עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shdrthki1,

המחשב יהיה למשחקים כבדים בהגדרות גבוהות התקציב הוא 3100 שקל ללא חריגה אין צורך בציוד היקפי המסך שלי 22" 1920*1080 אני לא יעשה OC והשקט ממש לא חשוב (עכשיו יש לי קירור BOX של AMD ולא מפריע הרעש בעיקר בגלל שהוא יהיה מכובה בלילה) בעוד כשנתיים בערך (או אפילו פחות תלוי מה יהיה בעתיד) אני ירצה להחליף כרטיס מסך ולכן המעבד ששמתי הוא "מבוזבז" אבל ככה הוא לא יהיה צוואר בקבוק בעתיד הנה המפרט שהכנתי : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪821 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2585 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Co…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Torian,

המחשב הוא כזה: Intel core i7 ivy bridge 8GB ram 1600mhz 1TB HD 5400rpm AMD Radeon 7670m מסך 15.6 HD 3 שנים אחריות עד הבית מערכת הפעלה Win7 home prem מחיר 4,400 ש"ח 2 שאלות ברשותכם: 1. האם המפרט הנ"ל שווה ביחס למחיר? 2. האם מחשב כזה יכול לעמוד בקצב עד 5 שנים? במידה ואני לוקח בחשבון שאני עוד 3 שנים מחליף לדיסק קשיח SSD? 3. אשמח לשמוע עוד חוות דעת בנוגע למחשב זה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך מחשב שיחזיק משחקים כולל מסך וoc וזכרונות 800 כי אני עושה oc וקניה תהיה בעוד חודש אז האם המפרט הזה כדי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤672 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1697 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC2 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1487 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤389 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 מארז: ENERMAX ECA2020 VOSTOCK - MID TOWER CASE w/o PSU ¤219 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU ¤453 קרור למעבד: ZALMAN 7500-AlCu LED Aluminum + Copper SOCKETS 478,775,939,AM2 ¤188 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jazzman,

היי אני צריך את עזרתכם המקצועית בבניית מחשב בתקציב הזול ביותר האפשרי כך שיסחוב CUBASE 5 בצורה סבירה +. המחשב הוא לבית (לא לאולפן מקצועי), אבל עדיין צריך שיסחוב פלאג-אינים ואפקטים בצורה סבירה, ורצוי מעל 10 ערוצים. בנוסף אני משתמש היום בWIN XP, וחושב אולי לשדרג ל WIN 7. לא יודע עדיין. אשמח לדיעות. בעניין התקציב, אני יודע שזה קשה, אבל קיויתי לרדת מאלפיים ש"ח (מארז בלבד, ללא מסך ומקלדות וכו'..), ולהשתמש בחלקים מהמחשב שלי (כמו צורב, כרטיס TV שיש לי וכו'..). המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by llrefael,

שלום, רציתי לבנות מפרט מחשב למשחקים (call of duty וכד') שיעבדו ברזולוציה של 1050- 1680 בהגדרות טובות. במידה ואפשר לחסוך אך לא לפגוע בביצועים- סבבה. אולי יהיה גם oc בעתיד... מהודעות שקראתי בפורום הגעתי למפרט הזה: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 ₪ Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 ₪ Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI 712.00 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray 817.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 393.00 ₪ Gigabyte MA-770T-ES3 AMD770 CHIPSET 439.00 ₪ 3,069.00 המפרט הורכב בrsm מטעמי נוחות, אך למי שיש המלצה לחנויות בדרום (אשקלון) - בכבוד. …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by source,

היי מעוניין לקנות מחשב נייד עד 8 K דרישות מעבד I7 מהדור החדש. כונן 256 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך 15 אינץ.כרטיס מסך בינוני ואם אפשר מסך IPS. לא צריך להיוטת הכי קל בעולם אבל גם לא כבד וגם אם יראה טוב זה פלוס. המחשב משמש בעיקר לעבודה והחברות להמון תחנות מרוחקות SQL/VMWARE VSPHERE ולפעמים גם משחקים 10%. אין לי בעיה גם לחרוג מעט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות את המחשב בחנות באג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה של עד 500 ₪ (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידאו בסיסית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אולי כרטיס מסך (תלוי עד כמה כרטיס המסך המובנה יספק את הצרכים שלי) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מעבד : Interl Core 2 Duo E7500 2.9GHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6750 חדש קניתי השנה ספק : Antec VP450P 450W חדש מהשנה זיכרונות : 2x2GB RAM 800MHZ DDR2 KINGSTON (רק סטיק אחד מהשנה) לוח אם: Gigabye G31M-S2L וזהו. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dimikand,

קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gabbay,

חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino maya solid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shil_o,

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…

17. אין הגדרה מדוייקת לייעוד המחשב. הוא אמור לבצע עשרות פעולות בו זמנית - בין עשר לעשרים חלונות פתוחים בו זמנית של יישומים רגילים (למשל 10 אקספלוררים ו - 5 אקסל ואאוטלוק). הוא אמור להיות מסוגל לתפעל בצורה טובה משחקים (בעיקר אסטרטגיה). לבצע קידודי וידאו ואודיו ללא בעיה ובמהירות. לנגן בתוכנות מיקסים (טרקטור) ללא תקיעות וגימגומים. אין מטרה ייחודית אבל המחשב אמור להיות מסוגל לבצע את כל הדברים הנ"ל בצורה חלקה. התקציב - 4500-5500 להלן המפרט: Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 + מאוורר של אסוס. Gigabayte GA-8N SLI nForce4 DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) WD 80GB (8MB) SATA II מערכת הפעלה WD 250GB (16MB) SATA II קבצים Leadtek Geforce PX7300GS-TD256 PCI-E w/256 …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by odedidush,

הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?

19. מחפש בשביל בני דודים שלי מערכת מחשב. עכשיו כמה פרטים חשובים. לא מתכונן OC, לא יריצו על המחשב משחקים כבדים. המחשב בעיקר ישומש להדפסת עבודות וכו'. אבל אני עדיין מבקש כרטיס מסך סביר, בוא נגיד G4 MX 460 או אולי אפילו TI כדי שמשחקים כמו של היום, יעבדו גם אם לא בביצועים הגבוהים ביותר. מה שאני צריך זה : *מעבד (AMD בוא נאמר משהו בסביבות ה(1700-1800) *לוח אם *זכרון *כונן קשיח *סידירום (אולי גם דיוידי) *כרטיס קול (נסתפק במובנה) *כונן תקליטונים *מארז *כרטיס מסך *מדפסת *מסך *מקלדת + עכבר בבקשה להצמד לדרישות שרשמתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by idiz,

שלום רב , יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP בן 4 חודשים. הוא עבר תאונה קטנה. הנזקים הם רק פלסטיקה- כיסוי ציר שמאלי שבור,ציר שמאלי שבור,מעטפת מסך שבורה.(פלסטיק מסביב לקדמת המסך) כל הממצאים האלה לאחר שהיה במעבדה של HP . המחיר הוא כבד רציתי לדעת אם נתין למצוא באתרים מסוימים בארץ או בחו"ל לקניית חלקים כאלו על מנת שאוכל לקנות ולהביא לטכנאי פה בארץ. אני אשמח לכל עזרה אז בבקשה תנו לי הצעות תודה רבה , עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסדרת XPS 1530 וכפי שבטח שמעתם הוא, כמו גם מחשבים נוספים של DELL, מרבים להתחמם יתר על המידה. ברצוני לדעת האם זה אפשרי לשלוט במאוורר של הנייד, כלומר, לקבוע מתי יחל לפעול? אם כן, כיצד עושים זאת? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ולאחר בירור, נותרתי עם שלושה דגמים, והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגביהם: 1. Dell Inspiron 5459 IN-RD33-9241 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909464 2. Asus X454LJ-WX282T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=90993... 3. Lenovo IdeaPad U330p http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886539 אני מודע לכך שהלנובו הוא "13.3 והשניים האחרים "14. גודל המסך אינו קריטריון מכריע. גם לא המשקל. כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם לדעתכם מחשבים מחודשים הם אפשרות טובה, או כזו שכדאי להתרחק ממנה. תודה רבה! אביעד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז קודם כל תוציאו זיכרון וכרטיס מסך מרשימת החומרה שאני צריך לקנות. זיכרון יעלה לי 300 ש"ח (שני סטיקים של 256MB DDR333, אני לא יכול בכלל לשנות את הזיכרון), אז תורידו מתקציב של 2200 ש"ח 300 ש"ח, וישאר 1900 ש"ח (כי זיכרון אני מתכנן ליקנות בקרוב, רק כרטיס מסך יש לי אותו עכשיו). אז אני צריך מעבד AMD, לוח אם ל-AMD, כונן קשיח (מספיק גם 60 GB), מארז (שכולל מאוורר וספק כוח), צורב, משחה למעבד (משחה טובה) וזהו. אני לא רוצה פלופי וסי.די.רום. בבקשה שהחלקים יהיו טובים ושיחזיקו מעמד לעוד שנה וחצי משהו כזה ושכמובן לא יעברו את ה-2200 ש"ח. ואני יודע שאני פירסמתי בקשה שתביאו לי מחשב של INTEL בהודעה קודמת אבל גיליתי ש-AMD בערך אותם ביצועים יש וגם זול יותר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, כרגע אחי נמצא בארצות הברית ואני מעוניין שיקנה לי שם נייד, הייתי מעוניין בהמלצות לפי צרכיי שיפורטו, השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב מתקדם יחסית שישרת לאורך זמן (למשל I5 עם 6GB כרטיס מסך סביר) או להסתפק באחד חלש יחסית (I3 4GB עם כרטיס מסך און בורד) מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים(לפעמים עם חיבור למסך LCD FULL HD), משחקים קלים (PES וכו') , אולי גם בעתיד (עוד שנתיים) המחשב ישמיש אותי אם אתחיל ללמוד , אבל אני מאמין שזה פחות רלוונטי * גודל המסך - בין 14- 15 אינטצ' (גמיש) * משקל רצוי- לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אך לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כפי שצוין עדיף עם יצאית HDMI , לא חובה * בלוטות - אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח -…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oren12,

מפרט טכני מלא כולל מסך: AMD Phenom2 X4 955 3.2 GHZ (בן שנה) Gigabyte GA-ma78LM-s2h am2/3 (בן שנה) Seasonic 500W Gainward 4870 HD 1GB DDR5 twin Turbo Kingston 4GB Western Digital 500GB מסך: ACER LCD 24" המחשב מיועד למכירה אני מעוניין לתמחר אותו. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.