עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי , אני צריך מחשב ב3000 עם חריגה עד 3500 שח מטרת המחשב : חוץ מאינטרנט אז כלי פיתוח (visual studio וכ'ו) ותכניות אחרות(אני סטודנט למדעי המחשב). עריכת סרטים (חובבן לא צריך להגזים אבל שתיהיה יכולת לעשות זאת בזמן סביר היום ב 600 שלי זה לא מעשי...צריך גם כניסת fire wire בשביל זה) לגבי משחקים אז אני ממש לא צריך משהו מטורף וניתן אולי לחסוך כאן אבל אני ישמח אם לפחות המשחקים הסטנדרטיים (fifa,nba ...)יירוצו טוב. חוץ מזה צורב DVD . לא צריך מסך , מקלדת,עכבר,כונן דיסקטים . אני מעריך שבסכום זה אפשר לארגן מעבד 3000 עם 512 זיכרון או 2800 עם 1024. בכל אופן תנו לי מפרטים והמלצות. תודה מראש לכל מי שמגיב.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הקנייה רלוונטי רק אם יש איזשהו דיל משתלם. מחשב טוב בייחס לכסף * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים - HON * גודל המסך? 15* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי כמה, DVI, USB * בלוטות? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500 מינימום אם אין אז 320 גם סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב - אם אין נרכוש חיצוני * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רצוי לא HP שאיכות הבנייה תהיה כמה שיותר טובה. אני כרגע משתמש בHP 620 הוא דיי סבבה, ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Classify,

המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש מאוד בסיסי גלישה במחשב עבודה על אקסל וחיי סוללה ארוכים ואחריות ארוכה ככל שניתן. תקציב 2000₪-4500₪ לא מחפש להשתגע מצד שני רוצה מחשב שירוץ חלק שנתיים שלוש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אני מחפש מפרט הכי טוב בתקציב הנ"ל לאחיין שלי, הוא לא מבין עמוק ולא בענין של שידרוגים עתידיים ,oc וכו' שימושים: אופיס משחקים *כולל מסך 17" LCD תודה לכל מי שעוזר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב נמצא בלינק הזה: http://dll-pc.info/pc4.htm נראה לי אחלה של מחשב אשמח לקבל תגובות . הוגנות ולא פלצניות בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, דרוש מפרט עד 3K לצורך עבודה עם תוכנות תלת-מימד (מהנדס מכונות פרילאנס) כגוון CATIA ו-Solidworks. בנוסף, יהיה שימוש למשחקים עם גרפיקה קלה-בינונית (כגון DOTA וכו'). מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks, CATIA, משחקי מחשב פה ושם (DOTA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש הצעות למפרט למחשב משרדי מבוסס Intel P4 עם RAM בגודל 256MB, כרטיס מסך בסיסי, הלקוח לא יעבוד עם תוכנות גרפיקה. דיסק קשיח בגודל 40GB, צורב פשוט אבל אמין, כ.רשת ורמקולים רגילים. פירוט: מעבד -> העדפה למעבדי פנטיום 4 מעל 2000 מגה הרץ זכרון פנימי -> 256MB מסוג DDR במהירות של לפחות 333Mhz כרטיס מסך -> אין העדפה. דיסק קשיח -> 40GB עדיף של SEAGATE. שיהיה אמין. כ.רשת -> 10\100 רגיל רמקולים -> פשוטים. התקציב נע בין 3000 ל- 3500, ללא מסך. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך samsung 931bf -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנט לארכיטקטורה בתקציב של 5-6k (יש אפשרות למתוח את התקציב ב1000 ש"ח) המחשב צריך לשמש להרבה שנים ולכן אני מעדיף לרכוש מחשב יקר אמין וטוב מאשר להחליף מחשב כל שנתיים. דברים שחשובים במפרט: 1. כרטיס מסך לא OnBoard וטוב. 2. גודל מסך 13.3-14 אינץ (ללא מסך מגע). 4. עדיפות למחשב קל (נמצא על הגב כל היום). 3. יציאת USB3 אחת לפחות. 5. עדיפות למעבד מרובע ליבות (הרבה תוכנות שעובדות עם Multithreading) 6.יתרון - דיסק קשיח SSD 256GB (השאר יאוחסן על דיסק חיצוני) או שני כוננים (SSD128 + HDD320GB) 7.יתרון - תמיכה בתחנת עגינה (Docking Station). 8. יתרון - גם יציאת vga וגם יציאת HDMI. 9. לא מעוניין במחשבי Apple. כמובן שאם לדעתכם ישנם מחשבים שיותר מתאימי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך, אבל גם חריגה קטנה אפשרית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה ביתית כלומר אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD. מדי פעם עריכת סרטים ברמה בסיסית (MOVIEMAKER או PINNACLE). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shveik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מדובר בשידרוג משמעותי , אם זניח אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: גיימינג כבד (משתנה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 ? אין לי מושג מה מומלץ לגיימינג היום -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא למקלדת ועכבר. אם יש המלצות על אוזניות לגיימינג , שלט (למשחקים שנוצרו לקונסולות) ומקרן קול אני אשמח (לא לכלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mark22,

שלום רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם על המחשב הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19824 Samsung np530u4e יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל ב3000 ש"ח,עגול,כולל אחריות ל3 שנים ההתלבטות היחידה שזה מעבד U החסכוני 1.8 ולא הM מצד שני חשוב לי החיי סוללה של המחשב,והקלות. המחשב מיועד לעבודה גרפית,פוטושופ ולייטרום. אך ברוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני מה דעתכם? יש מחשב יותר טוב במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by haim652,

שלום חברים, מזה כמה זמן כבר בקשתי עזרה והתייעצות לקניית מחשב חדש, אבל עד היום לא יצא, אני מקווה שבזמן הקרוב יצא לי להזמין מחשב ולכן רציתי להתייעץ אתכם פעם נוספת. אשמח אם תוכלו לייעץ ולעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעד 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחב מיועד לשמש למשחקים בעיקר החדשים שיצאו, כמובן בצורה הטובה ביותר שאפשר להריץ אותם על פי התכנון…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by solaric,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, תוכנות קלות לעריכת מוזיקה, גלישה, אופיס, אינטרנט ותכני HD באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בסיסיים, אבקש להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיתן מקסימום ביצועים במינימ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח אבנר
    Started by אורח אבנר,

מחפש מפרט מחשב לפטופ 17' שיוכל לאפשר עבודה חלקה על תוכנות Adobe (בדגש על אינדיזיין / פוטושופ) וגם תוכנות תלת מימד בסיסיות (סקאצ'אפ) אך שיהיה גם קל במשקלו, כמו כן, מחפש דגם למשקפי VR כדי להראות ללקוחות מודלים תלת מימד (לאו דווקא שיתחברו ללפטופ)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אשמח לחוות דעת שינויים וכל היוצא בזה אוקיי, הנה המפרט הראשון, מבוסס אינטל CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1090.21 ] 1 Barebones : Shuttle XPC ST61G4 (ATI RS300) SSF Barebone [ ¤ 2285.41 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 630.7 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 765.74 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.47 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) [ ¤ 999.58 ] 1 LCD Monitors : 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers [ ¤ 2676.71 ] 1 Keyboards : Gen…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idDFdd,

המחשב מיועד בעיקר לשימוש בסימולטור FSX וFS2004 עם תוספים כבדים שטוחנים FPS, חשוב לי לקחת מערכת חזקה מאוד שתסחוב את הסימולטור בלי בעיות. בדקתי כמה דברים ולסימולטור מומלץ CL 7 1600, החלטתי להשקיע עוד 200 שח ולקחת את זה בראש שקט.... איך הלוח והקירור לOC? יהיה אפשרי להגיע ל4.7-5? זה מה שאני מתכנן.... החלטתי גם לקחת את המארז הזה כי הוא נורא יפה ונראה מאוורר.... ואיך הכרטיס מבחינת חום? רצוי להוסיף לו קירור חיצוני? היום אני מחזיק GTX260 וכל פעם שהוא מתאמץ המאווררים שלו פועלים על פול עוצמה ולא ניתן לסבול את זה.. אני מפחד שזה מה שיקרה לי אם אקח את הGTX570, שונא את הקירורי סטוק האלה חבל שאין לRSM באנדל של הכרטיס שעבר OC ועם קירור נורמלי... איך המפרט סהכ, יש משהו שאפשר להמליץ לי עלי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מבקש המלצה למחשב לסרטי HD, משחקים (לא חזקים במיוחד) ואינטרנט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן תו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rroonnii,

ברצוני לשדרג את המחשב [ראו מפרט בצד]שזה אומר מעבד,קירור למעבד,לוח אם, זכרונות וכרטיס -מסך. אני צריך מעבד שיתן לי בעתיד [כמובן לא 10 שנים ] לשדרג כרטיסי מסך בלי שהמעבד יגביל אותי לכן הרכיבים שהיו לOC . שאותה חנות תעשה אוברקלוק למעבד. תנו הצעות ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - [כמובן שיצא לי ממש פחות מהתקציב ששמתי] http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9849 הוא משתווה ל4870 . והאם הוא יסחוב ככה שנה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי לצערי יש לי רק את התמונה של המפרט לכרטיס מסך צריך להוסיף עוד 1600 שקלים ולמחשב 2500, נראה לי מחיר מטורף למעבד I5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 3000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - דורש אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, לא חובה *…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להישאר באזור 4,500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, צפייה בקבצי וידאו (MKV) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 FULL HD וגם מסך מח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by udiudi,

היי. אני תוכניתן, אני זקוק למחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי. אני צריך מחשב חזק כיוון שאני מריץ לינוקס ובתוכו VM של וינדוס, פוטושופ, ותוכנת IDE די כבדה. כל זה ביחד - כרגע - לא זז על המחשב הנוכחי ואני צריך משהו חזק יותר. התקציב הוא 3,000 ש"ח. חבר המליץ לי על המפרט הבא: http://www.bit-tech.net/hardware/buyers-guide/2009/07/08/what-hardware-should-i-buy-july-2009/2 רק שציין שיש כמה דברים שאפשר להחליף באחרים. מה דעתכם? הדגשים הם כאלה: כרטיס מסך חזק - אני רוצה להריץ סרטי HD בלי תקיעות מעצבנות. אני לא ממש מרבה בלשחק משחקים, במיוחד המשחקים החדשים והכבדים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מטורף. קירור טוב [איזון טוב בין רעש לתועלת, הרעש לא ממש מפריע לי] יותר מדיסק קשיח אחד, והייתי רוצה שיהיה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.