עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

2. Started by gameplan,

מפרט ב3500 ללא או סי בלי הארד דיסק ובלי ציוד כללי(בלי מסך או צורב).

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ido-nava,

השירות לקוחות של דל לא פעיל בשישי, אז אולי מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לי. רכשתי את המחשב הנ"ל ואני רוצה לרכוש היום כונן SSD במקום ההרד דיסק הקיים (Samsung evo 250GB 850)/ יש לי שתי שאלות: 1. האם החלפה של הכונן פוגעת באחריות ? 2. כאשר אני אחליף, האם ההתקנה של הוינדאוס תזהה את הסיריאל אוטומטית ? (כנראה שאצטרך להוריד התקנה מבחוץ, כי בדר"כ הם מגיעות מובנה על הדיסק הקשיח). תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aviI,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אשמח לשמוע דעה מהמבינים לפני שאני סוגר עסקה : מחשב עבור גיימינג כבד במינימום כסף .מעבד:Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב שלם בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1487קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪304מארז:בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP HYPER 700Wכמות: 1 - מחיר: ₪619זיכרון:DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 2 - מחיר: ₪198כרטיס מסך:בקניית מחשב חדש בלדב - Gigabyte GTX980Ti 6GB OC GV-N98TWF3OC-6GD WF3כמות: 1 - מחיר: ₪3199קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד פשוט לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. רצוי מחשב קל עם איכות סאונד גבוהה ורזולוציה טובה, אבל אלו בעדיפות שנייה. העלות של המחשב הנייד צריכה להיות לא יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.

7. חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by natan805,

שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחשב נייד של טושיבה satalite S234(סטהלייט) מראה יוקרתי מסך די דק וקל להרמה(לא כמו בIBM שמרים איתו את כל המחשב), מסך 14.1 מעבד אינטל 1 ג'יגה הרץ (לא סלרון!) זיכרון 384 sdram הראד דיסק 20 ג'יגה DVD\CD יש מלא יציאות-פרללית,אינפרה,מודם ,USB, PS2.... מערכת הפעלה XP HOME (עם רשיון כמובן, הרשיון יכול לשמש בנוסף מחשב שולחני אחד פרט לנייד) ללא סוללה, הסוללה גמורה ועברה טיפול (לא מוצלח ), במחשב הזה סוללה חדשה הייתה מחזיקה אולי שעתים\שעה וחצי. יש פיקסל אחד שרוף בצד השמאלי של המסך, כשזה היה באחריות לא הסכימו לתקן- אמרו שצריך לפחות 8 או משהו כזה. יש גם תוספת של כרטיס רשת אלחוטי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lipa,

מיועד למשחקים (לחבר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shola120,

אהלן.. amd ogebin 2 955 black Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 samsung hdd 500 sata f3 16mb corsair x2 gb total 8gb sony dvdrw x24 gigabyte gtx56 TI SuperOverclock Thermlatke v3 seasonic psu 520W Active pfc 80+ retail Gigabyte 880GM-D2H קניתי אותו עם מסך מקלדת ועכבר ו כרטיס וויפי ב 4135 שח בשנת 2011 מה אתם אומרםי על המחשב? כמה אפשר למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by UllrStannum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, פיתוח, וירטואליזציה - ברמה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, visual studio, vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעונין להשאיר אופציה לשידרוג לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.עכבר, מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?נראה לי מיותר כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by guyius27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אבל אעדיף לא לוותר על חלק איכותי יותר בשביל כמה עשרות שקלים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות web developing, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). webstorm, sublime, battle-net כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: wow, hearthstone, diablo 3, indie-games פחות משחקי high-end כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PsyDream,

טוב אחרי הרבה עצות ניסיתי לבנות מפרט לבד: מה דעתכם....ונראה לי שזה יעלה פחות ב-100 כי אני בחרתי שיחברו את החלקים ויתקינו ווינדוס אבל לא בחרתי ווינדוס.... איך????

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה- 2K (לא לחרוג מ 3000) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: אינטרנט, Office, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. אזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nmeisels,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום שלום אני עורכת על אביד באופן יומיומי , כרגע עובדת עם מחשב חזק אבל בן כמעט ארבע שנים והגיע הזמן להחליף המחשב ישמש בעיקר לדגימה,עריכה ורינדור של חומרים ברזולוציות גבוהות כולל HD , P2, וכדומה. בנוסף אני עובדת עם תוכנות גרפיקה, אינטרנט ואופיס, בדרך כלל כל התוכנות עובדות יחד במקביל.... אני מחפשת מפרט למחשב חזק ואמין, צריך שיהיו לו ליבות, מאוורים , כרטיס מסך טוב . תכלס,שיעבוד יפה ובשקט וכמובן שיתקשר טוב עם אביד (מדיה קומפוסר) ויוכל לעבוד בסבבה עם HD ומיני פומרטים דיגטליים. אני פונה לעזרתכם! אין צורך בציוד היקפי וצורב,תתכן הוספה של כרטיס מסך חזק בהמשך ולא אני לא יודעת מה זה אוברקלוק. בחנות מחשבים בתל אביב הציעו לי את המפרט הבא בעלות של 3,500 ש"ח: ATX 500w Asus P5Qpl - am …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yotamavi,

קנו לי מחשב נייד מהדגם הנ"ל, רציתי לדעת איך הוא? רשום במפרט שלו שיש לו כרטיס מסך NVIDIA® GeForce Go 7600 זה אומר שזה 7600GC או 7600GT או אף אחד מהשניים? המפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?cc=us&docname=c00706166&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN ואיזה כרטיסי מסך טובים יש לניידים היום? (שמתאימים למשחקים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by barsese,

היי, אם למישהו יש נסיון (או שמע ממישהו) עם המחשבים העסקיים המשומשים הנמכרים בגרופון וכו', אשמח לשמוע. המחשבים האלו נוטים להיות חזקים ולהחזיק זמן רב (ברשותי לטיטיוד מעל ל-7 שנים). תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, חשבתי על המחשב הנייד הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הוא יחובר למסך פלזמה 50 אינץ. השאלה שלי אם ייראו בצורה רציפה וטובה סרטי בלו ריי מלאים (40GB) ולא רק מכווצים כמו MKV למיניהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaybenmoshe,

שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Erankova,

אהלן שלום לכולם. ~ אפשר לחרוג ל5000 ש''ח * מטרות המחשב - משחקים כגון FAR CRY 3, CIV5, XCOM, skyrim, BF 4 (אם בכלל אפשרי במחיר הזה) * גודל המסך? 15 אינטצ' ומעלה * רזולוציית המסך? 720P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אם יהיה NUMPAD מגניב * משקל רצוי - לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא מעניין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD אם זה לא מקפיץ את המחיר יותר מדי.. * כונן אופטי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה מתוקות.. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אחרי בדיקות רבות והתייעצויות הגעתי למפרט הבא: https://www.tms.co.il/66884 מה אתם חושבים? האם יש משהו לשנות? בקשת הזמנה: מהם השימושים במחשב? • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: skyrim , far cry .LoL , overwatch , pubg , GTAV , AC , CoD , for honor , Battlefield , life is strange , csgo • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: בפוטושופ לייטרום פרמייר סוני וגאס ועוד.. (עורך מתחיל כתחביב) • ללא מערכת הפעלה • האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? כן מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): 2tb • האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן או לא): כן • האם המסך נכלל ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AnX-,

המחשב מיועד למשחקים חבדים... לא צריך OC למרות שכמה חלקים הם לOC.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤820 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2900XT 512MB HDCP PCIe ¤2345 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2900XT-512 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApo…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים