה. המון תודה לכל מי שיענה. פרטים נוספים: גודל המסך? 14, אולי 14 וקצת אבל אפשר לרדת עד 13.קצת * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - 2kg או קצת יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD או לדגם שניתן להוסיף לו בקלות SSD בהמשך …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nexus2555,

ערב טוב לכולם, כבר מספר חודשים אני משתעשע עם הרעיון שברגע שאני אקנה מחשב חדש אני אהפוך את המחשב הנוכחי שלי ל HTPC. אז עד שאני אבצע זאת (צריך קודם לקנות טלויזית LCD ) אשמח אם תעזרו לי להניח את דעתי...... אז ככה המפרט של המחשב הקיים שלי הוא כזה: מעבד: Core 2 6600 לוח אם: Asus P5B זיכרון: 2GB כרטיס מסך:Gigabyte Geforce 7600GT עם קירור פאסיבי כונן קשיח: 320GB ההנחה הבסיסית שלי היא שאכן זה אפשרי לבצע את המשימה השאלה היא האם הכרטיס מסך מתאים למשימה? - יש לו רק יציאת DVI ובמידה ולא איזה כרטיס כן מומלץ? (שכמובן מתאים ללוח אם) ואיזה מארז הייתם ממליצים לקנות ברמת מחיר סבירה שגם יהיה יפה וגם עם איוורור טוב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by aviv yehuda,

אחיין שלי רוצה לקנות מחשב באיזור 4000 5000, רוצה לשחק פורטנייט, gta6, פיפא, קצת עריכה לבית ספר, הבעיה שהוא צריך מחשב, מסך, מקלדת, רמקולים, כיסא, שולחן המליצו לי להתייעץ פה

20. Started by ns,

אהלן, אשמח לקבל את חוות דעתכם בעבור המפרט שהכנתי לי באייבורי. יכול להיות שישנם חלקים שאני צריך להחליף ואשמח לקבל עזרה . תודה! התקציב העד 5,500... המפרט נועד לקאונטרסטרייק סורס , באטלפילד 3 , וקרייסיס 2. מסך led\lcd 2ms וניגודיות טובה בעד-900 ספק כוח - 345שח enermax naxn 500w עכבר- Logitech G300 GAMING מעבד - FX-SERIES 6100 AMD לוח אם - Gigabyte GA-990FXA-UD3 כרטיס מסך - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIe זכרון-זכרון G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKX

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. תראו הרכבתי מחשב במחירים הכי זולים שאני מצאתי דברים טובים בבקשה תנו עצות לשיפור מה להוסיף איפה להוסיף וכו.. אז תהנו..חח.. רכיב דגם מחיר מעבד Intel® Pentium 4 2.8GHz 800MHz 1MB Cache Presco 1200 לוח אם Asus P4S800D 379 כ.מסך NVIDIA GEFORCE FX6200 TURBO CACHE 288 כונן צורב LiteON SOHW-1653S DVD 199 זיכרון Kingston DDR 512Mb 400MHz CL3 248 כ.קול Live 5.1 Creative 150 דיסק קשיח H.D W.D 80GB 7200 RPM 8MB WD800JB 296 מארז מארז ATX דגם 1138 170 מסך: מסך מחשבוCRTוAH778ו17ואינטשו 675

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by shay360,

שלום, אני רוצה בבקשה עזרה בבדיקת אפשרות לשדרג את המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2310 MHz לוח אם: ASUS M2N-E RAM: 2GB 800MHz כ.מסך: ATI 1950X GT אני מעוניין לשדרג אותו השאלה היא אם הוא ניתן לשידרוג או שאין טעם ועדיף לקנות חדש?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by meronl,

היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. היי לכולם מודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - וורד - האזנה למוסיקה - צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by dor_la,

תקציב:3000 ש"ח חדש מהחנות זמן אחריות רצוי: לא יודע חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין בזה... מערכת הפעלה מועדפת: נראה לי ווינדוס 7 הכי טוב לא?? משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל!! גודל הצג: סביבות ה-13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר!!! צבע המחשב הרצוי:לא חשוב מטרת שימוש המחשב עבודה משרדית\אינטרנט הכי חשוב לי במחשב זה שלושה דברים 1. צג סביבות ה-13 אינץ 2. זמן סוללה אמיתי לא החרטא שהיצרן רושם כמה שיותר ארוך!! 3. כמה שיותר קל!!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.