ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופי…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן למי שמבין במוסיקה אני מחפש מחשב לא כולל ציוד כללי (רק מחשב) עד 2800 שקל ואם אפשר פחות מה טוב, חשוב שיהיה 8gb זכרון שיהיה שקט מאוד , בלי מערכת הפעלה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט כבר דיי הרבה זמן איזה מחשב לקנות. אני צריך מחשב נייד למטרות ביתיות (אינטרנט, סרטים, הרבה תמונות וכו') וגם שיהיה מספיק חזק כדי לתמוך בפוטושופ. אני עורך בתור תחביב לכן לא צריך "מפלצת". תקציב- עד 3500. חשוב לי בין היתר שהמעבד יהיה חזק, ושתהיה לו אחריות ליותר משנה. על איזה מחשב הייתם ממליצים? על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? תודה רבה! אור
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מת לי הלפטופ לפני כמה זמן, ולפני שזרקתי אותו למיחזור האלקטרוני הוצאתי ממנו את הכונן הקשיח, הזכרון והכונן האופטי. אז זכיתי בכונן קשיח נייד חדש, אבל מה אני עושה עם שאר הדברים? את הזכרון אפשר למכור? להרכיב במחשב נייד אחר? מה עם הכונן האופטי? זכיתי בצורב נייד חדש?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' 16:10 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3944782-3984868.html?dnr=1 המחשב במצב טוב, הוא קצת משופשף פה ושם, ואני הולך לתקן אותו לפני שאני ימכור אותו. אז כמה אתם מערכים שהוא שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן בארץ אני יכול לקנות את ה Asus 1021 E450? מישהו יודע על ספקים כאן בארץ לפריט? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לצערי המחשב נפל מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. לא נשבר כלום, אבל כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך לא מוצג כלום. כנ"ל בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. המסך בסדר כי הוא לא נפל מה גם חיברתי את המסך לנייד שממנו אני כותב עכשיו והתמונה שבנייד מועברת למסך. משמע המחשב שלי התפגר לדעתי. הכל עובד כרגיל. הוא עושה רעשים, האורות, המאוררים, הכל. אבל אין תמונה. לצערי אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק אם הבעיה היא רק בכרטיס מסך. אולי אשיג בימים הקרובים אבל בכל מקרה עיזור לי לבחור מחשב הכי זול שיש. כי זוהי הוצאה לא צפויה ואני לא מסוגל לסבול נייד. אני רוצה נייח כמו שהיה לי. המפרט הקודם היה ככה: מעבר דואל קור משהו E6400 4 ג'יגה ראם דיסק קשיח 160 ג'יגה לוח אם אסוס מה 3/4 שנים האחרונות לא זוכר דג…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי את המפרטים בטווח המחירים הזה וראיתי שברוב המקרים המלצתם על כ. מסך של AMD (ATI) ומעבד i5. האם לא יתכן שילוב מוצלח יותר של מעבד ולוח אם מבוססי AMD עם כ.מסך של ATI? מה דעתכם על תצורות SLI או crossfire עם כרטיסים יותר חלשים/זולים (למשל 6790)? מה לגבי ה 560 (nvidia)? המטרה העיקרית שלי היא BF3. הרזולוציה תהיה 1650 על 1050 (אם אני לא טועה). אם אפשר אז גם 1080P יתקבל בברכה... בכל מקרה תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש הארדיסק חיצוני שהוא ESATA? אם אני רוצה להעביר מידע למחשב הנייד דרך יואסבי 2 או דרך ESATA מה ההבדל?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לא כולל מסך ואביזרים נלווים. לשימוש ילדות בגיל 10-11תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג בעיקר(90%) זה בנתיים המפרט שיש לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/q7ms9eun 1.אני מחפש רק כרטיס מסך לאותו מפרט^^ אז לא להציע לי מפרטים אחרים אלא רק כרטיס\מערך כרטיסים למפרט. 2.תודה לעוזרים ד"א התקציב למערך הוא 1200(שני הכרטיסים) וכרטיס אחד גם 1200.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תודה מראש מעבדי אינטל Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE - nVidia GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וממירים דיגיטלים none כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Xtreme Audio צ…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2600 : CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1448 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] TWINTECH GTX560TI XT OC 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1182 [/td][/tr][tr][td] צורב DVD: [/td][td] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td]…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהבדלים. אם 500 ש"ח יהוו הבדל מהותי, אעדיף לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך מעוניין להוציא יותר מ3.5K, אבל במקרים יוצאי דופן של 200-100 ש"ח שישתלמו, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WoW כרגע, אבל אני מעוניין שכל משחק שארצה לשחק בו ירוץ בהגדרות גבוהות במידה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט שמצויין למטה - בגלל שהייתה בעיה כלשהיא ונשרף הלוח אם והספק המוכר ביקש ממני שאני אביא לוח אם חלופי מ- Gigabyte ולא מ- Asus בגלל בעיות ביבואן. אני צריך למצוא לוח אם שיהיה תואם לחלקים האלו ; הוא יכול להיות טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע - אבל לא בהרבה. תודה רבה לכל העוזרים המפרט : מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray Intel לוח אם: P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E ASUS זיכרון: 1x4GB Mushkin 991770 X4 UNITS כ.מסך: GTS450 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX WESTERN DIGITAL קירור: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Elite 335U Black (No PSU) COOLERMASTER ספק כ…
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם העסקה המוצעת כדאית ב2700 שקלים (נייד מוחדש באחריות לשנה)-Intel® Core™ i5 U56E-BBL5 Windows 7 Home Premium 6GB זיכרון DDR3 Multiformat DVD ± RW / CD-RW מסך: ''15.6 LED-backlit widescreen כונן קשיח GB640 (5,400 סל"ד) פלט HDMI עבור חיבור ל-HDTV
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-