ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה למכור את המחשב שלי ויש לי קונה כמה להגיד לו? מפרט: ASUS M2N-E MotherBoard AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80 GHz 4.00GB RAM 500GB Hard Disc ATI Radeon HD 4870 512MB Realtek 8185 Extensible 802.11b/g Wireless Device Raidmax Sagitta (מארז) סיבה: רוצה לקנות מחשב נייד, אגב כמה יעלה לי נייד בערך באותה רמה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס ללכידת וידאו אשר חייב לעבוד עם צ'יפ אינטל G41, אני מזמין כעת מחשב עם לוח אם כזה (gigabyte G41MT s2p) מעבד 6600 כרטיס מסך ATI HD 5450 זיכרון 512MB 4 GB זיכרון DDR3 הציעו לי דיסק קשיח של WD הבא: 500GB sata2 32MB C.G לכאורה, יש לו יותר זיכרון באפר מאשר הסנטדרטי של WD הנמכר היום (שהוא 16MB באפר). בנוסף אמרו לי בחנות שהדיסק הנ"ל הוא במהירות בין 5500 ל7200 RPM. אני לא זקוק ל SATA3 מאחר והלוח לא תומך בכך. אודה על דעתכם האם מומלץ לבחור בדיסק הנ"ל, בנוסף, האם לסוג עבודה שכזה מומלץ דיסק קשיח מחברה אחרת? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אין מהארץ או מחו"ל: מהארץ תקציב: 4000-4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף, אחראיות בינלאומית בונוס חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: וינדואדס - לא משנה איזה גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: עדיף 14-16 זמן סוללה רצוי: לא קריטי צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: Starcraft 2 - אי…
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה - אופיס מצגות (שיהיה אפשר לחבר למקרן) , אינטרנט ודברים רגילים גודל מסך: 14-15 משקל רצוי: כמה שפחות ,מוכן לחרוג מהתקציב בשביל זה סוללה: מינימום 3 שעות. כונן: כן מערכת הפעלה: כן , 7. חברה: עדיפות ל DELL עקב נסיון מוצלח איתם, אבל לא כזה משנה. בקצרה: המחשב נועד לעבודה/פגישות/הרצאות , אז רצוי שיהיה קל ולא מסורבל (לכן 14 יכול להתאים) יתרון אם הוא יראה טוב כלפי חוץ (לפגישות). אין צורך במחשב חזק , בכל זאת - אופיס ואינטרנט. יצא לי לראות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH29219E0 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המחשב איטי ואני רוצה לוודא שכל הדרייברים מעודכנים למחשב שיש לי. איך אני בודק את זה ? גם נאמר לי שיש תוכנות של דל ברקע שמאיטות את המחשב - איך אפשר לראות ולבטל אותן ? תודה רבה, בני.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם ולצוות. קיבלתי ייעוץ כבר וכשבניתי את המערכת ב KSP היו חלקים שונים או חסרים, זו הרשימה האחרונה שהומלצה: מעבד 3960x לוח dx79si אינטל לוח ומעבד קניתי כבר בעבר אז זה נתון קשיח. 4x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 F3-12800CL9Q-16GBZL כונני SSD Corsair - Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ספקי כוח Corsair - TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan מארז Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case (No PSU) לגבי מאוורר בתחילה אמרו פשוט : Scythe Mugen 3 CPU Cooler אח"כ אמרו Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler והוא קפיצה משמעותית במחיר ואני חשבתי מחנות אחרת לקחת מקורי של אינטל:Intel - - BXRTS2011LC htt…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט עבור מחשב בו השימוש העיקרי יהיה עבור יצירת מוזיקה ועבודת עם תוכנת cubase. כרטיס קול חיצוני המתחבר לFIREWIRE כבר יש לי, עכשיו צריך את כל השאר משהו שנתקלתי בו שיכול לשמש כנק' התחלה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1662 תקציב מקסימלי : 2K (אני יודע שהמפרט בלינק יקר יותר, מצד שני, אין צורך ב2 HD ואולי אפשר לצמצם בשאר הרכיבים) שימושי המחשב: AUDIO, אופיס, גלישה. לא מיועד לגיימינג כלל. יש צורך בציוד היקפי למעט מסך. חשיבות השקט: 7 לא מתוכנן OC אין צורך בחלונות/אופיס העדפה לחנויות באזור המרכז/אשדוד FIREWIRE - חובה DUAL MONITOR - חובה לדעתי HD של 500GB יספיק. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שנשבר לי סופית מהאיכות סאונד הירודה של הלפטופ שלי ואני משתדרג בכרטיס באחד חיצוני. אני מחבר את המחשב למגבר חיצוני במצב סטריאו שכמובן מפעיל 2 רמקולים. ממש בא לי לקנות משהו טוב, אני רק אציין שפרט למוסיקה אני לא עושה שימוש נוסף ברמקולים מסיקור שעשיתי גיליתי שני דגמים של קריאטיב: 1) Creatuve Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro - 60$ 2) Sound Blaster X-Fi HD - 100$ השני אמור להיות יותר טוב מן הסתם, רק שאני לא בטוח שאני בכלל ירגיש בהבדל בשימושים שלי... אשמח לשמוע המלצות, הערות או כל דבר לגבי הרכישה הקרבה... תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הנ"ל: Core I7 860 Gigabyte GA-P55-UD3L 2*2 GB 1333 MHZ Gigabyte HD 6870 Antec True Power 750W (partially modualr and sleeved כל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש. ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים אני הולך לקנות את המחשב הזה: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=11615 בחנות של הלינק-אדס סודרי מחשבים בע"מ מישהו מכיר את החנות?,האם הם בסדר? הסתכלתי ולפי זאפ הם בסדר,אבל אני הכי סומך על החברה פה בפורום גם אם אפשר תגובות על הלפטופ בגדול אני רוצה לפטופ למשחקים ושימוש רגיל I5 גודל 13.3 אינץ תודה רבה ויום טוב ליאור
-
- 39 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את המבצע הזה ב-ynetshops, המחיר נראה מאוד אטרקטיבי אבל מן הסתם אני שואל את עצמי איפה ה-catch? זה הלינק: https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_DELL_%D7%9E%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA_Vostro_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94#aMoreInfo בגדול אני רוצה לקנות את ה-vostro אבל לא מצאתי יותר מידי אינפורמציה על הדגם הספציפי הזה (GU6914) תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות? [table][tr][td] זה: מעבד: [/td][td] AMD X8 FX-8120 AM3+ (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1061 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-990XA-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪700 [/td][/tr][/table]או זה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 או שזה: [table][tr][td]מעבד:[/t][/t][/t][/t] [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪644 ה…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18705&cf=zap http://www.cdsoft.co.il/products/188031 עזבו את גודל המסך ואת אר דיסק אני מדבר על ביצועי משחקים בעיקר ועל עומס עבודות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה לפה... קניתי לא מזמן מחשב נייד ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותו אל המחשב הנייח שלי באמצעות כבל eSata בשביל להעביר ביניהם קבצים במהירות. כמובן שיש את האופציה לחבר אותם עם כבל רשת, אבל אני מניח שדרך eSata זה יהיה הרבה יותר מהיר. מישהו פה פעם ניסה לעשות כזה דבר או שיודע אם זה אפשרי או לא? כל החברים ה"מומחים" שלי ששאלתי אותם לא ידעו לענות לי על זה... אני שואל בגלל שאם זה אפשרי אז אני פשוט אקנה סלוט של eSata למחשב הנייח שאליו אחבר את הנייד, חבל לקנות סתם... =]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב (הישן!) שלי ותוהה בכמה להציע אותו. כל עזרה תבורך! זה המפרט שלו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 4GB (2x2GB) DDR2-800 G.Skill Blue HS CL5 לוח אם: Intel DP35DP כ. מסך: ATI Radeon HD 4870 512mb מארז: Thermaltake Soprano ספק: Corsair TX 750W דיסק קשיח: 80GB + 160GB תודה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי DVD, עריכת תמונות (פוטושופ), מוזיקה. עבודה בעיקר בסביבה משרדית מוארת (מסך מט). * גודל המסך? 15.4 לפחות * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא גורם מכריע. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
נתקלתי אצל חבר ב לנובו 13" נראה לי , X201 שרשום עליו מעבד I7 , נכנסתי למאפיינים של המערכת וראיתי מעבד I7 דגם 620, נכנסתי לאתר של אינטל והגעתי לדף הבא: http://ark.intel.com/products/43560/Intel-Core-i7-620M-Processor-%284M-Cache-2_66-GHz%29 עכשיו ממש לא ברור לי איך I7 זה 2 ליבות ו4 נימים.. זה לא I5 או I3 ? אני רגיל ש I7 זה 4 ליבות ו8 נימים... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם ממש לא משתלם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. בנוסף גם לעריכת וידאו ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere/After Effects באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Deus Ex, Skyrim, Batman: Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920x1080, 23 -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע שני המלצות למפרט, אחד של Tms ואחד של Ksp. מלבט מאוד איזה מומלץ, המחשב ישמש לסרטי HD משחקים כגון COD ו-GTAIV ולפעמים גם לחיבור אל מסך LCD עבור צפייה בסרטים. להלן המפרטים: 1. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪340 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשי…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עד 2300 שקל. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטונים * גודל המסך? 12 אינץ' ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI / VGA * בלוטות? רצוי - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי... * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיבוא עם מערכת למרות שלא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus / Dell / Hp תודה למי שיוכל לעזור, ראיתי בחנות את המחשב asus x54ly עם מעבד b940 ו 2 ג'יגה זיכרון עם הארדיסק 500 ג'יגה עם כרטיס מסך מובנה. מה אתם אומרים? 2300 שקל.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (ללא הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא לפיתוח לרשת ובניית אתרים. מעבר לכך המחשב מתפקד גם כמחשב ביתי רגיל, כלומר עבודות משרדיות, קצת סרטים, ומשחקים לא כבדים מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות הכבדות העיקריות הן Dreamweaver ו-Photoshop, אבל אין הרבה עבודוןת חישוביות אינטנסיביות באף שלב. מצד שני, המאפיין העיקרי של העבודה הוא המון אפליקציות פתוחות יחדיו, לפעמים עשרות (חלקן …
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-