עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי בשביל גיימינג בסדר גודל של BF3 אבל אני לא מתכוון להריץ אותו על מקסימום אלה מספיק לי על MED עם רזולוציה 1600X900 טוב זה המפרט שלי: dual core e6600 3.07 GHZ sparkle gts 450 1gb 2GB ram FOXCONN G41MXE אני רוצה גם לדעת מהי צריכת החשמל של כל הרכיבים במחשב וגם מה כדאי להוסיף או להחליף ללא תקציב אני רק רוצה לדעת מה צריך להחליף כמו שאמרתי אני רוצה להריץ את BF3 על MED ברזולוציה 1600X900 עם 45FPS שמעתי כדי שהמשחק יעבוד טוב צריך כרטיס מסך טוב והמעבד לא כל כך עושה כאן עבודה קשה המעבד שלי בסדר לא? 2 ליבות זה אחלה והכרטיס גם אחלה לפי דעתכם אם אני אוסיף עוד 2GB ראם למחשב ויחליף ל64 ביט יהיה שיפור משמעותי במשחקים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by D.Apsentel,

אני צריך מפרט למחשב שמיועד בשביל לגלוש וקצת משחקי קז'ואל, עד 2000 שקל ושכולל מערכת הפעלה הגרסה הכי פשוטה, ובלי מסך וצריך עכבר ומקלדת אלחוטיים, גם הכי פשוטים. אם אפשר בחנות IQPC. נושא זה לא קשור לנושא שפתחתי לפני כמה ימים. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן שלום לכולם ! אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (לסטודנטית )- אופיס וכו וקצת אינטרנט פייסבוק . כמה דברים שחשוב לי שהיו : מעבד Core i3 או i5 אם נכנס בתקציב מסך 15.6" כרטיס מסך אין צורך וגם המשקל לא כ"כ חשוב . לא חובה מערכת הפעלה אני אתקין לה . איך הדגמים האלו ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8656&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8374&CatCode=315 הם בערך שווים במפרט שלהם - אם כן מה ההבדלים ? תודה רבה מראש ! דודי

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by GMTK,

שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לימודים וכל מה שזה כולל - עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), עבודה ב-Matlab וכו'. כמו כן, שיהיה ניתן לצפות בסרטים. * גודל המסך? 13.3' - 14' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן אבל בשאיפה שלא יעבור את ה1.9ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם SATA אז לפחות 500GB אם SSD אז 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נרכש בארץ ויהיה בשימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שלא לכלול בתוכה מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה - …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tmpusr,

חבר טוב זקוק למחשב נייד עם מסך 15' לשימוש משרדי ותוכנות סטטיסטיקה באופן מזדמן. תקציב עד 3K אבל גמיש. הוא כבר קנה HP ProBook 4530S מבוסס I5 ב-2950 ש"ח בלי שהספיק להתייעץ איתי. לא מכיר את הדגם - מה דעתכם עליו? יש חלופות משמעותית עדיפות (אפילו עם תוספת מה בתקציב)? זקוק לעצה זריזה כי הוא כבר שילם מקדמה ואם צריך לשנות זה ממש עכשיו... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shahar31,

צריך מפרט למחשב באזור 2500 שקל, הזמנתי מעבד כבר מחבר שעובד באינטל (I7 2700K), אני לא צריך כ"מ ולא כונן אופטי. צריך מסך 22' ומקלדת+עכבר. המחשב ישמש בעיקר לגלישות ואולי קצת פוטושופ וסרטי בHD. תודה רבה אנשים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 רק אם זה ממש כדאי, עדיף באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by onlyhuman,

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by Shadow64,

הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP בגדול, הדרישות שלי מהלוח הן 4 חיבורי USB3 לפחות, עם אפשרות ל-OC קל בעתיד. תאימות ל PCIeX 3 לטובת שדרוג עתידי יכול לבוא טוב גם כן. משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה מראש לכל העונים! פורסם גם בפורום לוחות מעבדים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by noam_m,

אהלן חברה, ידידה מחפשת מחשב נייד ויש אפשרות לקנות בארה"ב ולבקש מחברים להחזירו לארץ. קראתי את המדריך: יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב אבל אם יש עצות נוספות בנושא אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 1500$ (כולל משלוח בתוך ארה"ב), והדרישות: * אחריות בינלאומית * מסך גדול (בתקווה באזור ה17") * כרטיס מסך שמאפשר להריץ סטרקרפט2 בצורה טובה * מערכת הפעלה מקורית (וינדוס7..) יציאת HDMI תהיה תוספת שימושית אך לא חובה. משקל וזמן סוללה פחות קריטיים אבל כמובן ככל שהראשון נמוך והשני גבוה אז יותר טוב אם יש לאפטופ מצויין שעולה מעל התקציב אבל שווה את זה אשמח לשמוע גם כן! ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Green Apes 02,

מיועד למשחקים כבדים,סרטים ב 1080p, אינטרנט ומוזיקה .. אז ככה..התקציב : יש לי 4,000 ש"ח שאני מוכן להשקיע אותם על המחשב אני אמכור את הכרטיס מסך שיש לי כרגע (GeForce GTX460 768MB) ב 500 ש"ח ואת ה 4,500 ש"ח שיהיו לי אני אשקיע על מחשב חדש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1097 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪544 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪349 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Sams…

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by ptX,

1. מה התקציב? 2500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופי…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. Started by Ashand,

אהלן למי שמבין במוסיקה אני מחפש מחשב לא כולל ציוד כללי (רק מחשב) עד 2800 שקל ואם אפשר פחות מה טוב, חשוב שיהיה 8gb זכרון שיהיה שקט מאוד , בלי מערכת הפעלה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. * תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום אני מתלבט כבר דיי הרבה זמן איזה מחשב לקנות. אני צריך מחשב נייד למטרות ביתיות (אינטרנט, סרטים, הרבה תמונות וכו') וגם שיהיה מספיק חזק כדי לתמוך בפוטושופ. אני עורך בתור תחביב לכן לא צריך "מפלצת". תקציב- עד 3500. חשוב לי בין היתר שהמעבד יהיה חזק, ושתהיה לו אחריות ליותר משנה. על איזה מחשב הייתם ממליצים? על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? תודה רבה! אור

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by DanteRev,

היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by manenbu,

מת לי הלפטופ לפני כמה זמן, ולפני שזרקתי אותו למיחזור האלקטרוני הוצאתי ממנו את הכונן הקשיח, הזכרון והכונן האופטי. אז זכיתי בכונן קשיח נייד חדש, אבל מה אני עושה עם שאר הדברים? את הזכרון אפשר למכור? להרכיב במחשב נייד אחר? מה עם הכונן האופטי? זכיתי בצורב נייד חדש?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by ofir1992,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' 16:10 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lidors777,

מפרט: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3944782-3984868.html?dnr=1 המחשב במצב טוב, הוא קצת משופשף פה ושם, ואני הולך לתקן אותו לפני שאני ימכור אותו. אז כמה אתם מערכים שהוא שווה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Scher,

שלום, מישהו יודע היכן בארץ אני יכול לקנות את ה Asus 1021 E450? מישהו יודע על ספקים כאן בארץ לפריט? תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. לצערי המחשב נפל מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. לא נשבר כלום, אבל כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך לא מוצג כלום. כנ"ל בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. המסך בסדר כי הוא לא נפל מה גם חיברתי את המסך לנייד שממנו אני כותב עכשיו והתמונה שבנייד מועברת למסך. משמע המחשב שלי התפגר לדעתי. הכל עובד כרגיל. הוא עושה רעשים, האורות, המאוררים, הכל. אבל אין תמונה. לצערי אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק אם הבעיה היא רק בכרטיס מסך. אולי אשיג בימים הקרובים אבל בכל מקרה עיזור לי לבחור מחשב הכי זול שיש. כי זוהי הוצאה לא צפויה ואני לא מסוגל לסבול נייד. אני רוצה נייח כמו שהיה לי. המפרט הקודם היה ככה: מעבר דואל קור משהו E6400 4 ג'יגה ראם דיסק קשיח 160 ג'יגה לוח אם אסוס מה 3/4 שנים האחרונות לא זוכר דג…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. שלום לכולם. ראיתי את המפרטים בטווח המחירים הזה וראיתי שברוב המקרים המלצתם על כ. מסך של AMD (ATI) ומעבד i5. האם לא יתכן שילוב מוצלח יותר של מעבד ולוח אם מבוססי AMD עם כ.מסך של ATI? מה דעתכם על תצורות SLI או crossfire עם כרטיסים יותר חלשים/זולים (למשל 6790)? מה לגבי ה 560 (nvidia)? המטרה העיקרית שלי היא BF3. הרזולוציה תהיה 1650 על 1050 (אם אני לא טועה). אם אפשר אז גם 1080P יתקבל בברכה... בכל מקרה תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.