ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד למטרת עבודה משרדית+סרטים ומוזיקה. אחרי מחקר שעשיתי נראה שהדגם הבא מציע מפרט טוב ביחס למחיר. מה דעתכם? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W576M64R2&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ממש מתלבט בזמן האחרון כי קונים לי מחשב ביום ראשון הקרוב אז בבקשה תעזרו ההיתלבטות היא מה עדיף amd 64 3400+ בסוקט 754 או amd 64 3000+ בסוקט 939 ואם אתם ממליצים על אחד מן המעסדים אז אנא המליצו לי גם על לוח טוב תודה מראש tomerco
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב ישן יחסית (מאמצע שנת 2008 בערך) שאני מעונין למכור. הכנתי מפרט של החומרה הקיימת במחשב ע"מ לקבל מכם כיוון לשווי שוק עדכני למפרט הנ"ל. מובן לי שהמחירים על החומרה הישנה כבר לא גבוהים כ"כ, אך עדין אשמח אם תעריכו את שוויה. להלן המפרט: בברכת חג שמח, דין.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מסך "13 בערך, מיועד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, שום דבר משמעותי), אמור להריץ Windows 7. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה אלפים בודדים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב המחשב לשימוש בסיסי שמיעת מוזיקה,צפיה בסרטי hd 1080p, וגלישה באינטרנט א) אופן שימוש -תדיר ב) רזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב -מסך בגודל 42 אינץ. 1080p תמיד יהיה מחובר 3. האם יש בציוד היקפי:אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (7)המחשב ממוקם בחדר שינה וישאר דלוק מידי פעם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יהיה מתוכנן אף פעם 7. הרכבת מחשב בחנות? -הרכבת המחשב בחנות. בלי מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן לקנות אך ורק מksp באר שבע בגלל שזה צמוד לביתי ונוח. 9. האם יש ב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית-אופיס/אינטרנט ולהאזנה למוזיקה וצפיה בסרטים מה אתם חושבים על המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 1 335 335 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GF FX5200 128MB, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 495 495 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSE…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מלא פה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.2-white-13-late-2007-santa-rosa-specs.html כרגע מותקן בו OS X 10.6.8 + iWork '09 9.1 אם אפשרות של בחירת שפה, וWindows 7 Ultimate,ני תן לשדרג עד OS X 10.7.5, אם משדרגים זכרון ל2GB, זה לפחות באופן רשמי, בגלל EFI מוגבל למערכות 32BIT
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte GTX 560 Ti i5 2320 + קירור איכותי כלשהו לא עשיתי OC באף אחד מהם, שמורים, ואנקה מאבק. כמה ביחד וכמה כל אחד בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שוב שלום, אני מתכוון לשדרג ללפטופ חדש..... מה שמעניין אותי זה העיצוב, הלפטופ החדש של אפל ? החדש הדק של טושיבה? למישהו יצא לעבוד עם מישהו מהם? לאו דווקא מהחברות האלו, מה שחשוב לי זה שיהיה 13.3 אינץ, שיהיה חזק דיו להריץ ויסטה בצורה חלקה, ושיהיה דק... אח שלי חוזר עוד חודשיים מחו"ל ורציתי כבר לבדוק מה כדאי לי לקנות.... אז המחיר עד ה1500$ [עדיף בפחות...] תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP בן 4 חודשים. הוא עבר תאונה קטנה. הנזקים הם רק פלסטיקה- כיסוי ציר שמאלי שבור,ציר שמאלי שבור,מעטפת מסך שבורה.(פלסטיק מסביב לקדמת המסך) כל הממצאים האלה לאחר שהיה במעבדה של HP . המחיר הוא כבד רציתי לדעת אם נתין למצוא באתרים מסוימים בארץ או בחו"ל לקניית חלקים כאלו על מנת שאוכל לקנות ולהביא לטכנאי פה בארץ. אני אשמח לכל עזרה אז בבקשה תנו לי הצעות תודה רבה , עידן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה- 2K (לא לחרוג מ 3000) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: אינטרנט, Office, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. אזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחיי יש לי התלבטות קשה! > כבר הייתי סגור על ה DELL - 1520 - לפני שבועיים הייתה בעית הספקה ועכשיו ראיתי בשקם אלקטריק את אייסר ( שהשירות עבר לניופאן) דגם אספאייר 5520G עם מעבד AMD למה יש התלבטות ? כי כרטיס מסך 8400G זיכרון 2G HD 160 ומערכת הפעלה פרימיום גם המחשב ניראה טוב(לטעמי) וגם יש עכשיו במלאי... אני יכול לקנות דרך "חבר" > ואז המחיר יורד ב 600 ש"ח > 5000!!! ש"ח והדל במפרט הזה זה עוד 1500-2000 ש"ח 1 שווה תוספת לדעתכם? 2. AMD Turion 64 X2 TL-56 Trinidad 800 2x512 1800mhz > לאיזה מעבד פנטיום הוא מקביל ? > 64 סיביות ? > לאיזה מעבד AMD שולחני הוא מקביל בערך ( או אינטל) תודה לכל מי שעוזר כאן בתשובות לא ממש מצאתי מידע על המחשב הזה ועל AMD במחשבים ניי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מצורף מפרט לגיימינג. אשמח לשמוע את דעתכם עליו. זה נמצא באיביי במכירה פומבית הצעה מובילה כרגע היא 1500 ש"ח. אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע דעתכם על רכישה מאיביי. אם יש מיסים ואיזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי עזרה מכם המומחים. תקציב תקציב: 3500 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 500 ש"ח. אם אפשר אז כמובן כמה שפחות. שימושים המחשב יאלץ להריץ משחקים הדורשים מפרט חזק במחשב יותקן Windows 7 64 BIT ללא ציוד הקפי כפי הנראה הצורב יועבר מהמחשב הישן. למחשב יחוברו שני מסכים רצוי כי המפרט יורכב בחנויות הצפון וחשוב כי החנות תרכיב את המחשב. אם יש פרטים נוספים חשובים אותם לא ציינתי, הגיבו ואשמח להוסיפם. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ASUS K53SJ Intel i3-2310M 2.1GHz 4Gb 500Gb 15.6 Full HD GT 520M Win7 Prem זה עולה בארץ 3400 ש"ח האם המקלדת שם טובה ולא נופלת פנימה והאם הוא מטאלי מבחוץ או פלסטיק בצבע מטאלי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר וצריכה מחשב נייד ללימודים בתור סטודנטית. אוקיי לבקשתה כמובן דברים שהיא מצפה מהמחשב : 1. שיהיה קל, אפילו קל מאוד הממ היא לא תסתדר אם מחשב נייד כבד יחסית. 2. סרטים, מוזיקה, תמונות, שימוש רציף באינטרנט בפייסבוק וכאלה שיעלו ללא איטיות או בעיות. 3. יציאות USB - אם יש אפשרות לכמה שיותר [ מעל 2 לפחות ], ואם אין אשמח לדעת אם יש מפצל או משהו כזה. 4. שהמסך לא יקרע לה את העיניים כי היא תשתמש בו הרבה. תקשיצב מקסימלי - 3000 ש"ח. אשמח מאוד אם תעזרו לי, אין לי שמץ של מושג בלפטופים איכותיים, בלהרכיב לפטופים ובכללי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=2774
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-